septembris 2008

Dziļškontakts
Skaistuma klana aktivizēšana

 

No Stīva:

Mums ar Barbaru ir ļoti laimējies, jo mūsu dzīvē ir daudzi ļoti skaisti cilvēki. Visjocīgākais ir tas, ka lielākā daļa patiešām skaistu cilvēku pat neapzinās, ka viņi ir skaisti. Es esmu strādājis ar daudziem semināros un privātās sesijās, kur esmu palīdzējis viņiem ieraudzīt formas, ko viņi ir izveidojuši daudzas reizes neapzināti, lai noslēptu savu skaistumu negribēti pievērstas uzmanības dēļ, ko skaistums bieži iezīmē. Vai tagad ir droši ļaut atklāti visiem raudzīties uz mūsu pašu patieso skaistumu? Grupa saka, ka tas ne tikai ir iespējams, bet tas kļūs svarīgi mums ar nolūku, īpaši tiem, kas nāk no Skaistuma Klana. Jā, tas ir droši, un ir drošas vietas, kur jūs varat izstarot visu savu gaismu un dalīties savā skaistumā. Ir pat drošas vietas, kur Jūs varat baudīt veselīgu seksuālo enerģiju bez bailēm. Šo drošo vietu atrašana un radīšana kļūs ļoti svarīga, jo cilvēce ieņem šo nākošo kvantu lēcienu ceļā, kas ir tieši priekšā. Tas sāks aktivizēt to, kas ir Skaistuma Klanā, Sakrālos Līgumus.
Otra ziņojuma tēma bija par jauna līmeņa komunikāciju, ko tagad mums visiem ir iespējams sasniegt. Viņi sauc to par “Dziļu kontaktu”, un lai gan tas ir balstīts uz verbālu un sensoru komunikāciju, tas ir ļoti dziļš uzticības un otra cilvēka sapratnes līmenis. Viņi saistīja šo komunikācijas līmeni ar “Bezlaika mīlestības” sasniegumiem, kas, pēc viņu teiktā, tagad var būt sasniedzama ar daudziem cilvēkiem jūsu ikdienas dzīvē. Viņi saka, ka cilvēki, kas sasniedz Dziļu kontaktu, ir tik dziļi iemīlējušies, ka viņiem “nevajag” vienam otru.
Kad jūsu pašu enerģijas laukam nav ierobežojumu, jūs esat brīvs, ļaujot citai personai visu ceļu jūsu sirdī. Tas ir visintīmākais, ko divas personas var sasniegt fiziskajā formā. Tiem, kas ir no Skaistuma Klana, agrāk tas ir bijis ļoti grūti. Lai sasniegtu Dziļu kontaktu, nav jābūt baiļu vai ierobežojuma enerģijai. Pat bailes no sprieduma vai bailes no tā, ko citi domā par jums, var bloķēt Dziļa kontakta sasniegšanu. Visai jūsu enerģijai ir jābūt koncentrētai no ārpus, lai bezbailīgi izstarotu jūsu paša gaismu (skaistumu) tā, lai jūs varat precīzi redzēt savu atspulgu sava partnera dvēselē. Tagad tas ir iespējams daudz dziļākos līmeņos nekā jebkad agrāk. Viņi saka, ka tas ir dziļas komunikācijas līmenis, ko mēs varam sasniegt  ar daudziem cilvēkiem savās dzīvēs, ne tikai ar mīļākajiem. No grupas redzesviedokļa tas nozīmē ļaut citiem cilvēkiem atklāti ieraudzīt visu jūsu dvēseli un visu jūsu skaistumu. Vai jūs esat gatavi Dziļam kontaktam?
Lai Jums ir lielisks mēnesis, Gaismas kalpotāji!
Apskāvieni!

 

No grupas

Sveicieni no mājām

Dārgie, jūs esat ceļojuši ilgi cauri kosmosam, lai nokļūtu šeit  šajos krēslos pašreiz. Šis ir ļoti sakrāls līgums, ko jūs sev esat izvirzījuši, jo viens cilvēks var mainīt šo planētu.  Viens cilvēks var apkopot visu enerģiju, kas ir nepieciešama, lai ļautu tam notikt.
Jūs redzēsiet lielas izmaiņas uz planētas Zemes.  Mēs esam stāstījusi par šīm izmaiņām un esam parādījuši jums sagatavošanās ceļu, lai ļautu tām sākties, un tagad tas ir ceļš.  Gatavi, apkopojiet, ejiet!
Veidojas Jūsu jaunās dzīves, un infrastruktūra ir gatava, lai saktu sniegt atbalstu jūsu jaunajam “es”. Jūsu jaunais “es” ir cilvēks, kuru jūs vienmēr esat pazinis, kurš ir gaidījis, lai iznāktu laukā un būtu brīvs. Tas ir tas, kurš ir gaidījis, lai piederētu viss, ko jūs uzskatījāt, ka tas jums ir nepieciešams, darījis visu, lai kas tas nebūtu, ko jūs atnācāt šeit darīt, un lai nestu jūsu Gaismas smaržu no Mājām.
Tas ir tas, kas ir sācies. Jūs esat spēruši apzinātu soli šajā darbā, savā individuālajā saistībā un tajā, ko jūs esat atnākuši darīt uz šīs planētas. Mēs vēlamies dalīties ar jums dažās idejās un koncepcijās, kas palīdzēs atvieglot jūsu pāreju un palīdzēs saprast, ka tagad jūs skatāties uz dzīvi un ikvienu šeit ar citām acīm. Tagad jums ir atšķirīgs redzējums nekā jebkad iepriekš.

Kāds laiks ir tagad?
Viens jautājums, par ko mēs vēlamies ar jums šodien parunāt, ir  laiks. Tas nav nejauši, ka glabātāja glabātājs ir tikko runājis par laiku. Tāpat ka iepriekš, mēs tagad jums sakām, ka laiks vienkārši ir ilūzija; laiks visumā neeksistē; tā ir ilūzija brīvas izvēles spēlei. Un tā ir izlūzija, kas jums ir dota, lai palīdzētu jums saprast, ka jūsu koncepcijas patiesībā ir ierobežotas. Jūs esat sākums un beigas. Laiks vidū ir tas, ar ko jūs ceļojat, ar ko Jūs pašreiz strādājat.
Vēl, paraugieties atpakaļ uz visu pieredzi, kas jums ir bijusi, domājiet par agrāk notikušo. Vai pieredze bija pozitīva vai negatīva, atbalstoša vai degradējoša, tam patiešām nav nozīmes. Tāpēc, ka tad, kad jūs raugāties uz šo pieredzi, tā patiešām attiecas uz laika posmu sākumā. Jūs atceraties to no pagājušajiem gadiem, tiem notikumiem, kas notika jūsu dzīvē, lai palīdzētu jums tapt par to, kas jūs esat pašreiz, un jūs sapratīsiet, ka tie vairs neiederas pašreizējā laikā. Nest savu Gaismu, visu savu Gaismu jūsu fiziskajā ķermenī nozīmē, ka jums jau ir bijusi iespēja sākt atbrīvoties no laika gaitā uzkratās pieredzes.
Ļaujiet mums sniegt jums dažus īpašus piemērus un idejas, kas var palīdzēt jums to izdarīt. Viens no jūsu vissvarīgākajiem aspektiem darbā  ir saprast, ka pagātnes, tagadnes un nākones laika līnijas ilūzijā tikai viena no tām ir reāla. Tagadne ir tā, ko mēs dzīvojam visu laiku; mēs esam šeit katru sekundi. Tas ir viss, kas mums eksistē, jo mums nav nākotnes. Nav pagātnes, uz kuru mēs paļaujamies, kas ir izveidojusi mūs par tiem, kas mēs esam, un ir norādījusi mūsu izvēles virzienu.  Patiesībā tā tagad ir  sākusi kustēties brīvā formā, un jūs sākat atbrīvoties no šīm ilūzijām.Kad jūs to darāt, jūs sākat atbrīvoties no pagātnes un nākotnes, un sākat dzīvot pašreiz.Tas ir cirkulārais laiks, kurā mēs dzīvojam, kurā jūs patiesībā dzīvojat kā gari, kā dvēseles. Ar šo informāciju nāk jaunas koncepcijas, tāpēc parunāsim īpaši par divām, kas ir ļoti cieši saistītas.

Skaistuma Klans

Pirmkārt, mēs vēlamies jums pastāstīt par septiņiem klaniem. Mēs par tiem esam runājuši jau daudzas reizes iepriekš, bet viens no klaniem, kas pašreiz sāk ieņemt noteicošo lomu uz šīs planētas, ir Skaistuma Klans. Skaistuma klanā ir ļoti grūti būt, jo tas nozīmē, ka Jums ir jānāk no Mājām bez kā cita, bet ar skaistumu, ko ieraudzīt. Jūs pastāvīgi meklējat skaistumu un sava skaistuma izteiksmi uz šīs planētas.  Daži no jums ieņems fiziskā skaistuma formu, lai atspoguļotu to atpakaļ citiem cilvēkiem. Daži meklēs skaistumu aiz kameras, kur visiespaidīgākie laika mirkļi ir notverti attēlos. Kad kāds ienāk telpā un redz jūsu versiju par skaistumu, jūsu versija par Mājām ir izteikta uz planētas Zemes.
Ir daudzi, kuri atspoguļos jūsu skaistumu jums, tāpēc ka viņi patiesībā ir citu cilvēku skaistuma atspoguļošanas biznesā. Šis bizness ir ļoti atlīdzinošs, jo tas izplata skaistumu uz šīs planētas. Taču skaistums ir bijusi priekšrocība uz šīs planētas tāpēc, ka tas ir bijis ļaunprātīgi izmantots un nepareizi saprasts. Skaistums bieži ir bijis saprasts nepareizi. Mēs šodien vēlamies runāt par to, jo  daudzi vēlas ieņemt savu vietu, lai palīdzētu mums ieraudzīt skaistumu no Mājām, kas ir atspoguļots uz planētas Zemes. Izrietoši, daudzi no Jums, kas ir no Skaistuma Klana, sāks pamosties jūsu patiesajam nolūkam un kaislībai. Jūs sāksiet pievērst vairāk nozīmes tam, kāpēc Jūs esat darījuši noteiktas lietas un kāpēc Jūs esat pieredzējuši noteiktas lietas tieši tādā veidā, kā tas bija.

Gaismas slēpšana (Skaistums)

Ļaujiet jums pastāstīt par jaunu meiteni, kuru sauc Džeina. Viņa  tika uzskatīta par skaistu jau bērnībā, ar skaistumu, kas staro viņas acīs.  Augot viņa sāk atspoguļot vairāk sava fiziskā ķermeņa skaistumu, jo gars pilnībā enkurojas fiziskajā ķermenī. Drīz viņai kļūst arvien ērtāk ar to, un viņa sāk pat izmantot savu skaistumu.  Džeina sāk redzēt savu skaistumu kā dāvanu, ar ko var dalīties. Protams, ir daudzi, kas redz šo skaistumu, šo Gaismu, un grib, lai viņiem tas pieder, vai vēlas to kontrolēt. Diezgan bieži no tā izriet priekšrocības. Faktiski, tagad ir daudz tādu, kas  ceļas, lai ieņemtu savas vietas, bet kam ir rētaini audi, kas vispirms ir jāārstē.
Dažreiz tā ir ļaunprātīga izmantošana, bet dažreiz ir tā, ka viņi zina, ka viņu klātbūtne rada noteiktu nevēlamu enerģiju. Tas notiek gan ar vīriešiem, gan sievietēm, un daudzreiz tādēļ tie, kas ir no   Skaistuma Klana, iemāca mazliet atturēt viņu enerģiju.  Viņi māca slēpt kaut ko no tā, ko viņi rāda, tā, lai tas netiek nepareizi interpretēts, tā, lai tas netiek ļaunpratīgi izmantots, un tā, lai tas netiek kontrolēts kādā veidā, izmantots kādā veidā vai formēts.   Džeina darīja tieši tā. Kā pusaudze meitene ar izcilu fizisko skaistumu Džeina iemācījās slēpt savu skaistumu. Viņa iemācījās sniegt noteiktu imidžu, izstarojot tikai noteiktu daudzumu Gaismas. Tas bija gandrīz tā, it kā Džeinas priekšā būtu viņas iekšējās Gaismas filtrs, kas ļauj izstarot tikai noteiktu Gaismas daudzumu, ko citi redzēja, jo tā viņa jutās drošāk.
Cilvēces kolektīvā vibrācija ir sasniegusi līmeni, kurā Jūsu skaistums ir nepieciešams. Cilvēcei vajag jūsu skaistuma atspulgu. Tiem no Jums, kas, līdzīgi Džeinai, uzaug ar šīm priekšrocībām savā sirdī un neapmierinātību ar cilvēci, ir paši iemācījušies izmantot savu neiedomājamo skaistumu. Jūs esat iemācījušies izteikt to pilnīgi citādā, drošā un ērtā veidā, atrodot, ka jūs patiesībā varat dot spēku citiem.

Iemācīties izstarot skaistumu

Džeina uzauga, meklējot veidus, kā parādīt citiem cilvēkiem viņu pašu skaistumu. Viņa kļuva par ļoti spējīgu skolotāju, radot milzīgu atšķirību uz šīs planētas ar pašas skaistumu. Atcerieties, tas nav tikai fiziskais skaistums vien.  Fiziskais skaistums atšķiras no cilvēka uz cilvēku, tāpēc nav vienas skaistuma definīcijas. Kad jūs redzat cilvēku, dzīvnieku, augu, kristālu vai kaut ko, kas jūsos rezonē skaistumu, tad jums ir saistība, kas palīdz atcerēties Mājas. Tas ir tas, ko Jūs pašreiz darāt. Jūs mēģināt atdzīvināt savas atmiņas par Mājām, tā ka Jūs varat tās atnest šeit, lai radītu  jaunu Zemi tajā pašā vietā, kur reiz bija vecā. Jaunā zeme ir skaista vieta; tā nes daudz vairāk skaistumu no Mājām.
Tieši tādā pašā veidā, kā jūs fiziski esat atkal savienots, lai nestu vairāk savas Gaismas, īpašību un enerģijas caur savu fizisko ķermeni, zeme tiek atkal savienota, lai atspoguļotu un paturētu šo vietu un skaistumu. Tā būs skaistuma vieta, ko nevar kontrolēt, ļaunprātīgi izmantot vai lietot.
          Tātad mēs lūdzam jūs radīt savu realitāti ar paša gaidīto, jo jūsu uztvere ir tā, kas rada jūsu realitāti. Ja jūs vēlaties mainīt savu realitāti, vienkārši izmainiet savu uztveri. Mēs jums sniegsim citu redzējumu, citu iespēju paskatīties uz lietām atšķirīgi. Tagad ir laiks atrast skaistumu jūsu pasaulē, dārgie! Vienalga, vai Jūs nākat no Skaistuma Klana, vai nē, tas ir tas, ko Jūs darāt, jūs no jauna šeit veidojat debesis, un skaistums ir tas, kas no tā izrietēs. Daudzi no jums, kas vienmēr ir domājuši, ka jums nav fiziskā skaistuma, tagad sāks redzēt sevi citādāk. Jūs ieraudzīsiet savu fizisko skaistumu, jo tā ir attieksme un nekas vairāk. Pārliecība, dvēseles uzticība ir tikai lietas, kas ļauj jums šeit atnest pilnu skaistumu no Mājām.
Mēs esam mēģinājuši dalīties ar jums koncepcijās, idejās, domās un citos veidos, kā paskatīties uz sevi, kas palīdzētu jums izveidot to  dvēseles pārliecību, bet tikai Jūs varat to izdarīt. Tikai Jūs spējat strādāt šajā enerģijā. Jūs esat uz pareizā ceļa. Tas, kas šobrīd nāk vairāk, nekā jebkas cits, ir jūsu iespēja atrast skaistumu šajā pasaulē.

Dziļš kontakts; jauns komunikācijas līmenis

        Ir kāds cits jautājums, par kuru mēs gribam runāt.  Savās dzīvēs Jūs esat sasnieguši vairākus komunikācijas līmeņus. Jums ir veidi, kā sazināties ar cilvēkiem ļoti virspusīgā līmenī, “biznesa” līmenī (kā jums patīk to saukt) un romaniskajā līmenī. Vēl, jūsu komunikācija ar saviem bērniem var būt ļoti dziļa un tāda, kas  ir diezgan atšķirīga no parastajām darbībām jūsu darba vietā, piemēram.
Taču nāk jauni komunikācijas līmeņi, kas ir balstīti uz pārlaicīgu mīlestību. Tas sāk notikt uz planētas Zemes. Nekad agrāk tas netika gaidīts, bet tas ir tas, ko cilvēks pēdējā laikā ir izveidojis.  Tā ir jauna un pašreiz ļoti reta cilvēces pieredze. Vēl, vibrāciju maiņas līmeņa dēļ uz šīs planētas pašreiz tā ir jauna iespēja.  Tāpat, kā ar līdzīgām iespējām pagātnē, jūs ātri esat darījuši to par ikdienas pieredzi. Ar šo jauno kontaktu tagad ikvienam cilvēkam ir iespēja izveidot saiti ar citu cilvēku visdziļāk iespējamajā dvēseļu līmenī, kamēr jūs vēl esat cilvēka ķermenī.  Tas nekad agrāk nebija iespējams. Šādā veidā lielākā daļa aizsega ar laiku tiks noņemta.
          Kad jūs izveidojat kontaktu vai savienojieties ar otru cilvēku tajā līmenī, viss mainās ārēji jums šajā punktā. Ir viegli redzams, ka tas viss jau ir sācies.  Daudzi no jums sāks pārvietoties šajā jomā un sāks strādāt ar savām attiecībām, lai sasniegtu šo jauno līmeni.  Ar laiku jūs atradīsiet vienu vai divus no šiem savienojumiem, kurus jūs varat izveidot, un jūs tos stingri attīstīsiet.  Jūs strādāsiet ar tiem, lai izveidotu dziļu kontaktu, punktu, kas neprasa runāt, lai dalītos tajā, kas ir jūsu sirdī.
Ir komunikācijas līmenis, kas ne vienmēr prasa runāt vārdos, bet to nozīme, ko jūs ar tiem esat nolēmuši darīt, vēl joprojām ieies dziļi sirdī. Tas ir iespējams tikai tad,  kad jūs esat sasnieguši uzticības līmeni, kas spēj atspoguļot šo skaistumu un būt tā Gaisma, kas jūs patiesībā esat. Visiem tas sākas tieši šajā punktā. Meklējiet cilvēkus, ar kuriem jūs varat izveidot šo dziļo komunikācijas līmeni, jo tad, kad jūs sākat izveidot dziļu savienošanās līmeni, jūs atradīsiet, ka  jums vairs nav vajadzīga vecā saistība. Jūs nepieļausiet virspusējas attiecības, lai kādas tās būtu. Daudzi no jums patiesībā atstās darbu virspusējas saiknes un nespējas patiesi izteikt to, kas ir jūsu sirdī, dēļ. Tikai tad, kad jūs izveidojat šo dziļo kontaktu, var atspoguļoties kāda patiesais skaistums.
Tā ir atslēga, un tas, ko mēs jums vēlamies lūgt darīt šajā dienā. Vai jums patīk skatīties uz savu skaistumu?  Vai jūs vēlaties patiesi redzēt, kas Jūs esat? Atspoguļojiet kāda skaistumu savās acīs. Atspoguļojiet kāda cita skaistumu savā sirdī, ar ko jūs esat atnākuši, ar to Māju daļu, kuru jūs ienesāt. Ja jūs spējat būt spogulis un spējat savienoties tādā veidā, jūsu dzīvei būs mērķis un nozīme ārpus sapratnes, jo jūs esat radītājs. Jūsu radītais tagad sāks augt, jo jums vairs nav ierobežojumu, kas jums reiz bija. Jums vairs ilgāk nebūs to grūtību un veco ticības sistēmu, kas attura jūs no virzīšanās tajā virzienā.  Tāpēc meklējiet cilvēkus, ar kuriem izveidot dziļa līmeņa kontaktu, un sāciet praktizēt šo koncepciju, par kuru mēs esam jums stāstījuši — pārlaicīgu mīlestību  — un jūs redzēsiet saistošu izmaiņu uz šīs planētas. Jūs sāksiet redzēt, ka jūsu sirds atdzīvojas, un redzēsiet kreativitāti jomās, par kurām jūs nekad nevarējāt iedomāties sevi kā radošu.  Jūs sāksiet redzēt notiekam maģiskas lietas un pieredzēsiet atveramies durvis tieši pareizajā laikā.  Sakritības? Mums patīk vārds ‘sakritības’. Mēs saucam tās par ‘kosmiskajiem acu mirkļiem’, jo nekas nenotiek nejauši.  Jūs esat atnesuši kaut ko skaistu no Mājām. Atrodiet cilvēkus, ar kuriem dalīties tajā. Atrodiet cilvēkus, ar kuriem izveidot šo dziļo dvēseles līmeni, kur jūs varat būt uz tā paša ceļa, uz kura ir viņi, pat, ja tās ir tikai dažas minūtes. Strādājiet pie tā ikdienas. Jūs sāksiet savienoties veidos, par kuriem jūs pat sapņos nevarējāt iedomāties. Tas ir tas, kas notiek; Jūs sākat kanalizēt Gaismu no Mājām. Tā kā tā nāk caur  fizisko būtni, jūsu acīm, jūsu smaidu, jūsu vārdiem, lai kas tas nebūtu, ko jūs darāt, lai izteiktu savu skaistumu uz planētas, Zeme kļūst maģiska un ļoti varena.

Lai jums pieder jūsu skaistums

Lai jums pieder jūsu skaistums! Ir laiks. Meklējiet tās skaistās iespējas, lai pie katras izdevības, kad jūs to varat, izveidotu šo dziļa līmeņa dvēseles kontaktu. Tas mainīs šo planētu nakts laikā. Mēs nevaram sagaidīt, lai redzētu, ko jūs ar to darāt.
Dārgie, mēs esam pavadījuši ar jums tik daudz laika šeit, jo jūsu sirdis ir gatavas spert šo nākošo soli.  Jūsu pieredze ir nolikusi jūs vietā, kur jūs esat gatavi nolēkt no klints. Jūs esat gatavi spert nākošo soli, vienalga, kur tas ved jūs, jo jūs zināt savā sirdī, ka tas ir šeit, taka, kuru jūs esat izvēlējušies, un jūs esat uz tās.  Jūs nevarat novirzīties no ceļa.  Vai tas nav brīnišķīgi?  Spēlējieties!  Lai jums ir brīnišķīga cilvēka pieredze, un, pāri visam, nebaidieties no šī skaistuma, kas ir jūsējais. Tas ir tieši no Mājām. Tā ir jūsu dāvana cilvēcei.
Mēs atstājam jūs ar trīs maziem atgādinājumiem: izturieties viens pret otru ar cieņu, barojiet viens otru pie katras izdevības un saspēlējieties labi!
Espavo
Grupa

 

Laiks maiņām

Barbara Rotere

Pēdējā radiopārraidē es runāju par maiņām, kas pastāvīgi katru dienu ir mūsu dzīves realitāte.  Kad vien es eju cauri lielam maiņu periodam, es vienmēr ievelku dziļu elpu un atzīstu izmaiņas.  Tad es apsveicu sevi, ka man ir drosme iet cauri tām ar cerīgu perspektīvu. Es zinu, ka visas maiņas ved pie kaut kā labāka un ved mūs uz mūsu nākošo līmeni, bet tagad laiks rit ātri, un tas neļauj mums iekļaut šo maiņu, liekot mums justies dažreiz mazliet  pārņemtiem.
Es runāju par bēdām sirdī, īpaši šajos piecos pēdējos mēnešos, kopš ir dzimis mūsu mazbērns, jo es neesmu fiziski klāt visiem mūsu mīļajiem Kalifornijā. Ar mūsu Gaismas kalpotāju saspringto ceļojumu sarakstu es jūtu nepieciešamību pēc līdzsvara, lai satiktos ar mūsu ģimeni, kad vien mēs esam mājās, tā vietā, lai plānotu periodiskas vizītes, kad laiks to atļauj.  Es esmu mēģinājusi atgūt savu tuvību ar ģimenei, kas ir jūtama manā sirdī visu laiku, bet vēl joprojām jūtu arī nepieciešamību dzīvot tajā pašā vietā.  Mēs nosakām, vai Lasvegasa ir vislabākā vieta, kur dzīvot, vai arī mēs atgriezīsimies Sandjego. Lēmums būs tāds, kam mēs abi ar Stīvu piekrītam, tāpēc ka galvenais manā dzīvē ir būt kopā ar Stīvu un turpināt Gaimas kalpotāja darbu, izplatot mūsu ziņu.
Es svinu brīnišķīgu dzīvi, kādu mēs ar Stīvu esam izveidojuši Lasvegasā. Es nekad neesmu sajutusi tādu atbalstu un mīlestību no mūsu draugiem un garīgās ģimenes, kā tas ir šeit. Es zinu, ka Jūs varat radīt maģiju, kur vien jūs atrodaties.Es novērtēju tagadni un esmu atvērta tam, kas notiks nākotnē. Tā ir saistoša daļa, kas vieno jūs ar sevi pašu. Redziet iespējas un nevis ierobežojumus, kas šai dzīvei ir, ko piedāvāt.
Stīvs un grupa bieži saka: ”Ja jūs neesat laimīgi ar savu realitāti, uzdrīkstieties izvēlēties vēlreiz”.  Es esmu devusi šo padomu jau agrāk mūsu dēliem.  “Nekad nejūtieties tā, it kā būtu iestrēguši dzīvē. Ja kāda jūsu dzīves daļa nerada Jums prieku, atveriet savu sirdi un prātu un redziet, ka izmaiņa var būt ceļš uz pilnīgu laimi.”

Pirms kanalizēšanas pēdējā radiopārraidē es iedrošinu ikvienu ieklausīties sevī. Mans augstākais “es” teica man skaļu, skaidru vārdu “LAIKS”.   Manī tagad ir miers.  Es zinu, ka man tagad būs vairāk laika, lai palūkotos uz lielajām izmaiņām, kas man tiek sniegtas.  Tas dos man uzlabojumu periodu, lai izlemtu, kas man ir labāk un ikvienam citam, kuru mans lemums ietekmētu.  Es pilnībā izbaudu mirkli, kas mani ir darījis par to, kas es šodien esmu.
Barbara

 

Copyright Notice:
Copyright 1998 – 2010 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user aggress to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2010 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org.     Thanks for helping to spread the Light!