November 2013

De keuze
De keuze in een multidimensionele wereld

 

Van de groep

Gegroet allemaal. Ik ben Elrah van ritmische service.

De hemel is niet boven in de wolken, hij is overal

Vandaag kan ik jullie over iets nieuws vertellen, maar voordat ik dat doe wil ik jullie eerst even mee nemen naar Huis. Ik zit hier, de plek die jullie Thuis noemen. Weet je, mensen denken dat de hemel daarginds boven de wolken is en dat is grappig, want in werkelijkheid is de hemel overal…op alle plaatsen waar jullie niet zijn…alle plaatsen samen. Wanneer je naar de Aarde komt, ben je een kleine baby en je moet worden gedragen, verzorgd en vastgehouden. De meeste tijd als je opkijkt, kijk je in de liefdevolle ogen en schoonheid van je moeder, je vader of de mensen die voor je zorgen, dus je gaat automatisch denken dat alle schoonheid en verzorging van boven komt. Daarom denken jullie dat de hemel boven is. Is dat niet interessant? Dus ik zal jullie even hierboven brengen zodat jullie met mij op een wolk kunnen zitten. Ik wil jullie iets laten zien. Oké?

Lachen is het meest spirituele dat je kunt doen Wrijf je ogen uit en bereid je erop voor om een blik in het universum te werpen, want dat is wat wij hier altijd doen. We gaan even naar de Aarde kijken om het hele plaatje te zien, waarbij alle harten samensmelten. Open langzaam je ogen en wat je ziet, is een groot meer zonder een enkele golfslag. Het water is absoluut bewegingloos en er is geen beweging in de lucht, slechts een prachtige reflectie in een volmaakt stil water. Dat is de Aarde en op veel manieren is dat hoe jullie emoties er voor ons uit zien, totdat er iets gebeurt. Wanneer je bang wordt, dan creëer je hier negatieve golven in de energie. Neem een klein steentje en vul dit met je hartenergie en gooi het dan snel in het meer. Toe maar, gooi het er maar in. Kunnen jullie de rimpels zien die zich uitspreiden vanuit het centrum? Kleine cirkels… en meer cirkels. Als je nu een heleboel steentjes neemt en je gooit ze allemaal tegelijk, dan beginnen er veel cirkels te bewegen die allerlei soorten energie creëren. Ze overlappen elkaar en de beweging creëert allerlei mooie dingen, die wij zien wanneer jullie feest vieren. Op een bepaald moment kijken wij naar deze prachtige lege ruimte en zien een kleine rimpeling en zeggen: “Kijk. Daar is een kleine rimpeling. Dit wordt een goede.” En we zien jullie feest vieren op Aarde. Waarom is dit zo belangrijk voor ons? Omdat dat de momenten zijn waarop je vergeet dat je mens bent en je voortdurend je spirit binnenbrengt. Weet je wat er gebeurt wanneer je lacht? Dan duw je het beeld van wie je denkt te zijn lang genoeg aan de kant om te zien dat je een spel speelt. Is dat niet prachtig? Dat is wat lachen in werkelijkheid is. Wanneer mensen feest vieren, worden wij aan deze kant van de sluier wakker. Weet je wat er gebeurt als je aan Elrah denkt wanneer ik niet met jullie spreek? Dan zit ik ineens op je schouder. Het maakt niet uit of er 8 miljoen mensen precies hetzelfde doen op hetzelfde moment, want ik ben daartoe in staat, maar dat zijn zij ook allemaal. Wanneer je Thuis bent en aan iemand denkt, dan worden ze direct je veld binnengetrokken. Het is magisch – nou ja, wat jullie als magie beschouwen. Wij doen hier het zelfde, dus wanneer jullie feest vieren, verankeren jullie elkaars vibratie. Al die kleine cirkels van licht stralen uit naar elkaar en over elkaar heen. Sommigen heffen elkaar op en anderen bouwen op elkaar. Het is een uitdrukking van een prachtige viering van licht en een van de grootste dingen die jullie op Aarde kunnen doen. Zoveel mensen denken dat je iets spiritueels moet doen en hard moet werken. Wij zeggen jullie dat je niets spiritueler kunt doen dan lachen, want dan vergeet je het menselijke deel van jezelf en je hele spirit komt dan naar buiten om helder te stralen. Denk er aan, lieverds, het gronden van het licht van Thuis is een van de redenen waarom jullie hier zijn.

Het licht van Thuis gronden

Hoe kun je het licht van Thuis gronden? Je kunt dit op veel verschillende manieren doen, maar wanneer je lacht, grondt je het licht. Jullie zijn degenen die dit naar de Aarde brengen, wanneer je dit licht van Thuis meeneemt en de prachtigste weerspiegeling creëert via je eigen biologische bubbel. Het is nu een beetje aan het veranderen voor jullie, want jullie zijn op de planeet van bekrachtigde mensen, weet je. De Aarde ervaart veel veranderingen en er zijn veel verschillende manieren om ruimte te maken voor creatieve wezens om hun kracht te nemen op de plek waar ze zijn, in plaats van eerst naar Huis te moeten gaan om de energie opnieuw te verankeren en weer opnieuw te beginnen. Jullie zullen feitelijk in staat zijn om dit direct hier en nu te doen en dat is prachtig. Ik ga even op adem komen en laat eM binnen, want hij heeft hier iets over te melden en ik wil graag dat hij dat deelt.

Keuzes maken in een multidimensionele wereld

Gegroet lieverds, ik ben eM. Dit is de lach die samen met mij moest binnenkomen. Ja, dat is hoe wij Thuis de energie in balans brengen. Af en toe kleine grinnikjes zal de energie voor de hele dag zetten, dus dit werkt goed. Je zult hier iedere keer aan denken wanneer je een beetje lacht… je zult een beetje spanning voelen en de energie door je lichaam voelen gaan, die je reinigt en Thuis brengt. Welkom allemaal, ik ben eM en ik zeg jullie dat deze dag erg magisch is. Ik stel jullie allemaal een individuele, persoonlijke vraag. Jullie hebben allemaal keuzes gemaakt in je leven, maar heb je ooit een keuze gemaakt waar je je enorm over hebt verwonderd? Hoe zou het zijn geweest als je de tegenovergestelde keuze had gemaakt? Wel, dit is bijzonder interessant, omdat jullie op het punt staan iets te ontdekken op het gebied van jullie wetenschap. Tot nu toe is jullie wetenschap gericht op het brein en jullie spirits op het hart. Nu zijn beiden aan het samensmelten omdat de sluier dunner wordt. Jullie zijn er getuige van dat zij elkaar op verschillende manieren bevestigen en dit maakt deel uit van waar ik het vandaag met jullie over wil hebben.

Binnen de Kwantumfysica is er een dilemma over een experiment dat het “dubbele opening” experiment wordt genoemd. Ik zal het heel kort noemen om een van de dilemma’s uit te leggen die jullie hadden over jullie eigen kwantumwetenschap en het leert jullie een grotere benadering van het leven. Men schiet energie –noem het maar een ‘foton’ en er zijn twee verschillende openingen waar deze foton doorheen kan gaan. Wanneer je van dichtbij kijkt dan realiseer je je dat hij door beide openingen gaat. De gedachte was: “Oké, er zijn blijkbaar teveel fotonen, dus we sturen slechts een foton per keer en kijken door welke opening hij gaat. Hij ging door beide openingen heen, maar hoe kan dat? “Geen probleem,”zeiden jullie. “We zullen nu hier een mechanisme zetten om te meten door welke opening het foton heen gaat.” Dus jullie zetten de machine aan en de foton ging door één opening. Waarom? Omdat jullie er naar keken. Het was de observatie die het resultaat afstemde op slechts één dimensie. Dat betekent niet dat alle fotonen door een opening gingen toen jullie het probeerden te meten. Het betekent dat met jullie intentie, jullie ze slechts door één opening konden zien gaan. Jullie bestaan op meerdere plaatsen tegelijkertijd en er zijn velen van jullie die er spijt van hebben dat ze een bepaalde keuze in het leven niet hebben gemaakt. Ook al heb je ze niet noodzakelijkerwijs op dit specifieke vlak van je multidimensionele leven gemaakt, jullie hebben al deze keuzes gemaakt en je spirit heeft meer van deze mogelijkheden ervaren dan je ooit kon voorstellen. Heb nooit spijt van je keuzes op Aarde, lieverds, want op ieder moment dat je ongelukkig bent met je keuze, kun je opnieuw kiezen. Dat is de schoonheid van een bekrachtigde samenleving en het is iets wat jullie nu aan het doen zijn. Jullie hebben zolang de energie van ieder ander gevoeld en vaak je keuzes gebaseerd op niet alleen de behoefte van je eigen hart maar ook van die van de mensen om je heen. Dat is de manier van alle mensen geweest, want jullie hebben geweten dat je niet alleen was op Aarde en dat jullie harmonie en de manier van met elkaar kunnen opschieten heel belangrijk is geweest voor jullie allemaal.

Echo’s van de andere 11 dimensies van jou

Wat als je een hogere visie kon hebben en enkele beperkende geloofsovertuigingen kon loslaten, waardoor iedereen de toestemming kreeg om alles te krijgen wat zij willen in het leven? Jullie zijn al daar, lieverds, want dat was waar de Poort over ging. Ja, het is moeilijk voor jullie om deze energie nu te verankeren. Het is nog steeds moeilijk voor velen van jullie om je eigen reflectie te zien in de nieuwe energie. Het is nog steeds even mooi als hiervoor maar veel van de bekende markeringen zijn weg, veel van jullie gronding in de oude energie is weg. Dus het is erg uitdagend en velen van jullie hebben in de overlevingsstand gezeten, ook al zijn jullie een nieuwe wereld binnen gekomen, de plaats van bekrachtiging. Opeens lijkt het of je niet bij kunt blijven en je hebt geprobeerd om je leven aan te passen, zodat het weer comfortabel zou voelen. We vertellen jullie dat je het vermogen hebt om terug te gaan en al die keuzes te ervaren die je dacht niet gemaakt te hebben. De muren tussen de dimensies worden met de minuut dunner. Jullie zijn één wezen, lieverds, dat zichzelf uitdrukt in 12 dimensies, waarbij de 12e dimensie het hoger zelf in het centrum is. Stel je eenvoudigweg aan de bovenkant een vortex voor met een tube torus die is opgebouwd uit 11 circulaire stralen. Deze stralen zouden dat zijn wat jullie je als individuele levens voorstellen, die allemaal als uniek worden ervaren. Zij zijn echter allemaal met elkaar verbonden in het creatiecentrum van de torus, waardoor zij allemaal dezelfde centrale focus van het grotere, gehele wezen hebben. De spirituele reis op Aarde is ontworpen om de spirit zich te laten ontwikkelen door middel van menselijke ervaringen. Daarom is het een voortdurend doel te leven in de richting van de volmaaktheid van je hogere zelf in het creatiecentrum van je persoonlijke torus.

Als we jullie op welk moment ook zouden vragen wie je bent, dan zou je een van deze lichtstralen beschrijven vanuit het perspectief dat je ziet wanneer je je ogen opent in één dimensie. Er zijn echter nog 11 meer perspectieven en zelfs harmonieën daarvan, dus je zou nog meer dimensies kunnen tellen als je zou willen. Ieder van deze dimensies heeft alle keuzes in zich die je niet hebt gemaakt, want jullie ervaren al deze keuzes in hun dimensionele realiteit. Slechts een van deze beschouwen jullie als de realiteit van jezelf vandaag. De reden dat we hierover beginnen, lieverds, is dat het een van de geweldigste dingen is die de komende maanden tot een eind in 2014 gaan gebeuren. Terwijl mensen zich ontwikkelen, worden de muren die deze dimensies van elkaar scheiden, dunner. Jullie hebben dit het dunner worden van de sluier genoemd. Velen van jullie hebben de magnetische energieën hiervan ontvangen en de emotionele energieën van de andere jij-en gevoeld, omdat de muren dunner worden en ze op dit moment doorlekken. Ook al kan dit ietwat log zijn en moeilijk om te absorberen, veel van wat jullie voelen is de negatieve energie die eerder schijnt over te steken dan de positieve energie. Ook al is het maar een menselijke waarneming dat negatieve energie slecht is, is het veel gemakkelijker voor jullie om negatieve energie uit te drukken dan positieve. Begrijp alsjeblieft dat vaak wanneer jullie je verdrietig voelen, het een van de andere dimensies is die je oppikt. Ook al kan er een beetje negatieve energie zijn in het begin, het maakt een opening naar een nieuwe dimensie, een nieuw gevoel en verbinding naar ieder van jullie. Vrij kort daarna zullen jullie de vreugde voelen binnenkomen. Ook al heb je misschien een paar dagen rondgelopen zonder te lachen of jezelf te kunnen gronden, opeens merk je dat je lacht zonder reden om je energie in balans te brengen. Nu heb je die andere mogelijkheid geopend en begin je die andere stukken los te laten.

Ik ben Me

Lieverds, jullie weten allemaal dat jullie van Thuis komen of wat jullie de hemel noemen. Je kunt het alles noemen wat je wilt, afhankelijk van je geloofssysteem, maar jullie zijn niet van de Aarde. Jullie fysieke biologische bubbel heeft je spirit gehuisvest en nu is het zich aan het ontwikkelen om meer van je licht te kunnen dragen. Hoe kun je dat vergroten? Hoe kun je het helpen om dat te dragen of helpen om te evolueren? Het is heel eenvoudig, lieverds. Dat geldt voor alles op Aarde en in de natuur. Nu is ieder van jullie tot de beslissing gekomen: Welke keuzes ga ik maken? Ja, je moet nog steeds keuzes maken, want jullie zijn op de planeet van de vrije keuze. Dat is de basis van jullie kracht en rechtmatig van jullie. We wilden dat met jullie delen, want velen van jullie hebben veel tijd besteed aan spijt over keuzes, zich afvragend wat er gebeurd zou zijn wanneer men die kant was opgegaan in plaats van de andere. Lieverds, we zeggen jullie, je hebt geen enkel ding gemist. Je bent je misschien niet bewust van ieder afzonderlijk deel ervan, maar in je hart en vooral wanneer je weer naar Huis gaat, zul je al deze ervaringen samenbrengen en dan zul je het allemaal begrijpen. Je zult begrijpen waarom er op de ene plaats soms verdriet is en op de andere blijheid en soms verberg je je onvolmaaktheid op de ene plaats en je volmaaktheid op de andere. Je bent op de planeet van de vrije keuze. Alles op jullie planeet moet onvolmaakt zijn en als je werkelijk van Thuis bent, dan ben je een volmaakt wezen. Daarom leef je in 12 dimensies. Je moest jezelf in onvolmaaktheden opsplitsen om net te doen alsof je op Aarde was. Maar het zijn nooit onvolmaaktheden…zij zijn de smaken van jouw licht en jullie hebben allemaal een absoluut prachtig werk om dat nu tot leven te brengen. Zie je jezelf in mij? Ik ben eM en als je dat omdraait, dan ben ik eigenlijk gewoon Me. Zie je? Ik heb jullie in ieder geval aan het lachten gekregen.

Lieverds, jullie hebben een prachtige reis voor de boeg. Speel, vier. Weet dat jullie spirit nooit ernstige fouten heeft gemaakt. Jullie zijn heel en compleet en leven in vele dimensies tegelijkertijd en worden je daar ineens bewust van. Jullie keuzes hebben jullie hierheen geleid en dat is de schoonheid van wie jullie zijn, waar jullie vandaan komen en de actie waar jullie in stappen. Het is met de grootste eer dat wij hier voor jullie zitten en toekijken hoe de bekrachtigde mensen de Aarde nu bevolken. Behandel elkaar met respect. Zorg voor elkaar bij iedere kans die je krijgt. Weet dat het een prachtig spel is en speel goed samen. Open zoveel mogelijk deuren voor iedereen, want je bent dienstbaar aan het prachtigste licht, dat van jou.

Espavo.
De groep

 

De Hartverbinding

Van Barbara

Thuis in Nederland

Steve en ik zijn net terug van een reis van twee weken naar Nederland. Dit is ons thuis weg van huis. Wij presenteren ons werk daar al sinds het begin van Lightworker. Doordat er de eerste week een seminar was afgelast, hadden we ineens een heerlijk welkome maar onverwachte vakantie in Amsterdam. Deze stad ligt ons na aan het hart. We verbleven in ons favoriete hotel dat ons altijd zo hartelijk verwelkomt. Ik dacht dat Steve in deze vrije tijd druk zou zijn op zijn computer, maar tot mijn verrassing en vreugde heeft hij hem niet eens open gemaakt. Oké, misschien een keer. We hebben het zo druk gehad met ons online werk dat we nu een kans hadden om te relaxen en te genieten van elkaar en het gezelschap van goede vrienden.

We ontdekten dat we door dit geschenk van tijd, goed konden uitrusten en we keken uit naar de seminars die op het programma stonden. Doordat we goed voor onszelf hadden gezorgd, konden we ons helemaal geven bij deze evenementen. We kwamen terug in het prachtige gebied bij Elspeet. Het is een kleine, charmante plaats die in de bossen ligt. Mennorode is een rustgevende plek voor iedereen die daar komt. Ik keek er vooral erg naar uit om hier weer te zijn. Het jaar daarvoor had Steve, samen met onze zoon Austin, het seminar gepresenteerd zonder mij. Ik kon toen niet reizen omdat ik nog steeds herstellend was van mijn ziekte. Het voelde goed om nu terug te komen in een goede fysieke gezondheid. De hele tijd dat wij daar waren, voelde ik mezelf stralen van vreugde. De rit naar Mennorode voelde als een rit naar huis. De hotelstaf begroette ons met glimlachen en welkomstknuffels. Iedere keer dat wij naar Mennorode gingen, nam ik mezelf voor om in het bos te gaan wandelen of te gaan fietsen om de omgeving te ontdekken, maar ik had er nooit tijd voor. Dit keer had ik de kans om een prachtige wandeling te maken met onze dochter Elke. Het was een bijzonder tijd samen toen we in de regen liepen en genoten van de goud kleurende bladeren. De volgende keer ga ik een fietstocht maken. Het is een heel belonend gevoel als je iets doet wat je al heel lang had willen doen. Ik voelde de verwachting in me opbouwen toen de mede lichtwerkers begonnen te arriveren. Toen we in de ochtend begonnen met het seminar vibreerde de zaal van opwinding. Het was een grote familiereünie. Iedereen was er klaar voor om feest te vieren. Ik voelde de prachtige warme verbindingen van iedereen in de zaal. We omhelsden met knuffels en hartelijke woorden. Ik was zo blij dat ik weer deel uitmaakte van deze magische bijeenkomst. We presenteerden een driedaags seminar, genaamd Mastery of Service. Het was gevuld met belangrijke informatie waarvan we allemaal wisten dat het zou helpen. We genoten van ons eendaagse evenement met Janosh. Hij is als een broer voor ons en zijn werk vloeit prachtig samen met het onze. . Nu moeten we weer wennen aan onze realiteit in Las Vegas. Het voelt goed om weer thuis te zijn. Onze heerlijke tijd in Nederland lijkt als een droom. Reizen en onszelf thuis voelen in Nederland lijkt een andere dimensie van wie we zijn. De manier waarop Steve en ik ons werk presenteren, is voornamelijk via internet. Ik ben hier heel dankbaar voor, want het stelt ons in staat om de boodschap naar zoveel meer mensen tegelijkertijd te verspreiden. Maar ik heb het gemist om onze lichtwerkerfamilie persoonlijk te ontmoeten. Ik heb altijd gevoeld dat ik op alle prachtige plekken waar wij geweest zijn, zou kunnen wonen. Ik voel dit vooral in Nederland. Het is een speciaal thuis voor mij, want thuis is waar je hart is.
Met liefde en licht,
Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2013 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.