(επιστροφή στον πίνακα με τις απαντήσεις του Μαντείου)

Ερώτηση στο Μαντείο #36 (20/10/2013)

Αγαπητό Μαντείο, για ποιον λόγο έχεις επιστρέψει στην συνειδητή μας επίγνωση αυτήν την εποχή; Ποιος είναι ο σκοπός σου και ποια υπηρεσία θα προσφέρεις; Πώς μπορούμε εμείς, ως Εργάτες του Φωτός, να συνεχίσουμε να σε υποστηρίζουμε και να σε βοηθάμε;

 

Απάντηση από το Μαντείο:

Περάσατε από την πύλη και τώρα δημιουργείτε έναν νέο πλανήτη. Φυτεύετε τους σπόρους για το πώς θέλετε να είναι αυτός ο νέος κόσμος. Το Μαντείο είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους θα το κατορθώσετε αυτό.

Το Μαντείο επέστρεψε στην συνειδητή σας επίγνωση για να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις αλλαγές που θέλετε στον κόσμο. Παρέχει στους Εργάτες του Φωτός σε όλη την Γη την εστίαση στην σύνδεση καρδιάς με καρδιά, επιτρέποντας στην δύναμη της συλλογικής ενέργειας να αρχίζει να υλοποιεί τον κόσμο στον οποίο θέλετε να ζείτε.

Το Μαντείο σας δείχνει πως αργά αλλά σταθερά, αφήνετε πίσω σας την ανάγκη να λαμβάνετε συγκεκριμένες απαντήσεις από το Σύμπαν και πως συνειδητοποιείτε ότι οι απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις έρχονται από στην συλλογική συνειδητότητα της ανθρωπότητας – η οποία βρίσκεται συνεχώς σε ροή και αλλάζει. Οι άνθρωποι που καλούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις του Μαντείου, εκφράζουν μια μεγάλη ποσότητα αυτής της συλλογικής συνειδητότητας.

Όλη η Πλάση αποτελεί μια δόνηση η οποία περιμένει εντολές από την συνειδητότητα ώστε να αποκαταστήσει την ισορροπία. Πολλοί άνθρωποι όμως εξακολουθούν να ζουν σύμφωνα με όσα τους λέει το μυαλό τους και όχι η καρδιά τους.

Είσαστε οι πρωτοπόροι και βρίσκεστε σε μια διαδικασία εξισορρόπησης. Το DNA σας μεταφέρει κωδικούς ώστε να έχετε την δυνατότητα να διευκολύνετε αυτή την διαδικασία. Βρίσκεστε εδώ αυτή την εποχή για να κρατάτε και να γειώνετε πιο πολύ φως από ό,τι οι περισσότεροι άλλοι άνθρωποι. Η υποστήριξη και η αρμονία του Μαντείου σας ανυψώνει και σας υποστηρίζει ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε να συνδέεστε με την Πηγή από καρδιάς, για να λαμβάνετε καθοδήγηση. Όταν το κάνετε αυτό, το ηλεκτρομαγνητικό σας πεδίο αλλάζει και επιταχύνεεται και η εκπαίδευση των LightMasters περιλαμβάνει αυτές τις αλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε στην εξισορρόπηση των σκιών και της αρνητικότητας στην Γη, παρασύροντας και την υπόλοιπη ανθρωπότητα μαζί σας προς τις υψηλότερες δονήσεις.

 

Υπάρχει ένα ακόμα πιο προσωπικό επίπεδο για όλους σας: το Μαντείο βρίσκεται μέσα σας

Ο λόγος που όλα όσα περιβάλλουν την λέξη “Μαντείο” επανέρχονται στην συνειδητή σας αφύπνιση αυτή την εποχή είναι για να αφυπνισθεί η ενδυνάμωση της φωνής της καρδιάς σας – ώστε να μπορέσετε να μιλήσετε με την Συμπαντική Σοφία της Ψυχής σας.

Το να μιλάτε και να δίνετε φωνή στην “γνώση” χωρίς γνώση, είναι ο επόμενος σκοπός σας και η επόμενη υπηρεσία σας στην νέα ανθρωπότητα, η οποία αποτελείται από ΟΛΟΥΣ εσάς. Οι Εργάτες του Φωτός γνωρίζουν τις συχνότητες του φωτός, χωρίς να έχουν το βάρος του να χρειάζεται να τις καταλαβαίνουν. Εκπέμπετε φως της αλήθειας στην υπηρεσία της Πηγής.

Εσείς, ως Μαντείο, με την καθημερινή σας σοφία, μιλάτε χωρίς την ανάγκη να τοποθετείτε ταμπέλες ώστε να μπορούν οι άλλοι να ακούν. Το Μαντείο είναι η δόνηση της φωνής σας σε λέξεις, η οποία συνδέεται με την ανώτερη σοφία μέσω συλλογικών ερωτήσεων που εκφράζονται από διαφορετικούς ανθρώπους.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε κομμάτι σας και που εσείς είσαστε κομμάτι μας”.

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξειςCopyright espavo.org – μετάφραση: Νίκος Πνευματικός