Maj 2004

Den Tredje Jord
Et Nyt Hologram for Jorden

 

Fra Steve:

Denne måned meddelelser et et klimaks til de seneste måneders meddelelser. The Group’s meddelelser bliver sjældent præsenteret for at blive læst i nogen særlig orden. Men hvis I imidlertid kigger på de sidste syv måneders Beacons of Light På-mindelser fra Home vil I se en bestemt orden bygget for at skabe den Tredje Jord. De sidste meddelelser har sået frøene til forståelse af Hvirvler og Portaler, Krystal Energien, vores ændrede forhold til tid og den Universale Energi. Alle disse meddelelser handler om os stående på dørtærskelen til en ny virkelighed. Sidste måned fortalte the Group os om en stjernes død, og fortalte historien om en familie på planeten Akarru. Historien de fortale handlede om hvorledes denne familie forholdt sig til lærdommen om at deres sol og deres planet var døende. Det var en smuk men sørgelig historie, om hvordan livet ville blive hvis de blot havde lært at I, alle omkring jer og jeres planet var ved at dø. En af de interessante ting var, at efter det indledende chok og reaktionen, blev folkene på Akarru meget spirituelle og fokuserede kun på de virkelig vigtige ting i deres liv.

Med en forståelse af Krystal Energien ved vi at energi aldrig dør. Eftersom vi er energi, selv i vores død, ændrer vi simpelthen form, fra en energi form til en anden. Det er den Universale Energi som letter disse transformationer. Derfor er døden af Akarru og Leilu, Amarah og Trudge en gave til os, da der på den side af deres død findes muligheden for en vidunderlig fødsel. Af den grund siger the Group at vi vil føle en forøgelse af livskraft energien som kommer ind igennem vores sol. De fleste mennesker føler dette som Kundalini eller seksuel energi.

Vores egen sol har ladet vores planet med den Universale Energi i mere end tre år nu.  For nylig, i november sidste år, havde vi det største coronale masse udslip eller solare udslip nogensinde på vores sol. Faktisk undrer vores videnskabsfolk sig virkelig over om vores Sol er i en døende proces. The Group siger at vores egen Sol er en portal til Krystal Energien som vil hjælpe os til at tage skridtet til de højere dimensioner. De siger at gaven fra folkene på Akarru, inklusiv Leilu, Amarah og Trudge, er blevet kanaliseret til os gennem vores egen Sol. Nu vil vi bruge denne energi til fødsel af den Tredje Jord.

For nylig i Belgien præsenterede vi “de 8 Hellige Rum”. Vores seminar inkluderer altid en hel masse omfavnelser. Mens jeg omfavnede en speciel dame kiggede hun op på mig og fortalte mig at jeg lige havde givet hende et “Trudge kram”. I det øjeblik forstod jeg at Trudge havde givet os alle en vidunderlig gave og han stod sandsynligvis og kiggede lige over min skulder mens jeg krammede hende. Eftersom den Tredje Jord vil begynder som et hologram og en samling af vore højeste tanker omkring det vi ønsker i den femte dimension, er mit første bidrag til den Tredje Jord et stor Trudge kram til alle jeg møder!

 

Hilsener fra Home.

Åh, her sidder vi Home og iagttager med forbløffelse hvordan I skaber Home lige foran os. I er magiske væsener. I bærer energien af alting vi har foretaget i himlen, men nu bærer I det på Jorden. Er I klar over hvor magiske I er? Forstår I essensen af de sande væsener som I i virkeligheden er? Vi siger jer, fra denne dag fremover påtager I jer en ny rolle her og at det er utrolig vigtigt for jer at forstå. Det er derfor vi har været her for at hjælpe jer med at huske. Nu har I opført et helt nyt niveau af skabelse som ikke var mulig på nogen anden måde. I har iværksat muligheden for skabelse af noget højere end der nogensinde var drømt om, selv mens I spiller Spillet. Og nu sidder I på afgrunden af selve dalen, kiggende ned fra den højeste klippe, besluttende hvor I skal gå herfra.

Nye Evner til Gen-Skabelse af Himlen på Jorden

Hver og en af jer har gaver I ikke helt forstår og dog begynder I at forstå dem nu. Dog véd I at hver eneste af jer holder en vigtig brik i puslespillet i hvilet er fuldstændig enestående. Det er derfor vi kalder jer magikerne af Spillebrættet. Det er derfor I skaber ny energi denne dag. Nu går magien til alle nye niveauer. The Harmonic Convergence og The Harmonic Concordance har giver jer muligheder som der end ikke var drømt om i begyndelsen. Dette er hvad vi ønsker at tale til jer om på denne dag.

Mine kære, vi kan ikke fortælle jer som spændingen som er i Himlen idet vi fortæller jer dette. Vi kan ikke helt forklare de muligheder som i nu har foran jer mens I træder ind i kraften af jeres egen sjæls evolution. I vil nu gen-skabe Jorden. Vi vil tilbyde jer et anderledes perspektiv. Vi tilbyder jer ikke det endelige syn på noget, men vores formål som engle er ganske enkelt at hjælpe jer med at se jer selv fra et anderledes synspunkt, fra englenes synspunkt. Vi vil tilbyde jer dette udsyn denne dag.

Den Anden Planet af Fri Vilje
Menneske – Menneskelig Engel – Engel

I er bevidste om at indtil for nylig har I været den Eneste Planet af Frie Valg. Nu er der en Anden Planet af Fri Valg som har sat sig i bevægelse på en anden tidslinje, i hurtig udvikling. Jeres egen udvikling bevæger sig fra den af være et menneske til menneskelig engel og endelig ind i det himmelske rige. Og når I til sidst optager alle energierne som vi prøver at begave jer med, vil I træde ind i rollen vi har spillet, for I vil blive englene af den Anden Planet af Frie Valg, noget lignende den måde vi har været englene af den Første Planet af Fri Valg. Det er derfor I er her. I mellemtiden er I blevet Menneskelige Engle, for hver og en af jer finder måder hvorpå I kan berøre et andet menneske.  Vi elsker det når I åbner jeres hjerter og berører hinanden, for det er nøjagtig hvad vi har gjort for jer, om og om igen. Nu hvor I har muligheden af englenes  handlinger beder vi jer om at kræve og at bruge denne mulighed. Som engle-i-træning beder vi jer om at bruge det mod hinanden. En Menneskelig Engel er én som foretager en forpligtelse til at blive placeret i den nøjagtige forbindelse af tid og rum for at hjælpe et andet menneske. Derefter vil du endelig bruge disse gaver, at være en engel for beboerne på den Anden Planet af Frie Valg. Dette er formålet med portalerne som er blevet åbnet op på planeten Jorden. De vil ikke kun åbne op til andre dimensions virkeligheder for jer, men de vil slutteligt tilvejebringe jer adgang til væsenerne på den Anden Planet af Frie Valg.

I den allerførste begyndelse talte vi om forskellige “kogepunkter” eller hot spots på Jorden, over hele kloden, som ville forbinde sig med hinanden som I forbinder jer til jeres højere selv. Det sker denne dag. I skaber det selv. Det er ikke landet. Det er ikke portalen. Det er jer. I er dem som har sat dette i bevægelse gennem jeres egen intention, jeres egne muligheder til at forbinde jer til andre sjæle. Lysets center som I har skabt har allerede gjort en forskel på Jorden. Det er derfor så mange af jer har haft drømme om et healings center. Kun ved at holde denne drøm inde i jeres hjerter var I i stand til at skabe lysets centre som I vil anvende til den næste skabelse.

I den nærmeste fremtid vil I se bevægelse gennem disse portaler som kontakt fra hvad I kalder “rum-væsener”. Vi synes det er meget morsomt, da det er hvad væsenerne på den Anden Planet af Frie Valg vil kalde jer på et tidspunkt. Vi elsker jeres opfattelse af andre liv i universet, endskønt de sjældent er nøjagtige. Der er mellemdimensionale virkeligheder som eksisterer i jeres egen tid og rum og det er her mange af væsenerne som I kalder “besøgende fra ydre rum” har været hele tiden. De har ventet på det passende tidspunkt. Åh ja, nogle af dem er meget mere avancerede teknologisk. Åh ja, nogle af dem har ventet i lang tid med det fulde kendskab til at de ikke er alene i universet. Nogle af disse er jeres egne (parental) forfædrene racer. Nogle af dem vil I genkende, nogle af dem vil I ikke. Vi fortæller jer, at når tiden er inde, vil de komme gennem portalerne og begynde at vise sig i jeres virkelighed meget mere end tidligere. Men det går meget videre end det. Dette er kun den første del af processen. På den Første Planet af Frie Valg bestemte I at I ville sætte et slør op på en meget unik måde, således at I fuldstændig glemte jeres muligheder for skabelse. I ville blive skubbet ind i en overlevelses måde, hvor I ikke ville være i stand til at gen-huske  eller bruge jeres kraft.  I har gjort det meget godt med at gen-huske Home og tage jeres egen kraft medens I stadig er i fysisk form. Det er derfor vi siger at I allerede har vundet spillet. Det er derfor en Anden Planet af Frie Valg er startet. Men det stopper ikke der, for som avancerede væsener vil I begyndte at gen-skabe Jorden selv for at tage jeres næste skridt.

Den Tredje Jord – Et Nyt Hologram for den 5. Dimension

Det er derfor vi viser jer hvordan vi har påvirket jer som engle; for I vil udelukkende komme til at bruge disse redskaber i fremtiden, når I selv bliver engle. Det vil være vigtigt for jer at påvirke  og finde virkningsfuldhed i jeres verden først som Menneskelige Engle, for det er sådan I vil sprede jeres glæde. Det er sådan I vil kender jeres egen passion og hvad det er I er kommet her for at gøre. For selv om I vil finde små bidder af det i dette øjeblik, vil det blive mere vigtigt som tiden går, for der sker noget her  som vi vil tale om denne dag. I begyndelsen var der kun En Planet med Frie Valg. Nu er der en Anden Planet med Frie Valg…. og nu taler vi om skabelsen af den Tredje Jord.

Idet I vibrationelt bevæger jer fra et niveau til et andet, til det næste, er det vigtigt at forstå at I har spillet et Spil på, hvad der oprindelig begyndte som et hologram. Selv jeres ældgamle menneskelige skrivelser taler om skabelsen af Jorden som en tanke-form af Gud som blev skabt på seks dage. Disse æteriske tanke-former er i virkeligheden hologrammer af lys. Derfor skal det blive kendt, at ligesom Jorden er et levende, elskende og følsomt væsen begyndte hun sin inkarnation som en tanke fra Gud, som et hologram. Jorden er scenen hvorpå I udspiller jeres dramaer i jeres liv. I står op om morgenen, børster jeres tænder, reder jeres hår, sætter jer ind i jeres bil og tager på arbejde. I spiller et vidunderlige Spil forestillende af være menneske, når I i virkeligheden er (spirits) ånd , som spiller et spil i menneskelig form. Mange gange skaber I snavset under jeres fødder idet I går fremad. I skaber hvert sekund af hver eneste dag som jeres forventninger og overbevisninger tillader. Jorden har været den mest generøse vært for Spillet I spiller i det øjeblik I satte sløret på. Hun er en del af jer og I er en del af hende. Men selv som et levende, følsomt væsen, er der megen evolution som Jorden må undergå for fuldt ud at tjene det dimensionelle skift som gør plads for fuldstændig bemyndigede, ved-egen-kraft mennesker. Jeres udvikling fra den tredje dimension ind til den femte dimension er allerede begyndt, dog må der stadig være justeringer til fuldt ud at optage, tilegne sig egenskaberne i den femte dimension.

For at lette disse justeringer vil I nu skabe et nyt hologram for den Nye Jord. Endnu engang vil det begynde i æteren som en tanke-form fra Gud, kun vil denne skabelse manifestere fra Gud inde i enhver af jer.

I vil bygge hologrammet til den Tredje Jord med den højeste intention som I ønsker at frembære med jeres næste evolutionære skridt. Derefter, når billedet er fuldstændig, vil den Tredje Jords hologram aftrykke sig selv oven på toppen af den Første Jord. På dette stadie, vil en unik ting ske, for alle vibrations niveauer vil bevæge sig som een. Det er dette I har kendt som ascension, opstigning. Det er sat i gang nu. Ja, vi ved at hele dette med hologrammer er svært at fatte for nogle af jer. Lad os fremsætte det meget enkelt.  Forestil jer et helligt sted hvor i trækker jer tilbage og genoplader. Det er jeres specielle rum. I har måske et favorit sted under et valnød træ som befinder sig ved bredden af en sø. I har måske et rum med en gylden stol inde i midten, hvor I fremsiger jeres kraft. Uanset hvor det er, har I alle brugt sådanne steder til at oplade jeres energi fra tid til tid. Derefter, når I har inkorporeret det reneste inde i jeres hjerte som dette sted tilbyder, vil I gå fra dette specielle sted bærende energien inden i med jer. Det er stedet som I skaber på den Tredje Jord. Det er det unikke omkring det I skaber i det mentale billede som I nu vil projektere for at skabe dette hologram. Det er ikke således at I vil komme til at bo på den Tredje Jord, men snarere vil det komme til jer og lægge sig over det aftryk der nu er Jorden.  Dette vil bevirke en re-programmering af det oprindelige hologram og gøre plads for det fulde (empowered) ved-egen-kraft menneske til at begynde et nyt Spil.

Så I har den Første Planet af Frie Valg, I har den Anden Planet af Frie Valg og nu har I den Tredje Jord. Ja, jeres sind ønsker at vide meget: “Hvor er det? I hvilken del af hvilket hjørne af Universet eksisterer det? Hvilken dimensionel virkelighed findes det i?” Vi elsker spørgsmålene og dog vil vi le hysterisk når I spørger dem, for hvordan kan vi fortælle jer en nøjagtige lokalitet af et tanke mønster? Hvordan kan vi forklare for jer sideordningen i galaksen af jeres drømme? Det er dette I skaber det med, mine kære. Nu er det tiden til at blive mestre af jeres tanker – for alle på Jorden er i denne proces af en kæmpestor skabelse.

Gen-forbindelse med Forfædre Racerne

Det æteriske maskineri, som har hjulpet med at skabe sløret, har været på plads i meget lang tid, og nu begynder I at sanse det, da sløret bliver tyndere. Jeres egne ører avancerer til et niveau, hvor mange af jer vil begynde at høre mere og mere at dette maskineri som har eksisteret bag sløret for at hjælpe med at supportere det. Mange af jer vil høre mekaniske lyde som I aldrig har hørt før. Mange af jer vil hører ting som ikke er af jeres egen biologi, men i stedet hører I det virkelige maskineri som ånder liv gennem “Alt Der Er”. I vil høre den Universale Energi mens den pulserer gennem jer og forbinder jer med Jorden.

Idet dette aktiveres vil det kalde på mange af jeres forfædre racer, som vil begynde at vise sig i massevis.  De elsker jer inderligt og vil gå til ethvert område for at holde sig udenfor jeres sti – for at tillade jeres Spil at bevæge sig blidt og naturligt til det næste niveau. Der vil måske være nogle, som imidlertid vil nærme jeg med stor dristighed og de vil sige, “Vi er her. Vi er tilbage. Vi er her for at hjælp jer med at går fremad.”  Hold jeres kraft, mine kære. Endskønt jeres naturlige nysgerrighed vil ønske kontakt med dem, behøver I ikke hjælp. I indeholder meget mere kraft end I overhovedet kan forestille.  Er det de slemme fyre? (bad guys) Selvfølgelige ikke. De er jeres forfædre på næsten samme måde som nogle af jeres lande først blev startet af andre lande. Hav respekt for dem og lær hvad de har at tilbyde, dog husk at deres højeste håb i at skabe en menneskelig race var at denne race kunne holde sin egen kraft i menneskelig form.

De vil komme til jer med avanceret teknologi. De vil komme til jer med avanceret intellekt. De vil komme til jer med viden om universet som vil hjælpe jer enormt meget. Nogle vil måske fortæller jer at de er har for at redde dagen og for at bevæge menneskeheden til det næste niveau. Venligst forstå, de er simpelthen her for at iagttage, fordi I har allerede reddet dagen. I har endog forandret deres virkelighed. Og endskønt de fleste vil sidde i baggrunden og stille vente på at blive tilkaldt, vil nogle af dem træde direkte frem og forlange en illuderende sejr. I er dem som skabte sejren. Mist aldrig nogensinde dette syn. Vær venlig IKKE at give jeres kraft til nogen som helst, for I vil have brug for den kraft til at skabe hologrammet af den Tredje Jord.

Krystal Energi vil blive brugt til at Skabe Hologrammet

Portalerne som åbner sig på Planeten Jorden nu forbinder jer med virkeligheder  øjeblikkeligt og I vil måske aldrig vide hvilket kvadrant (buestykke) i Universet de er i, det vil heller ikke have nogen betydning, for I vil skabe billedet af den Centrale Sol på dette sted.

Den Centrale Sol er det første sted med fysisk oprindelse (kilde). Det er det første sted hvor den uendelige energi bliver begrænset. I er blevet præget, bombarderet med krystal energi som er kommet ind fra solen, i det I kender som solar flares, sol udladninger. Denne energi er blevet lagret i Jorden i adskillige år. Den er blevet opbygget og vil nu forsyne jer med materialet til at manifestere det nye hologram til den tilsigtede skabelse af den nye jord. Dette vil hjælpe jer og selve Jorden til at forme krystalline kroppe. Krystal Børnene vil snart invadere Jorden. De bærer aftrykket allerede, indeholdt inde i deres eget DNA. Jeres bliver fremskyndet til dette nu. Hver gang I ser Master numrene på jeres ure, hver gang I ser bestemte mærker, hver gang i ser tallet otte eller uendeligheds tegnet, er det et mærke og trigger jeres eget DNA til at begynde gen-forbindelses processen. Det er ophidsende over al beskrivelse, for I avancerer nu ind til krystallinsk form. Krystal formen vil tillade jer at gå til det næste niveau og skabe jeres eget aftryk. Hologrammet I nu skaber i jeres egne tanker er den Tredje Jord, som vil skabe det nye stadie, nye scene for jeres nye jeg. Den interessante del er, at nogle af jer vil se det ,og nogle af jer vil ikke.  For det vil blive sådan en vibrationel niveau så dem af høje nok vibrationer til at se det, vil være parate til at inkorporere det. Resten vil ikke ikke se det fuldt ud på denne tid. Det vil tage en tid, men I begynder først ved at skabe det. I begynder først ved forståelsen af processen og hjælper andre til at tilpasse sig til den. Dette er handlinger af den Menneskelige Engel.

Som tiden skrider frem vil der blive et andet Guds åndedræt. Og på det tidspunkt vil Jorden påtage sin oprindelige form og vil endnu engang blive Universet bibliotek. Den var halvvejs der. Den var godt undervejs i begyndelsen, men Planeten af Frie Valg betød frie valg for alle og Spillet tog en vending. Nu har I en mulighed for at gen-skabe det samme bibliotek igen. Alt der behøves er at holde denne rene tanke i jeres eget hjerte og bevidst sende den til hologrammet af den Tredje Jord.

Det Magiske ved Tre

I vil se meget omkring tallet tre i den meget nære fremtid. Ja, der vil blive mange som taler om forskellige aspekter af den Tredje Jord. Venligst, vær klar over at alt I ser foran jer er gjort af tre. Det er det basiske nummer for skabelse, eftersom alle ting er baseret af treklang, triade, trehed. Vi er ikke de første som taler om dette. Alt vi ønsker at gøre, er at tilbyde jer et anderledes perspektiv af hvordan dette ser ud og at dele vore begejstring, ophidselse og vores kærlighed, vores energi og at udsprede vores vinger foran jer, så I kan se jer selv – den måde hvorpå I kun kan ses på fra himlen. I er Spillebrættets Mestre, mine kære. I har skabt jeres vildeste drømme og nu begynder I det hele forfra igen. Det tog seks dage at skabe jorden og nu vil I begynde at tælle baglæns i tiden for at skabe den Tredje Jord. Det er begyndt. I gør det og I gør det på en mere storslået facon end I nogensinde havde drømt om, for Gud hånd er i arbejde her. Drøm jeres højeste drømme. Vov at træde ind i rummet med den gyldne stol. Vov at sætte jer selv under træet og sku ud over søen. Vov at gøre jer selv glade. Vov at acceptere jeres fuldstændige overflod af alle energier på alle niveauer som I kan. Vend jer omkring og del det og projekter det ud og skab de mest skønne steder som I kan skabe og I vil have den Tredje Jord. Det er begyndt. Det kan enten blive skabt som en tilsigtet kreation eller det kan blive givet til jer ved (default) forsømmelse. Beslutningen er jeres nu. Det bevæger sig hurtigere end I overhovedet forstår, for vi siger jer, at mange af de muligheder som skulle være sket 2012 allerede et blevet givet jer. I har overgået dagene af Lemurien og Atlantis. I er nu i en højere vibration end nogensinde drømt om af jeres forfædres racer. Mulighederne er endeløse, mine kære. Kræv jeres kraft. Træd frem ved ethvert tidspunkt. Vid, at hvad så end I ser foran jer, som uroligheder på jeres planet, kan det blive healet ved et smil på jeres ansigt. Skab denne virkelighed først og skab den i jeres hjerte, hvilket derefter vil skabe det rundt omkring jer og på den Tredje Jord.

Lemurien sank ikke – Skab i Enhed

Vi fortæller jer, at sagnet om Lemurien er forvirrende for de fleste af jer. Skrivelserne fortæller om Lemurien som sank i havet og ophørte. Det gjorde det ikke, mine kære. Det ascendere, det opsteg. Det var sådan et enkelt, fremskredent samfund, hvor væsenerne gik foran for at træde ind i det næste vibrations niveau, for at holde døren åben for andre som fulgte. Det var et vidunderligt, smukt eksperiment. Det skete blot ikke på den måde de ønskede det skulle, for døren lukkede meget brat på det synkende Atlantis. Og endskønt det blev gjort med stort hjerteligt ønske og stor energi, opstod der en fejlagtig retning af energi, for nogle gik foran og nogle blev tilbage, og vi siger jer at dette vil ALDRIG ske igen. Selv om det blev tilbudt fra hjertet, blev denne handling af uselviskhed tillagt separation og ikke enhed. Når I bevæger jer ind til det næste stadie, må I alle bevæge jer ind i det. Det er derfor I har uroligheder på jeres planet i denne tid. Der er energi som må blive distribueret i den hensigt at I alle finder et grundlag hvorpå I kan bygge en basis for kærlighed. Vær venligt ikke at være nedslåede eller latterliggøre det fordi der er krig på jeres planet. Tingene blive spillet ud nu. Der vil komme en tid hvor I vil se tilbage på disse ting og I vil sige: “Gudskelov det skete. Vi er så glade for at vi ikke behøver at gå igennem det igen.”  Træd fremad. Stå i jeres sandhed. Skab den Tredje Jord i kærlighed og enhed og fra hvad I har lært som et resultat af alle de negative energier som I har gået igennem. Tag den negative energi som falder uden for det normale og brug den i en positiv form for at skabe den Tredje Jord. Så vil I have skabt et sted som er helligt, så Børnene af Krystal Vibration kan komme ind. De vil derefter hjælpe jer med at gå ind i denne krystalliske energi, hurtigt og bekvemt.

Mine kære, opgaven er tilstede. Det er op til jer. Jeres skønhed er bag al beskrivelse, for I står her store som skabere, Spillebrættets Mestre. Vi kan udbrede vores vinger for at vise jer hvem I i virkeligheden er. Tag energien som I har denne dag. Tag den fra jeres hellige sted og tillad andre at se den. Når jeres sted indeholder den smukke Tredje Jord inviterer I dem ind i jeres hellige rum. Del drømmen.

Det er med den største ære at vi rører jeres hjerte med vores tre på-mindelser. Behandl hinanden med respekt. Værn om hinanden ved enhver lejlighed. Gen-husk at det er et Spil, og I forventes at have det sjovt. Leg godt sammen.

ESPAVO

the Group

 

Forbinde Hjertet
At Give og Modtage

Af Barbara Rother

Mit hjerte føles så fuld af kærlighed i dette øjeblik. Jeg føler en strøm kærligheds overflod gennem hele mit legeme. Overflod handler om at have mere end nok for en selv således at I kan dele med andre. Steve og jeg har præsenteret et weekend seminar i Belgien og tilbragte en hel uge præsenterende et OverLight event i Holland. Jeg har åbnet mit hjerte chakra så vidt at jeg føler at jeg er gloende. Kærligheden som jeg har delt medhele min vidunderlige spirituelle familie har været overvældende smuk. Jeg føler det som om jeg har givet og modtaget så meget kærlighed og jeg kan ikke vente med at fortsætte med at dele denne kærlighed.

Steve og jeg har haft nogle få dage til at reflektere over de sidste oplevelser ved at tage tid til at slappe af og nyde det dejlige Holland. Vi er meget taknemmelige over at have muligheden for at være i denne energi, mere end de fleste mennesker. Undertiden undrer jeg mig over hvad der ville have sket hvis vi altid var i energien af denne spirituelle familie. Højt sandsynligt ville vi eksplodere af al den kærlighed! Vi har glædet os over vores tid med kun os to. Jeg glæder mig over at dele min kærlighed med Steve og alligevel tager vi tid til at være for os selv individuelt. Det er vigtigt at tilbringe tid alene for at centrere og grounde. Om to dage tager vi af sted til Tyskland, vores første besøg. Jeg ser frem til at møde flere af vores tyske spirituelle familie. Jeg håber de er parate til alle de kram vi har at give dem.

I alle redskaberne som vi underviser i gennem the Lightworker seminarerne, er mit favorit at dele, hvordan vi alle kan blive Menneskelige Engle overfor hinanden. Dette handler alt sammen om at give og at modtage. Man giver til en anden uden forventning om at få noget tilbage. Den måde energi cirklen arbejder er, at når I giver eller hjælper en anden skaber det et vakuum som venter tilbage til jer på magisk vis. Det vil måske eller måske ikke blive fra den samme person, ofte kommer det fra en anden som overrasker jer. Vi behøver alle berøring af en Menneskelig Engel. Vi går gennem livet – prøver på at være stærke og uafhængige. Det er sandt at vi ikke behøver en anden til at varme vores hjerte , men det sætter os tilbage i berøring med vores spirituelle vækst når en anden sjæl berører vores. Så jeg opmuntrer jeg til at lade jeres hjerter være åbne, selv om det betyder at I er sårbare. Tillad en anden engel at røre jer og I vil begge blive belønnet. Mange af os er klar over at vi er derude spredende vores kærlighed for at hjælpe alle omkring os og alligevel ikke tilladende andre at give til os. Med mindre vi er parate til at modtage, er energicirklen af kærlighed ikke fuldstændig. Det handler alt sammen om at give og at modtage. Vov at sætte jer selv først, derefter vil I have mere at tilbyde andre. Hvis vi fortsættende giver og ikke er åbne for at modtage så tillader vi ikke det naturlige flow i livet. I “de 8 Hellige Rum” seminariet som vi præsenterede i Belgien havde vi en oplevelse kaldt “Opvågning af Mester Healeren”.  I løbet af den tid bad vi folk om at give og modtage healing og kærlighed fra menneskene i rummet. Vi opmuntrede folk  som er professionelle healere til blot at sidde og modtage healing til en afveksling. I ville blive forbavset over hvor vanskeligt det var for nogle. Mange af os giver i et væk uden at tage sig tid til at modtage.  Det er vigtigt at huske kærlighedens energicirkel inkluderer at give og at modtage.

Der er mange måde at give på. I kan give af jeres tid, penge, talenter eller jer selv. Når I føler i jeres hjerte at I ønsker at træde ind i en anden persons liv og hjælpe dem på en eller anden måde, er det et tegn på at være en Menneskelig Engel. The Group definerer en Menneskelige Engel som en person der beder om at blive placeret på det nøjagtige korrekte sted af tid og rum i den hensigt at have muligheden for at gøre en forskel overfor et andet menneskes liv. Denne given må være betingelsesløs. På den måde bliver det givet af hele jeres hjerte uden forventning om at modtage noget til gengæld. Når I giver, starter det hjertets energi cirkel. Jo mere I giver des mere modtager I. Stræb efter at tage hånd om den sjæl som er ved siden af dig. Idet I udvider jer selv i kærlighed, vil I blive opløftet til et nye stadie af glædesfuld bevidsthed.

Jeg beder jer alle om at åbne op for kærligheden jeg har at give til jer. Ved at gøre dette, føler I allerede cirklen af kærlighed blive sat i gang. Giv den videre til alle I berører. Du er en Menneskelig Engel.

I Kærlighed og Lys,

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!