Aralık 2013

Eve Dönüşümü Kutla
Yuvanın Gelenekleri

 

 

Selamlar, Ben Ritmik Servisten Elrah.

Gelişim (Steve’in aradan çekilip Grup’un mesaja başlaması arasında geçen süre) zaman almıyor çünkü sürekli buradayım. Ne zaman birazcık kenara çekilse (Steve) hemen oraya sızıveriyorum. Herkese selamlar, ben Elrah, siz değilsiniz.

Sevgi ve Kahkaha Yuvanın Dikkatini Çeker

Dünya gezegenindeki çok özel bir titreşim hakkında konuşacağız fakat bu sadece dünya gezegenine özel değil. O bütün titreşimlerin üzerindedir çünkü çok özel bir parçaya sahiptir. Biliyorsunuz yerkürede sevgi dediğiniz bir şey var ve birini sevdiğiniz zaman bu yuvanın dikkatini çeker. Pek çok zaman şöyle düşünürsünüz: “Benim sevgim o belli insan üzerinde odaklandı.” ya da “Bunu ya da şunu çok seveceğim.” ve dikkatiniz son derece yoğun şekilde odaklanmıştır, gördüğünüz tek şey odur. Bu şekilde titreştiğiniz zaman dışarıya renklerle dolu, hayat dolu parlak bir ışık gönderirsiniz ve sadece yerküredeki insanlar değil yuvadaki bizler de onu hissederiz. Burada, yerkürede kutlama yaptığınızda bizler de canlanırız. Nerede ne olduğuna bakıp sizinle uyumlanır ve mümkün olan en yüksek titreşim haline geliriz. Çünkü bu sizinle bağlantı kurma şeklimizdir, bu kalplerinizle çalışma yolumuzdur. Kalbinizle çalışmak kafanızla çalışmaktan daha kolaydır çünkü kafanız sürekli meşguldür. Durmadan düşünür, kendinizi ya da şu tuhaf insan icatlarını haklı çıkarmaya uğraşırsınız. Bugün bunun hakkında daha fazlasını söyleyeceğim çünkü kutlama zamanlarına gelmeye başladınız. Bu yılın sonundasınız, dini tatilleriniz ve yeni yıl başlangıcınız var. Ailelerin tamamı kutlama için bir araya geliyor. Bilmediğiniz şey bizim de sizi Yuva’da kutladığımız. Işığınızı yakıp yapabildiğiniz kadar yüksek seviyede titreştiğinizde ya sevgi hissediyor ya da gülüyorsunuzdur, ikisinden biri. Güldüğünüz zaman meleklerin dilini konuşursunuz ve biz ne yaptığınızı görmek için dönüp bakarız. Bu bizim birbirimizle iletişim kurma biçimimizdir ve bu her zaman farkında olmadığınız noktadır.

Dairesel Zaman: Büyük Torus, Zamanın On Bir Boyutu

Görüyorsunuz kapıdan geçtiniz ve bizler, perdenin bu tarafındakiler bunu sürekli kutluyoruz çünkü normalde bunu yapmanız beklenmiyordu. Bu insanlığın sonu olacaktı. Daha önce de buradaydınız ve aynı yolu yürüdünüz, bunu biliyorsunuz. Bu insanların yerküreye ilk gelişi değil fakat bu sefer kendi ışığınızın daha büyük bölümünü taşıyabilmeniz için bedenler farklı bir şekilde mükemmelleştirildi. Bu sefer zaman yanılsamasının farklı bir çerçevesi içinde çalıştınız. Sizin için onu dairesel zamanın içine yerleştirdik böylece işlerin nasıl yürüdüğünü görebileceksiniz. Zamanın dokusu her zaman daireseldir. Zaman çizgisinin her neresinde olursa olsun bir iz bıraktığınızda o her zaman size geri döner. Nerde gerçekleşirse gerçekleşsin kendinizi mükemmelleştirmek için fırsatınız olur. Siz şöyle dersiniz “Bu geçmişte kaldı. Bir şey yapmak için fırsatım vardı ama aniden elimden kayıp gitti.” Hayır, her zaman fırsata sahipsiniz çünkü zaman dairesel. Bütün deneyiminiz aynı zaman dokusunda kaydedilmiştir ve o kendini tekrarlayıp durur. Aynı şeyi tekrar tekrar yapmanızın sebebi budur özellikle de üzerinde çalıştığınız enerjisel ya da duygusal kalıpları sürekli tekrarlamanızın. Üzerinde çalışırken onları zaman çizgisi üzerine mümkün olduğu kadar sağlam mühürlersiniz ve sonra o hareket eder. Bu güzel bir duyguysa gelecekteki yolunuz temizlenmiş demektir. Bunun anlamı çözmeniz gereken bir sorun olmadığıdır. Eğer ufak bir sorun varsa ya da siz bazı şeyleri tam olarak halledemediğinizi düşünüyorsanız zaman çizgisini bu karmaşayla damgalarsınız. Sonra bu geçmişinize doğru hareket eder.

Bugünlerde pek çok şifa yönteminiz geçmişe dönüp onu temizlemek ve bu enerjilerden kendinizi arındırmakla ilgili. Pek çok seviyedeki bu enerjileri temizleyebilirseniz geçmişteki sorundan kurtulacağınızı düşünüyorsunuz. Peki ya öyle değilse? Aslında olan şey basitçe onun size geri dönmesidir. Böylece aynı kalıbı tekrar etme durumuyla kaşı karşıya kalırsınız, bu sefer onu farklı şekilde ele alarak, size döndüğü her sefer ufak bir ilerleme kaydederek. Bu dairesel zamanın tabanıdır fakat o bundan çok daha fazlasıdır sevgili varlıklar çünkü onun bütünü zamanın on bir boyutunun aynı anda döndüğü büyük bir torustur. On ikinci boyut yüksek benliktir, hepsini bütün olarak aynı anda bağlayan parça. Artık yüksek benliğinizle yeni bir ilişki kurmaya başlıyorsunuz çünkü perde inceliyor ve her biriniz zaman ve uzayın diğer boyutlarını görmeye başlıyorsunuz. Duvarların arkasında olanları, duyguları hissetmeye başlıyorsunuz. Pek çoğunuz bu konuda zorlanıyor çünkü şunu söylüyorsunuz: “İşte bize bahsedip durduğunuz dünyaya doğru ilerliyoruz ve benim dünyam enkaz halinde. Bu iyi değil. Hatta korkunç. Tamamen depresyondayım ve hiçbir şey yapamıyorum. Zaman adeta uçuyor. Benim neyim var böyle?” Merak ediyorsunuz çünkü cennete adım atacağınızı ve her şeyin mükemmel olacağını düşünüyordunuz. Hayır sevgili varlıklar. Başka bir sorun yumağına geçmek istediniz ve tam olarak yaptığınız da budur. Fakat size taban oluşturan budur çünkü sorunları çözebilecek olanlar sizlersiniz. Enerjideki bu değişim size tamamen yeni bir görüş kazandıracak, sadece hayatınızla değil sorunlarınızla, şartlarınızla ve sizinle ilgili diğer bütün parçalarla ilgili.

TORUS

 torus

Kutlayın

Artık hepinizin her gün yapabileceği bir şey var ki bu Yuva’nın bütün enerjisini getirecektir ve işte bu kutlamadır. Bütün gereken budur. Kutlama yaptığınız zaman Tanrı’nın ismini söylersiniz. Neyi kutladığınız hiç önemli değildir. Çıkabildiğiniz en yüksek titreşim haline gelirsiniz ve sizden kutlama yapmanızı istememizin sebebi budur.

Pek çoğunuzda ruhunuzu onurlandırma düşüncesi vardı ve sessiz kalıp içe döndünüz, dua ettiniz ve doğru yaptığınızdan bile emin olmadığınız şeyleri yaptınız. Kutlama hakkında hiç soru sormadınız, öyle değil mi? Onu doğru yapıp yapmadığınızı merak etmezsiniz çünkü bu gerekli değildir. Kocaman gülümsersiniz. Bu Yuva’dan gelen ve insanın içine yerleştirilmiş olan enerjidir ve size başka bir şey daha söyleyeceğiz fakat daha önce Zamanın Koruyucusu’na izin vermem gerekiyor çünkü omzuma vurup duruyor ve ben buna rağmen hala konuşuyorum. Lütfen sizi sevdiğimi bilin ve işte size gerçekten özel bir Elrah gülümsemesi. İşte gidiyoruz.

Selamlar Sevgili Varlıklar. Ben Zamanın Koruyucusu.

Uyumlu Bir Tını Yaratmak

Bu son derece güzel bir gün. Bugünü kutlayın. Her günü kutlayın çünkü bu enerjinizi yepyeni bir doğrultuda yönlendirmenin güzel tarafıdır. Her bir an sizin yaratımınızdır. Kendi yolunuzu arıyorsunuz. Bütün alanlarda en az dirence sahip yolu arıyorsunuz. “Buraya geldiğimde bir yol planım vardı ve bütün yapmaya çalıştığım onu bulmak. Yolumun üstünde olup olmadığımı bana söyler misin?” Bunlar sürekli olarak bize sorulan sorular sevgili varlıklar. Fakat doğru yolda olup olmadığınızı size kimse söyleyemez çünkü izlenecek bir yol yok. Bu pek çoğunuzu zorlayan bir durum çünkü dünyaya geldiniz ve bir hayat yolunuz olduğunu öğrendiniz. Bütün yapmanız gereken yol üstünde kalmaktı ve böylece her şey harika olacaktı. Kendinizi Yuva’da hissedecektiniz. Sevgili varlıklar, buradaki şakayı görün. Yolunuzu ayağınız yere değmeden hemen önce yaratıyorsunuz. Sizler yaratıcılarsınız ve uyumlu bir tınının içinde yaratıyorsunuz. İnsanlık olarak toplu şekilde yaratıyorsunuz ve bu yaratım şimdi hepiniz için daha sağlam hale geliyor. Yerküre enerjisinin ortak dalgasını görüyorsunuz. Bu size eksik olan pek çok parçayı getirecek, bilim dünyasında, tıp dünyasında, kalbinizden geçenler hakkında, ruhani sorularınız hakkında. Daha önce cevaplanamayan sorular kesinlikle içinizdeki cevaplara kavuşacak. Bunlar sesli olarak dile getirilmeyecek fakat ilk olarak cevapları kalbinizde bulacaksınız sonra onları doğrulamanın yollarını arayacaksınız ki bu pek çoğunuzun yaptığı şeydir.

Yuva’dan Gelen Işığı Demirlemek

Sevgili varlıklar, bu, perdenin bizim tarafından bakınca inanılmaz derecede güzel görünüyor çünkü hepiniz iletişim kanallarınızı açıyorsunuz. Evet, onu kanal diye adlandırıyoruz çünkü Koruyucu onu böyle çağırıyor. Peki ya onun yaptığı şekilde kanallık yapmazsanız? Hepiniz kanalsınız sevgili varlıklar, her biriniz. Bunu farklı şekillerde adlandırırsınız çünkü bununla ilgili farklı inanç sistemleriniz var. Fakat size şunu söylüyoruz ki bütün yaratımlar aynı kaynaktan gelir. Koruyucu ona kanal diyor. Başka biri ona şarkı daha başka biri kitap adını veriyor. Birisi resim yapan bir sanatçı başkası şarkı söyleyen, beste yapan bir müzisyen. Hepsi aynı yerden geliyor. Yerküreye gelmesini sağladığınız ve buraya demirlediğiniz bu enerji Yuva’nın enerjisidir. Bu önünüzdeki zorluktur, önümüzdeki yıl tamamen ışığı demirlemekle ilgili olacaktır. Fiziksel bedenlerinizi farklı bir yolla köklemeyi öğreneceksiniz çünkü yeni ışığı tutabilmek için buna ihtiyacı var. Birbirinizi anlamak, beraber çalışmak için oluşturduğunuz pek çok sistem yavaş yavaş değişmeye başlıyor. Bu ilk başta çok yumuşak olacak çünkü insanlar değişime direnir. Bunu anlamanız gerekiyor. Yanlış giden bir şey yok. Çok yavaş ilerliyorsunuz çünkü böylece geri adım atmak zorunda kalmayacaksınız. Sevgili varlıklar, bu biraz farklı olacak çünkü değişim hızla yaklaşıyor ve bu tam olarak istediğiniz şeydir. Şunu soruyorsunuz: “Daha fazla beklemeye niye ihtiyacımız var? Herkesi beklemek için yavaşlamak zorunda mıyız? Değişmeden ışığın içinde olamaz mıyız?” Hepsi geliyor sevgili varlıklar, hepiniz buna uyum sağlıyorsunuz sadece bu odada olanlarınız değil. İnsanlar her yerde değişiyor ve bu sadece gördüklerinizden ibaret değil. Zaman ve uzayın on bir boyutu var ve hepsi her alanda değişiyor. Bu seviyelere eriştiğinizde bir an durun ve kutlayın. Bu, perdenin diğer tarafında olan bizlere sizi destekleme fırsatı verir. Kutladığınız her ne olursa olsun kutlama enerjisini taşıyıp demirlemenize yardım ederiz. Sizinle ilgili hiçbir yargımız yoktur. Biz kafalarımızın içinde yaşamıyoruz, sizin şu anda yapmayı öğrendiğiniz şekilde kalplerimizde yaşıyoruz.

İnsan Deneyiminin Kutlanışı

Bu yeni bir enerji ve yepyeni bir dünya. Her biriniz onun farklı bir alanında yaşamayı öğreniyorsunuz. Bu enerjiyi demirlemek ve her alanda işinize yarayacak şekilde onunla çalışmak en büyük zorluğunuzdu. Bu artık değişiyor. Tatilinizi geçirirken bu kutlamalar onları adlandırdığınız şekilde ister doğum gününüz ister dini tatil olsunlar ya da isterseniz sadece hayatınızı kutluyor olun bilin ki kadeh kaldırdığınızda, kalbinizi hafiflettiğinizde biz de oradayız. Anında orada biteriz çünkü partileri çok seviyoruz. Parti verdiğinizde orada oluruz ve Yuva’dayken sürekli partideyiz. Buraya geldiğinizde size göstereceğiz ama izin verirseniz aynı zamanda şu güzel gün hakkında da konuşalım, yerküredeki her insanın Yuva’ya döndüğünde deneyimleyeceği özel gün. Yuva’da sizi bekleyen bir kutlama var. Hiçbiriniz bunu beklemiyorsunuz ve hepiniz sadece basit bir insan olduğunuzu düşünüyorsunuz. Geri kalanlarla beraber sadece ortada dolaştınız ve bu çok büyük bir iş değil, gerçekten. Dünyayı kurtarmadınız, hiçbir şey yapmadınız ama eve dönüyorsunuz. Buraya geldiğinizde sizin için kutlama yapılır, yeryüzündeki görkemli başarılarınız için. İşte o an pek çoğunuz içsel egolarınızla savaşmak zorunda kalırsınız çünkü bunu kabul etmek sizin için çok zordur, hayatınızın her gününde yaptıklarınızla itibar kazanmak. Size kutlama yapmak zorunda olduğunuzu söylemiyoruz fakat aslında o sizin için değildir. Bu Yuva’da kalmak zorunda olup sizi yerküredeyken takip edenler içindir. Bütün hareketlerinizi izlediler, sizi üç yaşında hırsızlık yapmaya çalışırken izlediler. Öğrenmek zorundaydınız, üç yaşındayken bile. Çok ilginç. Lisede kalbiniz kırıldığında sizi izlediler. Üzgündünüz ve tamamen değersiz olduğunuzu düşündünüz ve bir daha asla gülümseyemeyeceğinizi ve sizi izlediler… Ve sizi izlediler… Ve sizi yargılamadan izlediler, asla çünkü yanlışlık yoktu. Sizler yerkürede bir insan deneyimi geçiriyordunuz.

Güzelliği Kutlamak

Biliyoruz ki bazen çok iyi bazen de çok kötü hissedeceksiniz ve size şunu söyleyelim, bizim bakış açımızdan biri diğerine göre daha iyi değildir. Evet, biri size daha iyi hissettirir ve bizler kesinlikle kalbinize şarkı söyleten her ne ise onun peşinden gitmeniz için sizi teşvik ediyoruz. Kesinlikle size kendinizi en iyi hissettirecek şekilde dünyanızı inşa edin fakat bilin ki tam tersi şekilde hissediyor olsanız da bu yanlış değildir. Aslına bakarsanız güzelliğinizin büyük bölümü karanlıktan gelir. Edgar Ellen Poe’ya bakın, çok karamsar bir şairdir. Karanlığa ışık tutan güzel insanlara bakın. Şiirlerinize bir bakın, bazıları çok karanlıktır. Müziklerinize bakın hatta kırsal müziğinize bile. Bazıları çok karanlıktır çünkü kalbiniz acımış ve bunu bir şekilde ifade etmişsinizdir. Bu ifade güzeldir, karanlık değil. Görüyorsunuz sevgili varlıklar, karanlığın içinde güzellik vardır. Lütfen yeryüzündeki zamanınızı nerede geçirdiğinize bakarak kendinizi yargılamayın çünkü bu sizin seçiminizdir, başka birinin değil. Deneyim yolunuz üzerinde neye ihtiyacınız varsa onu aldınız, bunu siz yarattınız ve biz de size yardım ettik. Yolunuzu inşa etmenize yardım ettik ki tam olarak deneyimlemek istediğiniz her şeyi elde edebilesiniz… Ve bu gerçekleşti… Ve biz sizden kutlamanızı istiyoruz.

Kutlayın çünkü bugün güneş doğdu. Kutlayın çünkü yeryüzündeyken hala hayattasınız ve her istediğinizi yapmak için fırsatlara sahipsiniz çünkü kutladığınız an bütün meleksi enerjiler etrafınızda toplanır. Bu ayın enerjisi budur, her fırsatta kutlamak, her an. Bir an dönüp dünyaya bakarak şunu söyleyebilirsiniz: “Tamam, şurada şu sorun var, burada bu sorun var, orada şöyle bir sorun var.” ya da hepsini bir kenara atıp şöyle dersiniz: “Sorunları görüyorum ama aynı zamanda güzelliği de görüyorum. Şu anda enerjiyi olduğu gibi hissediyorum, sadece güzelliğini. Artık sorunları çözebilirim.” Bu ışığın kutlanışıdır, yüksek benliğinize bakıştır. Bu dünyaya adım atarsanız yeni bir bakış açısına sahip olacaksınız. İçinde olduğunuz dünya yenidir ve evet biliyoruz, hepiniz merak ediyor ve ne olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz. Hepiniz yüzmeye ve her dakika başınızı suyun üzerinde tutmaya çalışıyorsunuz. Pek çoğunuz hayatta kalma savaşında fakat aslında böyle değil. Sizler sadece yeni enerjiye alışmaya çalışıyorsunuz.

Kutlama Kalbinizi Temizler

Pek çok insan şunu söylüyor: “Kapıdan geçeli bir yıl oldu. İşler ne zaman düzelecek?” Perdenin bu tarafında bizler şunu söylüyoruz: “Kapıdan geçeli sadece bir yıl oldu ve lütfen anlayın, tahmininizden çok daha iyi bir iş çıkarıyorsunuz. Normalde bu zamanda burada olmamanız gerekiyordu. Sadece burada bulunmakla kalmayıp dün yaptıklarınızı bugün de yapıyorsunuz. Hala insan olma deneyimini az çok aynı şekilde yaşıyorsunuz. Bütün bunlar bir sonraki seviyeye yükseldi. Her biriniz içinizde daha önce hiç görmediğiniz yetenekler keşfedeceksiniz. Ağzınızı açıp ne çıkacağını bilmeden ses tellerinize biraz hava gönderin. Muhtemelen kanallık etmeye başlayacaksınız. Pek çok insan bunu bu şekilde yapıyor. Eğer beyninizi yeterince uzun bir zaman aradan çekebilir ve ruha izin verirseniz, beyninizde engellenmeden gelirse işe yarar. Pek çoğunuz bunu farklı yollarla yapacak. Bazılarınız Koruyucu’nun yaptığı gibi mesajlar alacak, bazılarınızın aklına yeni fikirler gelecek. Bazılarınızın motivasyonu yerine gelecek ve bazılarınız açıkça yolunuzu görebileceksiniz. Bazılarınız ortak yapılar oluşturmak için diğerleriyle eş zamanlı karşılaşmalar yaşayacaksınız. Fakat kutlama hakkında bahsetmek istediğim başka bir nokta daha var. Kutlama yaptığınız her sefer aslında gülümsediğiniz her an fakat özellikle kutlamayla beraber olanlar hakkında. Kutlama kalbinizi temizler, enerji alanınızı temizler. Çok uzun saçlı bir insan hayal edin, saçı karmakarışık olsun. Burada onun istediği şekilde görünmeyen enerjisel şekiller vardır. Bu yüzden saçını tarar ve her şeyi düzgün ve rahat bir şekle sokar. Sonra dışarı çıkar ve kendini gösterir. Biz bunu sizin enerjinizle yapıyoruz. Enerjiniz küçük çizikleri üzerinde taşır. Negatif alanlar olan küçük ve yumuşak noktalar vardır. Bütün bunları enerjinizin içinde, sürekli hareket halinde olan torusunuzda taşırsınız. Güzel taraf şudur: Kutladığınız zaman bütün bu karışıklıktan kurtulur ve başka birinden yardım almaya ihtiyaç duymadan kendi enerjinizi temizlersiniz. Bu bize dünyanıza girme ve sizi kucaklama fırsatı verir. Sizi sevme ve bir an için kalbinize dokunup yeryüzünde asla yalnız olmadığınızı bilmenizi sağlama fırsatı.

Sabırlı Olun

Hepinizin önünde sihirli zamanlar var. Hepiniz Yuva’dan farklı bir parça getirdiniz. Bu size özeldi. Bu ışık demetini sadece siz taşıyabilirdiniz ve onu buraya getirdiniz. Pek çoğunuz merak ediyor: “Yeryüzünde benim ışık tayfıma ne zaman ihtiyaç duyulacak?” Pek çoğunuz orada oturup şöyle söylüyor: “Harika bir ışığım var ama kimse umursamıyor.” Bu çok normal çünkü bazen kendinizi bile aşıyorsunuz. Eğer harika bir ışığınız olduğunu söylerseniz hiç kimse size gelmez çünkü onlar bu ışığa sahip olabileceklerini bilmiyorlar. Siz bunu onlara öğretirsiniz ve bazen onlar sizinle çalışabilmek ve bu bilgiyi sindirebilmek için bir süre yanınızdan ayrılmak zorunda kalırlar. Sabırlı olun sevgili varlıklar. Işığın yeryüzüne yerleşmesi zaman alacak. Pek çoğunuz hayal kırıklığına uğradınız çünkü yavaşlayıp gezegenin geri kalanını beklemek zorunda olduğunuzu hissettiniz. Sabırlı olun sevgili varlıklar. Tahmin edebileceğinizden çok daha büyük bir fark yaratıyorsunuz ve bizler sizinle daha fazla gurur duyamazdık.

Sizler En Görkemli Meleklersiniz

Pek çok defa size söyledik. Şimdiye kadar yaşamış olan en görkemli meleklersiniz. Ama bunun tam olarak ne olduğunu size açıklamadık. Her biriniz gelişim yolculuğunuzun bir noktasında meleksi enerjilerin seviyesine ulaştınız. Sizin ustalık dediğiniz noktaya geldiniz ve çok büyük cesaret gerektiren bir iş yaptınız. Kanatlarınızı bıraktınız, unutkanlık perdesini çektiniz ve yeryüzüne geldiniz. Bunu gezegeni değiştirip yeni hayat formlarıyla yeni bir başlangıç yapmayı başarıp başaramayacağınızı görmek için yaptınız. Yeni hayat formlarını kutlayın. Size doğru gelen kuyruklu yıldızı kutlayın fakat sadece onu değil yoldaki diğerlerini de çünkü artık büyük sayılarla geliyorlar. Onları size göndermek için çok sıkı çalışıyoruz. Size zarar vermeyecekler sevgili varlıklar. Düşündüğünüz gibi değil. Yerküreyi tekrar tohumlamanın zamanı gelmiştir ve oyunun ustaları hala sahadayken bunu yaptığımız için çok heyecanlıyız. Anlayışınızın çok ötesinde bir sihir yarattınız. Nihayet Yuva’ya döndüğünüzde ve sizi yeryüzünde yaptığınız iş için alkışlayan binler ve binlerce insanın önüne koyduğumuzda bilin ki bunu çoktan hak ettiniz. Bu oyunu çoktan kazandınız. Şimdi basitçe sizi tekrar kökleyip rahat etmenizi sağlayacağız. Sabırlı olun sevgili varlıklar. Yeni bir dünya yarattınız ve şimdi onun içine adım atıyorsunuz.

Bu bizim için büyük bir onur. Lütfen birbirinize karşı saygılı davranın. Her fırsatta birbirinizi destekleyin. Birbiriniz için kapıları açık bırakın çünkü yeni bir dünya yarattınız. Beraber güzel bir oyun çıkarın.

Espavo,

Grup

Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2013 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part. Please credit: http://www.espavo.org.
Thanks for helping to spread the Light!