April 2004

En Stjernes Død
Parallelt Lys fra et parallelt Univers

 

Hilsener fra Home.

Når I alle nu når ind til det aller dybeste af jeres sjæl, skaber I en virkelighed ved hver udånding – for Guds Indånding er begyndt. I har selv sat det i gang og nu vil I se virkeligheden som I har skabt denne dag. Skønheden som omgiver jer er mere end I nogensinde vil kende, for selv med jeres nye vision og syn vil sløret stadig findes på sin plads. Men mine kære, når I kigger ind i hinandens øjne og ind i hjerterne på hverandre, da er det at I kan se Gud. Fra denne dag og fremad vil I se en sådan refleksion, for energien er blevet opbygget siden august 2003. De store ændringer er begyndt. Energien har skiftet for at I kunne se den nye virkelighed som I har skabt for jer selv.  Og nu er det sat i gang på en sådan måde, at I faktisk vil være i stand til at anvende denne energi – at sætte den i bevægelse for at skabe jeres virkelighed ved hvert et skridt i alle jeres dage. Det er begyndt i dag!

Parallelt  Univers – Parallelt Lys

Vi har fortalt jer mange gange om portalerne som er åbnet. Vi har illustreret hvordan de mellem-dimensionale virkeligheder arbejder. Vi har plantet frø for at hjælpe jer med at forstå – I er ikke alene og at der findes mange medvirkende virkeligheder, eksisterende side om side i parallelle Universer. I dag taler vi om parallelt lys, for energien er skiftet og nu er der en mulighed for jer til at se, hvordan dette virker. Forbindelsen som I laver til den Universale Energi er stærkere end den nogensinde har været tidligere. Denne forbindelse til den Universale Energi er det som løber mellem hvert individ, men også forbinder jer med ethvert blad og græsstrå. Det forbinder jer med stenene. Det forbinder jer til bakkerne. Det forbinder jer til Solen. Denne energi er den Universale Energi som løber mellem og binder alle ting sammen. Når som helst I sender en skabelse ind i den Universale Energi bliver det følt som en krusning på strukturen og bliver sendt tilbage til jer i denne nøjagtige form. Dette er skabelsens proces.

Men I er kommet her for at spille dette Spil bagom et slør, med intention om at glemme jeres storslåethed. I har gjort det godt, og sløret som I skabte har arbejdet som I planlagde det. Vi er her for at hjælpe jer med at minde jer om jeres storslåethed. Vi er her for at hjælpe jer med at arbejde med jeres egen energi som skabere, for tiden er rigtig for jer til at sætte gang i den næste store skabelse. Det er formålet med at fortælle jer, hvordan livet virkelig arbejder. For når I har det større overblik, kan I forstå og fatte, hvad det er, som befinder sig lige foran jer på denne dag.

Emotionel rutsjebane

Åh, men mange siger, “Jeg har haft så mange emotionelle følelser på det sidste. Jeg forstår ikke hvad der er i vejen med energien”. Når I finder ud af, at I faktisk er en del af den Universale Energi, så forstår I, at I deler denne energi med alting, overalt. Og idet I styrker denne forbindelse til den Universale Energi vil I føle det i jeres emotionelle kroppe. Forstå, at energien kommer til at ændre sig når jeres forbindelse med den Universale Energi ændres. Dog, emotionerne vil måske være meget høje for en tid, men det er ikke den stærkere forbindelse til den Universale Energi alene som er skyld i disse tilførsler af stærke emotioner. Der er andre ting som folder sig ud i andre dimensioner af tid og rum som sætter krusninger ind i den Universale Energi, hvilket I så føler som emotionelle omvæltninger. Selv mens I læser energi rapporten, eller prøver på at sætte lighedstegn ved hvad I føler ved ydre begivenheder, såsom Krystal energi ankomsten gennem de solare udstrålinger, vil I få dage efter måske føle jer emotionelle eller opstemte. Forstå at den emotionelle infusion ikke kun sker på grund af tingene som er sket i parallelle virkeligheder. På nogenlunde den samme måde, hvorpå I har haft globale tragiske begivenheder, som har ændret emotionerne i store dele af menneskeheden, er de samme tragedier også blevet følt i parallelle virkeligheder, hvor det ser ud til, at de ikke har haft nogen tilsyneladende årsag. Ligeledes, har I selv følt meget af dette. Vi ønsker at dele denne proces med jer, for I er i øjeblikket ved at modtage en stor mængde af energi fra parallelle universer. Inden i hver af disse ‘multiverser’  er et fænomen som vi kalder parallelt lys. Dette lys forbinder alle emotioner i alle virkeligheder. Når I forstår hvad der er, og forstår processen, så kan I lave tilpasningerne i jeres eget liv for at inkorporere det fuldstændigt. Tag disse ting som har forårsaget jeres negative udfordringer og find positiv brug af dem, for det er processen af mesterskab. Det er derfor I er her.

Mine kære, I kigger på jer selv i spejlet og spørger, “Hvad kom jeg her for at udrette? Hvorfor er jeg her og hvad er mit formål?”  Vores svar er, at det har været der lige for næsen af jer hele tiden, og nu er det tid til at I træder ind i det med fuld intention. Der er muligheder nu for jer til både at sende og modtage disse krusninger af den Universale Energi som krydser mellem de parallelle universer. For at hjælpe med at forklare den øjeblikkelige situation – lad os fortælle jer en historie.

En Stjernes død – Leilu, Amarah og Trudge

Leilu var en ung mand i begyndelsen af de tredive.  Han havde etableret en familie, havde et godt job og elskede sin kone. Han kunne endda lide sit levebrød. Leilu gik på arbejdet hver dag og holdt af de mennesker han arbejdede med, for han arbejdede med folk på en en-til-en basis. Endskønt han ikke var i en traditionel healing modalitet, var Leilu en healer. Leilu havde nu muligheder for at spænde over nye områder og begyndte at undervise. Han kunne komme hjem og tale med sin kone, og Amarah ville hilse ham velkommen ved døren. Amarah havde det temmelig taknemmelige, men vanskelige job, at holde hjemmet for familien. Amarah ville hilse ham hver dag: “Elskede, hvordan var din dag?” Og de ville dele det som var sket igennem dagen og de ville dele deres højdepunkter og lavpunkter. Leilu og Amarah fungerede meget godt sammen og de arbejde for at kunne underholde familien i skyggen af deres egen kærlighed.

Men så fandt Leilu ud af at han gik til arbejdet uden at glæde sig så meget over det, som han engang havde gjort, for mange ting begyndte at ske på arbejdet som ændrede hans perspektiv. Han lagde mærke til, at på et tidspunkt begyndte folk at blive meget mærkelige. Det så ud som om de var stressede uden nogen tilsyneladende grund. Selv om han ikke betragtede sig selv som rådgiver, fandt han meget ofte sig selv i en sådan situation. Folk ville komme ind på hans kontor på besynderlige tidspunkter og ganske enkelt bryde ud i tårer. Leilu kunne ikke regne ud, hvad det handlede om. Han forstod ikke hvad det var der skete, så han gjorde det bedste han kunne for at få folk til at føle sig godt tilpas igen, at få dem til at føle sig kraftfulde, hjalp dem med at se livet fra et højere perspektiv og at leve i Nuet. I løbet af kort tid blev Leilu en slags leder på arbejdet, selv om det ikke var hans officielle titel. Han arbejdede meget hårdt, for det så ud som om alle på det seneste var under stress. Han kunne ikke finde ud af om han tiltrak dette til sit liv eller om det i virkeligheden var sådan, at folk var under mere stress nu en sædvanlig. Hvad det så end var, spændingen var høj, og alle følte emotionerne komme til udbrud.

Når han hver dag vendte hjem blev han hjerteligt modtaget af Amarah og deres søn med den største og betingelsesløse kærlighed. Hun kunne føle hans stress og hans smerte og ville være lydhøre over for ham, men uden at påtage sig hans stress. De fungerede godt sammen idet hun lindrede meget af presset, som tillod ham at gøre en forskel med de mennesker han var i forbindelse med hver dag. Hun kunne sige: “Elskede, det ordner sig, det bliver ok. Du går en forskel”. Og han ville sige: “Jeg håber det, for jeg ved ikke om jeg kan fortsætte med at tage denne form for stress. Det er så vanskeligt og jeg føler mig så emotionel selv. Jeg er ikke i stand til at være balanceret, fordi jeg har så travlt med at hjælpe andre. Jeg forstå blot ikke hvad der er der sker.”

Efter adskillige måneder med denne tiltagende spænding, fortalte Amarah til sidst Leilu at hun også følte sig meget emotionel selv. Også hun havde spekulationer som endda indeholdt tanker om at gøre en ende på sit liv, hvad hun aldrig havde haft tidligere. Det så ud som om alle pludselig søgte efter et højere formål i livet – næsten som om de nærmede sig slutningen på en leg de spillede. Amarah undrede sig over om hun var på det rette sted, gjorde de rigtige ting?

Og så var der deres søn. Han var en stor søn, for han havde en stor fysisk krop som var nødvendig for at holde den enorme energi han bar på. Og skønt han var en blid og mild søn, et roligt væsen indeni, var hans fysiske krop stor og hans navn matchede ligeledes hans energi. Hans navn var Trudge. Igennem disse sidste få måneder hvor spændingen var høj kunne Trudge komme til sin moder for at trøste hende. Han kunne give hende et stort, stort kram og man kunne næsten høre hendes ben knække i hendes krop når han gjorde det. Han vidste at han kunne tage spændingerne væk og få hende til at føle sig bedre, selv hvis det kun var for en kort tid. Mere end noget andet, ønskede Trudge at få hende til at indse at hun havde formål og mening i hendes liv.

De ekstreme emotioner fortsatte og det så ud som om denne energi bevægede sig fra den ene til den anden, blev sendt fra person til person på en mærkelig måde. Folk fortsatte med at have flere udfordringer på alle områder af deres liv og det kunne mærkes på Leilu’s arbejdsplads. Han kunne gå hjem og arbejde med Amarah og hun ville bære  energien så fuldt i hendes egen krop, at hun ikke engang vidste, hvad det var der skete, indtil Trudge til sidst kom hen og gav hende et stort kram. Trudge, selvom han kun var otte år, havde også sine udfordringer. Han blev meget ulykkelig og til sidst deprimeret, hvad der ikke var almindeligt for Trudge, da han normalt var et gemytligt og glad væsen.

Endskønt Trudge havde været stor hele sit liv, fandt han nu ud af at folk følte sig truet af hans størrelse og han havde aldrig oplevet dette tidligere. Lige så meget som han havde lyst til at komme godt ud af det med andre mennesker, syntes det som om han nu havde en vanskeligere tid med det. Trudge fandt ud af at mindre børn ville komme hen til ham og lægge op til slagsmål uden grund, som om de blev nødt til at bevise noget overfor sig selv, overfor dette store barn i klassen. Desuden fandt han ud af, at han var målet for mange, at de syntes at fokusere deres frygt på ham. Han befandt sig i frygt, hvilket han ikke var vant til.

Energien i Leilu’s familie blev meget spændt i løbet af de næste måneder. Om aftenen, under middagsmaden, delte de deres dags oplevelser og prøvede på at finde en mening med det alt sammen. Trudge kunne sige, “Mor, det vil blive okay. Vær ikke bekymret.” Og Amarah ville sige: “Leilu, vær ikke bekymret. En eller anden dag vil du starte dit eget firma og du vil ikke have problemerne som du har nu.”  Leilu ville gå på arbejdet og fortælle folk som kom til ham for at få opmuntring, at de ikke skulle bekymre sig. I virkeligheden blev det ikke bedre. Det var som om der var et tungt lag af tåge som hang stille og roligt over alle og enhver. Amarah fortalte sin bedste veninde en dag at hun vidste at hun kunne komme igennem denne vanskelige tid, hvis blot hun vidste hvad det var som skete og hvorfor. Denne energi var ikke normal. Den trykkede på emotionerne, fik alle til at føle sig tvivlende omkring sig selv og miste håbet. Kriminaliteten var steget drastisk, men ikke på en voldelig måde. Det var som om mennesker sagde: “Hvad skal det nytte?” Og en interessant sidebemærkning var, at kreativiteten blomstrede gennem denne tid. Nogle af de smukkeste sange blev skrevet og de mest vidunderlige kunstarter blev skabt. Det syntes som om denne tyngde bevægede den kreative strøm i alle.

En aften blev familien kaldt til den store hal. Den store hal var et mødested, hvor mange i nabolaget ville samles når der var noget at diskutere. En eller anden kom til døren og indbød alle til den store hal, til et nødvendigt møde. Amarah syntes det var mærkeligt at de kom til døren. Da de ankom til hallen fandt de tusinder samlet . Mange flere end hallen kunne rumme, mange flere end det var almindeligt for et møde af denne art. Borgmesteren i byen stod på scenen og begyndte at tale, begyndt at fortælle en historie. Det var en historie om planeter og solare systemer og stjerner. Han fortalte det i historieform, idet han troede det ville blive lettere for folk at forstå.  Mens alle lyttede til historien, gjorde de det med stor tålmodighed. De kunne høre ud fra borgmesterens holdning, at denne historie var vigtig for alle. Deres planet blev kaldt Akarru og den havde været på en slags elliptisk bane omkring deres egen sol. Årstiderne var ekstreme – som et resultat af denne bane og meget af deres teknologi var blevet brugt til at tilpasse sig til ændringerne af deres årstider. For nylig var de som studerede sådanne begivenheder blevet klar over, at den elliptiske bane havde ændret sig på det seneste. Idet borgmesteren sluttede sin historie blev det klart, at der var en meget stor chance for at Akarru’s sol var i en døende proces.

I den øjeblikkelige stilhed som fulgte mærkede alle energien flyde gennem rummet – gå ind frygt. Borgmesteren opmuntrede alle til at holde fast ved deres daglige opgaver og fortsætte deres arbejde, men i dette øjeblik faldt hans ord for døve øren. Mange mennesker blev skræmte og mange mennesker blev lettede, fordi de vidste, at det de følte fra alle omkring dem, var det faktum at Akarru endte sine dage. Stjernes død var lige ved at ske og det var deres stjerne.

Leilu, Amarah og Trudge tog hjem i stilhed. Den nat forbandt Leilu og Amarah sig med hinanden og elskede som aldrig før. Ved opvågningen den næste morgen sprang Trudge op i sengen og krammede dem begge god morgen. En ny dag var begyndt og denne dag skulle fejres.

Trække på den Universale Energi

Historien vi lige har fortalt er sand og det sker på denne tid. Det er imidlertid ikke jeres Sol der tales om. Der er mange vekslende virkeligheder som eksisterer samtidig. Disse ‘multiverser’ er forbundet med den Universale Energi som binder alle ting sammen. Ændringer ud over hele universet begynder i den Universale Energi, for når én ting dør, bliver en ny født. Når en krusning indtræffer på den ene side af Universal Energien laver den en bule på den anden side. Den Universale Energi er substansen og “maskinen” af årsag og virkning i hvilken alle ting eksisterer. Endskønt Jordens Solare Sol har været i en forstående vibration med Solen fra Akarru, er det ultimative udkomme af hver af dem helt forskellig. Solen fra Akarru har fuldendt sin livs cyklus. Fordi den Universale Energi forbinder alle ting i alle dimensioner bruger Jordens Sol den samme døende energi som Solen fra Akarru for at indgyde ekstra livskrafts energi til Jorden. Dette er Krystal Energi som er blevet indgydt gennem de solare udbrud fra jeres Sol i de sidste tre år og vil hjælpe jer med at bevæge jer ind i højere vibrations status. Energien fra Akarru – inklusive energien fra Leilu, Amarah og Trudge – skaber et træk i den Universale Energi som trigger emotionerne på Jorden i denne tid. Det er også den største gave som kan blive skænket. Før de vidste, hvad det var som forårsagede deres spændinger, kiggede alle på Akarru efter formålet med deres liv. Den interessante ting var, at da kendsgerningerne blev kendt, at deres tid var begrænset, blev alle spirituelle. Den gode del omkring dette er, at på dette tidspunkt begyndte hele planeten at ændre sig. Først gik mange mennesker ind i frygten og blev vanvittige over at have gjort alle de ting de havde håbet på at kunne gøre en dag, eftersom de alligevel ville gå hen og dø. Men kort tid efter, hvor den første krusning i den Universale Energi havde indfundet sig – indså folk at det var tid til at vende tilbage til spirit. Folkene på Akarru har nu for nylig begyndt at se et nyt fokus. Ethvert åndedrag de nu tager, har en ny mening.

Nu, mine kære, venligst forstå, at der er en grund til at vi har fortalt jer denne historie. For Akarru ender og med denne energi af en stjernes død, kommer der en krusning i den Universale Energi, som vil have effekt på alle og enhver af jer. Dette har allerede forekommet gennem de sidste otte måneder. I kan føle energien af at Akarru forsvinder.  I føler ikke sorg over tabet af planeten, i stedet føler I den anden side af den Universale Energi. I føler livs-kraft energi. Mange af jer vil faktisk fortolke dette og føle det som en seksuel energi. Mange af jer vil føle det, fordi det vil stimulere Kundalini, som løbet op og ned ad jeres rygrad. Afhængig af hvordan I er vant til at håndtere dette, vil det gøre en forskel på hvorledes I optager denne energi. Hvis I er vant til at skjule og fornægte livs-kraft eller seksuel energi, vil I have mere at skjule. Hvis I er vant til at udtrykke det, vil I simpelthen have mere at udtrykke. Hvis I er vant til at forvandle den til andre forme for energi, vil I finde der er megen potentiale der, inklusiv forøget kreativitet. Vær venlig at forstå, at i månederne som ligger foran jer, vil I komme til at føle krusningerne af den ekstra livskrafts energi som vil komme ind til jeres planet. Den vil komme ind til jeres tilværelse gennem parallelt lys, for der sker en kæmpe stor krusning i den Universale Energi og det vil have effekt på hver eneste af jer. For det er lige som om en eller anden løftede tæppet op, rystede det og nu begynder I virkelig at føle krusningen. I har følt begyndelsen til dette skift i energi og i månederne foran jer vil I komme til at føle det mere intenst.

Lysarbejderes Kald til Lyset

Det vil have effekt på jer på mange forskellige måder. Nogle af jer vil føle frygt, Nogle vil føle kærlighed. Nogle vil føle et stort behov for at bevæge sig ind til, hvad det så end er I kom her for at udrette. Det er derfor vi fortæller jer at der ikke længere vil være nogle skjulte Lysarbejdere. Sandheden er, at der er brug for jer nu, at I behøves nu. Imellem disse kraftige emotioner – hvis I blot kunne huske…  at dette er meget større end jer. Dette er gaven fra den døende planet og hvad I kender som et Sol system. Tag gaven og tag den med jer fremover og den vil ikke være givet forgæves. Gå ud og find jeres egen energi, indeholdende jeres største ønske og jeres største arbejde. Det som trækker i jeres egne hjertestrenge, er det som vil tillade jer at blive til det højeste anvendelse for universet, som I kan blive. Det næste niveau af skabelse står ved jeres dør i dag. Det er begyndt og I vil sætte det i gang. Skabelsens dør er åben, som et resultat af Akarru’s død. Energierne strømmer ind i jeres virkelighed nu. Vi beder jer også om venligst at praktisere jeres dømmekraft. Dømmekraft er kunsten at foretage livs-valg uden fordømmelse. Fordømmelse kræver at I stempler noget som godt eller dårligt og bruger polaritets bevidsthed, men det er ikke længere passende i de højere vibrationer på den Nye Planet Jorden. Så vi beder jer om at begynde at udskifte fordømmelse med dømmekraft – nu mere end nogensinde. Fordi, idet disse muligheder strømmer igennem den Universale Energi og idet disse kæmpe krusninger, som er blevet anbragt ind i denne energi, vil I se, at alle ting er fuldendte. I vil begynde at føle emotioner på mange niveauer. Læg mærke til dem omkring jer, fordi denne energi kan meget let overvælde mennesker.  Dette er en tid til at tage et skridt tilbage og praktisere jeres energi’s dømmekraft.  Derefter lær fra jer til andre. Vælg det som tjener jer bedst. Vælg kun de ting som tillægger jer noget og efterlad resten uden fordømmelse. Tag ikke ansvar for alting overalt. Hvis I kun tager de energier som tillægger jer noget – vil I meget hurtigt finde jer selv meget magiske i jeres skabelser, og i jeres passion.

Herredømme over Lyset

Tiden er inde og vi fortæller jer at forøgelsen af energi vil blive større – sandelig. Del med hinanden – hvordan I arbejder med dette. Del med hinanden – det magiske af det som arbejder for dig. Den Universale Energi forbinder alle ting og alle mennesker og alle væsener overalt på alle dimensions niveauer. Del med andre – der hvor I har succes, hvor jeres fejltagelser ligger, hvor jeres erkendte svagheder ligger og disse egenskaber vil derefter blive jeres største styrke. Det er her I vil blive til den største tjeneste for Universet som I kan blive. Dette er processen af Herredømme, Mastery. Skab noget godt, mine kære. Vid at meget af det I føler på denne tid og i de dage der ligger forude, vil blive forstærket af den Universale Energi, og selv om I føler det som noget personligt, handlet meget af det end ikke om jer, så anvend jeres dømmekraft godt. Tag de ting som tiltaler jer ved enhver lejlighed og elsk det hele betingelsesløst. Ræk ud og rør hinandens hænder, dem som er i nærheden af jer, for det vil bringe himlen til Jorden denne dag, hvor I er ridende på krusningernes bølge i den Universale Energi.

Mine kære, da I påtog jer dette, placerede I et slør over jeres hoved som afholdt jer fra at se jeres egen storslåethed og jeres sande oprindelse. I har tilbragt mange af jeres liv i søgen efter et større kendskab til jeres spirit. Mange af jer har gået i rundkreds, i cirkler. Mange af jer har søgt og er blevet professionelle søgere. Vi ved det og vi ærer jer for denne rolle, for det er kun gennem denne rolle – ved at placere dette slør at Gud kan se ham/hende selv.

Lugte og Lyde gennemhuller Sløret 

Intensiteten af den Universale Energi er blevet forøget igennem de sidste måneder. I tilgift er jeres forbindelse også vokset stærkere. Mange af jer ved, at I har haft forbindelse med portaler gennem mellemdimensional tid og rum og undertiden har disse aktiviteter fremkaldt lugte i jeres næse. Mange gange kan jeres egen lugtesans identificere en portal mellem dimensionerne. Vi fortæller jer også – vær klar over, at jeres høresans nu vil ændre sig, og selv når I begynder at høre summen, betyder det ganske enkelt at disse summelyde er forløbere til ændringer som er ved at ske, som et resultat af krusninger i den Universale Energi. Til tider vil I høre en buldren eller summen i jeres ører lige før I føler denne energi indstrømning. Vi tilbyder alene dette til jer som en nøgle, kun som en potentiel hjælp, for at I kan forstå, at selv om I undertiden føler det, som om I er ved at blive skøre, så er I det ikke!  I er her. I er spirit, som spiller en rolle i menneskelig form og I gør det godt. Alles øjne hviler på jer, for I gør virkelig en forskel ved at optage døden af en stjerne. Ved at opleve energien som blomstrer gennem jer åbner i døren – nu – til nye begivenheder og skabelse af en højere, større planet, Jorden. Tak fordi I satte dette i gang.

Vi giver jer tre forslag. Drag omsorg for hinanden ved enhver lejlighed. Behandl hinanden med den største og højeste respekt, for I er Gud – og forstå, at I spiller et vidunderligt Spil og glem ikke at spille godt sammen.

ESPAVO

the Group

 

Forbinde Hjertet
Spænding i Luften

Af Barbara Rother

Der er sådan en spænding i luften, en friskhed, en ny begyndelse. Kan I ikke føle det? Det bliver følt af alle med vores forbindelse til den Forenede Bevidsthed. Jeg troede det var ændringen af årstiden – dette bringer altid ændringer og fornyede sanser. Men det er mere end det. Det er nu nogen tid siden at forventningen til ændringen blev opbygget. Dette er ikke små ændringer, men snarere livs-ændrings begivenheder som sker. Mange, som jeg har talt med for nylig befinder sig i en proces af kæmpe store livs ændringer. De finder ændringer i deres forhold, hvad enten de er på vej til et nyt niveau af det nuværende forhold, udviklende en ny kærlighed eller beslutning om at forlade et forhold. Venner og familie skifter ligeledes i deres roller som de spiller i vores liv. Mennesker som har været i langvarige jobs, starter nu karriere løbebaner. De som søgte eller arbejder bevæger sig ind i nye stillinger. Mange bliver draget til at flytte fra deres hjem til helt nye områder.

Jeg finder alle disse ændringer ske i mit eget liv. Mit forhold med Steve er vokset til et nyt niveau af sensitivitet, kærlighed og forbindelse. Det forbavser mig – været sammen så længe som vi har – at vores forhold fortsætter med at udvikle sig til nye niveauer og gøre dem nye og spændende. Jeg møder altid nye venner på vores rejser. Nogle af mine nuværende venner forsvinder, medens andre venner som jeg har haft i lang tid, som jeg har mistet forbindelsen med, nu kommer tilbage til mit liv. Jeg føler at med vores arbejde for Lightworker er det parat til at bevæge sig til det næste niveau. Jeg føler at jeg selv, at min spirituelle fortrolighed er vokset så meget siden begyndelsen af Lightworker. Jeg ved det kan ses på vores workshops. jeg har fået kommentarer fra folk som kendte mig fra tidligere dage i vores arbejde, og de fortæller mig om de ændringer som de kan se i mit arbejde i dag. Jeg kan slet ikke vente med at se hvor jeg nu skal hen. Dette får mig til at stole på mig selv med disse ændringer. Da jeg først begyndte, havde jeg fuld tillid til at alt ville arbejde perfekt. Jeg stolede på, at min fremtid ligeledes ville blive belønnet. Steve og jeg véd, at ændringer vil komme ind i vores liv. Vi har boet i det samme hus i 27 år. Det er her vi har fået vores børn. Det er her omkring vores familie bor. Jeg spørger somme tider mig selv, hvordan kan jeg finde på at rejse væk fra disse mennesker som er så kære for mig?  Dog, jeg ved, at vi altid vil være tæt sammen. Vores hjem rummer mange vidunderlige minder som altid vil varme mit hjerte. Vi føler begge at dette er ligesom at begynde på en frisk med et nyt hjem og beliggenhed. Når vi kommer til juni vil vi kigge efter et hus i Las Vegas området. Dette er et område som blive misforstået, men det er afgjort en by af lys. Det er et område fuld af energi, ventende på at blive tappet ind på og jer er åben for denne mulighed. Jeg er nysgerrig efter at vide, om dette vil blive stedet for vores nye hjem eller om vi vil kalde det et andet hjem, Idet vi stadig er ubesluttede og søgende.

Til tider føler jeg det overvældende med alle disse ændringer. Så husker jeg på at trække vejret og nyde turen. Ved at være i Nu-tiden, være tilstede, har jeg jordforbindelse.  Det afholder mig fra at blive nervøs over fremtiden. Hvis vi modsætter os ændringen ved at prøve på at kontrollere ethvert skridt på vores vej, vil vi miste vores appetit på livet. Der er ikke noget som begrænser os undtaget vores egen begrænsninger. Vores formål i livet er konstant at søge efter en fuld erkendelse af vores muligheder som bestemmer vores oplevelser. Dette er ændrings tider, som forbinder os til højere bevidsthed. Vi kan alle skabe til vores højeste gode ved at føle vores passion. Derefter vil vi vide at vi er på vej  i den rigtige retning. Når som helst jeg føler min energi blive rystet af al den urolige energi som foregår omkring mig, husker jeg på at vende tilbage til min krops center. Når jeg forbinder mig med min sjæl har jeg fred, uanset hvad de ydre begivenheder tilbyder mig. Jeg byder velkommen til det ukendte med stor forventning. Jeg ved, at jeg skaber en vidunderlig ny virkelighed. Ja, dette er en emotionel tid for os alle. Forvent det uventede. Vi fejrer begge ændringen og dog modsætter vi os den, fordi enhver ændring som regel kræver noget af os. Det sætter os i handling og beder os om at være ansvarlige for vores eget liv. Vi har alle vores komfortable zoner som gør, at vi ønsker at forblive i vores nuværende virkelighed.  Jeg vælger at frigive mit sikkerhedsnet af det kendte/sikre, og vover at skabe en spændende ny fremtid.

Med Kærlighed og Lys

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!