September 2003

Det Er Begyndt
Portal åbningerne

 

Fra Steve:

I adskillige måneder har the Group talt om midten af august 2003 som et særligt tidspunkt. De sagde for nylig at Krystal Energien, kommende fra de solare udstrålinger, var øget siden juni og juli og havde oplagret nok energi i Jorden som forberedelse til hvad der ville komme til at ske i midten af august. Jeg havde virkelig forventet, at de i sidste måneds meddelelse omkring den “Grå Zone” ville fortælle os, hvad der var sket og hvad vi skulle holde øje med. Sidste måneds meddelelse om den “Grå Zone” fortalte ingenting specielt omkring disse mystiske august begivenheder og de gav kun meget kryptiske svar, når vi spurgte direkte. Alt, de ville fortælle var, at en kæmpe portal var ved at blive åbnet og at vi ville få brug for at have nok krystal energi parat til at justere til de nye muligheder det ville bringe.

Så, i midten af august skete der adskillige store forekomster, som havde med energi at gøre. Barbara og jeg var i Edmonton, Canada,  den 7. august til den 13.  og på det tidspunkt rasede de meget intense storme. Vores hotel blev ramt af lynet mindst én gang. Disse elektriske storme fortsatte og udløste adskillige voldsomme skov brande.  Så, næste dag blev Øst kysten ramt af blackouts. Folk ringede og skrev hundredvis af e-mails og spurgte om hvad the Group havde sagt omkring blackouts. Endnu engang var the Group gådefulde tavse. Jeg har hørt denne tavshed fra dem før, mange gange taler de til folk på mange dimensions niveauer med de samme ord. For at det kan ske, er timing meget vigtig.

Vores næste rejse tog os til Toronto, hvor de stadig oplevede strøm problemer og vi var end ikke sikre på, indtil i sidste minut, om vi ville kunne gennemføre en konference. I vores “live” kanalisering kan I læse the Group forklare at de havde ønsket, at jeg skulle føle portalen, før jeg begyndte at tale om den. Dette skete i Toronto.

Konferencen forløb godt, men medens vi var der oplevede vi igen meget intense elektriske storme. Da var det at the Group begyndte at tale om hvad det var som skete.  De talte meget omkring åbning af mellem-dimensionale portaler, som kunne ændre alt i løbet af de næst kommende år. De sagde at disse åbninger ville fortsætte indtil det første niveau af energi var akklimatiseret. Nogle få dage senere gik St. Petersburg, Rusland i sort uden nogen tilsyneladende grund. Kun få dage senere blev en stor del af London mørklagt. Det vigtigste, advarede the Group os om, var at dette blot var begyndelsen, at vi kunne forvente meget mere.

Siden disse meddelelser begyndte, i februar 1996, har vi udviklet måden de bliver afleveret på. Først begyndte de som månedlige meditationer og udviklede sig adskillige gange i løbet af årene. Den følgende kanalisering var den første “live” Beacons of Light Re-minders fra Home.  The Group ønskede at aflevere en meddelelse “live”, som også ville være den samme Beacons of Light Påmindelser fra Home, som ville blive sendt ud senere.

Den 30. august præsenterede vi følgende “live” meddelelse i det nye Lightworker Familie rum.  De talte om de mellem-dimensionale portaler der åbnede og hvordan dette ville have affekt på os alle på forskellige niveauer.  De sagde specielt at tilpasningen i vores verden først ville blive følt som elektriske forstyrrelser. Den mærkelige del af det var, at mens vi gav meddelelsen “live” ramte en enorm elektrisk storm ikke kun Østkysten men selve Internettet. Mange mennesker var ikke i stand til at høre den første “live” kanalisering mens den skete, som vi havde håbet.

Jeg husker at jeg tænkte ved mig selv, at dette ikke ville blive noget problem, eftersom vi optog kanaliseringen i vores eget afspiller studie, så vi ville være i stand til at lægge det ud på Internettet senere. Derefter begyndte the Group at fortælle at mange af vores elektriske kraftværker behøvede at blive akklimatiseret til denne nye energi og informerede mig om, at mit eget afspilnings udstyr ikke ville afspille kanaliseringen som jeg havde intentioner om. Jeg modtog denne kanalisering i stedet for fra forskellige mennesker som havde optaget det fra deres egen Internet forbindelse. Alligevel kan den oprindelige stadig blive hørt på Lightworker siden, skønt en smule forkortet.

Vi vil lave nogle flere “live” Beacons i den nærmeste fremtid, så venligst hold øje med detaljerne på Lightworker siden. Efterhånden er vores udstyr nu akklimatiseret.

 

Hilsner fra Home

Nu hilser vi jer endnu engang, mine kære, mens I skaber jeres tilsigtede gitter omkring the Gameboard, “Spillebrættet af Frie Valg”. Vi ved hvem I er. Forstår i essensen af det væsen som I er? Forstår I, hvad det er I gør her?   Vi ønsker at fortælle jer det på denne dag, fordi der er så meget der foregår, som vil hjælpe jer til at forstå mere af hvad det er der sker på jeres planet på dette tidspunkt. Tidligere fortalte vi jer, at mange af ændringerne som nu er begyndt at ske, vil forekomme i sidste del af august måned. Fra midten af august 2003 og fremad har I fået en ny forbindelse til tid og rum. Er I klar over, hvad det er der sker?  Portalerne åbner sig. I bliver femte dimensionelle væsener lige nu mens vi taler.

Hvirvlerne bliver til Portaler

Mange af portalerne er nu sat i bevægelse – det har tidligere kun været betragtet som hvirvelstrømme. Energien som kommer fra Solen, krystalenergien som har været placeret her, gør nu en stor forskel for jer. På grund af det som er sket, vil meget af energien som kommer ind på dette tidspunkt nu begynde at akklimatisere selv Jorden. Når den gør det, starter de hvirvlende bevægelser i “the Vortex” , Hvirvlen. Når disse hvirvlende bevægelser af Hvirvler i Universet fortsætter med at gentage sig selv på planeten, er det som sker, at det gensidigt påvirker selve Jorden – de magnetiske gitre om Jorden – og alting ændres. Det er dette som sker nu.

Ændringer i det menneskeskabte tilsigtede Gitter

Vi har fortalt jer tidligere, at I har bygget et tilsigtet gitter. Det begyndte først med jeres egne telefon linjer som I satte i gang og som I tilmed taler over nu, for disse linjer krydser meget vigtige steder på jeres planet, som nu går ind i en femte-dimensionel virkelighed. Og det er det magiske af hvad der sker. Når denne energi finder sted, er der forskellige processer som bliver sat i gang, hvilket sætter tingene op til jeres næste dimensionale virkelighed.

En af de mest vigtige ting for jer at forstå er, at disse mellem-dimensionelle forbindelser som vi kalder “portaler” i virkeligheden er en udtynding af sløret, og idet sløret bliver tyndere, da energien ændres, når højre og venstre bliver samlet til én, sker det magiske. Det er dette jeres proces handler om. Det er sådan de magnetiske gitre omkring Jorden nu forbindes med de magnetiske gitre af Universal Energi.

Mars’ forbindelse til den første Portal

Der har været et slør tilstede. I har anbragt et sikkerheds-slør over jeres eget ansigt, således at I kunne spille Spillet. Og nu er dette slør begyndt at blive tyndere. Dette slør forbinder sig gennem portalen til selve den Universale Energi. For fem dage siden fortalte vi jer, at Mars passerede det tætteste den har været til Jorden – og satte flere ting i bevægelse end I nogensinde har set – det er 26.000 år siden den har været så tæt på Jorden. Dette opsatte en magnetisk krusning, for at tillade denne portal at åbne sig fuldstændig. Mange af jer har set resultaterne af portalen, for den første portal som åbnede sig, den første forbindelse gennem de mellem-dimensionelle virkeligheder, skete et sted som I kalder Cincinnati, Ohio. Det er dette som satte alle de andre begivenheds-kæder i bevægelse, som fremkaldte jeres egne elektriske forstyrrelser.

Vi fortæller jer – der kommer mere. I er ikke færdige med denne energi endnu. I vil se – i hvert fald, to mere. Om det virkelig kommer til at medføre elektriske “blackouts”, som I kalder dem, kan vi ikke fortælle på dette tidspunkt, for I vil bestemme det. Det handler om hvordan I akklimatiserer jer til denne anderledes energi på denne planet. Det er dette, som gør forskellen; jeres egne hjerter, jeres energi, jeres modtagelse af denne energi og bringe den ind til højere menneskelige vibrationer. I holder Jordens essens i jeres hænder. Ja, I er skaberne. Det er jer, som har sat denne energi i bevægelse fra begyndelsen, og nu har I muligheden for at fastholde jeres kraft som skabere, mens hele processen løfter sig op til det næste niveau, for det vil gøre hele forskellen af hvem I er og hvordan den akklimatiseres for jer.

Blandingen af Polaritet og Dualitet

Mine kære,  véd I hvem I er?  Det gør vi. Og vi har tillid til at I tager jer af denne energi. Vi stoler på, overlader til jer at sammenholde dette og forbinde portalerne. Venligst forstå, at meget af jeres magnetiske energi er ændringerne af polerne, fordi når disse portaler forbindes, vil I se lyset og mørket, det positive og det negative blive blandet sammen på måder som I aldrig har set tidligere. Det er denne blandings bevægelse som er skyld i de elektriske forstyrrelser I har set på jeres planet.

Åh, men det er ikke blot jeres elektriske systemer; det er i virkeligheden også i systemerne af jeres egen essens og systemerne som I kalder planetens “elektriske forstyrrelser”, for I ser endog dette i jeres egne lynnedslag. Vi fortælle jer, at det som udgør essensen af jeres egen ionosfære begynder at ændre sig for at hjælpe jer med at gøre sløret tyndere. Denne nye energi vil hjælpe jer med at leve i et slør-fortyndet miljø som gen-tilpasser sig selv på dette tidspunkt, i den hensigt at tillade jer at træde fuldstændigt ind i jeres egen kraft som “empowered” bemyndigede mennesker.

Vi tilbyder jer nogle forslag, for I vil føle at flere portaler åbner sig op. Vi undskylder overfor the Keeper, for vi ved han har stillet dette spørgsmål mange gange. Der var mange som skrev til ham i jeres e-mails og bad os om at fortælle om disse blackouts, fortælle om de forskellige ting som forekommer lige nu; og vi holdt ham hen, indtil vi var i stand til at tage ham til et sted kaldet Toronto, for da han kom dertil, var han i stand til at føle portalen som havde åbnet sig.

I vil se flere af disse ting ske (portal åbninger), for det vil forekomme forskellige steder rundt omkring på Jorden, og mens det magnetiske gitter nu justeres, for at gøre plads til at disse portaler kan komme igennem, vil der ske ændringer. Idet lyset og mørket, det positive og det negative har blandet sig sammen, har de forårsaget nogle ødelæggelser i jeres elektriske systemer. Men venligst – føl ikke at der er noget galt, mine kære, dog det er ikke den eneste ting som vil ske. Vi fortæller jer også, at mange af jer som har nogle meget emotionelle systemer, meget emotionelle energier som har været forbundet med Jorden på denne måde, også vil føle denne energi. For vi fortæller jer, der har været mere fortvivlelse på denne planet i de sidste fem uger end der nogensinde har været tidligere. Frygt det ikke. Víd, hvad det er; vær klar over essensen af hvad det i sandhed er. Det er ændringen. Omfavn den, indehold den, hjælp hinanden igennem den. Vær menneskelige engle og rør ved hinanden når som helst det er muligt. Lad dem vide det er okay.

Det fortyndede Slør

Sløret bliver tyndere, mine kære. I har set frem til denne dag i meget lang tid. Det er Nu. Det er begyndt. I er ved selve begyndelsen af denne proces. Vi har forberedt jer på det og vi fortæller jer, det er ikke altid det I tror det er. I har set frem til udtyndingen af sløret. I siger, “Hvorfor kan jeg ikke se Home?”  Men vi fortæller jer, når I gør det, er der en tristhed. I er begyndt en re-membering – at huske Home, og I er ikke Home, så derfor savner i det. Vær klar over, hvor I er på vej hen, for mens I akklimatiserer jer til mere af denne energi fra Home, mens I skaber denne energi inden i jer, vil I skabe Home på jeres side af sløret. I vil skabe Home der, hvor I nu befinder jer. Det er det magiske som I har sat i bevægelse for jer selv. Det er det, der er sket her.

Fænomen – Hvad kan vi forvente

Ved I hvem I er?  Vi gør. Mine kære, vi fortæller jer, det er en meget fornøjelig anledning, for I forstår ikke essensen af hvad det er I har skabt. I vil se ting, I vil se elektriske uregelmæssigheder, ikke kun i jeres elektriske systemer, men indenfor i jeres hjem. I vil se elektriske ændringer inde i jer selv, som nu vil fremkalde forskellige ting. Venligst tag jer tid til at grounde jer selv på mange niveauer, inklusive det elektriske, for det vil skabe en ændring. Forstå venligst, at I har magt over jeres virkelighed, fuldstændigt, på dette (tids)punkt.

Vi beder jer desuden om at være opmærksom på en meget usædvanlig lugt som I vil opsnappe i jeres næse fra tid til anden, for jeres næse har været et element, som har været i forberedelse til dette skift. Når I kommer til disse områder, hvor I vil opleve disse portaler og disse åbninger i tid-rum kontinuumet, vil I muligvis opsnappe dem med jeres næse. Så hold øje med dette, og når I opfanger det, nyd det. Del det med hinanden.

Vi fortæller jer, der er en anden del af puslespillet, som vil vise sig at være endnu mere vigtig, for idet I går fremad, vil det som I har skabt på jeres Planet, begynde at smelte sammen. Den Universale Energi i sig selv begynder at eksistere på en anderledes måde, for den begynder at forene sig til én. Og når dette sker, ændres alting. Vi fortæller jer, at når det sker, vil mange af disse forbindelser begynde at gå gennem det fysiske og emotionelle selv og spirit-kroppen bliver forenet til én. Det er derfor vi forbereder jer på det I oplever. Det er derfor vi har bedt jer om at blande det maskuline og feminine og balancere energien inde i jer selv så meget som muligt, for dette vil gøre forvandlingen så meget lettere.

Besøg gennem Portalerne

Vi fortæller jer også, at I har inddelt jer med disse vidunderlige imaginære linjer i sandet. Vi synes at I er så imaginære. I kan trække en linje her og sige at dette er et land og der er et andet. Vi fortæller jer, det vil ikke vare længe, før I får besøg, for det er hvad disse portaler vil tillade. Og når I oplever dette, vil I blive Jordens beboere. Modtag denne energi nu. Find ud af måder, hvorpå I kan forbinde jer med hinanden gennem hjemstedet for denne natur, gennem jeres tilsigtede gitter, det begyndte først som jeres telefon-ledninger, og er nu startet som lys-ledninger. Det vil fortsætte som linjer af magnetisme og skabe et hjertes gitter, for det er den energi som vil tage jer til det næste niveau og blande alle dimensions niveauer sammen. Det er hvad en portal er: Den åbner et rum for at skabe energi mellem alle dimensionelle virkeligheder samtidig. Det er det som sker. Det er derfor I ser forskellige forbindelser. Det er derfor I ser elektriske impulser som rammer jeres systemer som aldrig før i mange forskellige dele af verden.

I har to mere på vej. Hold udkig efter dem. Glæd jer. Når I ser dem ske, vil I også lægge mærke til at hver af dem har formindsket deres styrke. Det er der en grund til, fordi idet mennesker meget hurtigt begynder at akklimatiseres til denne energi, bliver der brug for mindre energi. Dette er udløseren som er begyndt at sætte sig i bevægelse.

I vil fortsætte med at se elektriske forstyrrelser. I vil fortsætte med at se usædvanlige lynglimt på jeres planet, for udfordringerne som I oplever skyldes det faktum, at I bruger en form for elektricitet kaldet “vekselstrøm”. Energi der bevæges fra positiv til negativ og frem og tilbage 120 gange i sekundet, passer ikke ind i den Universale Energi. Og denne akklimatiserings proces er der, hvor I har oplevet udfordringerne med jeres elektriske systemer. Forstå venligst, at dette vil ændre sig, for det er det som er under udarbejdelse nu. Denne akklimatiserings proces har i virkeligheden gjort plads i den Universale Energi til jeres skabelse på Planeten Jorden.

Spillebrættets Magikere

Mine kære, véd I hvem I er?  I er Spillebrættets magikere, I er Spillebrættets Mestre og I holder denne energi inden i jer, for at skabe Alt Som ER. For valget I har foretaget på denne Planet af Fri Vilje, har indsat en ændring i alle “spil” overalt. Nuvel, kan I ser hvorfor vi ærer jer sådan? Forstår I nu, hvorfor vi har sådan en ærefrygt overfor jer?  I er dem som har haft fri vilje, dem som er her, arbejdende med denne energi på enhver måde, I kan – endskønt I ikke kan se det selv. I bærer forglemmelsens slør. I vandrer omkring og I prøver på at regne ud, hvorfor I er her. Vi er her for at fortælle jer det. I er skaberne. Og selvom I har vanskeligheder med at føle dette og tro på det i det indre, fortæller vi her – dette er sandheden, for I har sat en hel proces af begivenheder i gang – at I vil skifte og ændre Alt Som Er. Det er begyndt.

Det Er Begyndt

I slutningen af hver af disse “kanaliseringer” som the Keeper kalder dem, er en af de ting som han og the Keepers keeper (Barbara) bliver nødt til at finde ud af, en titel for hver kanalisering. Vi fortæller jer, at denne gang giver vi den til jer  “Det Er Begyndt”.

Víd, at hver og en af jer holder denne energi inden i jer selv, I akklimatiserer energien af de nye portaler som åbnes på planeten Jorden. Når I gør det, vil hver af jer føle det en lille smule anderledes. Det er ikke passende at sætte store bannere op og sige, “hold øje med den emotionelle energi; det kommer til at blive en rutsjebanetur”, men vi véd, at for nogle af jer vil det blive det. Og dog, for nogle af jer vil det føles vidunderligt. I vil føle spændingen ved den nye energi. I vil føle mulighederne overfor de største forventninger til den næste del af Spillet.

Dette er vidunderlige idéer; og vi kan ikke vente med at se, hvordan I akklimatiserer denne energi inden i jer selv. Men når I bliver de menneskelige engle, vil I tage ansvarlighed til at hjælpe hinanden. I vil tage ansvar for at være der – til at åbne døren for andre. Så når I ser en engel falde – ræk hånden ud og hjælp dem op. Når I ser en anden som har det vanskeligt med energien eller har vanskeligheder med deres egne emotionelle energi, ræk ud og rør dem. Det er her det virkelige magiske nu vil ske på planeten Jorden.

Akklimatisation – Skabelse

Vi fortæller jer, der er meget som må akklimatisere sig til denne nye energi og selv om dette sker i dag, fortæller vi jer, at I har akklimatiseret energien af hvad I kalder det “Spirituelle Samfund” (hvor Lightworkers familie rum befinder sig). For selv når mange af jer er blevet “holdt  ude” fra disse rum, ikke givet tilladelse til at være herinde, har denne proces af at blive skubbet, disse elektriske udfordringer, også fastsat energien for at den næste tid bliver gjort klar.

Åh ja, vi ser jer. Vi tror I er ret humoristiske. Nogle af jer er blevet holdt ude fra disse rum og i siger, “Godt, jeg tror ikke det var meningen at jeg skulle være der.” Det vi fortæller jer er, at I har givet en gave ved at tillade dette at ske, for næste gang der åbnes op, vil der komme til at ske meget mere. Ser I, jeres elektriske gitre, jeres kommunikations former og jeres egen proces omkring det at bygge dette tilsigtede gitter, var oprindeligt sat op til at bære elektriske impulser. Nu bruger I det til at eskortere hjertets energi. Selv jeres egne computere var ikke oprindelig bygget til hjerteenergi, så de har også brug for en akklimatiserings proces. Tillæg dette – åbningen af portalerne som nu forbinder de mellem-dimensionelle virkeligheder – og I kan se at mange tekniske udfordringer er sket, for at dette kunne finde sted. Det er det, der foregår.

Vær venlig ikke at gå ind i frygt på grund af dette, mine kære, for der er noget som kan ændre denne energi meget hurtigt. I er skaberne. I er dem som indeholder skabelses energien i jeres egne hoveder. Åh, dette havde I nok ikke ventet. I forventede at vi ville sige “hjerter” men vi sagde “hoveder”, for energien, som I tillader at opholde sig i jeres hoveder, er det som skaber jeres virkelighed. Vær venlig at finde måder af skabelse som kun skaber det højeste og bedste for jer selv. Venligst, skab måder at arbejde med energien fra hjertet og blande hoved energi med hjertet.

Problemer med at afspille når udstyret akklimatiseres

I akklimatiserer jeres egne kommunikations linier, for det tilsigtede gitter er nu ændret. I virkeligheden var det vigtigt, selv for the Keeper, at huske, at den sidste gang han foretog en af disse kanaliseringer, var det nødvendigt at ændre energien og strukturen af hans egen computer og hans eget mixer-bord og lyd udstyr, for at han kunne justere til denne energi. Det er grunden vi gav ham til, hvorfor vores sidste session ikke kun optages.

Det vi fortæller jer nu er, at denne kanal har det samme problem, for han har installeret nyt udstyr, som også behøver justering og dette er også ændret. (på grund af at afspilnings udstyret mislykkedes i den sidste kanalisering, bruger jeg et nyt afspilnings udstyr denne gang). For vi fortæller jer, at selv med al sikkerheds garderingen, som han har indlagt, afspiller han ikke denne kanalisering. (jeg så øjeblikkelig ned på min afspiller og så error-lyset blinke og at afspilningen var blevet slukket af sig selv). Víd at det vil være i orden. Det er ikke et problem, mine kære, for alle disse energier betyder simpelthen at udstyret ændrer sig. Alting som I rører, som viser tegn på vanskeligheder, vil bevæge sig til det næste niveau. I er ved at åbne disse portaler.

Virkelighed bevæger sig fra Dualitet til Trialitet.

I blander det positive og det negative sammen. I blander lyset og mørket, for I har bevæget jer ud af dualitetens virkelighed og ind i et område af trialitet. Det er der I blander det Højere Selv og de lyse og de mørke sider af jer selv. Det er Trekanten, for alle ting på Jorden er opbygget af tre. Hele jeres “spil” i sig selv, er bygget op omkring tallet tre, og nu akklimatiserer I det ind til fem dimensioner. Mine kære, dette er hvad portalerne er. Dette er åbningerne som lige er blevet skabt. Det sker kun fordi I er “høje” nok til at udføre det fuldt ud nu. Det er den eneste grund til at det er her, og I er dem som har skabt det.

I burde være meget stolte over jer selv. Vi er. Véd I ikke hvem I er? I sidder i jeres rum og I græder fordi I ikke kan føle energien og så, idet I føler energien, bliver I fuldstændig overvældet af den. Og dog, her er I. I har vandret, hensigtsmæssigt, for at være nøjagtig her i denne afgørende tid og sted. Véd I ikke hvem I er? Vi gør. Og det er vores job at hjælpe jer med at huske (re-member).

040404 – Festlighold!

I har sat en hel serie af begivenheder i gang, som nu vil skifte indtil den 4. april næste år. Det er det vi kalder “nedtælling til ascension”. Vi sagde ikke noget den 01/01/01, for alle og enhver festligholdt den dag alligevel. Og den 02/02/02 bad vi jer om at festligholde dagen. Det er en magisk tid og I bemærkede det første skift i den nye energi. Og da de magnetiske porte var fuldstændig på plads og parate til at bevæge sig til næste niveau, bad vi jer om at festligholde denne dag, for det var den 03/03/03. Kan I se hvor det bærer hen? Åh ja.

Víd, mine kære, at den 12/12/12 det er ikke dagen, hvor I vil ascendere, opstige.  Det er sket nu! Tag denne energi som er jeres i dag og brug den nu, og hver eneste af disse datoer, den næste bliver 04/04/04 og vil blive en akklimatisation af selve energien, for da er det, at alle portalerne er sikkert på plads på denne Jord. Og alt vi beder jer om at gøre på denne dag er at festligholde den. Hold en virkelig stor fest og vær glædesfulde. For dette er energien, som I nu føler; dette er processen, som I har sat i bevægelse; og det begyndte i midten af august 2003.

Krystal energien som har været filtreret ind gennem Solen, er blevet lagret i de tektoniske plader på Jorden. Så meget som muligt er blevet ledt ind – er kommet ned i jeres atmosfære, så I kunne blive akklimatiseret. Men meget mere er indeholdt i de tektoniske plader på Jorden, som I har været i stand til at indstille på. Det magiske er begyndt. Er I parate? Gå fremad, et skridt ad gangen. Hav formål. Víd, at I til tider vil befinde jer selv grædende – uden nogen som helst grund, idet jeres egen emotionelle matrix gen-tilpasser sig for at gøre plads. Víd, at der er tidspunkter, hvor I vil finde jer selv frustreret og bide hinandens hoveder af, uden nogen som helst grund.

Vi elsker nogle af jeres menneskelige udtryk. Víd, at der er tidspunkter, hvor vreden må op til overfladen. Vi beder jer alle om at blive blot en lille smule mere tolerante overfor hinanden. Vær de menneskelige engle – ræk ud og støt hinanden gennem disse tider, for det er de samme justerings processer I alle kommer til at gennemgå. Det er det samme som sker med jeres elektriske systemer, som forårsagede, hvad I kalder “blackouts” på jeres planet. Og hvis I mener dette er interessant, så vent ni måneder og se hvad der så sker, for der vil blive et baby-boom, lover vi jer. Dette var ikke meningen at skulle ske før år 2012. I har bevæget alting fremad. I er Mestrene af Spillebrættet. I er dem som har skabt dette, bagom al jeres vildeste fantasi, bagom hvad nogen som helst har kunnet forestille sig på denne side af sløret. Dengang energien begyndte som den uendelige Energi, var den i ren krystallinsk form. Da den rejste gennem det centrale fokale punkt (brændepunktet), hvilket vi har kaldt den “Centrale Sol”, delte den sig i mange forskellige stråler og udtrykte sig i dens forskellige farver. I meget lang tid, var alle væddemål sat på den blå stråle, men i det allersidste øjeblik begyndte den gyldne stråle at bevæge sig fremad for at vågne op til sin egen kraft og antage disse kræfter som skabere. Og nu er den gyldne stråle fra Planeten af Frie Valg blevet sat så meget i bevægelse at den anden Planet af Frie Valg allerede er undervejs. I vil se det gennem portalen som er åben nu. Det er grunden til at I kommer ind og akklimatiserer til energien som I nu gør.

Forstår I skønheden af hvad det er som sker i dette øjeblik? Forstår I, hvad I har skabt mens I oplevede jeres tekniske vanskeligheder? Mine kære, I ændrer farver på krystallerne, ikke kun inden I jer selv og jeres egne fysiske bobler af biologi, men ligeledes inden i jeres emotionelle stadier af jeres elektriske krystaller. Dette er glimtene I har set. I skaber en højere vibrationel tilværelse lige her hvor I sidder i dag. Og I har gjort det temmelig godt. Vi jubler over jer, med de største klapsalver fra den anden side af sløret, når hver af jer oplever nogle af jeres vanskeligheder og emotioner som ikke er velkendte for jer.

Vi fortæller jer – der er meget mere end I overhovedet har kendskab til. Det gør ingen forskel; for når alt er sagt og gjort, har Mestrene af Spillebrættet af Frie Valg sat det i bevægelse. Se på med forundring idet disse hændelser udfolder sig. Se på med spænding og se på med stolthed. I er magikerne som har sat dette i bevægelse med jeres villighed til at påtage jer sløret af forglemmelse. Vi saluterer jer, mine kære og elsker jer over al forståelse. Det er med vores eget højeste formål at minde jer om hvem I i virkeligheden er og vi beder jer om at behandle hinanden med respekt, drage omsorg for hverandre og spille godt sammen.
ESPAVO

The Group

Gennem kanaliseringen, mens the Group beskrev nogle af fænomenerne forude, blev jeg vist glimt af Lys mens hver portal blev åbnet. De viste mig det ved at tage mig til en oplevelse i min egen erindring. De viste mig en film som jeg elsker. Det var  Philadelphia Eksperimentet, om et skib som den amerikanske regering forsøgte at tage gennem en anden dimension og få til at gendannes et andet sted i Philadelphia havn. The Group viste mig en scene fra filmen, som jeg helt havde glemt. Det var på skibet, mens det gik ind i den anden dimension af tid og rum. Der var lys, lyn og masser af det. De beskrev dette for mig som en lignende hændelse som genleder energi matrixen af alting som går ind i en portal. Jeg tror at min nye digitale optager nu er klar til den 5. dimensions optagelser!

Vi vil præsentere the Beacons of Light månedlige meddelelser LIVE så snart vi kan arrangere vores rejseprogram for at tillade det hver måned. Vi arbejder på en ny teknologi som vil tillade os at sende audio og video, i forbindelse med det nye Lightworker Familie-rum. Jeg er meget glad over at kunne sige at mange af denne familie fremkom med teknisk assistance, penge donationer og sand kærlighed for at gøre denne drøm til virkelighed. Hold øje med annonceringerne på forsiden af Lightworker – så snart som vi kan arrangere det.

Det er en stor fornøjelse for mig at kunne være meddeler af denne vidunderlige kærlighed og en del af denne vidunderlige familie.

 

Forbinde Hjertet
Nyde Livets “tur”

Fra Barbara

(Taget fra LIVE præsentationen) Velkommen. Jeg er så lykkelig over at have os alle samlet igen. Hvilken udfordrende tid. Men I véd det er så passende. Jeg tror at med alt som sker med denne energi , bliver vi kun testet for at se hvordan vi håndterer det, og hvordan vi følger livets strømme. Denne tid er en tid med ændringer. Det er en spændende tid. Nu er det september, og i vores del af verden går vi nu fra en sommer sæson til vinter.  Mange af jer går fra vinter til forår. Alt dette indeholder typer af overgange. Alting sker i sådan en rivende fart. Jeg opfordrer jer til at tage en dyb indånding og mens I slapper af – vid, at livet udfolder sig på de mest vidunderlige måder. Víd at alting er passende.

Når I lærer at slappe af, flyder livet. I er i synkronisitet med spirit. Nyd jeres liv. Timing er alting. Ville I have været så parate til at modtage “underne” som bliver præsenteret i jeres daglige verden i dag for fem år siden? Forestil jer hvor I vil være i de næste fem år. Føl jeres hjerte slå hurtigt i forventning. Vi er alle vokset på det punkt af at acceptere, hvad så end der er på vores vej til spirituel vækst. Smil med en spirituel tillid, og vær ét. Tag tid hver dag til at plejer jeres krop og sind med aktiviteter som stimulerer og begejstrer jer med glæde og latter.

Forestil jer selv på, hvad vi kalder en rutsjebane. Det er en måde jeg godt kan lide at se på livet. I forlystelsesparker kan I tage disse store ture, som har stejle stigninger for at nå til toppen, kun for at finde jer selv drønende nedad igen i spiraler med hastig fart, for dernæst at kaste jer ud i en kurve som får jer til at være bange for jeres kære liv. Jeg sammenligner dette med livet. Når I sætter jer i sædet på turen er I fyldt med forventning. I vover at stole på jer selv, at dette vil blive en fin tur. Så begynder I turen, uden at vide, hvad der ligger foran jer. I finder jer selv på vej ned ad den første bakke, og det føler en lille smule afskrækkende. I klamrer jer temmelig fast til håndtaget på sædet. Jeres vejrtrækning er kort, følelsen af utilpashed sætter ind. I véd, I kan ikke vende om. I har truffet en beslutning om turen. Bevægelsen kaster jer tilbage i sædet idet turen begynder at gå opad. Efter langsom opstigning kommer I til toppen. Derefter, efter kun et øjeblik på toppen af bakken tager I et kort syn ud over det smukke som befinder sig under og omkring jer. Men I taber det af syne når I pludselig drøner nedad igen. Tag en dyb indånding og nyd turen. Jeres forventning bestemmer, hvordan  I oplever denne tur af jeres liv. Skrig hvis det hjælper jer med at slippe friheden løs. I har kontrollen.  Jeres hænder løsner nu grebet om skinnerne, når I begynder at slappe af.

Jeres indre stemme siger, “Det er kun en tur i Livets spil”.  I begynder virkelig at have det sjovt på denne rutsjebane når den begynder nedturen og sætte farten endnu mere op rundt i kurverne. Hver drejning tager jer ind i en ny og anderledes dimension af jeres liv. I finder ud af at glæde jer over hvert eneste aspekt af denne tur. Ånd ind og ånd langsom ud, lad alle spændinger forsvinde samt spændingen i jeres krop. Føl farten af vinden imod jeres hud og gennem jeres hår. Mærkeligt nok, finder I jer selv nyde denne tur, hvor så end den tager jer hen i jeres liv. Udforsk de ukendte muligheder. Hver dag er et eventyr, hvis I forestiller jeres virkelighed på denne måde. Nyd jeres livs tur!

Med kærlighed og lys,

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!