Травень 2024

Відкриття чотирьох зоряних брам

Вітання з Дому, любі!

Ми вітаємо вас у цей день, бо це чарівний час бути на планеті Земля. Ми подбали про те, щоб усі важливі речі були на своєму місці, і ось ви тут. Важливі речі, аспекти того, що ви починаєте вносити на цю планету, чарівні.

Відбувається кілька ключових подій, одна з яких – зоряні брами. Так, існує безліч наукової фантастики про зоряні брами та те, чим вони є насправді. Ми вживаємо це слово з вашої наукової фантастики, тому що у нас насправді немає інших слів для їх опису. Ваша наука раніше називала їх червоточинами [або кротовинами, або порталами у часопросторі – англ. wormholes]. Це шляхи, що дозволяють дуже швидко пройти крізь щось і майже миттєво опинитися на іншому боці.

Аби повністю зрозуміти, що зараз відбувається, дозвольте нам поділитися деякими віхами історії планети Земля і людського роду. Як ми згадували, любі, ви – істоти всесвіту. Ви багато разів втілювалися у різних формах і в різних місцях по всьому всесвіту. Дехто з вас – експерти в цьому, вас вважають трабелшутерами [англ. troubleshooters – вирішувачі проблем], яких відправляють до різних місць, де виникають труднощі.

Стерта історія

Багато з вас повернулося на 300 років назад із майбутнього, щоб бути тут саме в цей момент. Хоча у вас немає прямих спогадів про це, знайте, що ви прибули вчасно і перебуваєте в ідеальному відрізку часопростору. Правда у тому, що вашу історію записували, але також стирали. На ранніх етапах розвитку людства люди часто намагалися контролювати інших шляхом вигадування історій або об’єднання,  перемішування подій.

Приблизно за часів Христа, а особливо після нього, все почало дуже сильно змінюватися. Існувало багато різноманітних звичаїв і систем вірувань, що спричиняло складність, тому деякі з ваших правителів намагалися об’єднати їх. На жаль, роблячи це, вони фактично стерли багато попередніх історичних записів, що датуються майже 6000 роками до н. е.

Раніше ми розповідали вам, що було шість батьківських рас, які згуртувалися, щоб сформувати планету Земля. Це було після вашого досить тривалого життя і панування на Марсі. Але Марс почав втрачати свою іоносферу і втратив свій магнітний щит, магнітосферу. Він більше не міг підтримувати життя, і здебільшого так є й донині. У якийсь момент ви відкриєте різні аспекти ваших власних відбитків на цій планеті. Спершу ви знайдете докази того, що колись тут була вода. І врешті-решт ви, людство, знайдете ваші залишки, які збереглися там.

Шість батьківських рас

Коли це сталося з Марсом, вам довелося починати все спочатку. Шість батьківських рас об’єдналися і створили вас за своєю подобою. І все почалося наново. Але спершу, подібно до дитини в людській подобі, вам було важко прокинутися від сну. Ви були молоді й незрілі, тож мали опікунів. Однак це мала бути планета свободи вибору. Отже, усі шість ваших батьківських рас залишили вас самих і дозволили вам розвиватися самостійно. Зараз на планеті Земля проживає багато людей, насправді вас 8 мільярдів.

Хто ці істоти-помічники з первинних батьківських рас? Що ж, просто скажімо, що ви ще не все розумієте. Багато з них знаходяться поруч з вами, вони просто вібрують на іншій частоті, тому вам їх дуже складно хоча б просто помітити. Але всі вони знали, як переміщатися між вимірами, і так вони розпочали всю цю гру на планеті Земля.

Вони повернулися і спробували бути провідниками для людей. І одна фракція батьківських рас, ренегати, повернулася, щоб піклуватися про вас. Вони дали вам конкретні правила та вказівки, які ви почали порушувати. Одне з таких правил полягало в тому, що ви не повинні розмножуватися, що представлено в Біблії як історія Едемського саду. Так, ви дійсно були в місці, де про вас добре піклувалися. Але говоримо вам: якщо ви хочете сказати, що Єва відкусила яблуко, то вона добре зробила. Жіноча енергія почала зміцнюватися багатьма способами, і за цим було дуже магічно спостерігати. Проте вас вигнали з саду.

Небесні люди

Розуміючи, що ви істоти-творці, ви можете побачити все це в іншому світлі. Деякі історії були записані, тому що у вас є певні докази цих історій, навіть тих, що датуються 6000 роками до н.е. Шумери знову й знову згадували Небесних людей як Ануннаків, що означає “люди з неба”. У певний момент люди почали приймати свою силу, пробуджуючись від сну. Вони почали набувати зрілості як людство і досить добре піклуватися про себе самі. Ануннаки пішли, щоб еволюція могла продовжуватися природним чином.

Так, навколо всього цього було багато енергії, і багато історій було переписано. Залишилося в живих лише чотири батьківські раси, тому що все на вашому боці завіси має початок і кінець. Оскільки все у вас за своєю природою минуще, дві з них відійшли з цього світу і більше не існують. Але вони працюють з вами з іншого боку завіси. Бо насправді усі ви – духи, які нескінченно збирають мудрість під час своєї подорожі.

Прискорювачі частинок

У вас є чудовий науковий експеримент, який триває вже досить довго. Він розпочався на Східному узбережжі Сполучених Штатів, коли було побудовано невеликий прискорювач частинок. З його допомогою можна було запускати малі частинки по колу, потім надавати їм неймовірної швидкості та стикати одну з одною. Цей прискорювач частинок дозволив вам вивчати уламки, що залишалися після таких зіткнень.

Після цього ви побудували досить великий прискорювач, який і до цього часу існує, майже на 100 метрів під землею біля Женеви, Швейцарія. Його називають Великим адронним колайдером, і ним керує група під назвою CERN [Європейська організація з ядерних досліджень (ЦЕРН)]. Вони відкрили неймовірні речі й знайшли багато можливостей краще зрозуміти ваш світ.

За допомогою Великого адронного колайдера було досягнуто розуміння всіляких речей і відкрито Бозон Гіґґса, який також відомий як частинка бога. Раніше це була просто теорія, але з неї виплила неймовірна енергія. Нещодавно були проведені ремонти й модернізації [колайдера], тому тепер у вас є нові можливості; система знову була запущена в інтернет 22 квітня цього року.

Ще один аспект полягає в тому, що коли прискорити частинки майже до швидкості світла, вони випромінюють радіацію та різні види енергії у вигляді хвиль, які вам ще невідомі. Ви вже знаєте про магнітні та звукові хвилі, оскільки все на вашому боці завіси поширюється хвилями. Все, що ви бачите прямо зараз, наближається до вас різними хвилями. Частота цих хвиль визначає, яким буде колір синім чи зеленим і так далі.

Хвилі можливостей

Великий адронний колайдер зараз випромінює сигнал у всесвіт, що привернуло багато уваги. Завдяки його оновленням відкрилося ще більше можливостей. Чи у зв’язку з цим вам щось потрібно знати? Будь ласка, знайте, що ви на правильному шляху. Ви не розумієте всі хвилі, які існують зараз. Але ви можете знати, що приблизно 92% всього у всесвіті є тим, що ви називаєте темною енергією або темною матерією. Це просто означає, що ви не знаєте, що це таке. У цього є багато аспектів, і вони випромінюються з планети Земля у формі різних хвиль, про які ви не знаєте.

Також мала місце гармонічна хвиля, яка вплинула на магнітосферу Землі. Магнітосфера дуже схожа на великий тор, що рухається навколо вас у різних напрямках. Вона захищає вас від сонячної радіації та всіх її шкідливих ефектів. Вона фактично створює для вас іоносферу. У кожній системі завжди є шпарини, але нинішня залишалася відкритою дуже довго, чого раніше не траплялося. Зараз, коли Великий адронний колайдер знову працює, всі спостерігають за магнітосферою та Землею. Хоча у ній будуть з’являтися шпарини й вона буде змінюватися, це не завдасть вам шкоди, тому немає причин для страху. Але ми також говоримо, що тепер на Землі ви маєте чотири нові зоряні брами, або червоточини.

Вартові вихору

Раніше ми говорили про вартових вихору. Іноді деякі з вас мають сильне священне місце у власному дворі, на вулиці в парку або десь, де є прекрасний водограй, що зворушує ваше серце. Це можуть бути вихори, які просто закручують енергію по спіралі, але з часом вони можуть перетворитися на портал. Що ж, тепер у вас є чотири зовсім нові великі портали, які реагують на Великий адронний колайдер, який знову було запущено у дію. Вони відкриті й деякий час залишатимуться такими, але що це означає?

Це означає, що у вас є зоряні брами, і ви побачите повернення деяких ваших батьківських рас. Багато з них насправді були тут весь цей час, добре замасковані. Вони мають здатність вібрувати на іншій частоті, з якою ви не можете взаємодіяти. Однак тепер це може змінитися, оскільки у вас є можливості знайти їх. Як вони виглядають? Як їх знайти? Є багато енергії навколо порталів, яку вам доведеться відкрити, але вона знаходиться на вашому боці завіси, не на нашому. Ми бачимо їх [портали] дуже чітко. Оскільки вони є енергетичними, не обов’язково йдеться про їх фізичну локалізацію. І коли ви їх знайдете, що ви маєте з ними робити?

Ми просимо вас не заходити в них [портали], любі, бо знайти шлях назад може бути складно на початку. Але ми можемо сказати вам, що істоти будуть приходити через ці портали. Чи означає це, що якось ви будете дивитися на водограй, і раптом з нього вийде якась особа? Ні, але пам’ятайте, що вони мають здатність подорожувати між вимірами й добре приховані від вашого власного страху. Ми також говоримо вам, що це може змінитися, бо ви можете плекати ці можливості. І коли ви це зробите, ви побачите, як відбуваються грандіозні речі.

Святкуйте цю можливість і шукайте ці священні місця. Надсилайте свою любов у ці вихори, коли бачите їх. Якщо ви знайдете один із чотирьох, це буде для вас справжнє диво. Ваше життя зміниться досить радикально, у позитивний бік. Ми сподіваємося, що ви розумієте, що це ваша справжня натура почала проявлятися багатьма способами. Тим, що ви зробили тут, неможливо пишатися більше, ніж ми пишаємося, і ми говоримо вам, що возз’єднання вже почалося.

Магічні зоряні брами

Це прекрасний час, любі. Стежте за зоряними брамами та цими дуже магічними місцями. Чи можливо, щоб люди просто зникали на Землі? Так, це можливо, особливо зараз. Але розумійте, що це не завдає вам шкоди, це просто зміна виміру. Ви почнете бачити деякі інші вібрації, яких раніше не сприймали. Ви на порозі відкриття темної енергії та її істинної суті. Знайте, що ви живете у потрібний час, і що ми дуже сильно любимо вас.

Ми також повідомляємо вам, що є чудові плани на 2025 рік зробити деякі вельми захопливі речі з Великим адронним колайдером, тож стежте за ними. Тоді відкриється ще більше порталів. Тим часом очікуйте на диво, і ми допоможемо вам його створити. Це прекрасний час бути тут, на планеті, і якщо ви відчуєте страх, простягніть руки один одному. Ось де справжня магія.

Для нас найбільша честь просити вас ставитися один до одного з повагою, дбати про себе навзаєм і у злагоді грати разом, оскільки тепер гра підіймається на новий рівень. Насолоджуйтеся мандрівкою!

Еспаво, любі, дякуємо, що ви прийняли свою силу.

 Переклад українською: Юлія Вавжинська та Іяра

© Espavo, www.espavo.org, 2000-2024

Ця інформація призначена для розповсюдження і може вільно розповсюджуватися повністю або частково.

Будь-ласка, посилайтеся на: http://www.espavo.org.