Αύγουστος 2013

Αφήνοντας τον Κόσμο των Σκιών
Φτάνοντας την Κρίσιμη Μάζα!

 

 

 

 

Χαιρετισμούς σε όλους, είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας!

Είμαι εδώ μαζί σας για πολύ λίγο, για να σας χαμογελάσω. Υπάρχει μαγεία στον αέρα σήμερα κι ελπίζω να μπορέσετε να πάρετε λίγη μαζί σας όπου κι αν πάτε, επειδή φτάνει για όλους. Δημιουργήσατε κάτι μαγικό εδώ – υπάρχει ελπίδα παντού. Η ελπίδα είναι ένα κομμάτι το οποίο έλειπε απ’ όλους σας τους τελευταίους μήνες, καθώς προσπαθούσατε να ξαναβρείτε τις άγκυρές σας. Περάσατε απ’ αυτήν την απίστευτη πύλη μεταξύ της 12ης και της 21ης Δεκεμβρίου κι εμφανιστήκατε σε έναν εντελώς νέο κόσμο, κάτι που δεν ήταν εύκολο. Είχατε μια αντίσταση, επειδή στους ανθρώπους δεν αρέσουν οι αλλαγές (αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα). Υπάρχουν πολλών ειδών αντιστάσεις και είναι στην φύση σας να μένετε όπως είσαστε – το λέτε αυτό φυσιολογικό, επιτυχημένο. Αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα επειδή περάσατε μέσα από την πύλη κι εμφανιστήκατε σε έναν νέο κόσμο. Είχατε μια γρήγορη εκκίνηση αφού θέλαμε να σας κινητοποιήσουμε για να περάσετε μέσα από την πύλη όπως κάνατε. Αρχίσαμε να δουλεύουμε με αυτό σχεδόν πριν 11 χρόνια, δημιουργώντας αυτό το μεγάλο κύμα ενέργειας, το οποίο σας πέρασε από την πύλη. Όμως, σας πέρασε με μια φυσική κίνηση και οι περισσότεροι νιώσατε άνετα. Όπως ξυπνάτε το πρωί, έτσι απλά ανοίξατε τα μάτια σας και όλα μοιάζουν ίδια, αλλά δεν είναι. Άλλαξαν δραστικά για όλους σας, αλλά δεν μπορούσαμε να σας το πούμε πριν το τέλος Μαρτίου 2013 για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι σας κοιτάζατε τριγύρω, προσπαθώντας να βρείτε τις άγκυρές σας στον νέο κόσμο. Αν σας λέγαμε, “Μαντέψτε! Έχετε χαθεί!” Αγαπημένοι μας, τότε θα είσαστε περισσότερο χαμένοι. Προσπαθούμε να μην σας τα λέμε αυτά, επειδή μας παίρνετε πολύ στα σοβαρά μερικές φορές. Ξέρουμε ότι σας αρέσει να παραδίδετε την δύναμή σας, αλλά δεν πειράζει. Θα παίξουμε μαζί σας για λίγο.

19 Αυγούστου: Μια ευκαιρία να Γειωθείτε στον Νέο Κόσμο

Βρίσκεστε εδώ. Το τέλος Μαρτίου επέτρεψε στους ανθρώπους να αρχίσουν να νιώθουν πού βρίσκονται, να αρχίσουν να αγκυρώνονται στον νέο κόσμο. Για όσους έρχεστε μαζί και αφυπνίζεστε από το όνειρο, ήταν τέλεια η συγχρονικότητα γιατί όλος σας ο κόσμος έτσι κι αλλιώς άλλαζε. Τι γίνεται όμως με όσους βρισκόσαστε στο μονοπάτι σας ή πηγαίνατε προς μια κατεύθυνση και ξαφνικά ανακαλύψατε πως τα πράγματα δεν εξελίσσονταν με τον ίδιο τρόπο; Πολλοί το βιώσατε αυτό, γιατί αυτό συνέβη καθώς περάσατε μέσα από την πύλη και δημιουργήσατε αυτόν τον κόσμο σκιών στην άλλη πλευρά. Ο κόσμος των σκιών λειτούργησε καλά γιατί σας επέτρεψε να μπείτε μέσα του. Σας επέτρεψε να μην σκέφτεστε πολύ και να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Όμως, όσοι από εσάς οδηγούν δονητικά, μπορούν να δουν μέσα από τον καπνό ευκολότερα. Πολλοί από εσάς είδατε το κενό που υπήρχε στην άλλη πλευρά του κόσμου των σκιών που δημιουργήσατε οι ίδιοι και αμέσως αρχίσατε να παθαίνετε κατάθλιψη επειδή νιώσατε το κενό και την έλλειψη γείωσης. Αυτό δημιούργησε μια αλυσιδωτή αντίδραση και μια ανησυχία στην δική μας πλευρά του πέπλου, επειδή είσαστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που περπάτησαν οπουδήποτε. Είσαστε η ελπίδα μας για ολόκληρη την ανθρωπότητα γιατί ακόμα αφυπνίζεστε από το όνειρο και τολμάτε να μεταφέρετε το φως σας με νέο τρόπο. Υπήρξε μια περίοδος πανικού στον πλανήτη Γη. Κάποιοι από εσάς αρχίσατε να γειώνεστε και να νιώθετε άνετα, όμως τα περισσότερα απ’ αυτά που φτιάξατε για εσάς σαν βάση, χάθηκαν. Πολλοί νιώθετε χαμένοι και το καταλαβαίνουμε, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να αποτελέσει άλλη μια σκοτεινή νύχτα της ψυχής. Δεν χρειάζεται να ξαναπεράσετε τέτοιον εξαγνισμό, γιατί συμβαίνει σε όλους. Εδώ είναι η μαγεία, επειδή κάποιος μας ρώτησε λίγο καιρό πριν – νομίζω ότι ήταν στις 12/12/12 – “Ποια είναι η επόμενη μαγική ημερομηνία που πρέπει να περιμένουμε; Τι να κάνουμε τώρα που περάσαμε τις 12/12/12;” Και σας είπαμε, 19 Αυγούστου. Τι θα συμβεί στις 19 Αυγούστου; Θα σας δοθεί  η ευκαιρία να γειωθείτε ξανά. Ο κόσμος των σκιών άρχισε να διαλύεται και αρχίσατε να βλέπετε την αληθινή Γη με τον τρόπο που την χτίζετε τώρα. Θα δείτε νέα κινήματα και αλλαγές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δεν είστε ποτέ μόνοι: Επιλέγοντας την Θέση σας στην Νέα Γη

Αν ανάψετε την τηλεόρασή σας σήμερα και δείτε το δελτίο ειδήσεων, θα παρατηρήσετε τέσσερα βασικά γεγονότα. Ένα από τα μεγαλύτερα, για το οποίο σας έχουμε μιλήσει, είναι η ανακατανομή του νερού, η οποία θα συνεχίσει να φέρνει προκλήσεις για τους περισσότερους από εσάς, καθώς η Γη ισορροπεί. Απέκτησε νέα περιστροφή ξέρετε, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει νέα δόνηση που στέλνει η Γη σε ολόκληρο το Σύμπαν. Αυτό είναι τέλειο, γιατί αποτελεί ένα μέρος για να βρείτε την ενδυνάμωση. Ο πλανήτης Γη άλλαξε επειδή οι άνθρωποι μεταφέρουν τώρα περισσότερο από το Πνεύμα τους. Δεν χρειάζονται τον ίδιο κόσμο σκιών με αυτόν που χρειάζονταν πριν. Έχετε την ικανότητα να μπείτε μέσα του μόνοι σας για να τον κάνετε να λειτουργήσει και είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς. Αυτό δεν καταλαβαίνετε πάντα. Σας βλέπουμε. Δεν είσαστε ποτέ μόνοι. Ξέρουμε πως αυτό νομίζετε. Ξέρουμε πως λέτε πράγματα στον εαυτό σας συνέχεια, αλλά όταν μιλάτε στον εαυτό σας, εμείς λέμε “Ναι, σας ακούμε”. Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να καταλάβετε πως βρισκόμαστε πάντοτε στον ώμο σας. Είμαστε πάντα ένα κομμάτι σας με κάποιον τρόπο και ποτέ δεν σας λέμε πως κάνετε κάτι λάθος, γιατί αυτή είναι μια κριτική της πολικότητας, έτσι δεν είναι; Αυτό που θέλουμε είναι να σας βοηθήσουμε στο μονοπάτι σας και να σας στείλουμε λίγο ούριο άνεμο για να δούμε τι θα καταφέρετε, να δούμε τι θα κάνετε αν αφήσουμε ελεύθερους τους δημιουργούς στην Γη. Σας αφήνουμε έναν όμορφο χώρο για ενδυνάμωση ώστε να αναλάβετε την ευθύνη σας και να τον χρησιμοποιήσετε. Μόλις ξεκίνησε, γι’ αυτό επιλέξτε την θέση σας στην νέα Γη γιατί αυτή θα είναι συνειδητή επιλογή. Είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσετε εκεί. Δεν μπορείτε να φτάσετε από προεπιλογή. Πρέπει να το επιλέξετε συνειδητά, άρα ήρθε ο καιρός για τους δημιουργούς να αφυπνιστούν από το όνειρο και να ξεκινήσουν την πορεία τους. Να ξέρετε πως τοποθετηθήκατε στον πλανήτη Γη με έναν συγκεκριμένο σκοπό και η ώρα έφτασε. Καλώς ήρθατε στην Εστία. Τώρα θα φέρω τον αδερφό μου.

Χαιρετισμούς, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Η Επιστήμη Αγκαλιάζει την Πνευματικότητα

Η σημερινή μέρα προχώρησε στον χρόνο περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε, επειδή ο χρόνος έχει παγώσει σε μια νέα πραγματικότητα. Αυτό, από την δική μας οπτική, είναι θαυμάσιο γιατί έχουμε παρατηρήσει όλους τους ανθρώπους να αγωνίζονται καθώς πέρναγαν από τον ένα κόσμο στον άλλον. Όλοι το γνωρίζατε πως θα συμβεί. Το προβλέπατε, λέγατε στους άλλους να το περιμένουν. Γιατί λοιπόν εκπλήσσεστε που έφτασε; Ακόμα περιμένετε να το δείτε στις ειδήσεις, ενώ άλλοι περιμένουν επιστημονική επιβεβαίωση, αλλά τίποτα δεν θα γίνει όπως το περιμένετε. Βρίσκεστε σε ένα δίλημμα με τις επιστήμες σας αυτή την στιγμή, επειδή το μόνο για το οποίο καμαρώνουν οι επιστήμες είναι η κατασκευή, η δομή και η επισήμανση πραγμάτων. Η ενέργεια της καρδιάς και τα συναισθήματα μπορούν να αναλυθούν, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι μέρος του επιστημονικού τρόπου που γίνονται τα πράγματα. Τότε όμως βρίσκετε προβλήματα που δεν μπορείτε να λύσετε και κολλάτε. Ξαφνικά εμφανίζεται μια νέα ενέργεια, μια ενέργεια καρδιάς, η οποία αρχίζει να εξηγεί όλα τα κομμάτια που λείπουν στις επιστήμες σας. Αυτή είναι η κβαντική φυσική, η οποία άνοιξε τις πόρτες που εξηγούν την πνευματικότητα. Εξηγεί αυτά που ξέρετε στην καρδιά σας, με επιστημονικό τρόπο. Και τώρα μπαίνει το δίλημμα και αποτελεί μεγάλη πρόκληση για όλους σας, επειδή μελετάτε κάτι. Τι μελετάτε; Αυτή είναι η ερώτηση, γιατί αλλάζει κάθε φορά που εστιάζετε πάνω του. Αυτό συμβαίνει με τα πάντα.

Αν απομακρύναμε το πέπλο για να σας δείξουμε τι συμβαίνει πραγματικά σε όλες τις διαστάσεις του χρόνου και του χώρου, θα βλέπατε πως κάθε άτομο στον καθένα σας, κινείται συνεχώς. Δεν καθορίζεστε απ’ αυτά που βλέπετε όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη. Βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση και δεν περιορίζεστε από την φούσκα βιολογίας στην οποία κατοικείτε. Τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε πως υπάρχετε σε διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα. Αυτό δεν ήταν μέρος της κατανόησής σας, επειδή αν και είχατε χορέψει με αυτή την έννοια, δεν την είχατε συνειδητοποιήσει ή γειώσει. Ήταν απλά μια ενδιαφέρουσα σκέψη, με την οποία πολλοί από εσάς και οι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας είχαν παίξει, αλλά κανείς δεν την είχε γειώσει στην πραγματικότητα και τώρα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε.

Περπατώντας με Χάρη

Έχετε την ευκαιρία να αρχίσετε να βλέπετε την αντανάκλασή σας στο Σύμπαν. Γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να το δείτε; Για τον απλούστατο λόγο ότι πρέπει να ισορροπήσετε τον εγωισμό σας. Πρέπει να αποκτήσετε την αίσθηση του Εαυτού για να παραστήσετε πως είσαστε άνθρωποι, επειδή μόνο έτσι λειτουργεί. Να ξέρετε πως η αίσθηση του Εαυτού πρέπει με κάποιον τρόπο να ανα-καθοριστεί ώστε να ενδυναμώνει το Πνεύμα και τον άνθρωπο. Αυτός είναι ένας τρόπος να περπατάτε με χάρη. Αυτήν την λέξη την αποφεύγαμε για χρόνια, αγαπημένοι μας. Γράψαμε ένα βιβλίο με τον Φύλακα με τίτλο “Η ψυχολογία του πνεύματος” πριν από αρκετό καιρό, στο οποίο αναφέρεται ένα τελικό μάθημα για την χάρη. Όμως, δεν περιείχε τίποτα το πρακτικό για την χάρη, εκτός του γεγονότος ότι πολύ λίγοι άνθρωποι εργάζονται με χάρη, επειδή αυτό θα σήμαινε πως θα έπρεπε να εναρμονίσετε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Στο βιβλίο περιγράφαμε έναν άνθρωπο με μάθημα ζωής την χάρη, σαν κάποιον που μπορούσε να περάσει ένα παρθένο λιβάδι με χορτάρια και αντί να τα ποδοπατήσει, το χορτάρι μεγάλωνε όταν το πάταγε. Ονομάζετε αυτούς τους ανθρώπους δασκάλους. Τους δώσατε έναν ορισμό και τους λατρεύατε σε πολλούς τομείς της ζωής σας, κάτι που δεν το κρίνουμε, γιατί αποτελεί μια όμορφη αντανάκλασή σας. Τώρα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτές είναι αντανακλάσεις της ενέργειάς σας και πως όλοι έχετε αυτή την δύναμη. Τι θα γινόταν στον πλανήτη Γη αν όλοι αφυπνίζονταν αύριο και ανακάλυπταν πως ήταν ο Θεός; Σίγουρα θα είχατε προβλήματα στην τοποθέτηση ετικετών. Αυτό σας λέμε. Όλοι σας αφυπνίζεστε από το όνειρο αυτή τη στιγμή. Συμβαίνει ήδη εδώ και αρκετούς μήνες με τρόπο που επηρεάζει ολόκληρη την Γη. Υπάρχει ένα κύμα ενέργειας το οποίο περιτριγυρίζει την Γη. Εσείς το δημιουργήσατε. Εσείς το σπρώχνατε κάθε φορά που ερχόταν ώστε να σιγουρέψετε πως είχε αρκετή ορμή για να κάνει άλλον έναν κύκλο και τώρα ολοκληρώθηκε. Η Γη είναι έτοιμη για τους ενδυναμωμένους ανθρώπους.

Απελευθερώνοντας την Πολικότητα

Θα νιώσετε μια αλλαγή στην ενέργεια. Θα εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε αντίδραση και προκλήσεις. Θα εξακολουθείτε να ανακαλύπτετε πως δεν είναι όλα εναρμονισμένα τέλεια, επειδή υπάρχουν πράγματα που θα θέλατε να είχατε διδαχθεί όταν ήρθατε στην Γη. Υπάρχουν ιδέες και έννοιες που θα θέλατε να είχατε καταλάβει όταν ήσασταν εδώ κι έτσι, πολλοί από εσάς στήσατε αυτές που ονομάζετε αρνητικές καταστάσεις ή προκλήσεις στην ζωή σας, ώστε να έλξετε αυτά τα πράγματα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτά, όμως τα κρίνετε μερικές φορές. Γνωρίζετε τι συμβαίνει όταν ο Θεός κρίνει τον εαυτό του; Μια μεγάλη πρόκληση αγαπημένοι μας. Υπάρχει κενό στην δημιουργία που προκαλεί προκλήσεις σε όλη την ανθρωπότητα. Εσείς έχετε τα αγγελικά φτερά και μπορείτε να τα απλώσετε για να τακτοποιήσετε την ενέργεια στην Γη. Σας ζητάμε να αναλάβετε την ευθύνη γι’ αυτό και να αρχίσετε να εργάζεστε προς τα εκεί. Είναι δική σας ευθύνη να σιγουρέψετε πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Καθημερινά βλέπετε στις ειδήσεις ανθρώπους που φοβούνται σε επίπεδο ψυχής και αντιδρούν υπερβολικά στον κόσμο. Ναι, μερικές φορές τους ονομάζετε κακούς ανθρώπους. Δεν μας αρέσει να σας το λέμε αυτό αγαπημένοι μας, αλλά δεν υπήρξε ποτέ κάποιος κακός άνθρωπος. Δεν υπάρχει κακό. Δεν υπήρξε ποτέ. Είναι ανθρώπινη επινόηση αγαπημένοι μας και ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε αυτήν την ιδέα. Η πολικότητα δεν λειτουργεί στην Γη σας με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσε στις χαμηλότερες δονήσεις πριν την πύλη και ήρθε η ώρα να διώξετε μερικές από αυτές τις αρνητικές έννοιες που σας οδήγησαν στο φως. Δεν τις χρειάζεστε πια. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προκλήσεις στην προσπάθειά σας να προχωρήσετε μπροστά γιατί θα υποσκάπτει την αλήθεια σας. Σας ζητάμε να βρείτε θετικά πράγματα που θα φέρουν πάθος στην καρδιά σας. Προσπαθήστε να ενσωματώσετε περισσότερη σκέψη από την καρδιά στις σκέψεις σας, γιατί αυτή είναι η μαγεία που ξεκίνησε. Υπάρχει μια νέα σύνδεση μεταξύ καρδιάς και μυαλού και οι άνθρωποι χρειάζεται μόνο να ρωτήσουν την καρδιά μια φορά. Το μυαλό θα ρωτήσει: “Τι είπες; Μπορώ να το πω διαφορετικά; Μπορώ να το ξαναρωτήσω; Πώς το είπες ακριβώς;” Το μυαλό θα το αποδομήσει, ενώ η καρδιά απλά θα το νιώσει και θα πει ναι ή όχι. Χρησιμοποιήστε τα και τα δύο. Συνδυάστε τα με έναν νέο τρόπο γιατί αυτή είναι η νέα Γη και αυτές είναι οι νέες δυνατότητες τις οποίες δημιουργήσατε. Ανυπομονούσατε γι’ αυτόν τον υπέροχο καιρό της ανα-γέννησης του πλανήτη Γη. Έφτασε. Καλώς ήρθατε στην Εστία. Καλώς ήρθατε στην Εστία.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Παίζετε ένα όμορφο παιχνίδι. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

[quote] Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright μεταφρασμένου υλικού: espavo.org – μετάφραση: LightWorker.gr“. Περισσότερες πληροφορίες από το γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο espavo.org & στην ελληνική ιστοσελίδα LightWorker.gr. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως![/quote]