Marraskuun 2004

Lemurialaisen Energian Varasto
Käytännön Taikoja-sarja

 

Tämä viesti Ryhmältä annettiin syyskuun 18. päivänä, samana päivänä kuin Rakkauden Verkko -kokeilu suoritettiin. Rakkauden Verkon aktivointiin osallistui yli 200 000 osanottajaa eri puolilta maapalloa. Se oli todellinen sydämien yhdistäminen avataksemme uuden verkon meidän kaikkien käyttöön. Viesti Ryhmältä, jossa osoitettiin käytännöllisiä tapoja käyttää tätä uutta yhteyttä, esitetään alla. Se myös merkitsee ensimmäistä viestiä uudessa sarjassa, jota he kutsuivat nimellä  Käytännön Taikoja (Practical Magic). Tieteelliset tulokset tästä maailmanlaajuisesta kokeilusta löytyvät espavo.org-sivujen Rakkauden Verkko -osiosta.

Iloista Luomista

Steve Rother
Ryhmän puhemies

 

Terveiset Kotoa

Olette luoneet Kodin tänä päivänä. Olette nyt yhteydessä jokaiseen toisistanne. Alatte nähdä asioita, joita ette aiemmin ole nähneet. On koittanut uusi aika. On koittanut uusi aikakausi. Rakkauden energia yhdistää nyt jokaisen teistä. Olette luoneet ihmeen tilassa, joka on nyt edessänne.

Se, mitä tarjoamme teille tänä päivänä, on vain jokunen uusi peli pelattavaksi juuri luomassanne ihmeessä. Annamme teille joitakin ideoita siitä, miten voitte aktivoida verkkoa edelleen ja käyttää sitä käytännön pohjalta. Kaikki se tieto mitä olemme teille antaneet vuosien mittaan, on vain sanoja paperilla. Totuus on, ettei sillä ole mitään vaikutusta ennen kuin sovellatte sitä käytäntöön. Tänään näytämme teille miten voitte käyttää Rakkauden Verkkoa ja luotuja yhteyksiä käytännön taikoihin. Kyse on käytännön sovelluksista uuden yhteyden hyödyntämiseksi.

Tästä päivästä lähtien keskitymme pitkälti puhumaan ihmiskunnan korkeammalle muodolle. Tulette huomaamaan tämän samoin kuin mekin. Oma toimintanne ja halukkuutenne sekä aikomuksenne ottaa käyttöön omat yhteytenne sydänten välillä ovat saaneet meidät tekemään muutoksia tavoittaaksemme teidät korkeammalla tasolla tästä päivästä lähtien. Te olette uusi ihmiskunta. Te olette valittuja, sillä olette valinneet olevanne täällä juuri tällä hetkellä. Te olette niitä, jotka tekivät kaikkensa varmistaakseen olevansa täällä juuri tällä hetkellä, jotta voisitte auttaa ihmeen tapahtumisessa. Ja täällä te nyt olette. Ihme on nyt paljastumassa.

Käytännön Taikoja

Niinpä tämänpäiväisellä käytännön taialla on tekemistä Rakkauden Verkon muodostavan energian vahvistamisen kanssa, sillä olemme nyt aloittaneet. Samoin kuin mikä tahansa muukin luomus, kuten suurenmoinen maalaus, soitettava musiikki tai kirjoitettava kirja, mikäli luomus kadottaa yhteyden muihin ihmisiin, silloin se hajoaa ja haihtuu pois. Se kulkeutuu aikakirjoihin “suurena välähdyksenä, jota ei tapahtunut”. Vaikka emme yleensä tee ennustuksia, ennustamme, että tämä uusi yhteys tulee kasvamaan, eikä haihdu pois. Nyt jokaisen teistä tulisi hyödyntää sitä jotenkin käytännössä, sillä vain siten tämä uusi energia voidaan ankkuroida Maa-planeetalle. Rakkauden Verkon luonteeseen kuuluu, että kun käytätte tätä uutta energiaa elämässänne, varmistatte että yhteys vahvistuu. Niinpä jaamme kanssanne joitakin mahdollisuuksia hyödyntää energiaa käytännön tasolla. Tämä viesti aloittaa uuden sarjan, jota kutsumme Käytännön Taikoja -sarjaksi.

Vesienergian Jakelu

Jotta voisitte nähdä asian eri perspektiivistä, palataanpa aikaan, jolloin monet yhteisöistänne Maan päällä olivat muodostumassa. Silloin tällöin kokoonnuitte korkeaenergisiin paikkoihin. Nämä olivat varhaisia Maa-planeetan asukkaita, joita energiatiivistymät vetivät puoleensa. Itse asiassa he sillä tavoin määrittelivät useimpien nykyisinkin olemassa olevien suurkaupunkien sijainnit. Monet ihmiset muuttivat asumaan samoille seuduille, joskus hyvien metsästysmaitten takia tai koska alue tarjosi turvaa ja suojaa luonnonvoimilta. Paikoitellen asuitte luolissa, toisaalla taas muodostitte vain pieniä kaupunkeja tasaiselle maalle. Kaikki nämä asutustyypit saivat alkunsa energeettisistä paikoista, jotka yhdistivät ihmisiä. Itse asiassa ne olivat ensimmäiset muodot siitä minkä te nyt tunnistatte Rakkauden Verkoksi.

Silti tällainen ryhmien asumaan asettuminen on aina ollut haasteellista. Sen energian jakaminen, mitä te kutsutte “vedeksi”, on ensiarvoisen tärkeää, jotta ihmisryhmä tuntisi yhteenkuuluvuutta ja voisi kasvaa. Veden on tärkeää virrata tasaisesti koko yhteisön läpi. Mikäli tämä saavutetaan, on pystytty luomaan perusta, jolle kaupunki voisi kasvaa. Sama koskee Rakkauden Verkkoa, vaikka kyseessä onkin eri tyyppinen energian muoto. Vesi on perusenergiaa, jonka on virrattava, jotta ihmiset voisivat kukoistaa. Me näytämme tämän suhteessa siihen mitä olette tehneet tänä päivänä. Rakkauden Verkko on vesijohto, joka sallii veden virrata.

Ihminen ei enää etsi keskitettyä sijaintia ja siten joukkojen tuomaa voimaa. Nykyisin pyritään yhdistymään muihin, olitpa missä hyvänsä. Tämän edistysaskeleen te olette saaneet aikaan kehityksessänne saapuessanne tänne juuri nyt. Niin juuri on tapahtumassa. Ja näin toimiessanne siitä tulee taikuutta. Siitä kaikesta muodostuu “käytännön taikoja”.

Opitte jotakin ihmiskunnan alkuvaiheessa, ollessanne varhaisia äärettömiä olentoja äärellisessä muodossa, sillä päädyitte tekemään joitakin hyvin taianomaisia asioita. Eräs asia, jonka opitte tekemään veden suhteen, oli altaan luominen pysyvän vedensaannin varmistamiseksi kaikille. Tällöin loitte suuria altaita veden kokoamiseksi koko yhteisölle niin, että se voitaisiin jakaa tasapuolisesti kaikille. Tämä auttoi kaupunkejanne kasvamaan. Tämä auttoi yhteisöjen perustamista yhdistämällä sydämet erittäin käytännöllisellä tasolla, kasvamaan seuraavalle tasolle ja kehittymään ihmisen muotoon.

Lemurian Ylösnousemus

Pyydämme teitä nyt harkitsemaan saman asian soveltamista Rakkauden Verkkoon. Todellisuudessa se on käsite, jota on käytetty jo Lemurian ajoista lähtien. Lemuria oli pitkälle kehittynyt sivilisaatio. Se oli niin pitkälle kehittynyt, etteivät lemurialaiset tarvinneet monia niistä asioista, joita te uskotte tarvitsevanne tänäkin päivänä. Monet teistä ovat olleet täällä Lemurian ja Atlantiksen päivistä asti. Monilla teistä on käsityksiä siitä millaista tuolloin oli ja miksi olette täällä nyt ja mitä tekemässä. Haluaisimme korjata joitakin noista käsityksistä, sillä on kirjoitettu laajalti, että Lemuria vajosi valtamereen. Me kerromme teille, ettei se tapahtunut aivan tuolla tavalla, sillä Lemurian sielut olivat niin kehittyneitä, että heistä tuli lapsenomaisia.

Kun ihmiset kehittyvät niin pitkälle, että muuttuvat lapsenomaisiksi, Maapallosta tulee hyvin vaikea paikka asua. Lemurian manner ei vajonnut. Sen sijaan Lemuria nousi korkeammalle värähtelytasolle. Vielä tänäkin päivänä Lemuria on samassa fyysisessä paikassa, jossa se on aina ollut. Se on vain korkeammalla värähtelytasolla, mikä sijoittaa sen toisenlaiseen ulottuvuuteen aika-avaruudessa, joka tukee Lemurian kehittyneitä olentoja. Näin tapahtui kaikkien aikomuksesta, jokaisen yhdistymisestä muihin, sillä ymmärrettiin, että ihmiskunta kokonaisuudessaan oli tuolloin saavuttamassa tason, joka mahdollisti siirtymisen seuraavalle värähtelytasolle.

Ne teistä, jotka olitte paikalla noina taianomaisina Lemurian aikoina, päätitte lähteä pitämään ovea auki. Menitte edeltä ja loitte tuon tilan, mutta se mitä ette ymmärtäneet, oli ettei Universaali Energia koskaan tue erottelua. Vaikka teitte niin täydestä sydämestänne, oli kyse erottelusta, mikä tuolloin sai alkunsa ja lopulta johti Atlantiksen uppoamiseen.

Noihin aikoihin oli joitakin taianomaisia asioita joita käytitte kehittyneinä sieluina sydänenergiasta käsin. Ajan mittaan jaamme nuo työvälineet kanssanne, sillä olette nyt valmiit kuuntelemaan. Olette nyt valmiit ottamaan nuo työvälineet jälleen käyttöön.

Lemurialaisen Energiavaraston Salaisuus

Yhden noista työkaluista jaamme kanssanne tänään. Se on mahdollista nyt, kun olette aktivoineet Rakkauden Verkon. Se on Lemurialaisen Energian Varasto. Se on ollut käytössä hyvin pitkään. Hyvin samalla tavoin kuin olette löytäneet keinoja kerätä ja jakaa vesienergiaa kaupungeissanne, käytätte nyt tuota samaa keinoa kerätäksenne ja jakaaksenne elämänvoiman energiaa.

Meistä on hyvin mielenkiintoista, että kanavoijamme vaimoineen elää nyt Las Vegasissa, jossa on meneillään viiden vuoden kuivuus. Paikallisia asukkaita motivoidaan löytämään keinoja jakaa vettä tehokkaammin. Tämä jakelu tulee määräämään alueen tulevan kasvun. Ja tähän siirtyessänne teillä on samat mahdollisuudet Rakkauden Verkon suhteen. Lemurialaisen Energian Varaston luominen ja uudelleenluominen on nyt jokaisen teistä ulottuvilla Rakkauden Verkon ansiosta. Tuo yhteys—tuo sydänten yhteys, joka sallii jokaisen teistä yhdistyä toisiin sydämiin—on nyt 177 kertaa vahvempi kuin se oli vain muutama tunti sitten.

Tuon lisäyksen myötä se, että annatte energian kulkea lävitsenne ilman että se muodostuu ylivoimaiseksi kestää, on seuraava tehtävänne. Teidän tulee sisällyttää tuo energia itseenne kulkiessanne eteenpäin, sillä tuon energian merkitys evoluutiopyörässänne ja paikkanne universaalissa historiassa määräytyy sen käytäntöön soveltamisen kautta. Sanomme teille tämän: Ne ylösnousseet lemurialaiset ovat kanssanne tänä päivänä. He tarkkailevat jokaista liikettänne, sillä teillä on nyt mahdollisuus ottaa tuo energia—tuo rakkaus, tuo sydänten yhteys—ja soveltaa sitä käytäntöön jokapäiväisessä elämässänne. Tämä oli heidän tarkoituksensa alun alkaen. Ehkä nyt pystytte näkemään sen evoluutioympyrän suuruuden, joka on sulkeutumassa tänä päivänä. Kaikki simät katsovat teihin.

Niille teistä, jotka ovat inkarnoituneet elämä elämän jälkeen tuodakseen takaisin tuon Lemurian energian, se mitä sanomme suraavaksi on jo tiedossa syvällä olemuksenne sisällä. On olemassa varastoalue, joka risteytyy kaikkien todellisuusulottuvuuksien kanssa. Ja se on Lemurialaisen Energian Varasto. Kuten kaikki varastot, mitä enemmän energiaa tuohon laitokseen sijoitetaan, sitä enemmän sieltä riittää kaikille. Tuon energian jakelumahdollisuuksien lisääminen johtaa kokonaisuuden nopeampaan etenemiseen. Tämä yksittäinen tekijä auttaa ihmiskunnan kollektiivista värähtelyä nousemaan enemmän kuin arvaattekaan.

Energia Ei Tunne Puutetta

Tietäkää, että puute on vain kaksinaisuuden illuusio. Energia on runsauden ilmentymä; siksi ei ole mahdollista että energiasta olisi pulaa. On vain mahdollista rajoittaa energian jakelua. Niinpä pyydämme teitä nyt harkitsemaan Rakkauden Verkon energian jakamista. Käyttäkää sydämiänne yhdistyäksenne kaikkiin muihin Rakkauden Verkossa. Tietäkää, että on erityinen paikka nimeltä Lemurialaisen Energian Varasto ja teidän tehtävänne, niin halutessanne, on kasvattaa tuota varastoa.

Varatkaa aikaa joka päivä, kun olonne on hyvä ja energinen, kun tunnette rakkauden sykkivän lävitsenne, ja lähettäkää energiaa tuota varastoa kohti. Tulette huomaamaan mitä “energia ei tunne puutetta” todella tarkoittaa, sillä vaikka itse annattekin energiaa, huomaatte itse täyttyvänne samanaikaisesti. Ja joka kerran kun tunnette rakkauden energiaa mistä tahansa lähteestä, mistä tahansa syystä, käyttäkää pieni hetki varastoidaksenne tarkoituksellisesti pieni pala tuota kaunista energiaa. Ei, ei tarvitse meditoida kolmea tuntia päästäkseen tuohon tilaan. Sulkekaa vain silmänne ja sallikaa sen tapahtua. Olette aivan uskomattoman taianomaisia!

Inhimillisyydestänne johtuen saattaa tulla päiviä, jolloin olette väsyneitä eikä teitä innosta lisätä energiavarastoa. Saattaa tulla päiviä, jolloin ette voi hyvin, kun putoatte vastakkaiseen polariteettiin ja pyritte tekemään asioita joissa ennen olette onnistuneet yhä uudelleen, mutta nyt epäonnistutte. Noina päivinä pyydämme teitä kääntymään sen saman varaston puoleen, sallien itsenne täyttyä siitä käsin täydellisesti. Tietäkää, ettei ole mahdollista käyttää varastoa loppuun, sillä energia ei tunne puutetta. Juuri energian liike saa sen kasvamaan. Harjoitelkaa tätä ja pian huomaatte, että energianne on mahdollista palauttaa hetkessä. Energianne voi muuttua ja teillä on nyt sellaisia uusia kykyjä työskennellä fyysisen biologiakuplanne energiarakenteen sisällä, joita teillä ei aikaisemmin ole ollut. Tämä on käytännön taikuutta ja se on ulottuvillanne ennennäkemättömillä tasoilla sen ihmeen johdosta, jonka olette saattaneet liikkeelle tänä päivänä.

Ihmisillä On Ongelma Todellisuuden Ymmärtämisessä

Ihmisillä on ongelma todellisuuden kanssa. Luulette sen olevan todellista. Ei se ole sitä. Ette te ole erillisiä toisistanne. Olette osa toinen toistanne. Kantamanne unohduksen verho sallii teidän pelata Peliä inhimillisessä biologisessa kuplassa. Juuri se estää teitä näkemästä, että te kaikki jaatte tietoisuusvirran, joka yhdistää teidät kaikki. Tuo virta on nyt paremmin lähestyttävissä kun olette tietoisesti pyrkineet aktivoimaan Rakkauden Verkon. Ymmärtämällä ajatus Lemurialaisen Energian Varastosta, pystytte soveltamaan sitä käytäntöön päivittäin.

Kuten kaikessa, ei tässäkään ole mitään sääntöjä, joita noudattamalla pääsisi käsiksi Lemurialaisen Energian Varastoon. Emme käske teitä esimerkiksi astumaan kolmea askelta eteenpäin, koskettamaan sitten toisella polvella lattiaa, siirtymään oikealle, kääntämään ovenkahvaa ja astumaan sisään, sillä siten ette löydä perille. Teidän on itse määritettävä polkunne sinne. Tässä on voimaantumisen toinen aalto. Mikä toimii juuri sinulle? Aikomuksesi, käytännön sovelluksesi näistä hyödyllisistä työkaluista on täysin riippuvainen itsestäsi. Leikittele sillä. Uskalla tehdä virheitä kuten Lemurian lapsetkin tekisivät. Tehkää paljon hyviä virheitä ja saakaa selville mikä toimii itsellenne.

Jo se että tiedostatte Lemurialaisen Energian Varaston olemassaolon—että Rakkauden Verkon piirissä on paikka, jonne voi varastoida energiaa omaan käyttöönsä ja jakaa sitä kaikkien ihmisten kanssa ympäri maailmaa—on ensimmäinen askeleenne Ihmisenkeleiksi tulemisessa. Se on askel omassa kehitysprosessissanne, joka sallii teidän antavan jotakin kaikkien käyttöön. Ja näin toimien ravitsette itseänne enemmän kuin pystytte käsittämään. Se saa teidät loistamaan. Se saa teidät hehkumaan. Se tekee teistä Valotyöläisiä.

Suuren Suunnitelman Kirjoittaminen

Se on liikkeessä tänä päivänä. Olemme niin kovin innoissamme liikkeestänne. Olemme haltioissamme ja niin ylpeitä teistä. Te ette voi kuvitellakaan, sillä luulette istuvanne jossakin pienessä ryhmässä tai yksin huoneessa. Ette kuitenkaan ole. Kaikki maailmakaikkeuden silmät kohdistuvat teihin kun yhdistätte sydämenne. Aikomuksenne tehdä niin on kohottanut teidät. Tietäkää, ettei ole mitään suurta suunnitelmaa valmiina, vaan te olette kastaneet sulan musteeseen ja pitelette sitä pergamenttipaperin yllä, emmekä malta odottaa mitä kirjoitatte. Pelinne on edennyt jatkoaikaan. Nyt ei ole mitään rajaa sille mitä pystytte tekemään, sillä olette etenemässä ihmiseksi tulemisesta Ihmisenkeleiksi tulemiseen. Ei kestä kauaakaan kun sen jälkeen siirrytte enkelimaailmaan ja teistä tulee enkeleitä toiselle vapaan valinnan planeetalle. Se on se mitä on tapahtumassa. Te olette nyt harjoittelijoita, emmekä malta odottaa nähdäksemme sen turhautumisen jonka tulette kokemaan, saman jota me nyt koemme! Ja kun kuulette olkanne takaa arvoituksellista naurua, tietäkää että se olemme me, sillä tulemme olemaan läsnä mitä suurimmalla rakkaudella.

Uskotko?

Olemme tarjoilleet teille käytännön taikoja Lemurialaisesta Energian Varastosta. Kaikki on kiinni itsestänne, kuten aina. Se on vain yksi käytännön taikoina pitämistämme työkaluista, joita te voitte käyttää. Tulemme käyttämään noita sanoja usein tulevaisuudessa, sillä hiljattain kysyimme teiltä:“Uskotko?” Ja sitten kysyimme:“Uskotko taikuuteen?” Ja sitten kysyimme tärkeän kysymyksen:“Uskotko taikuuteen itsessäsi?” Ja kaikki pudistitte päätänne “Kyllä.” Olette valmistaneet näyttämön edessä odottavaa käytännön taikuutta varten. Korkein aikomuksemme on olla täällä enkeleinä, levittäen siipemme jotta voisimme heijastaa teidän suurenmoisuuttanne.

Olemme liittyneet seuraanne tänään mitä suurinta kunnioitusta tuntien ja katselemme luomaanne ihmettä. Olette saaneet aikaan jotakin, mikä ylittää oman värähtelytasonne käsityskyvyn. Kaikki silmät kaikilla värähtelytasoilla ovat katselleet mitä olette tehneet tänä päivänä. Olkaa ylpeitä. Seiskää ylpeyttä tuntien Kodin rakkaudessa. Seiskää omassa totuudessanne. Kantakaa sitä energiaa, joka olette ja jakakaa se avoimesti, rakkaudella, kaikkien kanssa jotka haluavat ottaa sen vastaan. Asettakaa tuo energia Rakkauden Verkkoon ja kun sydämenne vuotaa ylitse, lähettäkää rakkausenergiaa Lemurialaisen Energian Varastoon tietäen, että se on siellä turvassa ja se tullaan jakamaan hyvin.

Mitä suurimmalla rakkaudella pyydämme teitä kohtelemaan toisianne kunnioituksella, muistamaan E-tekijä ja ravitsemaan toinen toistanne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että pelaatte peliä ja sen on tarkoitus olla hauskaa. Pelatkaa hyvin yhdessä.

Espavo.

Ryhmä

Aloitamme piakkoin kuukausittaisten Beacons of Light-viestien säännöllisen lähetyksen uudesta päämajastamme Las Vegasista, Nevadasta. Jokaisen lähetyksen aluksi käytämme tästä lähtien hetken yhdistyäksemme Rakkauden Verkkoon ja lähetämme energiaa varastoon. Uskotko taikuuteen? Katsohan mitä nyt tapahtuu!

Isoin Halauksin ja kevyin tönäisyin

Steve Rother

Ryhmän Puhemies

 

SYDÄMEN YHDISTÄMINEN

Kiitollisuus Oman Todellisuuden Valitsemisesta

Barbara Rother

Kun istun toimistossani uudessa kodissamme Las Vegasissa, minä arvostan elämää. Me muutimme tänne San Diegosta vähän ennen kuin lähdimme ihmeelliselle kolmen viikon matkallemme Israeliin ja Turkkiin. Asettuessani uuteen todellisuuteeni, matkamme tuntuu kuin unelmalta nyt. Katsoessani ulos ikkunasta näen kauniita lumihuippuisia vuoria. Ajattelin ennen, että tämä alue ei ole mitään muuta kuin pelkkää erämaata, kaktuksia ja kuumuutta. Se paljastaa monia yllättäviä osa-alueitaan joka päivä. Se on muistuttanut minua olemaan tuomitsematta ja pysymään avoimena monillea odottamattomille lahjoille, joita elämällä on tarjottavanaan. Las Vegas ja minä opimme tuntemaan toisiamme.

Toinen muistutus valitsemastani todellisuudesta on valita oma totuuteni. Odotin tälle vierailulle Israeliin menoa avoimin sydämin. Viime vuonna, kun olimme suunnitelleet menevämme sinne, se ei käynyt toteen. Tunsin ettei ollut aika mennä sinne, vaikka kuinka paljon halusinkin yhdistyä henkiseen perheeseemme siellä. Sallin pelon päästä sydämeeni ulkopuolista lähteistä, kuten hyvää tarkoittavilta ystäviltä, tv-uutisista ja sanomalehdistä. Hyväksyin tämän totuudekseni Israelista.

Vaikkakin tunsin pelkoa, muut asiat estivät meitä matkustamasta sinne. Stevellä ei ollut epäilyksiä siitä, etteikö olisi ollut turvallista mennä sinne, mutta hän sai apua Ryhmältä. Minun pitäisi oppia jo se, etten epäilisi sitä tietoa mitä hän saa. Me olimme surullisia ja otettuja sähköposteista joita saimme ihmisiltä Israelista, joissa he toivat julki pettymystään siitä, että peruimme matkamme sinne.

Tänä vuonna kaikki yksityiskohdat sopivat yhteen, ja minä laskin päiviä siihen kunnes liittyisin yhteen ihmisten sekä taianomaisen maan kanssa. Enkä ollut pettynyt. Siitä hetkestä lähtien kun Steve ja minä saavuimme, siihen hetkeen asti jolloin lähdimme, tunsin tunteen kuin olisin kotona ja rauhassa. Olin kyyneleissä kun meidän oli aika lähteä. Seminaarin aikana sanoin sydämestäni, että me tulisimme takaisin Israeliin. Saimme erittäin lämpimät suosionosoitukset tapahtumaamme kokoontuneilta ihmisiltä ja he toivottivat meidät tervetulleiksi takaisin. Tunsin rakkauden yhteyden.

Stevellä ja minulla oli muutama päivä aikaa tutkia aluetta kun vierailimme Jaffassa, sen toreilla, uimisesta (vai pitäisikö sanoa kellumisesta) Kuolleessa Meressä vierailulle Qumraan, mistä Kuolleen Meren kääröt löydettiin, ja tutkimusmatkalle Jerusalemiin, jossa oli sekoitus korkeasti latautunutta energiaa. Tiedän että meidän on palattava jotta voimme oppia tuntemaan tämän taianomaisen maan ja ihmiset paremmin. Todellakin, tunsin olevani kotona ja rauhassa. Ilmaisin heille, etten ymmärtänyt mistä kaikki olivat puhuneet tämän alueen ongelmiin viitaten. Tunsin vain sydämeni olevan auki vastaanottaakseen tämän suurenmoisen maan energiat.

Päivä sen jälkeen, kuin lähdimme kohti Turkkia, me näimme uutisissa että 16-vuotias itsemurhapommittaja oli tullut torille Tel Aviviin, jossa me olimme olleet. Itkin tapahtuman surullisuutta. Hetkeksi annoin peloille vallan ajatellen että olisin voinut olla siellä. Sitten minä tiedostin ettei se ollut minun kohtaloni. Lähetin rakkautta kaikille osallisille.

Olen päättänyt, etten elä pelossa vaan rakkaudessa. Israel, kuten mikä paikka tahansa maailmassa, on täynnä rakkauden ja pelon polaarisuutta. Meidän kaikkien täytyy valita todellisuutemme siellä missä elämme tai vierailemme. Minä valitsen levittää sitä rakkautta jonka tunnen tässä ihmeellisessä maassa ja jakaa sitä ihmisille joiden sydän on auki vastaanottaakseen sen. Minä valitsen kertoa kaikille sen että olen huomannut kuinka rauhallinen maa tämä on. Minä valitsen että keskityn rauhaan, en sotaan. Tämä on tapa jolla me kaikki voimme levittää rauhaa, yksi sydän kerrallaan.

Seuraavaksi matkustimme Ankaraan, Turkkiin. Me olemme olleet Istanbulissa kahdesti mutta Ankarassa on omat ainutlaatuiset energiansa. Ankara on Turkin pääkaupunki. Me tiesimme aikaisemmista käynneistämme Turkissa että tämä on maa missä ihmiset levittävät anteliaisuuttaan ja rakkauttaan kaikille niille jotka sinne tulevat. Meillä oli mahdollisuus käydä museoissa, jotka selittivät paljon maan historiaa, ja niiden ihmisten rohkeutta, jotka ovat aikaansaaneet näitä uskomattomia muutoksia.

Tällä vierailullamme esittelimme Kahdeksan Pyhää Huonetta.  Kuinka hauskaa olikaan, huone täynnä ihmisiä, avoimina muuttamaan heidän elämiään. Odotamme jo paluutamme Turkkiin ensi vuonna. Tarkoituksemme on pitää yhdistymisen kiertue. Aloitamme Ateenasta, Kreikasta, siitä jatkamme Istanbuliin, Turkkiin ja päätämme sen vierailulla Kyprokselle, missä energia on jaettu Kreikkalaisten ja Turkkilaisten kesken. Toivottavasti voimme tehdä oman osamme yhdistääksemme nämä osapuolet yhteen.

Minun suurin toiveeni elämässäni on osoittaa kaikille maailmassa ettei ole eroavaisuuksia ihmisten välillä. Me olemme kaikki samanlaisia sielujemme keskuksessa. Kuten Steve ja Ryhmä ovat sanoneet monta kertaa, kokeaksemme ykseyttä meidän täytyy keskittyä siihen millä tavoin olemme samanlaisia sen sijaan että keskittyisimme siihen millä tavoin olemme erilaisia.

Amerikassa valmistaudutaan Kiitospäivän viettoon. Tämä on päivä jolloin kokoonnumme ystäviemme ja perheidemme kanssa yhteen ja todella kiitämme niistä siunauksista joita olemme saaneet kuluneena vuonna ja siitä mitä meillä on nyt, ja siitä mitä odotamme tulevaisuudelta. Minusta on oikein sopivaa, että oma syntymäpäiväni osuu Kiitospäivän viikonlopulle. Kun kiitän kaikesta, mikä ympäröi minua, juhlin sitä kuka minä olen ja sitä kuka minusta tulee jokaisena päivänä. Minun suosikkisanontani on ”Elämä tulee aina vain paremmaksi ja paremmaksi.” Tämä on todellisuus jonka olen valinnut ja olen siitä kiitollinen…ja niin olkoon!

Rakkautta ja Valoa,

Barbara

 

Tekijänoikeusilmoitus:
Materiaalia käytettäessä tämä teksti liitettävä mukaan. Copyright 2004 Steve Rother. Tämä tieto on tarkoitettu levitettäväksi ja sitä saa vapaasti levittää, kokonaisuudessaan tai osittain, edellyttäen että tämä huomautus liitetään mukaan. Materiaalia saa käyttää sillä ehdolla, että kaikki oikeudet, sisältäen myös käännetyn materiaalin tekijänoikeudet, säilyvät alkuperäisellä tekijänoikeuden haltijalla. Lisätietoa Ryhmästä löytyy täältä: http://www.espavo.org tai soittamalla Lightworkeriin + 1 (702) 871 3317.
Kiitos, että autat levittämään Valoa!