oktober 2007

Ljudje Zemlje
sporočilo nosečega planeta

 

Od Steva:

V 12 letih, odkar kanaliziram grupo, nikoli nisem slišal, da bi nam grupa dala kakršnokoli opozorilo. To se je spremenilo 29. septembra 2007, ko je prišlo tole sporočilo. Jasno so nas opozorili, da se izteka čas, v katerem naj bi sprejeli svojo povezavo z Zemljo. Rekli so, da se Zemlja razvija hitreje, kot sama lahko zmore. Onesnaževanje ter onesnaževalna industrija, ki smo jo zgradili od industrijske revolucije naprej, sta povzročila, da je Zemlja na direktni poti v nesrečo.

Čeprav je v tem času za Zemljo normalno, da se segreva, pa je prisiljena v hitrejše dvigovanje vibracij, kot sama lahko zmore. Rekli so, da bi bilo zares tragično, da smo v letu 2000 presegli konec originalne Zemlje samo zato, da bi jo sedaj potisnili v izumrtje. Niso potrebne večje žrtve, kot se mnogi bojijo, ampak sta bolj potrebni zavestnost in zavedanje odtisov, ki jih puščamo na Zemlji, ko gremo skozi vsakodnevno življenje. Rekli so, da bomo sedaj začeli opažati, kako resno to pravzaprav je. Pet dni po tem kanaliziranju sem v svoji hotelski sobi v Moskvi gledal CNN, kjer so sporočili, da se je v zadnjih 12 mesecih plast arktičnega letu zmanjšala za 25%.

V trenutku lahko spremenimo svojo realnost, če se le začnemo zavedati, kako vplivamo na Zemljo ter izberemo ustrezne odločitve. Z vsakim srcem posebej lahko spremenimo to uničevanje, vendar pa se čas, da se poučimo in motiviramo, izteka. Vsak od nas lahko veliko naredi, če se le potrudimo. Zdaj je čas.

Veliki objemi in nežni dregljaji.

 

Pozdravi od Doma

Vsak dan, ko stopite v te fizične mehurčke biologije, začnete novo Igro. Dejansko se začenjate tako hitro razvijati, da se niti ne morete spomniti, kaj se vam je zgodilo sinoči, preden ste šli spat. Zbujate se v čisto drugi vibraciji in zaradi tega privlačite k sebi nove stvari; zdi se, kot da vse deluje malo drugače. Stvari niso vedno take, kot se zdijo. Naj vam danes povemo, da se zaradi teh hitrih, kolektivnih vibracijskih sprememb v vsem človeštvu, na vašem planetu odvijajo prilagoditve. O mnogih izmed njih smo govorili že prej. Govorili smo o fizičnem ponovnem ožičenju človeškega telesa. Na splošno, povezava med obema poloblama vaših možganov se sedaj dnevno spreminja; to vam omogoča, da vidite in izkusite stvari, ki jih niste še nikoli. Ena od točk, ki vam jih bomo pokazali na ta dan, je kolektivni učinek na to, kar imenujete Mati, Gaja, na Zemljo samo.

Naj začnemo s tem, da povemo, da je Zemlja živo, čuteče, razmišljujoče, delujoče, dihajoče bitje. Zemljo imenujemo ona, da lahko vi, ki živite v polju dvojnosti, to razumete. Ona nima neravnovesja moške/ženske energije. Vsebuje vse, zate je resnično entiteta čudovite oblike—ne nosi oznake on ali ona. Ta živeča, dihajoča entiteta se je začela kot vroča plinska žoga. Vibrirala je na zelo visokem nivoju, kajti če nekaj segreješ, začne vibrirati zelo hitro. Prosim razumite, da visoka vibracija ni boljša kot nizka ali srednja vibracija. So le različne, zato spustimo idejo o dobrem/slabem, zgoraj/spodaj, prav/narobe in nekatere od vaših idej o polju dvojnosti in govorimo le o vibracijah.

V začetku

Od samega začetka njenega izvora ste začeli naseljevati planet Zemljo. Niste čakali, da prevzamete te fizične mehurčke biologije. Vi, kot duhovi, ste začeli igro proste izbire brez fizičnega bitja. Vaše eterično telo je naseljevalo Zemljo prav od samega začetka. Ko se je ona razvijala, ste se vi razvijali. Na neki točki je začela pridobivati gostoto. Ohladila se je, znižala svojo vibracijo in pridobila na gostoti. Danes ste usmerjeni v zviševanje svojih vibracij, a v tistih dneh je napredek pomenil znižanje svojih vibracij. Ko se je Zemlja ohladila, ste začutili potrebo, da znižate svojo vibracijo ter povečate gostoto, da bi obdržali svojo povezanost z Zemljo. To je bilo zelo pomembno za vas, kajti vaš fizični mehurček biologije je produkt Zemlje. Ste duh, ki se pretvarja, da je človek v fizičnem mehurčku biologije.
To je bila čudovita mešanica, kajti duh je delal skupaj z Zemljo že v samem začetku. Začelo se je kot počasen proces. Začeli ste jesti vršičke listov dreves in jih vnašati v svoje bitje. Razvili ste prebavne trakte, razvili ste načine, kako prenesti dele Zemlje skozi sebe, da hranijo in vzdržujejo gosto fizično telo. Povemo vam, da je precej zanimivo, kajti na Zemlji imate velike debate o tem, ali je bil človek ustvarjen ali se je razvil ven iz oceana. Povemo vam, da nič od tega ni čisto pravilno. Ko boste prišli Domov, se boste smejali, ker boste ugotovili, da oboje do neke mere tudi drži. Vaš fizični mehurček biologije se je razvil skozi eone časa, a je bil pripravljen na vašega duha. Življenje se je začelo kot duh, ki naseljuje svetlobno telo, a vaš fizični razvoj se je začel iz Zemlje. Ko ste enkrat dobili gostejšo fizično obliko, je povezava z Zemljo postala bistvena. Tudi če bi prepotovali velike razdalje v vesolju, boste del nje in ona bo del vas. Ta odnos se sedaj spreminja in o tem bi radi govorili, kajti vi imate nadzor nad vašo realnostjo v vsakem trenutku.

Sprememba odnosa do zemlje

Vi ste ustvarjalci, dragi naši. Vi ustvarjate pot tik preden vaša stopala dosežejo tla. Ko to veste, naj vam povemo, da celotno človeštvo dviguje vibracijo. Ko dvignete vibracijo, spremenite svoj vibracijski odnos do Zemlje. Prej, ko se je Zemlja ohlajala in spreminjala svojo vibracijo in je bilo za vas potrebno, da pridobite na gostoti, ste spremenili svojo vibracijo, da je ustrezala njej. Sedaj je ravno obratno. Človeštvo se razvija in kot posledica tega Zemlja dviguje svojo vibracijo. Eno ni boljše kot drugo in Zemlja polno podpira ta vibracijski premik, a gre za spremembo in ta sprememba lahko predstvalja težave.
Poglejte si celoten cikel. V začetku je bila Zemlja vroča. Ko se je ohladila, je znižala vibracijo in vi ste se prilagodili s prevzemom fizičnih teles. Nato je bilo dolgo obdobje, ko se je zdelo, da ni nobenega premika navzgor ali navzdol v vibraciji. Sedaj se je spet začelo, ali ne? Zemlja se segreva. Začenjate videti cikel.

Noseči planet

Zavedate se, da ste ljudje onesnažili Zemljo, ko dokazi postajajo jasni in bodo kmalu še jasnejši. Vedite, da je Zemlja zelo močno bitje, ki ji doslej še nikoli ni bilo treba uporabiti nagona za preživetje. To se lahko kmalu spremeni. Zemlja ima ogromne sposobnosti za prilagajanje in ko doseže stopnjo, kjer prilagoditev ni več možna, ima sposobnost, da se premakne v svoj ‘način’ za preživetje in ozdravi samo sebe. Tega do sedaj še ni naredila, ker bi to imelo močan neželjen učinek na njene lastne človeške potomce. A enačba se sedaj spreminja. Povemo vam, da Zemlja ni bolna, dragi naši. Noseča je in pripravlja se na porod. Vi ste del tega razvoja. Vi ste del tega čudeža. To je tisto, kar se sedaj dogaja in to je pogled, ki vam ga želimo danes ponuditi, kajti več kontrole imate nad tem procesom kot si sploh lahko predstavljate. Začne se s tem, da imate usklajeno svoje srce in svojo glavo in da spoznate, da vaše izbire sedaj postajajo pomembnejše kot kdajkoli prej.
Da, ne rabimo vam predavati o tem, kako živeti v harmoniji z Zemljo. Že imate razvite tehnologije, ki vam lahko pomagajo to narediti. Čas postaja kritičen, da ljudje sprejmete in popularizirate idejo delovanja v harmoniji s tem planetom. Premikate se hitreje, kot ona lahko sledi, še posebej v njenem občutljivem stanju. Znaki za nevarnost se pojavljajo hitreje kot veste. Obstajajo problemi, ki bodo kmalu dosegli kritične stopnje. To enostavno pomeni, da ste jo prevečkrat zbodli in mora ona sedaj zaščititi samo sebe.

Čas se izteka

Sedaj je čas za akcijo v svojem srcu in v svojih lastnih izbirah, da poiščete vsak odtis, ki ga naredite na tem planetu. Čisto mogoče je, da hodite v polni harmoniji z Zemljo. Vi nagonsko veste, kako to narediti. To je vsajeno globoko znotraj vsakega od vas. A vi ste enostavno izbrali bolj udobno pot namesto harmonije. To vas bo sedaj pripeljalo do tega, da boste izbrali neudobne odločitve, da boste premaknili trend, ki je že v gibanju. Dragi naši, znotraj vsakega od vas je del Matere Zemlje. Če prisluhete temu delu sebe, se boste spomnili, da je mogoče hoditi po Zemlji brez odtisov. Mojstri so to vedeli in tako delovali. Oni, tako kot vi, vedo kako hoditi v skupni zavesti z Zemljo. Poglejte polje trave, ki je tako živo zelena, ker je stara šele štiri dni in je tako občutljiva in tako valujoča. Čisto mogoče je za vas, da ste v stanju harmonije, da ko hodite po tej travi in se vaše stopalo dotakne tal, ji to celo koristi. Najprej morate verjeti, da je možno, da vi delujete v polni harmoniji z Zemljo, kjer bodo izpolnjene vse vaše potrebe in še več. Težava je v tem, da ste ljudje bitja navade. Razvili ste socialne in ekonomske strukture, ki varujejo vaše navade. Ena od teh je bila sama naftna industrija. Ni skrivnost, da je naftna industrija usmerjena v samopreživetje, četudi za ceno Zemlje same. Ni skrivnost, da je naftna industrija zadnjih 30 let vodila vaš planet. V sedemdesetih letih ste dobili znak, kaj vas čaka; za nekaj časa je zmanjkalo nafte. To je bil namig, kaj se bo zgodilo, a tega niste dojeli in še vedno mislite, da se ne bo nikoli končalo.

Materino sporočilo ljudem Zemlje

Dragi naši, tukaj je čas, ko boste fizično izčrpali zaloge goriva in prišel bo prej, kot mislite. To je delovanje, ki ga bo izpeljala Zemlja sama, da začiti svojega nerojenega otroka. Ponavadi ne delamo napovedi, toda povemo vam, to je opozorilo: Ljudje Zemlje, zdaj je čas, da objamete svojo mati in se spomnite svoje povezanosti. Celo danes ste zmožni hoditi po travi in Zemlji raje nekaj dodati kot odvzeti. V vaši zvišani vibraciji je mogoče, da naredite oboje bolj, kot veste. Povemo vam, vse kar je potrebno, je motivacija. Na začetku, da začnete delovati v harmoniji s to lepo, ljubečo Zemljo, je potrebno vaše srce, vaše hotenje, da to naredite, da plačate nekoliko več, da greste kilometer dlje in naredite nekaj več. Podobno kakor pes, ki ima preveč bolh na svojem hrbtu, se ta takoj, ko jih je preveč, začne stresati, da reši problem. Zemlja je kar nekaj časa odklanjala stresanje, kajti njena ljubezen do vas presega vaše razumevanje. Če bi bila vaša ljubezen do nje le pol tolikšna.
Čas je zdaj postal odločilen. Kar leži pred vami, ima lahko poguben učinek za ljudi. Ste kdaj zares pogledali planet Mars? Ni vam treba iti skozi to. Ta prehod lahko naredite udobno, brez težav. Ni treba, da je zunaj harmoničnosti in ravnotežja. Da, segrevanje Zemlje je naraven proces Zemlje, toda, če se zaradi slabih navad ljudi giblje prehitro, bo zelo težko vzdrževati ta vibracijski premik. Kakor noseča mati, bo branila sebe, da bi lahko imela svojega otroka. Napreduje, kakor vi, toda zdaj potrebuje vaše sodelovanje.

Sprememba sistemov

Ta pogled smo vam danes želeli prinesti, ker je tako zelo pomembno, da veste, da ste del Matere Zemlje in ona je del vas. Povezava bo vedno tu in ko napredujete, zanjo vodite pot k spremembi. Naredite ta prehod udoben in enostaven. To si želi. Mnogokrat so vaši sistemi ti, ki vam otežujejo spreminjanje vaših vzorcev. Ljudje se upirajo spremembi in ustvarjajo sisteme in mašinerijo da zagotovijo, da nobeno življenje ni lahko. Ne le, da gre za vaše sisteme prepričanj, pač pa za sisteme, ki ste jih pognali v gibanje, zaradi katerih nenehno ponavljate ene in iste stvari. Ni skrivnost, če vam povemo, da se zelo hitro bliža čas, ko boste izčrpali zaloge goriva. Prosimo, ne čakajte tako dolgo Začnite s svojimi spremembami zdaj. Začnite s svojim razmišljanjem zdaj.
Premislite o vplivu, ki ga imate, ko držite ta kos smeti, ko obrnete ključ avtomobila, ki ga vozite, ki požira bencin. V trenutku, ko pomislite, kaj boste storili in kako boste delali v harmoniji z Zemljo, lahko Zemlja začne proces zdravljenja. Vsaka misel lahko naredi veliko spremembo, ne zaradi ene osebe, pač pa, ker gre v kolektivno vibracijo človeštva. Vsak človek začne spreminjati njegovo ali njeno realnost in postavi vibracijo, ki ji lahko udobno sledijo vsi drugi. Naredite jo priljubljeno. Naredite jo modno. Naredite jo za nekaj, kar je sprejeto v vaših socialnih krogih in se bo zelo hitro zgodilo. Se je že začelo.

Imate večji učinek, kot veste.

Nekateri, ki ‘kažejo pot’, so že na mestu za izobraževanje. Več bo prihodov, toda ta prehod z Zemljo je lahko enostaven. Ni treba, da je težko. Toliko ste opravili. Poglejte spremembe, ki ste jih osebno naredili z orkani, ki so prišli na ta planet. Bil je cikel, ki naj bi se nadaljeval iz leta v leto. Vaši znansvetniki so v začetku leta 2006 napovedali, da bo najhujša sezona orkanov doslej. Niti en orkan ni zadel obale. Naučili ste se prilagoditi in uporabiti energijo. Če je energija prilagojena in zaposlena, ni treba, da ima poguben učinek. Enako lahko storite tu. To energijo lahko hitro in enostavno prilagodite, če zdaj le pridobite zavest. Lahko ste ponosni na to, kar počnete. Lahko ste ponosni v samozavestni hoji, ponosni, da ste človek, ki koristi Zemlji, ko hodi po njej. Realnost lahko hipoma spremenite in vzamete Zemljo s seboj na neverjetno vožnjo.

Rojevanje holograma

Dali vam bomo nekaj idej. Težko je natančno reči, kaj se bo zgodilo, kajti ljudje imajo tendenco, da živijo v eni dimenziji naenkrat. Začenjate postajati večdimezionalni – kar bo čez čas spremenilo- toda prav zdaj je težko natančno razložiti, kaj mislimo, ko pravimo, da bo Zemlja rodila. Ali to pomeni, da bo tu druga Zemlja? Naj vam ponazorimo, zelo preprosto videnje. Dali smo vam ga že prej, toda pomagalo vam bo prijeti za to, kar prihaja na energijskem nivoju.

Zemlja je nastala kot vroča, plinasta žoga v času, ki mu rečete veliki pok, toda veliki pok ni bil to, kar ste mislili, da je. Mislili ste, da je padla zvezda, ki je pustila delce vsepovsod v vesolju. Kakorkoli, bilo je deljenje boga. Bila je priložnost za boga, da se pretvarja, da je ločen od sebe in se deli na tak način, da se lahko preučuje, ali opazuje, torej je bila to velika igra, ki se je začela s tem procesom. Zemlja in vse, kar zaznavate kot prostor, kjer so vsa paralelna vesolja (multiverse), se je najprej začelo kot hologram. Hologram sta zelo preprosto dva ali več sekajočih svetlobnih žarkov, ustvarjajoč tridimenzionalni objekt. Ko fotoni trčijo v večkratne dimenzije, ustvarijo tridimenzionalni objekt. Ljudje, ali bog, če žellite, lahko gledajo in rečejo: »To je tridimenzionalni objekt.« V trenutku, ko je zaznan kot tridimenzionalni objekt, to postane. To, dragi naši, je izvor Zemlje. Smo preveč poenostavili? Lahko zapletemo, če želite, toda to se je zgodilo. Tako so se začele vse stvari na tej Zemlji, kot hologram. V trenutku, ko bog goji misel, dva ali več svetlobnih žarkov začneta ustvarjati hologram. Če si bog in imaš misli in postajaš bolj domač v vibraciji, ugani, kaj se dogaja? Začneš ustvarjati hologram.

Prosili smo vas, da se namensko fokusirate v hologram, vašo idejo tega, kar bi želeli na tej novi Zemlji in imenujmo jo Nova Zemlja, kar je le zbirni prostor vaših vizij tega, kakšna želite, da nova Zemlja je. Ko kritična masa doseže določeno točko, bo ta hologram prekril izvorni hologram, ki je ustvaril Zemljo. To bo obnovilo zdrav zemeljski hologram in pomagalo pozdraviti Zemljo. To je rojstvo Nove Zemlje. Nameščeno bo raje počasi, kot dramatične napovedi o tem, kot veste, da je vstajenje. Ko se ozrete nazaj nanj, boste razumeli, kar smo povedali. Izziv je, da če niste razvili dobrih navad mehke hoje po Zemlji do tedaj, hologram ne more imeti učinka, kot je bil mišljen. Četudi hologram prekrije originalnega, bo zelo občutljiv in nezmožen braniti se pred lenimi navadami ljudi. To je proces rojevanja, ki se prav zdaj dogaja. To je razlog, da imate v tem času cunamije, potrese in spreminjajoče vremenske vzorce.

Opazujte pacifiški ocean

Bodite pozorni na podvodne spremembe na sredini pacifiškega oceana, ki so v povezavi z ogljikovim dioksidom. To je naslednji proces, ki bo začel spreminjati in se bo zgodil nekje znotraj Ognjenega prstana (Ring of Fire), zelo verjetno v vodi. Te stvari bodo sprožile spremembe na Zemlji, ki vam bodo pokazale, da se je proces začel. To je evolucija Zemlje in to je čas, ko želite biti v polni harmoniji z njo, saj bo za vsako ceno poskrbela za vas.

Ali razumete, da ste njen najljubši otrok? Da ste njen najdragocenejši zaklad? Globoko jo boli, da z vami ni v polni harmoniji. Naj vas podpre na načine, ki si jih lahko komaj začenjate zamišljati, kajti tu je za vas, če si drznete seči ven in škatle in razmišljati nekoliko drugače v prihodnjih letih. Izbiro imate o tem, kako boste opravili ta prehod. Močno upamo, da bo radostno, udobno, zabavno in vznemirljivo, kajti to je to, zaradi česar ste prišli sem. Zdravitelji ste. Učitelji ste. Pokazatelji smeri ste. Tisti ste, ki ste odprli vrata in si upali iti prvi in ustvariti probleme, da lahko drugim ljudem pokažete, kako delati z njimi in it skoznje udobno.

Bolj kot kdajkoli prej je zdaj čas, da si pogledate dejstvo, da niset edini, ki napredujete. Vse vibracijske ravni okoli vas napredujejo in Zemlja je največji del tega. Prav tako se premika. V teh dneh delajte v harmoniji z njo. Drznite si jo vprašati za nove ideje in prisluhnite njenim odgovorom. Mnogo naprednih ljudi je, ki so bili na izjemnem potovanju, ki so bili daleč pred svojim časom in so bili kaznovani, ker so bili objemalci dreves. Eden od njih je celo lastnik naftne družbe. Iščite te mislece, dragi naši. Naredite zdaj objemanje dreves popularno. Iščite priložnosti, de delate s tem, da spremenite svoj pogled na to, kaj pričakujete, da boste ustvarili in tako boste najimenitnejši stari starši novemu planetu Zemlja.

Prosimo vas, da ravnate drug z drugim z največjim spoštovanjem. Vzgajajte drug drugega ob vsaki priložnosti, kajti v oči boga zrete in vedite, da je čudovita igra, ki se jo igrate. Lepo se igrajte skupaj.

Espavo

grupa

Kdor si

Barbara Rother

Prejšnji mesec sva s Stevom praznovala najino 35. obletnico poroke. Tik preden sva odšla na dvotedenski izlet v Rusijo, Holandijo in Nemčijo, sva si privoščila čudovit vikend v Las Vegasu. Čutim se blagoslovljeno, da imam tako čudovitega moškega, s katerim delim svoje življenje.

Ta mejnik v mojem življenju me je pripravil do razmišljanja o preteklosti, kdo sem bila in kdo sem postala. Menim, da so v naših življenjih določena leta, ki so bila točke preobrata. V naših spominih so leta, ki izstopajo, ki so spremenila smer naših poti.

Kot darilo Stevu za najin praznik, sem imela zanj šest uokvirjenih fotografij, ki jih je vedno občudoval. To so bile profesionalno narejene fotografije, ki so bile posnete, ko sem se ukvarjala z manekenstvom. Na njih ni ujet le takraten izgled mojega telesa, pač pa bolj pomembno, duh tega, kar sem bila v preteklosti. Bilo mi je 20 let. To je bilo moje leto samo – opolnomočenja. Vedela sem, da grem tega leta lahko kamorkoli in delam karkoli. S Stevom sva se spoznala v srednji šoli, ko sva bila stara šestnajst let. Tako kratek čas sva bila skupaj, ko se se on in njegova družina preselili iz Missourija v Californijo. Najin načrt je bil, da se mu pridružim, ko bom imela osemnajst let, toda tedaj nisem bila pripravljena. Težko je bilo zapustiti mojo družino. Pri dvajsetih sem bila pripravljena stopiti v svet. Z 200 dolarji in enim kovčkom sem priletela v Californijo, da se pridružim Stevu. To je bila pomembna odločitev v mojem življenju. Vedela sem, da s Stevom začenjava čudovito skupno življenje, toda počutila sem se tudi neodvisno. Ta premik iz mojega starega življenja v novo je bil korak v mojo odraslost.

Te uokvirjene fotografije sem dala Stevu. Obesil jih je v svoji pisarni. Mislila sem, da je bilo to darilo zanj, toda je bolj darilo zame. Kadarkoli pogledam te slike, začutim duha dvajsetletnice v meni. Še vedno sem ta oseba, toda z leti, ki so minila, odkar sem se razvila v osebo, ki sem danes. Spomni se, kdo si bil. Je del tega, kar si danes. Dokler bom živa, bom obdržala tega pustolovskega duha dvajsetletnice. Lepo je imeti fotografije kot opomnike.

Vzemi si trenutek, da se spomniš na leta, ki so preobrazila tvoje življenje. Kdaj je bila vaša točka preobrata, ki vas je vodila v popolnoma novo smer? Če se ne morete spomniti pomembnega leta, je morda pomembno leto pred vami, namesto za vami.

V razburljivih časih živimo, ne glede na to, koliko smo v tem življenju stari. Uživaj vsako leto tega, kdor si.

Ljubezen in svetloba,

Barbara

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.