februāris 2009

2009 Atšķiršanas beigas
Cilvēces siržu savienošana

No Stīva:

Šomēnes grupa runā par 2009.gadu.  Skaitlis deviņi numeroloģijā nozīmē pabeigšanu. Patiesībā lielākajā daļā numeroloģisko ciklu skaitlis 2009 ir 2 vai 11, vēl viņi teic, ka viņi izmanto atpakaļskaitīšanu pret  spīdekļa uzlēkšanu/ ascensiju (010101, 020202 utt.), lai ilustrētu svarīgu punktu. Viņi apgalvo, ka mēs stāvam pie ļoti unlikāla laika loga, kur 2009.gads būs ilūzijas par atšķiršanu uz Zemes beigu sākums. Viņi īpaši ieteica svinēt 090909, ko Gaismas kalpotāji darīs Lielā Lāča ezerā, Kalifornijā, svinot mūsu 090909. Ar šo cerības un mīlestības pilno ziņojumu viņi arī apgalvo, ka iznākums ir atkarīgs tieši no mums katra.  Tas nozīmē, ka mums ir jābūt drosmei iemācīties nebaidīties. Tas nozīmē, ka mums katram individuāli ir jāpārbauda savas ticības sistēmas, vai, kā grupa tās  sauc, par ‘TS’ un jāatbrīvojas no no tām. Viņi par to jau ir runājuši, bet šogad, vairāk nekā jebkad, mums būs vislielākās iespējas sākt to veidot par realitāti mūsu dzīvēs. Vienu brīdi viņi pat apgalvoja, ka nebūs ilgi jāgaida, līdz tie, ko mēs pazīstam kā Zemes Ceļiniekus, dos ziņu par sevi, un viņi smējās, sakot, ka tad, kad tas notiks, mums nebūs problēmu saistīties ar mūsu Zemes brāļiem.

Viens īpašs jautājums, par ko viņi runāja, bija Rietumu pasaulē esošās arābu pasaules un Islama reliģijas uztvere. Grupa apgalvo, ka 2009. gadā daudzas lietas arābu pasaulē kopumā mainīsies, un šis ir labs laiks, lai mēs izglītotos.  Vienā kanāla punktā viņi pat ieteica, lai mēs Islamu iepazīstam Interneta portālā Google vai lasām par to Korānā. Viņi teica, ka mēs atradīsim stāstu par vīrieti, kurš devās uz kalnu un sāka kanalizēt skaistu ziņu par mīlestību. Ekstrēmistu nelielās frakcijas dēļ mums ir nepilnīgs iespaids par vienu no pasaules lielākajām reliģijām. To var salīdzināt ar visu kristiešu ienīšanu, jo maza ekstrēmistu frakcija nolēma nobombardēt abortu klīniku.

2009. gads var būt sākums atšķiršanās beigām uz Zemes, ja visi no mums izmantos iespēju un ieskatīsies sevī, un pārvērtēs mūsu pašu ticību sistēmu.
Lai jums ir lielisks mēnesis, pilns apskāvienu!

 

Sveicieni no mājām
Laika un telpas kritiskie apstākļi

Dārgie,  jūsu ceļojumam ir bijis nepieciešams laiks un telpa, kas jūs ir vedis pie kritiskiem apstākļiem. Mēs vēlamies runāt par to, kas tieši jums ir priekšā šajā gadā. 2009.gads ir kļuvis par ļoti būtisku sākuma punktu jaunai cilvēcei. Jūs  attīstāties un nesat Zemi un katru tās punktu sev līdzi. Jūsu izaugsmes ceļš ir aptumšojis acis, lai jūs staigātu apkārt un saskrietos viens ar otru, nezinot, kur jūs ejat vai par ko tas ir. Tagad jūs pilnībā zināt, un tumsa sāk gaist. Jūs saprotat, ka jūs esat dievs un ka jums ir tādas pašas radošās spējas, kādas jūs uzskatāt esam dievam. Faktiski jūs esat lietojuši šīs radošās spējas katras jūsu dienas mirkli, un jūs par to pat nezinājāt. Tas mainās. Arī veids, kādā jūs sazināties un sadarbojieties ar citiem, ieaug nākošajā līmenī, un tas tagad izplatās visā pasaulē. Jā, jūs esat pasaules vadītājs, kas piedāvā cerību. Jā, viņš ir kanāls, un, jā, jums ir iespējas šajā punktā turēties pie savas enerģijas un mainīt savu realitāti nākošajā līmenī to izmaiņu dēļ, ko jūs esat uzsācis.

Deviņi = Pabeigšana

Ļaujiet mums runāt par 2009.gadu, jo deviņi ir šī skaitļa maģiskā daļa. Ja Jūs  raugāties uz savu numeroloģiju un mācībām, jūs redzat, ka deviņi ir pabeigšanas skaitlis. Tas ir liels datums, un faktiski mēs jūs visus lūdzam svinēt  09/09/09, kas notiks šī gada devītajā septembrī. Šis datums ir robežzīme. Tā ir vienkārši iespēja svinēt gaismu jaunā veidā, jo vecie veidi beidzas, un tas ir viens pabeigšanas aspekts. Dārgie, tas, ko mēs lūdzam jūs svinēt, ir atšķiršanas pabeigšana. Sākumā jūs bijāt pirmajā dimensijā, un jūs bijāt dieva neatņemama sastāvdaļa. Jūs bijāt daļa no tā, ko jūs saucat par Māju radītāju, jo Mājās nav atšķiršanas. Visi ir viens otra daļa. Dievs savā neierobežotajā gudrībā bija spējīgs izdarīt visu, izņemot vienu. Viņš nevarēja redzēt un izpētīt sevi, jo nebija kontrasta vai polaritātes. Tāpēc jūs atstājāt pirmo dimensiju un ceļojāt cauri otrajai,  un otrajā dimensijā jūs tikāt apzīmogoti ar dualitāti. Jūs to nesat pat šodien, jo dualitātes laukā jūs redzat tikai gaismu, kad ir tumsa, mīlestību, kad ir bailes. Jūs redzat pretstatus tikai dualitātes laukā, un arī tas beidzas. Kad jūs virzāties uz nākošo līmeni, sākas trialitātes lauks. Tās bija ilūzijas, ka jūs redzat tikai pretējo; jūs redzat tikai vislielāko mīlestību, un vislielākās bailes, vislielāko gaismu un vislielāko tumsu. Tās ir ilūzijas, un trešās pozīcijas dēļ augstākiais “es” veido taisnu dualitātes līniju trijstūrī, ko mēs saucam par trialitāti. Tā ir jauna savienošanās ar savu augstāko “es”. Augstākais “es” var redzēt no atšķirīgas pozīcijas. Tā dēļ jūs virzāties trialitātes laukā, kur jums vēl ir gaisma un tumsa, bet jūsu augstākā “es” pozīcija balansēs to, un jūs sāksiet saprast, ka tā nav lineāra līnija, bet aplis. Trijstūris ir šādas uztveres sākums. Cilvēces sākumā jums bija nepieciešams kontrasts, ko jums deva līnija. Bet tagad jūs esat sasniedzis līmeni, kur cilvēkiem vairs nav nepieciešams kontrasts, lai redzētu dievu.

Daudzas atšķiršanas jomas beidzas, bet, pāri visam, ir jābeidzas valstu atšķiršanai. Tā šobrīd ir sākusi savu spirāles lejupejošo punktu. Lai jūs spertu soli nākošajā līmenī, valstis, kopienas, štati un visas vietas, kuras jūs esat tik tīri atšķīruši, lai varētu ieraudzīt sevi, tagad atkal nāk kopā kā viena. Mēs sakām jums to tāpēc, ka dzīvošana bez atšķiršanas cilvēkiem ir grūta.

Dziļš kontakts = Atšķiršanas beigas

Mēs jau iepriekš esam runājuši par dziļa kontakta līmeni, kas tagad jums ir apzināti pieejams katru dienu un mirkli.Tā vietā, lai sazinātos ar cilvēku vienā līmenī, jūs varat ieiet komunikācijas iekšējā līmenī un ar ļoti nedaudz vārdiem sazināties ar citu dvēseli sirds un dvēseles līmenī. Tā dēļ rodas jaunas iespējas. Cilvēki kopumā zaudē toleranci pret galēju atšķiršanu, kas pašreiz eksistē. Kas ir labs? Vairs nekādu noslēpumu uz planētas Zemes … un tas ir jauki. Tās nav sliktas ziņas, vai ne? Daudziem tas būs grūti, jo jūs esat ielikuši sevi enerģijas laukā. Jūs mīlat savu privātumu un savu sakrālo vietu. Jūs nekad nezaudēsiet savu sakrālo vietu vai savu mantojumu. Šīs jūsu vērtības vienmēr būs šeit. Tagad cilvēce atradīsīs jaunu saskari, kas neprasa atšķiršanu, kas bija nepieciešama iepriekš. Tas notiks daudz dažādos līmeņos. Valstis nezudīs, bet cilvēki drīz sāks attekties no šīm līnijām. Šogad beigsies siržu atšķiršana, un tas ir tikai laika jautājums, pirms Zemes iedzīvotāji kļūst par Zemes brāļiem.
Jūs esat viens tādā pašā veidā, kā Jūs esat viens Mājās. Tagad jūs sākat to redzēt  caur dziļu kontaktu, kas nozīmē  ieiešanu tieši dvēseļu līmenī, tieši uz to cita cilvēka daļu, kas esat arī jūs, to daļu, kurā jūs dalāties ar viņiem. Tagad sākas maģija, jo tāpēc, ka tas notiek, cilvēce sāks veidot vienotu Zemi. Reizē ar to nāk atbrīvošanās no spriedzes uz Zemes pašas, jo tā absorbē jūsu enerģiju. Jūs esat tās daļa, tāpat kā jūs esat viens no otra daļa. Tas ir, kāpēc jūs esat tik piesaistīti kristāliem. Tiem ir visaugstākais vibrāciju līmenis no minerālu valstības. Tie runā ar jums, ja jūs klausāties. Zeme runās ar jums, ja jūs klausīsieties. Cilvēki rezonēs vairāk ar kristālu daļu nekā ar akmens vai dabiskajām daļām, jo tā ir tuvāka jūsu vibrāciju līmenim. Zemei ir vajadzīga jūsu palīdzība daudzos veidos. Ir daudz dažādu veidu, kā labot un strādāt ar Zemi. Tagad ir kļuvis populāri dzīvot zaļi, un tas Zemei palīdz. Kad jūs atbrīvojaties no nepieciešamības atšķirt sirdis, jūs atverat durvis evolūcijai visos līmeņos. Tas tagad notiek.

Ziņas nav jaunas

Mēs lūdzam jūs ieskatīties pasaules notikumos un saprast, kas notiek. Lūdzu, neskatieties ziņas un neticiet tam, ko redzat. Skatieties ziņas ar skeptisku aci un izvertējiet to, kas trūkst. Skatieties ziņas no augstākas perspektīvas, un redziet kopainu.  Lūdzu, paturiet prātā, ka ziņas nav jaunas. Tās tikai ziņo par notikumiem, kas jau ir notikuši. Paskatieties uz lielaku ainu, un neiestiedziet spriedumos, cik viss ir slikts. Vispirms jūs mainīsiet savu realitāti, un pēc tam jūs mainīsiet visu ap sevi. Draugi, kaimiņi, ģimene un tie, ar kuriem jūs kopā strādājat, sāks ļoti strauji augt, lai beigtu šo atšķiršanu.

Protams, būs bailes, jo tas ir normāls cilvēces process. Bailes ir tikai nezināmais, un, kad jūs aizpildāt šo vakuumu, jums var nepatikt tas, ko jūs ieraugāt. Būs bailes, jo cilvēkiem liksies, ka viņi zaudē savu sakrālo telpu un savu privātumu. Cilvēki atradīs dažādus vārdus, lai raksturotu to, kas notiek. Lielu cilvēku grupu atšķiršana rada karu uz šīs planētas. Cilvēki tic, ka viņi ir atšķirti viens no otra. Ko jūs bombardējat, sevi? Jā.
Islama evolūcija
2009. gadā jūs redzēsiet izmaiņas daudzās jomās. Mums nepatīk lietot vārdu reliģija, jo tieši šis vārds  nozīmē atšķiršanu, kas būtībā neeksistē. Atšķiršana ir cilvēku ilūzija. 2009. gads sāks rādīt izmaiņas arābu pasaulē.  Arābi un tie, kas tic Islamam, tagad  ienāk visu cilvēku uz Zemes apziņā. Tas ir noticis līdzīgi daudzām izmaiņām, vispirms caur konfliktu. Drīz tie, kas ir veicinājuši naidu un investējuši šajos konfliktos, cietīs neveiksmi. Tā kā tas notiek, ir lielas vienotības iespējas. Mēs lūdzam jūs to izstudēt, paskatīties uz to, zināt, kas notiek, jo šīs atšķirības katru dienu mazinās, un bailes var tikai izšķīdināt ar zināšanām. Mēs lūdzam jūs Korānā vai Interneta portālā Google iepzīties ar Islamu. Meklējiet veidus, kuros jūs esat līdzīgi, tā vietā lai meklētu  atšķirības. Tad, tā kā sāk notikt šīs atšķirības, jūs varat tās atbalstīt. Nāk jauna paaudze, sagatavojiet tai telpu, un šoreiz atšķiršana sāk beigties. Tā ir daļa no procesa un sagatavošanās  skaistajam 2012. gadam, kas ir tieši priekšā. Lai piedzimtu jauna Zeme, dārgie, atšķiršanai ir jābeidzas, un tagad ir laiks, kad jūs to varat sasniegt savā sirdī un just saikni opozīcijas vietā. Tagad ir laiks, kad jūs izdarāt atšķirību.

Elastīgas ticību sistēmas nav ‘TS’

Mēs vēlamies, kaut jūs visi varētu ceļot uz dažādām Zemes vietām un palikt cilvēku mājās, lai redzētu, ka cilvēki dzīvo savu dzīvi gandrīz identiski jūsējai. Ticību sistēmas ir tās, ko mēs saaucam par TS.  Tā kā turpinās cilvēces evolūcija, elastīgas ticību sistēmas balstīs vienotību, kamēr stingrās atbalstīs tikai atšķiršanu. Tā kā atšķiršana šajā gadā mazināsies, jūs sāksiet redzēt daudz vairāk šeit uz Zemes. Ļaujiet savām smadzenēm un sirdīm atvērties iespējām, ko cilvēce nekad iepriekš nav pieredzējusi. Jaunās planētas Zemes maģija sākas tagad. Jaunas Zemes un jaunas cilvēces dzimšana var notikt tikai tad, kad jaunā Zeme ir atdzimusi. Dārgie, tas nav paredzēts 2012. gadā, tas ir paredzēts 2010. gadā. Atšķiršanai, kas jūs attura, siržu atšķiršanai tagad ir jābeidzas, lai tas notiktu, un mēs esam tik pateicīgi, ka jūs pievērsiet tam uzmanību.

Jūs nesaprotat mūsu perspektīvu par jums, un mēs vēlamies noņemt uz mirkli aizsegu tā, lai jūs varētu ieraudzīt sevi caur mūsu acīm. Jūs sevi nekad neapšaubītu, ja jūs redzētu, ko mēs darām. Jūs vienmēr būtu lepni; jūs vienmēr staigātu ar gaismu no Mājām tieši pāri savam plecam. Vienalga, kurā ceļā jūs vēlējāties doties, tā vienmēr būs šeit, lai apgaismotu jūsu ceļu. Jums nepatīk neveiksmes. Tas ir kaut kas, kas jums ir jāzina. Jūs nevarat ciest neveiksmi, jo jūs esat dievs, un dievam nav neveiksmju. Mūsu mērķis ir tikai izplest jūsu spārnus, lai atspoguļotu cilvēces lielumu. Mūsu mērķis ir palīdzēt atcerēties, kas jūs patiešām esat, un tas ir iespējams tikai tad, ja jūs sākat atšķirties starp planētas Zemes pasaulēm.

Atšķiršanas beigas izveidos pirmo kontaktu

Varam pateikt, ka diezgan strauji notiek vēl kaut kas. Tikai pēc dažiem gadiem citas būtnes ieradīsies uz šīs Zemes no citām sfērām. Tās ir bijušas šeit visu laiku citās dimensijās. Jūs saucat tos par Zemes Ceļiniekiem. Tās ir vienkārši būtnes no citām spēlēm. Mums nepatīk jūs sarūgtināt, bet jūs neesat vienīgā spēle Visumā. Jā, jūs esat viens, kas visu laiku mainās, un visa uzmanība ir vērsta uz planētu Zemi un Zemes būtnēm, jo jūs esat brīvi izvēlējušies spēli un  paaugstinājuši savu vibrāciju, lai sāktu atcerēties. Tas nekad iepriekš šajā kontekstā nav noticis. Tā dēļ visas acis ir pievērstas Visumam un Zemes būtnēm, kas šeit ir. Jūs domājat par sevi kā vientuļnieku, kurš slēpjas savā istabā, kad jūs esat vientuļš, nejūtat atbalstu un neatceraties, kas jūs patiesībā esat, bet jūs neiedomājaties, ka ir miljardiem būtņu, kuras jūs novēro pār jūsu plecu. Jūs uztrauktos par privātumu, ja jūs to zinātu.

Vecāku rases palīdzēs
Daudzas no šīm būtnēm ir no jūsu izcelsmes vecāku rasēm, ieskaitot plejādiešus, sīriusiešus, arkturiāniešus un vēl trīs citus, kas ir šeit, lai palīdzētu ieiet nākošajā līmenī. Viņi bija šeit jau pašā sākumā. Viņi ir daļa no jūsu vecāku rasēm, un tādēļ viņi atkal ir sanākuši kopā,  lai palīdzētu beigt atšķiršanu, kas reiz bija nepieciešama. Tas ir, kāpēc visi cilvēki sāk pamanīt savādas lietas.

Daudzdimensionalitāte tagad ir iespējama jūsu sasniegumu dēļ. Jūs sākat redzēt, ka jūs neesat viens cilvēks, bet jums ir daudz aspektu. Jūs bieži vēlaties zināt, kāpēc tas ir tā. Kāpēc kāds nokļūst komas stāvoklī? Kāpēc cilvēks vēlas atstāt šo Zemi, bet nevar? Kāpēc cilvēks, kurš patiešām vēlas palikt, pēkšņi nomirst? Daži tam nepievērš uzmanību, bet tas ir paša daudzdimensionalitātes dēļ. Visām dvēseles dimensijām ir trīs pazīmes: dzimšanas brīdis, dzīves mācība, ar ko viņi strādā, un miršanas brīdis. Ja visas 11 dimensijas ir veselas un jūs neesat savā dimensijā, dažreiz jūs ieejat komas stāvoklī, lai gaidītu citus. Tas notiek ar daudziem cilvēkiem, un tas kļūs skaidrs, jo būtnēm, kas nāk no šīm citām spēlēm,  citām pasaulēm, ir piekļuve ar daudzdimensiju spējām.

Jūs domājat ka Zemes Ceļiniekiem ir lielas spējas, visaugstākā līmeņa tehnoloģijas, un ka viņi ir tādi, kas spēj staigāt cauri sienām un darīt lietas, kuras jūs nespējat. Viņiem, dārgie, vienkārši nav sienu. Viņi dzīvo dimensijā, kur viņi staigā ar pavisam nelielu atšķiršanu, vai vispār bez tās. Tas ir pēdējais, kam mēs vēlamies pievērst jūsu uzmanību, jo atšķiršana starp dimensijām arī strauji mazinās. Tas var arī radīt bailes, ja jūs neesat sagatavoti. Bet, ja jūs vienkārši skatīsieties savas filmas, grāmatas, televīziju, jūs katru dienu redzēsiet arvien vairāk lietu par daudzdimensionalitāti. Tas notiek, lai implantētu to kolektīvajā cilvēces prātā, tā ka tad, kad tas sāks notikt, jūs sapratīsiet koncepcijas. Tas ir par atšķiršanas beigām, un  tas ir par to, kur jūs esat šajā dienā. Tas ir vissvarīgākais, uz ko mēs gribam vērst jūsu uzmanību šajā gadā. Kā es varu būt “līdzīgs” “atšķiršanas” vietā? Kā es varu atrast vairāk kopīgo nekā atšķirīgo?  Mēs jums varam pateikt, ka tas ir tikai uztveres nelielas pārbīdes jautājums. Daudzi no jums ir tik jūtīgi, ka jūs baidāties to darīt. Jūs zināt, ka tad, ja jūs zaudēsiet savu atšķiršanu, jūs uzņemsiet pasaules problēmas. Tas nenotiks. Jūsu enerģija, kas tiek tērēta, lai paceltu citu sirdi, darīs jūs stiprāku, kā jūs zināt. Notiks kolektīvā dziedinšana, un jūs esat tās liela daļa. Mēs aicinām jūs, Gaismas kalpotāji, kas jūtat saistību ar šo ģimeni, ņemt zobenu un aizmirst pagātni. Ņemiet šos atšķiršanas līdzekļus un zaudējiet to. Izstiepiet tos un iepazīstiet savus kaimiņus.

Jūs, cilvēki, domājat par valsti pāri tur … pār ko? Viņi ir aizmiruši, par ko bija strīds pirms gadiem, bet vēl joprojām pastāvīgi tiek zaudētas dzīves šajos strīdos. Karš ir pašpropogandējošs, un ir acīmredzams, ka cilvēkiem vēl joprojām ir ko mācīties. Kad jūs redzēsiet abas aizsega puses, jūs redzēsiet jebkura strīda abas puses, un jūs sapratīsiet, ka kaut kas ir jāatrisina vienoti. Tas nav par pareizo un nepareizo, jo pareizais un nepareizais neeksistē. Dārgie, tas ir tikai ārēji. Tagad jūs  sākat to redzēt ar trialitātes lauku. Jūs sāksiet redzēt, ka paliek telpa daudz dažādām nokrāsām, ko jūs iepriekš neesat redzējuši. Vai jūs saprotat, ka, ja jums neuzbruktu būtnes no ārējās telpas, jūs varētu būt pastāvīgi saistīti? Jūs varbūt visi strādātu kopā, lai glābtu planētu Zemi. Dariet to tagad, nebūdami kaut kam opozīcijā, bet apvienojoties ar kādu cilvēka sirdi. Tā ir nākošā evolūcija, kas notiek, un tā sākas šajā gadā.

Dublēšanas plāni noliek jūs šeit pareizajā laikā

Šis ir maģisks laiks. Daži no jums ir dublēšanas plānā. Dažiem no jums nebija īsto vecāku, uz kuriem jūs cerējāt, jo jūsu dzimšanas laiks bija kritisks. Daudzi no jums ir atcēluši ienākšanu, tā ka jūs varētu būt šeit šajā brīdī. Jūs to izdarījāt. Jūs esat tie, kas mainīs planētu Zemi. Jūs esat lūguši to darīt, un tagad tiek doti visi līdzekļi. Dārgie, tā ir tehnoloģija. Tā dēļ tagad ir iespējams dziļš kontakts. Tā dēļ jūs spējat pārvietoties uz nākošo līmeni, un mēs esam tik lepni par jums. Jūs sākat atcerēties, kas jūs patiesībā esat, un tā ir bijusi mūsu cerība visu laiku. Tagad jūs atceraties pietiekoši daudz sava mantojuma, tā ka jūs varētu zināt, ka nav atšķiršanas. Kad jūs apskaujat citu cilvēku, jūtiet sirdspukstus kā viens un nevis kā divi. Ziniet, ka tas izvedīs jūs laukā Visumā, un planēta Zeme kļūs par dārzu. Tā kļūs par Visuma bibliotēku, jo ikviens ceļos šeit, lai redzētu, kā jūs to izdarījāt. Visas enerģijas un vienības, un visas nākotnes atsauksmes, kas tiks izdarītas planētām, un citas spēles raudzīsies uz planētu Zemi, lai redzētu, ka tas ir izdarīts, ka viņi vēl joprojām paliek fiziskajos ķermeņos un beidza atšķiršanu. Mēs esam tik lepni par jums.

Mēs atstājam jūs ar trīs vienkāršiem atgādinājumiem. Izturieties viens pret otru ar vislielāko cieņu. Barojiet viens otru, kad vien jums ir izdevība. Saspēlējieties labi kopā.
Espavo
Grupa

 

Pastāviet par sevi

Nesen žurnālā  “Marie Claire”  es lasīju Džena Gudvina rakstu.  Šis žurnāls tiek publicēts daudzās valstīs, un tajā bieži ir raksti par pasaules jautājumiem. Šis bija par sievieti Indijā, kurai ir apnikuši vardarbīgi vīri,  korumpeti ierēdņi un noziegumi visumā.

Indijas visnabadzīgākās sievietes ir apvienojušās un cīnās. Viņas ir apvienojušās, valkājot šokējoši rozā sari, kas nav līdzīgi ikdienas krāsām, kādās parasti ir apģērbi. Viņu taisnības meklējumi parasti darbojas. Šis protests pirmo reizi sākās Bandas rajonā, kas atrodas Indijas attālākajos lauku Ziemeļos.
Vietēja ļaunprātīga izmantošana ir kopīga problēma.  Pirms trim gadiem stipra sieviete  Sampat Pal Devi dzirdēja, ka viņas draudzeni sit viņas vīrs alkoholiķis un ka vietēja policija   meklē citu palīdzību vai disciplīnu pret  vīrieša darbībām. Kaut kas sievietē radīja reakciju par viņas draudzenes situāciju.

Šī 47 gadus vecā 5 bērnu māte savāca dučiem savas kaimiņienes, kas bija bruņojušās ar nūjām,  un iemācīja cīnīties.  Viņas deklarēja sevi kā Gulabi bandu, vai “rozā bandu” spilgti rozā sari dēļ, ko viņas izraudzījās, lai apliecinātu sevi. Viņas ir sasitušas apsūdzētu “rapistu”, negodīgus ierēdņus un vīrus, kas ir nepareizi izturējušies  vai aizskāruši  savas sievas.  Pagājušajā gadā viņas pat ir apturējušās bandu, kas zaga no vietējās pārtikas bankas.

Šīs varenās grupas misija ir dot drosmi sievietēm. Viņas ir tik populāras un pazīstamas kā varones, ka kaimiņu veikalu īpašnieki nevar atturēties no prasības pēc rozā sari, jo visas apkārtnes sievietes valkā tos, lai balstītu šīs grupas līderes, kuru tagad ir simtiem. Šodien pret sievietēm ir mazāk noziegumu, un vairāk meiteņu apmeklē skolas, lai mēģinātu radīt labāku dzīvi, nekā  citu paaudžu sievietēm.
Šī grupa vairs neizmanto vardarbību. Tagad tikai viņu vārds vien un tas, ka viņas nāk novērst jebkuru vardarbības vai korupcijas aktu, ir pietiekami, lai apturētu noziegumus.
Šis stāsts mani patiešām iespaidoja. Mēs zinām, ka netaisnība notiek ne tikai pret sievietēm, bet arī vīriešiem un bērniem, kā arī visā pasaulē.  Ir laiks pastāvēt par sevi. Ja pret jums dzīvē izturas negodīgi, neatkarīgi no tā, vai situācija ir liela vai maza, aizstāviet savas tiesības.  Ziniet, ka jūs neesat vieni. Ejiet pie citiem, kas var palīdzēt, un iedrošiniet mainīt savu pasauli līdzīgi, kā to ir darījusi Indijas “rozā grupa”.
Visa mana mīlestība un gaisma,
Barbara Rothere

 

Copyright Notice:
Copyright 1998 – 2010 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user aggress to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2010 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org.     Thanks for helping to spread the Light!