Lokakuun 2004

Peli Poikki

 

Viime kuussa suoritimme Rakkauden Verkko -kokeilun ja se oli paljon voimallisempi kuin edes minä olin kuvitellut sen voivan olla. Me arvioimme  200 000 valotyöläisen maailmanlaajuisesti yhdistäneen sydämensä luodakseen uuden tavan kommunikoida. Tieteelliset tulokset sekä tiedotus seuraavasta kerrasta, jolloin toistamme tämän maailmanlaajuisen yhdistymisen, julkaistaan espavo.org -sivujen Rakkauden Verkko -osassa niin pian kuin se on mahdollista. Kiitokset teille tuestanne sekä osallistumisestanne. Kuten Ryhmä niin mielellään sanoi Beacons of Light -viestien alkuaikoina, ”Kun pidätte kaikki toisianne kädestä keskittyneenä aikomukseenne, muutatte maailmanne”. Kaikki järjestelykumppanit, Barbara, minä itse ja koko Lightworker -henkilöstö kiittävät teitä käsistämme kiinni pitämisestä kulkiessamme kohti tulevaisuutta yhdessä.

Kokeilun jälkeen Ryhmä antoi viestin, jonka he sanoivat olevan ensimmäinen uudessa Käytännön Taikoja (Practical Magic) -sarjassa. Minä olin innoissani tästä ensimmäisestä viestistä ja olin aikeissa julkaista sen tämän kuun Beacons of Light –Muistutuksia Kotoa- viestinä.  Mutta tuo kaikki muuttui eräänä aamuna Vancouverissa, Kanadassa, jolloin he herättivät minut aikaisin aamulla päivää ennen kuin meidän oli tarkoitus pitää seminaarimme. He kertoivat minulle, että Käytännön Taikoja -sarja aloitetaan vasta ensi kuussa, koska he halusivat tärkeän viestin julkaistavan nyt. Barbaran yhä nukkuessa, minä nousin ylös ja siirryin viereiseen huoneeseen sylimikrolleni ja kirjoitin seuraavan tekstin. Minulla on kunnia julkaista se nyt mitä suurimmalla rakkaudella.

Steve Rother,
Ryhmän puhemies

 

Tervehdys Kotoa

Rakkaat sielut, katselemme todella ylpeinä kuinka pelaamanne Peli vie teidät yhä lähemmäs ihmisoliota, joka on ottanut oman voimansa täysin haltuunsa. Silti aivan kohta joudutte moniin tienristeyksiin, joissa on suositeltavaa käyttää suurta harkintaa. Kuten olemme kertoneet teille monesti, tulevalla polulla ei ole vääriä tienhaaroja. Ja silti, tiedostavina luojina ja voimantuntoisina ihmisolentoina, teidän on tärkeämpää kuin koskaan ennen ottaa vastuu omasta todellisuudestanne valitsemalla oma polkunne sen sijaan, että vain tyytyisitte teille oletuksena annettuun polkuvaihtoehtoon. Siksi haluammekin keskeyttää näiden viestien normaalin rakenteen keskittääksemme huomionne joihinkin tärkeisiin asioihin. Kuten aina, emme koskaan pyrkisi neuvomaan teille mihin suuntaan kulkea tai mitä ajatella, sillä sellainen palvelisi vain voiman siirtämistä pois itseltänne. Kuitenkin katsellessamme kehitystä pelilaudallanne, huomaamme että saattaisi olla hyödyllistä jakaa kanssanne omat mielipiteemme joistakin tämänhetkisistä tapahtumista.

Jälleen on tärkeää muistuttaa teitä, ettei tulevaisuuden kertominen ole mahdollista, sillä ette ole vielä kirjoittaaneet sitä. Se mitä tässä tarjoamme, on välähdys suunnasta, jota kohti olette kollektiivisesti ihmiskuntana menossa. Mikäli haluatte muuttaa kurssia, huomioikaa tämä nyt. Tai jos haluatte säilyttää nykyisen kurssinne, tehkää se tietoisesti aikoen niinä luojina, joita olette.

Kristallilasten esiinmarssi

Maaplaneetalle syntyvät uudet lapset vaativat nyt enemmän huomiotanne kuin koskaan ennen. Kun vanhimmat uusista lapsista ovat siirtymässä aikuisuuteen, uusia yleiskäsityksiä tarvitaan jälleen oikean näkökulman saamiseksi. Aivan ensimmäisessä ja sitä seuranneissakin näitä lapsia koskevissa viesteissä lisäsimme tärkeän varoituksen näiden pitkälle kehittyneiden sielujen varalle. On eräs ihmiskunnalle tyypillinen ominaisuus, joka voi olla ja tulee olemaan erittäin tuhoisa kaikille uusille ihmisille tulevaisuudessa. Tämä ominaisuus on luontainen taipumuksenne henkiseen kilpailuun. Henkistä kilpailua on se perususkomus, että jokin värähtelytaso olisi toista parempi. Ihmisten kehitys viimeisten 10 000 vuoden aikana on kulkenut matalammista värähtelyistä korkeampiin. Mitä ette kuitenkaan muista on se, että ikuisuuksien ajan tuota ennen henkenne kehittyivät jatkuvasti pyrkimyksenään madaltaa värähtelytaajuuttaan, jotta voisivat pelata tätä teidän nyt pelaamaanne peliä. Silti tämä pitkään jatkunut liike kohti korkeampaa värähtelyä on istuttanut teihin perususkomuksen, että korkeampi värähtely on jotenkin parempaa kuin alhaisempi värähtely. Kun tuo peruskäsitys on ollut vakaasti juurtuneena paikoilleen, olette pystyneet nostamaan värähtelytasoanne ällistyttävällä nopeudella.

Nyt on tulossa aika omassa kehityksessänne, jolloin huomaatte totuutenne jälleen muuttuvan. Nyt on aika, jolloin tuo aikaisemmin hyödyllinen peruskäsitys voi itse asiassa muodostua kehityksenne esteeksi. Olette ehkä huomanneet, että olemme pitäneet kovaa ääntä Kristallilapsista ja heidän merkityksestään ihmiskunnalle sen jälkeen kun esittelimme heidät useita vuosia sitten. Käytimme tarkoituksella termiä Kristallilapset erottaaksemme heidät muista erityislapsista, Indigolapset mukaan lukien. Olemme sanoneet myös, ettei maan päälle ole syntynyt yhtään lasta, jolla olisi kaikki Kristallilasten ominaispiirteet. Tämä on kuitenkin muuttumassa. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että ensimmäiset kaikki tyypilliset piirteet omaavat Kristallilapset saapuvat peliinne vuoden 2005 loppupuolella. Heidän rakastavat vanhempansa piilottavat heidät ihmisten katseilta aivan samoin kuin on tapahtunut niiden maan päällä jo olevien lasten kanssa, joilla on osa Kristallilasten ominaisuuksista.

Nyt on aika, jolloin on ehdottoman välttämätöntä muistuttaa teitä alkuperäisestä varoituksestamme. Olette ehkä huomanneet, että viimeisen kahden vuoden aikana olemme puhuneet Kristallilapsista hyvin vähän. Tämä johtuu siitä, että niin monet muut ovat ottaneet asian omakseen avaten omat kanavansa ja tuomalla arvokasta tietoa valottamaan ihmisen kehitystä kokonaisuudessaan. Nyt puhumme teille taas kertoaksemme ensimmäisistä puhtaasti Kristalliominaisuuksia kantavista lapsista. Näin tehdessämme meidän on myös puhuttava lisääntyneestä tarpeesta hävittää juuri ne käsitykset, jotka ovat odotuksissanne leimanneet heidän saapumistaan. Kaikki nuo erityisleimat palvelivat kyllä sen ymmärtämistä, että ihmisenä tunnettu hengen kuori on elämänmuotona kehittymässä ja uusien lasten saapuminen on tuon kehityksen tärkeä sivutuote. Viime vuosina olette todistaneet näiden ominaisuuksien sekoittumista ja lapset itsekin kantavat näiden ominaisuuksien sekoituksia. Sellaista on ihmiskunnan todellinen kauneus, sillä se heijastaa itse Universaalin Energian luontaista sekoittumistaipumusta. Lisäksi nekin teistä, jotka synnyitte ennen ensimmäisten Indigolasten saapumista, kehitätte itsessänne sekä Indigo- että Kristalliominaisuuksia. Tästä syystä alamme viitata uuden maan lapsiin yksinkertaisesti ‘Uutena Ihmiskuntana’. On jälleen aika palata aikaan, jolloin kutsutte lapsia pelkästään lapsiksi. On tärkeää pitää mielessä, että ensisijaisesti he ovat lapsia. Oli heillä mitä ominaisuuksia hyvänsä, he tarvitsevat rakkauttanne, tukeanne, ohjaustanne, kurinpitoanne ja arvojanne. Opettakaa heitä avoimin sydämin kaikkien noiden ihmeellisten ominaisuuksien takia ja tehkää parhaanne, jotta niille kaikille jäisi tilaa. Kunnioittakaa heitä, mutta älkää kuitenkaan asettako heitä jalustalle. Etsikää tapoja antaa heidän tuntea oma voimansa kaikissa tilanteissa ja rohkaiskaa heitä ottamaan voimansa haltuunsa ja käyttämään sitä. Omakin maailmanne vahvistuu tämän seurauksena huomatessanne ihmiskunnan kokonaisuutena ottavan jättiläisaskeleita tietoisuudessa tulevina päivinä.

Rakkauden Verkko, jonka olette juuri aktivoineet, tulee olemaan tärkeä osa planeetan muuttamista kukoistavaksi oman voimantunnon satamaksi kaikille Uuden Ihmiskunnan jäsenille. Opetelkaa käyttämään tätä työkalua ja yhdistäkää sydämenne usein. Tietäkää, että hymyilemme suurella ylpeydellä ja rakkaudella joka kerta kun kosketatte toista sydäntä. Meidän määritelmämme ‘hyvälle päivälle’ on päivä, jona te kosketatte toista sydäntä tai toinen sydän koskettaa teitä.

Vaalit

Yhdysvalloissa eletään tärkeitä aikoja vaalien kynnyksellä. Monissa muissakin osissa maailmaa tulee vastaavia tilaisuuksia piakkoin. Muistuttakaamme teitä aluksi, etteivät johtajat, jotka valitsette maittenne johtoon rajoita teitä itseänne. Teidän todellisuutenne määräytyy omasta näkökulmastanne ja itse valitsemastanne toiminnasta käsin. Emme koskaan astuisi peliinne käskemään teitä äänestämään sitä ja sitä henkilöä. Olemme täällä pyytämässä, että valintaa tehdessänne käyttäisitte korkeampaa perspektiiviä ja pitäisitte mielessänne kokonaiskuvan, jonka olemme kanssanne jakaneet.

Kolmas Maa on uuteen maailmaan kohdistamienne korkeimman vision mukaisten ajatusten ja toiveiden kerääjä. Kaikki valinnat tästä hetkestä lähtien varastoituvat tuohon hologrammiin ja niitä käytetään kirjoittamaan alkuperäisen Maa-hologrammin päälle, toimien paikannäyttäjinä uudessa todellisuudessa. Valitkaa hyvin, rakkaat sielut, ja tietäkää että se mikä varastoidaan, ei ole vaalien tulos, vaan teidän henkilökohtaiset valintanne. Tehdessänne noita valintoja muistutamme teitä, että Universaali Energia on jatkuvassa sekoittumisen liikkeessä. Kaikki mikä vastustaa tuota sekoittumista tulee olemaan erillään rivistä ja kohtaamaan vastustusta. Kaikki mikä edistää yhtenäisyyttä ja yleistä sekoittumista tulee saamaan tukea.

Tehdessänne valintoja Yhdysvaltojen puolesta, tietäkää ettette ole yksin tällä planeetalla. Yhdysvallat perustaneiden esi-isien toimenpiteet ja ihanteet, jotka tekivät maastanne voimakkaan kansakunnan, ovat viemässä nyt päinvastaiseen suuntaan. Joka päivä nojaatte hieman enemmän erottelun suuntaan. Kansakuntanne rakennettiin kaikkien olentojen sekoittumisen ajatukselle ja yleisesti ottaen sisällyttämään kaikki. Tuo suuntaus on nyt muuttunut, kun olette valinneet tulevanne yhä eristyneemmiksi muista. Kansakuntanne tulevaisuus maailman taloudellisena johtajavoimana tulevan kahdeksan vuoden aikana saatetaan ratkaista käsillä olevissa vaaleissa. Voiman tasapaino on vastuuta, ja se pitää sisällään kaikki kansat…sillä valinta on teidän. Voitte toimia pelon ja erottelun sanelemina, tai voitte toimia rakkaudesta ja yhtenäisyydestä käsin. Arvioidessanne ehdokasta mihin tahansa virkaan, käyttäkää tätä yleisohjeenanne. Näinä aikoina ihmisiä vetää yleisesti enemmän puoleensa pelko kuin rakkaus. Siksi he ovat motivoituneempia pysymään poissa ongelmista kuin etsimään pysyviä ratkaisuja yhdistävällä tietoisuudella. Puhtaalta olemukseltaan Pelko on äänekkäämpää kuin Rakkaus. Tämä tekijä onkin ollut monien suurten sivilisaatioiden romahduksen takana. Kaikki mitä on tarvittu valituksi tulemiseen on ollut keksiä voimakasta pelkoa aiheuttava aihe ja sitten tarjota sille vahva ratkaisu. Valintaa tehdessänne pyydämme teitä kuuntelemaan ennemmin rakkauden kuin pelon ääntä. Näissä vaaleissa kukaan ei ole väärässä eikä kukaan oikeassa, mutta siitä huolimatta teidän on päätettävä oma todellisuutenne ja suurenmoisen kansakunnan suunta. Onko se suunta kohti pelkoa vai rakkautta, erottelua vai yhdistämistä? Tämä on se mitta, jota toivomme teidän käyttävän äänestäessänne. Käyttäkää oikeuttanne olla pelaajana ja antakaa rakkauden äänen kuulua.

Hurrikaaneja ja tulivuoria:
Maapallon pyörteet

Maapallolla vaikuttavat pyörteet, jotka tunnetaan hurrikaaneina ja tulivuorina, muuttavat nopeasti maan energiarakennetta tälläkin hetkellä. Nämä ovat pyörteitä, jotka syntyvät laajemman pyörteen sisällä, joita puolestaan on osana vieläkin laajempaa pyörrettä. Tämä kolminkertainen pyörrejärjestelmä saa kaiken aikaan. Muutokset säätilassa ja maan rytmeissä kertovat, että ne tapahtuvat tietyissä paikoissa ja tietyn ajan sisällä. Sisimpien pyörteitten voimakkuus on kasvanut viime aikoina. Tämä johtuu suureksi osaksi auringon toiminnasta, joka on voimistanut pyörteiden toimintaa maapallolla viimeisen kolmen vuoden ajan. Auringossa syntyneet pyörteet, jotka ovat purkautuneet auringonpilkkuina viimeisen kolmen vuoden aikana, ovat aiheuttaneet sympaattisen värähtelyn maan päällä, mikä on sitten johtanut näihin muutoksiin. Oppiessanne elämään harmoniassa maapallon kanssa, tulette tekemään muutoksia, jotka helpottavat tämän prosessin kanssa työskentelyä. Siitä huolimatta näiden muutosten alkuvaiheessa tulette näkemään tuhoa ja vaikeuksia, jollaista monet ovat kokeneet viime kuukausina. Lisää on vielä tulossa, mutta tapa jolla käsittelette asiaa, tulee muuttumaan tulevina vuosina. Pitkällä aikavälillä tulette huomaamaan, että nämä näennäisen tuhoavat pyörteet itse asiassa muokkaavat koko maapallon energiarakennetta uuteen uskoon.

Olemme sanoneet, että maapallo sai alkunsa Jumalan ajatuksesta, jonka tiedätte olevan valon hologrammi. Kuten mainitsimme aiemmin, tälläkin hetkellä olette luomassa Kolmatta Maata. Se on uusi hologrammi, joka kantaa kehittyneen maan ja uuden ihmiskunnan korkeinta aikomusta. Kun tuo hologrammi on valmis, se peittää alkuperäisen maan hologrammin alleen ja ohjelmoi sen uudelleen hitaasti. Tämänhetkiset mullistukset maapallolla hurrikaanien ja tulivuorten muodossa ovat valmistautumista tulevaan. Itse asiassa ensimmäiset yhteyskohdat tulevat olemaan juuri niillä seuduilla, joita nämä katastrofaaliset tapahtumat eniten koettelevat. Juuri tästä syystä useimmat kotinsa menettäneistä ihmisistä päättävät jäädä rakentamaan uudelleen sen sijaan, että muuttaisivat turvallisemmille alueille. Tieto siitä, että he saattavat joutua kohtaamaan samantapaisen tilanteen tulevinakin vuosina, ei lannista heitä kuten aiemmin. He tuntevat vahvasti olevansa paikalla tietystä syystä. Itse asiassa he kantavat ihmiskunnan jättämiä jälkiä pyörteen keskellä. Siunatkaa heitä ja nostakaa heidät korkealle heidän tekemänsä työn vuoksi. Lähettäkää heille rakkautta ja tukea, sillä ihmiskunnan lahjat ponnahtavat liikkeelle jokaisen tapahtuman myötä.

Eräs kaikkein tehokkaimmista tavoista työskennellä uuteen energiaan mukautumiseksi, on lähettää rakkauttanne ja energiaanne itse pyörteelle. Meistä on ihanaa, kuinka olette inhimillistäneet hurrikaanit antamalla niille nimen ja inhimillisiä ominaisuuksia. Pyydämme teitä viemään tämän vielä askeleen pidemmälle, sillä ainakin kaksi on vielä tulossa lisää saattamaan mullistusprosessi päätökseen. Pyydämme teitä lähettämään noitten alueitten ihmisille rakkautta ja siunaamaan heitä sekä itse hurrikaaneja niiden tekemästä työstä. Seuraavan kahden vuoden aikana näette lisää muutoksia maapallolla. Älkää pelätkö niitä. Ne edustavat ihmiskunnan kehitystä, sillä maaäidin itsensä on nyt myös muututtava kantamaan korkeampaa värähtelyä.

Ihmisenkelit tulevat esiin

Rakkaat sielut. Tietäkää, että katselemme innostuneina kuinka päivä päivältä luotte Taivasta Maan päälle. Tiedämme, ettei ole helppoa muistaa, että kyseessä on ihastuttava itse suunnittelemanne peli.

Kerromme teille, että maapallon tällä hetkellä tuntema stressi johtaa yhtäläiseen ihmisten tuntemaan stressiin seuraavan vuoden kuluessa. Maapallon tällä hetkellä kokema terrorismin lisääntyminen on suora seuraus tuosta stressistä. Nämä ihmiset ovat menettäneet toivonsa ja luulevat löytävänsä sen uudelleen pystyessään käyttämään mitä tahansa valtaa.

Vaikka useimmat teistä eivät viekään kyseistä stressiä tuohon äärimmäisyyteen, tunnette sen siitä huolimatta. Tulevaisuudessa se näkyy ensin ihmissuhdemuutoksina. Ihmissuhteet tulevat muuttumaan ja niitä tullaan arvioimaan enemmän kuin koskaan ennen kaikkien ihmisten kokiessa suuria muutoksia. Tietäkää, että kaikki ihmissuhteet ovat vain peilejä. Muuttuessanne ja venyessänne, myös suhteenne teitä ympäröiviin ihmisiin kokevat saman. Antakaa niille tilaa muuttua tai sallikaa niiden siirtyä sivuun vapauttaakseen niiden sisältä nupullaan olevan kukan.

Usein on aikoja, jolloin tuntuu kovin julmalta ja vaikealta olla ihminen. Luomanne harso on paksumpi kuin ikinä arvaattekaan. Se on vahva syystäkin. Tietäkää, että nämä vaikeudet ja alamäet ovat usein aikoja, jolloin suurimmat inhimilliset kehitysaskeleet otetaan. Suurin haaste on siinä, kun sielu tuntee niin paljon epätoivoa, että hän kadottaa valon näkyvistään. Hän menettää toivonsa.

Nyt, enemmän kuin koskaan ennen, haluamme muistuttaa Ihmisenkeliä: Kun näet enkelin kaatuvan … pysähdy ja auta hänet jälleen pystyyn. Ihmisenkelin tehtävä tulevina päivinä tulee olemaan valosta muistuttaminen. Älkää ottako tehtäväksenne ratkaista ongelmia tai parantaa ihmisiä. Pikemminkin koskettakaa heitä valollanne ja auttakaa heitä koskettamaan muita mikäli he niin haluavat. Olet työharjoittelua suorittava enkeli jopa epätoivon hetkinäsi. Tiedä, että on tarpeen kokea alamäet, jotta voisi tuntea ylämäen. On tunnettava pimeys voidakseen määritellä valo. Siunatkaa pimeyttä ja käyttäkää sitä valon näkemiseen. Valo on tarttuvaa ja omat valintanne levittävät sitä joka kolkkaan. Te olette Uuden Ihmiskunnan Valotyöläisiä ja olemme niin kovin ylpeitä valosta, jota loistatte.

Palautamme nyt teidät jo meneillään olevaan peliin kolmen yksinkertaisen muistutuksen saattelemana: Kohdelkaa toisianne kunnioittavasti, ravitkaa toinen toistanne ja leikkikää yhdessä kauniisti.

Espavo.

Ryhmä

 

Sydämen Yhdistäminen

Elämän Arvostaminen

Barbara Rother

 

Minusta tuntuu kuin olisin aloittamassa kokonaan uuden elämän. Minä olin myös aika onnellinen vanhassa elämässäni, mutta sovin itseni kanssa, että ravistaisin elämäni ylösalaisin ja kokisin uuden alun. Steve ja minä olemme asettumassa kauniiseen uuteen kotiimme. Minun ei pitäisi olla yllättynyt kodista, jonka olemme luoneet, mutta minä olen. Se vain saa minut huomaamaan kuinka voimakkaita me olemme, kun keskitämme ajatuksemme johonkin. Tein listan kaikesta, mitä halusin luoda uuteen kotiimme. Listan loppuun minä sisällytin sanat  ”mikä vain on parasta minun korkeammalle tarkoitukselleni”. Meillä on koti, joka on paljon enemmän kuin olin suunnitellut.

Minä luotin sydämeeni tässä muutossa ja sen ohjaukseen tietäen, että tämä meidän muuttomme Las Vegasiin on askel eteenpäin. Minä olen seurannut sisäistä ääntäni saadakseni asiat tehtyä helposti ja ilolla. Rakastan sitä kun kuuntelen itseäni!

 

Tämä on todella uusi seikkailu, seikkailu jonka Steve ja minä jaamme yhdessä, mutta myös ottamalla aikaa itsellemme yksilöinä tunteaksemme olomme kotoisaksi tässä uudessa paikassa.

Päivittäin otan aikaa itselleni arvostaakseni uutta asuinympäristöäni. Herään aikaisin aamulla, kävelen takapihallamme ja hengitän raikasta uuden aamun ilmaa. Istun toimistossani katsoen suurenmoisia vuorenhuippuja, jotka ympäröivät tätä taianomaista energiapyörrettä. Nautin vielä löytämättömistä alueista uudessa ympäristössäni. Tunnen itseni kuin lapseksi, joka imee kaiken itseensä. Hehkun uutuuden jännityksestä. Jokaisen uuden päivän odotus on lahja.

Välillä tunnen haluavani elämän hidastavan vauhtia. Näyttää siltä, että mitä enemmän valitsen eteenpäin liikkumisen, sitä kiireisemmäksi elämäni tulee. Tiedän, että jollakin tavalla hallitsen elämääni, mutta toisaalta olen luopunut hallinnasta ja päättänyt hyväksyä tämän joutuisan kyydin menemällä virran mukaan. Tiedän, että voin muuttaa aikaa olemalla täysin läsnä ja keskittyneenä siihen mitä teen. Minä todellakin muistan nauttia jokaikisestä hetkestä sen sijaan, että kilpailisin siitä kuinka nopeasti pääsen seuraavalle askeleelle kun se eteeni ilmestyy. Kun teen näin,  asettuessani makuulle ja pohtiessani asioita päivän päätteeksi, voin arvostaa sitä, että olen kokenut parhaan mahdollisen päivän. On tärkeää seurata omia tunteitaan ja intuitiotaan, sillä ne sallivat sinun kulkea korkeammassa ajan virrassa.

Aina kun katson televisiosta uutisia, jotka kertovat maailman tapahtumista, lähetän ihmisille, jotka kokevat noita vaikeita hetkiä, rakkauttani ja kiitoksen siitä, että oma elämäni on täynnä iloa. Tiedän, että vaipumalla masennukseen maailman surullisen tilanteen tähden en tekisi asioita yhtään paremmiksi. Voin tehdä maailmasta hieman paremman pysymällä omassa valossani ja ilossani, ja sitten jakamalla sen niiden kanssa, jotka tulevat kenttääni. Tämä on viesti, jonka aion viedä pian Israeliin ja Turkkiin. Tällä tavalla otan itselleni ja muille vallan kaikessa mitä teen ja sanon. Olen tietoinen energiastani ja sen vaikutuksista muihiin ihmisiin. Valitsen elää tätä hetkeä, valppaana, tietoisena ja erittäin tarkkaavaisena kaikkina aikoina. Lähettämällä rakkautta muutan energian ympärilläni. Lisäämällä innostustani ja rakkauttani elämään, se leviää minusta kaikille ympärilläni.

Minulla on todella sydäntä lämmittävä kiitollisuudentunne elämää kohtaan tällä hetkellä. Minut on todella siunattu maailmalla, jonka olen luonut itselleni. Toivon jokaiselle samanlaista iloa elämään. Minä odotan jokaista Lighworker -tapahtumaa, jonka Steve ja minä pidämme. Vaikka minulla on suuri ilo kodistani, kaksinkertaistan  tämän ilon jakamalla sen meidän ihmeellisen henkisen perheemme kanssa, jonka tapaamme matkoillamme. Tiedän, että monet teistä kokevat vaikeuksia näinä muuttuvina aikoina. Uskottehan minua, elämäni ei ole aina ollut ikionnellista. Minä olen oppinut elämäntyylini. Elämä on täynnä ylä- ja alamäkiä. Minä valitsen kokea suurimpia ilon aikoja nyt. Tiedän, että sitten kun seuraava häiritsevä haaste tulee elämääni, voin kohdata sen muistamalla tämän ilon, jota nyt tunnen. Kannan aina tätä valoa sydämessäni. Tämä on minun totuuteni. Sinulla on mahdollisuus valita kuinka tarkastelet elämääsi. Minä valitsen onnellisuuden. Löydä enemmän iloa elämääsi, naura enemmän ja salli itsesi olla onnellinen. Tällä tavalla me kaikki jaamme valomme maailman kanssa.

Rakkautta ja Valoa,

Barbara

 

Tekijänoikeusilmoitus:
Materiaalia käytettäessä tämä teksti liitettävä mukaan. Copyright 2004 Steve Rother. Tämä tieto on tarkoitettu levitettäväksi ja sitä saa vapaasti levittää, kokonaisuudessaan tai osittain, edellyttäen että tämä huomautus liitetään mukaan. Materiaalia saa käyttää sillä ehdolla, että kaikki oikeudet, sisältäen myös käännetyn materiaalin tekijänoikeudet, säilyvät alkuperäisellä tekijänoikeuden haltijalla. Lisätietoa Ryhmästä löytyy täältä: http://www.espavo.org tai soittamalla Lightworkeriin + 1 (702) 871 3317.
Kiitos, että autat levittämään Valoa!