decembris 2009

Pēdējais Kvadrants
Pēdējā tuvošanās 2012. gadam

 

No Stīva:

Cilvēki ir prasījuši grupai par 2012. gadu kopš mēs sākām šo darbu. Viņi vienmēr teikuši, ka tas cilvēcei būs svarīgs datums, ko pārvarēt, bet pamatā tajā dienā notiks ļoti mazas izmaiņas. Viņi teica, ka vairums no tā, kam būtu jānotiek 2012. gadā, ir pavirzīts uz priekšu laika līnijā, tāpēc mēs to jau piedzīvojam šodien. Lielāko tiesu no tā mēs vēl aizvien nezinām, kā pilnībā pielietot, bet tas drīz mainīsies.

Tagad viņi saka, ka mēs atkal esam mainījuši savu ceļu un to iznākumu, kas sākotnēji bija paredzēts. 2010. gads atnes pēdējo tuvošanos 2012. gada brīnumam. Šie nākamie trīs gadi noteiks enerģiju nākamajiem 1000 gadiem. Grupa runāja par laika skaitīšanu, un teica, ka katrs pagrieziena punkts būtu jāgodā. Tas atnāca čenelingā 2001. gada janvāra vidū. 01.01.01. jau bija pagājis un es brīnījos, kāpēc viņi man neteica agrāk, lai mēs to varētu nosvinēt. Viņi teica, ka tā neesot problēma, jo daudz cilvēku uz Zemes jau svinēja to dienu. Mēs pirmoreiz kopā sanācām 02.02.02. Toronto, Kanādā. Mēs svinēsim pēdējā kvadranta sākumu 10.10.10. Mēs esam ieplānojuši ko ļoti īpašu, un viss, ko es varu pašlaik pateikt, ir būt gataviem kustībai. Drīzumā būs konkrētāki dati, bet, lai arī kur jūs būtu šajā dienā, sviniet to. Tas jau rada starpību.

Tagad, kad grupai prasa par 2012. gadu, viņi atbild savādāk, nekā iepriekš. Lai gan viņi turpina teikt, ka tajā datumā maz kas notiks, viņi skaidro, ka tas uzsāks jaunās Zemes Hologrammas pārklāšanos. Un viņi patiesi nedomāja, ka mums – cilvēkiem – ir tik daudz iekšā, lai tiktu tik tālu, bet viņi ar mums tā lepojas! Turieties, mēs nākam!

Lai jums brīnišķīgas brīvdienas un lielisks 2009. Gada noslēgums! Redzēsimies nākamgad.

Lieli apskāvieni,
Stīvs

 

No Grupas:

Sveicieni no Mājām, mīļie.

Ir iemesls jūsu esībai uz šīs planētas šajā kritiskajā laikā. Daudzi no jums atnesuši uz Zemes informāciju, kas bija ļoti svarīga šajā evolūcijas laika un telpas sadursmē. Daudzi no jums tic, ka 2012. gadā uz šīs planētas būs kopējas pārmaiņas, un jūs vēlējāties būt te, lai būtu daļa no tā tieši šajā laikā. Daudzi no jums paredzēja lielas nelaimes 2000. gadā, un arī tur jūs vēlējāties būt klāt. Jums izdevās! Ikviens no jums ieradās īstajā laikā. Jūs esat šeit īstajā vietā, īstajā laikā, lai darītu to, ko jūs atnācāt darīt. Daudzi no jums vēl aizvien cenšas izdomāt, kas tieši tas ir, bet to jūs atkal-atcerēsieties no jauna. Kā tas izskatās un kā ar to nopelnīt iztikai? Jūs cilvēki esat tik uzjautrinoši! Jūs uzdodat jautājumus, paņemat idejas no Mājām, un iedzīviniet tās savā pasaulē.

Laika skaitīšana līdz debesbraukšanai

Parunāsim par laika pārklājumu uz jūsu planētas, jo tas ir viens no svarīgajiem lielumiem, ar ko jūs visi saskarsieties nākamajos trīs gados. Šis gaidāmais laika periods kļūs ļoti svarīgs.

Kā jūs zināt, mēs jau kādu laiku runājam par laiku līdz debesbraukšanai. Sākumā tas bija kosmiskais joks. Daļēji iemesls bijātas, ka 2012. gads tika uzskatīts par pietiekami tālu laiku, lai beigtos planēta un rakstītā vēsture. Jūsu nodoms bija to visu aizvirzīt uz nākamo vietu – daudzi no jums to sauc par piekto dimensiju, debesbraukšanu, vai jaunajiem laikiem uz Zemes. Mēs esam mazliet pastāstījuši, kā tas izskatās no mūsu skatu punkta, jo ceļš, ko jūs radāt, sākas starp jūsu ausīm. Jūs esat tie, kas rada ceļu pirms jūsu kājas pieskaras zemei, un jūs noteikti plānojat kaut ko ļoti īpašu. Bet ir arī interesantā daļa. Jūsu bailes par 2012. gadu bija pareizas. Oriģinālajā spēles scenārijā 2012. gadā planētai Zeme būtu bijis gals. Bija rakstīts, ka starp 2000. un 2012. gadu uz Zemes izsīks tās dzīvības spēka enerģija. Jūs būtu sākuši šo procesu ne tikai ar apjukumu, frustrāciju un dusmām pret indivīdiem uz planētas, bet arī pret pašu Zemi. Viņa ir savākusi šo vibrāciju, uzsūcot to, kas izpaudās kā laika apstākļu maiņa un seismiskā un vulkāniskā aktivitāte. Tas ir bijis īpaši izteikts Klusā okeāna vidū, kur mēs to pareģojām daudz, daudz gadu atpakaļ. Jaunā Lemūrija ceļas augšup, un mēs jums sakām, ka tas vēl joprojām sāk mainīties.

Būs vēl kustības, kas notiks Klusā okeāna vidū, un tām būs būtiska ietekme uz visu planētu. Tās atvērs jaunus radīšanas portālus, un tajā laikā daudzām no jūsu uzskatu sistēmām būs jāizšķīst. Šim būtu jāsāk attīstīties nākamajā līmenī, lai jūs atbalstītu dzīvi nākamajā eksistences līmenī. Kā tas izskatās? Vai tas nozīmē, ka jūs pametīsiet savus ķermeņus? Vai tas nozīmē, ka pēkšņi viss būs kārtībā? Nē. Ticiet mums, kad mēs sakām, ka cilvēces evolūcija nenotiek tādā veidā. Jums labi darbojas pozitīvais un negatīvais. Problēma ir tā, ka jūs vienmēr esat saukuši negatīvo par „sliktu” un pozitīvo par „labu”. Attīstoties uz nākamo līmeni, jūs sapratīsiet, ka vienkārši nav tādu „pareizi” un „nepareizi”. Nav starpības starp labo un slikto. Ir tikai tas, kā katrs no jums uztver to un iznes caur savai pasaulei, kas izraisa šķietamo starpību. Daudz no tām pārmaiņām, ko jūs sāksiet redzēt, pavērs jums iespējas, kas jums iepriekš bijušas slēgtas.

Pēdējais Kvadrants – Jauns Brīnums

Trīs gadu periods no 2010. līdz 2012. gadam ir pēdējais kvadrants tam, ko jūs pieredzēsiet uz planētas Zeme vecajās enerģijās. Jā, jūs meklējat lielas kustības, un esat redzējuši kaut ko no tā īstenojamies. To pareģojuši daudz dažādi kanāli un dažādos veidos; Šī informācija ir atnākusi, un jūs to gaidāt. Mīļie, tā ir šī gaidīšana, kas ierosina jaunā evolūcijas procesa notikšanu.

Ļaujiet mums paskaidrot no citas perspektīvas. Daudzi no jums ir mums prasījuši, kas tieši notiks 2012. gadā? Jūs, cilvēki, līdz šai dienai neesat nolēmuši, kurā dienā šis kosmiskais notikums notiks. Daži no jums domā, ka tas būs 21. decembrī – ziemas saulgriežos. Daži domā, ka 31. Decembrī. Bet citi domā, ka tas būs 1. decembrī vai 11. un 12. decembrī. Pastāv daudz saistību, un mums nav starpības, kad tas notiek, jo cilvēce kā kopums noteiks šo pamata daļu. Kad jūs izlemsiet un koncentrēsieties uz vienu punktu, kad tas notiks, visu cilvēku radītā enerģija apkoposies un koncentrēsies uz vienu punktu. Brīnumi notiek, un šis būs lielākais kolektīvais brīnums tiktāl cilvēces vēsturē. Sākotnēji mēs jums būtu stāstījuši, ka tas, kas notiktu 2012. gadā, būtu tas, ka jūs izlemtu par konkrētu datumu, jums būtu brīnišķīgi pasākumi un jūs gaidītu, kad šo pasākumu laikā notiktu debesbraukšana. Jums būtu lieli ugunskuri jūras krastā, jūs kāptu kalnos, vai vienalga kā jūs izvēlētos svinēt, jūs ieietu jaunajā enerģijā tajā rītā saulei lecot debesīs. Jūs brīnišķīgi pavadītu laiku, un nākamajā dienā jūs nokāptu no kalna vai atgrieztos no jūras krasta, un atgrieztos darbā. Bet tagad ir cits dimensionālais līmenis, kas sāk parādīties.

Jaunas Attiecības ar Laiku

Jums vēl joprojām ir daļas, kam jāatgriežas vecajās enerģijās, un ir citas jūsu daļas, kas virzījušās ļoti ātri uz jauniem līmeņiem. Laika pārklāšanai būs atšķirīgs efekts uz visu cilvēci, jo laiks pats par sevi sāks tikt mērīts atšķirīgi šajā punktā. Tas jau pašlaik sāk notikt. Nākamajos trīs gados šajā planētas Zeme pēdējā kvadrantā notiks izmaiņas uz šo jauno valstību. Jūs – radītāji – sākat uztraukties par iespējām. Arī scenārijs, ko iepriekš minējām, sāk mainīties. Zemes mazie dievi ņem savus radošos spēkus atpakaļ, un tā būs pirmā no jūsu kolektīvajām radīšanām. Šie nākamie trīs gadi būs atslēga tam, kas notiks, kad jūs atgriežaties no svinībām, un tam, kas notiek nākamajās dienās.

Iededziet Hologrammu!

Mēs iepriekš esam runājuši par Zemes hologrammu, ko veido jūsu pašu domas. Mēs esam teikuši jums, ka jūs esat dievi; tāpēc, kad dievam rodas doma, tas ir kā gaismas stars, kas uzšaujas debesīs. Jums ir doma no viena dieva, jums ir doma no cita dieva. Ja vairākas šādas domas ir līdzīgas vibrācijās, tad tās satiekas tajā pat vietā. Tas ir neticami spēcīgi, jo matērija ir piesaistīta enerģijai, un veidojas tai apkārt, radot šo vibrāciju jūsu pasaulē. Hologramma ir liela enerģijas bumba, kas gaida, kad tā tiks aizdegta. Mēs šo hologrammu esam saukuši par Trešo Zemi. Kad tā ir aizdegta, tā veido hologrammu, kas ir gaismas trīsdimensionāls attēlojums. Mēs lietojam vārdu „gaisma” atšķirīgi, nekā jūs, bet jūs saprotat, par ko mēs runājam. Tā Zeme sākumā izveidojās. Tā kā jūs kustaties, šīs Trešās Zemes enerģija – šī gaismas hologramma – nāks uz Zemi un palīdzēs jums pār-imprintēt oriģinālo Zemes hologrammu, tādā veidā palīdzot mainīt to no šī punkta. Vai tas nozīmē, ka nebūs nekas, par ko uztraukties? Vai tas nozīmē, ka uz planētas Zeme vairs nebūs negativitātes? To mēs prasām jums, jo mums nav nekāda sakara ar šīs jaunās Zemes veidošanu. Tas ir pilnībā jūsu dizains, tāpat kā tas bija vecajā Zemē. Sapņojiet savus lielākos sapņus, mīļie, jo šie sapņi veidos jauno Zemi. Tad esiet gatavi ieiet jaunā dzīvē, jo tā noteikti ir jums priekšā. Tas nenotiks vienā dienā, bet tas sāksies vienā dienā, un šo dienu jūs drīz izvēlēsieties. Jūs maināt šo skaisto planētu jūsu acu priekšā. Jūs to maināt, lai gan nevarat redzēt savas radošās spējas, jo jūs esat bloķēti redzēt jūsu pašu saiknes vienam ar otru un citiem radītājiem. Bet jūs sākat strādāt kopā pie harmoniskas vīzijas, ko cilvēki vēlas uz šīs planētas, un tas noteiks nākamās tūkstošgades sākuma punktu. Tas patiesībā bija pareģots Bībelē, lai gan tas tika daudz reižu sagrozīts, lai tas nozīmētu kaut ko citu. Nākamās tūkstošgades virziens tiks noteikts šakā pēdējā kvadrantā no 2010. līdz 2012. gadam.

Divi Instrumenti Pārbīdei

Ir divi svarīgi jēdzieni, ko mēs jums nodosim. Tie jums būs neticami instrumenti, ko lietot šajā pābīdes periodā. Par vienu mēs runājām iepriekš – to sauc par 12. dimensiju. Jums ir 11 dažādas daļas, kam ir 11 dažādas pieredzes, un viens uztveres punkts. Šis uztveres punkts ir jūsu 12. dimensija. Tas, ko jūs neapzinaties par šo punktu, ir tas, ka cilvēkiem ir ļoti viegli mainīt šo uztveres punktu. Apzināti izmainot savu uztveres punktu, jūs tagad varat saņemt vairākus skatus uz šo pašu punktu, ko jūs nekad agrāk nevarējāt ieraudzīt. Tas dod cilvēkiem citu skatījumu – pavisam citu līmeni, no kura uztvert, lai patiesi ieraudzītu sevi. Izaicinājums ir tas, ka jūs neesat pieradināti pacelt sevi šajā nākamajā līmenī, tāpēc pirmais instruments, ko mēs jums nododam, ir jūsu uztveres līmeņa pacelšana. Ja kādā brīdī jūs izskrienat caur ķieģeļu sienai, – kurā virzienā jūs dodaties, un jūs zināt, ka jūsu sirds ir tur, bet jūs vienkārši netiekat tālāk vai jūtaties bloķēts – pirmā lieta, ko darīt, ir nenosodīt to. Nesauciet to par „labu” vai „sliktu”, jo tajā brīdī, kad jūs to darīsiet, tas ievedīs jūs zemākās vibrācijās. Tajā brīdī, kad par sevi šaubāties, sakot: „Es neesmu gana labs,” vai ”Es neesmu tik garīgs, lai tas notiktu,” tas pazemina jūsu vibrācijas. Tajā mirklī patiesībā jūs apšaubāt dievu, un noliedzat visu procesu. Tāpēc pirmā lieta, ko jums lūdzam, ir netiesāt sevi. Mēs saprotam, ka tas ne vienmēr ir viegli, bet atcerieties, cik svarīgi ir ticēt sev un tam, kas notiek.
Nākamā lieta, ko jums lūdzam, ir pacelt sevi līdz savam augstākajam-es, tad paskatieties uz situāciju no tās perspektīvas un apziņas līmeņa. Paskatieties, ko jūs iespējams varētu iegūt no šīs pieredzes vai kas varētu notikt, lai padarītu to labāku. Kāpēc jūs šeit esat ielikuši ierobežojumu? Tas ir iespējams tikai tad, ja izvēlaties apzināti paskatīties uz to no augstākas pozīcijas. Tam cilvēki nav trenējušies, un jūs neesat pieraduši to darīt. Tas ir vienkārši, bet jūs viens otram ļoti varat palīdzēt atkāpjoties soli atpakaļ, un tā vietā, lai reaģētu, vienkārši ievilkt elpu. Virziet sevi augstākā uztverē un saskatiet kopējo ainu, pat tikai uz mirkli. Jūs jutīsiet atšķirību. Pat, ja jums vēl nav visas atbildes vai nejūtat enerģiju sevī, uz brīdi apstājieties. Kad jūs turpināsiet runāt, no jums plūdīs savādāki vārdi. Jūs jutīsieties vieglāk, tāpat kā tie, kas jums apkārt. Jūsu kanāls ir mainījies, jo jūsu uztvere tagad redz no augstākas perspektīvas, kā agrāk.
Trīs gadi var likties kā lidmašīna, kas gatavojas nolaisties. Divi gadi, lai nogrieztos uz skrejceļa, un viens gads, lai taisni piezemētos. Ir vēl viena lieta, ko iegaumēt, ieejot pēdējā kvadrantā. Šis Zemes kvadrants vairs neatbalstīs bezatbildību tā, kā tas bija pagātnē. Pat vārds „atbildība” parādīsies jaunā nozīmē visai cilvēcei.
Vārds „atbildība” ir bijis lielākoties negatīvs jūsu pasaulē. Kad katrs no jums domā par atbildību, jūs neesat par to sajūsmā. Tā vietā, kad tiek runāts vai domāts par atbildību, jūs no tā cenšaties izvairīties. Mēs sakām jums, ka atbildība ir spēka balanss. Jūs jau esat radītāji. Saprotot, kā jūs varat izmantot radošās spējas un kā jūs to varat izdarīt uz planētas Zeme esot fiziskajā ķermenī situācijās un drāmās, kas dažkārt ir ap jums, tā ir atslēga uz jūsu dzīves eksistenci kā dvēselei uz planētas Zeme.
Mēs arī sakām jums, ka atbildība tiks mainīta daudz dažādos veidos. Daudzas no jūsu organizācijām – vai tās būtu biznesa korporācijas, reliģijas, klubi vai tml., – kas pulcē cilvēkus kopā, tās ir sfēras, ka palīdzēs definēt, kas patiesi ir atbildība. Piemēram, ja jums pieder bizness un vajadzīga palīdzība, jūs meklējat, intervējat un pieņemat cilvēkus. Jūs pasakāt, cik jūs viņiem maksāsiet stundā, nedēļā, mēnesī, gadā, jo mēs ticam, ka tas ir tik, cik šis darbs ir vērts. Nākotnē pat tas mainīsies. Samaksa nebūs par padarīto darbu, bet atbildība uzņēmuma ietvaros, ko jūs uzņematies, noteiks jūsu darba samaksu. Apzināta korporācija koncentrējas uz ko vairāk, kā tikai naudu, bet jebkura veida subjektam – vai kolektīvs, vai indivīds – būs jāsaprot, ka tagad būs jāstrādā ar sirdi, nevis ar galvu. Daudzas no jūsu korporācijām strādā tikai vienai lietai – naudai. Nauda vienmēr būs motivējošs faktors. Saprotot, ka sajaucot to ar apziņu un mīlestību pret klientiem, tas nesīs vairāk darba un naudas, kā jebkad iepriekš būtu domājuši. Šīs uztveres maiņas sāks notikt un mainīs visu. Jūs sapratīsiet, ka atbildībai un vārdam „atbildība” ir jaunas nozīmes, un dzirdot to, var patiesībā sākt jūs sajūsmināt, nevis saraukt jūsu enerģijas lauku. Jūs atklāsiet, ka visa cilvēce strādā ar atšķirīgām jomām, tāpēc ieskatieties dažādajās daļās savā dzīvē. Paskatieties savās attiecībās, kā jūs pelnat iztikai, un kādas ir jūsu draudzības. Ja jūs vēlaties, lai jums kādā jomā būtu vairāk spēka, tas vienkārši nozīmē, ka šajā jomā jāuzņemas vairāk atbildības. Tā darot, jūs esat spējīgi atbrīvot tam vietu, lai tas notiktu ne tikai savā dzīvē, bet arī citu dievu dzīvēs, kas visi tāpat izliekas par cilvēkiem.
Vairs nav tā, ka jūs būtu atdalīti. Mēs jums sakām, ka ir daudzi, kas māca, ka ir labi cilvēki, kas pacelsies debesīs, un slikti cilvēki, kas paliks. Mēs nepiekrītam tādam viedoklim, mīļie. Šajā laikā, vai nu visi ies, vai neviens neies, tāpēc tagad jāpalīdz vienam otram un jābūt apzinātiem. Tas mainās – redzot kaimiņu, kas jūs dara trakus, mēģiniet atrast veidu, kā maigi un silti viņu pasveicināt. Tas nozīmē atrast veidu, kā būt atbildīgam ne tikai par to, kas es esmu un ko es daru, bet pieņemt atbildību par savu laimi.
Kas par to, mīļie? Nē, tas ne vienmēr šķiet viegli, bet atcerieties – tā ir uztvere. Neatdodiet savu atbildību kādam citam. Jūsu atbildībai, pirmkārt, jābūt jums. Tikai tad jūs to varat apgriezt otrādi, un dalīties tajā ar citiem cilvēkiem. Pašlaik jūs piedzīvojat pilnīgi pretējo uz planētas Zeme. Tātad, ja jūs apgriezīsiet otrādi to, kas pašlaik notiek, un, ja dzirdot vārdu „atbildība”, jūsus ausis saspicējas, tad jūsu enerģijas lauks sāks kustēties. Jūs to redzēsiet un varēsiet to lietot no pavisam citas perspektīvas, kā iepriekš.

Radīšanas spēks

Kāpēc tas ir tik svarīgi, un kas ir ar spēku? Daudzi no jums mūsu vārdus par spēku pārvērtuši līdz nepazīšanai. Pirmkārt, jūs est radītāji – ikvienam no jums ir dieva spējas jūsos. Daudzi no jums to nezin, jo jūs valkājat plīvuru, kas jūs attur no savas patiesās dabas un savu patieso spēju atcerēšanās. Bet, kas ir vajadzība radīt? kāpēc jums nepieciešams radīt? Mēs jums pastāstīsim. Tas ir jūsu dabā, un tajā brīdī, kad jūs jebkādā veidā bloķējat savas radošās izpausmes, jūs bloķējat dievu sevī. Jūs bloķējat savu enerģiju, un daudzreiz šis enerģijas spēks, kas iet uz āru, var tikt pavērsts otrādi, un enerģija sāk kustēties uz iekšu, nevis uz āru. tieši šis senārijs izraisa vairumu enerģijas alerģijas un vairumu fizisko saasinājumu, par kurām esam runājuši.
Jūs izliekaties par cilvēkiem šajā struktūrā. Bet jūs esat vislieliskākie radītāji un vislieliskākās būtnes, kas spējīgas paturēt domu savā galvā septiņas sekundes un manifestēt to. Nē, tā nematerializējas septiņās sekundēs, bet tā tiek radīta septiņās sekundēs. Ja jūs turat šo enerģiju un vibrāciju, tā ļoti ātri parādīsies jūsu enerģijas laukā. Mēs jums sakām, ka laika pārklājumam būs jauna nozīme. Mēs ceram, ka jūs sākat spēlēties ar to un paplašinat to lietu robežas, kam vienmēr bijušas stingras robežas – laiks ir laiks. Jums ir atomiski pulksteņi, kas rāda tiešu un perfektu laiku, bet pāris gadu atpakaļ jums bija jāiedabū tur papildus sekunde, lai tas darbotos. Visa izpratne par laiku mainās, jo iekšējās Zemes rotācija mainās. Tā nav mistiska lieta. Vienkārši zemes kodols maina savu rotāciju. Tas rotē atšķirīgā ātrumā, kā Zemes virsma. Tas arī ir radījis laika ilūziju uz planētas Zeme. Griešanās ātrumam sākot mainīties, jūs sāksiet redzēt mazliet vairāk aiz plīvura par laika ilūziju, un atradīsiet jaunus veidus, kā to pielietot. Spēlējieties ar to. Godiniet to, un pāri visam – godiniet savu pieaugumu. Godiniet tos laikus, kam ir īpaša nozīme. Godiniet kopā.

Nozīmīgie datumi

Šajā gadsimtā ir 12 nozīmīgie datumi, ko jūs jau sākāt svinēt. Tie sākās ar 01/01/01, 02/02/02, utt. Jūs ejat cauri šim neticamajam piedzīvojumam – planētas Zeme debesbraukšanai. Tas nebija plānots, mīļie. Jūs radāt šo ceļu pirms jūsu kāja pieskaras zemei, un mēs esam  tik ļoti pagodināti, ka varam vērot vislielāko šovu, kādu jebkad esam redzējuši. Mēs esam bijuši ar jums kopš jūsu pirmsākumiem uz planētas Zeme, kad Zeme pirmoreiz izlēma kļūt par brīvās izvēles spēli visumā. Mēs esam redzējuši visas tās reizes, kad jūs esat triekušies ķieģeļu sienās. Mēs esam redzējuši visas tās reizes, kadjūs esat bijuši tik vīlušies un jutušies vieni, dažreiz pat tiešām ticot, ka esat vieni.
Mīļie, tas nav iespējams. Mīlestība, ko pret jums jūtam, sniegsies aiz jebkuriem laika ierobežojumiem. Ja jūs pagriezīsieties un jutīsiet šo mīlestību, tad dalieties tajā ar kādu citu vai citiem, visas laika ilūzijas sāks sadalīties, un jūs būsiet spējīgi izvēlēties jaunu veidu, kā darboties uz planētas Zeme ar jaunu laika pārklājumu. Izbaudiet šo pēdējo kvadrantu. Izbaudiet šo pēdējo trīs gadu ilūziju, jo jūs nosakāt toni nākošajai tūkstošgadei, bet jūs to neskaitīsiet tāpat.
Izbaudiet braucienu. Attiecieties viens pret otru ar vislielāko cieņu. Stipriniet viens otru. Ziniet, ka šī ir skaista spēle, kuru jūs spēlējat, un saspēlējieties labi.

Espavo

 

Copyright Notice:
Copyright 1998 – 2010 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user aggress to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2010 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org.     Thanks for helping to spread the Light!