Juni 2008

Tids-Bestemte Missioner
Aktiveringer for 2012

Fra Steve:

Gruppen har talt meget om 2012. Selv om deres budskab omkring 2012 er helt anderledes, fortæller de alligevel følgende: Det vil blive en magisk tid, fyldt med skabelse og et evolutionært skridt for menneskeheden. Mange mennesker har sat særlige kontrakter op på denne Jord, som de kun vil udføre hvis menneskehedens niveau når afgørende niveauer, hvor dette kan ske. Dette sker nu, og det er på en kurs, for at kunne manifestere den magiske dato i 2012. Gruppen siger, at dette vil blive en mægtig skabelse på global basis. Der finder mærkelige begivenheder sted i mange Lysarbejderes liv lige nu, for at skubbe dem ind i en ny retning, hvilket vil gøre det muligt for dem at aktivere deres Tids-Bestemte Kontrakter. I dette budskab giver gruppen tre eksempler på, hvordan dette kan se ud. De næste fire år vil blive en tid for forandring for menneskeheden. Mange Lysarbejdere aktiverer nu kontrakter, som vil bringe dem ind i den bedste position til det, der ligger forude. Nyd turen.

 

Store Knus og blide puf…

 

Hilsner fra Home

2012

Dybt inde i jeres hjerter ved I, at I er kommet hertil for at udføre noget. Vi ønsker at fortælle jer, hvad der ligger lige foran jer. Vi ønsker at tale om noget, som vi ikke før har talt ret meget om. Vi vil starte med at fortælle jer en smule om 2012 magien, fordi det potentiale, som kommer til Jorden og menneskeheden bliver helt utroligt, efterhånden som I udvikler jer. Jeres udvikling er langt foran i spillet. Vi har før talt om 2012. Jo, det er et magisk tidspunkt. Jo, det er et skifte i dimensionen. Jo, det er alle de ting, som I har forestillet jer, det kunne være. Hvorfor? Fordi I er skaberne, og når I har besluttet jer for at et eller andet skal ske, så sker det. Der har hele tiden været en opdeling mellem den gamle og den nye energi. Der er mange forskellige opdelinger og afsnit langs vejen, som kunne være grænsepunkter, hvor I kunne sige, at dette er det gamle, og dette er det nye. 2012 er en meget ventet milepæl; det er et interdimensionelt forbindelsespunkt. Lad os give jer et andet eksempel.

At Krydse Tids Linjer

I er absolut fascinerede af historierne om Camelot og Kong Arthur, alligevel ved I faktisk ikke om disse historier er sande eller opdigtet. I har fundet Kong Arthurs grav, og I har endda fundet dele, som I mener er fra det gamle Camelot, men er de virkeligt det? Er dette en virkelig historie eller er det en myte? Ordet ”virkelig” har selvfølgelig en masse forskellige betydninger, så I må forstå, at hvis I forventer at noget sker, så vil I finde beviset på, at det er sket. I vil skabe det, I har brug for, for at kunne forstå det.

Lad os gøre rede for en anden opfattelse af dette, for dette er sket mange gange på jeres planet. Det skete da Buddha gik på Jorden og på Kristus tid. Det skete mange gange, når historier, som aldrig forandrede sig, kom ind i jeres verden. Hvis vi siger fem ord til en eller anden i den forreste del af lokalet, og beder dem om at fortælle dem videre til personen ved siden af dem, vil kun to af de oprindelige ord være korrekte på det tidspunkt, hvor de er blevet fortalt til de bagerste i lokalet. Så, hvordan kan det være at en fortælling af sådanne dimensioner, som Camelot, er blevet givet videre ned gennem generationer, uden nogensinde at ændre sig? Det er fordi de er blevet permanente indprentninger på tidslinjen. Forestil jer 11 tidslinjer, som samtidigt løber side om side. Der er 11 oplevelser fra jeres egen sjæl, som sker på samme tid. I er multidimensionelle væsner, der har 11 forskellige sjæleoplevelser og et opfattelsespunkt. Hver af disse oplevelser forekommer på forskellige tidslinjer. I tænker på en tidslinje som her og nu. Men der var en tidslinje for Kong Arthur, hvilket var en magisk begivenhed, og på dette tidspunkt krydsede denne tidslinje jeres egen. Den drejede til højre og krydsede derpå andre tidslinjer. Da dette skete, efterlod det en permanent indprentning på begge tidslinjer. Disse er de magiske historier, I hørte som børn, som påvirker jer resten af jeres liv. De dukker op for at opmuntre menneskeheden på det helt rigtige tidspunkt og sted, for at give jer det I har brug for. 2012 er en gennemskæring af 12 forskellige tidslinjer. Den vil efterlade en indprentning i menneskeheden i alle dimensioner af tid og rum. I kan se den potentielle magi, som her kommer til at ske. Tilføj det faktum at alle forventer, at et eller andet magisk vil ske, så det vil det selvfølgelig.

Hvad Kommer Der Til At Ske I 2012?

Godt, hvad med alle de spådomme omkring ting, som kommer til at ske i 2012? Først og fremmest er de fleste af de ting, som oprindeligt skulle ske i 2012, allerede sket. Fordi I har trukket dem frem ved at udvikle jer hurtigere end I havde planlagt, behøver I ikke at rejse frem til den tid. I lever solidt i den femte dimension, og I er endda begyndt at lære, hvordan I kan bruge dette i jeres daglige liv. I skubber til grænserne. I lærer nye måder, hvorpå I kan kommunikere med jeres verden, hvorpå I kan elske og forbinde jer med forskellige dele af sjælen. Det er derfor, det er sådan en magisk tid. Mange mennesker forventer at en bestemt dag i 2012 er særlig magisk. Som skabere har I endnu ikke besluttet jer for, hvilken dag dette vil blive, så I mennesker må hellere skynde jer, så vi kan komme i gang! Når I beslutter hvilken dag det skal være i 2012, vil I skabe mirakler. Lad os forklare, hvorfor dette kan ske.

Hvilke potentialer er der? Hvilke mirakler er der? Hvad vil der ske på denne dag? Vi fortæller jer, at denne dag vil blive meget magisk, når som helst I beslutter jer for den. I vil feste. Mange af jer vil tage op i bjergene, til ´høj energi´ stederne, I vil føle energien strømme, og I vil elske det. I vil bygge store bål og synge sange. Når det alt sammen er forbi og ilden er gået ud, vil I gå ned ad bjerget og gå på arbejde næste dag, lige som alle andre dage. I vil indse at en masse af det I har skabt allerede har været her. Forstå venligst, at det i jeres øjne ikke er skuffende, for det er stadigvæk en meget magisk dag. Her er, hvad der sker.

Tids-Bestemte Missioner

Mange af jer er sjæle, som har været på denne planet i livstid efter livstid. I kom her for at bringe noget med fra Home, som I ville dele med hele menneskeheden, for at hjælpe sjælene, der her lader som om de er mennesker, med at være spirits/sjæle og hvordan de kan anvende dette. Hver eneste af jer kom ind med en del, som I ville bære. Hvis, og kun HVIS, alting åbnede sig på det helt rigtige tidspunkt, så ville I være her med denne del. Vi kalder det for en tids-bestemt mission, og mange af jer er på tids-bestemte missioner. Mange af jer har opdaget det, I elsker at lave, og I tænker at I allerede bevæger jer langs jeres vej. Nogle af jer vil foretage en 90 graders drejning, uden nogen advarsel, og I vil elske hvert minut af det, fordi det vil skubbe jer lige ind i jeres passion. Der ind hvor jeres højere selv gen-husker, hvor I er på vej hen, og hvortil jeres højere selv har forsøgt at styre jer hen siden i blev født. Denne drejning vil bringe jer ind i denne position, hvor jeres tids-bestemte mission kan udføres, og hvor I kan være til tjeneste. I vil finde jer selv på dette sted, hvor I endelig kan dele den del, som I bærer på, så vi kan bygge Home på denne planet. I er i arbejdsprocessen med at skabe Himlen på Jorden. I 2012 har I muligheden, mere end nogen sinde før, for fuldstændig at sætte dette i bevægelse. Hver eneste af jer har muligheden for at forandre det på denne magiske dag, som I vælger, eller på hvilket som helst tidspunkt, hvis I ønsker det. Mange mennesker vil ændre deres liv på denne dag, alene på grund af magien i det. Alle vil blive løftet og forandret af de indprentninger, der er tilbage, idet alle 12 tidslinjer krydses for en magisk tid, der signalerer indledningen af en ny æra. Når mange mennesker samles og forventer et mirakel, så skaber de et. Dette mirakel vil være multidimensionalt.

For de af jer, der har tids-bestemte missioner, vil de finde sted, og I vil ikke vide, hvad det var der ramte jer. Vi vil give jer et par eksempler, for at vise jer hvordan dette ser ud. Der er en gentleman, vi vil kalde ham for Tom. Tom er en læge, som elsker healing, og som altid har vidst at han var en healer. Han kan ikke lide alle dele af hans arbejde, men han har investeret en masse energi, tid og penge, for at skabe dette for sig selv, og han har forsonet sig med at dette i øjeblikket er den bedste kurs for ham. Han har også en familie at sørge for, så han får det bedste ud af hver dag og nyder kontakten med sine klienter. Han nyder at være til tjeneste på enhver måde, han kan. Han har dog i det stille drømme om at være anderledes, end han er. Så, når ingen ser det, sker der noget, og pludselig ændrer doktor Tom sig. Det kan være en bog han læser, et seminar han deltager i eller en udsendelse, som han ser. Uanset hvad det er, så åbner det ham og han begynder at se ting fra et anderledes perspektiv. Hele hans liv ændrer sig. Det kan være vanskeligt når det sker, særligt i forbindelse med forhold og familier, fordi to mennesker aldrig vokser med den nøjagtig samme fart. Derfor, når den ene person begynder at vokse og den anden person ikke gør det, må I arbejde på at gøre dette skifte støttende for alle. Denne kløft er fyldt med ekstra kommunikation, og det er denne måde jeres forhold vokser. Tom vågner op en morgen, og i hans hjerte er han ikke længere en læge, men han er stadigvæk nødt til at gå på arbejde. Hans krop begynder at bekæmpe ham, for han ved at han ikke længere er på den rigtige kurs. Han ved at der er noget andet, han skal gøre. Pludselig fungerer alle de ting, som han på mange forskellige områder har arbejdet for, ikke længere for ham. Han ender med at undervise i Reiki og elsker hvert eneste minut af det. Han er stadigvæk en healer, men han gør tingene på en anden måde nu. Jo, han skaber stadigvæk meget hellige ´rum´ for mennesker, men han er på en tids-bestemt mission, fordi han ønskede at komme på plads før den magiske tid i 2012.

Doktor Tom

Mange af jer har denne samme kontrakt. Mange af jer vil udføre jeres tids-bestemte missioner, og I vil faktisk begynde at ændre jeres liv meget drastisk, lige som doktor Tom gjorde det. Hele hans liv og fokus ændrede sig på dette tidspunkt. Hans børn vidste ikke, hvad der skete med ham, og hans kone vidste ikke, hvordan hun skulle takle ham; nogle gange var han meget følelsesladet, og hun var ikke vant til at han var følelsesladet. Han var ikke vant til at have disse følelser og at lade dem strømme gennem sig på denne måde. Uden noget varsel begyndte hans liv ganske enkelt at forandre sig. Over en tidsperiode viste doktor Tom sig at være en vidunderlig lærer, men overgangen var vanskelig i begyndelsen, på grund af tilknytningen til hans fremtid. Dette kan ske, når I aktiverer den tids-bestemte mission.

Gertrude

Så er der Gertrude. Gertrude har været på denne planet mange, mange gange. Hun er en af de Oprindelige Healere. Karakteristisk kommer hun ind og planter frø, når ingen lytter. Hun siger ordene, og selv om de tænker at hun er skør – en lille smule vanvittig – planter hun frøene og bibringer stadigvæk de ideer, som senere bliver til noget. Der bliver ofte grint af hende, og hun er ganske ofte frygtet. Der er mange gange, hvor Gertrude er blevet slået ihjel på grund af hendes sandhed, hendes ærlighed og for at dele det, hun bragte med fra Home. Hun er blevet tugtet og straffet. Hun er ofte blevet forstødt, fordi menneskene er bange for det ukendte – særligt når de ser et meget klart lys. Alle de mange gange Gertrude har været på denne planet før, er hun aldrig blevet støttet helt. Hun bærer det vi kalder for kernefrygt. Kernefrygt er meget enkelt. Når I træder ud af jeres krop, efter I er blevet brændt på bålet, siger I ”Du store, jeg håber ikke at jeg nogen sinde gør dette igen!” Derefter kommer I tilbage og gør det samme, og bliver brændt på bålet for anden gang. Så hopper I ud af jeres krop og siger ”Okay, jeg vil helt sikkert ikke gøre det samme igen. Nu er det alvor”. Så tager I en del af jer selv, som vi kalder for Portens Vogter. I anbringer Vogteren foran jer og siger ”Jeg vil bede dig om, at hvis jeg nogen sinde går i den retning igen, så må du komme ud af det blå og skræmme livet af mig. Du må sætte en dyb frygt ind i mig, som vil holde mig i live og holde mig fra at opleve disse negative måder at dø på, som jeg har oplevet så mange gange”. Efterhånden som I fortsætter videre i den evolutionære cyklus, redder kernefrygten og Portens Vogter jeres liv mange gange, og den holder jer i skak. Og her er I.

Nu ændrede Gertrudes liv sig, og klienterne i hendes praksis så på mystisk vis ud til at hindre og trække den understøttelse hun havde tilbage. Gertrudes tids-bestemte mission var blevet aktiveret. Hele hendes liv ændrede sig, nærmest fra den ene dag til den anden. Gertrude kom ind med noget ganske særligt og unikt, som kun hun kunne bringe til Jorden fra Home. Det meste af hendes liv havde hun følt at hun gik på stedet. Hun spekulerede på hvorfor. Så fungerede hendes liv pludselig ikke på den samme måde, som det før havde gjort. Hun havde beskæftiget sig med spiritualitet siden sin tidlige barndom; hun havde arbejdet med energi og var en respekteret healer. Hun var på den vej, som ønskede at være på, alligevel holdt det op med at fungere, da alting ændrede sig. Når en tids-bestemt mission bliver aktiveret, kender det højere selv vejen til jeres passion, hvis I vil lade det lede jer. Nogle gange kan jeres højere selv lede jer ved at åbne døre foran jer, og andre gange ved at lukke dem.

Kernefrygt

Gertrude begynder derpå at bevæge sig i retningen af sin mission, og hun bliver blokeret af kernefrygten. Portens Vogter kommer ud af den blå luft, og hun bliver forvirret, skræmt og ønsker at løbe væk og gemme sig. Den samme frygt holder hende fra at kommunikere med verden, indtil hun beslutter at forsone sig med eller ombestemme Vogterens rolle. Der er mange Lysarbejdere, der bærer kernefrygten, hvilken er på vej til at dukke op til overfladen. Hvis I forstår hvad det er, vil kernefrygten blive meget lettere at arbejde med. I vil opdage, at der er mange teknikker hvormed I kan arbejde med kernefrygten. Når I opdager en teknik, der fungerer for jer, så vend jer og del den med andre.

Tids-bestemte missioner er på vej til at blive aktiveret, og som følge heraf er verden på vej til at forandre sig. Menneskeheden tager et stort skridt. Selv om vi tilsyneladende nedtoner vigtigheden af 2012, vil det blive magisk udover jeres forestillinger. Og vi vil opmuntre jer til at gøre det magisk – at gøre noget, gøre noget for at ændre jeres livsstil, for at ændre jeres energi, for at anbringe jer selv ind i jeres fulde passion, så I kan tage hvad end det er I bragte med fra Home, og dele det med andre. I vil blive støttet i at udføre jeres mission. Dørene vil meget magisk åbne sig for jer, selv om mange af jer gang på gang er løbet ind denne selvsamme dør.

Jane

Lad os give jer et andet eksempel, så I kan se dette fra mange vinkler. Jane er kommet ind og har arbejdet på denne planet i mange livstider, ligesom mange af jer har. Hun har arbejdet på mange områder. Hun har været en lærer igen og igen. Hun ved, at hun kan arbejde med denne energi og være i stand til at formidle den del, hun har bragt med fra Home. Det har været meget vigtigt for hende at gøre dette, og alligevel har hun ikke opfattet sig selv som en lærer, selv om hun i høj grad er en lærer. Når hun i en gruppe åbner munden for at tale, bliver alle andre stille, fordi hun besidder et spejlbillede, som mennesker ønsker/har brug for. Hun bærer en del af Home, som hun genspejler sammen med jeres energi, hvis I snakker med hende og deler med hende. Så, hen ad vejen kommer denne tids-bestemte mission, og pludselig bliver hun aktiveret og begynder at tiltrække mennesker. Hun tror stadigvæk ikke på, at hun er en lærer og siger ”Dette er ikke noget jeg udfører. Mange tak. Det er meget venligt, men det er ikke noget jeg udfører”. Dette afholder ikke mennesker fra at dukke op. Dette afholder ikke mennesker fra at komme ind og arbejde med hendes energi, og at genspejle den i dem selv. Så, hendes liv vil også ændre sig. Pludselig vil denne lærer nu være iøjefaldende, med et meget strålende lys, fordi andre mennesker har brug for denne ledelse. Andre mennesker har brug for denne proces, alligevel har Jane problemer med det, fordi hun havde en opfattelse af, hvad undervisning drejer sig om. Nu træder I ind i de højere vibrationer, ved at træde ud af den første bølge af bemyndigelse med at Følge Lederen ind i den Anden Bølge af Bemyndigelse med at Følge Jer Selv.

Det ændrer også undervisningsmønstret. I stedet for at stå på en scene og fortælle jer at ”Det er sådan det fungerer. Sådan skal I gøre det. Her er ABC´erne, og hvis I gør dette, vil hele jeres liv være fint”. I stedet for rækker de ud, tager jeres hånd og siger ”Lad os foretage denne rejse sammen og se, hvad vi kan lære”. Lærerne går nu sammen med deres studerende i et anderledes forhold, fordi det ikke handler om at opdage den største viden. Det handler om at opdage livets vej, og at opleve dette sammen. Justeringen i forbindelse med at bevæge sig fra den ene form for undervisning til en anden, er afgørende. Lad os også dele med jer, at Jane også havde store problemer med sine forældre, hovedsageligt fordi de ikke forstod hende.  Hun var helt sikkert det sorte får i hendes familie, meget anderledes end alle andre. Hun tænkte automatisk anderledes end alle andre i hendes familie, og det var fordi hun var kommet ind med en backup plan. Da hun første gang ville komme ind, var timingen ikke god, så hun forsinkede sin ankomst med en generation via en backup plan. Den person, som oprindeligt skulle være hendes moder, var nu hendes bedstemoder på hendes moders side. Hun kom ind gennem sin moder, som oprindeligt skulle have været hendes søster. Hun gjorde dette for at sikre sig at den tids-bestemte mission kunne komme på det rigtige tidspunkt.

Kæreste, der er mange af jer – sandsynligvis 20-30 % af jer – som er i en backup plan af netop denne grund. Jeres timing på denne planet er afgørende. Jeres timing på denne planet er meget vigtig, og I er på vej til at blive aktiveret. ”Ja, Nu er tiden inde”. I har tiden mellem nu og 2012, til at bevæge jer i denne retning. Tiden er inde nu, og menneskeheden er nu parat til at erfare det på alle fronter.

Det er med den største ære, at vi samles med denne lys familie. I ved, hvem I er. På et plan gen-husker I den del, som I bragte med. Lad den komme frem nu. Lad den blive delt med andre. Lad den blive en del af dem, I er, hvert eneste åndedrag af hver eneste dag. Dette vil gøre forskellen på planeten Jorden. 2012 vil blive magisk udover jeres vildeste drømme, og af den grund er vi begyndt på nedtællingen til ascension. Det begyndte faktisk for otte år siden. I er på vej til at opleve 08/08/08. I vil derefter opleve 09/09/09, 10/10/10, 11/11/11, og lige meget hvilken dag, I beslutter skal være den afgørende. Nyd at beslutte jer, kæreste. Nyd at spille spillet.

Det er med den største ære vi beder jer om at behandle hinanden med respekt. Nær hinanden ved hver mulighed I har. Vid at det er et vidunderligt spil I spiller. Spil godt sammen.

Espavo

Gruppen

Opskrift på en Lykkeligere Dag

Steve og jeg er lige vendt tilbage fra Sedona, Arizona. Vi var beæret over at være gæstetalere ved den 12te Kryon Lys Konference. Det var programsat som Kryon Genforeningen, eftersom det var første gang i seks år at Lee Carrol, Ronna Herman, Geoff Hoppe og Steve alle sammen så hinanden. Dertil kom overraskelsen, at de fik selskab af Pepper Lewis som præsenterede en gruppekanalisering i en forsamling på næsten 800 mennesker. Det var en storslået samling af Lysarbejdere.

Jeg følte mig glædeligt overvældet og opfyldt af energien. Jeg var glad for at være tilbage, sammen med min forbindelse til den spirituelle familie, som var der fra begyndelsen af vores arbejde. På en måde begyndte vi alle vores arbejde sammen, og det føltes vidunderligt igen at forbindes. Steve og jeg vil tale mere om dette i den kommende live udsendelse. For nu, vil jeg gerne dele en tidligere meddelelse, som jeg talte om i den sidste live udsendelse.

Vi har nydt nogen tid herhjemme. Vi har været i Las Vegas i næsten fire år og har skabt et smukt sted at bo. Når vi vender tilbage fra en rejse, får vi en følelse af fred og lykke her. Jeg føler at alle, der kommer for at besøge os, kan mærke den glade energi. Det er et sted med velvære.

Jeg er en person, der elsker at være omkring mennesker men jeg sætter også stor pris på min tid alene. Det er min balance i livet. Det er vigtigt at have denne tid alene, til at nyde jeres eget selskab og til at centrere jer selv. Men nogle gange kan I blive for veltilpasse med at være alene. Jeg opdagede, at jeg selv gør dette, særligt når jeg arbejder mig gennem problemer eller forandringer. Jeg trækker mig tilbage fra verden. Så indser jeg, at jeg har brug for mennesker. Vi har alle brug for mennesker i vores liv – ligesindede mennesker som kan understøtte os i tider med op- og nedture.

Jeg har en ven, som gik gennem en dyb depression. Intet så ud til at hjælpe hende. Endelig bad en læge hende om at række ud efter andre, særligt dem som gik gennem deres egne udfordringer. Når I gør dette, virker jeres egne problemer ikke så vigtige. Ved at følge lægens råd var min ven i stand til at komme ud af denne sorte sky, og hun fandt igen glæde i sit liv.

At berøre hjerter ved at være hinandens menneskelige engle. Hvad dette betyder, er at gøre noget for andre uden at forvente noget igen. Den person, som I har hjulpet, vil derpå mærke ønsket om at hjælpe en anden person, og den menneskelige engels energicirkel vil fortsætte med at gøre dette til en bedre verden.

Jeg stødte på noget, som jeg kunne tænke mig at dele med jer. I kan gøre en forskel i andres liv, og i jeres eget, gennem disse ord.

Opskrift på en Lykkeligere Dag:

1 kop venlige ord

2 kopper forståelse

3 teskefulde tid og tålmodighed

1 knivspids varm personlighed

1 stænk humor

Tilpas omhyggeligt ordene, tilsæt kopperne af forståelse.
Anvend rigelige mængder af tid og tålmodighed.
Tilbered på den forreste plade, men hold temperaturen lav.
Lad det ikke koge.
Tilsæt et gavmildt stænk af humor og tilsæt en knivspids varm personlighed.
Smage efter med livets krydderi.
Server i personlige udformninger.

(ukendt forfatter)

Med Kærlighed og Lys,

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!