Tammikuu 2005

Jumalallinen Tyytymättömyys
Käytännön Taikoja -sarja

 

Uusi vuosi on juuri alkanut. Mahdollisuudet sille, mitä saattaa tapahtua, ovat valtavat. Voisi luulla että kaikki olisivat valmiita ryhtymään toimintaan. Mutta näin ei yleisesti ottaen ole Valotyöläisten keskuudessa juuri nyt. Ilmassa on outo tunne. Itsen epäily, rahahuolet, toivottomuus ja yleinen hämmennys näyttävät häilyvän meidän kaikkien ympärillä. Juuri nyt monet tuntevat raskaan energian läsnäolon. Ryhmä sanoo, että itse asiassa se on suuren muutoksen edelläkävijä. He kutsuvat sitä Jumalalliseksi Tyytymättömyydeksi.

Suuri RYHMÄ halaus

Steve Rother
Ryhmän puhemies

 

Terveiset Kotoa.

Olemme jälleen Kotona, sillä olette luoneet kaiken nyt edessänne olevan energian. Koette erilaisia luomianne energiapiikkejä—huippuja, pohjia, kukkuloita ja laaksoja, jotka olette itse saattaneet käyntiin. Sanomme teille, että juuri nyt Maan päällä eletään jännitteistä aikaa. Sanomme teille, että nyt on aika, jolloin monet valotyöläiset tuntevat energian kiehuvan sisällään eivätkä tiedä mitä sillä tekisivät tai miten sitä tulkitsisivat. Olette perinteisesti ymmärtäneet, että mikäli olette linjanneet energian oikein itsessänne, koette olevanne alamäessä ja tuuli jää selkäpuolellenne. Jotkut teistä tuntevat vieläkin tarpovansa ylämäkeen. Monet teistä ovat huomanneet ilmassa olevan jännitystä; on tietty hätätilanteen tuntu, jota ei ollut olemassa vain hetki sitten.

Rakkaat sielut, olemme täällä auttamassa teitä ymmärtämään, sillä tämä aika Maan päällä on erilainen kuin koskaan ennen. Tulette näkemään uudenlaisen energian nousevan toisella puolella kukkulaa, jolla nyt olette. Näette ulottuvuuksien alkavan muuttua. Prosessi on alkanut. Teillä on ollut rohkeutta astua siihen ja luoda se. Tämä on mahdollista tehdä vain ihmisten puolelta. Vain oman puurtamisenne ja kamppailunne avulla, sekä määrittämällä keitä olette ja keiksi olette tulossa, voitte muuttaa Kaiken Olevaisen paradigmoja. Te muutatte kaikkien ulottuvuuksien paradigmoja yksipuolisesti. Se on mahdollista vain toimimalla harson takaa. Se on mahdollista vain rohkenemalla astua eteenpäin tekemään sitä työtä, jota tulitte tänne tekemään —astumalla omaan elämäänne ja intohimoonne. Olette täällä tarkoituksella.

Odotusten Yläpuolella

Antakaahan meidän nyt selittää joitakin globaalilla tasolla tapahtuvia asioita, jotka saattavat auttaa teitä ymmärtämään. Ensinnäkin, tietäkää ettette ole yksin. Toiseksi, tietäkää olevanne täällä tarkoituksella. Osa sitä mitä viime aikoina olette tunteneet, on energia joka on välttämätöntä auttamaan noiden pienten askelten ottamisessa. Ihmisillä ei ole mitään vaikeuksia ottaa suuria askeleita, käydä koulua, sitten opiskella kaukaista tulevaisuutta varten. Monet teistä ovat käyneet parantamiskursseja odotellessanne intohimoonne astumista. Ahaa, mutta kun on sitten aika ottaa viimeinen pieni askel toiminnan aloittamiseksi, se onkin usein vaikeampaa. Tuo viimeinen pikku askel kallionkielekkeeltä—tuo viimeinen pikku askel intohimosi tekemiseksi todeksi pelkän valmistautumisen sijaan—on kaikkein vaikein..

Sanomme teille, että juuri nyt Maa-planetalla on sopiva energia ja aika auttamaan tuon pienen askeleen ottamisessa, enemmän kuin arvaattekaan, ja te olette itse sen luoneet, emme me. Olette saattaneet sen käyntiin itsellenne, sillä olette suunnitelleet Kaiken Olevaisen tähän mennessä. Työskentelette oman luovan energianne kanssa, luoden polun jalkojenne alla samalla kun astutte eteenpäin. Ja olemme teistä niin kovin ylpeitä. Olette edenneet paljon pidemmälle kuin alunalkaen asetitte päämääräksenne.

Pelin oli tarkoitus jo päättyä. Kaikki olisivat menneet kotiin, taputtaneet toisiaan olalle hyvin tehdystä työstä ja muistelleet aikoja jolloin ette pystyneet muistamaan keitä olitte toisiinne törmätessänne. Ajatuksenne olisivat muistaneet kerran jolloin olitte uhrin roolissa ja joku toinen esitti rosvoa, varasta tai raiskaajaa. Tässä nyt olette. Verhon ollessa vielä paikoillaan kyselette: “Mitä voin tehdä nyt? Mitä teen seuraavaksi? Miten voin astua intohimooni? Miten voin saada muutoksen aikaan?” Mutta energia on tiivistä ja monet teistä kokevat sen rajoitteena. Sanomme teille, että tuo rajoite on itse luomanne. Kun ymmärrätte yksinkertaista fysiikkaa, ymmärrätte kineettistä energiaa. Jaamme nyt kanssanne joitakin siihen liittyviä perusasioita ja ymmärrätte myös loput tarinasta.

Jumalallinen Tyytymättömyys

Kun esine on liikkeesssä, sillä on taipumus säilyttää liike. Samalla tavoin esineen ollessa pysähtyneenä, sillä on taipumus pysyä liikkumattomana kunnes jokin tarpeeksi voimakas sysäys saa sen muuttamaan suuntaansa. Tuo sysäys on se energia, jonka te juuri nyt koette rajoitteena Maan päällä. Tuo sysäys on jotakin minkä itse olette asettaneet itsellenne varmistaaksenne, että pysytte haluamallanne polulla. Me kutsumme tuota voimaa “jumalalliseksi tyytymättömyydeksi”.

Jotkut teistä ovat olleet kovin tyytyväisiä liikkumattomuuteen, mutta nyt alkaa tuntua epämukavalta mikäli liikettä EI ole. Vaikka jotkut teistä ovatkin löytäneet intohimonsa, tulette seuraavien kuukausien aikana huomaamaaan jumalallisen tyytymättömyyden kasvavan, ellette astu liikkeeseen kohti tuota intohimoanne. Juuri tuo energia kasvaa tällä hetkellä ja monet valotyöläiset Maa-planeetalla alkavat kokea sen rajoittavana. Tämä on se, mitä te kutsutte “vaikeaksi” energiaksi. Saatatte tietää, ettei kaikki ole kohdallaan, mutta ette ehkä aivan tiedä miksi.

Olette ylittäneet aidan ja olette nyt jyrkänteen päällä. Teillä on kaikki mahdollisuudet saada tuuli taaksenne liikkuessanne eteenpäin, tai saada siitä vastus. Kävi kummin päin hyvänsä, tietäkää, että valinta on teidän. Voitte pysähtyä huipulle juuri niin kauaksi aikaa kuin haluatte. Voitte päättää myös olla liikkumatta enää yhtään pidemmälle. Mutta, kun kerran pysähdytte, tarvitaan uusi sysäys liikkeen aikaansaamiseksi; tästä syystä on olemassa jumalallinen tyytymättömyys. Jumalallinen tyytymättömyys kasvaa koko ajan niillä, jotka ovat yksinkertaisesti liian mukavuudenhaluisia liikkuakseen eteenpäin. Tämä on se energia, joka tervehtii teitä tänä vuonna. Se kehottaa teitä suoraan toimintaan.

Tietäkää, että me emme suinkaan ole tämän takana. Te itse saatte tämän käyntiin: me vain kommentoimme sitä. Olette suunnitelleet tämän varmistaaksenne astumisenne omaan tarkoitukseenne ja intohimoonne. Ja nyt on aika tehdä se, enemmän kuin koskaan ennen.

Mestareiden Työkalu

Valo Maa-planeetalla on muuttumaisillaan, sillä muuttaessanne näitä ulottuvuuksia, yhdistytte yhä enemmän viidennen ulottuvuuden todellisuuteen, jossa elätte jokapäiväistä elämäänne, ja tuo uusi valo muodostuu äärimmäisen tärkeäksi. Antakaamme teille hyvin yksinkertainen työkalu. Työkalu, jota Mestarit käyttävät tähän, on Käytännön Taikoja -sarja. Kerromme teille, että kaiken tässä sarjassa tulee olla realistista, mutta sillä on oltava käytännön sovelluksia arkielämässänne tai se on hyödytöntä. Kaikki ne kirjat, jotka olemme antaneet kanavoijallemme kirjoitettavaksi, kaikki Majakan Valoa-viestit, jotka hän on lähettänyt eteenpäin, kaikki seminaarit ja lähetykset ovat vain ajatuksia, jotka saatetaan ilmaan liikkeelle. Missään niistä ei ole mitään taianomaista ennen kuin te otatte niistä jotakin ja käytätte sitä omassa elämässänne. Se on käytännön taikuutta. Se on se, mitä olette täällä tekemässä.

Se mitä näette nyt on Mestarien työkaluja, sillä viidenteen ulottuvuuteen siirtyminen on helpoin vaihe, Olette jo siellä. Heräätte joka aamu viidennessä ulottuvuudessa. Olette terästäytyneen luovuuden tilassa. Haaste on siinä, että uskotte edelleen olevanne kolmannessa ulottuvuudessa ja siksi luotte jatkuvasti kolmiulotteisen todellisuuden vaikka olette viidennen ulottuvuuden sisällä. Pyydämme teitä käyttämään näitä työkaluja ja löytämään viidennen ulottuvuuden toimivat asiat, jolloin voitte tuoda jokapäiväiseen elämäänne omaa intohimoanne ja iloanne. Nämä ovat asioita jotka auttavat teitä sopeutumaan viidennen ulottuvuuden ilmastoon. Nämä ovat lahjoja, jotka auttavat teitä ymmärtämään missä olette ja mitä te täällä teette.

Kolminaisuuteen Siirtyminen

Mestareiden työkaluja on kolme . . . käytämme paljon kolmosta. Olette hiljattain muuttaneet kaksinaisuuden kentästä kolminaisuuden kenttään. Korkeamman ja matalamman itsen sekä henkisen itsen välillä on nyt vahvempi yhteys, sillä ne ovat kaikki kokonaisuuden osia: valo, pimeys ja harmaan sävyt niiden välillä yhdistyvät kaikki yhdeksi ilmentymäksi. Siirryitte ykseystietoisuuden kentästä, joka oli ykseyden energiaa, kaksinaisuuden kenttään— jossa pelaatte tätä ihastuttavaa Peliä. Nyt siirrytte seuraavalle tasolle, kolminaisuuteen. Kolminaisuudesta muodostuu haaste, sillä kukaan ei tiedä miltä se näyttää, muutenhan kirjoittaisitte siitä jo kirjoja. Kaikki arvailevat millaista kolminaisuus on, mutta me sanomme teille, että olette lähempänä kuin arvaattekaan. Teidän on vain sopeutettava Kodin energia jokapäiväiseen elämäänne toteuttaaksenne kolminaisuutta.

Annamme teille hyvin yksinkertaisen kolminaisuuden työkalun, joka on Mestareiden työkalu. Jokainen, joka on jossakin elämänopetuksessaan saavuttanut mestaritasoja, käyttää näitä muutoksia jossakin elämänsä vaiheessa. Ensimmäinen on näkökulman muutos. Jos opit katsomaan jotakin asiaa eri näkökulmasta, muutat sen välittömästi. Se näkökulma, josta katsot mitä tahansa asiaa, määrittelee koko todellisuutesi. Niinpä ensimmäiseksi on muutettava näkökulmaansa, toiseksi on muutettava todellisuuttaan, ja kolmanneksi muutetaan ulottuvuutta. Nämä ovat Mestarien kolminaisuustyökalut.

Itse asiassa näkökulmasi määrittelee todellisuutesi. Jo pelkkä tietoisuus tästä vie sinut viidenteen ulottuvuuteen, jossa pystyt määräämään oman todellisuutesi. Mikäli joudut vaikeuksiin ts. on jotakin sellaista jonka kanssa joudut jatkuvasti vastakkain, etkä kerta kaikkiaan pysty murtautumaan kuviosta ulos, saatat ihmetellä onko sinulla mahdollisesti jonkinlaista karmaa, joka saa sinut hakkaamaan päätäsi seinään. Rakkaat sielut, joskus näin saattaa ollakin, sillä tuolloin järjestitte sen voidaksenne oppia juuri nuo asiat. Mutta on myös aikoja, jolloin olette järjestäneet olosuhteet voidaksenne muuttaa todellisuuttanne ja oppia katsomaan sitä eri näkökulmasta. Sillä hetkellä, kun lopetat sen mitä olet tekemässä, astut ulos todellisuudestasi ja näkökulmastasi ja katsot sitä eri perspektiivistä, muutat silmänräpäyksessä itse todellisuutta. Sitten on jäljellä vain astuminen takaisin tuohon todellisuuteen ja tuon näkökulman vieminen mukanasi, sillä juuri siinä on todellisuuden muuttamisen työkalu.

Ensimmäinen on siis näkökulman muuttaminen, toinen on todellisuutesi muuttaminen ja kolmas on ulottuvuuden muuttaminen. Nuo kolme kolminaisuuden työkalua muuttuvat yhä tärkeämmiksi kun jatkatte jumalallisen tyytymättömyyden kokemista, sillä juuri se ajaa teidät tuon toiminnan tarpeeseen.

Ihmisenkeleiden Uusi Paradigma

Olette tuoneet mukananne ihmeellisiä muistoja Kotoa. Olette tulleet yhdistämään tuon perheen, auttamaan muita yhdistymään ja muuttamaan todellisuuttaan kaikin mahdollisin tavoin. Olette tulleet herättämään loput planeetasta. Olette uneksineet suuria unia. Kietouduitte verhoon, joka estää teitä muistamasta keitä olette ja kuinka suurenmoisia olette itse. Meillä on ollut kunnia olla paikalla kun aloitte herätä unesta, ja nyt siitä on tulossa teidän kunnianne. Muuttaessanne ulottuvuutta, siirrytte Ihmisenkeleiden valtakuntaan. Tuosta hetkestä lähtien teillä on kunnia auttaa muita heräämään unestaan. Teidän tehtävänne on olla paikalla kun mahdollisuus koittaa.

Evankelinen lähestymistapa ei toimi korkeammissa värähtelyissä. Teidän ei tarvitse pakottaa ajatuksianne muille ihmisille. Olkaa vain mieluummin rauhassa kaunis hymy kasvoillanne, ja kun teiltä kysytään, pitäkää tietonne valmiina. Tuo henkisen varmuuden tuoma hymy leviää kaikkeen mitä teette. Se on varma merkki siitä, että teillä on jotakin arvokasta. Se on kyltti, joka kertoo että teillä on jotakin erityistä mitä muut haluavat. Juuri se auttaa teitä, ei ainoastaan muuttamaan viidenteen ulottuvuuteen itsenne tähden, vaan avaamaan se kaikille, joiden kanssa olette tekemisissä. Tervetuloa Kotiin, rakkaat sielut. Tervetuloa Kotiin.

Olette täällä tarkoituksella. Maa-planeetalla ei ole sattumaa. Tulevina päivinä ja kuukausina monet teistä tulevat näkemään itsensä selkeämmin kuin koskaan ennen. Monet teistä tulevat löytämään sen kauniin mukavuuden jota ovat levittäneet kaikkialle ympärilleen, ja monet teistä tulevat kasvamaan jumalalliseen tyytymättömyyteen. Antakaa tuon energian motivoida itseänne. Antakaa sen olla taustavoimanne. Antakaa sen olla takaanne puhaltava tuuli patikoidessanne kevyesti alas vuorta. Tietäkää, että ohjatessanne elämäänne, ohjaaminen käy helpommaksi kun voima pääsee vauhtiin. Haluatte tietää täsmällisesti:“Minne olen menossa? Miltä se näyttää? Mitä minun tulee täällä tehdä?” Pyysitte meitä käskemään teitä kulkemaan tuota tietä pitkin, sitten kääntymään oikealle ja kääntämään ovenkahvaa ja tulette Kotiin. Mikäli käskisimme juuri noin, pääsisitte lähelle ja sitten vaihtaisitte suuntaa, sillä todellisuudessa ilmaistaksenne luojina teidän on luotava oma polkunne.

Kaikki Tiet Vievät kotiin ~ Kaikki Muutos Johtaa Etenemiseen

Suunnatessanne kulkunne tuolle tielle pyydämme teitä pitämään silmällä molemmilla puolilla olevia sivuovia, jotka johtavat eri suuntiin. Noiden sivuovien löytäminen on ensiarvoisen tärkeää. Noiden sivuovien löytäminen voi auttaa teitä löytämään tien Kotiin. Mielenkiintoinen osa on, että kaikki tiet johtavat taivaaseen. Kaikki tiet vievät Kotiin. Kaikki tiet johtavat intohimoonne tavalla tai toisella. Niin, kerroimme teille jo aiemmin, ettekä halunneet kuulla sitä: kaikki muutos johtaa johonkin parempaan, vaikka ette välttämättä uskoisikaan niin muutoksen keskellä ollessanne.

Olette ottaneet käyttöön energian, joka ajaa teidät jumalalliseen tyytymättömyyteen. Tulette huomaamaan, että muistot Kotoa motivoivat teitä nyt liikkumaan pidemmälle. Voima joka tulee auttamaan polkunne muuttamisessa on omanne, sillä se miten selvitätte tämän ja miten siirrytte tähän energiaan määrittelee lopputuloksen. Niinpä aluksi, uskaltakaa katsoa kaikkialle, ja ennen kuin reagoitte johonkin, etsikää korkein mahdollinen näkökulma. Joskus teillä on vain sekunnin murto-osa, mutta ennen reagoimistanne, ennen kannanottamista mihinkään asiaan, katsokaa kaikkia vaihtoehtoja: “Missä näen korkeimman lopputuloksen? Mistä muista näkökulmista voin nähdä tämän tapahtuman?” Päättäkää sitten minkä niistä valitsette ensimmäiseksi. Siinä tapauksessa, että se ei ravitse teitä tai tue teitä täysin, uskaltakaa valita uudelleen. Teillä on valinta, kyky, oikeus, ja teillä on velvollisuus valita korkein mahdollisuutenne.

Haastamme Teidät Olemaan Onnellisia

Haastamme teidät olemaan onnellisia. Haastamme teidät pysymään ilossanne, sillä se on saavutettavissanne. Valinta on teidän. Tämä on teidän mahdollisuutenne olla korkeimmassa mahdollisessa energiassa. Tämä on teidän mahdollisuutenne saavuttaa kaikki mitä haluatte tässä elämässä, niin fyysisessä maailmassa kuin siinä mitä haluatte sydämiinne. Sillä kun astutte täydelliseen runsauteen ja hyväksytte sen, energia virtaa lävitsenne ja siirrytte hyvin nopeasti viidenteen ulottuvuuteen. Kodin energia tuntee täydellisen runsauden. Polaarisuuden illuusio pelilaudallanne on se mikä saa teidät edes käyttämään sanaa “runsaus”, sillä Kotona me emme käytä tuota sanaa. Emme näe puutetta samalla tavoin kuin te. Energia ei tunne puutetta. Ymmärtäkää, että tähänastinen näkemyksenne sisälsi puutteen illuusion. Nyt kutsumme teitä katsomaan Taivaan silmin. Tervetuloa Kotiin.

Kodin lahja on teidän jokaisen edessä. Te olette käynnistäneet Rakkauden Verkon ja ottaneet siihen yhteyden. Te olette luoneet Kolmannen Maan. Kolmas Maa on ajatusmalli, joka kokoaa kaikki toiveenne ja unelmanne. Jossakin vaiheessa kun tuo ajatusmalli saavuttaa korkeimman mahdollisen pisteensä ja ulottuu tasolle jonne on koottu kaikki Maan ajatusmallit, se syrjäyttää alkuperäisen ajatusmallin, joka loi Maan. Silloin olette ohjelmoineet Maan uudelleen.

Tämä on edessänne ennemmin kuin arvaattekaan, joten uskaltakaa pitää kiinni korkeimmista visioistanne. Uskaltakaa lähettää se ajatus Rakkauden Verkkon kautta Kolmanteen Maahan. Rakkauden Verkko on luonteeltaan inhimillinen yhdistäjä, sillä te olette luoneet sen. Se on ihmisen tekemä verkko, joka on yhdistynyt kaikkialle Maa-planeetalla, yhdistäen kaikki sydämet kaikkialla. Käyttäkää tuota energiaa ottamalla ja antamalla, laskuvesissä ja virtauksissa. Kun teillä on ylimääräistä energiaa, lähettäkää se Rakkauden Verkkoon ja antakaa sen kulkea verkkoon esteettä. Kun tunnette Kodin rakkauden, antakaa sen palata itsellenne, sillä jokaisella teistä on tuo yhteys Rakkauden Verkkoon. Tietäkää, että tunnette sydämen energiaa, sillä juuri se yhdistää Kodin energian. Tietäkää, että te yhdistytte suoraan meidän sydämiimme.

Tiedätkö kuka olet? Me tiedämme. Me kannamme tuota visiota rakkaudesta sinua ja suurenmoisuuttasi kohtaan, kunnes tulee päivä jolloin pystyt kantamaan sitä itse. Biologisessa kuplassa, jossa asut, et pysty näkemään kuinka suurenmoinen todella olet, mutta me pystymme. Se on meidän tehtävämme. Juuri siitä syystä esitämme nämä käsitteet teille juuri nyt. Olette valmiit.

Hyvin pian tulette huomaamaan, että teidät vedetään seuraavaan ulottuvuuteen, sillä aluksi opitte näkemään. Muutatte näkökulmaanne ja sitten opitte hyväksymään sen todellisuuteenne ja muutatte todellisuuttanne. Nuo toiminnat saavat teidät muuttamaan ulottuvuutenne tasoa. Kun muutatte ulottuvuutenne tasoa, pyritte ensimmäiseksi saamaan muut ihmiset näkemään oman suurenmoisuutensa. Monet teistä kysyvät nyt: “Miksi emme tekisi sitä nyt heti?” Juuri sen kysymyksen mekin kysymme teiltä.

Ainutlaatuisen Kauneuden Löytäminen

Jokainen teistä on ainutlaatuisen kaunis uskomattomalla tavalla. Jokainen teistä on erilainen kuin muut. Kun löydätte tuon kauneuden jokaisesta henkilöstä, voitte jakaa sen ja heijastaa sen takaisin auttaaksenne muita seisomaan omassa energiassaan. Vaikka ei ole mahdollista vetää syrjään verhoa, jotta voisitte nähdä keitä todella olette, on mahdollista antaa teille muistutuksia. On mahdollista nähdä välähdys todellisesta olemuksestanne ja todellisesta kauneudestanne. Sanomme teille, että myös teillä on mahdollisuus antaa tuo lahja muille ihmisille. Ne ovat Ihmisenkelin tekoja. Ne ovat tekoja, jotka vetävät teidät nopeasti viidenteen ulottuvuuteen ja taikuuteen, joka saa kaiken liikkeelle.

Siitä hetkestä alkaen kun koette vaikeita aikoja, kun tunnette jumalallista tyytymättömyyttä, kun mietitte oletteko oikealla polulla, kysykää itseltänne: “Onko minun mahdollista muuttaa näkökulmaani? Jos on, onko mahdollista muuttaa todellisuuttani?” Sitten saatatte huomata, että ulottuvuutta vaihtaessanne ongelma ei oikeastaan olekaan ongelma. Se saattaa kadota itsestään tai muuttua joksikin ihanaksi. Mestarien työkalut tomivat hyvin. Muuttakaa näkökulmaanne. Sallikaa sen tulla todellisuudeksenne. Se saa aikaan teidän siirtymisenne korkeampaan ulottuvuuteen Uudelle Maa-planeetalle.

Tulevina päivinä Maa-planeetalla tulee olemaan lämmintä. Tulevat päivät lämmittävät kaikkien niitten sydämiä, jotka avautuvat uudelle energialle. Saatatte löytää sekasortoa—saatatte löytää vaikeuksia tiivistyneessä energiassa, jota planeetallanne on nyt—tai saatatte löytää syyn astua eteenpäin uusiin mahdollisuuksiin. Siunatkaa negatiivista energiaa ja muuttakaa sen näkökulma. Asetitte sen paikalleen tietystä syystä. Etsikää kaikelle negatiiviselle energialle positiivista käyttöä ja tulette kulkemaan mestareina joka päivä.

Tervetuloa Kotiin, tervetuloa Kotiin, tervetuloa Kotiin. Jaamme kanssanne nuo ihastuttavat työkalut, ideat, käytännön taikuudet ja käsitteet Kotoa, koska te olette valmennuksessa, rakkaat sielut. Te olette siinä kehityksenne vaiheessa, jolloin olette astumassa korkeampiin värähtelyihin, ja sellaisina teistä tulee Ihmisenkeleitä, jotka lopulta ottavat tehtävämme hoitaakseen. Enää ei ole meidän tehtävämme puuttua enkeleinä maailmanne asioihin. Nyt on teidän tehtävänne olla pyydettäessä läsnä toinen toisillenne. Teidän tulee aloittaa työskentely toistenne kanssa, eikä mene kauankaan ennen kuin otatte enkelin roolin ja ryhdytte enkeleiksi toiselle vapaan valinnan planeetalle.

Istuessanne huipulla tuntien lisääntynyttä energiaa, jumalallista tyytymättömyyttä, kaikki mahdollisuudet, innostusta siitä mitä on tulossa, ja katsotte edessänne aukeavaa tietä, muistutamme teitä yksinkertaisesti nauttimaaan matkasta. Kyse ei ole siitä minne olette menossa. Kyse ei ole siitä mitä vuoren juurella on, tai siitä mitä teet sinne päästyäsi. Kyse on matkasta nauttimisesta. Se matka saa alkunsa jumalallisen tyytymättömyyden tunteesta, jota tunnette tänään. Nauttikaa siitä. Astukaa siihen. Syleilkää sitä. Antakaa sen olla omanne.

Mitä suurinta kunnioitusta tuntien jaamme nämä viestit kanssanne toivoen, että otatte niistä yhden jalokiven ja käytätte sitä jotenkin jokapäiväisessä elämässänne. Käyttäkää niitä tehdäksenne elämästänne jollakin tavalla parempaa; tullaksenne intohimoisemmiksi; tullaksenne onnellisemmiksi kulkiessanne noissa fyysisen tason biologisissa kuplissa; tunteaksenne vähemmän kaipuuta Kotiin, sillä te olette Kotona ja kiitämme teitä täällä olostanne. Tuntekaa ylpeyttä siitä keitä olette, kulkekaa ylväinä joka päivä ja muistakaa kohdella toisianne kunnioittaen. Ravitkaa toisianne aina kun mahdollista. Muistakaa että pelaatte Peliä ja sen on tarkoitus olla hauskaa. . . ja pelatkaa hyvin yhdessä.

Espavo.

Ryhmä

 

Sydämen Yhdistäminen

Tunteiden Polaarisuuden Kokemista

Barbara Rother

 

Ajattelen jatkuvasti, että kun elämä hiljentää vauhtiaan, minulla on aikaa tehdä kaikki asiat joita olen aikonut tehdä. On se sitten kirjan kirjoittamista, museoon menemistä, liikuntaa tai ajan viettoa ystävien kanssa. Olen onnistunut siirtämään kaiken tuonnemmaksi ajattelemalla että jonakin päivänä löydän aikaa niille. Sanonta ”elämä on sitä mitä tapahtuu silloin kun sinulla on kiire tehdä suunnitelmia” on saanut minut aina hymyilemään. Tiedän että juuri nyt on aika ottaa elämä omiin käsiini, tehdä se mitä haluan luoda ja lopettaa odottamasta oikeaa aikaa. Nyt on aika elää elämääni ja ohjata tulevaisuuttani. Kuinka jännittäviä ovatkaan mahdollisuudet!

Tänä uutena vuotena aion kiittää elämästäni jokaisena päivänä. En halua jättää huomaamatta yhtäkään elämän antamaa lahjaa. Olen kiitollinen jokaisesta hetkestä. Lupaan itselleni että jokaisen uuden päivän alussa kiitän terveydestäni, uudesta kodistani, työstäni, rakastavasta perheestä ja ystävistä. Kiitän siitä kuinka siunattu olen elämässäsi ja samalla lähetän rakkautta ja kiitollisuutta ihmisille jotka ovat kokeneet vähemmän iloisen elämän kuin minä.

Silti, hiljattain olen vaipunut siihen mitä Ryhmä nimittää jumalalliseksi tyytymättömyydeksi. Ajattelin itsekseni että mikä ihme minua vaivaa? Minulla on kaikki tunteakseni itseni onnelliseksi mutta silti tunnen sydämessäni alakuloisuutta. Luulin että tämän täytyy olla hengen tapa tasapainottaa minua. Suuret muutokset tuovat mukanaan tunteiden polaarisuuden. Olen ollut niin korkealla hiljattain tapahtuneen muuttomme johdosta. Olemme saaneet nauttia perheen ja ystäviemme vierailuista. Minä olen saanut aikaa olla kotona mutta silti olen tuntenut tyytymättömyyttä ajoittaista ärtymystä. Olen tuntenut epämukavaa odotusta tulevaa vuotta kohtaan. En ole tuntenut oloani mukavaksi sen suhteen mikä olen. Tämä ei ole se optimistinen henkilö joka pyrin olemaan. Tuntuu kuin olisin väliaikaisesti kadottanut intoni elämään. Vaikka en ole henkilö, joka on taipuvainen vaipumaan masennukseen, minulla on viime aikoina ollut sellaisia hetkiä.

Olen tuntenut sietokykyni olevan kaikkien aikojen aallonpohjassa. Näinä aikoina tunnen tarvetta lausua mielipiteeni, vaikka tiedostan että kommunikointitaitoni voivat olla huonoimmillaan tämän stressin aikana. Minulle on tärkeää ilmaista mielipiteeni kun olen eri mieltä sen sijaan että pitäisin tunteeni sisälläni ja kasvattaisin ärtymystä. Vaikka tiedän sen olevan sisäninen totuuteni, se ei näytä tulevan sydämestäni kun tunnen tällä tavalla.

Olen huomannut että joskus kun tunnen oloni epämukavaksi, kävely ulkona pihallamme ja uudessa naapurustossamme kohottaa sieluani. Joskus teen automatkan löytääkseni tämän paikan kauneuden jota nykyisin kutsun kodikseni. Olen huomannut että tämä kevyt näkökulman muutos todellisuudessani voi kääntää päiväni positiivisemmaksi. Näiden kolminaisuustyökalujen ansiosta tiedän nyt miten keskittää itseni takaisin henkiseen perustaani. Pystyn koskettamaan omaa käsitystäni hengestä milloin tahansa kun tunnen oloni kurjaksi yksinkertaisesti muuttamalla näkökulmaani elämään. Tiedän että pystyn yhdistymään tuohon osaan itsestäni milloin tahansa kiitollisena ja tietäen että elämän lahjat ovat aina odottamassa, kun olen valmis hyväksymään ne.

Odotan innolla matkojemme alkamista koska sen antaa minulle mahdollisuuden yhtyä henkiseen perheeseemme kasvotusten. Tiedän että tämä palauttaa minut näkemään keskittyneesti mihin olen menossa elämässäni. Tämä on vain epämiellyttävä ajanjakso ennen kuin alan kasvaa taas. Ehkä nämä ovat vain kasvukipuja joita koen löytäessäni seuraavan tason itsestäni. Ennen kaikkea, lupaan olla ottamatta itseäni liian tosissani. Naurulla on kyky poistaa ei-toivotut tunteet. Kun tunnen olevani poissa tasapainosta, huomasin että huomion kiinnittäminen pois itsestäni auttaa. Auttamalla muita ympärilläni, autan itseäni muistamaan kuka olen. Tiedän että nämä vaikeuksien ajat ovat tilapäisiä. Toivon, että jakamalla tunteeni olen auttanut muitakin huomaamaan etteivät he ole yksin jos ovat olleet tunteiden vuoristoradassa. Me kaikki tulemme saamaan takaisin hyvänolontunteemme ja optimismimme ja pystymme nauttimaan täysin niistä ihmeistä, joita luomme tänä uutena vuotena.

Rakkautta ja Valoa,

Barbara

 

Tekijänoikeusilmoitus:
Materiaalia käytettäessä tämä teksti liitettävä mukaan. Copyright 2005 Steve Rother. Tämä tieto on tarkoitettu levitettäväksi ja sitä saa vapaasti levittää, kokonaisuudessaan tai osittain, edellyttäen että tämä huomautus liitetään mukaan. Materiaalia saa käyttää sillä ehdolla, että kaikki oikeudet, sisältäen myös käännetyn materiaalin tekijänoikeudet, säilyvät alkuperäisellä tekijänoikeuden haltijalla. Lisätietoa Ryhmästä löytyy täältä: http://www.espavo.org tai soittamalla Lightworkeriin + 1 (702) 871 3317.
Kiitos, että autat levittämään Valoa!