Σεπτέμβριος 2024

Η Σειρά «Τι Είναι»: Τι Είναι Αγάπη;

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Είμαστε μαζί σας αυτή τη μέρα με τόση περηφάνια και χαρά, γιατί η ενέργειά σας έχει αρχίσει να αλλάζει σε τόσα πολλά επίπεδα. Προχωράτε στην πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης για την οποία μιλάμε τόσο καιρό. Στην πραγματικότητα, βρίσκεστε στην πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης για αρκετό καιρό. Χρησιμοποιείτε όμως τους παλιούς κανόνες της τρίτης διάστασης και τα πράγματα που σας έμαθαν καθώς μεγαλώνατε. Καθώς εξελίσσεστε, θα δείτε ακόμη περισσότερες πιθανότητες από όσες ονειρευτήκατε ποτέ.

Η κύρια ουσία των πάντων στη ζωή είναι η ενέργεια της αγάπης. Οι περισσότεροι από εσάς εξακολουθούν να βλέπουν τα πράγματα ως πάνω και κάτω, σωστά και λάθος, καλά και κακά. Η πραγματικότητα είναι ότι ζείτε σε έναν κόσμο πολικότητας. Όλα όμως είναι μια ψευδαίσθηση για να σας βοηθήσουν να παίξετε το παιχνίδι του να προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι. Αυτό έχει θέσει σε κίνηση τις δυνατότητες της δουλειάς που κάνετε, ώστε να μπορείτε να δείτε την αντίθεση. Μας βλέπετε μόνο επειδή κάνουμε αντίθεση με το φόντο. Είστε συνηθισμένοι στη διττότητα σε τόσα πολλά διαφορετικά επίπεδα και θα δουλέψουμε λίγο με αυτό.

Αγάπη

Τι ακριβώς είναι η αγάπη; Η αλήθεια είναι ότι εκφράζετε την αγάπη με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Επειδή ζείτε σε ένα πεδίο διττότητας, γενικά το αντιλαμβάνεστε σαν να αγαπάτε ένα άτομο. Αλλά αυτό είναι μόνο μια πολύ περιορισμένη οπτική, υπάρχουν πολλά περισσότερα. Η αγάπη δεν γνωρίζει τα όρια που πολλοί από εσάς βάζετε πάνω της, είναι απλώς αυτό που σας έμαθαν. Θέλουμε να σας πάμε λίγο πιο πέρα ​​σε αυτό και να μοιραστούμε το πώς φαίνεται από τη δική μας οπτική γωνία.

Έχετε ερωτευτεί ποτέ; Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχετε ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή σας. Το εκφράζετε με διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί από εσάς έχετε ερωτευτεί ένα μόνο άτομο. Έχετε δημιουργήσει μια σχέση που είναι υπέροχη, γιατί σας επιτρέπει να περπατάτε δίπλα σε κάποιον. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι μόλις βρείτε την αγάπη, δεν ζείτε απλώς μέσα στην αγάπη. Οι σχέσεις πρέπει να χτίζονται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να βολευτείτε και να χαλαρώσετε για λίγο; Ναι, στην τρίτη διάσταση αυτό είναι πολύ πιθανό.

Στην πέμπτη διάσταση όμως, γίνεται διαφορετικό. Γιατί όταν κάτι σταματά να χτίζεται, αρχίζει να υποβαθμίζεται. Είναι σαν ένα μεγάλο κύμα φωτός και αγάπης. Θα αγαπήσετε πολλούς στη ζωή σας, είτε το εκφράζετε είτε όχι, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και τα συστήματα πεποιθήσεών σας. Αν είστε σε θέση να χτίσετε διαφορετικά επίπεδα με ένα άτομο σε μια μόνο σχέση, γίνεται πολύ μαγικό. Είναι επίσης κάπως σπάνιο.

Τι Είναι Λοιπόν Αγάπη;

Αγάπη είναι όταν μπορείς να κρατάς κάποιον, ή πολλούς ανθρώπους, τόσο κοντά που να βλέπετε τον εαυτό σας. Μπορεί να μην ήταν αυτό που θέλατε να ακούσετε. Ωστόσο, η αγάπη είναι μια έκφραση του να μπορείτε να δείτε το πνεύμα σας μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου. Όταν κάποιος σας κοιτάζει και ερωτεύεται βαθιά, έχετε μαγεία. Μπορεί να είναι μόνο για ένα δευτερόλεπτο, γιατί ζείτε σε πολικότητα με την ψευδαίσθηση του γραμμικού χρόνου. Να ξέρετε ότι η αγάπη δεν καθορίζεται από το χρονικό διάστημα που είστε μαζί.

Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι ο Φύλακας (σ.τ.μ. ο Steve Rother) ήταν παντρεμένος για πολύ καιρό. Όχι μόνο παντρεμένος, αλλά βαθιά ερωτευμένος. Ακόμη και αυτή η σχέση, που θα γιόρταζε τα 52 της χρόνια αν εκείνη δεν είχε αποφοιτήσει και είχε πάει στην Εστία, ήταν πιθανώς περίπου επτά διαφορετικές σχέσεις με το ίδιο άτομο εκείνη την περίοδο. Αυτό είναι μαγικό, καθώς κρατά τα πράγματα ζωντανά και δυνατά με διαφορετικούς τρόπους.

Πρόσφατα, ο Φύλακας έκανε αρκετές ιδιωτικές συνεδρίες στις οποίες οι άνθρωποι έλεγαν: «Θέλω τη σχέση, αλλά τη θέλω με κάποιον που έχει όση πνευματικότητα έχω εγώ». Αυτό μπορεί να είναι στην πραγματικότητα μάλλον βαρετό. Πρέπει να παλέψετε με τους εγωισμούς στη δική σας πλευρά του πέπλου. Αλλά αυτό θα μειωθεί πολύ, γιατί καθώς εισέρχεστε στην πέμπτη διάσταση το εγώ σας εξασθενεί. Μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από την αληθινή οπτική γωνία του πνεύματος και όχι από αυτή του εγώ σας.

Αυτό είναι που εμφανίζεται τώρα σε τόσους πολλούς διαφορετικούς τομείς της ανθρώπινης ζωής που ασχολούνται με το εγώ. Ήταν ένα αναγκαίο κακό που εξασφάλιζε την επιβίωσή σας, να μπορείτε να δείτε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Τελικά το να δείτε τον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο ήταν και μαγικό και πολύ δύσκολο, αλλά τώρα ο κόσμος σας αλλάζει. Στη διττότητα και στα κατώτερα μέρη της τρίτης διάστασης, καταλάβατε ότι υπήρχαν δύο είδη αγάπης: ιδιοτελής και ανιδιοτελής. Στην πραγματικότητα, κάθε αγάπη είναι ανιδιοτελής. Η αγάπη πρέπει να είναι ανιδιοτελής αν θέλετε να επιβιώσει η σχέση, αν θέλετε να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Τι Γίνεται Με Την Ανιδιοτελή αγάπη;

Πολλές φορές μιλήσαμε για τον γάμο του Φύλακα. Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος είναι μια δήλωση ανιδιοτελούς αγάπη: «Θα σε αγαπώ». Ωστόσο, συχνά οι άνθρωποι αυτό που καταλαβαίνουν είναι, «Θα σε αγαπώ μόνο για όσο θα με αγαπάς κι εσύ». Αυτό αρκεί για την τρίτη διάσταση, αλλά καθώς εισέρχεστε στην πέμπτη διάσταση δεν λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Το ποσοστό διαζυγίων στον πλανήτη Γη είναι πολύ υψηλό.

Άρα, πώς χτίζεται μια σχέση; Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να εργαστείτε σε μια σχέση και να χτίσετε την αγάπη είναι να πείτε στον σύντροφό σας όλα τα μυστικά σας. Πείτε τους τις βαθύτερες, πιο σκοτεινές σας σκέψεις και δείτε τι θα συμβεί. Θα αρχίσετε να χτίζετε αυτήν την απίστευτη εμπιστοσύνη που δεν θα μπορούσατε διαφορετικά. Αν και είναι μαγικό, υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό τώρα.

Το Εγώ Της Τρίτης Διάστασης

Τι γίνεται όταν ένας σύντροφος θέλει ένα πνευματικό άτομο να βαδίσει δίπλα του; Πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτούς τους εγωισμούς, οπότε θα είστε ανταγωνιστικοί σε κάποιο βαθμό. Συχνά μπορείτε να φτάσετε στην αρμονία, όπου το εγώ ενός ατόμου είναι εδώ και του άλλου είναι εκεί. Καθώς εξελίσσεστε, μερικές φορές ανταλλάσσετε θέσεις και αυτό είναι τέλειο. Τι συμβαίνει όμως αν έχετε όμως ένα κενό; Τότε ξεκινάτε να έχετε μια γερή σχέση, στην οποία το ένα άτομο στηρίζεται στο άλλο.

Έχουμε ακούσει και ανθρώπους να λένε, «Θα δουλέψουμε με αυτή τη σχέση. Ο σύντροφός μου πρόκειται να εργαστεί με τις πνευματικές πτυχές του, για να μην χρειαστεί να το κάνω εγώ». Αυτό όμως δεν λειτουργεί, σωστά; Όταν έχετε μια γερή σχέση, το ένα άτομο προχωρά και το άλλο πέφτει. Τολμήστε να βρείτε μια αρμονία, απελευθερώστε τις προσδοκίες σας και απλώς επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευτεί το άλλο άτομο όπως είναι αυτή τη στιγμή.

Πολλοί άνθρωποι στη Γη την έχουν πατήσει με σχέσεις όπου αισθάνονται ότι κάποιος έχει μεγάλες δυνατότητες. Λένε, «Έχω ελπίδα ότι σε ένα ή δύο χρόνια, θα τα κάνουμε όλα αυτά». Φυσικά, αυτό δεν λειτουργεί ποτέ γιατί τότε μεταβαίνετε στο ρόλο του δασκάλου τους. Μπορείτε να είστε είτε ο δάσκαλός τους είτε ο εραστής τους, αλλά γενικά το να προσπαθείτε να είστε και τα δύο δεν έχει αποτέλεσμα. Έτσι, απλά ερωτευθείτε.

Η Ζήλια Είναι Μια Πραγματικότητα Της Τρίτης Διάστασης

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι βιώνουν τη ζήλια σε κάποιο βαθμό και αποτελεί μια χαμηλότερη δόνηση. Και πάλι, αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να αντιμετωπίσετε το εγώ. Το εγώ έχει να κάνει πολύ με το πώς εκφράζετε την αγάπη. Πιστεύετε ότι το πνεύμα, εμείς από την άλλη πλευρά του πέπλου, σας αγαπάμε με ιδιοτέλεια; Όχι βέβαια. Η αλήθεια είναι ότι έχετε ακόμη και οδηγούς που κάθονται στον ώμο σας. Πολλοί από εσάς έχετε ρωτήσει ακόμη και τα ονόματά τους, για να μπορείτε να τους αποκαλείτε κάπως.

Η αλήθεια είναι ότι αυτά είναι τα πνεύματα που σας αγαπούν αρκετά για να σας βλέπουν να κάνετε τόσα λάθη. Σας λένε «Στρίψε δεξιά, στρίψε δεξιά» και μετά σας παρακολουθούν καθώς στρίβετε αριστερά. Αλλά σας αγαπούν το ίδιο και είναι ακόμα εκεί για εσάς. Αυτό είναι ανιδιοτελής αγάπη. Όταν πρόκειται για σχέσεις, είναι δυνατόν να αγαπάτε κάποιον τόσο ώστε να τον αφήσετε να φύγει; Ναι, αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές αγάπης.

Όταν φτάσετε πραγματικά σε αυτό το επίπεδο, μπορείτε να αποφασίσετε. «Φτάσαμε στο τέλος της σχέσης μας. Θα την χτίσουμε περαιτέρω ή θα την αφήσουμε να φύγει;» Κι αν έχετε ερωτευτεί κάποιον άλλο; Μπορώ να σε αφήσω να ερωτευτείς και να είμαι ευγνώμων για την ενέργεια που είχα μαζί σου; Αυτή είναι η αγάπη της πέμπτης διάστασης. Είναι μια διαδικασία με την οποία εργάζεστε όλοι αυτή τη στιγμή. Ναι, είναι δύσκολο και κάπως επίπονο για πολλούς ανθρώπους. Ακόμα και μόνο το να ακούτε τις λέξεις δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά αυτό συμβαίνει.

Κάποιος Ρώτησε, «Τι Είναι Αγάπη;»

Τι σας αρέσει να κάνετε, τι προωθεί τα πάθη σας; Αυτή είναι μια μορφή αγάπης που είναι εντελώς ανιδιοτελής. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το κάνετε για λίγο, δεν χάνετε αυτή την αγάπη, εξακολουθείτε να την έχετε. Τι γίνεται με όσους από εσάς είναι απλώς ερωτευμένοι με την ανθρωπότητα; Όταν σκέφτεστε τη Γη, σκέφτεστε τα προβλήματά της. Αν οι δυσκολίες της Γης και της ανθρωπότητας είναι βαριές στην καρδιά σας, τι θα γινόταν αν τις κοιτούσατε και τις ερωτευόσασταν;

Αυτό ακριβώς κάνει το πνεύμα σας. Το πνεύμα σας είναι πολύ χαρούμενο που είστε εδώ. Ναι, ξέρουμε ότι κάποιοι από εσάς φτάνουν στη Γη, ανοίγουν τα μάτια τους και νομίζουν ότι κάποιος τους ώθησε σε αυτό. «Δεν ξέρω πώς έφτασα εδώ, δεν θυμάμαι να συμφώνησα με όλα αυτά». Κι όμως, το πνεύμα σας λέει, «Ω, αυτό είναι τόσο μαγικό. Μου αρέσει να είμαι εδώ!»

Δημιουργία Ενός Περιβάλλοντος Αγάπης

Τι συμβαίνει όταν ερωτεύεστε; Το εκπέμπετε παντού γύρω σας, δημιουργείτε ένα περιβάλλον αγάπης που αγγίζει τα πάντα γύρω σας. Αγγίζει κάθε άτομο που βρίσκεται εντός της εμβέλειας αυτών των δονήσεων, που μπορεί να ακούσει τη φωνή σας ή να νιώσει το φως σας. Ερωτευθείτε, κάν’ τε το συχνά. Αφαιρέστε τις συνθήκες και δείτε τι συμβαίνει, γιατί είναι μαγικό. Εισέρχεστε στην πέμπτη διάσταση και αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία.

Μπορείτε να διχαστείτε, όπως είναι διχασμένοι πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή; Όχι αν είστε ερωτευμένοι με κάθε οπτική. Όταν κάποιος σκέφτεται εντελώς διαφορετικά από εσάς, δεν έχετε ούτε δίκιο ούτε άδικο. Είστε απλά σε διαφορετικό δρόμο, αυτό είναι όλο. Θα ανακαλύψετε ότι πολλά πράγματα αλλάζουν καθώς αγκυρώνετε όλο και περισσότερο την πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης στην καθημερινή σας ζωή. Αλλά θέλει χρόνο κι αυτό το βρίσκουμε συναρπαστικό.

Ο Κακός

Αν κοιτάξετε τα βιβλία και τις ταινίες σας, τις ιστορίες που λέτε ο ένας στον άλλον, οι πραγματικά καλές έχουν πάντα έναν κακό. Αυτή είναι μια σημαντική πτυχή της συγγραφής μιας ιστορίας. Έχετε τον καλό και τον κακό, που ισοδυναμεί με διττότητα. Καθώς όμως αρχίζετε να περνάτε στην τριαδικότητα, αρχίζετε να βλέπετε μερικά συναρπαστικά πράγματα να συμβαίνουν με τις ιστορίες σας.

Οι πραγματικά σαγηνευτικές ιστορίες είναι αυτές που δημιουργούν τον κακό και όλα τα άσχημα πράγματα που κάνει και ο τρόπος που σκέφτεται αρνητικά. Αλλά όταν βλέπετε για μια στιγμή της ψυχή, τον ερωτεύεστε. Αυτό γίνεται σε τακτική βάση, αγαπητοί, φυτεύουν σπόρους.

Η αγάπη της πέμπτης διάστασης είναι μαγική, αλλά να θυμάστε ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος με το πνεύμα. Υπάρχουν μερικές φορές άνθρωποι που δεν μπορούν να αισθανθούν τους άλλους, αλλά αυτό αλλάζει αυτή τη στιγμή. Είστε το εκκρεμές που ταλαντεύεται και προς τις δύο κατευθύνσεις, όπως σας έχουμε πει. Ας ελπίσουμε ότι έχετε φτάσει σε αυτό το άκρο όπου θα κινηθείτε αντίστροφα σε μια συνείδηση ​​ενότητας.

Η Αγάπη Της Πέμπτης Διάστασης

Το να φέρνετε αγάπη από την Εστία επιτρέπει να σας αγγίζει το πνεύμα σας παντού γύρω σας. Ανεξάρτητα από το τι πιστεύετε για τον εαυτό σας, το πνεύμα είναι ερωτευμένο μαζί σας και απίστευτα περήφανο για εσάς. Αρχίστε να ερωτεύεστε όλα και οτιδήποτε μπορείτε. Το έχουμε αναφέρει εδώ και χρόνια, ψάξτε τις ομοιότητες. Βρείτε τους τρόπους με τους οποίους μοιάζετε και όχι με τους τρόπους με τους οποίους είστε διαφορετικοί και αυτό διαλύει το εγώ. Μετατρέπει τα πάντα σε μια εμπειρία θαυμασμού και ενθουσιασμού, ένα νέο πείραμα αγάπης.

Αν αρχίσετε να το σκέφτεστε με διαφορετικό τρόπο, θα αρχίσετε να βιώνετε πολλά περισσότερα. Μια αγάπη της πέμπτης διάστασης είναι πράγματι μαγική. Τι γίνεται αν περπατάτε δίπλα σε ένα άτομο με το οποίο χτίζετε σχέση, αλλά δουλεύει συνεχώς; Θα το αγαπούσατε τόσο ώστε να το αφήσετε να φύγει; Τι γίνεται αν το άτομο με το οποίο χτίσατε τη ζωή σας, πεθαίνει; Θα αλλάξει άρδην τη ζωή σας αν φύγει κι εσείς θέλετε να επιστρέψει, ώστε να συνεχίσετε τη ζωή σας μαζί. Το αγαπάτε αρκετά ώστε να του πείτε ότι είναι εντάξει να παραιτηθεί; Πολλοί από εσάς έχετε κάνει συμβόλαια στην άλλη πλευρά του πέπλου για να κάνετε ακριβώς αυτό και το νιώθετε.

Νιώστε την αγάπη που έχουμε για εσάς, αγαπητοί μας. Είναι πιο μαγικό από όσο θα μπορούσατε ποτέ να καταλάβετε. Λοιπόν, τι είναι η αγάπη; Η αγάπη είναι μια αντανάκλαση του αληθινού εαυτού σας. Όσο περισσότερο μπορείτε να ερωτευτείτε, τόσο περισσότερες δυνατότητες θα δείτε παντού γύρω σας με κάθε τρόπο. Ο Φύλακας έχει αναπτύξει μια συνήθεια κατόπιν πρότασής μας. Κάθε μέρα, όταν μιλάει με ανθρώπους που αγαπά, είτε είναι ο γιος του, ο αδερφός του, οι αδερφές του ή ο έρωτας της ζωής του αυτή τη στιγμή, τελειώνει τη συζήτηση λέγοντας, «Σ’ αγαπώ». Κι αν αυτή ήταν η τελευταία φορά που μπόρεσε να τους μιλήσει; Εκφράστε την αγάπη σας με κάθε ευκαιρία. Θα βρείτε τον εαυτό σας ικανό να ερωτευτεί το καλό, το κακό και το άσχημο.

Η Αγάπη Είναι Μια Όμορφη Ανθρώπινη Εμπειρία

Δεν υπάρχουν κακοί στον πλανήτη Γη. Το κακό δεν υπάρχει, είναι μόνο μια σκιά που έχει δημιουργηθεί για λόγους ελέγχου. Καθώς εισέρχεστε στην πέμπτη διάσταση δεν υπάρχουν σκιές, μόνο διαφορετικές αποχρώσεις φωτός. Δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο, μόνο αποχρώσεις του γκρι με όμορφα χρώματα ενδιάμεσα. Ξέρετε ότι είστε μαγικοί, ο καθένας από εσάς. Και ελπίζουμε να νιώθετε την αγάπη που νιώθουμε για εσάς, κάθε στιγμή της κάθε μέρας.

Αγαπήστε τον εαυτό σας, αγαπημένοι μας. Τολμήστε να κοιτάξετε στον καθρέφτη και αντί να βλέπετε δυσκολίες και ατέλειες, απλά ερωτευτείτε κάθε πτυχή της ύπαρξής σας για μια στιγμή. Ξεκινήστε κάθε μέρα με αυτόν τον τρόπο. Δημιουργείτε ένα περιβάλλον ενέργειας παντού γύρω σας, το οποίο θα προσελκύσει περισσότερο από αυτήν στο πεδίο σας. Θα ζήσετε σε ένα πεδίο αγάπης, αληθινής αγάπης της πέμπτης διάστασης. Ασκήστε το συχνά και βιώστε το όπου μπορείτε. Μην κατακρίνετε τον εαυτό σας εάν αποτύχετε, γιατί κι αυτό είναι μέρος της διαδικασίας. Και αν έχετε παίξει τον ρόλο ενός κακού, τολμήστε να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να παρακολουθήσετε τι συμβαίνει.

Να θυμάστε ότι είστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ. Σας αγαπάμε με τρόπους που μπορείτε μόνο να αρχίσετε να φαντάζεστε. Παρακολουθούμε τις εμπειρίες σας από αυτή την πλευρά του πέπλου. Είμαστε απίστευτα περήφανοι για τον καθένα από εσάς.

Παιχνίδι Κυνηγητού Και Το Παίζετε

Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι κυνηγητού και το παίζετε! Σας αγαπάμε, διαδώστε το και βρείτε κάποιους άλλους να αγαπάτε με ανιδιοτέλεια. Επισημάνετέ τους χωρίς να χρειάζεστε να σας αγαπήσουν κι εκείνοι. Στη συνέχεια, παρακολουθήστε τι συμβαίνει στη ζωή σας, καθώς βαδίζετε στην πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης που έχετε δημιουργήσει εδώ στη Γη. Καλωσορίσατε στην Εστία, αγαπημένοι μας. Είστε οι μάγοι της αρένας του παιχνιδιού. Είμαστε το γκρουπ των 9 και σας αγαπάμε πολύ. Να φέρεστε ο ένας τον άλλον με σεβασμό και αγάπη. Να φροντίζεστε μεταξύ σας με κάθε ευκαιρία και παίξτε αυτό το παιχνίδι καλά μαζί. Ναι, τολμήστε να αγαπήσετε τους κακούς.

Espavo.

Το Γκρουπ των 9

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!