April 2001

Jordens energistrømme
Vogtere vær parate! (Earth Vortex)

I går aftes havde jeg “Vejledningen” for denne måned klar til udgiveren i Toronto, da de stoppede mig. Det ser ud til at der denne gang er et specielt budskab. Jeg ved at timingen i udgivelsen af disse informationer er yderst vigtig. Den gamle mand med det hvide skæg har ventet tålmodigt på netop dette øjeblik i tiden. Med det seneste energiskifte blev han kaldt i aktion. Hans finger peger højt op i luften, nu sænker han langsomt sin finger og tilkendegiver derved at det er tid. Jeg er stolt over at præsentere…….

 

Hilsner Hjemmefra:

Velkommen Hjem, I der er udvalgte
Det er en ære for os at være tæt på Den Nye Energies Mestre. I er de udvalgte der bærer på løftet om det nye lys, i Spillet om Den Frie Vilje. Tiden for jeres tilbagekomst har været forudsagt og misforstået i meget lang tid. Men alligevel trods al forvirring, så er I her. I er den udpegede generation, som har fundet vej hertil med en indre følelse af, at der er noget I skal gøre. Ja, det er der og nu er det tid, for de udvalgtes tilbagevenden. I har hørt en kalden og samles nu for at finde styrke til rejsen gennem dimensionerne, som det nu er muligt for jer at rejse igennem.. I er her, netop nu, for at gøre en forskel i menneskehedens kollektive vibration. De menneskelige væsner på Jorden har nu en resonant frekvens, som vil understøtte de hvirvelstrømme af energi, der vil åbne sig og forbinde jeres Spil med andre dimensionelle realiteter.

Jeres virkelighed er i de sidste måneder blevet forandret i en grad, som det aldrig er set før på Planeten Jorden.Dette er blevet opfattet som en forstyrrelse af mange, men som en udfordring af andre.De af jer som er følsomme overfor Jorden har følt tilstrømningen af energi som en opladning af jeres kolletive batteri. Healere som er følsomme overfor emotionelle energier må have følt en trækken i denne energis struktur i de sidste dage. Denne energi bliver optaget i de kommende måneder og vil have indflydelse på alle dimensionale realiteter samtidig.

Vi omtaler Jorden på samme måde vi ville gøre med en person, for vi siger jer, at hun er et levende og følsomt væsen. Den energi der er i Jorden svarer til energien hos et menneske. Faktisk har I altid vist at I har en stærk forbindelse til Jorden selvom I endnu ikke rigtig har fået fat i detaljerne. Set fra vores perspektiv er I én og den samme. Jorden befinder sig bare i en anden dimensionel realitet end jeres egen tilværelse. Jeres tid og rum er stort set misforståede, for, som vi tidligere har fortalt, er der mange dimensionale realiteter som eksisterer i den samme tid og i det samme rum.Nu er det tid at skabe stærkere forbindelser mellem disse dimensionale realiteter

En hvirvelstrøm formes på Solen
Det er kun kort tid siden vi talte om en speciel tid, hvor al bevægelse ind i passion (lidenskab og begejstring o.a.) ville blive understøttet. En syv måneders periode, der begyndte den 13. Oktober 2000, som startede et vindue af muligheder for øget kreativitet på Spillepladen.( Det skete på en kanalisering givet i New Jersey, der kan læses her (endnu ikke oversat.”Now is the Time”). Selvom det var svært for jer, var der en bevægelse fremad, ind i passionen på planeten Jorden, en bevægelse som aldrig før har været set. Som et direkte resultat vil energihvirvlerne rodfæste sig på planeten. Disse hvirvler vil danne den stærke forbindelse mellem menneskets og jordens dimensionale virkelighed. Dette vil i sidste ende danne forbindelse mellem alle de dimensionale realiteter som vi har kaldt Himmel og Jord.

For at Moderen (Gaia o.a.) kunne danne disse portaler måtte hun modtage og oplagre energi. Langt ud over hvad hun ellers plejer.Universet svarede på hendes co-kreation da en energihvirvel dannede sig på vores sol. Denne hvirvel nåede sin kritiske masse den 29. Marts 2001 og blev sendt afsted som en energibølge, der blev optaget den 2.april 2001. (Siden jeg skrev dette er solens opblussen blevet klassificeret som den største solbue nogensinde. Billdeder og MPEG kan ses på følgende adresser. I disse film, specielt den grønne kan du se en hvirvel danne sig. http://sohowww.nascom.nasa.gov/hotshots/X17/eit-195s.gif & http://sohowww.nascom.nasa.gov/hotshots/X17/ Det var som om et råb gik ud i hele universet, som nåede alle dimensionale realiteter i er og samme øjeblik.

Energiens vogtere
Der er de af jer som har følt denne kalden for mange år siden og som af egen tilskyndelse og begejstring er begyndt at danne energiportaler på planeten Jorden. Vi ser disse portaler som hvirvlende energi signaturer. Nogle af jer er blevet kaldet til bevidst at åbne nye energiportaler forskellige steder på planeten. Vi siger jer, at der har været gjort et meget stort stykke arbejde og der er opnået meget. De energi signaturer som har givet form til de potentielle hvirvelstrømme har ventet på at blive aktiveret i lang tid. Der er osse mange mennesker som vi kender som Den Nye Energis Vogtere. Det er folk som former kernen og fremkalder en speciel energihvirvel. Disse mennesker rejser ofte til andre steder for at hjælpe med åbningen af nye hvirvler, eller for at besøge en hvirvel der er oprettet, for så at vende hjem og yderligere styrke energien i deres egen portal.Disse hvirvlende energi signaturer vil blive de portaler, der endeligt vil binde de dimensionale realiteter sammen. I har altid troet at det ville blive rumskibe, der skulle tage jer på opdagelse til andre verdener. Jeres rumrejse vil åbenbare meget i de kommende år, da de vil lede jer til at forstå, hvad der eksisterer i jeres egen baggård!

Den 13. Maj 2001.,Hvirvlens Dag
Der er mange energi cirkler som er blevet skabt ved et bevidst ønske og begejstring fra den nye Energis Vogtere. Nu aktiveres disse portaler yderligere, mens de starter forbindelsesprocessen mellem alle dimensionale realiteter.Den 13. Maj er den sidste dag i den 7 måneders proces vi har snakket om. Begivenhederne er startet og vil kulminere med en aktivering af de Universelle Energier den 13. Maj 2001. Brug denne dag til at forbinde dig med din egen energihvirvel.Træd ind i dit hjertes ønske, for denne dag er højdepunktet for en forstærket indsats. Find selv det mindste ønske/behov du har og tag et lille handlingens skridt. Brug osse denne dag til at forbinde dig med Jorden selv, for hun arbejder nu i fuldstændig harmoni med jer alle. Udfør dine egne ceremonier og og stå ved dine holdninger på denne magtfulde dag. Erklær dine hensigter og følg dem op med handling og en hvirvelstrøm af energi vil forbinde jer med hinanden på samme tid. Gør ikke dette til en opgave, men til en fest. Selve Jorden fejrer denne dag, mens hun helt bogstaveligt fjerner sit slør. Fejr dette sammen med hende og bliv en bevidst del af den kærlighed der dannes ved denne vidunderlig begivenhed.

De tidligere vogtere af jordens energi er alle omkring jer og venter ophidsede på at I tager disse skridt. Det er hvalerne og delfinerne. De har overgivet beskyttelsen af planeten til jer og står nu ved jeres side, for at se jer tage det første skridt i ansvarlighed for jordens energi.Tap ofte af denne kilde, hvor kommunikationen nu er tiltaget. Selv om de ikke længere er vogtere, har de påtaget sig en rådgivende rolle. Benyt dem ofte og hør deres råd. Så længe der er arbejde for dem at gøre, vil de blive.

Den første kontakt
Har I nogensinde forestillet jer den første kontakt med væsner fra en anden race. Vi siger jer at I er tættere på end I tror. De energicirkler som I former og plejer, er nøglen til disse kontakter. For den energimæssige forbindelse vil ved hjælp af værktøjet og portalerne føre dimensionerne sammen. Start først med at have forbindelse med jorden, for hun har nøglen.

Vi fortæller jer at energien i de mange overtone planer rundt om jorden summer af spænding, nu hvor I er ved et skifte med en styrke der svarer til den der var tilstede den 5.maj 2000. Frygt ikke kære venner. I er klare til den forestående begivenhed. Vær venlige at huske at I er mestrene i den Nye Energi. I er de Udvalgte og der er en mening med at I er her. Hvis I har svært ved at huske jeres sande storslåethed så se jer selv med vores øjne og husk Hjemme.

Det er med den største ære at vi be´r jer om at behandle hinanden med respekt, have omsorg for hinanden og spille godt sammen.

Gruppen

 

~Lysets meditation~

 

Brug et øjeblik på at centrere din energi.Lad dit fokus blidt flyde ud, mens du bliver ét med dine omgivelser i den næste korte tid, mens vi rejser sammen. Bed dine guider om at komme og være hos dig mens vi begynder dette hellige arbejde. Bed om tilladelse til at forbinde dig med jorden og at hun skal blive en del af din cirkel nu. Træk vejret dybt og føl energien i rummet forandre sig. Hold et øjeblik hinandens hænder, hvis der er andre tilstede.Lav en cirkel eller flere cirkler inden i hinanden og forbind energien. Hvis du er selv, så vid at du er ikke alene.Skab så på det energimæssige plan forbindelse til de andre ,der ligeledes mediterer nu.

Send energi gennem din krop for at starte energiens bevægelse. Modtag energien fra personen til venstre for dig lad den flyde in igennem dig og send den så videre til personen til højre. Tag energien ind med din venstre hånd og ud gennem den højre. Se energien hvirvle af sig selv. Frigiv nu energien og tillad den at hvirvle gennem jeres cirkel uden indblanding. Føl energien der stadig pulserer gennem hele dit væsen. Leg med energien, mens den danser mellem sjælene i jeres cirkel. Føl at den forstærkes for hver gang den passerer. Ved din hensigt har du skabt en hvirvelstrøm af energi. Den har fået sit eget liv. Dans med energien og tillad dig selv at lege med denne energi,mens den bevæger sig gennem dig.

Tag så en dyb indånding og slip hinandens hænder. Føl energien som fortsætter i en hvirvlende bevægelse.Næsten som en venlig tornado, der er formet af energien og som nu begynder at strække sig opad. Se, at mens den strækker sig højere op udvider den sig osse, så den danner en større cirkel..

Brug dette øjeblik til, hver for sig, at bede om et personligt budskab fra Jorden om jeres vej frem.

Brug dette øjeblik til at sende dit personlige budskab med den energi som du har sat i bevægelse i dag. Hver person siger sit ønske højt for at grounde vibrationen.

Hvis I vælger at gøre sådan kan hver af jer nu sende et ønske om at være forbundet med væsner fra andre dimensioner. Send dine kærligste hilsner og anbring disse sikkert indeni i hvirvlen.

Tag så igen hinandens hænder og spørg så jorden om hun vil modtage den energihvirvel som I har dannet. Hvis svaret er ja, er det i orden at forbinde jeres hvirvel ned i Jorden og se på mens energien forsvinder derned. Hvis du har modstand på dette betyder det bare at det ikke er den rette anvendelse for denne energihvirvel.Tag så hvirvlen og send den opad, ind i kosmos, for at blive en del af den hvirelstrøm der er tættest på. Nu bærer Hvirvelstrømmen jeres vibrationer og intentioner med sig, mens den fortsat består i Universet. Stol på Universet og Jorden, at de finder den optimale plads til denne energi, når I nu frigiver den fuldstændigt. Vid at I vil møde den igen i en ændret form.

Tak nu Jorden for hendes del af din oplevelse. Føl at hun svarer på den taknemmelighed du viser..

Vend så tilbage til det sted, hvor du begyndte denne rejse, hvor du så, at energien skiftede på grund af dine handlinger, tag så et sidste dybt åndedrag og giv slip.

Og sådan er det….

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!