November 2007

Farven på Kærlighed
Hvorfor er lyset anderledes i Paris?

Fra Steve:

I dette budskab tilbyder gruppen os et svar på et oldgammelt spørgsmål om det er bedst at adskille og beskytte vores kulturarv eller at forene os og risikere at miste den. Dette spørgsmål kan virke relativt uvigtigt for mange af os, men idet gruppen gør det, så benytter de det til at præsentere vigtige begreber, som vi snart får brug for og også for, på én gang, at fremføre flere budskaber på forskellige niveauer.

Må I finde jeres eget personlige budskab indeni.

Store Knus og blide puf.

 

Hilsner fra Home

Dette ´sted´ har forandret sig siden vi sidst har været her. I har forandret det. I vil snart lægge mærke til, at I er helt anderledes end I var for bare kort tid siden. Et af de spørgsmål, som menneskene har problemer med er ”Bør vi forene os med hinanden eller bør vi bevare vores unikke kulturarv?” Mennesker er så stolte af deres oprindelse. I er så stolte af jeres kulturarv og I ønsker at holde den adskilt, så den ikke mister sin unikhed. Dog har vi mange gange talt om at sammenblandingen af energi sker i overensstemmelse med den Universelle Energi og at adskillelse går imod dette. Dybest set forstås dette som, at det er bedst at skille jer af med jeres unikhed, for at være i stand til at blive en del af alt andet. Dette er en karakteristisk menneskelig fortolkning, set fra ét opfattelsespunkt.

Det Store Eksperiment

På denne dag kunne vi godt tænke os at komme nærmere ind på denne pointe, for at vise jer en endnu større sandhed. I dag ønsker vi at tale om flere pointer, som vil hjælpe jer med at besvare nogle af disse spørgsmål om, hvad vi gør. Forener vi os eller adskiller vi os? Universel Energi er basisenergien der gennemtrænger alting. Den har en naturlig funktion med at blande alting sammen. Forestil jer at alting er blandet sammen i en smuk kugle – vi vil kalde denne kugle for Gud – vi vil kalde denne kugle for Home, vi vil kalde den for Himlen eller hvilket som helst navn, I ønsker den skal have. Der fandt et mægtigt eksperiment sted. ´Alt der Er´ ville lade som om det var adskilt. Eksperimentet handlede om at undersøge, om noget der var ubegrænset kunne definere sig selv ved at lade som om det var begrænset. Dette var oprindelsen til det Store Spil, som I nu spiller. På et tidspunkt begyndte kuglen at udvide sig. Det varede ikke længe før kuglen naturligt begyndte at danne andre kugler. Det Store Spil med at ´lege gemmeleg´ var nu i gang. Dette var resultatet af det I kender som the Big Bang.

Alt, der udvider sig, vil have en naturlig reaktion af at ønske at trække sig sammen. Så, idet I udvider den Universelle Energi får den en naturlig reaktion af at trække sig sammen. På dette stadie i jeres evolution vil alle ting have en tilbøjelighed til at vende tilbage. Det betyder ikke, at I bør give slip på jeres kulturarv, fordi dette er jeres lys. Dette er jeres energi, hvilken I placerer i den del af gud, som I er – denne del, denne unikke stråle af lys.

Regnbuens farver

Forestil jer at I er et lysvæsen, der kommer fra Home, og at dette lysvæsen gennem et prisme bliver spaltet op i tusinder af stråler, ikke bare fire eller otte men tusinder af forskellige stråler, bogstavelig talt tusinder af forskellige vibrationer af lys. Regnbuens farver illustrerer den virkning, dette har. Mange forskellige harmoniske vibrationer af lys bliver tiltrukket af hinanden, for at danne den skønhed I oplever som en regnbue. I er én af disse vibrationer af lys, kæreste. Godt, hvad ville der ske, hvis farven blå i denne regnbue besluttede sig for at forene sig med de andre farver? Regnbuen ville miste sin adskillelse og snart ville der ikke være nogen regnbue. Så, er I stolte af det faktum at I er en del af regnbuen, eller er I stolte af det faktum at I er den unikke blå farve? Sandsynligvis er svaret begge dele, fordi fra jeres perspektiv inden i regnbuen, har I ikke overblikket. Alligevel fortæller vi jer, at hver eneste farve er stolt over at dens individuelle, unikke kulturarv skaber den højest vibrerende regnbue. Dette er den vigtigste rolle at gen-huske. Den første part er at ære jeres skabelse, og at ære hvem og hvad I er. Den anden part er at dele jeres smukke nuance af lys i harmoni med andres. Menneskene får ofte problemer her, eftersom de tror at illusionen om adskillelse kun tilbyder dem ét valg. Dog er begge dele muligt. Jeres unikke farve er den gave I bidrager med til helheden. I er en farve i et smukt maleri. I er lysets farve, idet det bliver reflekteret inden i jeres fysiske kroppe. I er det unikke udtryk af farven fra Home. Forestil jer, at den sidste erindring I havde fra Home var den højest vibrerende regnbue der strakte sig over en himmel uden ´søm´. I er kommet hertil med det konstante ønske om at se den samme regnbue endnu engang, og I kom så ind sammen med denne egenskab til at bringe den i sikkerhed.

Hvorfor er Lyset Anderledes i Paris?

Lad os for et øjeblik skifte spor og tale om et andet aspekt af dette multidimensionale spørgsmål. Har I nogen sinde lagt mærke til, at lyset her i Las Vegas er anderledes end lyset i Paris, som er anderledes end lyset i New York, som er anderledes end lyset i Omaha og København? Kunstnere og fotografer forstår sig instinktivt på de forskellige lys refleksioner, alligevel har videnskaben ikke været i stand til at bestemme omfanget af dette fænomen. Hvordan kan det være? Det er fordi jeres hjerteenergi påvirker alting omkring jer. Det I elske,r bliver en del af jer. Jeres hjerteenergi påvirker ethvert molekyle, som samles omkring jer fra det Universelle Felt. I har et magnetisk universelt felt, som går foran jer før I tager telefonen eller før I går ind i et rum. Det går foran jer i alt, hvad i foretager jer. Det går i gang med at rette energien og partikler ind til jeres manifestationer, før I rent faktisk går i gang. Når I går ned ad gaden og passerer en statue på hjørnet, bliver denne statue ladet op med jeres energier idet I går forbi. Alle ting er ´(ind)samlere´ af lys, og hver gang jeres lys stråler på et objekt, beholder det derefter en del af dette lys. Lige som at oplade et batteri, (ind)samler og beholder alle fysiske objekter den energi, der bliver givet til dem. I har alle sammen oplevet smykker eller andre værdsatte besiddelser fra jeres forfædre, som rummer deres energi selv om de er gået bort for længe siden. Dette er fordi de fik en sådan kraftig opladning af at være elsket af ejeren, at de bærer opladningen af lys i lang tid efter deres død. For os er den letteste måde at forklare dette på at sige, at når først jeres lys stråler på et objekt, så bærer dette objekt derefter noget af jeres lys. Hvis dette lys bliver forstærket, vil det være en konstant refleksion af jeres lys. Hvis ikke, vil opladningen til sidst falme. Det har at gøre med jeres unikhed – der er ikke to lys, der har den samme vibration; enhver person bærer en anderledes vibration af lys. Dette er jeres

Endnu et ´Jer´

Som vi har fortalt, stammer al energi fra en grundlæggende energi af kærlighed. Kærlighed er moderenergien, hvorfra alle andre energiformer er skabt. I tænker sædvanligvis ikke på elektricitet eller tyngdekraft som en form for kærlighed, så lad os nu præsentere dette begreb. Lys er en unik form af energi. Energi dør aldrig, den slutter aldrig og den begynder heller aldrig; den er ubegrænset. Den transformeres bare fra én form af energi til en anden, og når I af en hvilken som helst årsag har kærlighed i jeres hjerter, så ´smitter´ I molekylerne omkring jer med partikler fra jeres kærlighed. I forandrer alting omkring jer alene på grund af jeres tilstedeværelse. I er et kemisk, elektrisk, magnetisk væsen, og jeres eget magnetiske felt skaber jeres virkelighed, lige før I træder ind i den. Selv i et forhold overtager begge personer fysiske aspekter fra den anden person. Har I lagt mærke til at mennesker, der lever sammen i lang tid, begynder at ligne hinanden? Det kan siges at et forhold finder sted når I kan lide den måde I opfatter det på. Det er denne måde I spejler hinanden på, og hvis I konstaterer at I kan lide det spejlbillede I ser af jer selv inden i dem, så har I et venskab. Hvis I elsker den måde hvorpå I ser jeres eget spejlbillede i dem, så har I et kærlighedsforhold.

Nu hvor I har dette begreb, så lad os tale om jeres påvirkning af det væsen, der er tættest på enhver af jer, hvert eneste øjeblik af hver eneste dag. Jorden samler jeres vibration op. Jorden bliver i sig selv et refleksspejl af jeres kærlighed. Hun tager jeres partikler på sig og spejler sollyset tilbage på en anderledes måde, som følge af den unikke energi, der mærkes af dem, der lever deres daglige liv i dette bestemte område. Det er det, der er grunden til at lyset er anderledes i Paris end det er i Mexico City. Det er en kollektiv afspejling af hver eneste persons hjerte, og det vi kalder at farvelægge lyset. Det er lysets farve, der spejles tilbage til Jorden.

Den gennemsnitlige følelsesmæssige energi fra de mennesker, der lever i dette område, ændrer Jorden og det er årsagen til at lyset genspejles anderledes.  Positiv energi genspejler lys; negativ energi absorberer lys. Så hvis I tager til et sted, hvor menneskene har kærlighed i deres hjerter, så bliver lyset genspejlet. Som modsætning, hvis I rejser til et sted hvor der er sket en frygtelig forbrydelse eller en mægtig negativ begivenhed har fundet sted, ville dette absorbere lyset. Det er grunden til at I siger, at disse steder har en mørk energi. Så hver gang I rejser til en anden by, så stop hvor I er, se jer omkring og nyd lysets genspejling hvert eneste sted, I rejser til. Det er simpelt hen det samme lys der bliver genspejlet gennem forskellige hjerter. Det er fuldstændigt muligt for jer at forene jer med hinanden, uden at miste jeres unikhed.

Nyd Rejsen

Kæreste, I har sådan en utrolig rejse foran jer! I har skabt noget uventet. I har skabt muligheden for at bære den fulde kraft af jeres spirit, samtidig med I stadigvæk er i fysisk form. Dette blev der aldrig drømt om i starten af Spillet. Når I er Home, bærer I altid skabelsens fulde kraft. Det eneste I behøver at gøre er at dø, og I vil øjeblikkeligt have alle jeres kræfter tilbage. Men at gå i den menneskelige tilstand, samtidig med at I bærer disse kræfter, er en fremstilling af gud, der aldrig før er set. Dette er virkeligt guds evolution. Dette evolutionære skridt vil katapultere menneskehedens evolution meget længere end det nogen sinde tænkt var muligt, og det vil i sidste ende indstille ´tonen´ for ethvert Spil der er i gang. At bære jeres egen skabelseskæfter, er noget som I ikke havde tillid til at I kunne gøre i starten af Spillet, for I vidste at I ikke var herre over jeres egne tanker. I forstod at der kunne være forfærdelige konsekvenser ved at have alle disse kreative kræfter, og ikke have kontrol over det I troede på og det I tænkte. Dette forandrer sig i denne tid. Det er det, der ændrer sig. I kan nu bære jeres spirits fulde kreative inden i jeres væren, inden i en boble af biologi. Dette har sat jer i stand til skabe stien under jeres fod, lige før foden rammer jorden. Tiden foran jer kan være fyldt med glæde og passion, hvis I accepterer udfordringen i forhold til at bære og bruge disse kræfter. Menneskehedens evolutionære sti er ved at forvandle sig til at blive en rejse i glæde.

Vi indser, at vi har skabt flere spørgsmål end svar i jeres sind, men det er det vi gør, for vi besidder ikke de svar som I søger efter. I har dem allerede (selv). Vores fornemste job er at hjælpe jer til at gen-huske jeres spørgsmål, snarere end at give jer svar. Det er den måde vi arbejder sammen med bemyndigede mennesker på, og den måde vi kommunikerer med jer på. I har evner foran jer, som aldrig før har fundet sted, og vi håber at vi kan anspore jer til at tage det næste skridt ind i personlig egenkraft. Dette evolutionære spring er en følge af jeres valg. Med dette spring kommer der en ny ansvarlighed, for i forhold til at holde kraften, må den være balanceret med ansvarlighed. Start med at tage ansvar for jeres egen lykke, for det er på denne måde I mest effektivt kan farvelægge lyset. I har taget store skridt i bevidsthed i løbet af nogle måneder.

Kæreste, vi ved at det ikke er nemt at være mennesker. I har ikke udtænkt at Spillet skulle være på denne måde. I vidste, at I ville komme til at løbe ind i vanskeligheder. I vidste at I kom til at spille Spillet i et felt af dualitet. For I forestillede jer tingene som op og ned, rigtigt og forkert, kærlighed og frygt, og nu flytter I jer ind i et felt af trialitet, hvor det gode og det onde er balanceret gennem den nye forbindelse med det højere selv, og tingene begynder at antage nye former. I forestiller jer nye ting. I får nye evner, som I ikke havde for bare kort tid siden. (I er) vågnet af drømmen. Det er tid til at gribe jeres kraft, lige der hvor I er, i disse smukke bobler af energi, og blive den smukkeste farve af jeres eget lys.

Det er med den største ære, vi forlader jer med tre enkle på-mindelser. Behandl hinanden med den største respekt, for I ser ind i guds øjne, når I ser ind i en andens øjne. Nær hinanden ved hver mulighed. Gen-husk at det er et smukt Spil. Spil godt sammen.

Espavo

Gruppen

Følelsesmæssige Udsving

For nyligt oplevede jeg en af de mest forbløffende, mindeværdige uger i mit liv. Jeg var i San Diego for at besøge vores to sønner og min svigerdatter. Vi flyttede til Las Vegas fra San Diego for tre år siden. Jeg kan ikke lade for lang tid gå mellem besøgene hos vores børn. Det tager en time at flyve dertil, men denne gang havde jeg lyst til at køre hele vejen, så jeg lejede en bil og tog af sted på den fem og en halv time lange tur og jeg nød det rigtig meget. Det var min tid, for mig selv. Halvdelen af tiden havde jeg ikke engang musik på. Jeg tænkte bare, og nød mit eget selskab.

Hele denne rejse handlede om livets højdepunkter og lavpunkter. Den ene uge jeg var der, var som en rutschebane. En af grundene til at jeg tog denne rejse var for at besøge vores søn og hans kone, som venter barn og gør os til bedsteforældre. De inviterede mig til at komme og opleve ultralydsscanningen. Det var en virkelig ære at være i rummet, da de fandt ud af om det var en dreng eller pige. Brent strålede bare. Jeg har aldrig set ham se så lykkelig ud, da han hørte nyheden. Jeg så miraklet udfolde sig ved at se babyen og det liv, der dannede sig inden i. Vi kunne se ansigtet og hånden, som han gned sine øjne med, og man kunne se at det afgjort er en dreng. Jeg vil ikke gå i detaljer, men det var ikke til at tage fejl af. Jeg er så taknemmelig over at vores baby dreng ser ud til at være sund og rask.

Få dage senere tog vi af sted til parken, nød en dag udenfor og fejrede vores gode nyheder. Lige så snart vi gi udenfor, kunne vi lugte røg. Det var i starten af San Diego ildebrandene. Vi vidste meget lidt om, hvordan dette omslag ville påvirke os alle. Da vi kom hjem den aften og tændte for nyhederne, fandt vi ud af hvor alvorlige brandene var ved at blive. Tidlig næste morgen blev der ringet til os, og man bad os om hurtigt at komme væk. Det var en nød-evakuering. Så mange mennesker blev tvunget ud af deres hjem. Jeg har aldrig før oplevet en sådan situation. Jeg skulle bare pakke min kuffert, men min søn og min svigerdatter var sønderknuste. De var bekymrede for at det hjem, som de havde skabt i starten af deres forhold, ville blive ødelagt. Det var forbløffende at tænke på, at på én uge kunne de gå fra den store oplevelse af at få så gode nyheder om deres baby, til muligheden for at miste deres hjem. Vi var i stand til at tage til et sikkert sted imens ilden blev ved med at brænde. Jeg følte smerten fra alle menneskene, der oplevede denne drastiske katastrofe. Efterhånden som hele vores familie blev samlet, følte vi os i sikkerhed og godt tilpas, idet vi støttede hinanden. Hver af os gik igennem en tilstand af ”Åh, min gud. Hvad sker der?” Så ville vi give hinanden et knus og det ville være i orden. Da vi holdt øje med nyhederne, så vi at et bjerg, der stødte op til deres hus, brændte. De vidste at deres hjem snart kunne blive ødelagt, men de forblev stærke.

Det samme skete for os, for fire år siden, da San Diego var udsat for forfærdelige ildebrande; vi var i Belgien da vi på CNN så en heftig brand nær vores hus. Vi gav slip, fordi vi vidste at vi ikke havde nogen kontrol over situationen. Vi vidste at alle vores kære og vi selv var i sikkerhed, og det var det eneste, der betød noget.

Det var virkelig en hvirvelvind af følelser. Ilden kom farlig tæt på deres hjem, men de var i sikkerhed. Hele vores familie og alle vores venner blev skånet for ødelæggelse. Det var virkeligt et mirakel. Fejr højdepunkterne og lavpunkterne, for det er livet. Jeg er meget taknemmelig og føler mig velsignet over hvordan denne situation faldt ud. Steve og jeg er så spændte over at have denne baby dreng på vej. Vi sender vores kærlighed og gode ønsker at alle de mennesker, der ikke var så heldige som vi var, i forbindelse med brandene.

Træk vejret dybt og bring denne livskraft ind i jeres lunger, og når I ånder ud så tænk på jeres eget liv. Vi går alle sammen igennem vores egne kampe og lykkelige tider. De er alle sammen lærerige oplevelser. Fejr livet. Højdepunkterne, lavpunkterne, det er det livet handler om. Det er jeres perspektiv; hvordan I tager jer af en situation, der gøre en forskel.

Og sådan er det.

Kærlighed og Lys,

Barbara

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!