Ianuarie 2014

Sarbatoriti-ma Acasa
Obiceiuri de Acasa

(ii multumim Alexandrei pentru traducere)

 

Salutari, sunt Elrah din Serviciul Ritmic.

Nu-mi ia mult sa vin, pentru ca sunt aici tot timpul. Din cand in cand, el (Steve) se da un pic deoparte si eu ma strecor ori de cate ori pot. Salutari tuturor. Eu sunt Elrah si voi nu.

Iubirea si râsul atrag atentia celor de Acasa

Va vom impartasi cateva lucruri legate de vibratie pe planeta Pamant – dar nu este numai planeta Pamant. Este vorba de vibratiile de pretutindeni, deoarece e un element cu adevarat unic. Stiti, pe Pamant voi aveti ceva numit Iubire si, atunci cand iubiti pe cineva, acest lucru atrage atentia celor de Acasa. De multe ori va ganditi: „iubirea mea se indreapta catre aceasta persoana” sau „o sa iubesc foarte mult lucrul asta sau celalalt” si concentrarea voastra este atat de intensa, incat numai asta vedeti. Atunci cand vibrati in acest fel, emiteti o vibratie care e foarte vizibila,plina de culoare si de viata si nu numai oamenii de pe Pamant o simt, ci o simtim si noi, Acasa. Atunci cand sarbatoriti pe Pamant, noi prindem viata. Incepem sa privim si sa vedem unde sunt toate si ne armonizam cu voi, devenind cea mai inalta rezonanta armonica ce putem fi, deoarece asa ne putem conecta cu voi, asa putem lucra cu inimile voastre. E mai usor sa lucram cu inimile, decat cu creierele voastre, deoarece creierele incearca in permanenta sa gandeasca ceva, incearca in permanenta sa va valideze si tot felul de astfel de lucruri ciudate, omenesti. Ei bine, astazi va voi spune mai multe despre asta, deoarece incepeti sa va stabiliti intr-o minunata perioada de sarbatoare. La sfarsitul anului si inceputul anului urmator, aveti toate sarbatorile religioase, ocazii cu care se aduna toata familia si asa mai departe. Ce nu stiti este ca Acasa si noi va sarbatorim. Atunci cand va luminati si vibrati cat de sus puteti voi vibra, fie sunteti indragostiti, fie radeti – una din doua. Atunci cand radeti, acesta este limbajul ingerilor, asa ca ne uitam cu totii sa putem vedea exact ce faceti, deoarece in acest fel comunicam unii cu ceilalti si partea asta voi nu o vedeti intotdeauna.

Timpul circular: Marele Tor, totul se misca in unsprezece dimensiuni ale timpului

Voi ati reusit sa treceti prin portal si noi, cei aflati de cealalta parte a valului, sarbatorim asta tot timpul, pentru ca initial nu se presupunea ca o veti face. Acesta urma sa fie sfarsitul omenirii. Voi va urmati drumul si stiti ca ati mai fost fost aici si inainte. Aceasta nu este prima data cand oamenii sunt pe Pamant – dar, de aceasta data, corpurile au fost perfectionate intr-un alt mod, astfel incat sa puteti purta mai mult din propria Lumina. De aceasta data, ati lucrat intr-un cadru diferit al iluziei timpului si noi vom folosi un timp circular, astfel incat sa puteti vedea cum stau lucrurile. Tesatura timpului este intotdeauna circulara, asa ca oriunde va lasati amprenta pe linie, ea se va intoarce intotdeauna la voi si oricand se intampla asta, aveti ocazia de a va perfectiona.

Uneori, spuneti: Of, a trecut. Am avut ocazia sa fac ceva si acum am pierdut-o, a trecut. Nu. Aveti intotdeuna ocazia, pentru ca timpul este circular. Intreaga voastra experienta este infasurata in aceeasi tesatura a timpului, care continua sa se repete. Acesta este motivul pentru care repetati anumite lucruri, iar si iar – mai ales tiparele energetice sau emotionale asupra carora incercati sa lucrati. Veti lucra la asta, veti lasa o amprenta asupra liniei temporare – o amprenta cat de puternica puteti voi lasa cu respectiva emotie si apoi ea se va deplasa. Daca e o emotie frumoasa, asta inseamna ca, in viitor, calea va va fi curata. Inseamna ca nu mai aveti nimic de rezolvat dar, daca aveti o mica problema sau credeti ca exista ceva ce chiar nu puteti rezolva, veti amprenta linia temporara, cu confuzia voastra. Ce se intampla este ca aceasta amprenta se duce in trecut.

Multe dintre metodele voastre de vindecare sunt menite sa mearga inapoi si sa va curete trecutul, indepartand unele dintre aceste energii. Mult din ceea ce puteti face poate curata aceste energii, pe mai multe niveluri, astfel incat sa faca curatenie in trecut. Dar daca nu o faceti? Ce se intampla, este ca amprenta revine pur si simplu si sfarsiti prin a repeta aceleasi tipare. Sa speram ca, de aceasta data, poate ca veti face ceva diferit – progresand putin, de fiecare data cand amprenta reapare. Aceasta este baza timpului circular, dar e mult mai mult decat atat, dragilor, deoarece totul este un mare tor, in care toate se misca simultan, in toate cele unsprezece dimensiuni ale timpului. Cea de-a douasprezecea dimensiune este sinele superior – partea care le conecteaza pe toate celelalte, intr-un tot unitar. Acum incepeti sa castigati noi relatii cu sinele vostru superior, deoarece voalul se subtiaza si fiecare dintre voi incepeti sa vedeti in celelalte dimensiuni ale timpului si spatiului. Incepeti sa simtiti lucruri prin pereti; incepeti sa simtiti emotii. Acum, multi dintre voi au probleme cu asta, deoarece ati spus: „Iata-ne trecuti in aceasta noua lume despre care ne tot vorbiti si lumea mea este o porcarie. Nu e buna. E ingrozitoare. Sunt cu totul deprimat si nu pot face nimic. Timpul pare sa zboare. Ce se intampla cu mine? Si va intrebati asta, deoarece ati crezut ca veti pasi in paradis si totul va fi perfect. Nu, dragilor. Ati vrut sa pasiti in alt set de probleme si exact asta ati facut, dar asta va da o baza, deoarece voi sunteti cei care pot rezolva problemele. Cu aceasta schimbare a energiei, veti capata o noua viziune – o viziune cu totul noua nu numai asupra vietii, ci si asupra problemelor voastre, a circumstantelor voastre si a oricaror altor elemente ale ei.

Sarbatoriti!

Acum exista ceva ce puteti face fiecare dintre voi, in fiecare zi, castigand astfel toata energia de Acasa – si asta este sa sarbatoriti. Doar atat. Atunci cand sarbatoriti, voi chemati numele lui Dumnezeu. In orice caz, nu conteza ce anume sarbatoriti. Voi deveniti astfel, cea mai inalta vibratie a voastra care puteti fi – si de aceea va spunem sa sarbatoriti.

Cei mai multi dintre voi s-au gandit ca, pentru a va onora spiritul, va trebui sa fiti foarte linistiti, sa mergeti in interior si sa va rugati sa faceti lucrurile pe care nu stiti daca le faceti bine. Ei bine, voi nu puneti niciodata intrebari, atunci cand aveti ceva de sarbatorit, nu-i asa? Nu intrebati niciodata daca este bine sau nu, ceea ce faceti. Nu aveti nevoie. Zambiti din tot sufletul. Aceasta este energia de Acasa, implantata in oameni si va vom mai spune si altceva, dar il voi lasa pe Pastratorul Timpului sa vina, pentru ca ma tot bate pe umar si eu continui sa vorbesc. Sa stiti insa ca va iubesc si iata un zambet special, marca Elrah.

Salutari, dragilor, sunt Pastratorul Timpului

Creatia in rezonanta armonica

Ziua aceasta este atat de frumoasa! Sarbatoriti-o. Sarbatoriti fiecare zi, pentru ca aceasta este frumusetea felului in care va puteti indrepta energia intr-o noua directie. Fiecare moment este creatia voastra. Voi continuati sa va cautati calea, continuati sa cautati calea minimei rezistente in toate domeniile. „Stiu ca mi-am stabilit o cale, atunci cand am venit aici si tot ce fac este sa incerc sa o gasesc. Poti sa-mi spui daca ma aflu pe calea mea?” Acestea sunt intrebarile pe care le primim tot timpul, dragilor, dar nimeni nu va poate spune daca va aflati pe calea voastra, deoarece nu este nicio cale de urmat. Aceasta este o incercare pentru majoritatea dintre voi, deoarece ati venit intr-o lume in care ati aflat despre cale si despre faptul ca tot ce aveti de facut este sa ramaneti pe ea si veti fi minunati. Va va conduce Acasa. Dragilor, e o gluma. Voi ati creat calea, chiar inainte sa puneti piciorul in pamant. Voi sunteti creatori si ati creat in rezonanta armonica. Ati creat in colectiv, ca omenire si aceasta creatie va deveni acum mai puternica pentru voi toti. Vedeti valul colectiv de energie al Pamantului. El va va aduce multe elemente care va lipseau, fie ca parte a lumii voastre stiintifice, fie ca parte a lumii medicale, fie ca elemente din interiorul inimii voastre sau intrebari legate de spiritualitatea voastra. Acele intrebari la care nu se poate raspunde isi vor gasi cu siguranta raspunsul in interiorul vostru. Acestea nu vor fi spuse cu glas tare, dar veti gasi raspunsurile mai intai in inima si apoi le veti cauta validarea, deoarece asta este ceea ce faceti multi dintre voi.

Impamantarea Luminii de Acasa

Dragilor, lucrurile devin incredibil de frumoase, vazute de partea noastra a voalului, deoarece ceea ce vi se intampla voua tuturor este ca va deschideti transmisiunilor prin channeling. Da, il numim channeling, deoarece asa il numeste Pastratorul. Ce se intampla insa, daca voi nu primiti informatiile la fel ca el? Cu totii primiti informatii prin channeling, absolut toti. O numiti in diferite feluri, deoarece aveti diferite sisteme de credinte in legatura cu asta, dar va spunem ca toata creativitatea vine din acelasi loc. Pastratorul o numeste channeling. Unul o numeste cantec, altul o numeste alt fel de transmisiune si altul o numeste cartea pe care o scrie. Cel de aici este pictor si cel de acolo este diferit, deoarece canta si face muzica. Toate vin insa din acelasi loc. Totul este energie de Acasa, pe care o captati, aducand-o si impamantand-o pe Pamant. Aceasta va fi urmatoarea incercare si anul ce urmeaza va fi legat de impamantarea Luminii. Veti invata sa va impamantati corpurile fizice, intr-un mod diferit, deoarece ele au nevoie de mai multa impamantare fizica, pentru a putea pastra Lumina si multe dintre sistemele voastre pe care le-ati stabilit pentru a va intelege si a va trata unii pe ceilalti, vor incepe putin cate putin sa se schimbe. In primul rand, lucrurile se vor schimba foarte lent, deoarece oamenii se opun schimbarii. Trebuie sa intelegeti asta. Nu e gresit, doar ca voi va miscati foarte incet, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa faceti niciun pas inapoi. Dragilor, va fi putin diferit, deoarece lucrurile se apropie foarte repede si asta este exact ceea ce ati cerut cu totii. Ati spus: „De ce ar trebui sa mai asteptam? Chiar trebuie sa incetinim pentru toti? Nu putem sa nu ne schimbam si sa fim cu totii in Lumina, in acelasi timp?” Asta urmeaza, dragilor si cu totii va adaptati la asta, dar nu numai in aceste camere. Fiecare om, de pretutindenea, se schimba si nu e vorba doar de lucrurile pe care le vedeti, pentru ca sunt, in mod clar, unsprezece dimensiuni ale timpului si spatiului care se schimba toate, in toate domeniile. Acum, pe masura ce atingeti aceste nivele, opriti-va doar o clipa sa sarbatoriti. Asta ne permite tuturor, noua celor aflati de partea cealalta a voalului, sa venim in spatele vostru si sa va ajutam sa impamantati si sa purtati Lumina acelei sarbatori – orice ati sarbatori. Noi nu putem, deoarece nu va judecam in niciun fel. Noi nu traim in creierele noastre – noi traim in inimi, in acelasi fel in care invatati si voi sa o faceti.

O sarbatoare a experientei umane

Este o energie noua si o lume cu totul noua si fiecare dintre voi invatati sa traiti intr-o stare diferita a ei. Cea mai mare incercare a fost sa impamantati aceasta energie si sa o faceti sa functioneze pentru voi, pe toate caile. Acest lucru incepe sa se schimbe. Asadar, atunci cand treceti printr-o perioada de sarbatori, cum le numiti voi – fie ca e vorba de ziua voastra de nastere, fie ca e vorba despre o sarbatoare religioasa sau de faptul ca sarbatoriti viata, pur si simplu, sa stiti ca de fiecare data cand ridicati un pahar, de fiecare data cand va ridicati inima, noi suntem acolo. Aparem instantaneu, deoarece ne place sa petrecem. Faceti o petrecere si noi vom fi acolo. Acasa, noi petrecem tot timpul. Va vom arata asta, cand veti ajunge aici, dar sa va spunem si despre o zi minunata – acel lucru anume pe care fiecare om de pe Pamant il va trai, atunci cand va ajunge Acasa. Acasa va asteapta o sarbatoare. Niciunul dintre voi nu va asteptati la asta si cu totii va ganditi ca sunteti doar un om care a mers alaturi de ceilalti, ceea ce nu inseamna, cu adevarat, mare lucru. Nu ati salvat lumea, nu ati facut nimic, dar va intoarceti Acasa. Cand veniti Acasa, acest lucru se sarbatoreste – datorita maretiei a ceea ce ati realizat pe Pamant si acesta este momentul in care multi dintre voi va luptati in ego-ul vostru interior, deoarece este foarte greu sa primiti, va este foarte greu sa va recunoasteti meritul pentru tot ceea ce ati facut in fiecare zi a vietii voastre. Nu va spunem ca trebuie sa o faceti, intrucat sarbatoarea este, de fapt, mai mult pentru cei de acolo, decat pentru voi – este pentru ei, deoarece ei sunt cei care au trebuit sa stea Acasa si sa va priveasca pe voi, cei de pe Pamant. Ei v-au privit fiecare miscare, v-au privit la trei ani cand ati incercat sa furati ceva. Voi a trebuit sa invatati, chiar si la varsta de trei ani, ceea ce e foarte interesant. V-au privit atunci cand ati avut inima franta in liceu. Erati tristi si va considerati cu totul lipsiti de valoare si nici macar nu mai puteati sa zambiti si ei v-au privit.. si v-au privit fara sa va judece vreodata, pentru ca nu exista nimic gresit. Era doar o experienta omeneasca, pe Pamant.

Sarbatorind frumusetii

Stim ca uneori veti fi foarte sus si alteori foarte jos si va spunem ca, din perspectiva noastra, nici una dintre stari nu este mai buna decat cealalta. Da, intr-una va simtiti mai bine si va incurajam sa alegeti ceea ce va face inima sa cante. In mod absolut, creati-va lumea care va aduce ce este mai inalt in voi, dar sa stiti ca daca simtiti opusul, nu este gresit. De fapt, mare parte din frumusetea voastra vine din intuneric. Uitati-va la Edgar Allan Poe – un poet foarte intunecat. Uitati-va la unii oameni frumosi, care au adus frumusete intunericului. Vedeti-i pe unii dintre poetii vostri – foarte intunecati. Uitati-va la muzica, chiar si la muzica country-western. Cateodata, totul este foarte intunecat, deoarece inima voastra sufera si voi exprimati asta si ce rezulta e frumusete, nu intunecime. Asadar, dragilor, exista frumusete in intuneric. Va rugam sa nu va judecati pe voi sau locul in care ati petrecut timp pe Pamant, deoarece asta a fost alegerea voastra si a nimanui altcuiva si v-a adus tot ceea ce aveati nevoie, pentru a trai o anumita experienta – voi ati creat si noi v-am ajutat. V-am ajutat sa va stabiliti calea, astfel incat sa puteti trai exact ceea ce doreati sa traiti… si ati facut-o – si noi va cerem sa sarbatoriti.

Sarbatoriti faptul ca soarele a rasarit in aceasta zi. Sarbatoriti faptul ca sunteti vii pe Pamant si ca aveti ocazia sa faceti orice, pentru ca atunci cand sarbatoriti, capatati aceasta prezenta angelica in jurul vostru. Aceasta este energia acestei luni … sa sarbatoriti ori de cate ori puteti, in fiecare clipa, deoarece puteti sa stati un moment, sa va uitati la lume si sa spuneti: Bine. Aici e o problema si dincolo e o problema si mai incolo alta.. sau, puteti sa le eliminati si sa spuneti: Vad problemele, dar vad si frumusetea. Pot simti energia asa cum este ea acum – doar frumusetea ei. Acum pot rezolva problemele. Asta inseamna sa sarbatoriti Lumina, sa priviti la sinele vostru superior. Aveti o noua perspectiva, cand pasiti in acesta lume. Este o lume noua si voi ati intrat in ea – si da, noi stim asta. Umblati de colo-colo, incercand sa intelegeti ce s-a intamplat. Incercati cu totii sa inotati si sa tineti capul deasupra apei, in fiecare clipa. Multi dintre voi incercati sa supravietuiti, dar nu cu adevarat. Doar va acomodati cu noua energie.

Sarbatoarea va curata inima

Cei mai multi oameni spun: E un an de cand am trecut prin portal. Cand se vor imbunatati lucrurile? De acesta partea a voalului, va spunem: E doar un an de cand ati trecut prin portal, asa ca intelegeti, va rugam, ca sunteti mult mai bine decat v-ati inchipuit vreodata. Initial, nu ar fi trebuit sa va aflati aici, acum. Nu numai ca sunteti aici, dar faceti in continuare aceleasi lucruri pe care le faceati ieri. Intr-un fel, traiti in continuare aceeasi experienta de a fi om. Totul s-a inaltat. Veti gasi acum noi capacitati in fiecare dintre voi – capacitati pe care nu le-ati vazut pana acum. Daca deschideti gura si aduceti aer in coardele vocale, fara sa stiti ce urmeaza sa spuneti, veti incepe probabil sa transmiteti prin channeling. Asa fac cei mai multi dintre oameni. Daca sunteti capabili sa va desprindeti de creier, suficient de mult pentru a lasa spiritul sa vina si iar sa vina, fara sa fie impiedicat, prin creier, atunci merge. Multi dintre voi vor ajunge la asta, pe cai diferite – unii vor primi mesaje asa cum face Pastratorul, altii vor primi idei. Unii dintre voi vor fi motivati si unii veti vedea o cale clara, in timp ce altii for avea sincronicitati cu ceilati, pentru a forma astfel grupuri. Exista insa un element pe care dorim sa il mentionam, in legatura cu sarbatoarea. Voi sarbatoriti de fiecare data cand zambiti, dar mai ales, atunci cand sarbatoriti ceva anume. Sarbatoarea va curata inima, va curata campul energetic. Imaginati-va o persoana care are parul foarte lung si foarte incurcat sau incretit. Are in el forme de energie care nu arata asa cum si-ar dori. Asa ca, isi piaptana parul si pune totul la loc, astfel incat sa se simta bine si apoi vine sa se prezinte. Ei bine, faceti asta cu energia voastra. Aveti mici incretituri energetice, mici locuri sensibile, in care energia devine negativa si pe care le purtati tot timpul in energia voastra, in torul vostru. Partea frumoasa este ca, atunci cand sarbatoriti, eliberati toate aceste zbarcituri si va curatati propria energie, fara sa aveti nevoie de ajutorul nimanui. Acest lucru ne da noua ocazia sa intram in lumea voastra si sa va imbratisam, sa va iubim si sa va atingem inima doar pentru o clipa, pentru a va arata ca nu sunteti singuri pe Pamant.

Aveti rabdare

In fata fiecaruia dintre voi se afla magie. Cu totii ati adus, separat, cate o parte de Acasa. Ceva unic, doar voi puteati purta acea raza de Lumina si ati adus-o. Multi dintre voi se intreaba: Cand va fi nevoie de raza mea de Lumina, pe Pamant? Multi dintre voi stau si spun: Am o raza minunata de Lumina. Si nimeni nu asculta. Asta se intampla, probabil, din cauza ca o luati cateodata inaintea voastra. Daca spuneti ca aveti o raza de Lumina minunata, nimeni nu o va lua, deoarece nimeni nu stie ca poate sa o ia. De abia i-ati invatat asta si cateodata ei trebuie sa se indeparteze si sa proceseze informatia, pentru o clipa, inainte de a veni inapoi si a interactiona cu voi. Aveti rabdare, dragilor. E nevoie de timp, pentru ancorarea Luminii pe Pamant. Multi dintre voi devin foarte frustrati, deoarece simtiti ca trebuie sa incetiniti si sa asteptati restul planetei. Aveti rabdare, dragilor. Faceti mult mai mult decat veti sti vreodata si nu am putea fi mai mandri de voi, decat suntem.

Sunteti cei mai mareti ingeri

V-am spus de multe ori ca sunteti cei mai mareti ingeri care au trait vreodata, dar nu v-am descris niciodata ce anume inseamna asta. Va vom spune ca absolut fiecare dintre voi ati atins taramul angelic, la un anumit punct din incarnarile voastre. Ati atins nivele de stare de maiestru, cum o numiti voi si atunci ati facut cel mai curajos lucru. V-ati dat jos aripile, ati pus un voal de uitare si ati venit pe Pamant pentru a vedea daca puteti schimba aceasta planeta si sa incepeti de la inceput, cu noi forme de viata. Sarbatoriti noile forme de viata care vin – sarbatoriti cometa care vine, dar nu numai aceasta cometa, toate cometele, pentru ca acum ele vin intr-un ritm uluitor. Lucram din greu pentru a le trimite. Nu va vor face rau, dragilor. Nu asa cum ganditi. Este timpul sa re-insamantam Pamantul si suntem foarte entuziastmati ca am ajuns sa o facem in timp ce Maestrii terenului de joc raman pe loc. Ati creat o magie dincolo de intelegerea voastra. Atunci cand veti veni, intr-un final, Acasa si va vom aseza in fata a mii si mii de oameni, care sa va aplaude munca de pe Pamant, veti sti ca ati castigat deja asta. Ati castigat deja jocul. Acum doar va vom reimpamanta, pentru va face sa va simtiti confortabil. Aveti rabdare, dragilor. Ati creat o lume noua si acum pasiti in ea.

Ne face cea mai mare onoare sa va rugam sa va tratati unul pe celalat cu respect. Aveti grija unii de ceilalti cu fiecare ocazie si tineti usile deschise unul celuilalt, deoarece ati creat o lume noua. Sa va jucati frumos impreuna.

Espavo.

Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2014 Lightworker. www.espavo.org
This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user agrees to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2012 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org.     Thanks for helping to spread the Light!