Juni 2006

Korn Cirkler, Den Modsatte Vej
En Dimensionel Øvelse

 

Fra Steve:

Jeg vågnede op og så ud over fra vores balkon. Jeg havde meget at være taknemmelig over, idet vi netop havde præsenteret to dage med en ny healings metode, som jeg virkelig er begejstret for, og det gik bedre end jeg havde forventet. Desuden opholdt vi os i Hawaiis skønhed og magi. Så tændte jeg for fjernsynet og så lidt nyheder. De interviewede en borgmester fra en by, der hedder Helvede (Hell) i Michigan. Det var deres yndlingsdag, og alles øjne fulgte denne lille by med 75 indbyggere. De fortalte alle, at de skulle tage til Hevede (”gå ad Helvede til”), og de solgte selvfølgelig T-shirts med dette slogan. Det var den 06.06.06, og nyhederne var fyldt med alle historierne om overtro i forhold til 06.06.06. Endda filmen ”Tegnet” (”The Omen”) var blevet reproduceret og sendt ud den dag. Gruppen lo bare og sagde at vi kunne fejre 06.06.06, da det er en markering af, at vi er halvvejs i nedtællingen til ascension. Som et interessant pointe i polariteten, ville 06.06 være det negative og til næste år vil vi samles på Hawaii for 07.07.07. Da jeg er fra Las Vegas, kan jeg fortælle jer, at disse tal er de mest lykkebringende tal i den videre nedtælling. Næste år, den 07.07.07 vil vi præsentere Forholdsskifte (Relationshifts) seminaret OverLight 5, så jeg gætter på at det betyder, at vi alle kan få held i kærlighed. Nu kan jeg kan virkelig høre Gruppen le.

Sidste måned, under VirtualLight udsendelsen, dedikerede vi et afsnit til præsentationen af kerne frygten. Meget lig det 3 trin i den Omvendte Bølge Terapi (Inverse Wave Terapy) giver det alle en chance for at omskrive deres kerne frygt. Vi har modtaget en masse e-mails og kommentarer fra mennesker om de oplevelser, de har haft med denne øvelse. Hvis I endnu ikke har set det, er det virkelig værd at gå bruge tiden på at gå igennem de ca. 30 min. Vi håber, at I vil bruge det som et bogmærke, og at I går igennem øvelsen når I føler at I er låst fast. Del den med jeres venner, og den kan endda downloades og brændes på en CD eller en DVD, helt gratis. Tænk på det som et blidt puf, og husk at vi alle vinder, når I træder ind i jeres egen kraft.

Store Knus og blide puf
Steve Rother

 

Hilsner fra Home.

Kæreste, dette er en magisk tid i jeres evolution. Hvis I kunne se jer selv på samme måde som vi kan, bare for et øjeblik, ville I forstå hvorfor vi siger, at det er spændende langt ud over vores fantasi. Lige foran os er Menneskeheden, som startede den evolution der forandrede Alt Der Er. Denne evolution bevæger sig nu med en forbløffende hastighed, og væksten er eksplosiv. Det tilføjer ikke længere 1 til 2 til 3 til 4; det flytter sig nu fra 1 til 10 til100 til 1.000 til 10.000, for I ligesom evolution, har I sat passion i bevægelse. I har vovet at træde ud af trossystemernes begrænsninger, som indskrænker dem, I i sandhed er.

At Heale Kløften i Tid-Rum Kontinuumet (Det Sammenhængende Hele)

Efterhånden som menneskehedens kollektive vibration udvikler sig, sker der store forandringer, som kan ses overalt. Det kan opleves i børnene, som bliver født med forskellige egenskaber. I oplever det i jeres skolesystemer og i Jordens religioner. Snart vil det kunne opleves i alle verdens regeringer, for de må også forandre sig, for at kunne fortsætte med at eksistere. Jo, de udvikler sig også, da der er mange Lysarbejdere som arbejder i regeringer. De er blevet anbragt der med forsæt, for at hjælpe med at gøre disse omlægninger mulige, hvilke de er i en proces med at foretage sig nu.

Som vi tidligere har sagt, så sank Lemurien ikke. Den ascenderede (steg op). I gik foran for at åbne dørene, så de andre kunne følge efter. Denne adskillelse forårsagede dog en kløft i tid og rum, som resulterede i en mægtig energi boble i den Universelle Energi, hvilket førte til at Atlantis i sidste ende sank. Tid-rum kontinuumet (det sammenhængende hele) har bragt denne boble videre til selve dette tidspunkt. Som en følge heraf, er det blevet besluttet at ingen tager af sted, medmindre I alle sammen af sted. Dette er smukt, og det var ikke os der fandt på det, det gjorde I. I er dem der standsede tiden og sagde ”Vi vil gå i gang med et anderledes sæt af regler. Vi vil forandre tingene, gå videre og gøre tingene anderledes denne gang”. En af de ting I foretog jer på det tidspunkt var at skjule den krystal energi, som I brugte i tiden i Atlantis, for jer selv. Det tætteste I kommer på at arbejde med krystal energien er det I kalder for elektricitet, men det kommer slet ikke tæt på de evner som I havde med i krystal energien, med hvilken I kunne forstærke hjerteenergien. Men det er her, I er i dag, og det er et af de valg, som I har foran jer.

Jeres videnskabsmænd bekendtgjorde for nyligt at den kommende sæson for orkaner på Østkysten i USA vil blive en af de værste der nogen sinde har ramt Planeten Jorden. Først og fremmest er det den krystallinske energi der fremkalder denne kraft, som kommer op af Jorden i det område hvor de Atlantiske krystaller eksisterede. Der er et område I kender som Bermuda Trekanten, som trygt husede de Atlantiske kraft krystaller i al den tid, men nu hvor menneskehedens kollektive vibration når til et stadie, hvor I kan anvende dem, er de blevet gen-aktiverede. Forestil jer nu, at energi kommer direkte ud af Jorden. Den ville have tendens til at forankre sig i en lysstråle, med undtagelse af én ting: Jordens rotation. Denne rotation drejer lysstrålen, som strømmer ud af Jorden. Hvis ikke I anvender energien fra de Atlantiske kraft krystaller, vil denne energi dreje rundt og forvandle sig til orkaner. I ved, at I har muligheden for at bruge denne hjerte energi og berøre andre menneskevæsner. ´Sy´ energien fra Atlantis og Lemurien sammen; ét hjerte sammen med et andet. Dette vil gøre alverden verden til forskel, og I vil forandre det resultat som jeres største videnskabsmænd lige har forudsagt, for de har ikke jeres virkelighed med i deres videnskab. I indeholder jeres virkelighed. I er skaberne. Vi udfordrer jer til med vilje at starte en skabelse lige nu; at forbinde denne hjerteenergi fra den Atlantiske tid og at komme tilbage til dem I var og til jeres pragt, ved bevidst at fjerne jeres egen kerne frygt. Ved at gøre dette, fjerner I de sidste rester som ville blokere jer fra at træde ind i jeres egen kraft. Disse handlinger vil begynde at heale den kløft i tid og rum, som startede i de sidste dage i Lemurien.

At Anvende Krystal Energien i Mangfoldige Dimensioner

Vi vil vise jer nogle sjove ting, som I kan gøre med krystal energien, for vi har arbejdet med jer omkring multidimensionalitet og med at blive multidimensionelle på mange planer. Børnene, som nu bliver født på denne planet, kommer ind med uindskrænkede multidimensionale evner. De bliver født med evnen til at opleve mere end én dimension af tid og rum. For det første, forstå at der er 12 dimensioner, inklusiv opfattelsespunktet. For det andet, vid at der er forskellige muligheder for at I kan foretage lidt anderledes valg i den simultane livstid, der deler én sjæl. Egentligt er dette én sjæl, der har 12 forskellige oplevelser på Planeten Jorden.

Vi fortæller jer, at det nu er muligt at træde ud af denne ene livstid og komme ´herover´, samle ting op og vende tilbage. I begyndelsen vil I samle ubetydelige ting op. I vil samle ting og begreber op. I vil samle chancer, muligheder, drømme og tanker op. I løbet af en kort tid, vil I faktisk samle fysiske ting op, fordi der ikke er noget, der kan holde menneskene tilbage. I er så opfindsomme. Vi vil også dele en hemmelighed med jer, eftersom I gennem meget lang tid har søgt efter hemmeligheden bag rejser i tiden. Den interessante del er, at vi kan hjælpe jer med at opdage en formel, der vil gøre det muligt for jer at forstå tidsrejser, og vi har før fortalt jer om dette.

Formlen handler ganske enkelt om at anvende den proces, der skaber Fibonacci kurven (se forklaring øverst), kendt i jeres verden som en matematisk formel, der kaldes det Gyldne Gennemsnit (the Golden Mean). Forbindelsen mellem den Retvinklede Matrix (the Orthogonal Matrix) og det Gyldne Gennemsnit (the Golden Mean) indeholder nøglen til illusionen om lineær tid. Vid også, at den hastighed, som I kalder for lys, ikke er konstant men er et afgrænsnings/adskillelses punkt, og I vil begynde at forstå, hvordan tid i virkeligheden er stemplet i illusionen af det Spil, som I spiller. Tiden er en illusion. Her er den interessante del. Når I begynder at skifte dimensioner, og har oplevelsen af at bevæge jer mellem dimensioner, vil I ikke længere have ønsket om at rejse i tiden, fordi det vil forekomme uvigtigt. I vil forstå at tiden blot er en illusion, som I nyder i løbet af dette Spil. Tiden har intet at gøre med noget som helst andet end at sørge for en anledning til at spille et Spil i en lineær tidsramme med en fortid, en nutid og en fremtid – eller illusionen om en fortid, en nutid og en fremtid.

En Multidimensionel Øvelse med brugen af Korn Cirkler

Vi fortæller jer, at efterhånden som I bliver trygge ved at rejse mellem dimensioner, vil I skabe venskaber i andre dimensioner af tid og rum. Nogle gange handler det ganske enkelt om at lukke jeres øjne. Det er fuldstændigt op til jer, hvordan I udtrykker denne energi, og om I bringer denne energi videre til jeres egen bemyndigelse/berettigelse eller til andres bemyndigelse/berettigelse, eller måske endda til jeres egen personlige nydelse. Jeres egen personlige Himlen på Jorden starter her, i dag. Jeres arbejde med at blive multidimensionelle er en af de mest betydningsfulde anvendelser af krystalenergien.

Efterhånden som I går videre, vil I komme til at opfatte livet på en anden måde. Vi vil give jer en sjov lille multidimensionel øvelse, for at vise jer hvor kraftfulde I er, og for at hjælpe jer med at bruge krystalenergien fra de Atlantiske Krystaller. Nej, videnskabsmændene rundt om jer vil ikke være i stand til at skrive dette ned og bevise, hvorvidt de eksisterer eller ikke, for vi fortæller jer, at kærlighed ikke eksisterer i det samme ´område´ som videnskab. Så enkelt er det. At bevise det?  Det kan I ikke. Det vi vil gøre, er at give jer en øvelse som I i jeres hjerter vil vide hvorvidt det virker eller ikke. Det er en multidimensionel øvelse, og det er ikke én, der er blevet brugt på Planeten Jorden. Denne øvelse har mange gange har været i den ende, der modtager, og ikke i den ende, der sender ud, så i dag vil vi vende det om for jer.

Vi vil tag jer med til det fænomen, der er kendt som korncirkler. Ved I hvad en korncirkel er? En korncirkel er et muldimensionelt aftryk af et tidspunkt. Det er alt, hvad det er. Det er ´en eller anden´ i en anden dimension af tid og rum, der sender et tankemønster for at være i stand til at sætte et aftryk i jeres virkelighed med et tegn, der siger ”Hej! Vi er her! Glem os ikke”. Er det koder? Selvfølgelig, der er mange forskellige koder. Der er matematiske koder, lige så vel som energi aftryk, der alene ´antænder´ jeres hjerter. Mange af dem rammer jeres DNA og siger ”Okay. Det er tid til at bevæge os videre. Nu, hvor vi har set dette, er det tid til at bevæge os videre.” Hvem er de gaver fra? Er det gaver fra englene? Ja. Er det gaver fra Gud? Ja. Er det gaver fra jer selv I en anden dimension af tid og rum? Ja, til alle spørgsmålene. I omfatter det hele, fordi jeres multidimensionelle selv bærer den fulde indvirkning, og den fulde Guds kraft inden i jer. Men I bærer et slør, der afholder jer fra at se det, og I tror at I bliver påvirket af alting udenfor jer selv. Godt, vi vil give jer en anledning til at være i den anden ende af en interdimensionel øvelse.

Korn Cirkler, den Modsatte Vej

Vi vil bede jer om, I mindst 30 dage, at koncentrere jer om et symbol; at tage dette symbol med jer og at se på det ofte. At tænke på dette symbol hvert øjeblik I kan, og at beholde det i jeres tanker og jeres hjerter.

I kan derpå, med hjælp fra Krystal Energien, skabe en korncirkel i en anden virkelighed. Dette kan være et hvilket som helst symbol, der betyder noget for jer, for det er jeres hjerters hensigt, der bringer symbolet som en korncirkel ind i en anden dimension. Hvis ikke I har et yndlings symbol, vil vi bede jer om at bruget tegnet på den Menneskelige Engel.

 Dette symbol er vores udtryk for dem, I hver eneste dag er på vej til at blive. I stedet for at modtage korncirkler, kan I sende dem og være skaberne af de energiaftryk, som I kalder for korncirkler. I foretager virkelig en interdimensionel erklæring: ”Vi er her! Glem os ikke!” Det er et kosmisk blink. Vi vil endda fortælle jer, at den 26. august vil vi hjælpe jer med at anvende krystal energien i jeres vision, hvilket vil skyde korn cirklen ind i en anden dimension af tid og rum. På denne dato, vil vi finde sammen og hjælpe jer med at skubbe al denne energi ind i en anden dimension. På den dato, vil der være et mægtigt aftryk af korn cirkler, ikke kun på jeres planet, men også på deres. Hele øvelsen, som I foretager jer individuelt, vil kulminere i et mægtigt aftryk den 29. juli. Vi vil bede jer om at være en del af dette, hvis I tør. Vi vil bede jer om at spille interdimensionelt, at begynde at anvende jeres multidimensionelle selv og om at skabe et energiaftryk, som I selv har designet i et andet område. I ville aldrig have tænkt på, at det at stoppe orkaner kunne være så sjovt.

At Vågne Op af Drømmen

Menneskene vågner op af drømmen. I er blevet anbragt her gennem jeres egen planlægning, for at være her og for at anbringe et slør, for at afholde jer fra at se, hvem I i virkeligheden er. Jeres største glæde, jeres største ønsker i den allerførste start var at komme ind og påtage jer dette slør, at støde ind i hinanden og ikke være i stand til at gen-huske, hvem I er. I har haft afsindig succes med det. Nu begynder dette at forandre sig. Vi fortæller jer, kæreste, ligesom engle i himlen er vores største ønske at iagttage jer, imens I åbner jeres øjne og gnider søvnen bort, når I vågner af drømmen. Dette har været et af vores største ønsker i den tid vi har eksisteret, og her er I, I gør det. Det vil ikke vare længe før I vender jer om og spiller de Menneskelige Engle i forhold til hinanden. For dette, Menneskelige Engel, er en Tagfat Leg. ´Fanget´ – nu er det dig! Og vi vil være der med den største kærlighed, så vi kan stirre ind i jeres øjne, se ind i jeres hjerter og hjælpe jer med at gen-huske hvem I er, efterhånden som I vågner af denne drøm. Derpå vil vi bede jer om at gå ud og hjælpe andre med at vågne, for det er det, I kom her for at udføre. Det var jeres største ønske, da I forberedte jer på at være her på dette punkt i tiden.

At Stå i Kø i Himlen

Vi ønsker at fortælle jer en anden ting, omkring det oprindelige manuskript for jeres rolle i denne livstid. Der kom en tid i Home, hvor sjæle vidste at de kunne ramme en tidslinje hvor den store evolution kunne forekomme, og som kunne fuldende det, der begyndte i Lemurien og Atlantis. Der blev sendt en melding ud til alle, så I ville få mulighederne for at gen-skabe de samme vibrationer, som I besad i dagene i Lemurien og Atlantis, så I kunne ændre det og gøre det anderledes denne gang. Der blev sendt en melding ud til hver eneste sjæl, overalt i alle dimensioner af tid og rum, og der dannede sig en betydelig kø. Vi har før talt om denne kø, men det er tid til igen at huske jer på den. Det er en meget usædvanlig ting, der skete, i det mindste var det usædvanligt for Jorden. Når I er Home i Himlen, er I en del af hinanden, så er der ikke nogen adskillelse. Der er heller ingen adskillelse mellem mennesker, selv om I går rundt og tror at I er adskilt fra hinanden. Der dannede sig en betydelig kø af alle de væsner, som kunne træde ind og påtage sig menneskelig form, for at have en oplevelse som et menneske. Slutningen på Spillet nærmede sig, og køen dannede sig af alle de sjæle, som ønskede at gå ind for at hjælpe med at foretage skiftet. Det var på dette tidspunkt, det skete. Personen forrest i køen vendte sig om til personen bag sig og sagde, ”Du har en bedre chance for at gøre en forskel end jeg har, og eftersom vi er en del af hinanden, så vær venlig at gå foran mig i denne kø, og tag min plads”. På denne måde trådte den forreste person til side og lod personen bag ham træde foran. Der fulgte en mægtig blanding af hele køen, eftersom dette fandt sted i køen af milliarder af sjæle, som ventede på igen at træde ind i Spillet. Alle sjælene, med de største muligheder for at gøre en forskel på denne planet, kom forrest i køen med støtte fra alle dem, der ventede bag dem. Og sådan var det. Det var med stor glæde, at de trådte til side, så de største sjæle kunne være her for at gøre en forskel… og her sidder I. I er de udvalgte, kæreste. I er dem, de andre trådte til side for, for at være her nøjagtigt på dette tidspunkt, så I kunne gøre en forskel. De trådte til side, da de vidste at I havde de bedste chancer for at genforene Lemurien og Atlantis.

Vi beder jer om at påtage jer, jeres kraft nu. Og hvis I på noget som helst tidspunkt glemmer, hvem I er, hvis I på noget som helst tidspunkt tvivler på jer selv, så beder vi jer om blot at trække vejret dybt og forbinde jer med alle disse sjæle, som trådte til side for jer, så I kunne gå forrest i køen. De er der bag ved, hepper på jer som I aldrig kunne forestille jer. Hvis I kunne høre en tiendedel af ekkoet fra deres bifald og glæde, ville I aldrig mere tvivle på jer selv igen. I kom her for at gøre en forskel. Grib denne anledning. Gør det nu, I alle de dimensioner af tid og rum der I eksisterer i. Menneskeheden udvikler sig. 2012 er her i dag, og det er jeres opgave at bringe det med til Home. Vid, at vi vil hilse jer med åbne arme, efterhånden som I vågner af jeres drøm, med de smukke smil I bringer med, og den kærlighed, som fylder jeres hjerter. Gen-husk: ´fanget´ – nu er det dig!

Det er med den største fryd vi beder jer om at behandle hinanden med respekt. Nær hinanden som den del af Gud, I er. Gen-husk at dette er et Spil, og Spil godt sammen.

Espavo.

Gruppen

Forbindelse med Hjertet
Reflektion på en Magisk Tid

Af Barbara Rother

Steve og jeg er netop vendt tilbage fra to magiske uger i Kona, Hawaii. Vi præsenterede vores seminar: OverLight Inverse Wave Terapy  4 (OverLys ´Omvendt Bølge´ Terapi 4) for første gang. Dette er oplysninger om at omskrive jeres energistempler og om at mestre jeres energimatrixer gennem ord, vibrationer og healing med hænderne. Jeg tænker at alle, der deltog, værdsatte denne nye metode lige så meget som jeg gjorde. Den information som Steve og Gruppen kommer frem med, forbløffer mig altid. Jeg elsker at være en del af præsentationen, og at tilføje min egen sandhed.

Tyberon, kendt af alle som Tyb, var en af vores gæstetalere. Han er fyldt med uendelig visdom. Tyb kommer fra Huston, Texas. Han talte om Jordens energi steder, Atlantis, Lemurien og Gitter systemet. Nogle af jer kender ham allerede fra sektionen Hot Spot på espavo.org. Tyb er en kær ven, som vi ser frem til igen vil deltage i vores aktiviteter.

Dr. David Mickel er fra Skotland. Hvilken glæde det var at møde ham! Han præsenterede information omkring hans healingsmetode; Mickel Terapien. Dette var oplysende og vidunderligt præsenteret gennem hans facon og hans humor. Vi kommer til at høre mere fra ham. Vi planlægger at have ham som gæst i en VirtualLight udsendelse.

Ugen før vores præsentation, nød vi al det sjove som denne ø kan tilbyde. Michael og Melainah Yee har været vores værter her i de sidste fire år. De tilbød oplevelser lige fra at svømme med delfinerne og til vandreture gennem regnskoven for at besøge Tilflugtsstedet, hvor strandene og omgivelserne er ganske utrolige. Steve havde endda den unikke oplevelse at få en blæksprutte anbragt på sit hoved af Michael. Hver aften skænkede himlen de mest farverige og strålende solnedgange. Vores hotel havde udsigt over det smukke ocean, med bølgernes beroligende lyde. Havskildpadder svømmede foran vores hotel og sov i de omgivende klipper af lava om natten. I kan allerede se det første sæt billeder i familiealbummet. Fra forsiden af espavo.org, så klik på den øverste menu, der hedder Light Activities og klik derefter på Familie Album i menuen, der ruller ned. Michael og Melainah hjalp os alle med at forstå den Hawaiianske kultur, og dette lands skønhed. Vi ser frem til vores tid sammen her omkring 07.07.07, hvor vi vil præsentere seminaret: Relationshifts OverLight 5 (OverLys Forholdsskift 5).

Som jeg sidder her i mit kontor, reflekterer jeg på disse sidste to skønne uger, og jeg nyder en stille tid i nuet. Hawaii synes at være en drøm. Jeg ved at alle der var med i vores OverLight 06.06.06 på Hawaii, inklusiv mig selv, havde livsforandrende oplevelser. Hvor vidunderligt, det var, at være sammen med spirituel familie i en uge i dette hellige ´rum´.

Vi er hjemme i kort tid. Vi ser frem til at besøge en af vores sønner, til at signere bøger og til at præsentere vores VirtualLight udsendelse. Derefter tager vi til Riga, Letland og Moskva, Rusland, hvor vi igen vil undervise i Inverse Wave Teraphy. Vores program fortsætter i en hvirvelvind af aktiviteter, og jeg kunne ikke ønske mig det anderledes. Jeg har lært at tiden ikke står stille. Dette er endnu en grund til at nyde hvert særligt øjeblik, hvor end det bringer os hen, og hvem end vi personligt forbinder os med. Imens I læser dette, så påskøn livet og alt det har at byde på. Jeg ved, at jeg føler mig velsignet.

Med min Kærlighed og mit Lys,

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!