december 2004

Objemi pete dimenzije

 

Vedno sem se imel za profesionalnega objemalca. Vedno sem menil, da o človeku mnogo povedo njegovi objemi. Mogoče bom nekega dne napisal knjigo z natančnim opisom mnogih različnih tipov objemov, ki sem jih imel veselje zbrati. Sedaj mi je Grupa s tem spremenila načrte. Sedel sem v Zeistu na Nizozemskem, na kosilu na seminarju s skupino dragih prijateljev, ki so se šalili o 5-dimenzijskih objemih. Tako močno so se smejali, da niso mogli jesti. Nisem veliko razmišljal o tem, dokler nisem pred kratkim dobil emaila od ene izmed njih. Pismo je podpisala z “5-dimenzijski objemi”. Grupa je začutila to energijo ter predstavila čudovito sporočilo, da bi nam pomagali spomniti se, kaj je zares pomembno. Hvala Simone!

Ta mesec je zelo poseben zame v več pogledih. Zaključek še enega leta in začenjanje novega. Zelo smo vznemirjeni zaradi novih možnosti, ki so pred nami. A zdi se mi, da sem najbolj od vsega zelo ponosen na svojo ženo in partnerko, ki tako zelo stopa v svojo moč. Zanesljivo preberite ‘Povezovanje srca’ spodaj. Bravo Barbara!

Steve Rother
Govornik Grupe

 

Pozdravi z Doma

Danes delimo z vami energijo Doma, kajti ustvarili ste prostor, da se to lahko zgodi. Odprli ste vrata, da vas ta vibracija lahko spet obišče. Kar boste naredili s to energijo, postane vaša lastna vrsta čarovnije. Nekateri od vas še ne veste, kaj boste naredili z energijo. Gledate po sobi in vidite, kaj drugi počnejo z njo in se sprašujete, kako se bo to odražalo na vas. A ne glede na vse, je vaša, vaša edinstvena vrsta čarovnije.

Z vami delimo serijo Praktične čarovnije, kajti pomembno je, da veste, da so vse informacije, ki jih delimo z vami, le besede. Šele ko nekdo sprejme te informacije in si z njihovo uporabo na nek način pomaga v svojem življenju, to dejansko postane čarovnija. Prehod misli v realnost je praktična uporaba energije Doma. To ustvarja nebesa na Zemlji. Danes delimo z vami praktične aplikacije in orodja za delo, da boste to višjo vibracijo prinesli v svoje vsakodnevno življenje na planetu Zemlja. Vi se že nahajate v 5. dimenziji, a niste navajeni uporabljati lastnosti 5. dimenzije v svojem vsakdanjem življenju. Zato vam bomo dali predloge in nove zamisli, ki vam bodo pomagali videti možnosti praktične uporabe energije Doma.

Odtekanje energije . . . Strpnost

Povemo vam, da se v tem času mnogo stvari na vašem planetu spreminja. Ko še naprej dvigujete svoje vibracije, postaja vse bolj pomembno, da živite v enotni zavesti, namesto v ločenosti. Obstaja strpnostni izziv, ki ga boste vsi doživeli. Ko se premikate v višje vibracije, posamično in kot celota, boste opazili, da se bo vaša toleranca za energijska razhajanja močno zmanjšala. Enostavno ne boste mogli več prenašati mnogih energijskih neskladij, ki ste jih še pred kratkim uspešno tolerirali. To bo lahko resen problem za vas, kajti sedaj se bodo te energijske neskladnosti pojavljale tik pred vami kot strela z jasnega. Če ne boste pozorni, vas bodo izčrpavale stvari, ki ste jih še pred kratkim lahko prenašali. Naj vam pokažemo primer. Oseba, ki gre vsak dan v službo s sovraštvom do svojega dela, doživlja energijsko neskladje. Čeprav je mogoče verjela, da je opravljanje tega dela njen namen, pa ji bo kar naenkrat postalo nevzdržno še naprej ostati v tej službi in mogoče nikoli ne bo vedela, zakaj sedaj čuti tako drugače. Povemo vam, da je vaše lastno napredovanje tisto, ki povzroča ta pospešeni tempo in v naslednjih treh letih se bo ojačalo.

Tihi nasmeh duhovnega zaupanja

Ko se kolektivna vibracija človeštva dviguje, bodo ljudje tudi sicer doživljali splošno nestrpnost do energijske neskladnosti. Največje energijsko neskladje, s katerim ste vsi tako navajeni živeti, je temelj, ki vas postavlja v ločenost, namesto da bi bili v enosti. Naslednja tri leta bodo predvsem priložnost za vse vas, da se pomaknete nazaj v povezavo enega srca. To je namen serije Praktična čarovnija. To je razlog za orodja praktične čarovnije, ki jih ponujamo. Enostavno je ideja o vaši ponovni povezavi s čarobnostjo Doma tista, ki bo sprožila vaše napredovanje. Mreža ljubezni je ogromen portal za to povezavo, ki vsebuje mnoge energijske portale v številnih realnostih. Daje vam praktično orodje, ki ga lahko uporabite, da spremenite svoja življenja tukaj sedaj. Vse, kar vas prosimo, je da ga uporabljate in da v svojih življenjih naredite prostor za koristno uporabo energije Doma.

Vedite, da je to zelo osebno darilo vsakemu od vas. Prosim, ne bodite evangeljski glede vaše resnice in vedite, da ni vaša odgovornost, da spremenite mišljenje kogarkoli razen vašega lastnega, ker to ni vaša naloga. Namesto tega glejte in opazujte, kaj se zgodi, ko daste energijo svojega srca v mrežo. Tisti, ki bodo čutili vlek, jih bo privlačil in vas bodo poiskali. In tisti, ki ne bodo pripravljeni, ne bodo poiskali njegovih odgovorov. Vaša pripravljenost, da daste v mrežo svojo energijo kot učitelji, sedaj postaja pomembna. Lahko že opazite razliko. Na primer, v stari energiji bi šli v svet s svojo resnico, da prodate svoje usluge, objavljali bi oglase in oblikovali popolne poslovne vizitke. Sedaj, bolj kot kdajkoli prej, prihaja novo orodje z veščino ‘biti v svoji energiji’, medtem ko vlečeš energijo k sebi. Sedaj je na vas, da stojite mirno in pritegnete k sebi tiste, ki so zainteresirani. To je lastnost višjih vibracij novega planeta Zemlje. Svoj namen postavite v Mrežo ljubezni in opazujte začetek čarovnije.

Na kateri pristop bi se bolje odzvali? Na osebo, ki bi stala na piedestalu na vogalu ulice in vsem, ki bi jo poslušali govorila, kakšen velik učitelj je in zakaj bi jo ljudje morali poslušati, ali na osebo, ki bi tiho stala na drugem vogalu ulice in se smehljala z zavedanjem ljubezni Doma ter tiho privlačila ljudi k sebi? Pogosto je ta tihi nasmeh duhovnega zaupanja tisto, kar vleče vaše učence k vam. Pogosto je ta tihi nasmeh tisti, ki pritegne vso energijo Doma in vzpostavi vse povezave. Sedaj, ko uporabljate orodja 5. dimenzije, kot sta Mreža ljubezni in Tretja Zemlja, boste opazili, da stvari delujejo drugače. To so koraki, ki jih lahko naredite, da se boste premaknili v 5. dimenzijo. To so orodja učiteljev prihodnosti.

Vsak od vas pripoveduje edinstveno zgodbo. Vsak od vas nosi resnico globoko v sebi in vsi boste kmalu pričeli s tem delom. Nekateri od vas jo lahko čutite, a še ne veste, kako jo izraziti. Nekateri od vas ste se je dotaknili, a še ne veste, kako jo deliti. Vsi ti darovi in še več bo na voljo, ko boste z namenom ustvarili svojo realnost kot kreatorji, ki ste. Na svoj lasten način ima čisto vsak izmed vas edinstven delček sestavljanke, podobno kot ima vsak od vas edinstveno lepoto. Povemo vam, da tako kot vaša edinstvena lepota, ima vsak od vas poseben žarek svetlobe, ki ga lahko vidijo vsi na vašem planetu razen vas. Enako velja za vašo lastno resnico. Drugi jo bodo videli v vas in jo mogoče celo hoteli zase, a vi je ne boste videli jasno. To je delovanje tančice in tu nastopi tihi nasmeh duhovnega zaupanja. Znotraj vsakega je mesto, kjer prebiva Božje seme. Prosimo vas, da ga ne analizirate in ga ne poskušate spraviti v škatlico, ampak ga le čutite globoko v sebi. Čeprav ga ne boste mogli izmeriti ali ga razložiti, pa bo dotik tega semena prinesel nasmeh duhovnega zaupanja, ki vas bo potem povezal z Mrežo ljubezni.

So še druge stvari, ki se dogajajo na tem planetu in jih boste jasno razumeli v naslednjih treh letih. Kajti ko se premikate v višje vibracije in ko se vaša strpnost do energijskega razhajanja zmanjšuje, boste opazili določene dogodke, ki se bodo zgodili. Radi bi vas vnaprej opozorili, kajti najslabše, kar bi se lahko tukaj zgodilo je, da bi vi vsi vzeli te dogodke preveč resno. Prosim razumite, da gre za igro, ki jo igrate in glavni namen igre je, da se zabavate. Prosim, ne jemljite teže sveta na svoje rame, kajti ne prosimo vas, da spremenite svet. Prosimo vas, da naredite nekaj neskončno težjega. Prosimo vas, da spremenite sebe. Spremenite svoje lastne zaznave in dovolite, da to zasije navzven, kajti že najmanjši premik v vašem zaznavanju naredi veliko spremembo v vaši realnosti. Ta nameren premik vam bo omogočil, da nosite nasmeh duhovnega zaupanja.

Moč ENEGA

Mnoge od vojn na vašem planetu so bile ustvarjene z energijskimi neskladji, ki se začnejo kot frustracije. Potem frustracije prerastejo v jezo. In ko te male frustracije rastejo in se zbirajo v kolektivni zavesti, pride do energijskega razhajanja svetovnega merila. Nato se neka oseba ali država premakne iz frustracije in ukrepa. Ko se taki dogodki enkrat začnejo odvijati, postane zelo težko spremeniti se. Taka reakcija se je sedaj začela na več mestih vašega sveta in zelo težko je odnehati. Sprašujete, zakaj vojna? Zakaj moramo doživljati take krutosti in kaj lahko jaz naredim glede tega? Kar vas prosimo, da razumete, je da vi popolnoma nadzorujete svojo lastno realnost in način, kako zaznavate te dogodke, dejansko ustvarja vaš svet. Kaj, če bi vam povedali, da vsak od vas obstaja v edinstvenem svetu vaše lastne kreacije? Kaj, če bi vam povedali, da to, kar ste spustili v ta svet, določa druge svetove, s katerimi se boste srečevali in določa vaše izkušnje? Najprej spremenite svet v vašem lastnem srcu in potem boste vedeli, kaj narediti navzven. Koliko Lightworker-jev je potrebno, da spremenimo svet? Le eden. . . Ti.

Opuščanje starih prepričanj

Sprememba vašega zaznavanja pripelje do spremembe vaše realnosti. In če razumete, da vse spremembe vodijo k nečemu boljšemu, potem je lahko videti, da je dejanje spremembe ključ do napredovanja. Sedaj bo delovalo hitreje kot kdajkoli prej, razen. . . če se boste trdno držali starih prepričanj. Povemo vam, da večina vojn na vašem svetu izvira od ljudi, ki se tako trdno držijo svojih sistemov prepričanj, da ne morejo videti novega sveta, ki se ustvarja pred njihovimi očmi.

Potovanje skozi duhovni portal Jeruzalema

Pred kratkim sta Varuh in Varuhov Varuh odpotovala v Izrael. Eden izmed glavnih duhovnih portalov sveta ima središče v Jeruzalemu. Med sprehodom po Jeruzalemu se je Varuh znašel na mestu, o katerem je vedno sanjal, da ga bo obiskal. Vzgojen je bil kot kristjan in kot otrok je preučeval biblijo. Sedaj ga bomo spravili v zadrego in vam povedali, da je bila v tistem času njegovega življenja njegova največja želja postati duhovnik. . . . Ja, tudi mi se smejimo na račun tega. Kot otrok je vedno sanjal o ogledu mest, kjer se je zgodba dogajala in kar naenkrat se je znašel tam. Malce je bil zmeden, kajti čeprav je čutil energijo največjega duhovnega portala na zemlji, ni čutil tega, kar je vedno mislil, da bo občutil. Ob potikanju po starodavnem mestu je bil raztresen in zmeden, kajti energija ni bila uravnotežena na način, kot ga je pričakoval. Dejansko je prišel do točke, ko je imel dovolj in je hotel oditi. Takrat smo mu zaupali, da njegove zmede ne povzroča duhovni portal, ampak pričakovanja vseh obiskovalcev, ki povzročajo energijska neskladja. Potem se je malce sprostil in nadaljeval potovanje.

Kmalu se je znašel v Cerkvi božjega groba, v kateri so spravljeni številni zgodovinski krščanski artefakti. Videl je mnoga mesta, o katerih se je učil kot otrok in ob tem smo bili zelo pozorni na dejstvo, da je snel svoj klobuk. Dejansko je ves čas, ko je bil v tisti cerkvi, svoj klobuk zelo nemirno nosil pod roko.. V nekem trenutku smo ga vprašali: “Zakaj nosiš svoj klobuk pod svojo roko?” Odgovoril je, da je to tradicija in da je v navadi, da sname svoj klobuk, ko je v božjem hramu. In vprašali smo, “Kakšen je pomen te navade?” Odgovoril je, “Ne vem.” Nato je začel v sebi iskati razlog, zakaj je snel svoj klobuk. Potem smo vprašali: “Ali vsebuje čarobnost zate? Ali je eno izmed orodij, ki si jih uporabljal, da si ustvaril nekaj posebnega v svojem življenju?” Odgovoril je z: “Ne, niti ne. To delam le zato, ker se to pričakuje in nočem užaliti ljudi okoli mene.” Varuh je še naprej nosil svoj klobuk pod roko, dokler je bil v cerkvi. Kmalu zatem se je znašel pri Zidu objokovanja v židovskem delu mesta. Tu je v navadi, da se pokriješ s klobukom. Ko je prišel do samega zidu, smo ga vprašali: “Zakaj nosiš svoj klobuk?” Zahihital se je in rekel: “Taka je navada in nikogar ne želim užaliti z nespoštovanjem navade.” Še enkrat smo ga vprašali: “Ali je čarobnost v dejstvu, da tukaj nosiš svoj klobuk, drugje pa ga snameš? Če je čarobnost v teh dejanjih, jih želimo posredovati vsem vam, kajti vi ste tisti, ki iščete orodja v tem času v vaši evoluciji.” Odgovoril je, “Ne, jaz delam to le tako, kot so to ljudje vedno delali, da bi lahko doživel način, kako so tradicionalno prihajali k Bogu.” V tistem trenutku se je Varuh zavedel, kako se ljudje povsod lahko tako trdno držijo svojih lastnih resnic in tradicij, da se sploh ne zavedajo, da so okoli njih drugi ljudje. Dejansko je mesto Jeruzalem, tudi tako, kot je danes, v stanju ločenosti.

Dragi naši, nič nimamo proti tradicijam. Tradicije dajejo pomen in bogastvo življenju. Izziv pride, ko se tradicij ali prepričanj držimo tako trdno, da izgubijo svoj pomen in imajo včasih celo obraten učinek. Kadar so sistemi prepričanj, kot je ta, zgrajeni na osnovi božje ljubezni, tovarištva in enosti, ali lahko razumete, zakaj nam je tako težko že samo doumeti pomen fraze ‘Sveta vojna’? Povemo vam, da bo v dneh, ki prihajajo, to ločenost težje prenašati kot kdajkoli prej. To bodo lahko energijska neskladja, ki jih na Zemlji še ni bilo videti. Uživajte v tradicijah, dragi naši, ustvarjajte nove in spominjajte se čarobnosti, ki jo imajo za vas. Če ste pozabili pomen tradicije, ki jo imate radi, ji dajte svoj lasten, nov pomen. Enostavno razumite, da ko se razvijate v svojo veliko hitrostjo, boste razumeli, da je resnica evolucijski proces. Ko rastete, bo rasla tudi vaša resnica. Sistemi prepričanj, ki nimajo nič prostora za rast, bodo v dneh, ki prihajajo, doživljali velik stres na Zemlji. Iskanje načinov za mešanje čarobnosti različnih prepričanj ter stalno zavedanje, kako lahko to čarobnost uporabimo za lajšanje človeških razmer, je resnična naloga, ki vas čaka kot Lightworker-je na planetu Zemlja. Ko greste skozi življenje in doživljate izzive in čutite energijska razhajanja, je prvo vprašanje, za katerega vas prosimo, da si ga postavite: “Ali se nečesa preveč trdno držim? Ali je mogoče v meni prepričanje, ki se tako trdno držim, da se ne morem premakniti naprej?” To je premik v zaznavanju, ki lahko najbolj učinkovito prinese enost in harmonijo v vašo realnost. Ko bo vsak človek pripravljen spustiti svoje sisteme prepričanj za toliko časa, da bo lahko objektivno videl druge ljudi okoli sebe, bodo vsi videli, da se vsi borimo z istimi človeškimi razmerami. Drugi ljudje nosijo drugačna oblačila, govorijo drugačne jezike in imajo drugačne navade in tradicije. Toda vsak je pravzaprav ti. . . in ti si oni. Stvaritev Mreže ljubezni bo naredila to bolj izraženo kot kdajkoli prej.

Zaradi nove energije bodo v naslednjih treh letih razlike med ljudmi postale bolj izražene kot kdajkoli prej. Prišel bo dan, ko se bo človek začel osredotočati na stvari, v katerih smo si enaki, namesto stvari, po katerih se razlikujemo. Ta dan bomo v nebesih praznovali bolj, kot boste kdajkoli vedeli. Ne prosimo vas več, da zapisujte orodja, ki vam jih ponujamo za življenje v višji vibraciji. Ne prosimo vas, da sledite ukazom, da boste prišli v nebesa. Namesto tega vas prosimo, da naredite nekaj neskončno težjega. Prosimo vas, da bodite srečni in izpolnjeni. Prosimo vas, da si drznite uživati sedanjost. Prosimo vas, da najdete strast v svojem življenju in jo delite z drugimi. Zveni enostavno? Saj je enostavno, a ni lahko. Kajti če bi bilo lahko, bi vsak hotel biti človek.

5-dimenzijski objemi

Tu ste torej. Ahh, toda kaj je z orodji? Če gre pri vsem tem za praktično čarovnijo, kje je čarovnija, ki vam lahko pomaga osredotočiti se na to, kako ste si podobni, namesto v čem se razlikujete? Ne bomo vas razočarali, dragi naši. Vi imate sposobnost, da spremenite svojo lastno vibracijo in svoje zaznavanje v trenutku. To se lahko doseže na veliko načinov, a sedaj vam bomo zaupali način, s katerim lahko zelo hitro spremenite zaznavanje vseh in razrešite ta energijska razhajanja. Mogoče boste presenečeni, ko boste izvedeli, da je to človeška lastnost, ne duhovna. Imeti pogum, da snameš svoja krila in si nadeneš tančico ter prideš sem in igraš igro dvojnosti, je v vseh dimenzijah cenjeno preko vašega razumevanja. Vi ste tisti pogumni, ki ste si upali priti sem in sedeti pred ogledalom ter poskušati ugotoviti, kdo ste in zakaj ste tu. V tem človeškem položaju pa imate tudi dar. Kajti tudi mi, angeli v nebesih, se ne moremo dotakniti drug drugega tako, kot se lahko vi. Vaš ples v gostoti vam omogoča, da se lahko dotaknete drug drugega na način, ki je čaroben. Sedaj, ko se premikate v višje vibracije, se bo ta čarobnost še bolj ojačala. Torej, tukaj je orodje. Imenuje se 5-dimenzijski objemi. Prosimo vas, da se naučite uporabljati ta čarobni dotik v Mreži ljubezni. Ta dar se lahko uporablja bolj kot vam je jasno.

Predstavljajte si, da imate na bazi glave, na hrbtni strani vratu, energetsko povezavo z Mrežo ljubezni. Povezava z Mrežo ljubezni je z vami ves čas. Naslednjič, ko boste nekoga objeli, zavestno odprite to povezavo. Energija, ki bo tekla skozi vaše telo, bo neverjetna in čutili jo boste vi in oseba, ki jo objemate, bodite sigurni. To vaju bo oba premaknilo na višji nivo in to bo 5-dimenzijski objem. Ko boste naredili to, boste opazili, da ste našli tihi nasmeh duhovnega zaupanja. Vadite te objeme. Vadite pretok energije iz Mreže ljubezni skozi vas ob vsakem objemu, ki ga podarite. Te vaje vas bodo postavile na višje nivoje in vam pomagale, da spremenite energijska neskladja, da živite v harmoniji, da ste srečni. V času, ko se boste ozirali naokoli in se spraševali, koga boste objeli, se spomnite, da se začne z vami. Začnite z vami in to vam bo pomagalo povezati se z drugimi.

Razumite, da bodo darovi doma z vami ves čas. Morate se le opreti na njih in jih uporabiti. Pogosto vadite in se povežite z energijo Doma, ki je vaša rojstna pravica. Vi ste največji angeli, ki so kdaj živeli. Vi imate največjo sposobnost, da spremenite ta planet in vso vašo igro s tem, da spremenite svoje srce. Nosite edinstveno lepoto, ki je iskra Boga. Uporabite jo, kadarkoli je mogoče in ko imate priložnost, podarite 5-dimenzijski objem. Bog vas blagoslovi, dragi naši. Tako zelo smo ponosni na vas. Z največjim spoštovanjem vas prosimo, da ponosno nosite tihi nasmeh duhovnega zaupanja, bodite spoštljivi drug do drugega, negujte drug drugega in se lepo igrajte.

Espavo.

Grupa

 

Povezovanje srca

Vstopanje v mojo moč

Barbara Rother

 

Spominjam se prvih nekaj sporočil, ki so jih napisali Steve in Grupa. To je bil tak čas velikih sprememb zame. Prebrala sem sporočilo in stekla nazaj v njegovo pisarno in rekla: “To si napisal zame.” Točno tako se počutim sedaj. To sporočilo se zdi, kot bi bilo napisano posebej zame, tako zelo se najdem v njem. Zdi se mi, da vsi lahko vidijo resnico v teh besedah. Tako zelo smo povezani. Lahko gremo posamezno skozi življenjske izkušnje na različne načine, a v principu vsi hodimo po naših duhovnih poteh. Vsi iščemo odgovore, ki na bodo popeljali naprej do boljšega razumevanja, kdo smo in kdo dan za dnem postajamo. Jaz dvigujem svojo vibracijsko stopnjo, da bo ustrezala temu, kdor sem zdaj.

Odkar smo začeli z Lightworker-jem sem na hitri stezi duhovnega razvoja. Vsi se tako hitro razvijamo. Zase vem, da sem morala prositi duha, da malce upočasni proces, da lahko uživam v korakih, ki jih sedaj delam v življenju, preden se pomaknem naprej. Čutim, da obstaja veliko nivojev tega, kdor sem. Ko se začnem počutiti nemirno in nezadovoljno, vem da je čas, da se lotim mojega naslednjega izziva. Zavem se, da sem pripravljena, da odkrijem naslednji del mene. Pred kratkim sem si s selitvijo v najin nov dom ustvarila srečo v svojem zunanjem svetu. Sedaj sem pripravljena, da pogledam globoko vase in vidim, kako se lahko razvijem navznoter. To je moj čas, da v polnosti sprejmem svojo moč.

Ko smo začeli delati naše seminarje, sem rekla Stevu, da bom jaz urejala vse podrobnosti glede organizacije seminarja, sprejemala registracije ter mu pomagala pri predstavljanju dela. On je predstavil seminar, medtem ko sem jaz skrbela, da je vse gladko teklo. A sama na predstavitvi nisem govorila. Ko je čas mineval, sem začutila potrebo, da spregovorim in postanem bolj enakopraven del dela. Blagoslovljena sem s partnerjem, ki me podpira in opogumlja, da dosežem naslednjo stopnjo svoje rasti. Sedaj sva mešanica energije pri najinem delu. Komaj čakam, da vidim, kam bom šla od tu. Prej sem bila ob Stevovih privatnih seansah zadovoljna, da sem pozdravila ljudi in govorila z njimi, ko so čakali na svojo seanso. Z ljudmi sem govorila tudi, ko sem načrtovala seanse po telefonu. Vedno sem cenila te stike. Pred kratkim pa sem začela čutiti, da obstaja nekaj več, kar naj bi počela. Uživala sem ob podpiranju Steva in sedaj me on opogumlja, naj še bolj stopim v svojo moč. Vedno me je opogumljal, naj se premaknem naprej, vendar pa je spoštoval, da moram to narediti ob svojem času. S tem ponosno najavljam, da bom z januarjem 2005 začela nuditi svoje lastne privatne seanse. Te bodo drugačne od Stevovih seans. Vsi imamo nekaj, kar lahko ponudimo in je edinstveno našega. Izhajala bom iz mojega lastnega okusa resnice. Nudila bom “Readings from the Heart.” Smehljam se z duhovnim zaupanjem, ko to pišem.

To je popoln čas leta za korak naprej. Ko zaključujem to leto 2004, premišljujem in cenim mnoge korake, ki sem jih naredila v preteklosti. Vzela sem si čas, da občutim, kako blagoslovljena sem v svojem življenju. Hvaležna sem si za vsak korak, ki sem si ga upala narediti v tem preteklem letu in čutim vznemirjenje ob raziskovanju novih stopenj tega, kdor postajam. Vabim vas vse, da se mi pridružite na tej pustolovščini, ki jo imenujemo življenje in da proslavimo naše moči.

Z ljubeznijo in svetlobo,

Barbara

 

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.