Σεπτέμβριος 2013

Ο Ρυθμός της Καρδιάς σας ταιριάζει με τον Ρυθμό του Ονόματός σας;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Καθρεφτίζοντας τις καρδιές των άλλων. Συστήνοντας τον εΜ

Είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας και θέλω να σας πω πως αυτή η εισαγωγή ήταν πανέμορφη. Δεν θα σας κάνω όλο το μάθημα εγώ σήμερα. Θα το παραδώσω στον εΜ. Αυτός θα μιλήσει για ένα θέμα της δικής μου ειδικότητας, της δικής μου δικαιοδοσίας. Ξέρω πως όλοι περιμένετε να του μιλήσετε, οπότε δεν έχω πρόβλημα να τον αφήσω να έρθει για να σας παραδώσει το μήνυμα σήμερα. Σας τα λέω αυτά για διάφορους λόγους, γιατί όλοι έχετε τον εγωισμό σας. Όλοι μεταφέρετε την αίσθηση του εαυτού σας και το δικό σας μήνυμα. Αλλά σας λέω πως όταν το βλέπετε να καθρεφτίζεται στον κόσμο γύρω σας και ακούτε άλλους ανθρώπους να λένε αυτά που σκεφτόσαστε εσείς, ξέρετε ότι βρίσκεστε στο σωστό σημείο γιατί αυτό συμβαίνει στην Εστία. Βλέπετε, δεν έχει διαφορά αν σας δίνω εγώ το μήνυμα ή αν έρχεται ο Φύλακας του Χρόνου και σας δίνει ένα κομψό μήνυμα, ή αν έρχεται ο εΜ και σας κάνει να γελάτε. Δεν μας ενδιαφέρει γιατί πρόκειται για το ίδιο μήνυμα. Είναι η δική σας καρδιά και όχι η δική μας. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση εμείς, πρόκειται για εσάς. Ελπίζω λοιπόν να απολαύσετε αυτό το όμορφο μήνυμα, αλλά δεν μπορώ να πάω πουθενά αν δεν σας δώσω ένα χαμόγελο. Εντάξει… Σας την φέρνω κάθε φορά, έτσι; Ωραία.

Θέλω να σας μιλήσω γι’ αυτό πρώτα γιατί είναι ενδιαφέρον. Βλέπετε, έχετε την αίσθηση των άλλων πάνω στον πλανήτη και όλοι κοιτάζεστε μεταξύ σας και λέτε, “Είσαι διαφορετικός από εμένα. Είσαι ψηλότερος. Είσαι κοντύτερος, είσαι ομορφότερος, είσαι πιο άσχημος…” Όπως κι αν καθορίζετε τους άλλους, βλέπετε τον εαυτό σας ως ξεχωριστούς με τόσους διαφορετικούς τρόπους, κάτι που έχει φτάσει στο σημείο να πολώνει τις χώρες σας. Είσαστε τόσο πολωμένοι, που αν κάποιος λέει κάτι και κάποιος άλλος λέει κάτι άλλο, θα δυσκολεύεστε να κάνετε το οτιδήποτε γιατί προσπαθείτε να τα ισορροπήσετε. Σε πολύ λίγο θα αποκτήσετε μια απαλή ενέργεια και θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε κοντά όπως κάνουμε εμείς εδώ στην Εστία. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα βγει μπροστά. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος ακούει, ποιος μιλάει ή πώς ονομάζει τον εαυτό του αυτός που κάνει channeling. Τώρα όλοι σας αρχίζετε να ακούτε με έναν νέο τρόπο, ο οποίος φέρνει στην επιφάνεια το channeling σε όλους σας. Η έμπνευση και το πνεύμα μέσα στο σώμα σας εμφανίζονται πανέμορφα. Σας λέω λοιπόν πως αυτό αποτελεί κομμάτι της νέας ενέργειας και όλοι σας μπορείτε να αρχίσετε να μεταφέρετε περισσότερο από το πνεύμα σας ως συνειδητοί δημιουργοί στον πλανήτη. Ελπίζουμε να διασκεδάσετε όσο διασκεδάζουμε εμείς στην Εστία, επειδή γελάμε συνέχεια, παρατηρώντας όλα τα αστεία πράγματα που κάνετε εσείς οι άνθρωποι. Δεν θα αργήσει ο καιρός που θα γελάτε εσείς με εμάς. Μπορείτε να το κάνετε, το αντέχουμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά να ξέρετε πως αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι κι ελπίζουμε να το διασκεδάζετε.

Γίνεστε Ισορροπημένοι Άνθρωποι

Espavo σε όλους.

Χαιρετισμούς, είμαι ο εΜ. Είμαι τόσο χαρούμενος να βρίσκομαι εδώ αυτές τις μέρες, γιατί συμβαίνουν πολλά και σας λέω πως ο Φύλακας έχει ένα πρόβλημα με την δική μου ενέργεια. Προσπαθεί να βρει τον ρυθμό της. Λέει, “Όχι, μοιάζει πολύ με τον Φύλακα του Χρόνου”. Έχει λοιπόν πολλά προβλήματα προσπαθώντας να βρει πού βρίσκομαι και μέρος του προβλήματος είναι η πολικότητα με την οποία βλέπετε τα πάντα. Δεν είναι λάθος. Έτσι μεγαλώσατε στον πλανήτη Γη. Βρίσκεστε σε μια πολύ πολωμένη κατάσταση, ζώντας σε ένα επίπεδο διττότητας. Βλέπετε τα πράγματα ως άσπρο ή μαύρο, πάνω και κάτω, σωστό και λάθος. Τώρα αρχίζετε να βλέπετε τα πάντα με νέα οπτική, επειδή αρχίζετε να βλέπετε τις δυνατότητες. Τώρα το έχετε επειδή είσαστε δημιουργοί και δημιουργείτε μέσα από τις επιλογές σας. Πολύ απλά, είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε όταν κοιτάζετε την ζωή σας προς τα πίσω, το να κοιτάξετε μπροστά όμως είναι εντελώς διαφορετικό και αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Η πολικότητα με την οποία είχε πρόβλημα ο Φύλακας, με εμένα, είναι ότι είμαι ισορροπημένος. Δεν είμαι αρσενικός ή θηλυκός. Για την ακρίβεια έχει δυσκολία ακόμα και με τις λέξεις. Δεν υπάρχουν λέξεις που να το περιγράφουν και έχει δυσκολίες και φυσικά όλοι οι δάσκαλοι έρχονται για να του δώσουν τις λέξεις. Είναι μια νέα δυσκολία για εκείνον, ένας νέος τομέας, το να περιγράψει ένα ον το οποίο δεν βρίσκεται σε ακραία πολικότητα. Όλοι σας στρέφεστε προς αυτήν την κατεύθυνση και συμβαίνουν τόσα πολλά. Η θηλυκή ενέργεια επιστρέφει στον πλανήτη Γη. Όλοι το γνωρίζετε αυτό επειδή βρίσκεστε στην απόλυτη ανδρική ενέργεια και κυριαρχία για πολλά χρόνια στον πλανήτη Γη. Όλοι σας περάσατε πολύ καλά έτσι. Μερικοί από εσάς δηλαδή. Φυσικά, πολλοί από εσάς αποτελέσατε θύματα. Όλοι σας παίξατε τα παιχνίδια σας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα της αλλαγής, έτσι δεν είναι;

Να πώς έχουν τα πράγματα. Η ισορροπία έρχεται, αλλά δεν είχατε ισορροπήσει ποτέ πριν. Περάσατε από την ισορροπία στο άλλο άκρο και κάθε φορά που κάνατε κάτι τέτοιο, κινείστε. Δεν θυμόσαστε τις εποχές που τα θηλυκά κυριαρχούσαν στην Γη. Σας λέμε πως δεν το θυμάστε, αλλά τα θαλάσσωσαν όπως και οι άνδρες, μην ανησυχείτε λοιπόν. Απλά να ξέρετε πως πάντα υπήρχε αυτή η ισορροπία. Θα σας σταματήσουμε στην μέση, θα σας δώσουμε μια ευκαιρία να αναπνεύσετε και να βιώσετε πώς είναι η ισορροπία. Αυτό αποτελεί το επίπεδο της τριαδικότητας στο οποίο κινηθήκατε, μακριά από την διττότητα. Είναι σχεδόν σαν να υπάρχει ένα νέο κομμάτι του εαυτού σας το οποίο προσπαθείτε να μάθετε και αναρωτιέστε, “Πώς θα το χρησιμοποιήσω αυτό στην καθημερινότητά μου; Πώς μπορώ να ισορροπήσω;” Έρχονται νέα πράγματα και θα μοιραστώ μερικά μαζί σας σήμερα. Γίνεται ευκολότερο για τον Φύλακα να μεταφέρει την ενέργειά μου. Το έχει ήδη κάνει τέσσερις με πέντε φορές, έτσι νομίζει ότι έγινε ειδικός. Του έχουμε μερικές εκπλήξεις όμως, επειδή μπορεί μόνο να μεταφέρει ένα μέρος θηλυκής ενέργειας στο ανδρικό του σώμα και έχει συστήματα πεποίθησης τα οποία τον εμποδίζουν κάθε τόσο, αλλά θα το διορθώσει αυτό, μην ανησυχείτε.

Ισορροπώντας την Ανδρικά και την Θηλυκή Ενέργεια Μέσα σας

Θα σας μιλήσουμε για την δόνησή σας στον κόσμο. Πάντα μιλούσαμε γι’ αυτό και για την ακρίβεια, είναι η ειδικότητα του Έλρα. Αυτή είναι η δουλειά του. Είναι εδώ για να σας δείχνει τους διαφορετικούς τρόπους για να δουλεύετε με την δόνηση, κάτι που κάνετε ήδη. Όλοι σας έχετε μια δονητική υπογραφή βαθιά μέσα σας. Συνδέεται με την ηχητική υπογραφή για την οποία μιλήσαμε παλιότερα, οπότε υπάρχουν πολλές συνδέσεις, τις οποίες βλέπετε σε πολλούς τομείς. Η δονητική υπογραφή είναι η δική σας δόνηση με τον τρόπο που επιλέξατε να την μεταφέρετε στην Γη στο φυσικό αυτό σώμα. Μερικοί από εσάς μεταφέρουν μια πολύ ανδρική, ισχυρή ενέργεια, ενώ άλλοι μεταφέρουν μια πολύ θηλυκή ενέργεια. Κινείστε πέρα-δώθε και αποφασίζετε να εκφραστείτε με διάφορους τρόπους. Αυτό είναι που άλλαξε. Το πεδίο είναι ανοιχτό για να ισορροπήσετε στην πολικότητα όπου η θηλυκή ενέργεια μπορεί να επιστρέψει. Η ανδρική ενέργεια ήταν πιο ισχυρή από την θηλυκή δημιουργική ενέργεια ή από τις επιτρεπόμενες ενέργειες, όλες όμως ήταν κομμάτι σας. Μετά από πολλές ζωές αναπτύξατε την συνήθεια να έρχεστε σαν το ένα ή το άλλο και πολλοί από εσάς τελειοποιήσατε ακόμα και τις προτιμήσεις σας για το πώς θέλετε να παίξετε το παιχνίδι στον πλανήτη Γη. Οι περισσότεροι έχετε έρθει ως άνδρες ή γυναίκες πολλές φορές γιατί έτσι νιώθετε πιο άνετα. Ο Φύλακας νιώθει πολύ άνετα σε αντρικό σώμα, αλλά νιώθει πολύ άβολα με την θηλυκή ενέργεια. Είχε την επιλογή της προτίμησης στην αρχή αυτής της ενσάρκωσης. Τώρα που οι ενέργειες άλλαξαν, όλοι μπορείτε να αρχίσετε να ισορροπείτε και το κάνετε ήδη. Η πρόκληση έρχεται από τα συστήματα πεποίθησής σας, τα παλιά κομμάτια σας που λένε, “Πρέπει να είμαι έτσι”, ή “Πρέπει να φέρομαι έτσι”. Αυτό συνέβη σχετικά πρόσφατα στον Φύλακα και στον Φύλακα του Φύλακα. Βρίσκονταν στο Άμστερνταμ στην περιοχή των ομοφυλόφιλων της Περιοχής των Κόκκινων Φώτων και η Μπάρμπαρα είπε “Πρέπει να δέσω το παπούτσι μου. Μου κρατάς την τσάντα μια στιγμή;” Ξαφνικά, σκύβει και ο Φύλακας στεκόταν εκεί, με την τσάντα στο χέρι και συνειδητοποίησε πως ένιωθε πολύ άβολα με αυτό που έκανε. Γέλασαν πολύ με αυτό που συνέβη και συνέχισαν, αλλά αυτό έφερε στην επιφάνεια το πόσο άβολη είναι η αντίληψη της σεξουαλικότητας. Αυτοί είναι οι τομείς που θα σας μπλοκάρουν πρώτοι από το να βρείτε την ισορροπία σας. Όλοι έχετε αυτήν την ικανότητα και κινείστε προς εκείνες τις κατευθύνσεις που είναι τόσο όμορφες να τις παρατηρούμε, να σας βλέπουμε να πασχίζετε για την τελειότητα. Αυτό είσαστε. Έπρεπε να προσλάβετε ατέλειες για να έρθετε εδώ. Ο πλανήτης Γη είναι ένα ατελές μέρος. Πρέπει να κρύβετε τις ατέλειές σας όσο βρίσκεστε εδώ και πασχίζετε για τελειότητα. Είναι τόσο όμορφο. Είσαστε τόσο απίθανοι.

Μια Νέα Ευαισθησία προς την Δόνηση
Το Όνομά σας: Η αντανάκλαση του ΕΑΥΤΟΥ σας στο Σύμπαν

Δεν έχετε ιδέα τι είσαστε ικανοί να κάνετε, αλλά πρόκειται να μάθετε. Θα σας πω για τον άλλο τομέα που είναι στην ειδικότητα του Έλρα, την δόνηση. Όλοι είσαστε ευαίσθητοι στην δόνηση με έναν νέο τρόπο, αν και δεν τον έχετε ανακαλύψει ακόμα. Αυτό που βρήκατε είναι πόσο άβολα νιώθετε με αυτά που φτιάξατε. Πολλοί φτιάξατε τρόπους ζωής, σπίτια, δουλειές, σταδιοδρομίες και σχέσεις και ξαφνικά πολλοί νιώθετε απογοητευμένοι, νιώθετε πολύ άβολα με το πού βρίσκεστε και χρειάζεστε αλλαγή, χωρίς όμως να έχετε ιδέα προς τα πού να κινηθείτε και τι να κάνετε. Θα σας δώσουμε μερικές απλές ιδέες τώρα και ο Έλρα θα επιστρέψει για να συνεχίσει την δουλειά του και να την τελειοποιήσει. Σας λέμε όμως πως πολλές φορές επηρεάζεστε από την δική σας φωνή και η λέξη που επαναλαμβάνεται συχνότερα και πηγαίνει στην καρδιά σας είναι το όνομά σας. Πώς αποκτήσατε αυτό το όνομα; Οι περισσότεροι ήσασταν στον ώμο της μητέρας ή του πατέρα σας όταν επέλεγαν το όνομα, φωνάζοντας το όνομά σας προσπαθώντας να σας ακούσουν. Μετά έλεγαν, “Τι λες γι’ αυτό το όνομα; Ακούγεται… αλλά μου αρέσει αυτός ο ηθοποιός και θα βαφτίσω το παιδί μου έτσι”. Πολλοί άνθρωποι κατέληξαν με διαφορετικούς ρυθμούς και ονόματα που δεν τους ταιριάζουν. Γιατί δεν τους ταιριάζουν; Είναι πολύ απλό. Είναι ρυθμός. Μπορείτε να αλλάξετε ελαφρά το όνομά σας προσθέτοντας ένα ακόμα γράμμα στο τέλος ή στην μέση. Μπορείτε ακόμα να αφαιρέσετε κάτι για να αλλάξετε το μοτίβο του ρυθμού του ονόματός σας. Το όνομά σας είναι η αντανάκλασή σας στο Σύμπαν και στην πίστη σας. Όταν ακούτε αυτό το όνομα, είσαστε εσείς. Σιγουρέψτε πως είναι κάτι που αγαπάτε κι αν δεν είναι, αρχίστε να δημιουργείτε το δικό σας Σύμπαν, αλλάζοντας το όνομά σας. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Γίνεται συνέχεια στον πλανήτη Γη. Τώρα σας λέμε πως το όνομά σας προηγείται και γίνεστε όλο και πιο ευαίσθητοι στην δόνηση που αντανακλάται στο Σύμπαν και πίσω σ’ εσάς. Μπορείτε να το δείτε με νέους τρόπους.

Μουσική και Ρυθμός: Ο Νεότερος Τρόπος Μάθησης

Εδώ υπάρχει κάτι ενδιαφέρον το οποίο ο Φύλακας λέει και εγώ σιχαίνομαι να κάνω, αλλά μετά από αρκετά χρόνια πρέπει να τον διορθώσω. Τώρα έχει φρικάρει, αλλά σε ένα λεπτό θα ηρεμήσει. Λέει, “Τι εννοείς θα με διορθώσεις;” Απλά, λέει στον κόσμο ότι υπάρχει ένα περίεργο μέρος του εγκεφάλου σας που σχετίζεται με την μουσική. Σας το λέω αυτό για πολλούς λόγους, επειδή όλοι το χρησιμοποιούσατε με διάφορους τρόπους, ακόμα κι αν δεν θεωρείτε τους εαυτούς σας μουσικούς. Αυτοί οι ρυθμοί είναι η βάση αυτής που ονομάζετε μουσική. Στην πραγματικότητα είναι ρυθμικά μοτίβα. Πάρτε όλα τα κομμάτια που σας έχουν δοθεί, που έχετε μάθει από την ριζική σας μνήμη και το γλωσσικό σας κέντρο. Μετά πάρτε όλα αυτά που δεν μπορούσατε να μάθετε με αυτόν τον τρόπο και τα πράγματα που μάθατε ως παιδιά μέσω τη μουσικής, όπως η αλφάβητος. Πολλοί από εσάς μάθατε τραγούδια τα οποία επαναλαμβάνατε ως παιδιά, επειδή εδρεύουν σε ένα διαφορετικό μέρος του εγκεφάλου σας. Σας λέμε πως δεν υπάρχει μουσικό κέντρο στον εγκέφαλό σας. Αυτή είναι η διόρθωση σε αυτό που έλεγε ο Φύλακας, πως υπάρχει ένα μουσικό τμήμα του εγκεφάλου σας, το οποίο μπορείτε να εξελίξετε και να χρησιμοποιήσετε. Όλο το δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας ασχολείται με την μουσική. Υπάρχει μια περιοχή ακριβώς πάνω από το αυτί και άλλο ένα τμήμα εκεί, τα οποία ασχολούνται ειδικά με την μουσική. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την μουσική, αλλά με τον ρυθμό. Όσοι έχετε μάθει κάτι, όπως η αλφάβητος, με την μουσική, ανακαλείτε τα γράμματα χωρίς να τα τραγουδάτε; Είναι εύκολο, αλλά πάω στοίχημα πως οι περισσότεροι δεν μπορείτε αν αφαιρέσετε τον ρυθμό. Θα πρέπει να πείτε: Α,Β,Γ… στοπ. Δ, Ε, Ζ,Η… Θ, Ι, Κ, Λ… Μ, Ν, Ξ, Ο, Π… Είναι ένας ρυθμός. Πάνω σ’ αυτόν έχετε βασίσει την γνώση σας και αυτός θα είναι ο νεότερος τρόπος να μαθαίνετε, γιατί δεν απαιτεί να φτιάξετε νέα αυλάκια και να ενισχύετε το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας. Μπορείτε να ζείτε αυθόρμητα στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας.

Ο Ρυθμός του ονόματός σας, σας κάνει να Χαμογελάτε;

Πάντα συνδέαμε το δεξί μέρος του εγκεφάλου σας με τον ουρανό και το αριστερό με την Γη. Το δεξί μέρος του εγκεφάλου σας βλέπει τα πάντα – δυνατότητες, ευκαιρίες, ροή ενέργειας και όλα όσα χρησιμοποιούμε στην Εστία. Προσπαθείτε να βάλετε ταμπέλες στα πάντα. “Δεν μπορεί να είναι αληθινό μέχρι να το βάλω σε ένα κουτάκι με μια ταμπέλα”. Αυτό κάνει το αριστερό μέρος του εγκεφάλου σας, αλλά η μουσική είναι ο ρυθμός και γι’ αυτό σας ζητάμε να σκεφτείτε το όνομά σας, μια μεγάλη αντανάκλασή σας. Ποιος είναι ο ρυθμός του ονόματός σας και σας ταιριάζει; Αυτή είναι η σημαντικότερη ερώτηση για εσάς γιατί θα αρχίσετε να προσαρμόζετε μικρά πράγματα για να κάνετε το μονοπάτι σας μέσα στον κόσμο ευκολότερο, ή απλά να το κάνετε το μονοπάτι με την λιγότερη αντίσταση. Εκεί βρίσκεται η μαγεία, σε όλα τα κομμάτια όπου μπορείτε να δείτε από ψηλά με έναν υπέροχο τρόπο και θα είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να το καθρεφτίσετε αυτό με περισσότερους τρόπους απ’ όσους μπορείτε να φανταστείτε. Ξεκινήστε με το όνομά σας. Πώς σας λένε; Με ποιο όνομα σας φωνάζουν; Πώς ακούγεται; Και πώς μπορείτε να το αλλάξετε ώστε όταν ακούτε το όνομά σας, να χαμογελάτε;

Η Οικογένεια του Ε

Υπάρχουν πολλοί από εσάς που είναι από την οικογένεια του Ε. Θα πω απλά πως είναι η δόνηση της οικογένειας που κουβαλάμε σε αυτό που ο Φύλακας ονομάζει γκρουπ. Δεν χρησιμοποιούμε αυτή την λέξη, το γκρουπ. Δεν χρησιμοποιούμε καμία λέξη για να περιγράψουμε τους εαυτούς μας. Είναι ένας ρυθμός και είναι ένα όμορφο κομμάτι μας, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλους σας μέσα από την καρδιά σας. Δεν έχει να κάνει με το να σας μάθουμε κάτι. Έχει να κάνει με την βοήθεια από μέρους μας ώστε να εν-θυμηθείτε αυτά που ξέρετε ήδη. Βάλατε πολλά στην άκρη για να παίξετε αυτό το παιχνίδι που προσποιείστε ότι είσαστε ατελείς άνθρωποι. Τα πάτε πολύ καλά και τώρα μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα. Πάρα πολύ καλά. Η τελειότητά σας αρχίζει να επιστρέφει με πολλούς όμορφους τρόπους και αυτά είναι τα επόμενα βήματα προς την ανθρωπότητα.

Στην Αρχή ήταν ένα Γέλιο

Όλοι έχετε μια ευθύνη προς τους υπόλοιπους στην Γη. Είσαστε όλοι ενωμένοι. Είσαστε μέρος ο ένας του άλλου και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε αυτό το δάχτυλο από αυτό ακόμα και αν τα δάχτυλα δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, έτσι δεν είναι; Αυτό είσαστε και αρχίζετε να το καταλαβαίνετε αυτό και να ενισχύετε την σύνδεση που σας συνδέει όλους με τους πιο όμορφους τρόπους. Μοιράζομαι κάτι μαζί σας… ένα γέλιο… γιατί είναι μια από τις σπουδαιότερες δονήσεις που υπάρχουν στο Σύμπαν. Στην αρχή, υπήρχε ένας ήχος και ήταν ένα γέλιο. Δημιούργησε τα πάντα και ήταν η πιο όμορφη έκφραση του φωτός στον πλανήτη Γη. Θα σας φέρω πολλά μηνύματα αγαπημένοι μας, αλλά ο Έλρα έκανε στην άκρη ώστε να έρθω και να σας φέρω αυτό, ώστε να συνηθίστε τον ρυθμό μου. Λίγη από την ενέργειά μου εκφράζεται διαφορετικά, γιατί προσπαθώ να μεταφέρω όσο περισσότερη ισορροπία ανδρικού/γυναικείου μπορώ σε αυτό το σώμα. Δεν είναι εύκολο. Θα δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό, εν τω μεταξύ όμως να ξέρετε πως σας αγαπώ. Είσαστε τόσο σημαντικοί. Δεν έχετε ιδέα τι κάνετε ακριβώς με τόση χάρη. Συνεχίστε αυτή την υπέροχη δουλειά και να γνωρίζετε πως θα είμαστε εδώ με ιδέες, έννοιες και εργαλεία για να χρησιμοποιήσετε στο νέο, ενδυναμωμένο ρόλο σας. Γίνεστε συνειδητοί δημιουργοί, περπατώντας με πλήρη συνείδηση του πνεύματός σας. Είναι ό,τι πιο όμορφο έχουμε δει ποτέ σε αυτή την πλευρά του πέπλου. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων σας ζητώ να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να μην ξεχνάτε να παίζετε όμορφα μαζί, αλλά πριν φύγω, νομίζω πως πρέπει να φύγω με ένα γέλιο, χι χι…

Espavo!

 

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

[quote] Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright μεταφρασμένου υλικού: espavo.org – μετάφραση: LightWorker.gr“. Περισσότερες πληροφορίες από το γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο espavo.org & στην ελληνική ιστοσελίδα LightWorker.gr. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως![/quote]