maj 2007

Infuzija seksualne energije
Porast življenjske sile

 

Od Steva:

Najnovejša posledica  “Ponovnega ožičenja” je, da imajo naša telesa zmožnost, da držijo veliko več energije. V tem sporočilu grupa pravi, da prihaja na zemljo infuzija energije, ki jo mi poznamo kot seksualno energijo, ki bo pomagala sprejeti in olajšati te spremembe. Vsak jo bo čutil tako ali drugače. Grupa je večkrat povedala, da so naša prepričanja glede seksualnosti področje, ki ga bomo ponovno ovrednotili, ko gremo naprej. Mogoče je to začetek tega premika. Ena stvar, ki nas prosijo, da si jo zapomnimo.. .

To je le energija!

Veliki objemi in nežni dregljaji

Steve Rother

 

Pozdravi od Doma

Dragi naši, igrali ste igro pod tančico, ki je bila zelo stresna za vas. Na tem planetu delate z novo energijo, ki je absolutno neverjetna. Vi ste jo prinesli sem. Vaš lastni načrt je, da boste prinesli to energijo v vaše lastno fizično bitje, da bi obnovili svoje lastno ožičenje. Celotno ponovno ožičenje vaše energijske strukture se že odvija in prineslo vam je mnogo izzivov. V zadnjih letih vam je povzročilo mnogo težav, v času ko ste v tem procesu ponovnega ožičenja. Povemo vam, da se mnogo tega spreminja, vključno z vašo energijsko strukturo, da vam pomaga, da se boste sposobni premakniti na naslednjo stopnjo, in hkrati uredi vse okoli vas.

Udarni globinski valovi ponovnega ožičenja

Že prej smo govorili o kristalni energiji, ki se je morala spremeniti s ponovnim zagonom in aktivirati kristalno strukturo planeta. Ti prehodi so bili nujni, da vas lahko pomagajo podpirati – od kristalnega kraljestva navzgor – in da omogočijo temu delu zemeljske vibracije, da se predčasno premakne. To je tisto, kar je vplivalo na vaše računalnike. Zato, ker kristalna energija aktivira vse  stopnje v kraljestvu mineralov, vključno s kristalnimi diodami, ki poganjajo vaše računalnike. Hkrati pa se začenjate širiti navzven in na novo urejati vse strukture okoli sebe, da vam bodo pomagale razvijati se. Ko se premikate naprej, obstaja nekaj, v kar boste stopili; ne boste sami. Veliko od tega vas je zmedlo in to vidite kot težave. Zdi se vam, da se zaletavate v zidove, ki so popolnoma nesmiselni. Povemo vam, da se dogaja po vašem lastnem načrtu in točno po urniku. Bodite potrpežljivi in poskušajte ne preveč razmišljati o vsem skupaj. Mnogokrat dvomite, če ste na poti. Sprašujete se o vsakem posameznem koraku, ki ga naredite, in tik preden vaša noga doseže tla, se sprašujete, če boste naredili pravi premik, ali najbolj učinkovit premik, ali se celo sprašujete, če je to mesto, kjer želite končati svoje potovanje.

Novi načini ustvarjanja – brez časovnega zamika

Sedaj, ko se razvijate, je zelo pomembno, da se premaknete ven iz zavesti ‘cilja’. Tako ste bili usmerjeni v to, kam greste, da to sedaj nadzoruje vaš celoten proces vodenja. Ko se premikate naprej v višjo vibracijo, vam bo ponovno ožičenje omogočilo, da najdete nove oblike ustvarjanja; nove načine ustvarjanja, ki ne ustrezajo starim miselnim vzorcem. Tako ste bili skoncentrirani na dosego cilja, kajti to je bil do sedaj vedno način, kako ste nekaj dosegli. Vedno ste zelo natančno določili svoje podrobnosti glede na to, kar ste želeli doseči. Vendar je to kot branje knjige. Najdete knjigo in osebe v njej postanejo del vašega življenja in tako zelo uživate, ko berete to knjigo. Komaj čakate, da boste spet imeli čas, da preberete, kaj se bo zgodilo v njihovih življenjih. To postane del vas. In potem postanete žalostni, ko se bližate koncu vaše knjige. Kaj pa knjiga, ki se nikoli ne konča? Kaj pa knjiga, ki se nadaljuje in ti ljudje – osebe iz knjige – postanejo del vašega življenja in postanejo del vsega tega? To je nova oblika ustvarjanja in odmika se od zavesti ‘cilja’ v zavest ‘potovanja’. Gre za uživanje v vožnji. Gre za uživanje v koraku ter da se, tik preden vaša noga doseže tla, z navdušenjem sprašujete, kaj se bo zgodilo, namesto da bi dvomili, če ste na pravi poti. V trenutku, ko vstavite tisti mali dvom, se zgodi, kajti sedaj ni več časovnega zamika. Ni več časovnega zamika pri vašem ustvarjanju in čeprav še niste mojstri svojih misli, ni ničesar, kar bi vas obvarovalo pred vašimi lastnimi negativnimi mislimi. In tudi ko dvomite, je življenje samoizpolnitvena prerokba. Ko greste naprej, se tisto, kar verjamete, da se bo zgodilo, zgodi, in to hitro. Zato vas prosimo, da se ne koncentrirate na to, kaj se bo zgodilo. Ne koncentrirajte se na to, ali ste na poti. Uživajte v trenutku, v katerem ste. Vstopite v zavest ‘potovanja’, da boste uživali v tem, kar je pred vami, tudi če boste zavili s poti. Videli boste, kaj je ‚s poti’, in nato ugotovili, da ste točno na poti, na kateri želite biti.

Ko se razvijate naprej v novo energijo, boste videli, kako se te stvari začenjajo spreminjati za vas. Pravzaprav, mojstrstvo življenja je sedaj na drugačni stopnji. Gre za to, da dovolite toku, da gre skozi vas kot delfin. Delfini imajo tako mehko obliko, da lahko plavajo skozi najbolj motne vode, ker so vedno v gibanju. Nič se ne prime ne njih.. . na nič niso navezani. Ne plavajo zato, da bi našli najboljše mesto ali najvišjo pot zase. Ravno obratno, plavajo zato, da uživajo v tem, kjer so v tem trenutku. Vzemite to potovanje in se premaknite iz zavesti cilja v zavest potovanja. Opazujte. Čeprav boste naredlil kakšen korak s poti, boste mogoče še bolj uživali v tem. Lahko se boste znašli med pohajkovanjem po gozdu, kjer ni poti, samo da bi odkrili, da vas je obiskal vaš lastni duh in da je bilo to tisto, kar vas je ves čas klicalo.

Direktna povezava z domom

Veliko bolj ste vodeni, kot si lahko predstavljate. Vsak od vas ima direktno povezavo z nebesi, direktno povezavo z domom. Ne morete je čutiti. Namenoma si nadenete tančico, da si preprečite, da bi jo čutili. Povemo vam, da čeprav se večino svojega časa trudite, da bi stanjšali tančico, je tančica pravzaprav vaš prijatelj. Ko potegnete tančico vstran, občutite žalost. Od te točke naprej vas obdaja globoka žalost, ker niste doma in težko se je spominjati tega. A če uživate v tančici in veste, da je del vas, ki je izven tega, vam bo to nudilo vodstvo, ko ste v svojem veselju, v svoji strasti in niste vezani na izid. Takrat se lahko prosto gibljete z vašim lastnim vodstvom vašega višjega jaza. S tem okrepite povezavo, ki jo sedaj premikate.

Prihajajoči val seksualne energije

Povemo vam, da se bo v prihodnjih mesecih na splošno dogajalo veliko stvari z ljudmi. Ena, še posebej, se je že začela in se bo nadaljevala v naslednjih dveh letih. Gre za porast energije, ki jo boste čutili v fizičnem telesu. V svojem telesu ves čas čutite univerzalno energijo. Čeprav se vidite kot ločene, boste sedaj spoznali, da čutite, da ste povezani. Ste del drug drugega. Vaša energijska polja se združujejo skupaj. Čeprav mislite, da ste posameznik, popolnoma ločen od vseh drugih, niste in vaša energija ne more obstajati brez drugih okoli vas. Ni možno biti sam v smislu energije; možno je biti le del energijskega toka. To je bilo skrito pred vami zaradi tančice, ki ste jo sami ustvarili. Sedaj, vam povemo, boste začeli to pogosteje čutiti. Čutili jo boste v svojem fizičnem telesu. Ko energija življenjske sile vstopi v fizično telo, jo imenujete seksualna energija, a obstaja mnogo napačnih predstav o seksualni energiji. Mnogo strahov in zmede obdaja sistem prepričanj, ki ga povezujete s seksualno energijo. V zelo kratkem času bo ta preproga, imenovana Zemlja, doživela velik pretres; vsi boste čutili porast tega, kar imenujete seksualna energija. Prosimo vas, da spustite sistem prepričanj o seksualni energiji in enostavno uživate v vožnji. Pozabite vse podrobnosti o tem, kamor mislite, da greste, kaj morate narediti, kaj je prav in kaj narobe. Enostavno le občutite energijo. To je energija. To je vse, kar je. Je porast energije življenjske sile in ko vstopi v fizično telo, jo čutite kot kundalini oziroma seksualno energijo.

Lahko se uporabi in je že bila uporabljena na mnogo, mnogo različnih načinov, tudi kot ustvarjalno orodje. A obstajata dve glavni napačni uporabi seksualne energije, oziroma življenjske sile. Ena je, če jo uporabimo za nadzor in druga je potlačenje. Čemur se upirate, vztraja. Ko torej potlačite ali zanikate to energijo, za njo zraste sila, ki ji da več moči in več energije, kot bi jo normalno imela. To spoznavate v mnogih od vaših lastnih struktur na Zemlji. Dovolite ji, da enostavno steče skozi vas. Ne bo vas poškodovala. Ne more vas poškodovati. Je pravzaprav energija vaše življenjske sile in dobro jo je čutiti. Teče skozi vas, ker je to energija, ki tvori dom.

Tu, doma, je veliko več, kot bi vi lahko sploh razumeli, kajti energija, v kateri mi ves čas živimo, je energija, ki jo vi v vašem bitju čutite kot seksualno energijo. Vi jo doživljate le v zelo kratkih, omejenih periodah. Mi v tem živimo ves čas. Varuh pravi: “Hočem domov. Hočem domov.” Povemo vam, da sedaj to doživljate vsak dan. Začenja se spreminjati, kajto to je tisto, kar delate. Namesto da bi šli domov, da bi to izkusili, to prinašate na Zemljo. Ustvarjate nebesa v vaši novi inkarnaciji v novi energiji Zemlje in zaradi tega ste tu. To je vaše najvišje upanje in že ste ga presegli.

Infuzija seksualne energije v naslednjih dveh letih

Nič več ni velikega načrta, dragi naši. Ni več poti, ki naj bi ji sledili. Vsak dan si jo z vsakim korakom izmišljate in kakšno veselje vas je gledati. Ne razumete, da ste čarobni. Ne razumete, da je del vas, ki bo čutil vse in tedaj bodo vsi povsod čutili to energijo. Naj se svobodno pretaka skozi vas. Postanite delfini. Plavati skozi najblatnejšo vodo in se ne bati ničesar, kar se lepi ob vas.  Občutite energijo življenjske sile, seksualnosti. Občutite veselje biti duh, ki se pretvarja, da je človek. Kako čudovit čas je to. Govorite o tem, da si želite priti domov. Povemo vam, da so časi, ko vam zavidamo, kajti z vso mogočnostjo nebes se ne moremo dotakniti drug drugega. Počnite to pogosto. Vedite, da je dejansko prisotna energijska sila, ki teče med vsakim srcem in jih čarobno povezuje. Vaša je in je povezana z življenjsko seksualno energijo. Naj teče skozi. Naj teče skozi vaš nasmeh. Naj teče skozi vsak vaš gib. Samo občutite jo, ko se dotaknete drugega bitja, kajti za to je mišljena. To je pravzaprav najvišja uporaba energije življenjske sile. Naj bi se dnevno prenašala med ljudmi, ko greste drug mimo drugega po ulici. Ni omejena s spolnim odnosom v spalnici, skrita za zaprtimi vrati, kajti to je le ena od oblik seksualne energije. Seksualne fizične povezave so le eden od načinov, da ta energija teče skozi vas. Ko jo izražate na ta način, delajte to brezskrbno, s široko odprtimi očmi, kot otrok, ki nekaj prvič raziskuje. Delajte odprto, brez pretveze sramu, omejevanja ali krivde. Nekateri ste v to igro vstopili z glavnim namenom čutiti tok te energije življenjske sile skozi svoje bitje med fizičnim seksom. To je možno izpolniti edino v človeškem telesu. Vi ste duh, ki se pretvarja, da je človeško bitje.Dovoliti energiji življenjske sile z doma priti k vam domov, vam pomaga spomniti se doma. V naslednjih dveh letih boste videli porast te energije, ki bo tekla skozi vse, tudi vaše telo. Zamislite si, kako bo kar na enkrat imeti močan porast spolne energije. Nekateri bodo zapadli v strah. Nekateri jo bodo skušali uporabiti za nadzor in nekateri jo bodo poskušali potlačiti, posebno, če imajo nerazrešene težave povezane z njo. Za vse bo prehod mnogo lažji, če se boste zdaj počutili udobno s to energijo. Mnogi od vas, ki berete te besede, boste kot zdravitelji in učitelji pomagali drugim prebuditi in očistiti to energijo.

Nekateri boste imeli naravne fizične reakcije. Včasih se bo vaše telo spremenilo ali premaknilo. Včasih se bo vaše telo najprej upiralo energiji, ko pa se bo prilagodilo, si bo te iste energije želelo. Vse je odvisno od vašega energijskega pečata, vaše zgodovine, vaših sistemov prepričanj. Infuzija spolne energije bo prebudila in motivirala vsakega od vas, da prevrednotite svoja prepričanja in pogledate na vse z višje perspektive. Vzemite to priložnost, da začnete čutiti stvari v svojem fizičnem bitju, ki jih še nikoli niste čutili. Samo uživajte v občutenju tega, kaj in kje je to. Nobenih zaključkov vam ni potrebno delati. Preprosto boste bolj čutili energijo življenjske sile, vstopajočo v novo fizično telo, ki ga gradite z ožičenjem, ki je del procesa ponovnega ožičenja.

O spolni energiji bomo več govorili, ko se bo čas premaknil naprej, kajti mnogo stvari se spreminja in kmalu boste na pomembnost spolne energije gledali z novimi očmi. Prav tako se bo spremenilo mnogo vaših sistemov prepričanj in zgradb v zvezi s tem. Tu ni nič, kar bi morali narediti, razen, da veste, da prihaja in da delate na opuščanju strahov in omejitev na tem področju, kajti sicer se bodo kmalu postavili na vašo pot. Vedite, da je to del naravne spremembe, s katero se sooča celotno človeštvo. Vstopite vanjo. Lastite si jo. Občutite jo. Podelite jo. Mnogokrat prihaja spolna energija močneje skozi nasmeh kot skozi spolni akt. Občutite energijo doma in jo razširite naokoli.

Izbranci

Vedite, da vas opazujemo z največjo ljubeznijo, kajti razumete, da ste posebni izbranci. Tisti ste, ki ste izbrali, da si nadenete tančico in pozabite, od kod ste. Ste tisti, ki ste izbrali, da si nadenete tančico čez obraz, ki vam dovoljuje, da vidite veličastnost drugih, vendar pa vam ne dovoljuje, da bi videli svojo lastno svetlobo. To je naše delo. Nismo tu, da vam povemo, v katero smer se obrniti. Nismo tu, da vam dajemo odgovore na vaša vprašanja. Tukaj smo, da vam pomagamo, da se spomnite svojih vprašanj. Velikokrat boste odšli od tu z več vprašanji, kot imate odgovorov in mi vemo, da smo opravili svoje delo, kajti zato smo tu. Imate odgovore. Če bi vam mi dali odgovore, bi bilo to staromoden način nižjih vibracij Sledi vodji. Ste v drugem valu opolnomočenja: Sledi sebi. Vstopi vanj. Polasti se ga. Podelite ga drug z drugim in ko odkrijete resnico, jo podajte naprej. Podajte naprej nekaj, kar pri vas deluje, kajti vsi ste učitelji.

Tukaj ste z zelo specifičnim poslanstvom. Ko se zdaj fizično in energijsko telo spreminjata in napredujeta za delovanje v višji vibraciji, je aktivacija nameščena; zemlja se spreminja. Živalsko in rastlinsko kraljestvo se spreminjata. Tu je več elementov, za katere niti ne veste, ki so vibracijske ravni drugih dimenzij časa in prostora, ki se prilegajo območju, o katerem smo ravnokar govorili. Vse napreduje, kajti ne gre samo za ljudji—gre za vse, vključno z angelskim območjem, vključno s tem, kar imenujete dom. Vse pristopa zaradi vaših izbir. Vi ste to pognali v gibanje. Razumite, da kadar berete te knjige, poslušate ta sporočila ali prisostvujete tem seminarjem, občutki, ki vas prevevajo samo razkrivajo občutja v vašem srcu. Ne dajemo vam jih mi, mi vam samo odsevamo vašo energijo. To je čarobnost. Mi ne držimo čarobnosti, samo odsevamo jo. Ko kot človeški angeli vstopate v bitje, se boste naučili to početi drug z drugim. Ko se to zgodi, imate nebesa na zemlji. Za to gre pri procesu. Ko greste od tu, poiščite načine, da opolnomočite vse okoli vas. Poiščite načine, da pomagate vsem okoli vas opustiti navezanost na končni izid, da uživate v potovanju, da dihate in čutitite energijo, ki gre skozi vaše telo le za kratek čas. Igrajte se z njo. Naj gre ljubezen skozi vas. Vdihnite zrak v telo in občutite vso življenjsko silo doma in vedite, da sedimo na vaši rami in ploskamo vsakemu vašemu gibu. Vi, dragi naši, ste največji angeli, kar jih je kdaj živelo. Ne veste, kdo ste, toda mi vemo. Povemo vam, da ste že namestili evolucijsko spremembo, ki je ni možno ustaviti in ne bo ustavljena. Dneve Atlantide in Lemurije ste že presegli in tako zelo smo ponosni na vas.

Vzemite od tu. Dotaknite se drug drugega. Dotaknite se drug drugega s svojim srcem. Dotaknite se drug drugega z nasmehom. Dotaknite se drug drugega z zdravo spolno energijo. Svobodno in odprto prinesite energijo doma skozi vse, kar počnete in opazujte, ko spreminjate in prerojevate planet zemljo.

Zahvaljujemo se vam, da ste bili z nami in nam dovolili igrati del igre, ki jo igramo. Naša največja želja je preprosto razširiti krila, ne, da bi poleteli, pač pa, da odsevamo veličastnost ljudi. Včasih je to zelo težko. Mnogokrat celotna mogočna nebesa vzklikamo, da se obrnite v desno in v agoniji gledamo, ko se obračate v levo. Podobne frustracije, kot jih včasih doživljamo, boste doživljali tudi sami, kajti postajate človeški angeli. S tem boste različno opravili, kajti, kakor ponosni starši, katerih največja želja je le, da bi se njihov otrok bolje naučil kot so se oni, boste tudi vi, največji angeli, kar jih je živelo. Tako zelo smo ponosni na vas in ploskamo vsakemu vašemu koraku. Ploskamo vam, ko ustvarjate zase pot v vsakem trenutku. Uživajte v vožnji.

Tu so trije preprosti opomniki, ki vam jih puščamo: ravnajte drug z drugim z največjim spoštovanjem. Negujte drug drugega ob vsaki priložnosti. Spomnite se, da gre za veliko igro in lepo se igrajte skupaj.

Espavo

grupa

 

Povezava s srcem

Ponovno najti notranje veselje

Barbara Rother

Sedim na soncu v prelepem spomladanskem dnevu San Diega, v Kaliforniji. Čudno je, da je zdaj prostor, ki sem ga toliko let imenovala dom, čudovito mesto za obisk, pogled na ocean in povezovanje z družino. Turist sem postala v prostoru, ki je bil mnogo let moj dom. Enako je, ko obiščem družino v St. Louisu, v Missouriju. Tam sem preživela svojih prvih dvajset let. Zdaj sem obiskovalka v domačem kraju, kjer sem odrasla. Dele vsakega mesta, kjer sem živela, vzamem, odišavim spomine in si dovolim sentimentalno odsevati nazaj. Torej, s Stevom uživava v hiši v Las Vegasu v Nevadi, ki ji rečeva dom. Za naju je dom. Vsak dan ustvarja čudovite nove spomine. Dom je resnično tam, kjer je srce. Pri vsem potovanju, ki ga imava, sem v novi realnosti in doma, kamorkoli bi šla. To se čuti zaradi čudovitih ljudi, za katere sva blagoslovljena, da jih imava v najinem življenju. Na vsakem mestu, kamor potujeva, primem Stevovo roko in rečem: »Res sva tukaj.« Ta proprost stavek vtisne izkušnjo v moj um, ustvarjajoč nov spomin.

Včeraj sem prispela v San Diego. Deset dni imam za podporo in praznovanje, ko se bosta najin najmlajši sin Brent in njegova posebna dama, Suzy, poročila. Uspelo mi je priti zgodaj, da pomagam pri zadnjih detajlih. To je nekaj, česar sem se vse leto veselila. Steve se mi bo pridružil nekaj dni pred poroko, kjer bova opravila poročni obred. To je čas, poln vznemirjenja. Pri vseh poročnih detajlih, se vznemirjenje zlahka obrne v zaskrbljenost. Tu se družina potegne skupaj, da podpre drug drugega in praznuje ta veliki dogodek.

Spomini se ustvarjajo dan za dnem. Posebne priložnosti, kot so poroka, obletnica, rojstni dan, rojstva ali smrti, se da zlahka zpomniti. Moja izbira je, da si zapomnim vsakodnevne trenutke, ko živim v svoji strasti in veselju. Dodajam vse vsakdnaje posebne trenutke in vem, da ustvarjam čudovito življenje.

Ljubezen in svetloba,

Barbara

 

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.