marts 2009

Tehnoloģiju lejupielāde
Kosmisks notikums

No Stīva:

Šomēnes grupas ziņojums ir par notikumu, kas paredzēts 2009. gada 21. un 22. jūlijā. Daudzus gadus viņi ir runājuši par savstarpējo saistību starp tehnoloģiju un cilvēku vibrāciju. Īsumā versija ir tāda, ka tehnoloģija ir mūsu kopīgās cilvēku vibrācijas līmeņa tiešs atspulgs. Tā kā kolektīvā vibrācija paaugstinās, uz Zemes var atrasties augstākas tehnoloģijas. Daudzreiz mūsu vēsturē ir mēģināts ieviest augstākas tehnoloģijas, bet tas nav izdevies.
Piemēram, kad cilvēki atklāja pusvadītājus, kas bija datoru darbības pamats, tā patiesībā bija sēkla, kas nejauši tika iesēta daudzus gadus pirms agrīnajiem 1900-ajiem gadiem. Kad Hitlers beidzot atstāja planētu, tas bija jaunu iespēju sākums, un daudzi ieradās uz Zemes no Atlantīdas dienām. Šie bērni auga, un viņi iezīmēja atmodas punktu, kad cilvēces kolektīvā vibrācija burtiski ielēca 1960-ajos un 1970-ajos gados.  Šīs vibrāciju maiņas dēļ pusvadītāji tika ieviesti un ātri iekļauti daudzās uz datoriem balstītās ierīcēs, uz kurām mēs tagad katru dienu paļaujamies.
Divās – 21. un 22. jūlija – dienās atvērsies logs, un atkal mūsu pasaulē ienāks augstākas tehnoloģijas. Tiek sēta jauna sēkla, un tā ir liela. Ja šajās divās dienās cilvēku kolektīvā vibrācija sasniegs līmeni, kas varēs atbalstīt šīs jaunās tehnoloģijas, tās tūlīt tiks ieviestas un parādīsies kā „jauns izgudrojums” ļoti tuvā nākotnē. Taču, ja kolektīvs vēl nebūs pietiekami augsts, dažas no jaunajām tehnoloģijām būs ļoti tuvu, bet vēl konsekventi nedarbosies. Tas varētu būt līdzīgi tam, kas līdz šim ir noticis ar aukstu sakausējumu.
Lai gan iespējas ir nebeidzamas, īpaši jāraugās uz divām specifiskām parādībām. Lielākā daļa no mums patiesībā atceras laiku pirms datoru un mobīlo telefonu ienākšanas dzīvē, bet tagad šīs tehnoloģijas ir mūsu dzīves neatņemama sastāvdaļa. Mēs esam atkarīgi no tām. Nākotnē tehnoloģijas, kas ir tieši mūsu priekšā, varētu sasniegt 12 reizes lielākas tehnoloģiskās iespējas, nekā tas bija datoru ieviešanas lielās izmaiņas laikā. Svarīgi ir tas, ka šīs tehnoloģijas var palīdzēt mums pārtraukt Zemes piesārņošanu un palīdzēt tai atgūt līdzsvaru. Piemērs, ko viņi sniedza, bija dzīva bioloģiskā materiāla (aka The Star Trek transporter) teleportēšana, kas samazina oglekļa emisiju no transporta līdzekļiem gandrīz nakts laikā.  Viņi teica, ka tas patiešām ir ļoti tuvu, jo tā ir bijusi mūsu kolektīvā apziņa daudzus gadus. Ja kolektīvā vibrācija būs pietiekoši augsta šajās jūlija dienās, varēs ieviest jaunas tehnoloģijas, un no paša sākuma tās ieaugs realitātē.
Viņi izteica vēl vienu svarīgu punktu. Viņi teica, ka šoreiz viss būs savādāk, un ka neviens no mums netiks iesaistīts, kamēr visi nebūs iesaistīti; viņi pat teica, ka cilvēces zemākā vibrācija uz Zemes izlems, ciktāl visi cilvēki iesaistīsies. Turklāt, izlasiet iepriekšējā mēneša ziņojumu “2009 gads – Atšķiršanas beigas.” Paturot to prātā, mūsu kā Gaismas kalpotāju darbs ir kļuvis mazliet skaidrāks.
Izrādīt līdzjūtību tiem, kas ir ap mums visos vibrāciju līmeņos, tagad ir īpaši būtiski. Deru, ka lielākā daļa no jums nekad nav domājuši par to, ka laipnība un līdzjūtība pret savu sakaitināto kaimiņu varētu glābt Zemi!
Apskauju!

Stīvs Roters

 

No Grupas

Sveicieni no mājām

Dārgie Debesu radītāji uz Zemes! Jūs esat kļuvuši tuvāki, nekā jebkad agrāk. Jūsu sapņi drīz piepildīsies daudz dažādos veidos. Teiksim jums to laikā, ko Jūs saucat par krīzi, bet kas nav krīze. Tā ir dabiska tā, kur jūs dodaties, evolūcija. Mēs jums teicām, ka runāsim par neparastu notikumu, kas paredzēts 21. un 22. jūlijā. Precīzu brīdi vai stundu, kad tas notiks, paredzēt nav iespējams, jo mēs kā cilvēki turpinām pārvietoties. Ļaujiet mums izskaidrot, kas notiek koncepcijās, kuras mēs esam jau snieguši tā, lai jūs varat ieraudzīt šo kosmisko notikumu.
Cilvēce attīstās neiedomājamā ātrumā. Tas rada daudz grūtību daudzos līmeņos. Lielākā priekšrocība uz Zemes ir tā, ka cilvēkiem vairs nav atlicis daudz laika, kas pasargā Jūs no jūsu pašu domām. Tādēļ, ka Jūs, katrs un ikviens no jums, esat radītāji – brīdī, kad jūs domājat, tas notiek. Un tādēļ bailes, kas ir cilvēces sirdīs, kļūst par lielāko priekšrocību šajā evolūcijas punktā. Jūsu radošās spējas kļūst ievērojami stiprākas. Vēl jūsu pieķeršanās vecajai gaismas, tumsas un polaritātes enerģijai rada negatīvu situāciju, jo tagad jūs varat radīt vislielākās bailes daudz vieglāk. Tas notiek daudzviet, kur cilvēki nezina par savu iekšējo spēku, un tas, kas notiks šajās divās dienās, būs svarīgi. Tas būs mērījums, kas parasti uz planētas Zemes nenotiek. Tā vietā notiks cilvēces kolektīvās vibrācijas mērījums, kas tiks veikts noteikta iemesla dēļ.

Tehnoloģiju lejupielāde 2009. gada 21. un 22. jūlijā.

Vairākas reizes mēs esam runājuši par līdzsvaru starp tehnoloģiju un garīgo evolūciju. Tehnoloģiju līmeni uz mūsu planētas nosaka vispārējais ¾ līmenis vai visu cilvēku uz Zemes kolektīvā vibrācija. Uz Zemes ir bijušas daudzas reizes, kad citas dzīvības formas burtiski ir nometušas jaunas tehnoloģijas uz Zemes. Lai arī tas parasti tika darīts ar godīgu mēģinājumu palīdzēt cilvēcei attīstīties, šī tehnoloģija nedarbojās. Tā darbojās citām dzīvības formām, bet tā nedarbojās jums. Pavisam vienkārši, tā nedarbojās, jo kolektīvā cilvēces vibrācija nebija pietiekami augsta, lai balstītu šo tehnoloģiju. Pārāk liela tehnoloģiju lejupielāde notiks uz Zemes 21. un 22. jūlijā, lai atbalstītu šādu tehnoloģiju. Ja vibrācija tajās dienās būs pietiekami augsta, lai to balstītu, tā nekavējoties tiks ieviesta un augs.
Vai jūs atceraties savu dzīvi bez datoriem tikai pirms dažiem gadiem? Datortehnoloģiju izmantošana bija milzīgs solis, kas līdz zināmai pakāpei ietekmēja gandrīz katru mūsu ikdienas  dzīves jomu. Nākošais solis varētu būt gandrīz 12 reizes varenāks nekā iepriekšējais. Ne tikai datori radikāli mainīsies, bet tehnoloģijas, kas ir bijušas cilvēces kolektīvajā domā, tagad var ātri manifestēties. Dažas no tām ir bijušas cilvēces kolektīvajā domā daudzus gadus, tikai gaidījušas aktivizēšanos. Šīs tehnoloģijas agrāk nekad nemanifestējās, jo cilvēces kolektīvā vibrācija nebija pietiekami augsta, lai to atbalstītu. Šodien mēs kaitinām jūs ar vienu no daudzām lietām, kas var notikt jūsu pašu evolūcijas rezultātā.

Transportiera tehnoloģija

Pirms vairākiem gadiem bija televīzijas daudzsēriju filma Star Trek.  Šodien daudzas no šajā programmā redzētajām tehnoloģiojām ir jau manifestējušās uz Zemes.  Bet viena tehnoloģija, kas nekad nav manifestējusies, ir dzīva, cilvēka, bioloģiska materiāla molekulāra transportēšana. To sauc par transportieri. Šoreiz tas ir tieši jūsu priekšā, ja cilvēces kolektīvā vibrācija ir pietiekami augsta, lai to atbalstītu. Jūs redzēsiet, cik ātri tas izmainīs dažas no lielākajām iespējām, ar ko cilvēkiem šodien ir jāsastopas. Cik ātri jūs būsiet spējīgi palīdzēt Zemes Mātei atjaunoties, palīdzot tai dzimšanas procesā! Kad šī jaunā tehnoloģija tiks ieviesta uz Zemes, ļoti strauji uz Zemes būs daudz izmaiņu. Nav noslēpums, ka tad, ja šajā punktā šoreiz tehnoloģija netiks ieviesta, daudzi cīnīsies, jo liksies pārāk labi, lai būtu patiesi. Ir daudzas korporācijas un valdības, kas ir daudz ieguldījušas naftā, kuras nebūs laimīgas, kad tas atklāsies, un tās mēģinās kavēt vai slēpt to.
Saprotiet izmaiņas, kas ir tieši jūsu priekšā, dārgie! Tās ir tās pašas lietas, kas ir radījušas karus uz mūsu planētas daudzas reizes, bet tagad tam nav tā jābūt. Šodien uz planētas Zemes ir daudz komunikācijas, kas nekad iepriekš nav bijusi šo tehnoloģiju priekšrocību dēļ. Mēs tagad lietojam tehnoloģiju, lai sasniegtu jūsu sirdis, un tas ir skaisti, jo jūs to esiet radījuši.

Ko tad, ja mēs to neizgatavosim?

Kas notiks, ja jūs to neizgatavosiet? Labi, šis ir piemērs. Jaunā tehnoloģija atkal un atkal tiks ielādēta, līdz kolektīvā vibrācija būs spējīga to saņemt. Pirmo reizi tā tiks lejupielādēta uz šīs planētas 2009. gada 21. un 22. jūlijā, kad daļa aizsega tiks noņemts tā, lai ieviestu jauno tehnoloģiju, kas būs optimāls laiks jaunās tehnoloģijs ieviešanai un attīstībai. Katru reizi, kad jūs skatāties zinātniskās fantastikas šovus vai filmas un domājat, cik brīnišķīgi ir būt cilvēkam, kas spēj acumirklī pazust un atkal parādīties, jūs iesējat sēklas, kas tagad sāk dīgt. To būtu lieliski redzēt. Katru reizi, kad jūs domājat, cik jauki tas būtu, jūs izsūtāt šīs domas kā radīto. Kad kolektīvā vibrācija sasniedz pietiekoši augstu līmeni, lai to atbalstītu, tad tas manifestējas. Tā enerģija drīz manifestēsies. Pirmo reizi šo tehnoloģiju atbalstīs cilvēces kolektīvā vibrācija. Lūdzu, saprotiet, ka cilvēces transportieris ir tikai viena no daudzām tehnoloģijām, kas ļoti ātri drīz parādīsies. Mēs izmantojam transportieri kā piemēru, lai ikviens var redzēt, kā šāda tehnoloģija var mainīt planētas Zemes seju praktiski nakts laikā. Tā arī ir viena no mums visvieglāk raksturojamajām tehnoloģijām, jo jūs par to esat sapņojuši jau daudzus gadus. Daudzi no jums kā bērni atnāca ar zināšanu, ka jūs varētu transportēt bez mašīnām, lai gan jūs patiesībā neesat redzējuši darbībā, kad skolotājs meklēja vai kad jums tas bija kādam jāpierāda. Tās ir dziļas atmiņas, kas jums ir par savām spējām, un kad kolektīvā vibrācija ir pietiekami augsta, lai planēta Zeme izdarītu milzīgu lēcienu uz priekšu.
Nebaidieties no šīm tehnoloģijām, jo tās var būt planētas Zemes un cilvēku rases pestīšana.  Ja jūs domājat, ka šīs tehnoloģiskās priekšrocības darīs dzīvi vieglāku, tas tā nebūs. Cilvēcei būs vairāk izvēļu nekā jebkad iepriekš, bet, lai gan tās var tikt uzskatītas pat par grūtībām šajā laikā, daudzi tiks iesaistīti darbībā. Daudzi nāks pie jums, jo būs iestiguši, nespēs virzīties uz priekšu, lai gan jaunā pasaule gaida viņus. Daudzi no jums palīdzēs cilvēkiem lielo pārmaiņu laikā. Tā būs viena no kopīgajām jaunās Zemes slimībām un pat pieredzēs to pirms pirmā kritiena.

Kolektīvā vibrācija

Mēs esam lietojuši terminu „kolektīvā vibrācija”, tāpēc ļaujiet mums to skaidrāk definēt. Lemūrijas dienās notika kosmisks gadījums. Ar tīru nodomu daudzi lemūrieši radīja cilvēku un dvēseļu atšķiršanu, kas nekad nav vairs redzēti uz planētas. Tas nenotika tā, kā viņi bija paredzējuši. Tā vietā, lai palīdzētu cilvēcei pacelties uz nākošo līmeni, atšķiršanas rezultātā noslīka Atlantīda. Pēc šī notikuma tika izdarīti daudzi kolektīvie lēmumi, lai slēptu noteiktas tehnoloģijas no cilvēku rases, jo tās būtu nepareizi izmantotas. Tās ir tās pašas tehnoloģijas, kas jums drīz tiks atklātas. Tās vairs nav jāslēpj, un šoreiz Zeme var gūt ievērojamu labumu.
Šo notikumu dēļ tika izdarīts kolektīvs lēmums. Atšķiršana radīja ļoti daudz problēmu, kā tas vienmēr notiek. Pēc Atlantīdas noslīkšanas cilvēki nolēma, ka viņi vairs nekad nemēģinās  atšķirties. Šoreiz atšķiršanas process notiks vienīgi tad, kad viszemākā persona būs pietiekoši augsta, lai atšķirtu. Šoreiz visi iet vai neviens neiet. Tas ir jūsu lēmums, nevis mūsu. Jūs esat uz brīvas izvēles planētas, bet tas bija jūsu kolektīvais lēmums, un tas vēl joprojām pastāv līdz  mūsu dienām.

Ko darīt?

Laikā, kad šī tehnoloģija ienāk jūs pasaulē, meklējiet ceļu, kā sasniegt ikvienu ar smaidu, savu sirdi un beznosacījumu mīlestību. Nevienu netiesājiet par viņa ceļu vai darbībām šajā laikā. Piedošana būs viens no vislielākajiem līdzekļiem uz Zemes šajā laikā. Meklējiet ceļu, kā spēcināt ikvienu ap jums, vienalga, kādas ir jūsu attiecības ar viņiem un neraugoties uz viņu vēsturi vai stāvokli. Tagad ir laiks iet laukā un kaut kādā veidā izstarot savu gaismu uz planētas Zemes. Piedāvājiet savu palīdzību un spēcinājumu tiem, kas ir ap jums, pievēršot īpašu uzmanību tiem, kas varbūt ir pakrituši un kam ir grūti iekļūt atpakaļ spēlē. Tādā veidā jūs būsiet gaismā tuneļa galā.
Jūs nekad nezināt, kad jūs izdarāt lielu savienošanos. Ir viegli raudzīties uz citu dzīvi un domāt par viņiem kā par zemu vibrāciju. Vēl mēs jums pateiksim, ka nav iespējams redzēt citas dvēseles ceļa un dzīves mācības, kuras viņi ir jau iemācījušies. Jūs varbūt esat slēpdamies raudzījušies uz skolotāju un neesat to zinājis, līdz jūs izdarāt kaut ko, lai palīdzētu viņam kādā veidā. Daži no jums domā: “Kas es esmu, kad es dodos uz Mājām? Kāpēc kādam būtu jāsvin mana dzīve? Es neesmu ieguvis Nobela balvu un es neesmu radījis mieru uz planētas Zemes.” Bet jūs nekad nezināt. Var būt, ka svešinieks, kam jūs uzsmaidāt, ir viens no tiem, kam ir liela roka, kas pasniedzas un pieskaras visai pārējai pasaulei, kas nekad to nav darījusi, līdz jūs viņu aktivizējiet un dodiet spēku.
Tā ir reize, kad jūs izmantojiet savu spēku kā apzināts radītājs uz planētas Zemes ¾ reizes, lai zinātu, ka jūs aktivizējiet Cilvēku Enģeli. Jūs esat dieva rokas, kājas un mute. Jūs atspoguļojiet to cilvēkiem caur smiekliem un prieku un caur gara, kas pretendē būt par cilvēku, smaidu. Tas ir tas, kas darīs atšķirību, lai šo tehnoloģiju varētu ieviest.

Cilvēces un Zemes evolūcija

Ir daudz citu iespēju, kas tagad atvērsies. Ir daži ievērojami pasākumi, kas notiek, lai centrētu Zemi un cilvēci tam, kas ir priekšā. Pēdējos piecos gados uz Zemes ir bijis tehnoloģiju   sastrēgums, un tagad tas lielā mērā tiek atbrīvots. Tas notiks daudzās jomās, tāpēc piestiprinieties, dārgie! Jūs esat gatavi iziet cauri planētas Zemes evolūcijai un cilvēces evolūcijai. Jūs to esat lūguši, jūs esat to radījuši, un mums ir tikai viena atbilde: Un Tā Tas Ir.
Mums ir prieks redzēt jūsu spēku. Tā kā jūs visi sākat noņemt aizsegu, jūs sākat redzēt, kas jūs patiesi esat. Mums tas nozīmē vairāk, nekā jūs zināt, jo jūs jau esat noslēguši savus sakrālos līgumus ar mums. Tas nenozīmē, ka mums jūs jāatstāj. Tas, ko tas nozīmē, ir, ka jūs tagad tiekat aktivizēts kā apzināts radītājs un Cilvēks Eņģelis. Jūs esat daļa, kas piedālās spēlē uz šīs planētas, un katram ir laiks, un katrs uzņemas atbildību par savu enerģiju un savu paša laimi.  Sāciet meklēt, kas liek jums smaidīt, un dariet to, cik bieži vien varat. Pieskarieties citiem, cik bieži vien varat, jo tā ir cilvēces dāvana. Ar visām iespējamajām debesīm mēs nevaram jums pieskārties veidā, kā jūs pieskaraties viens otram ar līdzjūtību, pārliecināšanu un cerību. Tas notiks ļoti lielā veidā, tāpēc strādājiet ar visu cilvēci. Strādājiet ar visu sirdi, jo tā būs zemākā vibrācija uz šīs planētas, kas noteiks, vai šī tehnoloģija tiks ieviesta. Vēl ir daudz laika. Jums ir vajadzīga tikai viena diena, lai to izdarītu.

Sviniet gaismu

2009. gada 21. un 22. jūlijs ir svinamas dienas. Mēs nevaram jums pateikt, vai jūs gūsiet panākumus, jo tas mūs noliks pozīcijā, kurā mēs ņemam jūsu spēku, bet mēs to nedarīsim. Jūs zināsiet, un, ja nē, ticiet, jebkurā gadījumā tas pienāks. Jaunās tehnoloģijas atkal tiks nomestas ar maziem intervāliem, kamēr tās tiks pieņemtas. Notiks daudz agresīvu lietu, pārāk daudz, lai jums par tām stāstītu. Lai arī tas nav par kāda veida mērījumiem, tas ir cilvēces kolektīvās universālās vibrācijas mērījums. Jums par to vajadzētu būt lepniem, jo tie, kas to dara, ir jau paveikuši neiedomājami lielu darbu uz planētas Zemes. Ja mēs tikai varētu parādīt, ko Jūs jau esat individuāli izdarījuši, jūs sevi vairs nekad neapšaubītu.

Vairs nekādas kavēšanās

Ziniet, ka apzinātas radīšanas kavēšanās uz planētas Zemes ir jau pabeigta. Paliek tikai mazas daļas jūsu pašu drošībai, jo laika kavēšanās atturēja jūs no vislielākajām bailēm. Tas deva jums iespēju teikt: “Nē. Nebiju domājis. Pēc visa tā es nedomāju, ka es to gribu.” Tagad tas notiks tik ātri, ka jums nebūs laika tādā veidā, kā to darīja radītāji. Aizsegs tiek noņemts. Jūs to esat lūguši. Jā, tas radīs haosu uz planētas Zemes. Jūs to izveidojāt tādā veidā. Skatieties, kas notiek tālāk, jo viss ved pie kaut kā augstāka un labāka, ko jūs redzēsiet nākošajos piecos gados. Nākošajos piecos gados šī planēta pieredzēs milzīgu evolūcijas procesu. Tas ir jau sācies. Pulkstenis tikšķ, bet mēs vēlamies jums pateikt, ka jūsu pieskāršanās citai dvēselei rada milzīgu atšķirību uz planētas nakts laikā.
Priecājieties par virzību, dārgie! Jūs esat radsījuši ļoti skaistu ceļu, pa kuru ceļot. Jūs esat radījuši neiedomājamu ceļu, pa kuru iet ne tikai cilvēces kolektīvajai vibrācijai, bet arī pašam, jo jūs atrodat paši savu aizraušanos un tās lietas, kas dod jums prieku. Tas ir tas, kas pamato garu fiziskajā ķermenī, un tagad vēl jo vairāk ir iespējams, nekā jebkad agrāk. Priecājieties par virzību, dārgie! Būs milzīgs prieks redzēt to, kas ir priekšā. Tas ir jūsu radītais. Ziniet, ka jūs esat dievs, un mēs esam ļoti lepni par jums.
Mums ir vislielākais gods sniegt jums šo ziņojumu. Tas ir mūsu sakrālais līgums būt šeit brīdī, kad cilvēce mostas un jūs esat šeit. Sveicināti Mājās, dārgie! Tagad jums ir iespēja atkal to darīt. Atgriežas Lemūrijas un Atlantīdas dienas, un jūs esat šeit, labojot to, šoreiz darot to atšķirīgā veidā. Sveicināti Mājās! Mēs jums vienkārši lūdzam izturēties vienam pret otru ar cieņu. Barojiet viens otru un saspēlējieties labi!
Espavo
Grupa

 

Copyright Notice:
Copyright 1998 – 2010 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user aggress to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2010 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org.     Thanks for helping to spread the Light!