Δεκέμβριος 2012

Ένα Μάθημα στον Χρόνο #2
Διαστάσεις της Πολυδιαστασιακότητας

Από τον Steve:

Το επόμενο πρωινό

Την επόμενη της μετάδοσης, ένιωθα πολύ καλύτερα αλλά θα ήθελα να καταθέσω την δική μου οπτική για το τι έγινε σ’ αυτό το channeling. Μετά τον εντυπωσιασμό μου από το βάθος των πληροφοριών που μετέδωσε ο Φύλακας του Χρόνου στον προηγούμενο Φάρο Φωτός του Νοεμβρίου 2012, προετοιμάστηκα για ένα δύσκολο δεύτερο μέρος των βασικών διδασκαλιών, μένοντας στο δωμάτιό μου. Επίσης δεν ήθελα να κολλήσω κανέναν με το κρυολόγημά μου. Ο Φύλακας του Χρόνου μου είπε πως όταν οι άνθρωποι φτάνουν σε νέα επίπεδα, η πρώτη τους οπτική είναι η πιο δύσκολη. Το γνώριζε αυτό και δεν ήταν σίγουρος πως αυτό το μήνυμα θα ήταν εύκολα κατανοητό. Από τη στιγμή που ένιωθα τύψεις για το κρυολόγημά μου, δεν ήμουν και ο καλύτερος αναμεταδότης ενός τόσο σημαντικού μηνύματος και ένιωθα άσχημα όταν ξεκίνησα το channeling. Το επόμενο πράγμα που κατάλαβα ήταν ο Έλρα που εμφανίστηκε και ανέλαβε από εκεί και πέρα κάνοντας τους πάντες να γελάνε όταν ανακοίνωσε πως θα σηκωθώ. Εγώ είπα “Όχι! Δεν έχουμε προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο κι εγώ ζαλίζομαι”. Κοίταξε γύρω στην αίθουσα και μου είπε “Κοίτα με, σου την έφερα”. Αμέσως μετά, οι κάμερες επανατοποθετήθηκαν για να τραβήξουν καλύτερα κι εγώ κατέβηκα από τη σκηνή, μακριά από τα φώτα.
Όπως αποδείχτηκε, αυτό αφορούσε εμένα προσωπικά. Ο Έλρα είναι ο πιο κοντινός προς εμένα και πριν έρθει ο Φύλακας του Χρόνου, έπρεπε να με αναζωογονήσει λίγο. Μου είπε πως με γέμιζε με φως. Είχα jet lag και ήμουν στην αρχή ενός κρυολογήματος. Ο Έλρα δεν συνηθίζει να αλληλεπιδρά με ζωντανό κοινό σε στούντιο και του αρέσει να προσποιείται πως είναι άνθρωπος. Ανυπομονεί να εκφραστεί ελεύθερα στη συνάντηση στις 12/12/12 και η πληροφόρηση που φέρνει στη σειρά μαθημάτων Direct Light είναι εκπληκτική.
Μπορώ να πω πως η συμφωνία που έχουμε κάνει μεταξύ μας έχει τις δικές της προκλήσεις. Θέλει να εμφανίζεται μέσω εμού όταν δεν κάνω channeling. Τις προάλλες σε ένα ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ απάντησε στην κοπέλα της υπηρεσίας δωματίου. Αυτό δεν θα ήταν και τόσο κακό, αλλά η κοπέλα με ήξερε εδώ και πολλά χρόνια. Αισθάνομαι συνέχεια και αυτόν και το γκρουπ στον ώμο μου, αλλά πάντα κρατούσαν αυτό που ονομάζω απόσταση άνεσης. Ο Έλρα δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτήν την απόσταση άνεσης και είναι αρκετά κοντά μου ξέροντας πως τον εμπιστεύομαι απόλυτα σε επίπεδο ψυχής. Τώρα βλέπετε το δίλημμά μου. Να μείνω με τα συστήματα πεποίθησής μου ή να τον αφήσω να εκφραστεί; Ας πούμε απλά πως μέχρι στιγμής η γυναίκα μου χαμογελάει και ήδη κουβεντιάζουμε για την αναδιάρθρωση της σκηνής ώστε να κάνουμε χώρο για τον Έλρα.

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Α, εδώ είσαστε!

Δεν φανταστήκατε πως θα έρθω, αλλά είμαι ο Έλρα και είμαι εδώ. Είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας. Δεν μπορώ να καθίσω, πρέπει να είμαι όρθιος. Θα φτιάξω και το σακάκι του Φύλακα επειδή του αρέσει. Δεν είναι όμορφος με το σακάκι; Καλώς ήλθατε όλοι. Σας  μπερδέψαμε με τις κάμερες. Δεν το περιμένατε αυτό, έτσι; Παίζω τον άνθρωπο πολύ καλά και κάνω πολλές πλάκες. Ήρθα να σας μιλήσω πριν τον Φύλακα του Χρόνου επειδή είναι αδελφός μου ξέρετε και συζητάμε συνέχεια. Δεν έχουμε προβλήματα μεταξύ μας, επειδή δεν έχουμε εγωισμό. Προσπαθώ να προσποιούμαι πως έχω εγωισμό και κάνω καλή δουλειά, αλλά πρόκειται για ένα παιχνίδι προσποίησης επειδή δεν με ενδιαφέρει αν  μιλάω μέσω εκείνου ή αν μιλάμε μέσω εμού. Δεν έχει διαφορά επειδή όλοι είμαστε κομμάτια των άλλων, όπως είσαστε κι εσείς. Αρχίζετε να το βλέπετε όλο και περισσότερο, αλλά τον επόμενο καιρό θα δείτε μια διαφορά. Θα σας πω λίγα πράγματα για το τι συμβαίνει τώρα.

Μια δίνη δημιουργείται και αυτό γίνεται ενδιαφέρον. Κοιτάξατε ποτέ τη λεκάνη όταν τραβάτε το καζανάκι και είδατε το νερό να στροβιλίζεται; Αυτή είναι μια δίνη. Δεν γίνεται παντού αυτό, μόνο εδώ στις Η.Π.Α. Στην Ευρώπη δεν το κάνουν αυτό. Αν κοιτάξετε μια δίνη, βλέπετε μονάχα τη μισή επειδή αυτή φαίνεται. Υπάρχει πάντα ένα ενεργειακό αντίγραφο της δίνης, έτσι ακόμα κι αν βλέπετε τη μισή, υπάρχει και κάτι που δεν βλέπετε. Μόλις εισήλθατε σε μια χρονική δίνη την οποία θα σας εξηγήσει ο Φύλακας του Χρόνου. Όμως εγώ θέλω να μοιραστώ την έννοια αυτή με εσάς πρώτα γιατί ήδη έχετε εισέλθει. Κι όταν λέω πως έχετε εισέλθει, το εννοώ. Να τι συμβαίνει. Μπαίνετε σε έναν νέο κόσμο. Σας τη φέραμε, έτσι; Αυτό δεν το περιμένατε αλλά το σχεδιάζατε για πολύ καιρό – ακόμα και οι Μάγιας ήξεραν ότι θα συμβεί. Μπήκατε μέσα και όμως η μετάβαση από εδώ εκεί είναι ένα μεγάλο βήμα και φοβίζει τους ανθρώπους. Έτσι ξεκινήσαμε ένα ανθρώπινο κύμα με το οποίο θα κινηθείτε και θα ανοίξετε την δίνη. Αυτό που συμβαίνει είναι πως η δίνη ολοκληρώνεται. Η μια πλευρά έλκει τις ενέργειες από την άλλη πλευρά και όταν όλο αυτό αρχίσει να κινείται, δημιουργείται μια πύλη. Και ρωτάτε “Μια πύλη για πού;” Μια πύλη προς τον νέο κόσμο για τον οποίο συζητάτε, το όμορφο μέρος που αποκαλείτε Εστία. Την ονομάζω Εστία με κεφαλαίο “Ε” γιατί από εκεί προέρχομαι εγώ αλλά και εσείς. Χορεύετε στο Σύμπαν με πολλούς τρόπους και προσγειωθήκατε στη Γη ακριβώς την ώρα για να παρακολουθήσετε τους εαυτούς σας να περνούν την πύλη.

Οι περισσότεροι από εσάς προσπαθούσατε στη ζωή σας να φτάσετε εκεί που θα μπορούσατε να αναληφθείτε χωρίς να χρειάζεται να πάτε στην Εστία και να αλλάξετε σώματα. Με αυτόν τον τρόπο μένετε εδώ, κάνετε ένα μεγάλο βήμα και ξεκινάτε τον νέο κόσμο. Ορίστε λοιπόν. Εισήλθατε τώρα στο πρώτο κομμάτι της δίνης. Νιώσατε τον χρόνο να συρρικνώνεται γύρω σας; Μοιάζει με “ξαφνικά δεν ξέρω τι συνέβη σήμερα, αλλά τελείωσε ήδη. Πέρασε”. Θα δείτε τον χρόνο να συρρικνώνεται τους επόμενους μήνες, οπότε χαλαρώστε επειδή θα δουλέψει σωστά. Ο Φύλακας του Χρόνου θα σας πει περισσότερα. Εισήλθατε στο μεγάλο κύμα της 12/12/12 το οποίο έρχεται να σας σπρώξει μέσα στη δίνη. Θα χρειαστούν και οι δύο πλευρές για να δημιουργηθεί η πύλη που ψάχνετε. Αυτό συμβαίνει τώρα επειδή εσείς το δημιουργήσατε. Δεν υπάρχουν ευθυγραμμίσεις ή μεγάλες προβλέψεις όπως το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας. Αυτό είναι ένα τεχνητό κύμα που δημιουργήσατε μόνοι σας για να σας βοηθήσει σε κρίσιμες στιγμές. Πολύ ωραία. Καλή δουλειά. Τα καταφέρατε και αυτό θα σας πάει στο επόμενο μέρος. Κι όσον αφορά την μαγική ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου; Ξέρετε γι’ αυτήν, επειδή όταν κάποιος σταματήσει να σας λέει τι θα συμβεί, εσείς αποφασίζετε τι θα συμβεί από εκεί και πέρα. Κανείς δεν έκανε προβλέψεις για τόσο μακριά κι έτσι θα πρέπει να τις δημιουργήσετε εσείς κάθε μέρα χωρίς πρόβλημα. Αυτή θα είναι η εργασία σας και με αυτό θα ασχοληθείτε.

Έτσι, η 12/12/12 έρχεται και η ενέργεια συγκεντρώνεται για να σας σπρώξει να περάστε την 21η Δεκεμβρίου και τα μέσα Ιανουαρίου, επειδή τότε η πύλη θα σας περάσει στην άλλη πλευρά. Θα εμφανιστείτε απλά εδώ και θα συνειδητοποιήσετε πως όλα είναι διαφορετικά. Ξαφνικά θα ξυπνήσετε και θα πείτε “Εντάξει, βρισκόμαστε σε έναν νέο κόσμο. Τι μπορούμε να κάνουμε;” Θα αρχίσετε να βλέπετε ότι μοιάζει περισσότερο με την Εστία παρά με τη Γη που ξέρατε. Όταν βρίσκεστε στην Εστία και απλά σκέφτεστε κάτι, αρχίζει να υλοποιείται μπροστά σας. Στην Εστία απλά σκέφτεστε κάτι και βρίσκεται εκεί. Το κάνετε κι εδώ αυτό, αλλά υπάρχει χρονική καθυστέρηση επειδή τίποτα δεν είναι ακαριαίο. Τώρα θα δείτε πως αυτό αλλάζει. Θα δείτε πολλές δυνατότητες για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ικανότητες τις οποίες είχατε στην Εστία. Ο Φύλακας ζαλίζεται, οπότε θα καθίσω αυτό το σώμα στην καρέκλα. Ορίστε, πολύ καλύτερα. Θα επιτρέψω στον Φύλακα του Χρόνου να έρθει τώρα.

Η Ιστορία σας μέσα σε ένα Χρονικό Αποτύπωμα

Βρίσκομαι μαζί σας σήμερα για να μοιραστώ κάποιες έννοιες τις οποίες δεν μπορούσατε να κατανοήσετε πριν λίγο καιρό. Υπάρχουν νέα στοιχεία για τον χρόνο τα οποία εισάγουμε στην Γη. Τον προηγούμενο μήνα εξήγησα κάποια σημαντικά στοιχεία που πρέπει όλοι να καταλάβουν για να κατανοήσουν τον χρόνο στο μέλλον. Ένα απ’ αυτά είναι ο κυκλικός χρόνος. Πολύ απλά σημαίνει πως βρίσκεστε στο παρόν αλλά πιστεύετε πως έχετε μέλλον και παρελθόν που είναι ενωμένα σαν ένα. Οτιδήποτε περνάει από το παρόν σας σ’ αυτό που ονομάζετε παρελθόν, πολύ σύντομα θα γίνει η ενέργεια του μέλλοντός σας. Γι’ αυτό, το να μπορείτε να βιώνετε τον χρόνο του τώρα, καθαρίζει το μονοπάτι σας προς το μέλλον και γίνεται αυτό που ονομάζω χρονικό αποτύπωμα – όπως το αποτύπωμα στο χιόνι. Το αποτύπωμά σας στη δομή του χρόνου αφήνει ένα χνάρι πίσω σας το οποίο είναι η ιστορία σας και αυτό που έχετε γίνει. Αυτό το χρονικό αποτύπωμα μπορείτε να το βιώσετε μόνο σε μια στιγμή – τη στιγμή του τώρα, δεν υπάρχει μέλλον ούτε παρελθόν. Πρέπει να μάθετε να παίρνετε τα πάντα από μια στιγμή. Τα καταφέρνετε καλά και θέλω να μοιραστώ και κάτι άλλο. Εξελίσσεστε με τους ανθρώπους, το ενεργειακό σας πεδίο αλλάζει και το φυσικό σας σώμα αρχίζει να προσαρμόζεται. Βρίσκετε πολλά ανοίγματα για να βιώσετε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο ως δημιουργοί, οι δημιουργοί που σας λέγαμε πως είστε. Ναι, είσαστε  θεοί, αλλά λέγατε “Όχι. Όχι εγώ”. Ναι, είσαστε. “Πρέπει να είμαι ένα μικρό κομμάτι του θεού, επειδή υπάρχουν πολλοί θεοί”. Ναι, αλλά περιέχετε όλη την ουσία του θεού μέσα σας. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι φεύγουν οι παρωπίδες. Θα σας δείξουμε ποιοι είσαστε καθώς εισέρχεστε στον νέο κόσμο. Οι σκέψεις σας θα δημιουργήσουν κάθε σας στιγμή, γιατί αυτό ζητήσατε. Αυτό δημιουργήσατε και είμαστε υπερήφανοι που βλέπουμε πως το καταφέρατε σε τόσο λίγο χρόνο.

Να σας εξηγήσω περισσότερο. Είναι σημαντικό να καταλάβετε περισσότερα για την πολυδιαστασιακότητα. Ο Φύλακας είχε μια απορία πάνω σ’ αυτό καθώς έδινα πληροφορίες πάνω στη πολυδιαστασιακότητα. Τώρα θα αρχίσουμε να σας δείχνουμε κάποια σημεία σύνδεσης επειδή αρχίσατε να βιώνετε πράγματα από μια άλλη οπτική. Πρώτα, να σας εξηγήσουμε την έννοια της πολυδιαστασιακότητας. Είναι μια απλή απάντηση στην ερώτηση “Πού βρίσκεστε”. Βρίσκεστε στην τρίτη διάσταση; Δουλεύετε με την τέταρτη διάσταση; Ζείτε τον περισσότερο καιρό στην πέμπτη διάσταση; Υπάρχουν άνθρωποι που πέρασαν την τέταρτη διάσταση για να πάνε στην πέμπτη, με τον ίδιο τρόπο που πέρασαν από την δεύτερη στην τρίτη. Υπάρχει σχεδόν ένα μονοπάτι, αλλά σας προειδοποιούμε πως μετά την έκτη διάσταση, ο τρόπος μέτρησης αλλάζει. Πού βρίσκεστε και πού υπάρχετε; Αυτό θα καθοριστεί από την δική σας δόνηση. Το πού βρίσκεστε ακριβώς εξαρτάται και από τους άλλους γύρω σας, τουλάχιστον απ’ αυτούς που σας επηρεάζουν πολύ. Γι’ αυτό διαλέγετε τους φίλους σας, επειδή πολλοί απ’ αυτούς σας βοηθούν να προχωρήσετε μπροστά ή πολλές φορές για να σας αλλάξουν δρόμο. Τους διαλέξατε καθαρά γι’ αυτόν τον λόγο, να ξέρετε λοιπόν πως αρχίζετε να το βλέπετε αυτό με εντελώς νέο τρόπο. Αυτός είναι ένας ορισμός της πολυδιαστασιακότητας – σε ποια διάσταση ζείτε; Σας το έχουμε ξαναπεί και ο Φύλακας έκανε ένα σεμινάριο με τίτλο Ζώντας στην Πέμπτη Διάσταση. Σε αυτό το σεμινάριο απλά έδειξε πώς θα ήταν χωρίς τους περιορισμούς της τρίτης διάστασης και το να μπορείτε να δείτε τα πράγματα από τελείως διαφορετική οπτική, ζώντας με την πλήρη δύναμή σας, αυτό που πραγματικά σημαίνει η λέξη δύναμη. Αυτός είναι ένας ορισμός.

Τον περισσότερο καιρό δίναμε στον Φύλακα έναν εντελώς διαφορετικό ορισμό της πολυδιαστασιακότητας. Στις απαρχές του χρόνου δεν χρειαζόσαστε τις διαστάσεις που έλκετε τώρα. Αρχικά η Γη ήταν πολύ θερμή και ακόμα σχηματιζόταν, δεν ήταν ο όμορφος κήπος του Σύμπαντος. Αρχικά υπήρχαν καυτές πέτρες που άρχισαν να κρυώνουν. Τότε δεν χρειαζόσαστε τα φυσικά σας σώματα και απλά ακτινοβολούσατε το φως σας. Από εκεί προήλθαν οι λέξεις σώμα φωτός, επειδή φανταστήκατε να είσαστε σε αυτόν τον πλανήτη με αιθερικά σώματα και δεν είχε σημασία που η Γη ήταν καυτή. Με τα αιθερικά σώματα ή απλά με το φως σας, χορεύατε στη Γη ως μονοδιάστατη έκφραση του πνεύματος. Σας άρεσε και την φροντίζατε μέχρι που άρχισε να κρυώνει. Άρχισε να αποκτά πυκνότητα και η δόνησή της χαμήλωνε καθώς κρύωνε. Ναι, σήμερα πιστεύετε πως η χαμηλότερη δόνηση είναι κακό και η υψηλότερη είναι καλό, αλλά σας λέμε αυτό είναι σχετικό με το τι ακριβώς κοιτάτε. Τότε, η ψύξη, η απόκτηση πυκνότητας και το χαμήλωμα της δόνησης ήταν πρόοδος. Όμως, το φως σας δεν θα μπορούσε να λάμψει όπως τώρα γιατί εισερχόταν σε έναν πυκνό πλανήτη. Αυτό το όμορφο φως που κουβαλάτε όλοι, είναι το δικό σας φως από την Εστία. Είναι ο σκοπός σας και η ακεραιότητά σας. Είναι η ουσία σας και το πάθος σας μαζί. Όταν ξαφνικά το φως σας ήρθε σε επαφή με αυτόν τον πυκνό πλανήτη, κρυσταλλοποιήθηκε κι έπρεπε να πάρει μια νέα μορφή για να μπορεί να υπάρχει σε αυτόν τον ψυχρό, πυκνό πλανήτη. Τότε δημιουργήθηκε αυτός ο υπέροχος κρύσταλλος κι εξέπεμψε μια ακτίνα φωτός που χωρίστηκε σε 11 διαφορετικές. Αυτές οι 11 ακτίνες είναι οι 11 διαφορετικές διαστάσεις στις οποίες ζείτε ταυτόχρονα. Ναι, αυτό είναι ένας διαφορετικός ορισμός της πολυδιαστασιακότητας από το προηγούμενο παράδειγμα. Να σας εξηγήσουμε και το υπόλοιπο. Πιστεύουμε πως η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ένα επίπεδο όπου αρχίζετε να τα βλέπετε αυτά και κρατάτε την αλήθεια μέσα σας. Καθώς αυτό το όμορφο φως από την Εστία χτυπάει αυτόν τον υπέροχο κρύσταλλο, χωρίζεται όπως ένα πρίσμα χωρίζει το φως σε ένα ουράνιο τόξο ατελούς φωτός. Σας χωρίζει σε 11 διαφορετικές διαστάσεις. Ναι, υπάρχουν κάποιοι κανόνες. Κάθε φορά που σας μιλάμε για κανόνες στον πλανήτη Γη τους καταπατάτε, οπότε μιλάμε απλώς για κανόνες. Στους ανθρώπους αρέσει να σπάνε τους κανόνες. Αυτό κάνετε τόσο καλά και γι’ αυτό είσαστε εδώ.

Διανομή ατέλειας και διαρροή

Να τι συμβαίνει. Όταν γεννιόσαστε στη Γη, και οι 11 διαστάσεις έρχονται ταυτόχρονα. Ο κρύσταλλος που σας χωρίζει είναι η 12η διάσταση, την οποία ονομάζουμε Ανώτερο Εαυτό. Αυτό το κομμάτι μένει έξω από το φυσικό σας σώμα αλλά σας κρατάει συνδεδεμένους με την Εστία. Δεν σας συνδέει μόνο με την Εστία, αλλά και με τις άλλες 11 διαστάσεις. Η Εστία είναι τέλεια πάντοτε. Δεν υπάρχει ατέλεια εδώ. Αν όμως περάσετε τη γραμμή και αποκτήσετε πυκνότητα, κάθε τι εδώ πρέπει να είναι ατελές για να μπορέσει να υπάρχει. Αυτό είναι μέρος των κανόνων που δημιουργήσατε για να μάθετε να παίζετε τους θεούς στον πλανήτη Γη. Για να γίνει πιο ωραίο, μια τέλεια ακτίνα φωτός χτυπάει στο πρίσμα και χορεύει, διανέμοντας ατέλειες ή υποτιθέμενες ατέλειες σε κάθε μια από τις ακτίνες. Πώς το κάνει αυτό; Είσαστε τέλεια ισορροπημένοι στα πάντα. Είσαστε πλάσματα φωτός. Δεν είσαστε ατελείς αν και νομίζετε πως είσαστε εδώ για να μάθετε και να βελτιώνεστε συνεχώς. Σας ενθαρρύνουμε να το ξεπεράσετε αυτό, γιατί προς τα εκεί πηγαίνετε – στην Εστία – κι έτσι φτιάχνετε την Εστία εδώ. Όταν το φως σας χτυπάει τον κρύσταλλο, η τελειότητά σας διανέμεται ανισομερώς. Με άλλα λόγια, ένας εαυτός σας είναι καλός σε κάτι εδώ κι ένας άλλος εκεί είναι κακός στην ίδια ιδιότητα. Διανέμεται με πολλούς τρόπους, έτσι ώστε το τέλειο ον είναι και οι 12 εαυτοί σας και το ατελές είναι κάθε ένα μόνο του. Καθώς προχωράτε, αρχίζετε να χαμηλώνετε τους τοίχους ανάμεσα στις διαστάσεις. Ακόμα και σήμερα έχετε κάτι που ονομάζεται διαρροή, όπου νιώθετε κάτι στο συναισθηματικό επίπεδο, ή περνάτε μια άσχημη μέρα στην οποία δεν σταματάτε να κλαίτε χωρίς να ξέρετε τον λόγο. Δεν είσαστε εσείς, είναι η διπλανή διάσταση που έχει διαρροή. Αρχίζετε να νιώθετε διάφορα που δεν είναι δικά σας και αυτό σας μπερδεύει.

Καθώς οι τοίχοι χαμηλώνουν, μπορείτε να πάρετε πληροφορίες από τα τέλεια μέρη που σας λείπουν. Με άλλα λόγια, κάθε μια από τις 12 διαστάσεις αρχίζει να γίνεται μια ολότητα μόνη της. Αν πούμε πως κάποιος δουλεύει με τέσσερις από τους άλλους εαυτούς του σε κάποια θέματα και προσπαθεί να τους ισορροπήσει, τότε λέμε πως ζει στην τέταρτη διάσταση. Αν δουλεύει με έξι, κάτι που είναι πολύ δύσκολο (πέντε είναι το περισσότερο προς το παρόν), τότε ζει στη έκτη διάσταση. Αυτές συμπίπτουν με τρόπους που δεν μπορούσατε να δείτε παλιότερα. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να μετρήσετε όλες σας τις διαστάσεις; Όχι, σας λέμε πως καθώς προσπαθείτε να φτάσετε την τελειότητα, την δημιουργείτε. Δουλεύει. Ισορροπείτε τους εαυτούς σας. Όλα τα συστήματα αυτο-ρύθμισης για γνώση ξεκινούν, όπως δουλεύουν τα πράγματα στην Εστία. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ζουν στην πέμπτη διάσταση και σας δείχνουν τι συμβαίνει. Ακόμα και οι επιστήμες σας, δεν το ονομάζουν πια Σύμπαν αλλά Πολυσύμπαν, επειδή είναι λογικό. Αυτό είναι το μόνο κομμάτι της θεωρίας των χορδών και της θεωρίας της σχετικότητας του Αϊνστάιν που μπορούν να ενωθούν και να αλληλοϋποστηριχθούν. Συμβαίνει εδώ, επειδή αλλάζετε πολλές απ’ αυτές που ονομάζατε αλήθειες σας. Αρχίζετε να περνάτε την πύλη την οποία εσείς δημιουργήσατε.

(Ο Φύλακας του Χρόνου σταμάτησε να μιλάει για λίγο, καθώς η διευθύντρια πλατώ έδειξε την ώρα που απομένει. Της απάντησε)

Α, μου δείχνεις την ώρα! Τι ωραίο! Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και μου δείχνεις την ώρα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να κοιτάζω όλα αυτά τα ρολόγια. Είναι όμορφο να είμαι εδώ στη Γη. Δεν το φαντάστηκα ποτέ αυτό. Η όμορφη κυρία που δείχνει την ώρα, μου λέει πόσο χρόνο έχω. Είναι καταπληκτικό. Πρέπει να το πω στον Έλρα. Τι σας έλεγα πριν με διακόψουν… Ω, την φέραμε σε δύσκολη θέση τώρα.

Η Πύλη

Εισήλθατε στην Πύλη και θα δείτε την εμπειρία σας με τον χρόνο να αλλάζει, ειδικά τους επόμενους μήνες. Θα υπάρξουν τρεις μήνες συμπιεσμένου χρόνου οι οποίοι ήδη ξεκίνησαν. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να περνάτε μια πύλη κι εδώ είναι κάτι που προτείνουμε. Αν κοιτάξετε πίσω στην ιστορία σας, μπορείτε να εν-θυμηθείτε ακριβώς πού είσαστε όταν μάθατε γι’ αυτό. Μπορείτε να θυμηθείτε το χρονικό σημείο, ένα ακριβές χρονικό αποτύπωμα από τις μυρωδιές, τα συναισθήματά σας, ακόμα και τι φορούσατε. Αυτό θα συμβεί εδώ στις 12/12/12 γιατί είναι ο χρόνος που δημιουργήσατε για να φέρετε την μαγεία σας στη Γη. Έρχεται με όλους τους τρόπους, αλλά εξαρτάται από εσάς να βρείτε τον τελικό προορισμό και την χρήση αυτής της ενέργειας. Σας λέμε αγαπημένοι μας, ότι είσαστε μαγικοί πέρα από την κατανόησή σας και αν μπείτε στη δράση, αν δράσετε υπεύθυνα με την μαγεία σας – θα το κάνετε. Χρησιμοποιήστε την όμως και σταματήστε να φοβάστε τα δώρα που έχετε. Τώρα είναι η ώρα να εναρμονίσετε τους εαυτούς σας, επειδή εισήλθατε σ’ αυτήν την πύλη δημιουργίας και φτιάχνετε έναν νέο κόσμο που θα λειτουργεί με άλλους νόμους της φύσης. Η μετάβαση μεταξύ των δύο κόσμων θα ήταν απίστευτα δύσκολη, αλλά έχετε ήδη προετοιμαστεί. Έχετε κάνει πάνω από το ένα τρίτο των βημάτων που χρειάζονται για να φτάσετε σ’ αυτόν τον νέο κόσμο. Ναι, σας το λέγαμε πως θα συνέβαινε. Είναι εδώ λοιπόν, μπροστά σας. Ελπίζουμε, αγαπημένοι μας, ότι θα ανοίγετε τα μάτια σας κάθε πρωί και θα κοιτάτε τα θαύματα της κάθε μέρας. Ελπίζουμε να περιμένετε περισσότερα από τους εαυτούς σας αύριο απ’ ό,τι περιμένετε σήμερα. Γνωρίζουμε ότι είσαστε γεμάτοι αγάπη και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μοιράζεστε την αγάπη μεταξύ σας, κανείς δεν είναι μόνος και κανένας σας δεν είναι από τη Γη. Όλοι σας ξεκινήσατε από διάφορα τεταρτημόρια του Σύμπαντος αγαπημένοι μας, επειδή επιλύετε προβλήματα κι έπρεπε να βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα επιστρέφουν στην Γη

Τον προηγούμενο μήνα που σας μίλησα, στο τέλος του μηνύματος σας είπα πως αυτή η ομάδα των ιδιαίτερων όντων γύρισαν στη Γη και είσαστε μεγάλη ομάδα: Ταξιδεύετε στο Σύμπαν. Ταξιδεύετε στη Γη, αλλά είσαστε επικεντρωμένη και ειδική ομάδα πλασμάτων. Την τελευταία φορά που είσαστε μαζί, ήταν πριν 800 χρόνια στην υπογραφή της Μάγκνα Κάρτα. Πολύ ωραία. Ήταν η πρώτη νομοθεσία για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Γη. Γιατί χρειάζεται να το γνωρίζετε αυτό; Δεν έχει να κάνει με τα ονόματά σας που είναι γραμμένα εκεί, αλλά χρειαζόταν μια ενέργεια για τα ανθρώπινα δικαιώματα που θα έκανε τους ανθρώπους ενδυναμωμένα όντα. Ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα ανθρώπων η οποία θα το υποστήριζε και αυτό οδήγησε στην υπογραφή της Μάγκνα Κάρτα. Να που γυρίσατε πάλι. Αλλάξατε ήδη τους νόμους. Αλλάξατε αρκετούς απ’ αυτούς ακόμα και στις πρόσφατες εκλογές εδώ στις Η.Π.Α. Είσαστε έτοιμοι να αναλάβετε τη δύναμή σας αγαπημένοι μας; Υπάρχει ένα τεράστιο γκρουπ πανίσχυρων όντων τα οποία είναι έτοιμα να σας δώσουν πίσω τη δύναμή σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την κρατήσετε και να βρείτε χρήσεις γι’ αυτήν στον κόσμο σας.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, ο Έλρα κι εγώ σας χαιρετίζουμε ως μοναδικότητες του γκρουπ γιατί είμαστε αχώριστοι, ακόμα και με τον Φύλακα που του αρέσει να μας κρατά χωριστά. Σας λέμε πως δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι που βλέπουμε, όχι αυτό που θέλουμε, αλλά ό,τι έχετε δημιουργήσει εδώ στη Γη. Γιορτάστε το αυτό και τις μαγικές ημερομηνίες που έρχονται, την 12/12/12, την 21 Δεκεμβρίου, ακόμα και την 31η Δεκεμβρίου επειδή είναι πολύ μαγικές και κρίσιμες για όλους σας. Τι ζητάμε από εσάς; Κάτι πολύ σημαντικό. Γιορτάστε! Κάντε θόρυβο! Ακουστείτε. Τραγουδήστε, χορέψτε στο σκοτάδι με τα μάτια σας κλειστά. Γιορτάστε με όποιον τρόπο μπορείτε, γιατί τα καταφέρατε ως άνθρωποι και μεταφέρετε την ενέργεια από την Εστία στο φυσικό σας σώμα. Η γιορτή δημιουργεί τις δονήσεις της Εστίας. Εν-θυμηθείτε πως αν γίνετε πολύ σοβαροί, θα σας γαργαλήσουμε για να σας θυμίσουμε πως αυτό είναι ένα παιχνίδι και πως πρέπει να περνάτε καλά. Θα τελειώσουμε αυτό το channeling, όπως το ονομάζει ο Φύλακας, κι ας τον αφήσουμε να φροντίσει την κόκκινη μύτη του και το άρρωστο σώμα του, θα γίνει όμως καλά. Πρέπει απλά να ηρεμήσει κι εμείς το φροντίσαμε αυτό.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων σας χαιρετίζουμε έτσι και σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό και να φροντίζεστε με κάθε ευκαιρία. Να παίζετε όμορφα μαζί. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Espavo!

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!