December 2006

Lysets Disciple
Det fysiske Skift

Fra Steve:

Endnu engang er denne måneds budskab en forlængelse af det vigtige budskab fra oktober: (Se Gen-installationen) Her forklarede gruppen meget mere om, hvad der udfolder sig på det fysiske plan, imens vi begynder denne menneskelige hvad der udfolder sig på det fysiske plan, imens vi begynder denne menneskelige ´installations opgradering´. Imedens I læster dette, så vær venlig at huske, at denne proces ikke behøver at være en negativ oplevelse. Det er kun når vi modsætter os forandring og lukker frygten ind, at vores udvikling kan vende sig og blive negativ. Som gruppen siger: forvent et mirakel.

Store knus og blide puf

Steve Rother
Gruppens Talsmand

 

Hilsner fra Home

Gen-installationen/Opgraderingen vil aktivere Hellige Kontrakter

Vi vil fortælle jer, at energien fra Home er her nu. I har kaldt den hertil, for at den kan være omkring jer, på hver eneste af jeres skridt på vejen. Den er jeres, fordi I fremsatte jeres hensigt om at dette skulle ske, og nu er den jeres på denne dag. De fleste af jer har stadigvæk problemer med at se jer selv leve i jeres passion og gøre noget, som I elsker at gøre hver dag. Men vi fortæller jer at I, i de fleste tilfælde, allerede har en del af den i jeres liv lige nu. Nogle gange er det det I lever af, eller måske bare en del af det, I foretager jer hver dag. Nogle gange er det noget, som I gør en gang imellem. Lige meget hvad det er, der definerer jeres passion, så er det den del, der vil definere jeres hellige kontrakt, og den er her lige nu. Det er den del I kom her for at udføre – det er jeres unikke kontrakt, og den er her lige nu. Ingen andre kan udføre denne kontrakt på samme måde, som I kan. Det er jeres unikke måde at bringe Himlen og vibrationerne Hjemmefra ned til Jorden, så I hver dag kan gå i den. Magien er jeres.

Vi har talt om den store gen-installation/opgradering, som lige nu finder sted i hele menneskeheden. I kan kun forestille jer begejstringen på denne side af sløret. Den er større end I nogen sinde vil kunne forstå. I tror, at I er mennesker, der går rundt og prøver på at regne ud, hvordan I kan tjene jeres penge, hvordan I kan finde en sammenhæng og hvordan I kan finde kærlighed, for I tror at disse ting vil definere jer. Kæreste, I kunne i virkeligheden ikke mislykkes, selv om I prøvede på det, for der er så meget energi omkring hvert øjeblik af hver dag. Fra vores perspektiv er det er utroligt at se, hvordan I samler al energien af hvem I er, fra de mange dimensioner, som I eksisterer i; alle finder sammen på jeres vink, i det øjeblik I smiler, i det øjeblik I bringer denne energi med fra Home, og i det øjeblik I bærer den sjæletillid, som retmæssigt er jeres. Det er på denne måde I bringer Himlen til Jorden.

Woo-Woo videnskab viser vejen

Mange af jer er ledere, lærere og healere… og vi vil tale til jer på denne dag. Hele menneskeheden går igennem en drastisk forandring. Denne forandring er ikke begrænset til disse rum. Den er heller ikke begrænset til et vibrationelt niveau eller et mærkat som ´metafysisk´. Den påvirker hele Jorden. Vi synes at det er morsomt, at I vil lancere information forud for spillet i den metafysiske arena, eller til noget som er ”langt ude”, som kanalisering. Det er hvad The Keeper kalder ”woo-woo videnskab”. Han er nu meget stolt af at være woo-woo. Det ændrer dog ikke den kendsgerning, at fordi værdifuld information ofte kommer fra disse områder, bliver det ofte kasseret på grund af det misforståede indhold af guddommelig vejledning/ledelse. Men efter bare kort tid, dukker det op i videnskabelige magasiner som en ny teori, der forklarer det uforklarlige. Husk på, at mennesker frygter det ukendte, og fordi kilden til informationerne ikke er bekræftet af menneskelig videnskab, bliver det kasseret af størstedelen af menneskene, indtil det bliver gen-introduceret af en ”dokumenteret” kilde. Dette frygtbaserede mønster er begyndt at ændre sig, efterhånden som menneskehedens evolution udfolder sig. Vi fortæller jer også, at videnskaben snart vil begynde at forstå det, som mange af jer har lært at stole på i jeres egne hjerter. Videnskaben vil snart afsløre, at hele menneskeheden er en enestående spiral af menneskelig evolution, og den vil endvidere afsløre, at den menneskelige biologi ændrer sig lige nu. I forandrer jer med en forbløffende hastighed. På grund af gen-installationsprocessen/opgraderingsprocessen udvikler menneskeheden sig på et biologisk niveau, som ikke engang var forventet.

At flytte livets Kamera til den bedste udsigt

I anser os for at være engle i Himlen, som har disse betydelige dimensionelle egenskaber. Det er som om vi bærer en eller anden slags emblem, der på en eller anden måde gør os bedre end jer. Det er ikke tilfældet, kæreste, for vi alle er lige, og i virkeligheden er vi faktisk alle sammen en del af hinanden. Forestil jer vores side af sløret, da I var Home og alle sammen en del af os, da spillet om det frie valg begyndte. Det var blevet besluttet, at Spillet skulle starte og I sagde ”OK, vi vil spille dette spil indtil året 2000, og vi vil stoppe det omkring denne tid for at give det en endelig afgørelse”. I er begrænsede væsner, så det var nødvendigt for jer at have en afslutning. Så gik I i gang med at spille spillet. Kan I forestille jer begejstringen på vores side af sløret, da Jorden passerede dette afgørende tidspunkt? I passerede udgangspunktet for planeten Jorden. Dette skaber nogle vidunderlige muligheder for jer, lige så vel som vanskeligheder. Vi vil tale om begge nu, fordi det faktisk er de samme begivenheder. De bliver ganske enkelt set/forstået fra forskellige opfattelsesvinkler. Vi vil fortælle jer, at der er mange kameraer her i dette studie

[Man pegede på de tre kameraer, der udsendte den Virtuelle Lys udsendelse]. Og hvis I nogen sinde ønsker at ændre jeres virkelighed, behøver I bare at skifte kameraet/kameravinklen. Når I ændrer den vinkel, hvorfra I ser på noget, ændrer I den måde hvorpå det viser sig for jer, og I ændrer derfor jeres virkelighed. De fleste mennesker er ikke klar over dette; I er så vant til at sætte jeres kamera på ét sted og aldrig flytte det igen. Men vi fortæller jer, at det flytter sig. Hvis I på noget som helst tidspunkt ikke er tilfredse med den virkelighed, eller hvad som helst I har skabt i jeres liv, behøver I bare at løfte jeres kamera op og flytte det til en bedre (syns)vinkel, hvorfra I kan se livet; det forandrer jeres opfattelse. Ændr jeres opfattelse, og I ændrer jeres virkelighed så hurtigt [knipser med fingrene]. Og nu er det muligt, mere end nogen sinde før, og vi beder jer om at gå i gang med at lege med dette, for I er lederne.

Lysets Disciple

I er dem, der har valgt at gå gennem mange af disse ydre forandringer i jeres væren, for at kunne åbne døren for andre mennesker. I er dem, vi kalder for Lysets disciple. I er dem, der specifikt har valgt at være her i forreste linie af forandringen. Og selv om I aldrig får anerkendelse for jeres virkelige arbejde, og selvom I kan blive stemplet som woo-woo, er I dem, der har valgt at holde lyset og energien for alle de andre. Så, hvis I kan forestille jer et mørkt rum, hvor alle prøver på at finde udgangsdøren, er I dem, der holder faklen/lygten. Det er ikke fordi I vil vise mennesker, hvordan de skal gøre ting, fortælle hvad de skal gøre eller hvilken vej de skal vælge; det er fordi I kan vise andre deres (valg)muligheder. Det er det vi gør på denne side af sløret. Det er det vi kalder en OverLight proces (OverbeLysning). Vi kommer ikke længere ind i jeres verden for at mægle i jeres spil, på de gamle måder med englelig indgriben, for at vise jer den ´rette´ vej eller den ´forkerte´ vej. Hele illusionen om polaritet af rigtigt og forkert, godt og ondt, kærlighed og frygt, sort og hvidt og op og ned er under alle omstændigheder alle sammen illusioner, og I behøver ikke længere disse illusioner. Der er intet, der er sort eller hvidt; det er alt sammen nuancer af grå. Nu angiver I selv jeres opfattelser og jeres virkelighed, og hvis I på noget som helst tidspunkt ikke er tilfredse med dem, så hav venligst modet til at ændre den kameravinkel, hvorfra I ser tingene.

Fysiske forandringer forude

I dag ønsker vi at tale om den menneskelige biologi i dette skifte, fordi biologien forandrer sig hastigt, og det vil få mange forskellige virkninger på hele menneskeheden. Vi har talt om gen-installationsprocessen/opgraderingsprocessen og den kendsgerning at, hvis denne proces bliver forstyrret/afbrudt, kan det påvirke kroppen med energifrakoblinger. Af jeres videnskab bliver dette kaldt for Kronisk Træthedssyndrom eller Fibromyalgi; vi kalder dem ganske enkelt for energiforstyrrelser. Den energetiske ´justering´ af jeres menneskelige hjerne, forandrer sig lige nu. Den måde synapse stier kommunikerer i den menneskelige hjerne forandrer sig. Det kan være år før den medicinske videnskab bekræfter, at dette sker, til dels fordi de ved meget lidt om den måde de synapse stier kommunikerede på, før forandringen begyndte. Alligevel, her i woo-woo verdenen fortæller vi det nu. Menneskeheden udvikler sig lige foran jeres forandrene øjne. Denne forandring er smuk og alligevel vil den være årsag til udfordringer for mennesker.

Søvnløshed og forandringer i søvnmønstre:

I vil opleve mennesker der lider af søvnløshed, med ændringer i deres søvnmønstre og ændringer i anvendelsen af sove tiden, mere end nogen sinde før på denne planet. Hvordan kan det være? Og hvorfor skal det være en del af forandringen? Det behøver ikke at være en del af forandringen, kæreste. Vi husker jer også på at holde fast i jeres egen kraft i denne afgørende tid og ikke lytte til hvert ord vi siger. Tro ikke, at det er nødvendigt at have problemer med at sove, for at være en af de udvalgte. Kæreste, I ER DE UDVALGTE. I er her, I sidder i disse stole og ser dette program, I læser disse ord, og I har valgt at være Lysets budbringere. I er dem, der vil bringe dette til det næste niveau, uanset om I har søvnproblemer eller om I hjælper jeres naboer med deres. Meget af dette, er fordi I er ved at blive multidimensionelle, og at I begynder at opleve andre dimensioner af tid og rum. På grund af dette, vil jeres egen forståelse af dimensionel virkelighed ændre sig.

Et af de største dimensionelle skift, som mennesker oplever, er den dimension, som I kalder for søvn. Faktisk vil mange af jer, der ikke anser jer selv for healere, opdage at I i stedet for at være udhvilede, måske vågner udmattede op. Hvis I ikke udfører det arbejde, der er i jeres hjerter i jeres vågne timer så, når I falder i søvn, går der en lille klokke i gang i en anden dimension der signalerer, at ”nu er lægen ankommet”. I begynder så at heale hele den lange række af mennesker, der venter på jer, og I vågner op næste morgen og kan ikke regne ud, hvorfor I er så udmattede. I vil også opdage, at mange mennesker begynder at vågne på mærkelige tidspunkter, mere end nogen sinde før. Det kan vare år før den medicinske videnskab indsamler tilstrækkeligt med materiale for at kunne bevise dette, men hold øje med det nu, for I er dem som har viet jer selv til at hjælpe mennesker med at foretage dette skifte. Det betyder at udstråle jeres lys, fordi det får frygten til at forsvinde. I er Lysets disciple.

Vi har før talt om kl. 3:00 klubben, hvor mennesker begynder at vågne kl. 3:00. Dette er faktisk starten på et sovemønster, som I i fremtiden vil opleve som normalt. Vi kalder det for triader af søvn, hvor I sædvanligvis vil sove i tre timer, være vågne i to og så igen vende tilbage for at sove tre timer mere. Dette giver mennesker to vågne timer, som de ikke ved, hvad de skal stille op med. Disse to timer er meget specielle, da I er i en forstærket tilstand af skabelse i disse timer. I er faktisk i en forandret dimensionel tilstand i disse to timer. Her er tids forsinkelsen (time lag) væk, men det I fastholder i jeres tanker, i løbet af disse to timer, vil meget hurtigt vil blive jeres virkelighed. Tillad kun jer selv at fastholde de tanker som på én eller anden måde udbygger/udvider jer i løbet af denne særlige periode. I har ingen kontrol over de tanker, der kommer ind i jeres sind. I har fuldkommen kontrol over, hvilke tanker I tillader at blive i jeres hjerne. Lad være med at bekymre jer om at holde alle negative tanker væk fra jeres sind. Lad dem komme igennem, da de er en nødvendig del af jeres menneskelige oplevelse. Vid bare, at de kan rejse gennem jeres sind uden at sætte sig fast, og vælg alene at fastholde og bevare de tanker, der på én eller anden måde udbygger/udvider jer – og døm ikke jer selv for at have svære og negative tanker. Opøv denne kontrol i løbet af disse to timer af skabelse.

Den Nye kl. 03:00 Klub:

Forstå, at under gen-installationsprocessen/opgraderingsprocessen kan disse perioder og timer ændre sig meget, idet kl. 03:00 klubben bliver til kl. 04:45 klubben og derefter tilbage igen, igennem tilpasningsperioden over de næste 50 år. I tiderne der kommer, vil der være mennesker der vågner på alle mulige tidspunkter, som forsøger at forstå, hvad der sker, og som tror at noget er ”galt”. Denne ene tanke kan skabe mange vanskeligheder på planeten Jorden. Dette er en normal proces i en menneskelig evolution.

Livlige og negative drømme:

I vil også have meget livlige, nogle gange negative, drømme. Nogle af jer vil vågne med mareridt. Dette er en naturlig justeringsproces, der afbalancerer jeres energi. Mange af jer bruger hele jeres dag med at danse i positiv energi og ignorerer det vi kalder den mørke side. Der er en smuk mørk side i enhver af jer. I dette tilfælde kan I have en energi-balancerende drøm, hvor I har en meget livlig, negativ drøm som ganske enkelt hjælper med at afbalancere jeres energi. Størstedelen af tiden vil I ikke huske disse drømme, men I vil vågne op og føle jer rystede. Nogle gange vil I huske dem, og de kan chokere jer. Efterhånden som gen-installationen/opgraderingen fortsætter, vil disse drømme blive til meget specielle oplevelser. Så hvis I har dem, så smil hellere end at stille spørgsmål om, hvad der er galt, og vid at drømmene først og fremmest betyder, at I oplever nok positiv energi til, at I har brug for at blive afbalanceret. Denne afbalancering er foregået siden starten af spillet; dog kan disse hændelser, med denne gen-installation/opgradering af menneskeheden som foregår, blive hyppigere og mere dramatiske.

Hovedpiner og svimmelhed:

Imens denne gen-installation/opgradering finder sted, vil mange mennesker opleve uforklarlige hovedpiner eller svimmelhed, som de aldrig før har oplevet. Efterhånden som jeres hjerne går i gang med at gen-justere sig selv, vil I opleve symptomer i hovedet, der er nye for jer. Vid venligst, at dette er en almindelig tilstand i udviklingen, og at der ikke er noget at frygte. Vi beder jer om altid at give slip på jeres frygt omkring fysiske symptomer. Hold dem aldrig tilbage og prøv ikke på at afvise dem, for det får dem til at vokse, da de tiltrækker alle mulige slags energier. Hvis I ønsker at blive mestre/herre over jeres egne tanker, så udfyld tomrummet. Gå til læge, hvis I på nogen måde er bekymrede. Hvis videnskaben afviser værdifuld information ved ikke at ære guddommelig vejledning og intuition, så lad venligst være med at gøre den samme fejl, ved at lade være med at gå til læge, bare fordi de ikke er metafysiske. Brug og ær alle aspekter af sandheden, og vælg derefter den højeste kameravinkel, der bliver præsenteret sammen med dem alle. Bland den fysiske og metafysiske videnskab, for det er deri den virkelige magi ligger. Hvis lægen kommer tilbage og fortæller, at han eller hun ikke kan finde noget galt, så vil I vide at det er den evolutionære vej vi taler om. I kan derpå nyde rejsen uden at være bange.

Forandringer og udfordringer i åndedrætssystemet:

Vi vil også nævne, at mange mennesker vil opleve usædvanlige eller uforklarlige forandringer og udfordringer med åndedrætssystemet. Over de næste 5 år vil dette blive meget stort på denne planet. Medicinsk videnskab har ikke nogen naturlig måde at tilegne sig eller indsamle data om ikke diagnosticerede sygdomme. Før der er et navn, som I kan sætte sammen med en række symptomer, er der ikke nogen egentlig måde, disse data kan indsamles på. Til tider har mennesker endda opfundet sygdomme, så de kan gruppere symptomer og forandringer i menneskeheden. Dette var faktisk oprindelsen til den forstyrrelse som I kalder ADD og ADHD (Damp o.a.). Disse symptomer, der blev bragt ind sammen med Indigobørnene, har været på Jorden i temmelig lang tid, ikke desto mindre nu hvor I har navne og betegnelser for dem, ser I en enorm stigning i sygdommen. Vi vil fortælle jer, at dette også vil ske med de udfordringer i åndedrætssystemet, som størstedelen af menneskeheden snart vil stå overfor. Forholdet til jeres åndedræt vil ændre sig. Alle disse forandringer sker inden i fysiologien, og mange af jer vil se disse som vanskeligheder og sårbarheder som allergier og forkølelser, men allergier og forkølelser, der ikke har et almindeligt forløb. Igen, vid at også dette vil passere og at I vil være fuldstændigt i orden. Det er en evolutionær proces, som vil falde til ro når jeres nye ´installering´ har tilpasset sig den fysiske form. Tro ikke, at I har gjort noget forkert, bare fordi I er blevet forkølede. Vid bare, at det er en del af jeres gen-installationsproces/opgraderingsproces og tillad, med glæde og Kleenex, at lade udviklingen fortsætte. Nyd turen… og hvis I må bruge en dag i sengen, så nyd denne dag i sengen.

De fleste af jer vil opleve, at efterhånden som  gen-installationssprocessen/-opgraderingsprocessen udvikler sig, vil jeres mønstre forandre sig, idet gen-installationen/opgraderingen optages. Forstå også, at ikke alle disse forandringer vil skabe negative resultater. Måske har I altid været allergiske gennem sommermånederne, og pludselig holder det op med at genere jer. Ikke alt vil være negativt; noget vil være positivt. Vid også, at fra vores side af sløret ser vi ikke nogen forskelle i dette her. For os er det blot forandringer.

Multidimensionalitet og autisme:

Vi har mange gange fortalt at efterhånden som I udvikler jer, og nogle af disse begivenheder begynder at udfolde sig, vil en af de store forbindelser, som vil finde sted for jer, være en ny forståelse af multidimensionalitet. I er ved at blive multidimensionale væsner og nogle af de forstyrrelser/sygdomme, som menneskeheden har klassificeret omkring dette, vil blive forstået. I særdeleshed autisme. Vi har defineret autisme som en multidimensional person, der lever med den ene fod i to verdener. Det meste af tiden kan den autistiske person ikke finde vejen tilbage til den verden, hvor I kender dem som autister. Faktisk eksisterer de måske mere i den anden verden, end de gør i den verden, som I kalder for jeres daglige liv. For en sjæl er dette en meget frustrerende oplevelse at have. Dog kan meget opnås gennem dette. Så, selv om det ikke er en sygdom eller noget, der er ”forkert”, vil meget af det I kan lære gennem autismens skønhed være, at der er en enorm gave i undervisningen/lærdommen om multidimensionalitet. Den største udfordring, som en person med autisme oplever, er frustrationen og i sidste instans den vrede, som han eller hun føler. Der kommer så mange informationer ind, at de ikke fuldt ud kan tolke dem. De af jer, som ikke er autister, har filtre på plads som tillader jer alene at se og opleve de informationer og vibrationer, der er i jeres egen virkelighed. Hos mennesker, der er autister, er disse filtre taget væk, og de har svært ved at fordøje alle informationerne, som gør dem i stand til at se tingene på den samme måde, som I ser dem. Vi fortæller jer også, at dette er begyndt at ændre sig. På grund af jeres egne dimensionelle skift og modtagelighed for multidimensionalitet gennem gen-installationssprocessen/opgraderingsprocessen, som nu er i gang, vil I begynde at finde transformationsredskaber, som vi kalder for oversættelsesredskaber, og de vil hjælpe jer med at fortolke meddelelser fra mennesker i andre dimensioner. Dette vil til sidst åbne op for mange af hemmelighederne omkring autismens vilkår. Hold øje med dette. Desuden vil redskaberne blive karakteriseret anderledes end den måde vi lige har beskrevet, eftersom de vil komme fra ikke-woo-woo videnskab, men nye redskaber til forståelse af autisme er i horisonten.

Nogle af disse redskaber har endda været her i meget lang tid, dog er de endnu ikke blevet forstået… som den person, der arbejder med autistiske børn og hver dag bærer en krystal, fordi han ved, at barnet ikke kan tale med ham, men det kan tale med krystallen. Det autistiske barn kan tale gennem krystallen, fordi det er et oversættelsesapparat. De kan tale til krystallen, fordi krystallen kan bruges som et oversættelsesapparat og fordi krystallen i sig selv eksisterer i mangfoldige dimensioner, og den kan derfor nå helt ind i deres dimension lige så vel som i jeres. Vid venligst at ikke alle krystaller kan bruges til at nå autistiske børn, men nogle, der har den rigtige vibration, er blevet brugt til dette formål. Dette er det samme som den kendsgerning at de fleste autistiske børn kan kommunikere med nogle dyr, særligt med dem, som vi ved er multidimensionelle, som f.eks. delfiner. Det er ikke muligt at have en delfin som kæledyr i jeres hjem, så I kan kommunikere med et autistisk barn, men forstå at der er oversættelsesapparater, som allerede eksisterer og har gjort det i nogen tid. Dette vil nu også gå i gang med at ske med andre former. Nogle vil være genstande og nogle vil være levende, multidimensionelle former for liv. Nogle vil være i den nye biologi, og vi vil fortælle jer, at der vil være begavede børn, som meget snart vil dukke op og hjælpe med at oversætte og forstå autismens gave.

Frygt ikke disse børn, når de begynder at udvikle sig. Vid hvordan de er, og vid at gaverne, som de bærer, vil blive båret af hele menneskeheden efterhånden som evolutionen fortsætter. Se dem med de muligheder, som de indeholder. I er Lysets disciple. I er dem, der holder faklen/lygten kæreste, og når mennesker bliver bange for forandringerne forude er I dem, der kan gøre en forskel. Dette er bekræftelsen af jeres hellige kontrakt. På denne tid går hele menneskeheden igennem en gen-installeringssproces/opgraderingsproces på Jorden. Det menneskelige dyr flytter ind i højere vibrationer. Det er heller ikke nogen hemmelighed at fortælle, at dette er et punkt som vil forårsage frygt på jeres planet. Ganske enkelt, mennesker er bange for forandring. Det er derfor I er her, kæreste. Det er dette, der vil kræve/spørge efter at I handler, for I er Lysets disciple. I forstår det. I har viet jer selv til at holde faklen/lygten for det højeste udkomme, uden at forsøge på at udpege den nøjagtige vej eller at fortælle nogen, hvilken vej de skal gå eller hvad de skal gøre; I stråler bare dette lys, så alle kan se det. Dette er den mest betydningsfulde hellige kontrakt for mange af jer, og den er her på denne dag.

Fordøjelsessystemet og mave-tarmkanalen:

Det sidste fysiske problem, som vi ønsker at tale om er, at der finder større forandringer sted i menneskers fordøjelseskanaler, efterhånden som ændringerne af biologien går i gang. Vid venligst at mennesker kun ser ting, når de er negative, og når de bliver til problemer. Det er derfor jeres nyheder næsten altid er af negative natur. Ingen ville se det, hvis I havde en kanal med ”gode nyheder”. Det er blot den menneskelige natur. Vid bare, at selv om de fleste af disse ændringer vil fange jeres opmærksomhed på den negative måde, sker de også på den positive måde. Ændringer i de menneskelige fordøjelseskanaler vil forårsage mange forskellige symptomer i den nærmeste fremtid. Vid, hvis I oplever dette, at selv om I kan have vanskeligheder, kan I også være en af de første der tager imod en højere vibrationel fysisk krop. Vær tålmodige og glem ikke at trække vejret; også dette vil gå over.

Følelser:

Med alle de fysiske ændringer, der sker, er følelserne ud over det hele, kæreste. Der vil som aldrig før være depression på denne planet, og der vil være mange, der går indad med den kreative energi, hellere end at gå udad. Vi fortæller jer, at det største problem I har på denne planet er undertrykkelse af energi. I er gud og I undertrykker enhver del, der kan skabe problemer i de fysiske og følelsesmæssige kroppe. Sådan har det altid været, og alligevel vil mennesker nu mere end nogen sinde før være endda mere følsomme overfor dette. Der kan I personligt gøre en forskel. Opfat det som et råb, kæreste – et råb om handling, for det er der I først kan gøre en forskel. Hjælp mennesker med at flytte den kreative energi udad, hellere end indad. I er her for at udstråle jeres lys. Og uanset om I arbejder med jeres naboer eller underviser tusinder af mennesker, så er det op til jer. Vi vil aldrig fortælle jer hvilken vej I skal gå, men vi kan fortælle jer, at I holder nøglen, og at I er Lysets disciple. I har viet jer selv til studiet af og anvendelsen af Lyset i mange livstider, og det er derfor vi kalder jer for Lysets disciple. I er dem, der kan hjælpe mennesker med at samle deres kamera op og finde den bedste (syns)vinkel. I er den nye Lys Familie, og I kom ind med det største håb om at menneskeheden ville nå til det punkt, hvor den er lige nu. Der bliver kaldt på jeres handling nu. Der vil ikke længere være skabs Lysarbejdere. Vi forlader jer nu med tre enkle påmindelser: Behandl hinanden med respekt, nær hinanden og spil godt sammen.

Espavo

The group

 

Forbindelse med Hjertet
Festligholdelse

Af Barbara Rother

Slutningen af året er en udmærket tid at reflektere over vores livs rejse: hvad er der sket gennem året, og hvad er vores udsigter for det Nye År.

Forestil jer selv i gang med at forberede jer til en stor fest. Det skal være en festligholdelse af livet. Imens I forbereder jer, vokser forventningen og spændingen inden i jer. I har besluttet jer for at invitere alle de vidunderlige mennesker, som dette år har berørt jeres liv på en særlig måde. Hver eneste dag har nogen påvirket jer. I dekorerer jeres hjem på en festlig måde for denne unikke forsamling. Blomster fylder hvert et rum sammen med levende lys, som giver et varmt skær af velkomst. I byder hver gæst velkommen med et kærligt knus, når de kommer ind af døren. I tager et øjeblik for at forbinde jer dybt med hinandens øjne og skabe sjælekontakt.

Jeres gæster bliver så inviteret ind i en mægtig spisestue, hvor bordet er pyntet med det fineste porcelæn og krystalglas. Det mest smagfulde, delikate måltid bliver serveret. Det føles så dejligt at se, at alle morer sig så meget. I ønskede at denne fest skulle være perfekt for jeres særlige gæster, og det er den. Idet I tager plads ved bordenden, bruger I igen et øjeblik på at se på hver person. I ser jeres moder, fader, jeres børn og jeres venner. Der er dem, som I kun ser en gang imellem eller kun har mødt en enkelt gang, men de betyder alle sammen så meget for jer på deres egen unikke, smukke måde. Dette er en familieforsamling fra alle områder af jeres liv. Et smil kommer over jeres ansigt, imens I føler jer så velsignede over at have alle disse vidunderlige mennesker i jeres liv. De har hjulpet jer med at opdage hvem I er, ved at være spejle, der reflekterer jer selv.

En efter en løfter I jeres glas op for at skåle, og for hver især at sige tak. Mennesker fortæller, hvordan de påskønner deres liv, og så vender de sig om til jer og fortæller, hvad I betyder for dem. Kærlighedens energicirkel tiltager en efter en, bygger op efterhånden som hver person taler. Dette er en fest, som I holder for at vise dem I holder af, hvor taknemlige I er for at have dem I jeres liv. Gaven er blevet bragt tilbage til jer. Dette er kærlighedens energicirkel. Hvad I sender ud, kommer tilbage til jer. I løfter jeres glas for at foretage en særlig skål, føler I sådan en påskønnelse for denne dag. I anerkender miraklet af jeres livs rejse med alle de mennesker, der omgiver jer. Alt I kan sige er tak, for det er den bedste måde I kan udtrykke taknemlighed på, og dette enkle ord kommer lige fra jeres hjerter.

I slutter festen med at sige tak til jer selv. I har skabt dette liv. Vid, at når I giver jer selv kærlighed, så har I mere at give til dem, der er omkring jer. Dette har været et storartet år, fyldt med eventyr, nogle positive og nogle udfordrende. Det Nye År vil blive fyldt med vidunderlige muligheder.

Kærlighed og Lys,

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!