November 2003

Den Harmoniske Overensstemmelse
Det Andet Skridt

 

Fra Steve:

Dette blev præsenteret som en LIVE kanalisering på dagen med den Harmoniske Overensstemmelse (Harmonic Concordance) 8. november 2003. Og er begyndelsen til den nye energi forbindelse, hvor vi kan få mere direkte adgang til den nye energi som the Group kalder Krystal Energi, hvilket de har talt om i de sidste to år. Denne nye forbindelse markerer en ny begyndelse på måden vi bruger denne energi. Og endskønt disse nye begyndelser er spændende kan de også være temmelig stressende. For nogle vil dette energi skift være et udløsnings punkt til at ændre og for andre vil det måske være en mulighed for at forlade planeten, gå over. For dem som føler det stressende – vid, at denne opstilling er midlertidig og at række ud mod dem omkring jer kan gøre denne forvandling meget lettere. Her hos Lightworkers tilbyder vi The Messagesboard, chat rummet og Lightworker familie rummet, for at hjælpe med at gøre disse forbindelser globale. Vi er ved et stort knudepunkt i vores udvikling som mennesker. Dette er meget spændende tider og vi kan forvente mange ændringer meget hurtigt i den forudseelige fremtid. Tilpasning af vores standpunkter til at modtage denne forandring kan gøre denne overførsel meget lettere. Nye muligheder ligger foran os alle og vi er ved den spæde begyndelse. Hele idéen handler om at nyde turen og ikke tage livet for alvorligt!

Hilsner fra Home:

Jeres energi er her denne dag, for I er samlet for at fejre en begivenhed som strækker sig bag om al jeres forestilling. I ved hvad der sker her i dag, I forstår der ligger en magi i hvad I kalder den Harmoniske Samstemmighed, the Harmonic Concordance. Men vi fortæller jer, det går langt bag om jeres forståelse som mennesker, for dette er en speciel dag, som er her for at arbejde med jer, at hjælpe jer, at forbinde alle de skiftende virkeligheder til én enkelt. Det er derfor I bruger ordet ”harmonisk” for disse vibrations rækker eksisterer inde i det samme rum og tid på forskellige niveauer, de overlapper hinanden med regelmæssige intervaller som tilføjer al den samlede styrke af det harmoniske, for dette er hvad harmoni er. Det er grunden til at alle energierne er linet op her på denne særlige dag: at begynde at sætte en serie af hændelser i gang som vil skabe en højere virkelighed for jer alle.

Højere Teknologi

I er Spillebrættets mestre, I er dem som har valgt at være her på nøjagtig dette tidspunkt for at gøre en forskel, og her sidder I. Ja, vi fortæller jer, der er sket meget på jeres Planet, selv for nylig, eftersom meget af jeres teknik havde brug for justering. Det er der ikke helt endnu, men det vil snart komme. Vær tålmodig, mine kære, for I arbejder sammen for at anvende teknologi på nye måder som I ikke har gjort tidligere. Dette bliver en af de gaver I får ved at leve i de højere vibrationer på den Nye Planet Jorden. For når de største goder er serveret, vil I se nye anvendelser af teknologi. I vil se nye teknologier til at sprede lys. Det er den del som nu kun er i sin begyndelse. Denne teknologi behøver at blive akklimatiseret, for den var ikke oprindelig designet til at bære sådanne energier. Ja, nogle af jer har udfordringer med jeres computere, telefoner og andre opfindelser. Vær venlig at forstå at denne energi bringer alting til et højere vibrations stadie, inklusiv jeres teknologi.

Åbning til kanalisering

Vi har fortalt jer helt fra begyndelsen af disse påmindelser fra Home, at der vil komme en tid på denne Planet, hvor flere og flere mennesker vil begynde at kanalisere. Ah-ha, det har I bemærket – har I ikke? Meget at det I begynder at se nu, er at skabe denne mulighed inden i jer selv, for selv nu hvor vi taler, bliver mange af disse kanaler åbnet op. Kan I forestille jer en tid og en dag hvor ordet kanalisering ikke overhovedet vil blive brugt? Vi fortælle jer, at det ikke er så mange år siden at jeres egne energier og jeres egne selver opfandt ord til at beskrive fænomener som I ikke havde brugt før. I kaldte det ESP. Vi fortæller jer nu, at det er så hverdagsagtigt at I end ikke anvender de ord længere. For det er ganske enkelt intuition, en basisk menneskelig egenskab som hver og en af jer har, og nu forstår I det. Åh, men for kun få årtier siden var det meget mærkeligt og meget usædvanligt og det tiltrak stor opmærksomhed. Det er det samme med kanaliseringer på denne tid.

For I strækker jer kun til et højre stadie af jer selv, når disse energier opstilles, specielt i tider som disse. I vil se mulighederne til at nå gennem denne harmoniske opstilling af energier, for at få kontakt med jeres højere selv. Når det sker, begynder det magiske. Dette er begyndelsen af at gå fuldt ind i jeres skaber kraft. Mange af jer, selv i de sidste få uger, har åbnet op til kanalisering. Mange flere vil snart komme. Vi fortæller jer, dette vil blive en magisk tid, for meget åbner sig op nu for at tillade dette at ske. For når dette udfolder sig, vil alle begynde at forbinde sig på forskellige måder. Nej, det vil ikke blive kaldt kanalisering. Det vil blive en meget mere normal form for kommunikation. Og meget af det I kalder lysarbejde, hvilket mange nu kalder woo-woo, vil ikke længere være woo-woo. Det vil være hverdags sproget. Det er her det magiske begynder, mine kære, for det er der hvor skabelsen af jeres egen energier tager form. Da er det I forstår at I er skaberne, som går omme bag sløret, inde i boblen af biologi.

Selv nu, hvor mange af jer samles i salene for at høre the Group, Kryon, eller ærkeenglen Michael, fortæller vi jer – det virkelige magiske findes i virkeligheden inde i jer. Der er mange som kommer gennem vekslende virkeligheder for at observere Spillebrættets mestre, selv når I sidder i disse rum for at høre os, de iagttager jer med den største forventning. Forstår I det magiske I indeholder? I er dem som har skabt denne energi. Vi har lyst til at fortælle jer, at tingene nu vil ændres på jeres Planet, for I vil se tingene i et nyt lys. Nu, mens disse energier bevæger sig fremad, vil I forstå at der findes muligheder for jer til at skabe energi for jer selv. Mens disse ændringer kommer ind, vil I føle disse energier banke jer på skulderen – skønt meget blidt. Ja, som menneske, ved vi udmærket godt, at I ikke vil være i stand til at acceptere det, for det vil ikke være noget I vil kunne forstå i begyndelsen. I vil se at det ikke bliver fuldt accepteret af jer, fordi mennesket ikke stoler på sig selv. Det er et medfødt træk fra jeres ego. Det er en del af hvad I har anbragt der som sikkerhed for at garantere balancen. Så, når denne strøm af bevidsthed begynder at flyde gennem jer, vil den første ting I tænker på være, at det er noget I finder på. Og vi fortæller jer, det gør I! Vær så venlig at finde på det, mine kære, for det er strømmen, som til sidst bringer Himlen ned til Jorden. Vær venlig at føle jer frie til at gøre dette, for nu vil I komme til at forbinde jer til jeres højre selv mere end nogensinde før.

Stærkere forbindelse til Spirit

Åh ja, vi ved at mange af jer går ud i jeres forhave og I håber på at få et tegn på himlen, så klart at I véd Gud taler direkte til jer. Vi fortæller jer, det sker ikke. Det lyder altid som jer. Det føles altid som jer. Virkeligheden er, at det er et andet aspekt af jer. Men denne gang vil det være stærkere, for nu vil der være tidspunkter, hvor I vil vide noget dybt inde i jeres væsen. I disse tilfælde – hvis I tillader jer selv af gennemføre det og være tryg ved det – vil I begynde at opdage stærkere forbindelser til jeres eget højere selv. Nej, dette er hverken specielt eller unikt – dog det ser måske sådan ud, for kun dem som har vovet at give sig hen til det op til dette punkt, vil været i stand til fuldt ud at bruge denne forbindelse. Så vi fortæller jer, at ikke alle og enhver på planeten Jorden kan kanalisere på dette tidspunkt. Men det er nu kun et spørgsmål om tid og tillid. Det ændrer sig nu. Det er det som finder sted på denne dag.

I har nu muligheden for at træde fuldstændig ind i jeres egen guddommelighed. Ja, lad os nu gå tilbage til det som I kalder den Harmoniske Concordance, for vi ønsker at fortælle jer det større perspektiv af denne begivenhed. Det kom en tid, kun få år tilbage, hvor I mærkede den Harmoniske Convergence. (den Harmoniske Sammenløbning). Det var en meget unik tid i historien, for I havde opsat Spillet til at være begrænset. I havde oprindeligt opsat Spillet med en begyndelse og en ende. Begyndelsen er det I refererer til som the Big Bang. Det var dengang æteriske/overjordiske kom til Jorden, skønt de endnu ikke var i fysisk form. Det er grunden til, at meget af jeres historie opgiver for tidlig datering af jeres fysiske tilstedeværelse på planeten Jorden. Men I har været her i meget, meget lang tid, arbejdet i biologi, udregnet måder, hvorpå I kunne udvikle den ind til et højere vibrations stadie. Og mens I bevæger jer fremad, ændres tingene – tingene er begynd at ske. I satte det oprindelige tidspunkt op – så der var et tidspunkt, hvor det stoppede, hvor I kunne checke jeres egen vibrations stadie på planeten Jorden, for at se om I muligvis kunne træde ind og holde kraften – medens I stadig var i fysisk form.

Åh nej, ingen forventede det. Overhovedet ingen. Alle som havde en andel af skabelsen af dette Spil sagde, ”Åh, lad os gøre et forsøg, vi har intet at tabe.” Og der var mange som rejste sig op og sagde, ”Det vil ikke kunne lade sig gøre; man kan ikke have frie valg. Frie valg vil aldrig kunne lade sig gøre, for menneskene vil ikke vælge det højeste gode. De vil blive selviske på grund af deres eget ego:” Det skete ikke. Og her er I så, efter at have vundet kampen, spillet. I regner nu måder ud hvorpå I kan hjælpe hinanden. I prøver nu på at regne ud, hvordan I kan blive Menneskelige Engle. Dette, mine kære, er at påtage sig kraften som skabere på planeten Jorden. Dette er meget unikt og vidunderligt. Vi kan ikke fortælle jer glæden på denne side af sløret, når I træder ind i det. Nej, I læner jer ikke tilbage og siger, ”Vi er kommet så langt, lad os nu gå Home, lad os slappe af.” I stedet siger I, ”Okay, vi har været igennem dette virvar; hvad kan vi nu gøre? Hvordan kan vi hjælpe? Hvad kan vi gøre for at hjælpe andre mennesker til højere vibrationer?” Dette er den største sejr af spillet, som I overhovedet kan forestille jer.

Den første vibrationelle måling

Så nu fremkommer så datoen I oprindelig satte, for at checke vibrationen og for at se om det overhovedet var muligt at bære denne skaber kraft i menneskelig form. Så kommer den Harmoniske Convergence og endskønt ingen havde forventet det, ingen troede nogen at dem med den Gyldne Stråle i virkeligheden kunne vinde Spillet. Det blev checket og overraskende nok gennem Alt Der Er, at den menneskelige vibrations sats havde nået et niveau som kunne holde bemyndigelsen ved egen kraft.  Åh, men det var ikke slutningen af det, for nu begyndte en hel serie af begivenheder, for at se hvordan I ville forholde jer til jeres bemyndigelse, jeres egen kraft. Det skulle vise, om det var muligt for jer at tage denne kraft og ansvarlighed og bruge den i jeres daglige liv. Ja, det er én ting at læse om det, det er en anden ting at tale om det, og det er en tredje ting at holde disse højere koncepter i jeres hjerne, men virkelig at bruge dem, det er det magiske.

Og I gjorde det. I startede processen. I begyndte at løfte den kollektive menneskelige vibration og hele vibrations tilstanden af Alt Som Er. Som et resultat, blev et helt nyt sæt af begivenheder sat i gang. Her fortæller vi jer noget: I lavede ikke manuskriptet til hvor I er i dag. Der er ikke blevet sat nogen stor plan i gang, mine kære. Ja, vi kan fortælle jer retningen den tager, for vi har et meget godt udsyn fra dette perspektiv. Men hvad vi ikke kan fortælle jer er jeres egen fremtid, for I bliver nødt til at skrive den selv. Og lige så meget som I kunne lide at tro at der er en guddommelig plan og en guddommelig kollektive bevidsthed som vil lede jer ind til denne plan – det er der ikke. I er den!

Det som I ikke ser er jeres egen storslåethed. Men vi er her for at arbejde med jer omkring dette. Vi er dem som har valgt jobbet at være Englene af Planeten af Frie Valg, for vi er dem som har tilladelse til at brede vores vinger ud for at reflektere menneskenes storslåethed. Det har sandelig været en kæmpe opgave. Det er ikke let at hjælpe jer med at huske hvem I er, men vi laver hovedveje. Og nu træner vi jer I at gøre den samme ting. Dette er sand bemyndigelse. Når I kan hjælpe hinanden mere end I kan hjælpe jer selv, når I kan give plads for hinanden til at blive bemyndigede omkring jer, så er det at det magiske begynder. I træder ind i ”the Age of E” (Empowerment) – Tidsalderen af Bemyndigelsen af jeres egen kraft. Det er begyndt.

På grund af målingen af vibrations tilstanden ved den  Harmoniske Sammenløbning  (Harmonic Convergence), har I opsat en hel serie af checkpoints, kontrolsteder i gang. Én af dem begynder i dag. Det I kalder the Harmonic Concordance (den Harmoniske Overensstemmelse) er en serie af opstillinger af vibrations stadier som når gennem hele Kosmos. Et af de steder som vi fortæller jer om, som I ved meget lidt om, er den Centrale Sol. Og selv om the Keeper (Steve Rother) tidligere har sagt, at det ikke er et fysisk sted, ønsker vi at rette ham, for det er det! Det er det første fysiske sted I oplevede, da I kom fra den anden side af sløret som skabninger af ubegrænset form. Det første stoppested for en sjæl inden den blive begrænset er den Centrale Sol. Fra dette tidspunkt bliver I spredt ud som vibrations-stråler. Det er derfor vi kalder jer dem af den Gyldne Stråle. I resonerer som en mellemting af ravgul og guld.

Krystal Energi fra den Central Sol

I er de mest smukke gyldne lys, og krystal energien som kommer fra Solen er jeres oprindelse. Det er hvad I minder jer selv om, når I bærer gyldne bånd med krystal, for at symbolisere foreningen af to sjæle. Det er en påmindelse om hvor I kom fra. Så når I udspringer fra den Centrale Sol – fortæller vi jer, at efter dette tidspunkt, når denne forbindelse er lavet og I deler jer ud i disse bånd af farver, har I ikke den samme forbindelse med Solen. I har ikke forbindelse med den Centrale Sol efter dette. Efter dette tidspunkt må alting filtreres gennem jeres Solare Sol for at kunne nå jer.

I har set, hvad der er sket med jeres Solare Sol. Den har udbrud. Mange af jeres videnskabsmænd undrer sig meget over om Solen er ved sin slutning. Vi fortæller jer, på nogle måder, ja, så er den, dog vil dette ikke ende livet på Jorden. Solen som I kender den, er i forandring og den vil aldrig blive den samme. Den udvikler sig ligeledes, for I har sat en evolutions proces i gang, som nu vil spredes ud igennem alt i hele Kosmos. Det er magisk, sandelig, og det er det som finder sted mens vi taler.

Det andet forbindelsespunkt efter hvad I kalder den Harmoniske Sammenløbning, (the Harmonic Convergence) sker nu. Opstillingen af energi kendt som den Harmoniske Overensstemmelse (the Harmonic Concordance) forbinder jer direkte til den Centrale Sol. Og nu vil I føler energi komme direkte fra den Centrale Sol. Det er en anderledes type energi af hvad I har følt. For mange af jer ved, at I har følt energien komme ind fra Solen; I føler disse solare udladninger når denne energi filtreres i magnetiske forme og indhyller hele Jorden, mens den forandrer selve strukturen af de tektoniske plader på hvilke I vandrer.

Aggressive emotioner

Mange af jer har følt en adskillelse, og (rum) afstand mellem jer som ikke var der tidligere. Denne adskillelse I føler er jeres emotionelle krop. Det har skabt temmelig megen uro ud over hele menneskeheden på mange måder. Det har ophidset mange og har fået mange til at føle det som om de ikke længere havde kontrol, hvilket, naturligvis får dem til at handle og prøve på at gribe fat i kontrollen endnu engang. I har set det. Det vil fortsætte i en kort tid, for disse ting behøver at blive udspillet og de vil kun blive forøget i en kort periode. Vær tålmodige, mine kære, for I er i en afsluttende oprydnings livsform. I er i en proces. Kan I forestille jer en dag at krig ikke længere eksisterer på jeres planet? Vi håber det, fordi I er trådt ind i denne virkelighed. I er trådt ind i muligheden af at skabe dette lige nu.

Det er begyndt. Nej, vi gjorde det ikke; det gjorde I. I er Mestrene af Spillebrættet. I er dem, som gennem jeres egen omsorg, gennem jeres egne tårer, gennem jeres egen emotionelle omvæltninger, har åbnet døren for at dette kunne ske. Og nu frembringer I det fra dette tidspunkt. Den Harmoniske Overensstemmelse, The Harmonic Concordance er et checkpoint, et overgangssted, og meget lig, den Harmoniske Sammenløbning, (the Harmonic Convergence) vil det leve i jeres erindring i meget lang tid. I vil måske ikke vide nøjagtig hvad det er, og I vil måske ikke forstå ordene, men I vil forstå, at der er en ændring på Jorden. En helt Ny Energi vil nu brede sig ud over planeten meget hurtigt, for I har skabt plads for at dette kunne ske, og det er der, det magiske i sandhed ligger.

Seks ”Checkpoints” til Himlen

Nu er det jeres ansvar at tage det fra dette tidspunkt og fremover – og skabe mulighederne. Skabe det gennem jeres teknologier, skabe det gennem jeres energi, skabe det gennem jeres passion. Find jeres passion og indfør den. Dette er måden, hvorpå I kan bliver til den højeste anvendelse for Universet som I kan blive. Idet I træder fremad vil I skabe nye virkeligheder gennem alt som er, mens I forbinder jer selv med jeres oprindelse i den Centrale Sol. Vi fortæller jer, rigtig mange af jer har arbejdet med at åbne op for erindringerne fra Home. Vi har hjulpet jer med genkendelse fra Home af og til, for at hjælpe jer med at huske energien som I nu skaber her på Jorden. Åh, men nu sker der noget magisk, for det går langt bagom den oprindelige forbindelse, vi fortæller jer, at efter the Harmonic Convergence var der seks ”checkpoints” mere. Denne er en sådan. Fra denne dag og fremad er der fem checkpoints mere, og derefter, hvad så? Åh, vi kan ikke vente med at stille jer det samme spørgsmål, for I har endnu ikke lavet manuskriptet til det. Men vi fortæller jer, at retningen i styrer imod er meget klar – at I vil træde ind i de Himmelske riger på dette punkt. Det som I kender som Englene – åh ja, I har jeres billeder af vinger og flyvende væsener som går omkring, elskende hinanden hele dagen – vi fortæller jer at dette billede, til dels er sandt. Vi elsker billederne som I har af de mørke Engle og keruberne og hvor hvordan alting arbejder sammen og hvordan alle de store Engle navne slutter med ”el”. Vi synes I er fantasirige på den måde hvorpå I beskriver os. I vil forstå det fuldstændig snart, fordi I bliver os. Det er hvad der sker. Og efter de andre fem checkpoints, vil I vide, hvad hele dette spil handlede om. For I vil blive Englene på den anden Planet af fri vilje til den tid. Lige nu tager mange af jer papir og pen frem og prøver på at nedskrive nøjagtig hvornår dette er. Hvor kommer det til at ske? Hvordan kommer det til at se ud? Vi vil stille jer de samme spørgsmål. For det er ikke os der skriver manuskriptet til dette, det gør I.

I er magikerne af Spillebrættet, mine kære. I er dem som skaber energien hver dag, af hvem I er. Vi kan ikke fortælle jer hvor stolte vi er over at I gør dette. Kan I forestille jer os som stolte forældre, kiggende jer over skulderen, prøvende på at hjælpe jer med at træffe de bedste, højeste valg, og de bedste, største skridt som I kan tage? I kan kun forestille jer de store muligheder som vi ser for jer, og de største håb vi har til, at I finder ud af at foretage disse valg selv. Nuvel, kan I forestille jer de samme stolte forældre, mens de kigger på deres børn som bevæger sig forbi det største, det højeste som vi turde håbe på? Dette er hvad der sker denne dag, for dette er det andet checkpoint. Fem står endnu tilbage mellem jer og de Himmelske riger, og nu vi fortæller jer noget andet. Denne afstand af tid mellem the Harmonic Convergence og Harmonic Concordance vil ikke være en konstant afstand mellem checkpunkterne fra nu af. Disse begivenheder vil sker meget hurtigere. Hvis I bliver stående på den Sti som I er på nu, vil I sætte en hel serie af begivenheder i gang – som vil starte den nye planet Jorden øjeblikkelig.

At holde Kraften gennem at mestre Selvet

Tag ansvar, mine kære; hold denne energi i jeres hjerte. Find kærligheden, find omsorgen og find passionen som I kom med. Vov at tage ansvar for jeres egen lykke til at begynde med, og giv den videre. Vov at finde disse ting som kommer ind oppe fra. Vov at stole på jeres egen indre vejledning og tale den. Del den med andre, ikke som den eneste vejledning fra Himlen, men som et tilbud til bemyndigelse for enhver, til at skelne for dem selv. Vi har sagt det mange gange og vi gentager det denne dag; vær venlig ikke at lytte til alle ord vi siger, for det ville kun tjene til at tage jeres ansvar fra jer.

I er magikerne, I er mestrene af Spillebrættet. Vi tror, at I kan tage denne energi nu – fuldstændigt og gå videre. Jeres egen forbindelse med den Centrale Sol ændrer jeres forbindelse til hvad I kalder Himlen. I ved, at forholdet til jeres Engle har ændret sig. I ved, at jeres forhold til jeres egne guider har ændret sig. I har sat det i gang ved at løfte jeres egen vibration, og vi fortæller jer nu, specielt i de dage som ligger forude, at I vil have mulighederne for at åbne op til forøgelse af skabelse. Vær omhyggelig med hvad I beder om. For alting I holder i jeres hoved vil nu meget hurtigt blive virkelighed.

Personlig drama

Vælg først at blive mestre af jeres egne tanker. Undersøg enhver tanke fra et højere perspektiv. Undersøg alt hvad I gør. Vi fortæller jer også, at der er en serie af begivenheder som menneskene gentager om og om igen, som kan blive meget destruktive på denne tid og at det er noget vi ganske enkelt vil kalde personlige dramaer. Åh, personlige dramaer er ganske interessante, for mennesker bliver tiltrukket af drama. Det er en måde for dem til at genskabe en scenario af deres egne valg. Det er en del af det I kalder fantasi, og mange gange kanaliserer mennesker gennem dramaer. Ja, vi ved at ordet drama har en negativ bibetydning. Men vi siger jer, sådan ser det ikke ud fra vores side af sløret. Vi synes det er meget interessant, at mange gange spiller I tingene ud, for hvis I ser et tv show, hvis I ser en film, forlader I dem mange gange med jeres eget hjerte udvidet.

Der er ikke noget galt med den slags drama. Alt hvad vi beder jer gøre på dette tidspunkt med jeres egne personlige dramaer – det er – manuskripter som bliver spillet indenfor jeres rækkevidde, som får jer til at gentage tingene om og om igen – alt vi beder jer om er, at I ikke fælder dom over dem, værende gode eller dårlige, men ganske enkelt trækker jer selv ud af jeres højere selv og ser på det fra et større perspektiv, omkring jeres egne personlige dramaer. Vælg omhyggeligt de dramaer I tillader at blive udspillet i jeres liv, for nu har I meget mere kontrol over dette end I nogensinde tidligere har haft. Og nu vil I se, at I har muligheder for at skabe jeres virkelighed ved ethvert skridt I tager. I er mestrene af Spillebrættet. I er dem som har sat det i gang af jer selv. I er dem som har skabt evnerne til at vandre forbi det første og faktisk har et andet checkpoint.

Mine kære, vi er mere stolte af jer end I er klar over. Kærligheden vi har til jer er ubeskrivelig i termer som kan indpasses i nogle af jeres sprog. Kærligheden og energien fra Home er alt hvad vi kan give jer og vi omslynger jer regelmæssigt med vore vinger. Vi beder jer om at tage dette, forstærke det og skabe det med jeres egne ord. Find måder hvorpå I kan videregive det til andre. Rør en andens hjerte. Vi har givet the Keeper en frase som han gerne vil bruge nu. Vi ønsker at dele den med jer. På hver en dag hvor I kan røre en andens hjerte eller selv blive rørt af en andens hjerte…”Det er en god dag”. I dag er en god dag. Påberåb den som jeres egen. Vov at træde ind i jeres egen storslåethed, ind i jeres egen guddommelighed og gå helt ind i den, for nu vil disse muligheder være til tjeneste som aldrig før.

I vil finde muligheder til at frembringe jeres egen information. Den eneste udfordring som I lader løbe igennem jer, tid efter tid, når I henter information ind – det I kalder kanalisering – er at mange gange pakker I det ind i jeres egne personlige dramaer. Og når I gør det, dømmer I det. I kalder noget godt, I kalder noget dårligt, og I skaber en energi omkring det som ikke eksisterer. Det er en del af jeres egne personlige dramaer på dette punkt. Vi beder jer om ganske enkelt at balancere energien med jeres egen skelnen, jeres egen dømmekraft. Gør plads på Planeten til alle kanaliseringerne. For enhver af jer har et stykke af kagen. Alle og enhver af jer har en forbindelse som har noget af værdi.

I betragter Jorden som værende et mørkt sted og det er derfor vi kalder jer lysarbejdere. En lysarbejder er simpelthen en sjæl, som har taget et bevidst valg for at sprede lyset på denne planet Jorden. Nu har I mulighederne, bag om al jeres vildeste drømme, til at gøre dette, men det kræver, at I tager ansvar for jer selv og træder ind i jeres egen passion. Vov at stole på informationen som kommer gennem jer. Vov at være tryg ved den og vov at være lykkelig. Vov at tage et skridt frem og kig på jeres egne personlige dramaer og vurder de dele som I ønsker at holde og derefter frigive de dele som I er færdige med. Velsign dem alle, for de har tjent jer godt, og specielt nu. Nu hvor disse opstillinger finder sted og I har passeret dette andet checkpoint, har I mulighederne for øjeblikkelig at træde ind i en højere vibrations position.

Selv det, som oprindelig blev sat til året 2012 er begyndt i dag. I er Home. Hvad vil I Nu gøre? Hvor er jeres passion nu? Her er I, mine kære; faklen er blevet overgivet til jer. Vi fortæller jer, i har ændret alting, selv jeres egen forbindelse til Home, selv jeres egen forbindelse til Engleriget, disse Engle som plejede at springe ind i jeres verden og hjælpe jer i kritiske perioder, disse Engle som plejede at sidde på jeres skuldre og fortælle jer, drej til venstre, drej til venstre, drej til venstre, de vil ikke gøre det længere. For I har nået et stadie i jeres egen udvikling, hvor det kun ville hæmme jer, i stedet for at forstærke jer. Så nu går det fremad. Nu har I startet processen, hvor I vil bestemme jeres virkelighed ved hvert eneste skridt.

Selv i de sidste fem år har der været kæmpestore ændringer på jeres planet. Mange af jer har bemærket, at tiden er blevet meget hurtig. Og der plejede at være et tidsafstand i jeres egen skabelser, som gav jer en sikkerhed som var meget sund for jer, for I var ikke Mestre over jeres egne tanker. Når I skabte en tanke, var der dage og undertiden måneder, hvor I kunne sige, ”Åh, det er lige meget, jeg tror ikke jeg virkelig ønsker dette”, og det ville ikke ske. Og nu – hver eneste tanke I indeholder i jeres hoved, før I tager det næste skridt i jeres egen tilværelse, bliver en virkelighed.

Emotionel om-installering

Vælg jeres tanker omhyggeligt. Meget vigtigt, vælg, hvad I vil have i jeres hjerte. For denne blanding af emotionelle energier vil nu blive mere vigtigt. Det er grunden til at mange af jer har følt dette gennem jeres emotionelle krop. Disse ændringer, med Sol udbruddene og Krystal Energien som kommer ind til selve Jorden, har bragt en hel serie af ting frem som har skabt emotionelle forstyrrelser for jer. Det er fordi jeres emotionelle krop bliver blevet om-installeret. Den er blevet spirit-krop. Forbindelsen mellem spirituel krop og fysisk krop var omspændt af den emotionelle krop. Nu er de blevet til én. For når I træder ind i det næste vibrations stadie, er det en overforenklet energi som bliver forbundet, for at gøre tingene lettere end de var. Det er en del af jeres udviklings proces. Det er det som sker nu.

Så I bliver om-installeret, som vi siger. Så, hvad vil I gøre ved det, hvordan vil I arbejde med det, hvad betyder det? Betyder det at jeg bliver nødt til at være emotionel for at træde ind i det næste stadie? Nej, det gør det ikke. Men mange af jer vil blive det. Nuvel, det vi beder jeg om at gøre, mere end noget som helt andet, er, at række ud og røre en anden Engel. Ræk ud og lad dem vide at det er okay. Find måder hvorpå I kan samles, find måder til at røre hinanden, find måder at dele jeres egne kanaliseringer og jeres egne informationer med andre mennesker. Ikke som en guddommelig kilde af alting, for at lytte til ethvert ord som I udtaler, men som en mulig løsning på at finde lykke. Tag denne energi, giv kraften til de andre omkring jer og I vil skabe Home meget hurtigt på jeres planet. Tiden er nu. I vil se det sker hver dag. Tingene vil blive lettere, men ikke på den måde I tror. For I vil lære at akklimatisere jer til denne energi. I vil lære at bruge denne energi.

Mange af jer vil begynde at have erindringer om den Centrale Sol. Dette slør har været meget tykt for de fleste af jer. I kan ikke finde bøger i jeres boghandel omkring den Centrale Sol, men det vil I snart. Ja, det vil blive kaldt mange forskellige ting, men det er det første oprindelige sted, dengang I kom fra Home til et sted med begrænsning. Det er det, som finder sted i dag. Jeres forbindelse bliver genoplivet. Tag det, bevæg det, hold energien af Home. Hold kærligheden som I har, for den vil skabes på ny, hver eneste dag I går, hver dag hvor I skaber energien. Vov at være lykkelig. Vov at holde jeres kraft som skabere og træd ind til det næste niveau.

At Skabe Home

Det magiske er begyndt. Det andet checkpoint er her. Fem mere resterer. Vent ikke på det næste. Vid, at dette udløsningspunkt har ændret alting for jer. Så det handler ikke om hvor mange år nede ad vejen eller hvor mange måneder eller noget som helst andet, det handler om hvordan bliver jeg lykkelig? Hvordan akklimatiserer jeg til denne energi? Hvordan kan jeg få det bedste ud af det jeg har i dag? Det er det vi pålægger jer denne dag.

Tag bolden og løb med den. Den er din. Skab den højeste virkelighed som I kan skabe. Frigiv jeres forbindelse til fortiden og I vil forstå jeres egne personlige dramaer, for I er genfødte denne dag. Velkommen Home. Min kære, vi ved I er blevet udfordret, vi ved I føler jer alene. Vi ved sløret undertiden er tykt og vi ønsker vi blot kunne trække det til side, men dette ville ikke virke. Så, i stedet, klapper vi jer på skulderen. Vi giver jer knus. Vi beder jer om at række ud og holde energien for hinanden og undervise hinanden på alle måder I kan. For menneskets egenskaber vil ændres fra denne dag og fremover. I vil se meget at det som forude, idet I skaber det ved hvert et skridt, hver eneste dag. Det er begyndt og det vil nu fortsætte hurtigere end I kan forestille jer det.

Mine kære, energien fra Home er overalt omkring jer. Erindringer om den Centrale Sol…I vil begynde at høre ting, som I ikke i meget lang tid har hørt. Jeres egne fysiske egenskaber vil begynde at tillade jer at se ting bagom sløret. Forbindelser til jeres forældres slægt vil snart vise sig. For de har været omkring jer i meget, meget lang tid. Mange af jer vil aktivere disse energier i den nærmeste fremtid. Det er en del af det, jeres egen forbindelse til den Centrale Sol. For det er der, det fandt sted.

Vi fortæller jer også, at som tiden går fremad, vil egenskaber af jeres egen Solare Sol nu ændres. Der er intet at være bange for. I vil se det ske, langsomt, over en periode. For mennesker behøver tid til at akklimatisere til nye energier og det er det I har sat i gang. Vær tålmodig, ræk ud og hold hinandens hænder, lad hver eneste vide, at der er en grund til at de er her. I ville ikke være her, hvis I ikke havde noget vigtigt at udrette. Blot vent på vejledningen, vent på energien fra klapsende på skulderen også selv om det føles som om det er noget I selv finder på. Hvis I træder i denne retning, vil I vide. Vov at tage disse skridt. Vov at bevæge jer fremad, for det er det, som så hurtigt vil ændre Alt Som Er.

Energien fra Home er bag jer. I vil se den nu. I vil føle hjælpen idet I rækker ud og rører hinanden. I er i en magisk tid. I er magiske væsener og vi elsker jeg så meget. Føl denne kærlighed, accepter den og derefter, send den videre. For I er magikerne af Spillebrættet. I ændrer Alt Som Er. Vi fortæller jer at jeres tolerance niveau nu vil ændres. I vil ikke have mulighed for at misbruge energierne på en måde som tidligere. Idet I hæver jeres vibrationer vil I blive mere som Indigo børnene. For I vil have mindre tålmodighed med energi misforhold. Tag jer tid til disse ændringer. Tillad jer selv at akklimatiseres til denne energi og tillad andre muligheden for at gøre fejltagelser. For I er menneskelige og disse fejltagelser er det som definerer jer.

De Menneskelige Engle

Mine kære, I er Englene af den nye planet af frie valg. I er Engle-i-træning i dette øjeblik, men vi fortæller jer vi kunne ikke have fundet bedre kandidater. Vær stolte over det. Tag det med jer for hver et skridt på jeres vej. Gå med en spirituel fortrolighed på Jorden, at I er her med et formål. Det er derfor I kom. Og endskønt I måske ikke vil være i stand til at definere dette nøjagtige formål i dette øjeblik, og selv om I måske ikke vil være i stand til at definere den nøjagtige passion – så vid at den er der. Og når menneskets kollektive vibration når et niveau som kan udløse det, vil det dukke op til overfladen, meget hurtigt. I vil forstå. Der er ingen væsener på denne Jord, som ikke har et specielt formål til at være her. I, imidlertid, har total frihed til at vælge, således at I kan vælge at træde ind i formålet, eller I kan vælge at gemme jer selv for det. Vi har ingen fordømmelse omkring hvad I vælger, for alle valg bliver æret. Men hvis I føler jer frustrerede, hvis I føler jer i en situation, hvor I ikke blive brugt, hvis I befinder jer i en situation, hvor I ikke tror I kan komme i berøring med jeres passion, er alt vi beder jeg om at gøre – hav modet til at vælge igen. Træk jer selv tilbage og kig på det fra et højere perspektiv. Kig på jeres personlige dramaer som har gentaget sig selv i jeres liv – og foretag et valg.

Det er begyndt. Det magiske er her denne dag. Træd ind i sollyset, sug det magiske ind, for det er sådan det kommer igennem. I er lysarbejderne på Planeten Jorden, men endnu vigtigere, I er lysarbejderne af Kosmos. Det er begyndt. Det er med den største ære at vi beder jer om at behandle hinanden med respekt, værne om hinanden, og lege godt sammen.

ESPAVO

the Group

Forbinde Hjertet
Værdsætte livet

Af Barbara Rother

Jeg føler en spænding i luften.  Det er en forventning om at noget vældig stort er ved at ske. Energien er ophidsende, dog til tider udfordrende. Emotionerne er høje denne måned. Steve og jeg er lige vendt hjem fra en magisk tur til Tyrkiet, Belgien og Holland.  Rejsen overgik alle mine drømme. Hjerterne vi rørte, rørte vores til gengæld.

Som altid efter en lang rejse tager jeg en dag eller to til at slappe af og tage mig af mig selv. Dette er min “alene tid” som er så vigtig for mig, til at “grounde” mig selv efter at have været inde i sådan en høj energi. Steve, på den anden side, farer med det samme ind på sit kontor, parat til at fortsætte. Jeg troede, at efter et par stille dage, at jeg så var parat til at gå i gang med mit travle liv. I går overraskede mig. Alting jeg prøvede at gøre bevægede sig i slow motion. Jeg gav til sidst op og lyttede til mit sind og min krop.  Jeg tændte op i brændeovnen, tog nogle puder og tæpper frem og lagde mig på sofaen og tog mig af mig selv. Jeg læste, så nogle film og tog mig kun af det allermest nødvendige. Førhen ville jeg have fortsat i et væk indtil min krop blev syg, så jeg blev nødt til at nedsætte tempoet. Nu kender jeg vigtigheden af  min tid for mig selv. Morsomt: siden jeg opdagede at jeg skulle sætte mig selv først og give mig tid til afslapning, bliver jeg ikke syg. I dag vågnede jeg op med en overflod af energi, parat til at klare verden. Jeg takkede mig selv for at have fået den visdom at give tid til mig selv. Nu har jeg mere at tilbyde mig selv og alle dem omkring mig.

November er den måned i USA, hvor vi har taksigelsesdag. Siden vores hjemkomst befinder jeg mig fuldstændig i denne sinds tilstand. som mange af jer ved, var Steve og jeg i Europa, da vi blev informeret omkring de tragiske ildebrande i det Sydlige Californien.  Brandene var indenfor en mile fra vores hus. Vi talte med vores sønner, og bad dem om at redde vores kat og hund, computers og nogle personlige ejendele (mest familie billede albums). Medens vi var i Belgien stod vi ansigt til ansigt med det fakta, at når vi kom hjem havde vi måske ikke et hus at komme hjem til. Til vores store forbavselse, følte Steve og jeg en stille fornemmelse af fred. Vi vidste at så længe vores familie og husdyr var i sikkerhed havde vi det fint med at de materielle ting forsvandt. Det var en en sand følelse af hvor meget jeg havde vokset siden begyndelsen af min spirituelle vej. Jeg vidste at vi ville genopbygge et ny hjem og skabe nye vidunderlige minder. Åh, jeg havde i et øjeblik  en tanke om at jeg skabte denne trussel  omkring vores hjem og dets omgivelser. Jeg ved hvilken kraftfuld skaber jeg er: skabte jeg denne ild for at fjerne vores hjem i San Diego, for at vi kunne flytte til vores nye hjem, som jeg skaber i Las Vegas?  Jeg indså denne skyldfølelse meget hurtigt!  Jeg ved, at når jeg skaber vores nye hjem sender jeg også tak til det hjem vi har nydt i de sidste syvogtyve år.  Jeg ved ildebrandene er en oprydning, og mit hjerte går ud til dem som har mistet så meget. Jeg takker alle jer som havde fredfyldte tanker og sendte bønner til os og alle omkring os.

Jeg har en fornyet følelse af taknemmelighed siden vi er vendt hjem. Alt hvad jeg rækker ud efter – jeg er taknemmelig for at det stadig er her for mig, så jeg kan bruge det og nyde det. Jeg elsker vores dyr , og de undrer sig sikkert over hvorfor jeg kæler så meget for dem.  Jeg sender bud efter vores familie mere end jeg plejede at gøre. Jeg ser skønhed ved en solnedgang mens jeg takker for endnu en dag.  Jeg ser ikke, hvad det er jeg har lyst til at ændre i min virkelighed, på samme måde, som jeg påskønner det jeg har. Det er ligesom en opvågning til den verden omkring mig som så hurtigt kunne have været taget væk.  Jeg er levet i Nu tiden. Jeg er totalt tilstede, tager hver dag for hvad den har at tilbyder mig. Hver dag påskønner og udtrykker jeg mig selv gennem livet, idet jeg går i en pragtfuld retning.

Mit ønske for alle er, at I tage jer tid til jeres egen omsorg. Det er emotionelle tider vi går gennem. Jeg føler den usikre energi omkring mig og tager den til mig som min egen.  Jeg har fundet mig selv grædende og undrer mig  over hvad disse nedtrykte følelser handler om.  Den næste dag  finder jeg mig selv opfyldt af glæde. Stemningen, humør svingningerne er noget forvirrende. Men når jeg centrerer mig selv og tager tid til at eje mine egne emotioner, og prøver at skelne dem fra hvad jeg føler omkring den verden der omgiver mig,  fornemmer jeg  freden og balancen vende tilbage.  Steve og  the Group sagde at dagene fremover ville blive intense. Jeg føler det allerede.

Erkend det spændende i denne tid som vi oplever. Den vil flyde ind i månederne som ligger forude, festlighold slutningen på dette vidunderlige år og skab det magiske for året som kommer.

Med kærlighed og Lys

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!