maj 2005

Peto življenjsko obdobje
Serija praktične čarobnosti

 

Vtem sporočilu nas Grupa popelje na tri-mesečno potovanje. Na koncu naše zadnje knjige ‘Spiritualna Psihologija’ delimo z bralci, da verjamemo, da bomo naslednja stopnička v človeški evoluciji. Tukaj Grupa ne izgublja časa, temveč nam natančno pokaže kaj to pomeni vsakemu od nas na njegovi osebni ravni.

Veliki objemi Grupe

Steve Rother
Govornik Grupe

 

Pozdravi od doma.

Od smeri, do potovanja zavesti

Pridružili smo se vam danes na vašo prošnjo. Ne zato, da vam povemo kam se obrniti, ali če postopate prav ali ne; temveč zato, da pred vami držimo ogledalo, da ugledate tisto kar v resnici ste. Ali se spomnite, kdo v resnici ste? Mi se. Prišli smo s posebno določenim namenom, pokazati vam kaj ste prišli početi in kje ste na tem potovanju. Sedaj vprašujete: “Kako naj stopam naprej v višjo vibracijo in kako naj bom uporaben kot kreator z namero?” Ahh, toda ne konča se tam, tisti, ki ste našli vaš namen. Mnogi med vami ste našli vašo strast ali vsaj del nje. Imejte na umu, da to ni premikati se v vašo strast, temveč premikati se v smeri vaše strasti; za prehod iz smeri zavesti v potovanje zavesti; kajti le to je vaša naravna evolucija in za kar smo tukaj. V tem smislu lahko celo rečemo, da je življenje učenje kako uživati vožnjo.

Morda vas bo zanimalo vedeti, da greste vsi k istemu cilju, prostoru. Ponovno se vračate domov… toda ne prej, preden ne boste skreirali Doma na Zemlji. Pravzaprav je to poglavitni razlog zakaj ste sem sploh prišli. Mi se trudimo po svojih najboljših močeh, svetovati vam videti se z drugačne perspektive, da se boste lahko spomnili delčkov, ki ste jih pozabili. Danes bomo naredili korak naprej. Praktična magija je naša strast. Vse informacije, ki jih ‘Keeper’ (čuvaj) poda, vse knjige, vsi seminarji, DVD-je, s katerimi se rad igra, so le ideje v etru. Ideje nimajo pomena, dokler nekdo vsaj dela ne uporabi praktično za izboljšavo življenja. To je praktična magija.

Nov pogled na Sedmo življenjsko obdobje.

Danes vam ponujamo še en del praktične magije, vendar kar vam ponujamo danes, bo šlo preko našega trenutnega sporočila vam. Raztezalo se bo v obdobje treh mesecev. Najprej, naj z vami podelimo vizijo vas samih, iz perspektive (gledišča) kot jo ima duh na človeštvo. Podali smo veliko informacij, ki jih Čuvaj imenuje Spiritualna Psihologija, toda naj podelimo z vami naslednjo stopnjo v tej evoluciji. Obstaja 7 življenjskih obdobij. Skozi vsako od teh obdobij greste vsebinsko naraščajoče, z namenom, da pridobite specifične mojstrske priložnosti. Ta obdobja niso opredeljene z vašimi leti, temveč vašo razvojno vibracijo.

Človeštvo se evolucionalno razvija. Niste več nizko-vibracijska bitja, kot ste bili še pred kratkim. Sedaj segate po višji resnici, da bi podpirali višje vibracije. Ko se evolucionalno razvijate iz enega na naslednji nivo, pričnete prijemati nove ideje; vidite sebe na drugačen način. Te dni vam želimo ponuditi predlog, kako naj se vidite v naslednjih treh mesecih. To je igra, končno pa je vso življenje igra, zatorej vam ponujamo novo igro in nov način kako videti zadnja tri obdobja vašega življenja. Peto, šesto in sedmo obdobje vašega življenja je sedaj lahko vidno v novem časovnem obdobju. Ko se razvijate, ne bo dodano nobeno novo življenjsko obdobje. Namesto tega, boste ponovno začeli v istem telesu. Ponovno boste rojeni v istem telesu; povezava z duhom bo imela novo gorenje, nov vžig in lahko se boste premaknili skozi novo življenje v istem telesu.

Iz razsvetljenega iskalca v razsvetljenega vedeža.

Proces ponovnega rojstva in prehoda v naslednji nivo, se lahko prične danes. Naj z vami podelimo kako lahko vidite v vaša naslednja tri življenjska obdobja. V petem obdobju zrelosti, se stvari pričnejo spreminjati za vas. Prenehate iskati vašo resnico zunaj vas in jo prvič pričnete sprejemati znotraj vas. Namesto da ste iskalec, postanete vedec. Razvoj tega petega življenjskega obdobja je vaša priložnost razumeti da ste Bog, da ste kreator in da imate odgovornost do Vsega uporabiti moč kreativnosti.

 

Da, vemo. Težko vam je to razumeti. Vemo, da vam vaši ego-ti prekrižajo pot in da jih poskušate zadržati vstran in tako vam postane težko videti kdo ste. Prav tako vemo, da vam je težko razumeti razliko med kdaj kreirati in kdaj dovoliti. Ponudili vam bomo zelo preprosto rešitev za vprašanje, čeprav je povsem semantično, kajti celo stanje bivanja je kreacija. Naj vam ponudimo preprost predlog. Kdaj kreirati in kdaj dovoliti je odgovorjeno s samo enim odgovorom: ali ste srečni kjer ste? Če ste, potem bodite. Če niste, potem si dovolite izbirati ponovno in kreirajte novo realnost. Povemo vam preprosto, da vse spremembe vodijo v nekaj boljšega. Da, vemo. Človeštvo nima rado sprememb. Brani se z velikim naporom; kakorkoli pa, vse spremembe vas bodo vodile v evolucijo (proces spremembe v določeni smeri).

Vprašanje peto stopenjskega obdobja: Kaj je resnično pomembno?

Na eni točki vašega razvoja pričnete prijemati, razumevati resnico na ravni duše. To je takrat, ko začnete sami usmerjati vašo spremembo in aktivirati vaše lastne spremembe in kreacije. Kar vam ponujamo sedaj, je priložnost, da začnete to prakticirati. To je takrat, ko postanete kreatorji prevzema odgovornosti za vašo lastno srečo in strast. To je takrat, ko postanete najbolj uporabni za Univezum. To je tam, kjer je magija. Peto življenjsko obdobje postane iskanje te resnice v vas. Vprašanje, ki se postavlja vsem, ki so v petem življenjskem obdobju je: Kaj je resnično pomembno?

Iskalec začne iskati v tretjem življenjskem obdobju. Ko znotraj tega najde resnico in postane presvetljen vedec, se ponavadi ne zgodi pred petim življenjskim obdobjem. Najti to točko povezanosti, to sposobnost kreiranja, to vašo priložnost, da lahko prevzamete odgovornost za vaše kreacije in držite ta majhen občutek miru, je, kar je danes pred vami. Prosimo vas, da pretehtate nastavitve vaših namer, da z nami stopite v to življenjsko obdobje, neglede kje se sedaj nahajate. Sedmo življenjsko obdobje je v splošnem potek oz. postopek. ki ga vsaka duša vzame na pot evolucije vsakega življenja. Kar vam sedaj predlagamo je, da z nami namerno stopite skozi zadnje tri stopnje v naslednjih treh mesecih. Ta vaja bo naprednim dušam ponudila možnost, da izkusijo namerno kreacijo.

Ponovno začeti, brez umiranja.

Ponudili bomo nekaj zelo preprostih predlogov, toda preden to storimo, naj vas popeljemo vzdolž ceste, kjer tako radi občasno hodite vzvratno. Naj podelimo o čem bomo govorili naslednje tri mesece. Vsako življenjsko obdobje ima poseben namen za evolucijo duše. Ta obdobja nimajo vedno istega zaporedja, kakor tudi v vsakem življenju vsa življenjska obdobja niso vedno dokončana. Preprosto so le splošna življenjska smernica, katero je za vaš razvoj v vsakem življenju položil vaš duh. Ko vas popeljemo skozi zadnja tri življenjska obdobja, eno v vsakem mesecu, bi lahko bilo v pomoč, vedeti, kaj se bo zgodilo po tem trimesečnem potovanju.  Kako se bo razvilo in kako končalo? Zelo preprosto je. Ne konča se; preprosto začnete še enkrat od začetka. Prva stopnja ali obdobje je obdobje načrtovanja, kjer večina sporazumov nastane pred utelešenjem. Lahko si predstavljate kako bi bilo planirati vašo naslednjo inkarnacijo v času, ko ste še v fizičnem telesu?

Sedaj vam bomo ponudili priložnosti, videti, kako lahko to uporabite v vsakodnevnem življenju, neglede v katerem življenjskem obdobju se sedaj nahajate. Ko vas tako vodimo skozi površja oblikovanja teh koščkov, vas bo vodilo v ponovno pisanje vaše igre – začeti znova, se ponovno roditi, vzcveteti v novem cvetu. Dovolilo bo vašim priložnostim, da se premaknejo v procesu evolucije oz. razvoja, in kakor ste mu rekli vzpenjanja. Danes vam bomo govorili o ravni zrelosti, kako dosežti priložnost s katero boste našli vašo esenco kot bitja in tistega, kar je resnično pomembno.

Določiti Kaj je pomembno

Eden od predlogov, ki vam jih bomo ponudili je, pretvarjati se, da vam je bilo vse odvzeto. Če vam je pomembna družina, jo odvzemite le za trenutek. Če vam je vaše delo pomembno in vas pomaga določiti, ga odvzamite le za trenutek. Če so vaša imetja tisto česar se oklepate tako brezupno, jih odvzemite samo za trenutek. Kaj ostane? To je vprašanje, katerega vas prosimo, da si zastavljate v naslednjih treh mesecih, kajti v premikanju skozi peto življenjsko obdobje, bo odprlo vrata vsem zaostalim, da gredo naprej, in za vas, da te dni stopite v vaš lastni razvojni proces. Tako torej ni potrebno, da fizično odstranite te dele; pravimo vam, da energetsko odstranite vaše priloge na vse stvari, katere domnevate pomembne in jih izpustite in osvobodite z ljubeznijo. Takrat in samo takrat boste lahko resnično določili in ugotovili, kaj je resnično pomembno na nivoju duše.

Zelo radi imamo igre. Vaše opazujemo z veliko intenzivnostjo in igramo kadar je možno. Zelo radi vstopamo v vaše igre, ko nas vanje povabite. To pravkar počnemo, toda še vedno je vaša igra. Tukaj smo kot ogledalo, da vas spomnimo, da ne pozabite kdo v resnici ste. Tukaj smo, da vas vsake toliko poberemo z tal in vas spomnimo o vaši veličini. Tukaj smo, da odpihnemo prah, da lahko uvidite vašo lastno luč in razumete kakšen učinek imate na druge in vašo odgovornost kreirati. To je naloga angelov – zrcaliti veličastnost ljudi. Danes vas prosimo, da se prestavite naprej v peto življenjsko obdobje, da se prestavite naprej in se pretvarjate, da ste tukaj v situaciji vašega življenja, kjer mora biti vse ponovno ovrednoteno. Vse kar imate mora biti videno s pravo vrednostjo za vaše življenje.

Ko stvari, ki jih posedujete, posedujejo vas

Ni bilo dolgo nazaj, ko se je čuvaj, in čuvajev čuvaj preselil. Niso se preselili 27 let. Imenoval se je zbiralec in imenovala ga je packrat “(tovorna podgana – košato repna mala žival – miš, iz območja Rocky Mountain (USA), ki nabira zaloge hrane ali stvari). “Zbiral je vse, čemur je lahko rekel: ‘mogoče bom kdaj potreboval’ . Povemo vam, pride čas, ko vaše stvari posedujejo vas in sedaj vam pravimo poglejte, če se to dogaja vam. Pravimo vam, da ne poglejte le tisto kar posedujete, temveč tudi v odnose in vse tisto kar verjamete, da vam je pomembno. Ko opustite potrebo za vsem kar je zunaj vas, takrat lahko uživate še toliko bolj tisto kar pravzaprav že imate. In samo takrat lahko razumete njihovo vrednost v vašem življenju. To je proces, ki odpira vrata in je ponavadi določen v petem življenjskem obdobju.

Narediti priložnost za vaš prehod v šesto življenjsko obdobje, kjer boste lahko doživeli in izkusili pravo Lemuriansko življenje. Vsak od vas, ki bo šel skozenj, postane kot otročji. O tem bomo govorili naslednji mesec, ker je to pomemben del vašega procesa, ko se človeška bitja razvijajo nazaj v dušo in zapuščajo telo. Razvojna pot je ta, da pridete sem kot duh da vskoči v telo, skozi katerega greste ves čas življenja na zemlji v procesu, da izgubite prav to telo. V petem življenjskem obdobju poskušamo le pomagati spomniti vas, kaj je resnično pomembno in kdo v resnici ste.

V tridesetih dneh… ovrednotite vse

V obdobju naslednjih trideset dni, z vsem na kar naletite, vas prosimo da ovrednotite tako, kot je resnično ustrezno vašemu duhu in ugotovite, kar je resnično pomembno. To ne pomeni da morate opustiti. Ne pomeni da se morate vsemu odpovedati. Ne pomeni da morate napolniti dva smetnjaka, kot je to storil Čuvaj. Kar pomeni je, da spreminjate vašo realnost s spremembo vašega dojemanja. Najdite kar je vam pomembno z opustitvijo vseh prilog, in začeli boste razumeti kaj je pomembno vašemu duhu, ki govori skozi vaš višji jaz.

Povezava z vašim višjim jazom je dosti bližja kakor mislite. Mnogo vaših življenjskih odločitev ni narejenih z vašim nižje-zavestnim umom, temveč v povezavi z višjim jazom. V večini primerov proces umiranja ni zavestna odločitev. Ta, in še mnogo drugih pomembnih odločitev je narejenih v povezavi z višjim in nižjim jazom. V taki povezavi vas vaš višji jaz osvobodi potrebe po nošenju telesa. Peto življenjsko obdobje je prva stopnica v tej smeri. To je ponavadi sklep življenja. Torej ne govorimo o odhajanju, temveč o vrnitvi k duhu. Ne govorimo o spominjanju na Dom, ali odhodu Domov, temveč o kreiranju Doma prav tam kjer ste sedaj. Govorimo o učenju kako živeti, kako bivati v vaši strasti sedaj. To je izražanje Boga, kakršno zmogljivost imate le vi.

Celo mi, angeli v nebesih, ne moremo narediti nekaj najbolj čudovitih stvari, ki se jih lahko doseže le za tančico. Ne moremo objeti druge osebe. To je prihranjeno vam. Ne moremo se dotakniti drugega življenja. Ne moremo prižgati druge duše s pogledom v njihove oči in pomagati jim spomniti se kdo so, na način fizičnega pogleda. Vi lahko, in zato ste tukaj – da delate na sebi in prižigate vaš lastni ogenj, se obrnete in pogledate v oči drugi osebi. Da bi to počeli, vas prosimo da v naslednjih tridesetih dneh pogledate vaša življenja, in doživite, preizkusite vse kar vam pride na pot, ter vidite kar vam je resnično pomembno. Zanimiv del tega je, da je vseeno kaj se odločite. Rezultat vaše odločitve ni tisto kar išče vaša duša. Temveč je doživetje pregleda. Ni cilj, temveč potovanje.

Merlinova pot

Podajte se v času nazaj in obrnite vašo realnost, ker ko boste to storili, boste kakor Merlin ki je hodil v preteklost, v času nazaj. Vaša vizija gleda nasproti vaše preteklosti. Če ste zelo prisotni, bo vaša zavest videla kje ste, toda ne vidite vaše prihodnosti, torej, pravzaprav vedno hodite v času nazaj. Kadar vam rečemo, da hodite namerno v času nazaj, pomeni da se obrnete in hodite v smeri vaše prihodnosti. To je kar počnete sedaj v naslednjih tridesetih dneh. Sedaj je na razpolago več možnosti kakor kdajkoli prej na tem planetu, zaradi vašega kolektivnega dviga vibracije, zaradi energije ki jo delite. Te dni postavite to v gibanje, ob tem pa opazujte kako se čarobnost odkriva. Dovolite si pogledati v vse kar se vam dogaja in v vse kar pride v vaše življenje – v vsako osebo, ki pride v vaše življenje, v vsako stvar v katero posežete, in ki ima pomembnost v vašem življenju – in preprosto ovrednotite njeno resnično vrednost in resnično  uporabnost vaši duši. Zelo učinkovito in hitro vas bomo peljali skozi ta tri zadnja življenjska obdobja, tako da boste lahko pričeli z novo planirano sejo, druženjem – prvim življenjskim obdobjem. Namenoma napišite vaš scenarij zato kar imenujete vzpon ali vzpenjanje.

Dragi moji, tam ste drug za drugega. Dosegajte to pogosto. Držite vašo moč. Ne dajajte je nam. Ne obračajte se na nas z vsemi vašimi vprašanji. Ne poslušajte vsake besede, ki jo povemo. Vzemite le koščke, ki resonirajo z vašim srcem, ker vi ste tisti ki morate ob-držati moč. Razločite kar je vam dobro in kreirajte magijo. Potegnite iz povsod kjer lahko najdete in opazujte, kako se vaš svet spreminja na bolje.  Če ugotovite, da to pomeni le hoditi z mislijo in nasmehom na obrazu, vas prosimo da pretehtate če ste morda to hoteli, ko ste prišli na ta planet.

To je velika čast, da sedimo z vami in vam ponujamo ‘spomine na Dom’. Eone let (zelo dolgo) smo čakali priložnost za to početje.  Če vam lahko držimo zrcalo, če lahko iz njega odstranimo  prah, da se v njem le bežno uzrete, smo torej naše delo opravili v naši strasti. Poslavljamo se s temi preprostimi opomniki: Ravnajte drug z drugim z največjim spoštovanjem. Negujte drug drugega vsako priložnost ki jo imate, ker takrat pravzaprav negujete samega sebe. In spominjajte se da je to igra; skupaj jo igrajte zdravo in primerno.

Espavo.

Grupa

 

Povezovanje s srcem

Slutnja, Pričakovanje

Barbara Rother

Steve in Grupa so govorili o naslednjih treh mesecih kot mesecih prenove, času velikih začetkov, ko ovrednotimo, kaj nam je v naših življenjih pomembno. V zraku je občutek pričakovanja. Kakor da v letošnjem letu še ni bilo dovolj razburljivosti, sprememb, sedaj pa je pred nami še več nepričakovanih daril. Sedaj je čas, da pustimo preteklost in se odpremo sedanjosti in prihodnosti, si priznati tisto, kar nam je pomembno v našem življenju. Sami se moramo odločiti, ali se bomo srčno odprli in sprejeli nove avanture. Seveda se lahko temu tudi upiramo, odločitev je naša. Včasih čutim, da se življenje premika prehitro. Vem, da ga lahko zavestno nameravam upočasniti. Duh nam ne da več, kot toliko, kolikor lahko obvladamo. Kadar se počutimo preplavljeni utrujenosti,  moramo le prositi, da se korak upočasni. Konec koncev mi sami kreiramo našo realnost. Z globokim vdihom in uravnoteženjem našega življenja, lahko ponovno prevzamemo odgovornost. Zapomnite si, da prevzeti odgovornost ne pomeni biti kontroliran. Kontrola skrči tok življenja. Stojte z vašo močjo, medtem ko še vedno dovolite življenju, da lepo razgrne naravno. Pomembno je naučiti se poslušati znake duha, ki nas nežno ruka, da storimo naslednji korak naše poti.

Nedavno smo se vrnili iz našega magičnega dogodka na Hawajih. Kot vedno, so bili čudeči skreirani od tistih, ki so prisostvovali. Naša gostitelja, Melainah in Michael Yee, sta obdržala, prihranila prostor za ta nebesa na zemlji. Veselimo se že vrnitve z dnem 06/06/06, ko bodo ‘Preko Svetlobne’ serije predstavile “Praktično Magijo.”

To je bil naš tretji obisk tega otoka na Hawajih. Zbrati 130 Lightworkerjev skupaj, za en teden, je res pravi čudež. Zame je bila ta izkušnja življenjska sprememba. Naše potovanje skozi deževni gozd, slapove in vulkane, ter poslušanje oceanskih valov, ki so se zraven moje sobe zaletavali v skalovje iz lave, so pridali k temu čudovitemu dogodku. Imeli smo celo priložnost, udeležiti se Hawaijske poroke naših dragih prijateljev Margaret in Richarda Jamesa, ki sta jo ob sončnem zahodu, na obali, na “Prostor Begunca”  organizirala Michael in Melainah

Eden od mojih najbolj dinamičnih dni je bil kontakt z delfini. Plavala sem sama vzdolž obale, medtem, ko so bili vsi ostali zunaj v globokih vodah. Kmalu se mi je pridružila in me obkrožila družina delfinov. Počutila sem se povzdignjeno v drugo časovno in prostorsko dimenzijo. Bila sem eno s to sekcijo delfinov. Kmalu pa so bili delfini tudi pod menoj. Bila sem popolnoma obkrožena. Kasneje sem od Michaela, ki me je v tem času opazoval s čolna, izvedela, da je bilo okoli mene več kot ducat delfinov. Počutila sem se, kot da sem bila odpuščena od moje človeške realnosti in se premikala v pridružitev tem angelom morja. Bila sem v stanju blaženosti in miru. Ponavadi nisem ravno dober plavalec, takrat pa sem se skozi vodo začela premikati božansko, kot me je vodil delfin. Kar naenkrat pa sem bila sunjena iz mojega sanjavega stanja in se začela bati. Kot, da je nekdo rekel: “Pridi nazaj!” Delfin je čutil moje odlašanje in to tudi spoštoval; in tako so naprej nenadoma odrinili brez mene. Zaradi tistega občutka strahu, sem občutila kesanje, žalost in jezo do sebe.

Ko sem svojo izkušnjo povedala Kahuju Fredu Sterlingu, ki je bi gost in govorec našega srečanja, mi je pojasnil kaj se mi je pravzaprav zgodilo. Občutila sem tako preplavljajoč občutek ljubezni, da ga nisem obvladovala. Izobilje ljubezni je bilo zame preveliko. Sedaj vem, da ko sem bom drugo leto vrnila k delfinom, bom popolnoma pripravljena sprejeti vso njihovo brezpogojno ljubezen. Dali so mi darilo, ki je tako veliko pridalo mojemu življenju. Vedno se bom spominjala stanja miru, ki sem ga takrat z njimi imela. Kadarkoli se počutim v stanju stresa, se vrnem v to stanje tišine ki so mi ga dali. Prav tako bom sprejela to preplavljajočo ljubezen ki so mi jo dali, in jo razširila vsem ki me obkrožajo.

Datum 05/05/05 je bil resnično magičen, kakor smo nameravali. Prav tako smo se energetsko povezali z nekaterimi drugimi skupinami iz sveta. Vsi iz seminarja smo se združili na plaži, v praznovanju tega velikega dne in doživeli “Five Pools” (Pet Bazenov) Lemurianske Iniciacije. Ta informacija nam je bila predstavljena v channelingu Stevea in Grupe z dne 04/04/04 – lanskega dogodka na Hawajih. Bilo je pet nihanj dviga vodne gladine v bazenih, ki predstavljajo restrikcije ali omejitve življenja; ljudi smo prosili, da le te opustijo. Želeli smo, da vsi vedo, da ne morete napredovati na duhovni poti, če se oklepate kateregakoli od teh strahov. Strah ni nič drugega, kot pomanjkanje znanja. “Pet Bazenski” obred zapolni te luknje neznanja, in pripravi ljudi da se premaknejo v njihovo moč. Vsak Bazen ima dva vodnika, ki pomagata ljudem, skozi proces stopanja v vodo z namero opustiti njihove strahove. To je bil prvi korak v premikanju naprej.

Prvi Bazen je bil bazen opuščanja krivde in kesanja. Ljudje so opuščali katerikoli občutek krivde. Bilo je: >>Če lahko karkoli storiš v tej situaciji, potem stori! In če ne, potem si odpusti in pojdi naprej.<< Krivda je neuporabno čustvo, ki drži sidro na poti do tvojega srca.

Drugi Bazen je bil pomanjkanje samovrednosti. Mnogi od nas imamo dvome vase. Ko se spomnimo kako čudoviti smo in imamo resnično ljubezen do sebe, tedaj lahko to ljubezen razširimo in podelimo z drugimi. Čudovito je, ko si lahko svoj najboljši prijatelj in uživaš v lastni družbi, samo ti s teboj.

Tretji Bazen je bil strah pred porazom in napakami. Vsi si želimo v našem življenju naprej, toda neredko sploh ne poskušamo iti naprej, ker se bojimo poraza. Zaupajte si in sledite srcu. Kakor pravi Grupa, ne moreš biti poražen če si poskušal. V življenju ni napak, temveč le lekcije, ki te učijo iti naprej.

Četrti Bazen je bil bazen strahu pred uspehom. Ta je večkrat pomešan s strahom pred porazom, toda zelo drugačen. Uspeh lahko spremeni vaše življenje v zelo dramatično smer. Nisi več sproščen s tem kar si izkusil v preteklosti. Tvoj svet postane popolnoma spremenjen in to nekatere ljudi potihoma plaši.

Peti Bazen je zame nekaj posebnega, ker sva si tukaj s Stevom olajšala. Je strah pred kreativnostjo. Steve je naredil prostor za ljudi, da osvobodijo seme strahu, ki so ga držali v njihovih telesih skozi mnoga življenjska obdobja. Potem sem jim pomagala dihati z njihovo močjo in pomakniti se naprej z njihovo kreativnostjo.

Dan smo končali z najlepšim sončnim zahodom preko oceana. Tako smo vsi zapustili plažo in se počutili prenovljeno. S tem čudežem, ki smo ga skreirali, smo bili vsi pripravljeni iti naprej na naslednjo stopnjo izboljšanja. To je bila praktična magija, ki jo bomo od tistega dne nosili vedno naprej.

Danes praznujem moč ki ob meni biva. Prepoznavam, da je ta moč pripravljena delati na  vsakem problemu, ki morda na moji poti še pride. Praznujem življenje in pričakujem veselje.

Ljubezen in Luč,

Barbara

 

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.