Februar 2005

Keeper’s Hemmelighed
Praktiske magiske serie

 

Et nyt år er begyndt. Potentialet for hvad der åbenbarer sig er enormt. I tror at alle vil være parate til at springe ud i denne handling. Men det er ikke den almindelige følelse lige nu for Lysarbejdere. Der er en mærkelig følelse i luften. Tvivlen på sig selv, penge problemer, håbløshed og almindelige forvirring synes at hænge i luften omkring os. Der er en tung energi som mange føler lige nu. The Group siger at det faktisk er forløberen til stor ændring.

Store Gruppe kram

Steve Rother
Talsmand for the Group

 

Greetings from Home. Hilsener fra Home.

Mine kære, når I kigger jer omkring kan I tydeligt se magien i hinandens øjne, men I kan ikke se det magiske i jer selv. Kan I se den vigtige del af puslespillet som er jer?  I er dem som har bragt jer selv ind i tidslinjen for at kunne medvirke i Spillet. Lad os dele vores perspektiver om den menneskelige oplevelse med jer. Men før vi begynder, vil vi begynde med at introducere nogle koncepter omkring tidslinjen i hvilken I har placeret jer selv. En af dem blev præsentere i vores arbejde for nogen tid siden, den vi kalder “Gå baglæns i Tiden”. Vi vil gå baglæns i tiden i dette øjeblik og give jer noget fra den allersidste del af denne meddelelse.  I slutningen af hver meddelelse, hvor alle tørrer deres øjne og tilpasser sig energien, er en af de ting som the Keeper gør, at angive meddelelsen med en beskrivende titel. Det er hans arbejde. Eftersom vi går baglæns i tiden vil vi give jer dette navn i begyndelsen. Navnet på denne særlige meddelelse er “The Keepers Hemmelighed”.  Åh ja, der er en indre dialog der går i gang nu. The Keeper ønsker at vide nøjagtig hvad vi vil afsløre. Vi vil lade ham vente, da vi i sandhed går baglæns i tid, gør vi ikke?

Illusionen af den Lineære Tidslinje

Så lad os, sammen med jer, dele vores vision af hvad en tidslinje ser ud som.  I er uendelige væsener; I har ingen begyndelse, I har ingen slutning og I har ingen adskillelse mellem hinanden eller imellem os. For at spille Spillet med at gen-huske, var det vigtigt for jer at I skjulte disse faktorer omkring jer selv. Så mens I vandrer på denne Jord bliver det gjort i et felt af polaritet, i et felt af afgrænsning hvor I kan definere jer selv som skabere forestillende at være i en fysisk boble af biologi. For at kunne gøre det må en del af jer være begrænset. I må have en begyndelsen og en slutning og anbringe jer i illusionen af en lineær tidsramme: fortid, nutid og fremtid. Dette er illusion, for hjemme (Home) vil I snart indse, at intet af dette eksisterer. Det er muligt for os at springe ind i tidslinjen, hvor som helst vi vælger. Vi er i, hvad I ville forstå som at være i cirkulær tid, hvor alle ting er pakket sammen  og idet vi ganske enkelt vælger hvor vi ønsker at være, vil vi øjeblikkelig placere os på det tidspunkt i jeres illusion af lineær tidslinje. Når I forstår disse enkle koncepter vil I begynde at forstå virkeligheden af det som I kalder “at rejse i tiden”. Lige nu er sandheden omkring tids rejser stadig ret så spinkle for jer at begribe. Dog, det er ikke så langt fjernt fra jeres virkelighed som I skulle tro. Disse ting er meget mere synlige i dag end nogensinde tidligere – på grund af jeres nylige fremskridt og på grund af ændringerne som den kollektive menneskelige vibration gør for denne Jord på denne tid.

Destination Orientering

Det er en illusion der sker som et resultat, når man anbringe et uendeligt væsen ind i en begrænset form for at spille et Spil i en lineær tidsramme. Det gør det meget vanskeligt for mennesker at opfatte deres sande natur i relation til tid og vi vil tale om det i dag. Jeres illusion med at være i en lineær tidsramme får jer til at tro at I vil ankomme til et eller andet bestemmelsessted. I kigger altid efter det endelige svar. I ser efter et bestemmelsessted som I, i jeres indre, tror vil bringe jer alt hvad I mener I savner. I ser efter det tidspunkt, hvor I når til jeres bestemmelsessted hvor I har det alt sammen.  Når jeg får den bil, vil jeg blive lykkelig. Når jeg har det hus, stort nok til at tjene mig og min familie tilfredsstillende, vil jeg være lykkelig. Når jeg har det job som betaler mig penge nok, så vil jeg være lykkelig. Dette er en illusion skabt ved at spille Spillet i en lineær tidsramme.  Hvad, hvis vi fortalte jer, at der ikke er nogen destination? Vær venlig at forstå, at i det øjeblik I sætter jer et mål, mister det dets effektivitet og faktisk mister I det magiske ved skabelse. Vi beder jer ikke om at nå til noget vibrations niveau for at I kan opstige til himlen. Det er ikke formålet med at vi er her. Vi er her for at hjælpe jer med at forstå det magiske af jeres rejse. At hjælpe jer at forstå, at det I gør her i dette øjeblik i dag, er meget vigtigere end nogen form for destination I måske ville nå til.

Det som vi gerne vil have jer til at forstå er, at den lineære tidsramme skaber enestående muligheder langs vejen for jer, til at forbinde jer med jeres højere selv, med spirit, den åndelige del af jeres væsen. Forestil jer at dette er hullerne i sløret som af og til tillader jer at se og gen-huske Home. Men ånden (spirit), som befinder sig i cirkulær tid, har ikke den samme illusion som I har og deri ligger kommunikations kløften. Hvis I kan forestille jer en del af jeres væsen er i ånden og en del af jeres væsen spiller dette spil i illusionen om en lineær tidsramme, vil I forstå konceptet og hvorfor vi har disse vanskeligheder med at hjælpe jer til at gen-huske hvem I i virkeligheden er. At prøve på at introducere nogle af koncepterne og reflektere jeres egen kærlighed og jeres storslåethed, medens I spillet dette Spil, forekommer meget vanskeligt på grund af disse forskellige forståelser af tid. I tror, at når I sætter jer et mål og stræber hen imod det, så vil I nå målet. Vi fortæller jer, at hvad enten I når målet eller ikke, så er det uvigtigt; men vigtig er derimod handlingen med at sætte jeres kreative muligheder i bevægelse som forbinder jeres ånd med Home. Det magiske øjeblik I går ‘i spænd med’ den Universelle skabelseskraft, er det eneste øjeblik hvor alle mulighederne er virkelige.  I det selv samme øjeblik, hvor målet er nået, dør en del af jer.

Hvorfor er jeg her?

Vi beder jer ikke om at eliminere mål. Det vi beder jer om at gøre, er at forstå at det magiske af skabelse først og fremmest ligger i øjeblikket I visualiserer målet, fulgt af skabelses processen. Da er det I skaber et univers af muligheder omkring jer.  Vi spørger jer, hvad antænder bedst denne åndelige del af jer selv?  At virkeliggøre jeres højeste drømme, eller drømme om jeres højeste muligheder? Når denne kreative kraft er aktiveret bliver i centeret af jeres eget univers og et helt univers begynder på magisk vis at konstrueres omkring jer. Alt bliver skabt omkring jer i det øjeblik I har modet til at forestille jer mulighederne som ligger foran jer. Af natur er I skabere. I er sønnerne og døtrene af kongen som spiller et Spil som hedder ‘skjul og find’. Mange af jer grubler over spørgsmålet “HVORFOR ER JEG HER?”  Vi deler med jer, at I er her for at opleve disse øjeblikke af skabende potentialer. Det er ikke virkeliggørelsen af potentialerne eller evnerne af et vibrationelt niveau som gør forskellen; det er handlingen af skabelse som giver jeres sjæl formål. Vi beder jer derfor om at kigger efter måder at glæde jer over rejsen på, hellere end at se efter hvor den fører jer hen. At holde jeres fokus i den daglige rejse er en nøgle til at se jeres oplevelser på Jorden fra et åndeligt perspektiv i cirkulær tid. Dette er at tillade de fem-dimensionelle egenskaber i jeres liv denne dag. Læg mærke til, at fra det åndelige perspektiv er det drømmen der er virkelig. Mennesker har altid haft problemer med virkelighed, da I hele tiden tror at den er virkelig. Vi synes det er ganske morsomt at I er forvirrede over illusionen af jeres egen skabelse. Det magiske findes i selve drømmen og at udtrykke den som en skabelse i jeres lineære tidsramme. I det øjeblik alle virkeligheder overalt bliver samlet i den store cirkulære åndelige tidsramme og begynder at tilslutte sig energi for at forme et univers omkring jer, vil dette understøtte jeres skabelse. Historien bliver omskrevet, nye fremtids potentialer bliver tilsluttet og scenen sat med alt hvad I vil få brug for til at sætte en nye skabelse i bevægelse. Det er dette vi mener når vi siger at I er centeret af jeres eget Univers. Handl i overensstemmelse dermed og I vil eje jeres sande arv.

“Harmoni”: et uendeligt koncept

I er et produkt af den Universelle Energi og I arbejde i harmoni med den Universelle Energi. Det er  forbindelsen som sammenkobler alle hjerter til ét. Det er den forbindelse som gør os til en del af jer, og jer til en del af os, og I en del af hinanden. Det er en sandhed som ikke kan benægtes endskønt nogle af jeres regeringer ikke tror det, for I ser konstant jer selv som adskilte fra hinanden. Der er endog tider hvor I er bange for jeres egen skygge når I ser den. I er begyndt at ændre dette, for selv om den guddommelige utilfredshed sammenpresser energien og gør disse ting som plejer at være tilfredsstillende, utilfredsstillende, fremskynder det ændringen som er nødvendig for jer til at se jer selv som uendelige væsener. Husk blot dette: Uendelige væsener kaster ingen skygger.

Uendelighed er ikke et koncept som I for øjeblikket kan rumme i jeres egen hjerne, for I er af begrænset natur; I spillet Spillet som begrænsede. I er i en fysisk krop som bærer begrænsede egenskaber som hjælper jer med at glemme jeres uendelige selv. Vi fortæller jer, uendelighed omfatter alle ting. Det er Alt Som Er. Der er intet ord der kan definere det, endog jeres sprog er begrænsede. I anvender konceptet  “at være uden begyndelse og uden slutning”  for at beskrive konceptet af uendelighed. Forestil jer det tidspunkt hvor alting sammenblandes til een og denne del af jer som sidder i denne stol her, er i samklang og kommunikerer med den del af jer som sidder på den anden side af rummet. Denne harmoni er det som forbinder det højere selv med det lavere selv, det åndelige selv (spirit) med det fysiske selv og det begrænsede med det uendelige. Når hvilken som helst af disse dele udtrykker deres ånd, strømmer  gnisterne ud i alle retninger. Det magiske i harmoni begynder. Mulighederne begynder at bevæge sig og de skabende energier strømmer ud og antænder den Universelle Energi. Alle bliver fodret ved denne antændelse. Alle bliver fodret i dette skabelses øjeblik.

Flydende Skabelse – Skabelse i Cirkulær Tid

At nyde skabelses rejsen betyder at læse, at se på processen fra et andet perspektiv. Som nævnt, destinationen er afslutningen af en skabelse. Faktisk er det meget det samme som en god bog. Forestil jer at I læser en vidunderlig bog som rører jeres hjerte, nydende hver et minut af den og I kan ikke vente med at komme tilbage til denne bog for at læse det næste kapitel. Derefter vender I siden, kun for at finde ud af, at I kun har 10 sider tilbage. Derved kommer der en tristhed over jer. Når I når til den sidste side ønsker I næsten ikke at læse disse sidste ord, fordi det vil være ligesom at miste en god ven. Og på mange måder, det er det der sker, når skabelsen kommer til en afslutning. Det vi foreslår her er at forsøge at overgå den uendelige skabelse og i stedet hengive jer til resultatet, finde måder hvorpå I kan forandre skabelsen for at holde den i en flydende bevægelse.

Mange af jer har igennem årene lært at sætte særlige mål og at være specifikke omkring disse mål. At være specifikke omkring de punkter hvorpå I kan måle resultatet at disse mål. Op til dette tidspunkt, omkring menneskelige fremskridt, har dette fungeret meget godt. Nu begynder vi at bede jer om at ændre nogle af disse tankeformer og at visualisere mulighederne af en flydende skabelse, altid i bevægelse, ikke  knyttet til noget resultat. Det er forbindelsen til resultatet som gør det så stift i den lineære tidsramme.  At lære at skabe med jeres uendelige selv, betyder at arbejde med skabelser som ingen slutning har. At nyde rejsen er en sådan skabelse.

I er blevet fem-dimensionelle væsener. I opfatter mere og mere de fem-dimensionale ideer og koncepter for hver dag. I anvender dem i jeres liv, hvilket er formålet med at vi kalder det Den  Praktiske Magiske Serie. At give jer koncepter som kan hjælpe jer til at anvende disse i jeres dagligdag, er grunden til at vi er her. Et af koncepterne som vi beder jer om at overveje med jeres egen dømmekraft, er begrebet om en flydende skabelse som er i konstant bevægelse. Når I ser ting som er ved at blive tilføjet denne skabelse, så tilføj dem; og hvis, efter at have prøvet dette for en tid, de ikke fungerer, ja, så fjern dem. At blive tiltrukket  jeres skabelse eller at visualisere et resultat, et udslag i de højere vibrationer på den Nye Planet Jorden, vil faktisk nu have en effekt af at benægte meget af det magiske som er jeres fødselsret. Hav mod til at drømme. Hav mod til at eje jeres egne skabelser. Hav mod til at lege, spille med, og hvis der på et tidspunkt opstår et øjeblik hvor I ikke nyder processen, så hav mod til at omskabe den.  Hav mod til at lave fejltagelser med jeres skabelser. Har I nogen som helst ide om den reaktion vi har på denne side af sløret når I laver fejltagelser? Mange gange tager I jer selv i at sige: “Jeg er klogere end dette. Hvorfor gjorde jeg dog det? Det var dumt af mig. Jeg vil aldrig gøre det igen.”  I prøver på at så et frø et eller andet sted i jeres lineære tidsramme som siger, “Hvis dette nogensinde sker igen, vil frøet blive aktiveret og jeg vil ikke gøre den samme fejltagelse to gange.”  Vi er på den anden side af sløret og vi applauderer over jer for en smuk misforståelse, ikke på grund af det udkomme, som blev nået ved et uheld, ikke på grund af en negativ begivenhed som skete, men på grund af, at I er i en udviklende proces som nu ændres fra et sekund til det næste. Når I bevæger jer fra et vibrations niveau til det næste, bevæger det sig med jer og I begynder at ændre disse skabelser mere og mere flydende hver dag. Da er det at I begynder at skabe i cirkulær tid. Dette koncept vil åbne flere og flere døre for jer nu, mere end nogensinde før.

 Skabelser vs. At være

Vi ved der er forvirring. Vi ved at I ikke tilstrækkeligt kender den guddommelige retningslinie om hvornår I skal tillade og hvornår I skal skabe. Vi ved at I undertiden er forvirrede over konceptet, for mange mennesker siger, “På dette niveau skaber vi, og på dette niveau behøver vi kun at være og vi behøver ikke at gøre noget.”  Meget af denne debat er semantisk, betydningsfuld, for vi betragter en tilstand af væren som værende en skabelse.  Dog, for at hjælpe jer med at besvare jeres egne spørgsmål, så har vi et enkelt spørgsmål til jer. Spørgsmålet for jer om hvornår I skal bestemme hvornår I skal tillade og hvornår I skal skabe, er, er I lykkelige? Er I lykkelige væsener? Hvis ikke, beder vi jer om at have mod til at skabe igen – at foretage et andet valg, at drømme en anden drøm, at sætte noget andet i funktion og skabe et nye univers. Det er dette som opildner jeres (spirit) ånd. Det er dette som bringer håb til de maskerede spirits i fysiske bobler af biologi.

Gud Forestillende at være Begrænset

Mange af jer har stillet spørgsmål omkring foryngelse. I tror, at der et niveau I vil nå til, hvor I vil begynde at gå baglæns.  Venligst, prøv ikke på at “redde” jeres krop, som om den er en ting der bliver brugt op, for det  forstærker de begrænsede fysiske egenskaber, snarere end åndens uendelige egenskaber. Førhen har det ofte været sådan, at man arbejdede hårdt hele livet igennem, og så frem til den dag hvor man kunne trække sig tilbage, kun for at forlade Spillet på Jorden kort tid efter fratrædelsen. Mange gange drejede det sig ganske enkelt om at miste motivationen til at udtrykke deres ånd (spirit). Når I udtrykker det uendelige selv, eller det spirituelle selv i fysisk form, aktiverer I sand foryngelse. I bliver ikke defineret på hvor ung jeres krop er når I vender tilbage til Home. I bliver defineret på hvordan I udtrykker jeres ånd i menneskelig form. Det er her tidslinjen begynder at vende rundt og blive cirkulær. På det punkt forstår I fuldstændig hele konceptet af ‘at gå baglæns i tid’. På det punkt har tiden ikke den samme karakteristik, som I tror den har nu.

Hvert skridt langs denne tidslinien, er Gud forestillende at være begrænset. Hvis I kan lære at ethvert skridt er magisk, og lærer kunsten at finde det magiske i hvert skridt, vil I mestre skabelses rejsen. Ved at ændre jeres opfattelse, vil I ændre jeres virkelighed. Det handler ikke om hvad I har opnået eller hvilket vibrations niveau I er på eller hvilken udmærkelse I har eller hvor mange penge I kan skaffe. Er I lykkelige med den proces i befinder jer i idag? Nu vil vi være sammen med jer om en universal sandhed, som vi har delt med jer om og om igen. Denne sandhed er så enkel, at de fleste mennesker ikke vil være i stand til at fatte den, dog vil vi dele den med jer nu. Hvis I på et eller andet tidspunkt ikke er lykkelige med jeres virkelighed som I har skabt…. hav mod til at vælge påny.

 Den centrerede (Spirit) Ånd

Nogle af jer vil måske tænke at det er meget selv-centrerende og vi fortæller jer, ja, det er det, for dette først og fremmest at være centrerede i jeres egen energi er Himlens Kongerige. På dette stadie tillader I universet at blive bygget rundt om jer, ikke som en ensomliggende ø, men som en unik del af Gud. Og for at udtrykke dette i den menneskelige ånd, må I finde centeret af jeres behov. Anbring dette først og alting vil falde på plads på magisk vis. I bevæger jer fremad i et meget hurtigt tempo og i den nære fremtid – hvor længe I vil leve er ikke vigtigt, for det  pointerer det begrænsede væsen. I bliver ikke defineret af hvor mange indåndinger I foretager. I bliver defineret ved det antal af oplevelser som’ tager vejret fra jer’. I er skabere. I er de elskede. I er de udvalgte som har samtykket til at spille Spillet af Alt Som ER og for at repræsentere Himlen i den lineære tidsramme på Jorden.

Keeper’s Hemmelighed

Åh, men hvad så med hemmeligheden? For et øjeblik troede the Keeper vi havde glemt det. Vi har ikke glemt det. Han bekymrer sig om det, for mange gange har vi gjort ham forlegen ved at fortælle personlige historier om ham foran hundreder af mennesker. Vi vil ikke gøre dette i dag, for the Keeper’s hemmelighed handler ikke om den vi kalder “the Keeper” som frembringer denne meddelelse. Det handler om jeres flydende bevægelse gennem denne tidslinje – medens I går gennem skabelserne. I denne flydende skabelses form, uden forbindelse til dets resultat, hvordan kan man have fast greb om ens skabelser?  Endskønt uendelig skabelse ikke handler om at samle sammen, er der skabelser I vil vælge at bevare. I flydende skabelse hvordan bevare man noget?  Åh, der er kun én måde. Der er kun én måde at give virkeliggørelse til noget øjeblik i den flydende tidslinje, og dette er, at for at bevare noget, er det nødvendigt at give det væk. For at I kan blive the keeper, ‘holderen’ , og holde noget som helst, så find en måde hvorpå I kan ‘antænde’ andre. En af de rigeste mænd på jeres planet – og vi tænker her ikke kun på penge – havde en formular for succes som fungerer hver eneste gang og han gav det frivilligt væk. Han sagde, at den letteste måde for jer til at vinde rigdom på, er at finde måder hvorpå I kan give mennesker det de ønsker sig i deres liv. En meget klog mand, for i den hensigt at beholde noget, fandt han måder hvor han kunne give det bort. Mange af jer iagttog dette og i dette rum befinder sig healere af største størrelsesorden og lærere. I blive ledt på en særlig måde. Nogle af jer har ikke modet til at rejse jer op og siger, “Jeg har noget af værdi”, dog, vi arbejder på det, men I har værdifuld viden. Der er tidspunkter hvor I lærer noget i jeres egne oplevelser som et stort (ephipany) overmenneskeligt væsen og I siger; “Aha!”  I det øjeblik er den første tanke I har, hvordan kan den anvendes i mit  liv og den anden tanke er, “hvordan skal jeg putte den i en æske og give det til en anden?” Dette er lærerne, og de bliver ledt på en sådan måde, at måden de lærer på er at undervise andre. Disse er store sjæle. The Keepers Hemmelighed: For at opbevare noget find en måde at give det væk på. Find en måde at tilbyde det på; find en måde at sprede lyset på, for det er ikke destinationen, det er bevægelsen af ‘rejsen i lyset’. Det er bevægelsen, bevægelsen af at skabe energi som definerer jer i menneskelig form som de aller smukkeste engle der nogensinde har spillet Spillet.

Vi ved at dette ikke er en let del for jer. Vi ved, det til tider er vanskeligt. Vi ved I bærer sløret og selv, oplyste som mange af jer er, bliver I så (over)følsomme at I kigger ind i spejlet i jeres værelse og undrer jer over hvem I er og hvad I i virkeligheden foretager jer her. Vi ved at der er tidspunkter hvor I stiller spørgsmålet: “Er det virkelighed eller var det noget jeg fandt på?”  Svaret er, at det er noget I finder på. Vær venlig at fortsætte. Det er materiens sandhed. Det er virkelighed udtrykt i en lineær tidsramme.

Sandheden om Skabelse

Sandheden om skabelse i jeres jordiske spil er enkel, som alle kerne sandheder er: Livet er en selv-fuldstændiggørende profeti. Nu, hvor I kender svaret, har I måske lyst til at gentage spørgsmålet, for alle livets svar er indeholdt i hver eneste en af jer, tilgængelig ved et øjebliks opmærksomhed. Eftersom jeres svar er inden i jer, behøver I kun at gen-erindre jeres spørgsmål. I er Gud, udtrykt i begrænset form. I er uendelige engle som spiller Spillet i en lineær tidsramme, forestillende jer, at I kun opholder jer her for en kort periode og at I må udrette noget i løbet af den tid; altid på udkig efter hvad det var I skulle foretage jer når I kom her. Hvad hvis vi fortalte jer, at jeres højeste udkomme var at blive lykkelige, nu? Dette ville gøre jeres højere selv lykkeligere end I overhovedet er klar over. Det vil frembringe det ny område af triality, trehed. Dette vil frembringe forbindelse med det højere selv og det mørke og det lyse selv. Området af polaritet vil nu vende rundt og bringe området af trehed ind, hvor I vil spille den næste scene i Spillet. I dette område, vil skabelse af alting blive flydende. Det vil begynde med at skabe i cirkulær tids ramme og I vil forstå den sande mening med lykke. Skab ofte, mine kære. Nyd rejsen.

Vi fortæller jer, at når I kommer hjem, Home, vil I ikke blive stillet overfor spørgsmål om hvad I har udrettet. I vil blive stillet overfor to spørgsmål: Dansede du i din passion? Spillede du Spillet med glæde? Vi ønsker jer en glædelig rejse. Vi håber I danser igennem livet ved alle mulighederne. I de øjeblikke som kommer, når I føler jer nedtrykte, så vid at denne triste menneskelige følelse er et glædeligt udtryk fra skaberen i den lineære tidsramme. Hvis I kan, så lær at forstå, at selv i disse triste tidspunkter findes der en virkelig skønhed. Selv i de øjeblikke hvor I føler jer fortabte og ikke kan se hvem I er, findes de største af alle skabelsesmuligheder der, ventende på jer. Vid, at mange af jeres største kunstværker blev frembragt fra dybet af en deprimeret ånd. Og hvis I nogensinde befinder jer i fortvivlelse eller I befinder jer overvældet af glæde, indånd det og vid, at de begge er udtryk for Gud i den menneskelige ånd, spillende spillet i en fysisk boble af biologi. Prøv så godt I kan, I vil måske aldrig gen-huske nøjagtig hvem I er eller hvorfor I kom her, men det gør ikke noget. I stedet oplev den glædelige rejse. Rør ofte ved hinanden for at gen-erindre hinanden om Home, for I er de største engle af alle.

Gen-husk the Keepers Hemmelighed. Gen-husk skønheden I er her for at bruge. Gen-husk at I er her for at røre hinanden. Det en del af grunden til at I kom her.  Og selv englene i himlen kan ikke røre jer på den måde som I kan røre hinanden. Tag jobbet som Menneskelige Engle og arbejd med alle personer, een ad gangen, og himlen vil være på Jorden førend I aner. Vi er så stolte over jer, for vi er klar over vanskelighederne som I har med sløret. I gør en forskel i dag, og vi håber I forstår den glædesfulde rejse, for dette koncept alene vil måske kunne tage nogle af stridighederne væk fra planeten Jorden.

Det er med den største glæde at vi beder jer om at behandle hinanden med respekt, værne om hinanden ved enhver mulighed, gen-huske at dette er et Spil I spiller med i og nyde den glædesfulde rejse. Leg godt med hinanden.

Espavo

the Group

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!