jūnijs 2009

Ģimene
Gaismas ģimenes

 

No Stīva:

Esmu ievērojis, ka cilvēkiem ir dažādas reakcijas uz vārdu „ģimene”.
Es esmu svētīts ar lieliski atbalstošu bioloģisko ģimeni, bet daudziem ir savādāka vēsture. Šajā vēstījumā grupa apskata ģimeni un tas, ko viņi saka, notiks mums, „cilvēkiem”, attīstoties. Viņi saka, ka mēs veidosim Gaismas ģimenes. Viņi arī saka, ka tas mums var izraisīt saspringumu šajā jomā. Var uzpeldēt ģimenes problēmas. Es dzirdu, kā jūs aizturat elpu… Atbrīvojieties, tas arī paies…
Lai to visu pasniegtu perspektīvā, viņi saka, ka „ģimene” ir līgums ar dvēseļu grupu, lai ieslēgtu sevi istabā līdz jūs izaugsiet, un ka viņiem ir tendence redzēt to, kādi jūs bijāt, nevis to, par ko jūs kļūstat.
Nesen grupa runāja par mini ledus laikmetu. Tas ir viens no virzieniem, kādā cilvēce varēja iet. Vispārēja planētas atdzišana par dažiem grādiem ir gaidāma, bet viņi vienmēr saka, ka mums ir kontrole pār šiem notikumiem. Pirmo reiz šajā vēstījumā viņi saka, ka nav pierādījumu, kas liecinātu par to, ka šis process mainās. Šim konkrētajam notikumam būs sakars ar tuvojošos Solāro Maksimumu (saules uzliesmojumu ciklu), kas, cerams, drīz sāksies.

Lieli apskāvieni & Espavo! Lai jums lielisks mēnesis!

Stīvs

 

No Grupas

Sveicieni no Mājām.

Empātiski jutīgs

Mīļie, šī diena ir īpaša. Visumā notiek daudz lietu, par kurām jums ir maz zināšanu. Šī ir svinību diena daudzos, kā jūs to saucat, visuma kvadrantos, jo jūs neesat vieni uz Brīvās Gribas Planētas un jūs pavisam noteikti neesat vieni šajā visumā. Ceļoties jūsu vibrācijām, jūs jutīsiet daudz vairāk šo saikņu; lai gan tas ir kaut kas maģisks, jūs varat justies ļoti skumji, jo esat tik empātiski un dziļi saistīti enerģētiskā līmenī. Jūs esat piekrituši atnākt ar tādu jutības pakāpi, kas dažreiz bloķē vai ierobežo jūs dēļ jūsu pašu enerģijas lauka un jūsu pašu ievainojamības. Ar šīm pašām ievainojamībām, jutīgumu un talantiem, kas jums ir tagad, jūs esat gājuši caur daudzām dzīvēm. Šoreiz ir savādāk daudzu iemeslu dēļ. Galvenais uzsvars visai cilvēcei ir tas, ka jūs esat pārsnieguši enerģētiskos līmeņus, kas piedzīvoti Atlantīdas un Lemūrijas laikos. Jūs esat attīstījušies tālāk, nekā šī planēta jebkad iepriekš bijusi. Mēs zinām, ka tas tā neizskatās, ja jūs skatāties CNN vai BBC. Mēs zinām, ka jūs šaubāties par to, kas notiek uz šīs planētas, un mēs zinām, ka jums sava jutīguma dēļ dažreiz nepatīk ziņas.
Mēs jums pastāstīsim, mīļie, ka šis iespējams ir grūtāk tiem, kas lasa šo, nevis pārējiem uz planētas.
Ļaujiet mums paskaidrot par enerģētiskajām saiknēm, kādas jums ir vienam ar otru, lai mēs varētu parādīt to, kas pašlaik notiek uz planētas un kas gaidāms, no mūsu perspektīvas. Šajā brīdī jūsu dzīvēs notiek jauns pielāgošanas process. Jūs veidojat jaunas attiecības vibrāciju līmenī ar visu, kas jums apkārt uz planētas. Tas ir gandrīz tā, it kā jūsu vibrāciju līmenis būtu pa nakti izmainījies. Daudzi no jums to ir piedzīvojuši kā Virtuālo Nāvi, izvēloties palikt, nevis izmantojot iespēju atgriezties Mājās. Jūs varat pārtraukt spēlēt Spēli, kad vien vēlaties. Jūs varat izvēlēties iet uz Mājām, un durvis būs atvērtas, kas nodrošinās jūs „ārā” no planētas Zeme. Ja jūs izvēlaties pasēt kādas no šīm durvīm, un tā vietā jūs vēlaties palikt, tad jūsu vibrācijas mainās ļoti, ļoti ātri. Ļaujiet mums paskaidrot no cita skatupunkta, jo drīz jūs redzēsiet vairāk no šiem augstākajiem skatu punktiem, nekā jebkad agrāk. Šis ir skatījums no Mājām, bet mēs sakām, ka ļoti drīz jums būs iespēja redzēt no tā paša skatu punkta. jūs būsiet spējīgi redzēt no daudzām dažādām perspektīvām, tāpēc ļaujiet mums dalīties ar to, kā tas izskatās šodien. Mēs lietosim piemēru, kas daudzām jūsu sirdīm ir tik ļoti mīļš: ģimene.
Ļaujiet mums paskaidrot, kas notiek tipiskā ģimenē uz planētas Zeme.

Augšup pa eskalatoru

Jūs ienākat un sakāt: „Es vēlos, lai tu būtu mamma, vai, lai tu būtu tētis, un vai tu būsi mans brālēns, kas mani tracina? Vai tu spēlēsi sliktā puiša lomu un ienesīsi ģimenē drāmu? Vai tu mani pietiekami mīlēsi, lai būtu mans biznesa partneris un nozagsi visu naudu, lai es varētu iemācīties mācību?” Jūs nosakāt visas šīs iespējas. Jūs atnākat un sākat spēli, protams, jūsu agrākajās inkarnācijas pakāpēs jūs iemācāties, kā strādā fiziskais ķermenis. Šajos iesākumos jūs prātojat, vai jūs varat izpaust savu garu caur fizisko bioloģijas burbuli? Ejot no viena līmeņa uz nākamo, sāk ienākt jauna enerģija. Pat ejot skolā un pārejot no klases uz klasi, jūs ievērosiet, ka viss mainās. Jūsu ievainojamība, jūsu spēka izjūta un personiskā identitāte – tas viss var ļoti ātri mainīties.
Jūs esat tas, ko jūs par sevi domājat. Katru reizi jūs ejat cauri kādai no izmaiņām. Jūs ļoti skaidri to varat redzēt bērnībā – jums jāiziet caur pielāgošanās periodam, mācoties rīkoties ar savu spēku šajā līmenī. Jūs esat izgājuši cauri daudzām šādām pielāgošanām ne tikai kā indivīdi, bet arī kā cilvēces kolektīvs. Tāpēc ļaujiet mums paskaidrot mazliet vairāk par kolektīvo situāciju.

Kad jūs veidojat ģimeni, daudz reižu tiešā saikne ir ar vienu primārā vecāka līgumu, nevis diviem. Jūs vispārīgi neprasāt vienai personai spēlēt mammu un otrai – tēti. Tā vietā jūs prasāt šai personai spēlēt mammu, tad ļaut mammai izvēlēties tēti, vai, izvēloties tēti, ļaujiet viņam izvēlēties mammu. Tas notiek daudz biežāk, kā jūs varat iedomāties. Jums ir viens primārā vecāka līgums, jo jums ir vibrāciju saderība ar šo personu. Tas nenozīmē, ka jūs nemīlat savu otru vecāku vai ka nevarat neko veidot ar šo vecāku, pat ja jūs šo personu iepriekš neesat pazinis kā dvēseli. Jūs varat veidot brīnišķīgas attiecības viscaur planētas Zeme vēsturei. Bet tas ne vienmēr tā notiek.

Aizslēgtā istaba

Ar ģimenēm tas ir gandrīz kā jūs piekristu tikt iemests un ieslēgts istabā ar šiem cilvēkiem, līdz jūs izdomātu, kā saprasties un palīdziet viens otram kritiskos izaugsmes laikos. Jo vairāk jūs esat šajā istabā kopā, jo vairāk jūsu personības un iecietības kūsā un jūs krītat viens otram uz nerviem. Vai tas nav brīnišķīgi? Daudz reižu, domājot par jūsu ģimeni, jūs brīnīsieties: „Kas ir šie cilvēki, un kā es nonācu ieslēgts šajā istabā kopā ar viņiem? Kāpēc viņi nesaprot, kas es esmu?” Tas ir vislielākais izaicinājums ar ģimeni. Ģimene domāta jūsu atbalstam, īpaši tad, kad jūs veidojat savu gara izpausmi. Tā ir primārā dvēseles uzmanība. Daudz reižu, kad cilvēki kļūst pieauguši un iet pa savu ceļu, ģimene novirzās malā un aiziet citā virzienā, tikai reizēm to apciemojam vai sazināmies. Dažreiz dzīves mācības liek noteikt robežas ģimenē, lai uzturētu viengabalainību, bet citreiz enerģētiskās saites tiek pilnībā sarautas. Neviens variants nav pareizs vai nepareizs, vai neveiksmīgs vai veiksmīgs. Ģimenes aizslēgtā istaba nodrošina iespējas izaugsmei un savas izaugsmes mērīšanai pēc cilvēkiem ap jums. Tāpēc ģimenes pieredzes var krasi atšķirties – no dziļas atbalstošas beznosacījumu mīlestības līdz lielām grūtībām.

Visas šīs lietas atkarīgas no jūsu vēlmēm. Tas nav pareizi vai nepareizi. Ļaujiet mums to jums paskaidrot no vibrāciju viedokļa, jo tas var palīdzēt jums saprast, ko mēs redzam, kam jums ir jāiziet cauri. Visa cilvēce ceļas ļoti ātri. Notiek daudz pārmaiņu – ne tikai visiem jums uz šīs planētas, bet katra individuālajā dzīvē. Daudziem no jums nav darba, nav attiecību vai nav lietu, kas jums likās vajadzīgas jūsu laimei un atbalstam. Tas viss jūs noliek augstākajā iespējamajā potenciālā, uz ko jūs ejat. Tas atļauj garam strādāt ar jums, lai pārietu nākamajā līmenī.

Kad runa ir par ģimeni, lūdzu, saprotiet, ka jūsu ģimene tieksies redzēt to, kāds jūs esat bijis, nevis to, par ko jūs kļūstat. Tas ir tāpēc, ka viņi sākotnēji ļoti daudz ieguldīja jūsu vibrācijā. Tas patiesībā var būt ļoti labs enkurs, ka viņiem par jums ir šī stabilā uztvere, bet straujas izaugsmes gadījumos tas parasti izraisa ierobežojumus. Kad katrs ģimenes loceklis mācās dziesmu, viņi arī mācās harmonizēt. Šis ir harmoniju atbalsts no pārējiem, kad jūsu balss kļūst skaidrāka un spēcīgāka. Kad katrs loceklis attīstās un izpauž savu individuālo garu, viņi beidz ar dažām dziesmām, kas savij, nevis harmonizē, to pašu melodiju.

Tagad ļaujiet mums izskaidrot kaut ko no vēl lielāka skatu punkta par lielajām ģimenēm, jo uz šīs planētas ir daudz ģimeņu variāciju. Ģimene jūs nodrošina ar iespēju kādu iepazīt tādā līmenī, kādā jūs viņu vēl nekad iepriekš neesat pazinis. Ģimene atļauj jums nolaist visas jūsu pretences, un ļauj cilvēkiem redzēt jums cauri. Vai jūs kritīsiet viens otram uz nerviem? To mēs varam garantēt. Vai būs laiki, kad jūs prātosiet – kas pie joda ir šie cilvēki, un kā es šeit nonācu? Jā, to mēs arī jums garantējam. Mēs jums pastāstīsim, mīļie, ka viņiem ir iemesls šeit būt. Pat ja neesat tuvi ar savu fizisko vai bioloģisko ģimeni, jūsu ģimene jums nodrošinājusi atbalstu, kādu jūs nevarētu saņemt citā veidā. Godiniet savu ģimeni par to savas vēstures daļu, kurā viņi spēlēja tik nozīmīgu lomu. Godiniet viņus par iešanu jums līdzās un uzdrošināšanos redzēt jūsu izaugsmi. Ja tas ir savādāk, godiniet viņus par negatīvas lomas spēlēšanu jūsu dzīvē.

Ziniet, ka arī jūsu dabīgā tendence ir redzēt jūsu ģimeni tādu, kāda tā bija, nevis tādu, par kādu tā kļuvusi. Lai arī kā jūs viņus mīlētu un lai arī cik ļoti jūs vēlētos kopā ar savu brāli vai māsu darīt kaut ko nozīmīgu, jūsu dabīgā tendence ir atstumt viņus, lai būtu tas cilvēks, ko jūs pazināt. Apzinieties to ar jūsu ģimenēm un draugiem, jo tas neiederas pilnvarotās sabiedrībās.

Tie ir brālēni/māsīcas, kas kaujas

Veidojas arī lielākas ģimenes, un šīs ir tās sfēras, uz kurām jāvērš vērība uz planētas Zeme. Ir daudz ģimeņu veidu, ko jūs varat manīt. Jūs varat uzskatīt reliģiju vai rasi par ģimeni, bet paskatīsimies lielāku bildi.
Kad jūs atnācāt uz Zemes, jums apkārt bija cilvēki, kas varēja pastiprināt un nostiprināt jūsu vibrāciju. Ģimenes iekšējos līmeņos parasti ir pietiekama atšķirība, lai sasniegtu harmoniju, bet tālāk vibrāciju līnijā mēs saprotam, ka līdzības bieži saasina viena otru. Tas ir tādēļ, ko mēs sakām, ka brālēni/māsīcas bieži kaujas uz Zemes. Šis varētu būt izaicinājums tuvākajā nākotnē, un tāpēc mēs to šodien sakām. Jums ir izvēles. Jums vienmēr ir bijušas izvēles. Jums pavisam drīz būs izvēle iemācīties vairāk par šīm saiknēm un ieraudzīt, kādas tās patiesībā ir: jūsu pašu atspulgs. Brālēnu/māsīcu līmenis ģimenē bieži vien atspoguļo katru pašu kritiskos veidos, un šis viens faktors ir izraisījis daudz vairāk izaicinājumu uz planētas Zeme, kā jūs varat iedomāties. Šis ir arī viens faktors, par kuru jums drīz būs jauna sapratne. Šī ir izaicinājumu sfēra, pie kā cilvēcei ir jāķeras klāt. Jebkādu lēmuma atrašana šai mūžsenajai paradigmai sāks ļoti ātri mainīt cilvēces realitāti, un ievedīs jūs jaunā pasaulē.

Iešana bez ādas

Daudzi no jums ir dziednieki un skolotāji, un jūs esat nākuši uz Zemes palīdzēt. Jūs esat piedzimuši uz ļoti skarbas planētas. Planētas Zeme enerģija mainās ļoti ātri katru dienu un kļūst arvien pielaidīgāka daudzās jomās, bet tā aizvien ir skarba planēta ļoti jutīgiem cilvēkiem. Jūs zināt, kā tas ir, jo mēs tagad runājam ar jums. Daudziem no jums ir tik daudz jutības, un jūs esat darījuši lietas, kas aizsargā un izolē jūs. Ja jums ir grūtības ģimenē, jūs noliekat ģimeni šeit un pārceļaties uz citu valsti, jo varat sajust vēlmi ārpus izdzīvošanas. Mēs jums sakām, ka visi gatavojas iziet caur līdzīgai pieredzei, kādai cauri esat izgājuši jūs. Tas ir gandrīz tāpat, kā iet bez ādas, jo jūs jūtat pavisam vieglu pūsmu vai enerģiju. Kad jūs to jūtat, jūs nezināt, ko ar to darīt, un ir ļoti izaicinoši to izturēt. Bet tā kā tagad tas notiek ar daudziem, kļūst acīmredzams, ka jūs esat meistari un zināt, kā ar to tikt galā.

Mēs sakām jums, ka kari uz šīs planētas sākušies, pirmkārt, dēļ ticību sistēmas atšķirībām, un, otrkārt, tāpēc, ka jums nepatīk savs atspulgs citu acīs. Dēļ jūsu jutīguma un uzņemšanas, ko citi neuzņemtu sevī, jums izveidojušās tādas situācijas kā Ziemeļīrijā daudzus gadus, un šodien jūs redzat, ka ar arābiem un ebrejiem ir ļoti līdzīgi. Brālēni/māsīcas, ļoti līdzīgi savās enerģijās, turpina cīnīties viens ar otru atkal un atkal. Jums ir jaunas iespējas nākamo astoņu mēnešu laikā, lai apturētu to un sāktu mainīt šo enerģiju uz planētas.

Mēs daudz reižu esam runājuši par veiksmes noslēpumu turpmākajos gados – meklēt veidus, kādos esat līdzīgi, nevis koncentrējoties uz jūsu atšķirībām. Mēs arī esam noteikuši 2009. gadu kā dalīšanās beigas. Jūs visi esat dieva daļa. Jums visiem ir viena izcelsme. Jūs ne tikai esat saistīti, bet jūs visi esat viens otra daļa. Kad jūs pabīdāt malā plīvuru un ieraudzīsiet to, jūs histēriski sāktu smieties par visiem strīdiem un lietu atspulgiem, ko būsiet redzējuši. Kad jūs redzat kaut ko, kas jums nepatīk citos cilvēkos, tas ir tāpēc, ka neesat mierā ar to daļu sevī. Tas notiek ne tikai individuālā līmenī ģimenēs, bet arī plašākā mērā. Vai tas nozīmē, ka jūs varat atrisināt savas ģimenes problēmas? Mēs vēlētos kaut tā būtu, bet mēs zinām, ka tas varbūt nebūs iespējams, jo vajadzīgi divi cilvēki, lai atrisinātu situāciju; lai gan jūs to vēlaties, varbūt otrs to nevēlas. Sāciet ar sevis mainīšanu un gaidāmo notikumu ekspektāciju atlaišanu, jo tas ir vissvarīgākais. Tas sāk notikt lielākā mērogā. Jūs redzēsiet arvien vairāk piemēru, kā cilvēki savstarpēji mijiedarbojas, un jums būs iespējas strādāt ar šo enerģiju dažādos līmeņos dažos turpmākajos mēnešos. Šogad jums ir iespēja izbeigt dalīšanos uz planētas Zeme; 2009. gads ir dalīšanās beigu gads un tas darbojas ļoti labi. Jā, jūs redzat sarežģījumus un izaicinājumus. Mēs neredzam. Mēs redzam jūs uz jūsu ceļa, kuru esat izvēlējušies un ļoti labi sadarbojušies.

Savienoto Valstu nākotne

Tagad parunāsim mazliet par pasaules skatījumu uz ekonomiku, jo tas pašlaik nodarbina ikviena prātu. Tā ir bijusi interesanta spēle, ko skatīties no šejienes, redzot, kā tā attīstījusies. Vienmēr ir kāda nācija vai reģions, kas tiecas rādīt ceļu daudziem citiem. Daudz reižu tās bijušas Savienotās Valstis, kas izdarījušas neticamu darbu pasaules vadīšanā daudz veidos. Savienotās Valstis kļuvušas par lielisku nāciju. Jūs esat izgājuši caur daudz grūtībām, lai to paveiktu, un jūs to esat darījuši sajaucot universālo enerģiju. Jūs atļāvāt visam ienākt; jūs atļāvāt visām daļām iet cauri. Rezultātā tas, ko esat paveikuši, ir izplatījies visā pasaulē. Savienotās Valstis bijušas pasaules līderis, un pašlaik šī pasaules līderība tiek noteikta. Jūs esat uzbūvējuši ekonomikas sistēmu, kas veidota no uztveres par uztveri. Tāpēc Savienoto Valstu uztvere globālajā sabiedrībā tagad noteiks savu vietu pasaules līderības attīstībā. Savienotajām Valstīm vairs neuzticas tā, kā iepriekš, dēļ atkārtotiem enerģijas nepareiziem norādījumiem un problēmām; Un dēļ daudz reizēm, kad cilvēki paļāvās uz līderiem un atdeva tiem savu spēku. Absolūts spēks pilnībā samaitā, un jūs to apzināties. Mēs sakām, ka sava spēka saglabāšana ir jūsu planētas Zeme nākotnes atslēga. Tas nenozīmē paļauties uz kādu līderi, kas jūs kaut kur aizvedīs. Jums jāuztur sava enerģija pašiem, tāda ir pilnvarotu sabiedrību būtība. Mēs sakām jums, ka tagad ir laiks integrēties valdībā, un cilvēkiem jāstāv stalti un jāpārtaisa Amerika. Tas ir tas, kas paņem visu spēku un ieliek to atpakaļ jūsu klēpī, nevis valsts vai līderis. Savienotās Valstis izgājušas caur lielām izmaiņām, un visa pasaule tagad skatās, lai redzētu, kas notiks. Jā, visas acis ir pavērstas uz Savienoto Valstu prezidentu, un mēs jums iesakām neskatīties turp, jo tā nav vienīgā atslēga.

Atslēga būs cilvēku darbībā – cik ātri jūs sāksiet nest jauno planētu Zeme uz Savienotajām Valstīm un iekļaut to savās dzīvēs. Tas nav atkarīgs no jūsu līderiem. Tas atkarīgs no jums. Tas atkarīgs no jums – piecelties un uzņemties atbildību par savu laimi un savu godīgumu un savu enerģijas lauku. Jūs izmainīsiet visu – no ekonomiskajām sistēmām līdz valdības struktūrai, no iekšas uz āru. Jūs turpināt runāt par valdību tā, it kā tā būtu kaut kas cits. Tā nav. Tā ir jūs. Valdību veido cilvēki, un tā ir cilvēku spēle, ko jūs esat izgudrojuši. Mainiet to! Lieciet valdībai izskatīties tādai, kas var atbalstīt jūs jūsu enerģijās, jo jums tagad ir iespēja to darīt. Mēs sakām jums, ka jūsu līderi, pasaules līderi, kas strādā ar šo enerģiju, tagad atbrīvos vietu, lai jūs to darītu, kas nekad agrāk nav noticis. Šī planēta mainās ļoti ātri, un dēļ jūsu jutīguma vai ādas trūkuma tā var būt vai nu ļoti sarežģīta pāreja vai ļoti priekpilna.

Zemes Otrā Virtuālā Nāve un Solārais Cikls

Mēs arī sakām, ka Zeme, pati par sevi, arī sasniedz līdzīgus kritiskos jutīguma līmeņus, kādus piedzīvojat jūs. Mēs jau iepriekš esam teikuši, ka Zeme ir aizgājusi cauri tam, ko mēs saucam par Virtuālo Nāvi. Tā ir izgājusi caur vēl vienai, kopš mēs par to runājām, un tā tieši pašlaik beidz savu otru virtuālo nāvi. Katru reizi izejot caur kādai no šīm iespējām, jūsu vibrācijas krietni paaugstinās. Ja jūs skatāties uz vibrāciju ceļu, tad pēkšņi tās mainītos, jo jūs būtu izgājuši caur Virtuālajai nāvei. Zeme iet cauri šim pašam procesam; tā ir nolēmusi palikt un tiks pār-būvēta, mainīta, lai atbalstītu tās nākamo inkarnāciju, tas ir kāpēc mēs sakām, ka tā ir gaidībās. Daudzas no šīm pārmaiņām cilvēki vispirms var redzēt kā sarežģījumus vai problēmas, bet nebaidīšanās par to ir liels solis vietas veidošanā pilnvarotām būtnēm. Tās nav problēmas, tikai notikumi attīstības ceļā. Zeme sāk mainīties magnētiski un enerģētiski daudz dažādos veidos, lai sasniegtu augstākus vibrāciju līmeņus, lai atbalstītu jaunos cilvēkus, kas nāk. Mums ir neticami aizraujoši tajā noskatīties, jo nekad netiks sapņots, ka Zeme ar Spēli aizies tik tālu. Tas nekad netika iztēlots, ka jūs patiesībā pavirzīsieties garām Spēles beigām, ierakstot jaunu Spēli vecās vietā, un šeit jūs esat un to darāt. Jūs esat radītāji, mīļie.

Mēs nesen runājām par dažiem notikumiem, kas notiek kosmiskā līmenī, un mēs vēlamies to šodien atkārtot.

[Grupa atsaucas uz neseno čenelingu Telavivā, Izraēlā pirms divām nedēļām. Pieminēšanas vērts ir fakts, ka šis čenelings neierakstījās.] Mēs daudz esam runājuši par saules uzliesmojumiem, kas sasildījuši šo planētu un izmainījuši magnētiskos laukus, lai sagatavotu augstākas enerģijas ienākšanai uz šīs planētas. Saules uzliesmojumi ilga no 2001 līdz 2006. gadam, un tie ienesa milzīgu enerģijas daudzumu, kas sākotnēji bija domāta, lai palīdzētu iznīcināt planētu. Tagad tā pati enerģija tiek lietota, lai izmainītu un attīstītu planētu uz nākamo līmeni, nevis iznīcinātu to. Mēs runājam par kristāla enerģiju. Kopš 2006. gada saule ir pārtraukusi veidot saules uzliesmojumus, daļēji dēļ normālā cikla, bet arī atļauj aklimatizēt un lietot šo enerģiju. Ja enerģija netiktu lietota, nebūtu iespējams pievienot vēl.

Nesen mēs teicām, ka ir divi ceļi, kādos tas var iet, un ka tam ir vairāk sakara ar cilvēci, nevis zinātni uz Zemes. Tam ir sakars ar jums, jūsu domām un jūsu jūtām. Šie faktori izlems, kādā virzienā šī Spēle ies. Ja kolektīvā vibrācija nav pietiekami augsta šajā līmenī, saule neieies jaunā solārā maksimuma līmenī, lai veidotu saules uzliesmojumus. Mēs teicām, ka, ja tiks sperti soļi, Zeme ieies mini ledus laikmetā uz apmēram 30 gadiem, kas atnesīs daudz radikālākas laikapstākļu izmaiņas un vispārēju planētas atdzišanu. Ar cilvēkiem viss būtu labi, bet tas būtu ļoti apgrūtinoši. Ja atkal sāktos solārā maksimuma cikls, tas nozīmētu, ka planēta saņemtu vairāk enerģijas un atdzistu daudz lēnāk tūkstošiem gadu laikā.

Mēs to pieminam, jo pagājušas tikai divas nedēļas kopš mēs par to runājām, un jau parādās, ka visums jau ir atbildējis. Ir pazīmes, kas liecina, ka saule tūlīt sāks jaunu ciklu. Tāpēc, kad jūs redzat šī neskaidrās ziņas par saules uzliesmojumiem televīzijā, sviniet tās, jo tas ir kosmisks pierādījums, ka jūs esat pagriezušies aiz stūra.

Tagad ir iespējams atnest jauno enerģiju uz Zemes, ja jūs to lietojat. Lai gan no 2000. līdz 2006. gadam šī enerģija tika iedēstīta un uzglabāta gandrīz kā baterijas uzlādēšana, nav iespējams ielikt vairāk enerģijas, līdz jūs neesat izlietojuši kādu enerģijas daudzumu no baterijas. To var izdarīt caur jūsu sirds saiknēm un caur sava spēka paņemšanu. To var izdarīt caur lietām, ko jūs darāt savās individuālajās dzīvēs pašlaik un tas darbojas, tāpēc turpiniet šo lielisko darbu. Sekojiet savai sirds vēlmei. Sekojiet savai iekšējai gudrībai. Izpaudiet to čenelingu, kas visu laiku sēdēja uz jūsu pleca, bet jūs nezinājāt, kā to izpaust. Vienkārši speriet soli uz priekšu jebkurā kaislībā sidrs līmenī, un jūs ap sevi sāksiet veidot Gaismas ģimenes. Tās neaizvietos jūsu bioloģiskās ģimenes, bet tā vietā pievienosies viņiem. Daudzi gaismas kalpotāji, kam ir atsvešinātas ģimenes, vai tiem, kam vairs nav bioloģiskās ģimenes, arī šeit atradīs patiesu ģimenes nozīmi. Šīs gaismas ģimenes būs šeit, lai palīdzētu jums virzīties, jo šie cilvēki redzēs to, par ko jūs kļūstat, nevis to, kas jūs bijāt. Tagad ir laiks atrast to, un šādos veidos savienoties ar savu gaismas ģimeni.

Godiniet mani Mājās

Lai arī kur uz planētas jūs atrastos, ziniet, ka jūs esat daļa no mums un mēs esam daļa no jums. Jūs alkstat nākt Mājās. Jūs atceraties, kā tas ir, un domājat, cik brīnišķīgi tas būtu – atgriezties Mājās, un mēs jums sakām – tās nav tādas pašas, kādas tās bija, kad jūs aizgājāt. Debesis pašlaik veidojas uz Zemes, un tā ir visskaistākā daļa. Jūs būsiet mīļi gaidīti, kad izlemsiet nākt Mājās. Visa jūsu ģimene jūs sagaidīs un godinās Mājās. Bet, kamēr jūs esat šeit, atrodiet šos gabaliņus un saiknes. Kad jūs esat kopā ar savu bioloģisko ģimeni, un pēkšņi lietas sāk iet šķērsām, un jūs bļaujat viens uz otru bez kāda redzama iemesla, vienkārši ziniet, ka planēta Zeme veic šo izmaiņu. Un tā ir laba lieta.

Meklējiet iespējas. Jūs esat aizveduši šo planētu tālāk, kā jebkad tai bija paredzēts aiziet. Planētai Zeme bija paredzēta iznīcība starp 2000 un 2012. gadu. Tas nav noslēpums, un jūs to zināt. Visi nolemtie un drūmie pareģojumi, kādus jūs saņēmāt ap 2000. gadu, bija pareizi. Tām vajadzēja būt spēles beigām, bet jūs vēl šeit esat. Planēta Zeme nebeidzas. Jūs vēl aizvien redzat dažas lietas, kas tika iekustinātas. Jūs vēl aizvien piedzīvojat grūtības un izaicinājumus, kurus jūs uzskatāt par Zemes beigām. Tās nav Zemes beigas. Tas ir jauns sākums, un Zeme grasās dot dzīvību ļoti lielā veidā. Nostipriniet sevi, mīļie. Pierodiet sajust šo skaisto enerģiju bez dusmām. Jūtieties ērti, pievelkot šos cilvēkus ap sevi, kas zina, kas jūs esat un var ieraudzīt, kur ir jūsu enerģija. Viņi var jums palīdzēt pāriet no viena soļa pie nākamā, jo tas, ko jūs esat izdarījuši, ir neticami no šīs plīvura puses. Mēs ļoti ar jums lepojamies.

Mēs zinām, ka nav viegli būt cilvēkam. Mēs zinām, ka tas ir sarežģīti, un mēs zināt, ka jūs atgriežaties cilvēka domāšanā visu laiku. Bet jūs esat dievi. Jūsos ir tikai nedaudz no cilvēka. Jūs esat daļa no visu-redzošā, visu-zinošā un visa-esošā augstākā aspekta. Jūs sākat nest šīs zināšanas apzinātā līmenī savās ikdienas dzīvēs, katru dienu. Mēs esam tik satraukti, skatoties, kā jūs to darāt. Izbaudiet ceļojumu. Nebaidieties, un kad jums ģimenē ir kāds neliels strīds, sviniet to.

Mēs lūdzam jums izturēties vienam pret otru ar vislielāko cieņu – pat pret jūsu ģimeni. Stipriniet viens otru ar katru iespēju. Saspēlējieties labi kopā.

Espavo.

Grupa

 

Savienojot sirdi

Barbara Rotere

Jauna dzīve, lai arī kur jūs to izvēlētos audzēt

Stīvs un es esam izbaudījuši būšanu mājās šajā jūnija mēnesī. Šis ir lielisks laiks, lai balansētos. Mēs esam atkal-savienojušies ar mūsu māju, turpinot to padarīt par daļu no tā, kas mēs esam. Ir tik jautri pavadīt laiku ar draugiem un ģimeni, un dalīties realitāti, ko esam radījuši.
Nesen es nolēmu, ka izmēģināšu savu roku dārzniecībā. Kad mēs dzīvojām Sandjego, Kalifornijā, es stādīju svaigas puķes katru pavasari. Klimats bija lielisks, lai puķes varētu plaukt savā pilnībā. Gandrīz piecus gadus mēs dzīvojam Lasvegasā, Nevadā. Es pametu dārzeņu un puķu audzēšanu dēļ mūsu grafika, un es zinu, ka šajā reģionā, ko mēs saucam par mājām, augiem nepieciešamas papildus rūpes, kuras es nespēju dot. Mēs esam svētīti, ka mums nav tipiskās tuksneša ainavas. Mums pat nav neviena kaktusa! Mums ir zāle, ziedoši krūmi, augi un rozes. Mūsu pagalms ir oāze tuksnesī. Viss ir jālaista, lai tas izdzīvotu. Rūpējoties par savu vidi, mēs vienmēr meklējam veidus, kā uzglabāt mūsu ūdeni, un meklējam dažādas ainavas veidošanas iespējas. Un tomēr es atradu vietu mūsu dārzā, kas alka kādas krāsas. Mēs aizgājām uz stādaudzētavu un izvēlējāmies puķu varavīksni.
Un tad sākās izaicinājumi. Pirmkārt, klimats Lasvegasā nav tik piemērots augiem kā Sandjego. Es zinu, ka – lai arī kur tu ietu, tu vari tur radīt jaunu dzīvi. Es zināju, ka man šiem ziediem būs jādāvā sava nedalīta uzmanība, mīlestība un sapratne par viņu jaunu apkārtni. Katru rītu es tās uzslavēju par to, kā viņas aug un cik tās ir skaistas. Tas viņām bija neliels šoks – izņemt no viņu drošajām vietām stādaudzētavā, un tikt iestādītām jaunajā vietā manā pagalmā. Man vajadzēja tās spēcināt, pirms es redzēju, kā tās var augt. Es ļāvu saulei tās apspīdēt ar saviem maģiskajiem stariem, vēsajam vakara gaisam ļaut tām atpūsties. Es pievienoju speciālus vitamīnus augsnes bagātināšanai. Mans mīļākais produkts, ar ko es tās bagātināju, saucas „Brīnumainā augšana”. Es mīlu šo nosaukumu, un tas patiesi palīdz augiem plaukt.
Visa mana uzmanība, ko esmu devusi šai jaunajai dzīvei, mani atalgojusi ar starojošām krāsām. Tas ir parādījis, ka
jebkurai lietai, ko vēlamies attīstīt un izaudzēt, nepieciešama mūsu uzmanība un pozitīvas enerģijas sūtīšana. Tāpat kā puķēm, arī mums nepieciešamas īpašas rūpes. Dodiet sev bagātīgu augsni, kur jūs dzīvojat, rūpes un mīlestību, kurā augt. Pārliecinieties, ka bagātiniet savu ķermeni, prātu un dvēseli. Izbaudiet savu dārzu dzīvē, lai arī kur jūs būsiet izlēmuši iestādīt savas saknes.

Ar gaismu un mīlestību,

Barbara

 

Copyright Notice:
Copyright 1998 – 2010 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user aggress to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2010 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org.     Thanks for helping to spread the Light!