Μάιος 2013

Η Συγκομιδή του Νοεμβρίου
Επανασπορά του πλανήτη Γη

Από τον Steve:

Αυτό τον μήνα το γκρουπ επέστρεψε για να μας μιλήσει για το τι περιμένει τον πλανήτη Γη. Τον προηγούμενο μήνα ο Φύλακας του Χρόνου μίλησε για την απελευθέρωση του δυναμικού πεδίου που προστάτευε την Γη όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα το γκρουπ μιλάει για ένα σημαντικό γεγονός που θα συμβεί τον Νοέμβριο του 2013 και που θα φυτέψει τους σπόρους για μια νέα ζωή στην Γη. Μιλούν γι’ αυτόν που η NASA ονομάζει κομήτη ISON και ο οποίος θα μας πλησιάσει στις 28 Νοεμβρίου 2013. Αναμένεται να διασπείρει πολλή κοσμική σκόνη πάνω στη Γη η οποία, όπως λέει το γκρουπ, μεταφέρει τους νέους σπόρους ζωής.

Να έχετε έναν όμορφο μήνα και να κρατάτε τον ρυθμό!

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα

Steve

 

 

Από το γκρουπ:

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Πιστεύατε πως δεν θα έρθω να σας πω ένα “γεια”; Έπρεπε να σας αγκαλιάσω όλους και να σας χαμογελάσω. Ορίστε, είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας. Τώρα που τακτοποιήθηκαν όλα, θα φέρω το υπόλοιπο γκρουπ, εντάξει; Αυτό είναι ενδιαφέρον γιατί δεν ονομάζουν τους εαυτούς τους γκρουπ. Αυτό είναι ένα όνομα που τους έδωσε ο Φύλακας γιατί δεν ήξερε πώς να τους ονομάσει, αφού δεν του έδωσαν ονόματα. Περιμένουν να πουν μερικά σημαντικά πράγματα, ορίστε λοιπόν.

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι μας, είναι μεγάλη τιμή να μαζεύεται η ουσία αυτού που ο Steve ονομάζει γκρουπ. Εσείς όμως ξέρετε ποιοι είστε; Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε. Δεν έχουμε πρόβλημα. Ξέρουμε ακριβώς πού πηγαίνουμε και τι κάνουμε. Η πρόκληση είναι πως οι περισσότεροι πρέπει να μας βάλετε ταμπέλες για να μας φέρετε στον κόσμο σας. Το όνομα που μας έδωσε (ο Steve) είναι γκρουπ. Πού το βρήκε αυτό το όνομα; Περίεργο είναι. Ποτέ δεν συστηθήκαμε και είπαμε: “Καλώς ήρθατε. Είμαστε το γκρουπ”. Ποιο γκρουπ; Ποιανού; Τι όνομα. Από πού προήλθε; Τι σημαίνει; Θέλουμε να σας πούμε πολλά γι’ αυτό σήμερα, γιατί θα μοιραστούμε πολλά σημαντικά πράγματα που έρχονται. Συμβαίνουν τόσα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Να επιστρέψουμε στον προηγούμενο μήνα όταν ο Φύλακας του Χρόνου ξεκίνησε μια σειρά από ενδιαφέροντα θέματα, στα οποία θα αναφερόμαστε όποτε μπορούμε. Θα μιλήσουμε γι’ αυτό σήμερα ώστε να καταλάβετε τι συμβαίνει, από μια ευρύτερη οπτική.

Γνωρίζετε πως κάθε άνθρωπος που έζησε ποτέ στην Γη έψαχνε για κάτι έξω απ’ αυτόν για να τον καθρεφτίσει; Όλες οι φυλές στην Γη έχουν μια θεότητα ή μια κυρίαρχη οντότητα την οποία θαυμάζουν. Κάποιες φυλές τις ζωγραφίζουν σε κτίρια ή τους έχουν φτιάξει ιστορίες που περνούν από γενιά σε γενιά. Έτσι οι άνθρωποι θα καθρέφτιζαν την δύναμή τους, κάτι που χρειαζόταν στον πλανήτη Γη. Όλοι σας είσαστε δημιουργοί. Τον περισσότερο χρόνο είσαστε ασυνείδητα δημιουργοί, οι οποίοι ξυπνούν από το όνειρο και συνειδητοποιούν ποια είναι η πραγματική τους δύναμη στη Γη. Τώρα αρχίζετε να το καταλαβαίνετε και συμβαίνουν μερικά πράγματα επειδή άλλαξε η αντανάκλασή σας στον κόσμο. Αυτό ήταν το μήνυμα που στείλαμε μέσω του Φύλακα του Χρόνου τον περασμένο μήνα, να σας εξηγήσουμε όμως για να το καταλάβετε καλύτερα. Όλοι σας έχετε κάτι ιδιαίτερο που σημαίνει πολλά για εσάς. Μπορεί να είναι μια θεότητα η οποία καθρεφτίζει τις δημιουργίες σας, ένα σύστημα πεποίθησης, ένα τυχερό στυλό, ένα τυχερό νόμισμα που έχετε στην τσέπη σας. Είτε διαβάζετε κάθε πρωί το ζώδιό σας είτε εστιάζεστε στην ενέργειά σας για να βρείτε τι θα κάνετε εκείνη τη μέρα. Όλα αυτά είναι αντανακλάσεις της δύναμής σας και έχουν μετακινηθεί. Σας έχουν απελευθερώσει. Όλες οι δυνάμεις που βλέπετε σ’ αυτές τις ενέργειες τα έχουν παρατήσει κι έκαναν πίσω. Αυτό είναι απίστευτο γιατί σημαίνει πως όλοι σας μπορείτε να δείτε περισσότερη από την δύναμή σας και το ποιοι είστε στον πλανήτη για πρώτη φορά. Είναι πολύ δύσκολο γιατί έχετε εγωισμό. Εμείς δεν έχουμε κάτι τέτοιο στην Εστία. Χρειάζεστε μια αίσθηση του εαυτού σας και γι’ αυτό πρέπει να ισορροπείτε τον εγωισμό σας. Τι είναι δικό μου; Τι είναι δικό τους; Ποιος είναι αυτός; Πού θα έπρεπε να βρίσκομαι; Σας λέμε πως η καρδιά σας γνωρίζει τις απαντήσεις σ’ αυτές τις ερωτήσεις. Γι’ αυτό θα σας πάμε προς αυτή την κατεύθυνση σήμερα, επειδή σας δόθηκε ο δρόμος. Σας δόθηκε ο χάρτης πριν την ώρα του μόνο και μόνο για να δούμε τι θα γίνει.

Τον περασμένο μήνα σας είπαμε πως αυτές οι ενέργειες απελευθερώθηκαν. Μη νομίζετε πως χάθηκαν για πάντα, γιατί οι περισσότεροι απολαμβάνατε αυτές τις αντανακλάσεις. Θα σας τις ξαναφέρουμε στη ζωή σας, αλλά θα πρέπει να τις ρυθμίσετε λίγο για να αντανακλούν την δύναμή σας ώστε να αρχίσετε να βλέπετε τους εαυτούς σας όπου και να κοιτάζετε στον κόσμο. Αυτό είναι πολύ δύσκολο όταν έχετε εγωισμό. Έχετε την τάση να φουσκώνετε τον εγωισμό σας σε σημείο που σας κόβει από την πηγή σας, αλλά σας λέμε ότι το αντίθετο είναι επίσης αλήθεια. Γιατί αν δεν έχετε αρκετό εγωισμό ώστε να σταθείτε και να μεταφέρετε το μήνυμά σας, στερείτε από τον κόσμο και από τον εαυτό σας την ενέργειά σας που έρχεται. Σας είπαμε πριν από πολύ καιρό πως όλα τα πλάσματα στην Γη πάντα έκαναν channeling. Είναι τόσο περίεργο και μυστηριώδες για τόσους πολλούς από εσάς στον πλανήτη Γη κι όμως δεν είναι καθόλου μυστηριώδες. Όλοι έχετε καθοδήγηση την οποία ακολουθείτε συχνά και όσο περισσότερο μαθαίνετε να την αφουγκράζεστε όσο προχωράτε, τόσο πιο εύκολη γίνεται η ζωή σας, γι’ αυτό σας ζητάμε να βρείτε αυτές τις αντανακλάσεις στην ζωή σας. Βρείτε αυτά τα συστήματα πεποίθησης και παρατηρήστε τα προσεκτικά για να σιγουρέψετε ότι θα μπορείτε να δείτε την αντανάκλασή σας στην μαγεία που βρίσκεται μπροστά σας. Μιλήσαμε επίσης τον προηγούμενο μήνα για την απελευθέρωση της ενέργειας που επέτρεψε στους κομήτες να έρθουν στον πλανήτη σας. Δεν έχετε ιδέα πόσο γιορτάζουμε σ’ αυτήν την πλευρά του πέπλου για ό,τι συμβαίνει στην Γη. Θα μιλήσουμε πιο καθαρά για να το ακούσετε διαφορετικά. Αυτός είναι ο λόγος που θέλαμε να επιστρέψουμε όλοι μαζί αυτή τη φορά, για να σας μιλήσουμε χωρίς τους ρυθμούς, τις προφορές και τις άλλες προκλήσεις που μερικές φορές δημιουργούν αντίσταση. Ο Φύλακας του Χρόνου θα επιστρέψει. Βρίσκεται ακόμα εδώ. Δεν θα φύγει ποτέ, ακόμα κι αν του το ζητήσουμε. Είναι μέρος της ενέργειας και όλη αυτή η αγάπη αντανακλάται εδώ για εσάς.

Τρία Αδέρφια: Αφροδίτη, Γη και Άρης

Η Γη ήταν σε σταδιακή παρακμή όπως όλα τα πράγματα έχουν άμπωτη και πλημμυρίδα. Το βρίσκουμε συναρπαστικό που οι άνθρωποι μελετούν τον Άρη τώρα, γιατί η Γη ήταν να γίνει ίδια με τον Άρη χάνοντας το μαγνητικό της πεδίο. Γι’ αυτό, ο ηλιακός άνεμος θα την μετέτρεπε σε σκόνη και θα έσβηνε τα περισσότερα ήδη που είναι σε αφθονία εδώ. Πιστεύουμε ότι είναι ενδιαφέρον που μελετάτε τον Άρη γιατί σας είπαμε ότι θα βρείτε πως υπήρχε ζωή εκεί. Και τελικά θα ανακαλύψετε ότι ήσασταν εσείς. Ο πλανήτης αυτός ήταν αρχικά μια από τις περιοχές από τις οποίες ήρθατε και θα πούμε περισσότερα γι’ αυτό αργότερα. Συνέβησαν κάποια καταλυτικά γεγονότα, τα οποία επέτρεψαν στον Άρη να μοιραστεί το διοξείδιο το άνθρακα με την Γη, κάτι που ήταν απαραίτητο ώστε η ζωή που αναπτυσσόταν να βρει νέο έδαφος ανάπτυξης. Πέτυχε. Οι επιστήμες σας είναι στον σωστό δρόμο και όταν τελικά πάτε στην Αφροδίτη, θα ανακαλύψετε πως υπήρχαν τρία αδέρφια που δούλευαν μαζί για να δημιουργήσουν την ζωή στην οποία μιλάμε τώρα. Θα ανακαλύψετε περισσότερα γιατί όλες αυτές οι ενέργειες βρίσκονταν στην Γη, αλλά ήταν παρεξηγημένες λόγω των μεγαλύτερων συστημάτων πεποίθησης που είχε η ανθρωπότητα. Όταν ανοίγετε τα μάτια σας και κοιτάζετε κάτι, βλέπετε μόνο αυτό που θέλετε να δείτε. Έτσι ακριβώς λειτουργούν οι δημιουργοί, έτσι εμείς σας επιτρέπουμε να δείτε κι άλλα μέρη που δεν μπορούσατε να οραματιστείτε. Όταν νιώσετε αυτήν την απελευθέρωση, για κάποιους θα είναι τρομακτικό. Πολλοί από εσάς βασίσατε τις ζωές σας πάνω σ’ αυτήν την αντανάκλαση. Την τιμήσατε, μερικές φορές προσευχηθήκατε σ’ αυτήν και της παραδώσατε την δύναμή σας. Για να ανακαλύψετε πως μόνο η αντανάκλαση της δικής σας ενέργειας μερικές φορές εξασθενεί τον εγωισμό σας γρήγορα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αντανάκλαση στο Σύμπαν από την δική σας. Σας εκπλήσσει αυτό; Μεταφέρετε μερικές από τις πιο σημαντικές πληροφορίες από την Εστία μέσα σας περπατώντας στην Γη και οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε ότι βρίσκεται εκεί. Πιστέψτε μας όταν σας λέμε πως υπάρχει η απόλυτη δοκιμή για να ανακαλύψετε αν έχετε τελειώσει εδώ στη Γη, επειδή δεν υπάρχει χώρος στην Γη για περιπλανώμενους ή γι’ αυτούς που θέλουν να περιφέρονται και να παρακολουθούν το Παιχνίδι. Όλοι σας μεταφέρετε κάτι σημαντικό. Η δοκιμή; Εύκολη. Βρείτε ένα καθρεφτάκι και βάλτε το κάτω από τη μύτη σας. Αν θολώσει, τότε δεν έχετε τελειώσει. Είναι πολύ απλό. Δεν έχετε τελειώσει ακόμα. Έχετε κι άλλα να κάνετε.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Καθρέφτης

Να μιλήσουμε τώρα για την διάδοση της πληροφόρησης και την απελευθέρωση της προσκόλλησης στις αντανακλάσεις σας. Δεν είναι ενδιαφέρον πως πολλές οργανωμένες θρησκείες αντιμετωπίζουν μεγάλες προσκλήσεις τώρα; Κάνουν μεταρρυθμίσεις ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αντανακλούν την ενέργεια των ενδυναμωμένων ανθρώπων. Είναι κάτι περισσότερο από οργανωμένες θρησκείες, αγαπημένοι μας. Συμβαίνει σε κάθε είδους ανθρώπινη συνάθροιση, γιατί η προσδοκία σας το δημιούργησε. Είσαστε οι δημιουργοί, ακόμα κι αν ο εγωισμός σας δεν μπορεί να το χειριστεί αυτό. Εσείς δημιουργήσατε τα πάντα μπροστά σας. Γι’ αυτό, ας μιλήσουμε για την ευρύτερη εικόνα. Η διάδοση της πληροφόρησης και οι προσκολλήσεις άνοιξαν την πόρτα, γιατί η Γη βρισκόταν σε έναν αργό κύκλο παρακμής. Έχανε είδη σε μόνιμη βάση και αργοπέθαινε τα τελευταία 150 χρόνια, όπως θα αποδείξουν οι επιστήμονές σας. Οι περισσότεροι βιολόγοι και βοτανολόγοι σας ανησυχούν γι’ αυτό, γιατί βλέπουν τον πλανήτη να πεθαίνει και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Αυτό έχει ήδη αλλάξει και θα δουν αποδείξεις σύντομα. Ολόκληρη η ανθρωπότητα έκανε στροφή κι έτσι οι προσκολλήσεις σας στα πράγματα του αντανακλούσαν την δύναμή σας έχουν απελευθερωθεί σιωπηλά.

Πολλοί από εσάς έχετε δει τα απομεινάρια αυτών που έθεσαν τις προστατευτικές ασπίδες γύρω από την Γη. Αυτό εννοείτε όταν ρωτάτε ποιος έχτισε τις πυραμίδες. Πολλά από τα ανεξήγητα εξηγούνται όταν δείτε από την οπτική της ανθρωπότητας σήμερα. Πολλά από τα τεχνουργήματα της Γης εξακολουθεί να είναι άγνωστο από πού προέρχονται ή τι κάνουν στην Γη. Αυτές οι σκιώδεις αναμνήσεις έχουν αποκλειστεί σκόπιμα από εσάς τους ίδιους. Οι πυραμίδες πάντα δημιουργούσαν μια προστατευτική ασπίδα γύρω από την Γη, ακόμα κι αν ήταν καλυμμένες και ξεχασμένες σε πολλά μέρη. Δεν υπάρχουν μόνο αυτές οι πυραμίδες, γιατί μερικές είναι φτιαγμένες από ανθρώπους οι οποίοι αντέγραψαν τα αρχικά σχέδια με διάφορα επίπεδα αποτελεσματικότητας.

Η Δύναμη των Πυραμίδων

Το δίκτυο των πυραμίδων στην Γη δημιούργησε μια προστατευτική ασπίδα γύρω από τον πλανήτη, η οποία απέτρεψε συγκεκριμένους κομήτες από το να την κτυπήσουν. Αυτό απελευθερώθηκε για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Ακούσατε για τους δύο μεγάλους μετεωρίτες που έγιναν πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες, αλλά δεν ξέρετε για τους μικρότερους που έρχονται τώρα. Επειδή η προστατευτική ασπίδα που υπήρχε σχεδόν από την αρχή της Γης απελευθερώθηκε, θα λάβετε μια φύτευση από κομήτες προς το τέλος Νοεμβρίου αυτού του έτους. Θα έρθει ένας κομήτης που θα σπείρει ζωή στην Γη. Σας το λέμε συγκεκριμένα επειδή όλη η ζωή φυτεύτηκε από κομήτες. Οι επιστήμονές σας διαφωνούν προς το παρόν, αλλά σας λέμε πως δεν είσαστε από την Γη. Τοποθετηθήκατε πολύ προσεκτικά εδώ από τους εαυτούς σας.

Τώρα περνάτε μια εξέλιξη. Πάντοτε ήταν απαραίτητο να πεθάνετε και να αφήσετε τα φυσικά σας σώματα, να πάτε στην Εστία για ανακύκλωση και να ενσαρκωθείτε ξανά για να το ξανακάνετε. Είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι πέρασαν την πύλη χωρίς να πάνε στην Εστία, χωρίς να πεθάνουν. Βρίσκεστε σε μια διαδικασία ανάληψης και σε κάθε βήμα είσαστε πιο ψηλά από χθες. Κρατάτε μια ομορφιά μπροστά σας. Όλοι σας έχετε τον έλεγχο. Μην φοβάστε τους κομήτες, φέρνουν νέες μορφές ζωής γιατί σπέρνουν μορφές ζωής. Χάνετε μορφές ζωής στην Γη εδώ και πολύ καιρό και τώρα επανασπέρνεται με νέο τρόπο, οπότε παρακολουθείστε και γιορτάστε τον κομήτη του Νοεμβρίου. Του έχετε ήδη δώσει όνομα, αλλά τα δικά μας ονόματα είναι διαφορετικά. Οι επιστήμονές σας γνωρίζουν πως έρχεται και πως σκορπίζει σκόνη. Βασικά διαλύεται κάθε φορά που περνάει και όταν συμβεί αυτό, θα σκορπίσει κοσμική σκόνη στην Γη. Για την ακρίβεια, οι επιστήμονές σας προσπαθούν να υπολογίσουν αν θα μπορέσετε να δείτε την σκόνη να πέφτει. Τόση πολλή σκόνη περιμένουν από τον κομήτη του Νοεμβρίου. Για την ακρίβεια, ο κομήτης ποτέ δεν θα χτυπούσε την Γη. Θα περάσει μακριά της γύρω από τον Ήλιο, αλλά θα σπείρει αυτούς τους υπέροχους σπόρους ζωής στον πλανήτη. Είσαστε εδώ, αγαπημένοι μας, σε μια υπέροχη κρίσιμη εποχή της ανθρωπότητας και όλων των χρονικών συνεχών στην Γη, όπου οι ενέργειες της Γης επαν-ενεργοποιούνται, ακόμα και οι μαγνητικές γραμμές που δημιουργούν το μαγνητικό πλέγμα της Γης μειώνονται. Οι μαγνητικές σας κατασκευές στην Γη έχουν μειωθεί κατά 12% τα τελευταία 100 χρόνια. Αυτό οδηγεί στην αφύπνιση από το όνειρο. Πολύ ωραία. Τα καταφέρατε καλά, το φτάσατε ως εδώ. Τα καταφέρατε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάθεστε εδώ και ρωτάτε τι να κάνετε μετά. Βρίσκεστε στην τέλεια θέση να γίνετε συνειδητοί δημιουργοί του πλανήτη Γη κι ελπίζουμε να ευχαριστηθείτε το ταξίδι, αγαπημένοι μας, γιατί εγγραφήκατε και περιμένατε μια αιωνιότητα για τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας. Γνωρίζετε τον δρόμο προς την Εστία και αν σταματήσετε να σκέφτεστε με το μυαλό σας και αρχίσετε να νιώθετε με την καρδιά σας, θα οδηγηθείτε στην Εστία. Γνωρίζετε τον δρόμο και θα σας υποδεχτούμε με τις πιο ανοιχτές αγκαλιές για να σας καλωσορίσουμε στην Εστία, όταν τελικά αποφασίσετε να πετάξετε αυτά τα σώματα για να επιστρέψετε. Αγαπημένοι μας, ακόμα και τώρα είσαστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ και το εννοούμε με την μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Ποτέ δεν είδαμε τι έγινε στην Γη και είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς. Δημιουργήσατε μαγεία με τα μάτια σας ανοιχτά.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να κρατάτε τις πόρτες ανοιχτές σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!