april 2005

Zaznati občutke iz prihodnosti
Serija praktične čarobnosti

 

Pred malo več kot letom dni, me je Skupina prosila, da zasejem seme. Podali so kanaliziranje z naslovom »Hoja vzvratno skozi čas«. Nisem popolnoma razumel nekaterih konceptov, ki so jih razlagali, ampak so rekli, da je v redu, da sem samo izpostavil in posejal semena za kasnejšo žetev. Čeprav mislim, da bo tega prišlo še več, kaže, da je prva žetev pred nami.

Veliki objemi Grupe

Steve Rother
Govornik Grupe

 

Pozdravi z Doma.

Spreminjajoča tančica

Z vami delimo orodja praktične čarovnije za čarodeje Igralne deske. Ali veste, kdo ste? Mi vemo. Govorimo vam, da ste bili čaščeni za vaše delo preko zmožnosti vašega razumevanja, kajti imate pogum, da si nadenete tančice in se pretvarjate, da ne veste kam greste. Danes želimo z vami deliti naslednje praktično orodje za uporabo v višjih vibracijah novega planeta Zemlje, kajti tančice se tanjšajo. To čutite. Čakali ste dan, ko se bo stanjšala. Prosili ste, da se to zgodi, v želji, da bi videli drugo stran in se gibali med dimenzijskimi realnostmi. In zdaj, ko vam je to dano, se je sprožil strah. V vseh ljudeh je ta pojav sprožil strah. Prosimo, ne mislite nič manj o svojih občutkih strahu oz. tesnobnosti. Razumite, da je to normalen proces. Kako pridete v nebesa? Vaja, vaja, vaja. Gre za prilagoditev teh energij v vaše fizično telo zato, da bi poizkusili in ugotovili, kaj deluje. Ne kaj deluje za vse, ampak kaj deluje prav za tebe. Ko najdete to sprožilo, ste se sposobni povezati in počutite se bolj osrediščeni, kot ste se kdajkoli prej počutili. Počutite se manj iz ravnotežja, manj je tesnobe, manj strahu, in manj težav. Bo sploh kdaj čutiti, da ste mojster človeških izkušenj in hoje po vodi? Ne, žal nam je, če ste razočarani, toda ne bo. Določili ste, da ne boste nikoli čutili na ta način. Boste vedno dvomili vase? Verjetno. Toda, kljub temu, vam bo začelo postajati udobno ob dejstvu, da ne morete poznati vseh odgovorov. Razumite, da so te misli človeški odgovor na duhovno povezavo. Že s prižigom ene same majhne iskrice, vam ta kaže, kdo v resnici ste. Za ta kratek trenutek imate ogledalo, ki vam odseva sijaj vaše čarobnosti, vaše lepote in vaše moči.

Ko vstopite, sleherni od vas nosi duha od zgoraj, del Boga ki je edinstveno vaš. Kakor snežinke, ki niti dve nista enaki, tako tudi dva dela Boga nista enaka. Poiskati in se povezati s tem enkratnim delom sebe, dovoljuje vaši individualni lepoti, da se pokaže in izrazi. Včasih je to način, kako se predstavite; včasih so to besede ki jih govorite ali pišete; včasih je to nasmeh; včasih je darilo; včasih je dotik. Biti sposoben izraziti te iskrice duha, ki vam dajejo duhovno samozavest. Izražati svojega enkratnega duha in biti sposoben deliti to z drugo osebo – to je celoten proces na tej evolucijski stopnji.

Hoditi vzvratno v času,
Del 2: Premikanje skozi Multiverse

Tukaj bi radi nekaj izpostavili. Pred več kot enim letom smo vam začeli govoriti o semenih, katera smo še posebej želeli posejati. Ko smo to počeli je bil varuh zelo frustriran, ker smo ga prosili, da naj to naredi, vendar mu nismo kaj posebej razlagali. Ko so se ljudje začeli obračati na Varuha in ga spraševati o tem, kaj to pomeni, ni vedel vseh odgovorov. In to je bilo zanj zelo frustrirajoče. Še vedno je, ampak bo prebolel. Pred več kot letom smo govorili o vzvratni hoji skozi čas. Sedaj, ko so se ta semena zelo globoko vsadila v kolektivno psiho, ko so se ta semena začela razvijati v vašem lastnimi razvojnem procesu, lahko malo razložimo tem, kaj to pomeni. Postajate meddimenzijska bitja. Velikokrat smo vam povedali, da so tu vzporedna življenja in vzporedna vesolja – multiversi- ki se odvijajo simultano. Rekli smo vam tudi, da pride čas, ko se boste kot razviti duh v človeški podobi sposobni premikati iz ene realnosti v drugo in s seboj nazaj nekaj prinesti. To bo lahko znanje, misel ali čustvo in končno boste sposobni psihično premikati čas nazaj in naprej. Do sedaj še nismo nikoli govorili o dimenzijskem premikanju v stranske smeri na časovni črti. Včeraj ste bili v drugačni dimenziji kot ste danes. To je namen časovne linije. Za vas ni možno, da greste popolnoma nazaj v včeraj in ga živeti še enkrat. Celo, ko imate sposobnost potovati v preteklost, boste nosili s seboj vedenje o svojih potovanjih, zato bo to znanje spremenilo vaša izkustva. Ko boste opustili iluzijo časovne linije, boste videli takšna potovanja kot namestitev v stranske smeri v času; v to, čemur rečemo »alternativne realnosti«. Znanje, ki ga pridobite in nosite kot ljudje, nadgrajuje vaše izkušanje časa. Naj vam damo primer. Najprej, naj vam nanizamo števila 7-3-6-5 in vas prosimo, da si jo zapomnite. Nato pa vas prosimo, da pozabite ta števila. Razumite, da za vašo dušo ni mogoče, da bi namenoma izgubila znanje. Naj se še tako trudite, vaša duša ne more pozabiti ničesar. Da, kasneje nocoj, se boste zbudili in niz števil 7-3-6-5 se vam bo pretakal v mislih.

Aktiviranje neskončnih vas

Igrate se igro pretvarjanje, da ste ljudje v končni obliki. Z drugimi besedami, mislite, da imate začetek in konec, oziroma, vsaj tako vi mislite. V resnici vam pravimo, da gre, tekom faze planiranja slehernega življenja, velik del misli v to, kako boste vstopili in kako izstopili z igralnega odra življenja. To ustvarja paradoks, ko se neskončno bitje pretvarja, da je končno. Zelo težko je človeku v končni obliki razumeti resničen koncept neskončnosti, kajti ste na končni strani tančice, čeprav je duh neskončen. Ta del vas v obliki duha se nikoli ne konča, nikoli se ne zaključi, nikoli se ne neha učiti in pridobivati znanja. Namesto tega potuje iz ene energijske oblike v drugo ko drsi skozi univerzum v razvojnem iskanju duše. Ta paradoks je povzročal največje izzive za večino vas v času življenja.

Dovolite, da vam damo nekaj praktično uporabnega, kako lahko ta paradoks uporabite za vzvratno hojo v času. Čudovito je misliti o premikanju dimenzij časa in prostora, toda kaj lahko v resnici storite s tem? To je serija praktične čarobnosti in četudi so to čudovite besede v vseh knjigah, ki jih je napisal Varuh, so brez vrednosti, če niso uporabljene v vsakdanjem življenju. Ponujamo vam to kot nekaj kar bo naredilo vaš nasmeh malo svetlejši, nekaj kar bo naredilo vaše življenje malo bolj udobno ali strastno. Naj vam damo ta predlog kot začetek. Ni mišljeno, da vam damo vse odgovore univerzuma, kajti niste še oblikovali vprašanj. Da, vse odgovore imate globoko v sebi, samo vprašanj se morate spomniti. Ko enkrat oblikujete vprašanje, ste zmožni razumeti odgovor, ki se bo razkril v vas. Dovolite nam, da vam pomagamo oblikovati vprašanja o celotnem konceptu vzvratne hoje v času.

Gibanje v stranske smeri v času

Je v teh dneh sploh mogoče potovanje v času? Pravimo vam, da je. Možno je potovanje nazaj in naprej, prav tako kot vstran. Kot neskončno bitje je tvoj pravi odnos do časa precej drugačen, kot verjameš da naj bi bil. Prvi premik v času za večino od vas ne bo naprej ali nazaj, ampak vstran. Gibanje vstran v časovne elemente drugih dimenzij realnosti je tako resnično in v pomoč, kot potovanje naprej in nazaj v času. Oboje postaja bolj možno kot kadarkoli prej. Na dva načina lahko delate s temi energijami. Če se ti zdi, da si v zdaj ali sedanjosti, potem sta nedvomno tudi prihodnost in preteklost, zato ju omenimo najprej. Ali se zavedate, da ljudje na novo pišejo zgodovino vsak dan? Če ne verjamete tega, se pogovorite s katerim od domačih zgodovinarjev. Pogovorite se s katerim od založnikov, ki pripravljajo zgodovinske knjige za šole. Stalno razvijate zgodbe – ne samo od kje prihajate in kam greste – ampak tudi o tem, kar se je že zgodilo.

Ali je to narobe? Ne, mislimo, da ne, kajti vi ste kreatorji. Ustvarjate vse okoli sebe v vseh dimenzijah časa in prostora, tako da začetek hoje vzvratno v času sega v vašo lastno zgodovino in pišete scenarij ki vas bo podpiral pri hoji naprej v vašem lastnem času. Medtem ko hodite naprej, delate to z zaupanjem v duši, ki ga kot otrok verjetno niste imeli. Zdaj imate možnosti, da greste nazaj v svojo lastno zgodovino in se spominjate in na novo napišete dogodke, ki so sprožili določen odtis energije v tebi, zaradi katerega ste danes to, kar ste.

Naj poudarimo največji pomen ponovnega pisanja zgodovine: Vsi dogodki v vašem življenju imajo namen. Vsak dogodek ki se je zgodil, je darilo. V skladu s ponovnim pisanjem zgodovine, morate najprej sprejeti darilo. Če niste sprejeli darila, ne morete spremeniti mesta, kjer se nahajate v odnosu s časovno linijo. Zato je prvi točka, da ocenite vrednost izkušnje ali okoliščino, ki jo želite na novo zapisati.

Začnimo s procesom. Vzemite si trenutek časa in stopite ven iz telesa. To lahko napraviš s preprostim globokim dihom in osredotočenim namenom v mirnem prostoru. Dovolite si povezavo z lastno dušo kot bi bila nekdo zunaj vas in bi ga prvič srečali. Pozdravite to osebo in občutite ljubezen in zaupanje med vama. Sedaj osredotočite svojo energijo na darilo, ki ste ga prejeli tekom igre in vprašajte dušo pred seboj, če ste prejeli darilo, ki vam je bilo namenjeno. Poslušajte odgovor v sebi. Nato lahko počasi začneš opuščati, blagoslovite in se zahvalite za čudovito vlogo, ki se je odigrala in vas naredila takšne, kot ste danes. Vrnite se v zavest« zdaj« in si dovolite hoditi naprej s samozavestjo. Četudi se v začetku pretvarjate da ste samozavestni, bo samozavest duše rasla in vam nudila podporo bolj kot kdajkoli prej. Zavedamo se, da je ta postopek tako preprost, da ga večina med vami ne bo niti poskusila. Sedaj smo vam dali prve konkretne korake v hoji vzvratno skozi čas.

Premik od končnega cilja k potujoči zavesti

Sedaj, bolj kot kadarkoli prej, občutite zgostitev časa in prostora okoli vas. Tisto, kar vas je radostilo, ni več tako prijetno, kot je bilo nekoč. Najslabše, kar se lahko zgodi človeku je, da dobi vse kar si je kdaj želel. Kaj zdaj? Saj ne gre za to, da dosežemo cilj; ni bistvo, da dosežemo karkoli. Gre za uživanje na poti – za načrtovanje, zastavljanje ciljev, ne pa dosežek le-teh. Za sanjarjenje kako bo, ko cilj dosežemo. Tako pridemo do naslednje stopnje vzvratne hoje skozi čas.

Ljudje vse opazujete vzvratno. Za delovanje v iluziji polja polarnosti je treba spremeniti nekaj stvari; kot prvo- vaše dojemanje časa. Predstavljajte si, da hodite po črti enodimenzionalnega časa in je preteklost za vami, sedanjost kjer ste v tem trenutku ter prihodnost pred vami. Toda vi ne hodite na tak način, mar ne? Mar ni res, da pogosto hodite nazaj s pogledom usmerjenim v preteklost, namesto v prihodnost? Ali ne vidite svoje lastne preteklosti jasneje kot boste kadarkoli videli prihodnost? Potrebno je veliko truda, da usmerite oči k svojim nogam v zavedanju kje sedaj stojite in še več, da sploh vidite v prihodnost. Torej že hodite vzvratno skozi čas. Obrniti se in storiti to, kar mi imenujemo vzvratna hoja skozi čas, pomeni imeti jasno sliko prihodnosti in to spraviti v gibanje. Oh, da, vemo, veliko vas je bilo zastavljalcev ciljev. Tudi tistih, ki do svojega petinpetdesetega leta starosti vizualizirate vse, kar si želite in to zelo dobro deluje do določene stopnje, ampak razvijate se tako hitro, da celo nekatere stvari, ki so vam prinesle uspeh v življenju, več ne delujejo tako, kot so pred kratkim. Zato vam nudimo novo orodje. Igrajte se z njim. Ne odvrzite vsega, kar ste uporabljali do sedaj in ponotranjite za vas povsem novo resnico. Preprosto uporabite nekaj predlogov, ki smo vam jih podali in se poigrajte z njimi. Ugotovite kaj VAM ustreza, saj bo le-to za vsakega od vas različno.

Čutiti, kar je pred vami

Obrniti se in hoditi vzvratno skozi čas pomeni, da boste opazovali prihodnost. Vizualizacija prihodnosti ob zastavljanju ciljev je staro energijsko orodje. V preteklosti je delovalo zadovoljivo, zaradi višjih vibracij pa boste segli po višjih resnicah, ki bodo podprle vaše vibracije! Sedaj vas prosimo za premislek, če zastavljanje ciljev morda omejuje vaš višji jaz v realizaciji vaših kreacij. Tudi poprej v stari energiji ste morali biti zelo specifični glede svojih ciljev: vizualizirati barvo novega avtomobila; določiti koliko denarja boste imeli na računu; datum, ko se bo to zgodilo… Naj vam povemo, da je ob tem vaš višji jaz zelo omejen, saj mu določate omejitve pri tem, na kakšen način in v kakšni obliki naj bi se manifestacija razvila. Zato prosimo: Ne zastavljate si ciljev. Namesto tega, zasejte seme občutka, ki vas napolnjuje, ko načrtujete vašo naslednjo stopnjo razvoja. Resnična magija je v pričakovanju in navdušenju ob teh načrtih. Vaš neskončni jaz je realiziral naše načrte v trenutku, ko so kristalizirali v misel, čustva pa so premostila vrzel v časovni liniji. Vdihnite energijo v vaše čustveno telo, saj to predstavlja vez med končnim in neskončnim jazom. Z vnosom energije v čustveno bitje in izkušnjo občutkov, ki vas navdajajo ob kreiranju ciljev, si ustvarjate izjemne možnosti.

Skakanje naprej v času

V iluziji enodimenzionalnega časa resnično počnete vse obratno. Vidite vašo preteklost, ne pa prihodnosti, ki je pred vami na vaši poti. Hoja vzvratno skozi čas v resnici pomeni namenoma stopiti v prihodnost in že danes postati kreator svojega življenja. Ko dojamete, da se v iluziji linearnega časa pomikate v eno smer, obrnjeni pa ste v drugo, vedite, da je vzvratna hoja skozi čas v bistvu gibanje v prihodnost. Toda to ne funkcionira na enak način, kot prej. Kadarkoli se znajdete v kakšni težavni situaciji, lahko stopite v prihodnost in vidite ter ustvarite želeni izid. Npr. ste v letalu in se slabo počutite v tako majhnem zaprtem prostoru. Napeti ste in sprašujete se, če boste sploh zmožni zdržati do konca potovanja. Tresenje in poskakovanje letala strah še stopnjujeta. Zberite se in pomislite, kakšen bo občutek, ko bo vsega tega konec. Da greste vzvratno skozi čas v okviru linearnega časa, skočite v prihodnost. Vizualizirajte, da ste na trdnih tleh na cilju vašega potovanja in že srkate kavico. Osebi, ki sedi pri mizi ob vaši, pa pripovedujete, kakšno divje potovanje z letalom ste pravkar doživeli. Globoko vdihnite in začutite, kako prijetno je sedeti pri mizici ob topli, dišeči kavi po takšnem dogodku. Da, bilo je strašljivo, ampak zdaj je vse O.K. No, kaj bi še počel danes? Kateri je moj naslednji cilj in kakšen je ob tem občutek? Pravkar ste skočili naprej skozi čas. To je vzvratna hoja skozi čas in to je praktična magija.

Onstran Atlantide

Danes imate boljše sposobnosti in možnosti kot kadarkoli prej. Energija podpira vaše kreacije. Spominjate se veličastnega obdobja, ko je vaša magija dosegla vrhunec- to so bili časi Lemurije in Atlantide. Vsega tega se spominjate z ljubeznijo v srcu, kljub temu, da so nekatera od teh čudovitih obdobij privedla do nesrečnega konca. Naj vam povemo, da ob vseh teh prelepih spominih tedanji časi niso nič posebnega, če jih primerjamo s tem, kar ste ustvarili danes. To magijo ste že presegli.

Dragi naši, vse oči so uprte v vas, saj vi ustvarjate vibracije ob katerih bo stvarstvo prešlo na naslednjo stopnjo razvoja. Naj vas ne skrbi, kako težavno bo in kakšna je vaša odgovornost pri vsem tem, osredotočite se na občutek, ki vas bo preveval, ko naposled rečete, da vam je uspelo. Občutek, ko boste lahko rekli: » O.K. S tem sem zaključil. Kaj bom sedaj storil? Kaj mi je sedaj pomembno? Kaj v meni prižiga ogenj? Kaj me navdaja s pričakovanjem, razburjenjem?« To je ustvarjalni sprožilec, ki vse spravi v gibanje. Pravkar ste doživeli 11 dni čudežev, če niste, pojdite nazaj in si dovolite to izkušnjo. Preberite besedilo in si drznite iti naprej, da boste dojeli kakšen občutek je to. »Sedaj, ko je tega konec, kaj naj storim? Kakšne so možnosti?« Možnosti aktivirajo vaš neskončni jaz. Navdušite se nad njimi, saj ste vi največji kreatorji, ki so kdaj hodili po Planetu Zemlja.

Vedite, da sta ljubezen in luč od Doma, vedno ob vas. Vedite, da imamo za vas proces, ki ga imenujemo Luč nad vami, kar pomeni, da se nič več ne vmešavamo v vaš svet s tem, da vam kažemo pot, saj to zmorete sami. Namesto tega imate čudovito luč, ki osvetljuje vašo pot, da lahko stopate brez strahu in da lahko razumete lepoto Doma, ki ga ustvarjate na Zemlji. Vzemite ta orodja. Igrajte se z njimi. Uživajte v igri. Če narišejo nasmeh na obraz vsaj enemu človeku, smo bili uspešni, saj ste se spomnili Doma.

Z največjim spoštovanjem vas prosimo, da drug drugega cenite in širite ljubezen. To je čudovita igra, ki jo igrate in je namenjena temu, da se zabavate. Lepo se igrajte.

Espavo.

Grupa

 

Povezovanje srca

Ljubiti življenje

Barbara Rother

V zraku je čutiti svežino, vznemirjenje. V novem okolju uživam življenje in častim pomlad. Ta letni čas prinaša nov začetek in to okolje sedaj imenujem dom. V Las Vegasu je bilo zadnje čase zelo vetrovno. Veter me spominja na čiščenje, ki sem ga doživela. Prilagajala sem se spremembam v življenju, sedaj pa sem pripravljena na nove možnosti in izzive.

Pretekli meseci so bili zame izziv v tem, da sem začela razumevati svoje občutke. Moje telo, misli in duša so bili v zelo ranljivem stanju. Videti je bilo kakor, da sem izgubila svoj običajen optimizem. Mojemu telesu ni ustrezala nepravilna prehrana in pomanjkanje gibanja, počutila pa sem se popolnoma ločena od svoje duše. Ko sem prejšnji mesec spoznala, da si moram le dati čas, da se prilagodim vsem tem številnim spremembam, sem vedela, da se bo moj optimističen način razmišljanja kmalu povrnil. Začela sem telovaditi in skrbeti za svoje fizično telo. Zopet sem v stiku s svojim duhovnim jazom, skratka- vrnila sem se. Dobro je spet biti jaz, nova in boljša.

Odpiram svoj krog receptivnosti. Grupa je ta mesec spregovorila o ponovnem pisanju naše zgodovine. Čutim, da sem ravnokar storila prav to s tem, da sem opustila stare miselne vzorce in dejavnosti, ki me ovirajo. Začenjam z novimi vzorci in dejavnostmi, ki me navdihujejo in hranijo. Popolnoma sem srečna. Moj najljubši rek je: »Življenje je z vsakim novim dnevom boljše.« Začasno sem izgubila tak način razmišljanja, sedaj pa tem besedam spet verjamem. Vizualizacija sebe kot osebe, ki si zasluži prejemati življenjska zadoščenja, je zame globoka inspiracija. Vem, da moje misli ustvarjajo mojo realnost. Znova sem zadovoljna s tem, kako razmišljam.

Zdi se mi, da mi je bila dana druga priložnost. Mogoče sem celo izkusila fantom smrti. Tako jaz to doživljam. Pred nekaj meseci sem dejansko dobila nepričakovano obvestilo glede možnih zdravstvenih težav. Šele tri meseca po tem pa sem dobila rezultate izvidov, ko se je izkazalo, da je vse v redu in da sem popolnoma zdrava. Med čakanjem na rezultate sem prakticirala čutenje v prihodnost, kar je zmanjšalo stres in strah. Ko sem končno dobila rezultate, sem čutila, kot da bi se z mojega hrbta odvalila velika skala. Sedaj se počutim povezana z ljudmi okoli mene. Veselim se, da lahko delim nasmeh in besedo z vsemi. Komaj čakam, da bova spet potovala in obnovila stike z najino duhovno družino kamorkoli greva. Tako čutim do vseh, ne le naše Lightworker-družine. Lahko bi rekla, da ne poznam nobenih tujcev, saj se vedno pogovorim z vsemi, ki jih srečam. Tudi ta občutek sem bila začasno izgubila. Vem- ko življenje zame ni ravno cvetoče, se umaknem in manj žarim. Bila sem zatemnjen Lightworker…Sedaj spet žarim in uživam v navezovanju stikov. Odločena sem, da bom izboljšala ta svet. S tem bom naredila moj zasebni svet prijetnejši zame. Gre za energijski ciklus, kar daš od sebe, se vrne. Spomnila sem se, da ko sem nezadovoljna s tem, kar mi nudi življenje, moram preveriti koliko jaz investiram vanj. Ko sem se počutila nepovezana z energijo, mi je bilo težko najti lepoto v tem kar imam, sedaj pa bogastvo življenja presega moja pričakovanja.

Ugotovila sem, kaj je v resnici pomembno in v to investiram svoj čas. Pred kratkim sem obiskala Grand Canyon v Arizoni. Ob tem sem uvidela, da je lepota sveta na dosegu moje roke, če si vzamem čas za njo. Nameravam večkrat obiskati muzeje in občudovati lepote umetnosti ter užiti tudi to, kar nudi narava. S srcem bom prisluhnila ljudem in dovolila duši, da se izrazi v mojih očeh. Obljubljam si, da bom sprejela vse novo, kar srečam na poti. S tem, da užijem vsak trenutek dneva, živim v sedanjem trenutku. Prihodnost bo takšna, kakršno si jo ustvarim. Vem ,da sem blagoslovljena v življenju. Mislim, da je nezadovoljstvo prispevalo k temu, da sem začela ceniti to kar imam.

Prepričana sem, da zvenim kot da bi malce pretiravala s svojim optimizmom. Moja razpoloženjska tehtnica se je vsekakor prevesila na srečno stran. Sem na vrhuncu vnovičnega odkrivanja lepote življenja. Vem, da bodo prišli tudi manj srečni dnevi in se bo tehtnica spet malo bolj prevesila v ne tako srečno stran in dnevi, ko bo uravnovešena.

To je nihalo življenja. Ta razpoloženjski vrhunec si bom zapomnila za vedno, da se bom lahko povezala s tem delom sebe kadarkoli bom to potrebovala. To je življenje in jaz ga ljubim!!!

Z ljubeznijo in svetlobo,

Barbara

 

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.