julij 2008

Prehod v strast
Kaj je pred Lightworkerji

 

Od Steva:

To sporočilo je bil pregled tega, kar je naravnost pred nami. Rekli so, da je premikanje naših izkušenj s časovne linije naslednji korak v evoluciji. Začeli so z »Dragi kreatorji« in nadaljevali s tem, da so rekli, da je pred nami seksualna energijska aktivacija.   To je drugače od infuzije, o kateri so pred kratkim govorili. Rekli so, da je seksualna energija to, kar se zgodi, ko je duša čvrsto povezana s telesom. To dovoljuje več svetlobe skozi svoje telo in se jo čuti kot seksualno energijo. V tem sporočilu so prvič povedali o svojem poznavanju, ko duša dejansko vstopi v telo in kako telo dovoljuje možganom, da raje zrastejo nazaj skupaj, kot da so ločeni na dve polovici. Grupa pravi, da tančica obstaja med dvema možganskima polovicama in da ponovno ožičenje zapira to vrzel. To, kot pravi grupa, prav tako zapira vrzel med zemljo in nebesi.

Veliki objemi in nežni dregljaji.

 

Pozdravi od doma

Dragi kreatorji, tukaj smo, da pomagamo odsevati vašo energijo, da spomnimo, kdo ste, zakaj ste prišli sem in kaj imate v mislih zase kot duše. Tančica, ki jo nosite zapleta človeško živjenje, za življenjem, za življenjem. Energija Doma je znotraj vsakega od vas, a vendar je tako tažko za vas, da se spomnite. Ko slišite glasbo in se spomnite Doma. Vidite lepoto in se spomnite Doma. Čutite ljubezen in se spomnite Doma. To je spominjanje Doma, toda kako v tem občutku hodiš vsak dan? Kako to postane del vašega vsakdanjega življenja, kjer lahko vzamete ta orodja in jih uporabite na zavesten način? To je smer, v katero se gibljete. V redu je meditirati, se povezati z višjim jazom in kanalizirati. V redu je celo odpreti vrata svojemu duhu, da se dvigneta oba, telo in duh. Vendarle pa živite, ko hodite na svojih fizičnih stopalih in ko greste skozi svoje vsakdanje življenje. Dragi kreatorji, vaši sistemi prepričanj so tisti, ki izpodrinjajo vašo realnost in vaše lastne kreacije. Zasenčijo dosti tega, za kar pri vaši čarobnosti gre. To se začenja spreminjati. Spreminja se zaradi vašega na novo odkritega dviganja in višje vibracije. Vaša srca so bila prižgana.

Ponovno ožičenje človeštva

Z vašimi fizičnimi telesi se zdaj veliko dogaja. Sama tančica obstaja med dvema možganskima hemisferama. Trenutno se dogaja splošno ponovno ožičenje skozi celotno človeštvo. Proces pravzaprav pomaga prinesti nazaj skupaj to, kar je bilo ločeno, da bi ustvarilo iluzijo polarnosti na igralni plošči. Nič več ne potrebujete polarnosti. Učite se videti stvari v polju trojnosti namesto dvojnosti, namesto samo svetlo in temno, ali dobro in slabo. Zdaj to uravnotežate z novim gledanjem z višjega jaza. Zdaj lahko vidite takšno lepoto, saj je nova; vaš lasten odsev je, ki ga začenjate videti. Naj podelimo nekaj stvari, ki so naravnost pred vami, energije in ideje, ki se bodo dogajale, ko stopite naprej.

Ponovno ožičenje človeštva se bo čez čas razprostrlo. Oblikovanje novih sinaptičnih poti med levo in desno možgansko hemisfero bo sčasoma obe polovici zaraslo skupaj. Nič več ne boste potrebovali enega dela vaših možganov kot neskončnost in drugega dela kot končnost. K temu bo pripomogla vaša nova povezava z vašim višjim jazom in v svojem fizičnem bitju boste začeli nositi več energije Doma. Vaša telesa se ponovno ožičujejo, da vam je omogočeno nositi več svetlobe. Izziv, ki ga mnogi imate je, da ko dvigujete svojo vibracijo, si nenehno želite več stvari za dvig vaše vibracije. Včasih, dragi naši, prehitevate sami sebe in ne veste, kam iti. Lažje je, kot si mislite. Vaše srce pozna pot, zatorej samo zaupajte in mu sledite. Tisti, ki dirjajo naprej, da bi bili prvi, bodo ugotovili, da, ko prispejo, zna biti zelo samotno. Da, lahko ste prvi na vrhu lestve, če izberete, ali ste tisti, ki na dnu lestve vse duge potiska gor. Kjerkoli na lestvi ste, razumite, da ste prišli pomagati dvigniti kolektivno vibracijo človeštva in deluje. Ne vidite vedno; večino časa ne boste videli svojih razultatov. Kakor stota opica, pojavi se od nikoder in kar na lepem vsi uporabljajo isti jezik in govorijo iste ideje. Mnogi koncepti, ki smo jih predstavili, se celo zdaj pojavljajo v dnevnem pogovoru.

Pomembno vas je spomniti, da ste prišli sem, da imate človeško izkušnjo, ne da se vzpnete. Vzpenjanje je enostavno. Samo umrete, kar ni problem in je precej enostavno narediti. Da, ljudje se bojijo smrti, a razumete, da jo duša vseeno pozdravlja. Duša nima strahu glede odhoda; najbolj se boji rojstva, vendar ljudje glede rojstva nimajo strahu. Mislijo, da je čudovito in ga praznujejo na enak način, kakor mi praznujemo vaš prihod Domov, kjer vas imamo ponovno v svojih rokah. Ovili vas bomo v svoja angelska krila in rekli: »Dobrodošel Doma!« To se zdaj dogaja medtem, ko ste še vedno na Zemlji. Dobrodošli Doma, dragi naši.

Seksualna energijska aktivacija

Povedali smo vam, da bo zato, da bi vas ohranilo prizemljene, infuzija seksualne energije v vaše fizično telo. To je energija življenjske sile – svetloba prihaja v telo. Način, kako definiramo seksualno energijo je preprost: ko je duh korenito povezan s fizičnim telesom, skozi telo siješ več svetlobe in to vidimo kot seksualno energijo. Bila je infuzija seksualne energije, ki se nadaljuje na tem planetu. To je infuzija seksualne energije. Prav tako bo tudi aktivacija seksualne energije, ki se bo kmalu začela. Ničesar se ni bati, ker gre enostavno za vašo svetlobo, ki prihaja skozi telo. Zgodi se skozi vaše oči in vaš nasmeh. Zgodi se skozi vaše srce, ki se ravno povezuje z drugim človekom. Nismo tu, da vas učimo, kako biti angeli, dragi naši, saj že veste, kako to narediti. Tu smo, da vam skušamo pomagati narediti nekaj, česar še nihče ni storil prej—kdajkoli—v katerikoli Igri. Medtem, ko vsak dan hodite naokoli, začenjate nositi ogromno količino energije z Doma v svojem fizičnem telesu. Ko je enkrat ta energija aktivirana, boste videli mnogo novih odnosov s seksualno energijo. Iz tega razloga vam predlagamo, da bodite udobno s seksualno energijo in očistite katerekoli omejitve in blokade, ki jih imate na teh področjih.

Odstranitev svojih izkušenj s časovne linije

Naj podelimo nekaj preprostih stvari, idej, s katerimi se ljudje mučite. Razumete, da da se igrate z iluzijo časovne linije. Mislite, da je tu preteklost, sedanjost in prihodnost, ko je dejansko samo ena od njih resnična; drugi dve sta iluziji. Preteklost ni nič več kot spomin in prihodnost je le potencial. Tu je le ta trenutek. To je tisto, česar se učite in začenjate delati. Ko začnete odstranjevati vse v vaši izkušnji z iluzije o časovni liniji, začnete drugače misliti. Vaš levi del možganov vse postavlja v iluzijo časovne linije. Zdaj se to začenja zmanjševati, ker ni več potrebe po ločenosti. Ničesar ni, kar bi potrebovalo določitev v teh izrazih. Če želite Dom prinesti sem zdaj, naredite to s svojim nasmehom. Naredite to s svojo seksualno energijo, svojimi besedami, ali svojo glasbo. Drznite si biti človeški angeli, ki hodijo s silno količino svoje lastne energije v svojem fizičnem telesu, medtem ko jo delijo z drugimi. To je Dom, prav zdaj. Proti temu se premikate.

Mi, kot angeli na drugi strani tančice, od navdušenja nad tem skačemo gor in dol! Ko se skušate pogruntati, skušate vse razumeti v odnosu na časovno linijo. Celo natančno želite vedeti, kdaj duh vstopi v fizično telo, kar je precejšnja debata na planetu Zemlja. Zanimivo je, da nas tega nikoli ni nihče vprašal. Danes bomo odgovorili na to.

Kdaj duh vstopi v telo?

Dragi naši, celo po rojstvu se duša lahko spremeni. Pravzprav se to dogaja ves čas. Duša vstopi v telo 27 mesecev preden je fizično telo sploh formirano. Sediš na materini ali očetovi rami—tvoja prvotna roditeljska pogodba— 27 mesecev, tako da lahko vidiš, kako se bo vse navezovalo in kako se bodo vaše energije skupaj izšle. Nato skočite noter in zadnjih devet mesecev oblikujete fizično bitje. Je vaš duh v tem fizičnem telesu? Da, delno. Toda to malo telesce, tako blizu Domu, enostavno ne zmore nositi toliko svetlobe. Potreben je čas za prilagoditev fizičnega telesa, da je zmožno nositi energijo od Doma. Celo ob vsej nedolžnosti, ki jo vidite v otročku, ob vsej lepoti in vsem sijaju, se duh nekaj let ne more polno pripeti in prinika skozi določen čas. Pravzaprav to ni vse do tedaj, dokler se ne začne povezovati s svojo seksualno energijo, ko fizično bitje postane imetnik vse duhovne energije, ki jo bo imel v tem življenju. Pravzaprav to ni pred začetkom pubertete, ko duh polno vstopi v telo. Tedaj vidite svetlobo Doma; zato od Doma nosi seksualno energijo. Nosi vzemirjenje življenja. Tedaj si začnete prinašati ljudi k sebi in se začnete povezovati na mnogo različnih načinov. Tedaj se oblikujejo vaša prijateljstva, ki jih nosite preostanek svojega življenja. Tedaj se vaše znanje resnično začne sidrati. To so časi, ko se kot duh, ki se pretvarja, da je človek, začne razvijati.

To je na Zemlji poseben čas, dragi naši. Nikoli prej se še ni zgodilo. Igro ste že ponesli daleč onkraj najvišjega potenciala, ki ste ga na samem začetku zapisali zase. Kmalu boste šli mimo še enega znamenja… tistega, ki je bil mišljen, da konča Igro in zaznamuje sam konec. Vendar ni konec, pač pa raje rojstvo svetlobe v fizičnem telesu. Je za vas pomembno, da povišate svojo vibracijo? Da. Upamo, da greste tudi ven in se igrate. Upamo, da si odrgnete svoja kolena. Upamo, da imate gube od močnega smejanja, kajti to so človeška doživetja, ki ste jih želeli imeti. Celo bolečina bo dobrodošla kot unikatna človeška izkušnja. To prinaša nebesa na Zemljo.

Nič več skrivnih Lightworkerjev!

Veliko prihaja, dragi naši. Zmožni ste vsega in še več. Čarobnost v vsakem od vas je tako velika! Če bi vam pokazali samo delček nje, bi bili prestrašeni in rekli: »Oh, ne. To nisem jaz…« Če bi vam le lahko pokazali samo majhen bežen pogled, bi vam dalo pogum in samozavest, da stopite naprej in samo ste vi in si dovoljujete, da delate »napake« – kot jih imanujete. Stopite ven in jo dajte v napredujoče gibanje. Pot lahko ugotovite kasneje, kajti pomikanje naprej je tisto, ki začne valujoč učinek gibanja. To je ta čas, dragi naš. Počasti ga. Lightworkerji gredo skozi izzive. Podobnosti bodo z mnogimi od vas, ki vibracijsko vodite pot. Ljudje bodo, ki se selijo, menjajo službe, spreminjajo odnose, ponovno določajo odnose, oblikujejo nova srečanja, imajo nove prijatelje. Zdaj je čas za vas, zdravitelje na planetu Zemlja, da oblikujete svojo infrastrukturo, ki vas bo zdaj začela podpirati, ko vstopite v to, kar ste resnično prišli sem narediti. Nič več ne more čakati; ne bo več skrivnih Lightworkerjev. Zdaj je čas. Vidimo vašo svetlobo in nič več vam ne bomo dovolili, da jo skrivate.

 Premik v smeri svoje strasti

Energijo Doma je videti skozi vaše oči, vaš nasmeh in vaše objeme—to je tisto, kar ste prišli sem narediti. Poiščite danes uporabnost za to in pravkar boste ustvarili Dom. Nasmehnite se, nasmejte in objemite drug drugega. Z vso mogočnostjo v nebesih, lahko naredite nekaj, česar mi ne moremo—lahko objamete drug drugega. Dotaknite se drug drugega s spomini na Dom, s svetlobo angelskega bitja, ki naseljuje ta fizična telesa. Ko stopite naprej, se začnejo razgrinjati čudeži. Začelo se bo na nenehno pospešujoči osnovi na planetu Zemlja. Da, tu bo strah. Zagotavljamo lahko. Da, tu bodo ljudje, ki ne vedo, kako rokovati s tem. In da, tu bodo celo ljudje, ki to skušajo kontrolirati in manipulirati s tem. To je edinstveno človeško in vendar je še vedno energija Doma in še vedno so nebesa na Zemlji. Če dovolite, bo sijalo skozi vas. Ne, ni vam treba natančno vedeti, kje je vaša strast. Vse, kar morate vedeti, je smer. Če ni ta pot, je morda tista. Sledite svojemu srcu. To je vse, kar potrebujete in začeli boste prehajati v strast in to je pravkar na poti na planet Zemlja.

Vstopate v dobo O-ja, dobo opolnomočenja. Opolnomočite sebe in tiste okoli vas in nebesa bodo tu danes.

V največjo čast nam je, da vas prosimo, da ravnate drug z drugim s spoštovanjem. Vzgajajte drug drugega ob vsaki priložnosti, ki jo dobite. Spomnite se, da je čudovita Igra, ki se jo igrate in lepo se igrajte skupaj.

Espavo

grupa

 

Obraz k soncu

Sem rojena optimistka. Vedno sem se ponašala s to držo. Ne mislite, da nimam slabovoljnih dni. Imam, vendar se ponavadi spravim nazaj v srečnejše razpoloženje. Zgodnja leta mojega življenja so bila tako optimistična, da sem zaprla ven kakršnekoli misli negativnosti. Prav tako sem bila resnično dobra v zanikanju.  Če sem naletela na karkoli, kar bi me lahko resno potrlo, bi skušala razvedriti situacijo. Na ta način si lahko vzamem čas, da sprocesiram svoje misli in čustva. Ta način življenja se je ujel z mano v mojih zgodnjih tridesetih. S Stevovim opogumljanjem, sem obiskala svetovalca. Spomnite se, bila sem ena tistih, ki je zanikala probleme in sem bila zaznamovana z družino, ki ni nikoli z nikomer govorila o svojih problemih. Svojo družino sem imela rada, a niso bili eni tistih, ki odprto komunicirajo.

Koristno se je ozreti nazaj na svoje življenje in videti, kako sem zrasla na vseh področjih. Počutim se tako srečnico, da sem, ko sem se poročila s Stevom, prav tako vstopila v njegovo družino, ki so bili odprti s svojimi občutki in so resnično podpirali drug drugega. Z njihovim opogumljanjem in posebno s Stevovim, sem se naučila vstopiti v svojo moč in potrditi, kar v resnici sem. Vsak dan uživam proces razumevanja mnogih različnih ravni svoje osebnosti. Ravno, ko mislim, da sem se pogruntala, grem skozi večji duhovni razvojni brizg. Težko se dohitevam!

Ko danes pogledam na katerokoli situacijo vem, da imam izbiro, kako jo bom dojela. Še vedno nosim svojo pozitivno držo, a dostopam do nje z ravnotežjem. Všeč mi je opis življenja, kot da je vlakec smrti. Ima svoje višave in nižave, obrate in zasuke in nas vedno drži v hitrem gibanju. Lahko se oprimete ograje, ki vas tesno drži na sedežu, celo vožnjo kričite v strahu in ste prestrašeni in vam je slabo. Ali pa lahko mahate z rokami po zraku, medtem, ko od veselja vpijete in se smejite. Življenje vidim kot pustolovščino.

S svojim življenjem se počutim zelo blagoslovljeno. Za toliko sem lahko hvaležna. Zapomnite si, da je pomembno uživati v višavah v svojem življenju in se učiti od nižav. Bodo časi ravne, lahke proge, a to ne izgleda, da bo trajalo predolgo, ko se spremembe vedno ponujajo. Eden mojih najljubših izrekov od Steva in grupe je: »Ne gre za cilj, pač pa za uživanje potovanja, uživanje vožnje.«

Naletela sem na čudovit izrek. To je maorski pregovor.

Obrni obraz k soncu
in sence
padejo za teboj.

Z ljubeznijo in svetlobo,

Barbara

 

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.