Syyskuun 2004

Pimeyden kauneus

 

Allaoleva viesti esitettiin San Diegossa, Kaliforniassa äskettäin pidetyllä OverLight Spiritual Psychology -kurssilla. Me käytämme sitä tässä , sillä se käsittelee tärkeätä aihetta, josta Ryhmä on puhunut aikaisemminkin. Meidän näkemyksemme Valosta ja Pimeydestä on muuttumassa ja kun se muuttuu, tulee vielä tärkeämmäksi, että siirrymme pois polaarisuudesta ykseyden sisäistävään ajatteluun. Ymmärtämällä ja ottamalla avosylin vastaan pimeyden kauneus, voimme muuttaa todellisuuttamme. Ehkä sitten voimme lakata pelkäämästä pimeää.

Iloista luomista!

Steve Rother
Puhemies Ryhmän puolesta

 

Terveiset Kotoa

Jälleen kerran tämän huoneen energia muuttuu vastaanottaakseen värähtelyt Kotoa. Olette saattaneet tämän prosessin alkuun hyvin ainutlaatuisella tavalla, sillä monet teistä ovat aloittamassa uutta polkua astuessaan omaan voimaansa toimien luojina pienten suloisten biologisten kupliensa sisällä. Kuljeskelette ympäriinsä, törmäillen toisiinne, yrittäen löytää tien Kotiin ja syyn täälläoloonne. Luulette olevanne yksin. Luulette olevanne ainutlaatuisia. Luulette olevanne erillänne toisista, mutta ette ole. Ette ole ainoastaan toistenne osia hyvin ainutlaatuisella tavalla, vaan olette osa meitä. Sellainen yhteys meillä on teihin. Juuri se on tuo palapelin pala, joka on vetänyt teidät puhumaan tällaisissa tilaisuuksissa, ei ainoastaan meille, vaan meille oman korkeamman minänne kautta. Jokainen teistä voi ottaa yhteyden Kotiin oman korkeamman minänsä kautta. Siinä on linkki Kodin ja asuttamanne fyysisen tason biologisen kuplan välillä.

Muutoksia Pelissä

Jossakin vaiheessa saitte idean. Sanoitte:“Pelatkaamme Peliä. Asetamme itsemme äärellisyyden illuusioon. Alamme määritellä itsemme siirtyen illuusioon lineaarisesta ajasta, jossa on menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus. Sitten pelaamme ihastuttavaa Peliä, jossa olemukseltamme äärettöminä henkinä ilmaisemme itseämme lineaarisen ajan puitteissa.” Kuinka mielenkiintoinen Peli. Ja sitten kuljitte ympäriinsä kertoen ystävillenne siitä ja se kasvoi kasvamistaan. Kaikkien mielestä näkemys oli kerrassaan ainutlaatuinen. Kaikkeus on täynnä olentoja, jotka pelaavat vastaavia pelejä. Olette nähneet monia. Joitakin kutsutte avaruusolennoiksi. Teillä ei ole mitään käsitystä useimmista peleistä, mutta niitä on kaikkialla. Niitä on ihan joka puolella, sillä yksi asia on varma…ette ole yksin maailmankaikkeudessa. Tulette huomaamaan tämän, kun yhä uusia planeettoja “löydetään” tulevina päivinä.

Kaikkeus pitää sisällään niin paljon monikerroksisia universumeita, että jokaisessa universumissa on kirjaimellisesti useita ulottuvuustasoja ja lankoja, jotka kulkevat samanaikaisesti jokaisen läpi. On suuri haaste sijoittaa ääretön lineaariseen aikaan. Onnistuaksenne teidän oli keksittävä hyvin ainutlaatuisia visioita ja tänään haluammekin jakaa kanssanne ne käsitteet, joista pelinne sai alkunsa. Sen muistaminen miten kaikki alkoi auttaa teitä ehkä määrittelemään uudelleen Pelinne seuraavan tason sitä samaa ainutlaatuista näkemystä hyödyntäen, jolla suunnittelitte nykyisen tason. Olette nyt risteyskohdassa, jossa oikeastaan aloitatte alusta. Ihmiskunta on kirjaimellisesti luomassa uutta Pelilautaa samaan paikkaan, jossa vanha sijaitsi. Kolmannen Maan luominen on käsillä ja luotte maapallolle uuden holografisen kaavan. Tämä on mahdollista ainoastaan värähtelytaajuutenne ainutlaatuisen nousun ansiosta, edistymisenne ansiosta ja ottamienne kehitysaskelten ansiosta. Ne eivät sinällään ole oikeastaan kehitysaskelia, vaan pikemminkin tietoisuuden kvanttihyppyjä. Kaikki tapahtuu silmänräpäyksessä. Monet teistä odottavat tiettyä päivää tai ajankohtaa, jonka tapahtumat muuttaisivat maailmanne. Menkää nauttimaan tuosta päivästä ja juhlikaa sitä. Tehkää mitä haluatte juhlistaaksenne ainutkertaista visiota Taivaasta maan päällä, sillä se on tapahtumassa, mutta älkää jääkö odottamaan sitä päivää, sillä nuo asiat ovat jo nyt mahdollisia. Nyt pyydämme teitä tekemään kaikkenne nojautuaksenne omiin voimiinne äärettöminä olentoina äärellisessä muodossa. Tämä ele tuo äärettömyyden tänne ja auttaa luomaan Taivaan ominaisuudet Kolmanteen Maahan, jota olette nyt luomassa.

Äärettömästä Äärelliseen – Valosta Pimeyteen

Esitämme teille nämä käsitteet ymmärtäen, että äärellisinä olentoina teidän ei ole edes mahdollista täysin käsittää äärettömyyden ajatusta. Todellisuudessa se on liian yksinkertaista ymmärrettäväksenne. Siksi annammekin teille joitakin visioita auttamaan erojen ymmärtämistä, jotta voisitte tehdä jokaisen valintanne äärettömän olemuksenne perspektiivistä. Me käytämme usein sanaa sydän puhuessamme kanavamme kautta, sillä se on sana, jonka useimmat ymmärtävät. On olemassa muitakin käyttämiämme sanoja, jotka edustavat jokaiselle teistä Kotia. Valo on eräs niistä. Liikutte kohti valoa astuessanne pois fyysisestä kehosta. ‘Mene valoon’ on enemmän kuin pelkkä fraasi. Tämän yleisesti käytetyn fraasin vuoksi monet ylittävät rajan odottaen näkevänsä opastavaa valoa ja siirtyvänsä sitä kohti. Todellisuudessa se ei kuitenkaan ole valoa siinä mielessä, miten te ihmiset ajattelette. Valoisuus on olotila, joka edustaa äärettömyyttä. Jos siis ymmärrätte, että tuo valo on itse asiassa Kodin ilmentymä äärettömyydessä, voitte myös ymmärtää että sitä paikka, jossa nyt olette äärellisessä muodossa, voidaan kutsua myös pimeydeksi.

Niinpä haluamme jakaa kanssanne joitakin näkemyksiämme siitä mitä te kutsutte pimeydeksi. On tärkeää, että ymmärrätte näiden pimeydeksi kutsumienne asioiden kauneuden, sillä äärellisessä aikajanassa jossa on menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ja joiden illuusiossa ilmennätte itseänne, valo voidaan määritellä vain pimeyden kokemuksen kautta. Ja nyt seuraa hauskin osuus. Olette oikeita taikuuden luojia. Joka kerta kun keskitytte johonkin ajatukseen yli seitsemäksi sekunniksi, se ilmaantuu todellisuuteenne. Seitsemän sekuntia, ei enempää, ja seuraavan kolmen vuoden aikana se vähenee viiteen sekuntiin. Liikutte niin nopeasti, että meistä on uskomatonta katsella sitä, sillä olette ottamassa haltuunne omat luomisvoimanne ollessanne vielä biologisten kuplienne sisällä. Alatte ottaa haltuun voimanne äärettöminä olentoina samalla kun vielä pelaatte Peliä lineaarisessa aikajanassa, mikä on sanoinkuvaamattoman upeata.

Valon määritelmä

Pelin alussa valo veti ihmiskuntaa puoleensa. Aurinkoa palvottiin kaiken luodun lähteenä. Sitten tuli aika, jolloin ihmiset katsoivat hiekkaan ja näkivät varjonsa. He pelästyivät niitä, hyvin samantapaisesti kuin monet teistä edelleen pelkäävät pimeää. Pimeys on pelkkä illuusio ja valon puutetta. Se on vain erottelukykyä helpottava paikka, sillä polariteettikentässä valoa ei voida havaita ilman pimeyden tuomaa kontrastia. Niinpä, kun nyt alatte syleillä pimeyteen sisältyvää kauneutta, pystytte itse asiassa näkemään valon korkeampia muotoja. Silloin on helpompaa ilmaista ääretöntä itseänne äärellisessä maailmassa.

Kyllä, on ihmisiä, jotka tulevat kysymään kanavaltamme toimivatko voodoo, musta magia ja loitsut todella. Ja joka kerta vastaus on sama, totta kai ne toimivat, sillä hehän esittävät tuon kysymyksen. Tuo pieni aukko ymmärryksessä sisältää juuri tarpeeksi valon puutetta luodakseen pimeyden, jota te niin kovin pelkäätte. Älkää pelätkö sitä. Pyydämme teitä pikemminkin ottamaan se avosylin vastaan. Etsikää sekä valon että pimeyden tuomaa kauneutta kaikessa mitä koette, ja autatte kaikkea siirtymään eteenpäin. Olette nyt siirtymässä seuraavalle tasolle toistenne auttamisessa, ja se on ihmisenkelin roolissa toimiminen. Tämä on uusi Valon ilmenemismuoto ja siksi saattaa olla hyödyllistä ymmärtää sitä määrittävän pimeyden olemus uudella tavalla. Ei kestä kauaakaan, kun jo toimitte enkeleinä Toiselle Vapaan Valinnan Planeetalle. Veljet, että meillä tulee sitten olemaan hauskaa, sillä saamme nähdä saman turhautumisen, jota itse koimme teidän kanssanne työskennellessämme. Ja kun sitten kuulette arvoituksellista naurua takaanne, muistakaa mitä olemme tässä sanoneet. Tietäkää, että olemme kanssanne ja rakastamme teitä.

Pimeyden käyttö Valon ilmaisemiseksi

Katsahdetaanpa siihen, mitä alussa tapahtui, sillä teidän olisi mielenkiintoista ymmärtää näkökulma jota käytettiin aivan Pelin alkuvaiheessa. Kun ymmärrätte olevanne vain palaamassa Kotiin, ja palaamassa valoon, teidän tulee myös ymmärtää, että valo on energian ääretön ilmenemismuoto. Niinpä alussa kysyttiin: “Miten voimme määritellä äärettömän äärellisessä maailmassa?” Miten voi luoda valoa tilassa, jossa sitä ei normaalisti ole olemassa? Ainoa tapa luoda valoa äärellisessä maailmassa on käyttämällä pimeyttä kontrastina. Ja niin loitte ensimmäisen negatiivisen energian. Loitte kirjaimellisesti sen vastakohdan, minkä halusitte olevan olemassa dualistisessa pelissä. Sillä Kotona negatiivista energiaa ei ole olemassa. Tästä syystä ihmiset kukoistavat positiivisessa energiassa ja mielellään jättävät negatiivisen energian jälkeensä. Pian aloitte keksiä monia tapoja määritellä valo käyttäen pimeyttä apuna. Jonkin aikaa Pelin alkuvaiheessa kaikkein ihmeellisimmät luomukset olivat pimeyden luomuksia, sillä ne sallivat valon ilmentyä. Ja kaikki Taivaan olennot katsoivat teidän Peliänne ja sanoivat: “Vau. Mikä ihmeellinen luomus. Emme olisi ikinä keksineet tuota.” Valon puuttumisen ilmentäminen energiana on negatiivista energiaa ja te käytitte tuota negatiivista energiaa joka ainoana elämänne päivänä synnyttääksenne valoa. Se on kaunis ihmisen ilmaisumuoto äärettömyydelle.

Jopa tänä päivänä tätä huonettakin valaisevat lamput sykkivät positiivisen ja negatiivisen enrgian välillä 120 kertaa sekuntissa. Ne tekevät niin tasapainottaakseen positiivisen ja negatiivisen energian sähkön muodossa. Se voidaan nähdä Taivaan ja Maan kohtaamisena. Tämän energiatasapainon saattoi ensimmäisen kerran käytöön kristallilapsi nimeltä Nikola Tesla. Negatiivisen energian käyttötavat muuttuvat yhä tärkeämmiksi kehityksenne edetessä ja alatte käyttää negatiivista energiaa kentässänne muuttamalla käsityksenne siitä. Sillä hetkellä kun huomaatte jonkin puuttuvan, myös valon puutteen, luotte tyhjiön, joka täyttyy. Tuolloin pelon ja pahan illuusio astuu esiin. Koska olitte olentoja kehityksensä alkuvaiheessa, jolloin itse asiassa pelkäsitte omia varjojannekin, tuo pelko kasvoi, sillä jo tuossa alkuvaiheessa se määritti valoa. Joten samalla kun kasvoitte itse, myös ilmaisunne tuosta negatiivisesta energiasta kasvoi. Aikojen kuluessa keksitte mitä mielikuvituksellisimpia asioita, joita saatoitte pelätä, ja löysitte siitä paljon pelkoa. Hyvin samalla tavalla kuin pelko on vain rakkauden puutetta, pimeys on vain valon puutetta. Auttaa varmasti tiedostaa, että olette luoneet rinnakkaistodellisuuden, joka on olemassa tasapainottaakseen duaalisuuden suhteessa valoon. Itse asiassa on olemassa kokonainen rinnakkaisuniversumi, joka on suunniteltu tasapainottamaan valon ja pimeyden kaikessa mitä teette. Itse asiassa sähköisen vaihtovirran käsite tuli juuri tuosta paikasta. Kristallilapsena Tesla pystyi matkaamaan ulottuvuuksien välillä todellisuudesta toiseen. Nostaessanne värähtelyänne alatte nähdä välähdyksiä tästä rinnakkaistodellisuudesta. Kerromme tästä lisää tulevaisuudessa, mutta tietäkää nyt yksinkertaisesti, että se on olemassa ja että siinä universumissa valo on pimeyttä ja pimeys valoa.

Lucifer-kokeilu

Eräässä kehityksenne vaiheessa ihmiskunta oli niin negatiivisen energian ja pelon illuusion vangitsema, että meidän oli tarpeellista luoda polariteettitietoisuuden illuusio Taivaassa. Ei mikään helppo tehtävä, sillä pimeys on seurausta kaksinaisuudesta, eikä sitä ole olemassakaan Taivaassa. Silti, jotta me enkelikunnassa voisimme heijastaa suurenmoisuuttanne, meidän oli tarpeen luoda pimeyden illuusio myös verhon toiselle puolen. Ja niin sai alkunsa Lucifer-kokeilu.

Lucifer oli mahtava enkeli; rakkauden enkeli ja hänen energiansa oli sellainen, että hän pystyi kytkeytymään sellaiseen, mikä oli negatiivisen energian illuusiota. Hän oli ainoa enkeli, joka oli tarpeeksi vahva ylläpitääkseen pimeyden illuusiota Taivaassa. Kuvitelkaa millaista olisi tuntea kaikkien Maan olentojen katsovan itseänne inhoten ja käyttävän teidän kuvaanne motivoidakseen itseään. Itse asiassa hän oli se enkeli, joka auttoi määrittelemään valon suostumalla esittämään tuota roolia. Kun negatiivinen pelon energia sitten saapui, hän pystyi ilmaisemaan sitä mitä upeimmalla rakkaudella, jota te kutsutte pimeydeksi. Ja hän teki tämän uhrautuen täydellisesti, tietäen täysin, että tämä energia välittyisi kaikille olennoille Maan päällä, ja ettei häntä kunnioitettaisi, vaan vihattaisiin ja pelättäisiin. Mikä lahja. Mikä pimeyden kauneus. Niinpä häntä kutsuttiin ja kutsutaan edelleenkin pimeyden prinssiksi. Tuo pimeyden lahja salli kuilun täyttyä ja oli tarpeellista jatkaa Lucifer-kokeilua aikojen kuluessa pelilaudallanne. Luciferin antama pimeyden lahja salli teidän nähdä valon selvästi. Vaikka kehityksenne etenikin pikkuisen joka päivä, se liikkui äärimmäisen hitaasti. Mutta nyt tuo kaikki on muuttunut, sillä olette alkaneet ottaa näitä kvanttihyppyjä kehitykseen. Olette alkaneet seistä omilla jaloillanne astuen toiseen aaltoon voimanne haltuunotossa. Ja näin tehdessänne kaikki muuttuu ja Luciferin työ saatetaan päätökseen. Nyt kaiken energiaa mitataan valon ilmaisuna. Kun ymmärrätte tämän, olette tavoittaneet kaiken taivaan alueella, sillä kuten olemme kertoneet monesti aiemminkin, Lucifer on palannut Kotiin. Hänet vastaanotettiin jylisevin suosionosoituksin ja avosylin sinä sankarina, joka hän on. Lucifer-kokeilu onnistui ja siinä toisessa todellisuudessa häntä pidetään selkeästi valon enkelinä.

Tuota peliä ei enää pelata. Lucifer-kokeilua ei enää tarvita ja voimme kertoa teille, että sen vuoksi taivaassa on rakkautta, jota voidaan nyt jakaa Maan päälle. Sen vuoksi uusia kykyjä tulee mahdolliseksi. Tuon lahjan ansiosta teidän on täysin mahdollista pelata peliänne ilman sitä polariteettia, jonka olette tunteneet hyvänä ja pahana. Tämä ei ole helppo askel ihmisille, sillä olette rakentaneet maailmanne näiden käsitteiden varaan. Silti, luodaksenne Taivaan Maan päälle se on välttämätöntä, sillä kyse on polaarisuuden illuusion aiheuttamista ihmisten käsitteistä, eikä niitä ole olemassa Taivaassa. Alatte nyt tuoda valoa näkyväksi uusilla ja ainutlaatuisilla tavoilla. Tervetuloa Kotiin.

Vesi ~ Energia

Jaamme nyt kanssanne toisenkin salaisuuden, josta alamme puhua enemmänkin tulevissa tervehdyksissä Kotoa. On olemassa yksinkertaista energiaa, joka on suunniteltu tasapainottamaan negatiivinen ja positiivinen energia. Sitä on kaikkialla ympärilläsi joka päivä koko elämäsi ajan, sillä eräs energiamuoto, samoin kuin Universaali Energia, virtaa kaiken luodun ja kaikkien valon ulottuvuuksien välillä. Se tunnetaan nimellä vesi. Vesi on itse asiassa energiamuoto, joka tasapainottaa energiaa. Se on mahdollisuuksiensa suhteen neutraalia. Luonnollisessa olomuodossaan, äärettömänä, sillä ei ole positiivista eikä negatiivista varausta. Siksi se palauttaa teidät aina tasapainoiseen tilaan. Se on elämänvoiman energiaa, jota jokainen elävä olento käyttää. Jopa tuoli, jolla kanavamme istuu, tarvitsee vettä voidakseen olla olemassa nykyisessä muodossaan. Ja vesi on se, mikä sitoo kaiken yhteen. Joten, kun joku tuntuu jähmettyvän paikoilleen tai joudutte itse energioihin, jotka koette negatiivisena—olkoon kyseessä sitten negatiivinen tunne, negatiivinen kokemus, negatiiviset ajatukset, tai ympyrä, jota kutsutte masennukseksi, kääntykää ensin veden puoleen. Veden kirkkaus olemuksenne läpi virratessaan voi auttaa neutralisoimaan tuon energian hyvin nopeasti.

Lisätkää taianomainen aikomus juomaanne veteen ja saatte suuren voiman. Voitte tehdä seremonian sen ympärillä ja lisätä sen hyödyllisyyttä. Kuten kaikki energiamuodot, vesi vain muuttaa muotoaan yhdestä olomuodosta toiseen. Todellisuudessa vetemme on samaa vettä, jota dinosaurukset joivat, joten se on muuttanut energiaansa yhä uudelleen ja uudelleen. Tarkastelkaapa tätä yhteytenä Kotiin. Tästä syystä monet teistä, jotka pyrkivät luomaan henkisen yhteyden, huomaatte että se tapahtuu suihkussa; huomaatte, että se tapahtuu kun olette tiskaamassa tai pesemässä pyykkiä. Se tapahtuu…niin, vessassa myös…se tapahtuu veden läheisyydessä, sillä tuolloin pystytte kaikkein selkeimmin neutralisoimaan energianne ja antamaan henkenne kulkea lävitsenne.

Lähitulevaisuudessa alatte keksiä uusia asioita vedeksi kutsumastanne energiamuodosta. Tulette pian huomaamaan, että mikäli vapautatte energian yhdestä kuutiosenttimetristä vettä, pystytte valaisemaan suurimmat kaupunkinne kolmen vuoden ajan. Tämä on mahdollista, koska vesi on äärettömän ja äärellisen yhtymäkohta. Etsikää se. Leikkikää sillä. (Tässä vaiheessa Steve ottaa vesilasin tuolinsa sivustalta ja kaataa sen hitaasti matolle. ) Tehkää sen ympärillä omat seremonianne. Selvittäkää, miten aiotte sitä käyttää, sillä te olette luojia. Me annamme teille mahdollisuuksia, potentiaalia tarkasteltavaksi, sillä emme käske teidän kääntyä tiettyyn suuntaan. Se ei kuulu tehtäviimme. Meidän tehtävämme on hellävaroen YliValaista teidät takaa ja näyttää teille ne monet mahdollisuudet, jotka ovat edessäpäin. Ja joka kerran kun yksi teistä kulkee tämän märän kohdan päältä, te muistatte sen.

Valon ja Pimeän välillä

Valon ja pimeyden välillä ei ole yhtään vähempää kuin 144 pääväriä, joista jokainen teistä on valinnut yhden säteekseen. Kaikki te värähtelette sillä välillä, joka vastaa yhtä noista 144 pääväristä, eikä kestä kauaakaan ennen kuin alatte nähdä asioita, joita ette pysty kuvailemaan, sillä maailmanne on rakennettu 4 päävärin illuusiolle. Niitä on paljon enemmän. Alatte nähdä niitä nyt, sillä edistyessänne ja siirtyessänne korkeammalle värähtelytaajuudelle, fyysinen kehonne sopeutuu, ja hyvin samalla tavoin kuin nyt alatte nähdä uusia asioita, alatte myös nähdä uusia värejä. Toinen asia, joka tulee tapahtumaan hyvin pian kaiken kokemanne johdosta, on se että korvanne ottavat jälleen yhden askeleen muutosprosessissaan. Jotkut teistä kuulevat soimista, joka vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Ajatelkaa sitä värähtelyjälkenä, sillä se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että värähtelette harmonisesti uuden rinnakkaistodellisuuden kanssa, joka on hyvin lähellä omaanne. Se tarkoittaa myös, että olette juuri ottamaisillanne yhteyttä tuohon toiseen todellisuuteen. Hyvin pian tulee sopimanne aika, jolloin monet näistä aikajanoista, jotka kulkevat rinta rinnan samanaikaisina järjestelminä, risteävät toistensa kanssa. Ja tuossa taianomaisessa tilassa jokainen aikajana, joka risteää toista, jättää pysyviä jälkiä ja jatkaa kulkuaan, ja monia aikajanojen yhdistymisiä tapahtuu lähitulevaisuudessa. Kyse on siitä, mitä olette kutsuneet ylösnousemukseksi, mutta se on jo meneillään. Monet niistä ominaisuuksista, joita olette etsineet ylösnousemuksesta, ovat täällä juuri nyt. Teidän pitää vain etsiä keino, jolla voitte hyödyntää niitä maailmassanne ja tuoda ne kauniiseen pimeyteenne.

Kodin rakkaus on kanssanne, jokaikisen teistä. Tietäkää, että olette mitä ihmeellisimpiä luojia. Vaikka onkin aikoja, jolloin istutte yksin kysyen: “Miksi olen täällä? Miksi tulin tänne? Täytyy olla jokin korkeampi tarkoitus.” Tietäkää, että näemme teidät. Tulemme taaksenne ja kiedomme teidät siipiemme suojaan ja muistutamme teitä siitä, keitä olette ja ajoista, jolloin olette kadottaneet itsenne. Ei ole kuitenkaan enää mahdollista ilmestyä maailmaanne, sillä te täällä olette nousseet korkeampaan värähtelyyn. Joten pyydämme, ettette niinkään etsisi enkelien väliintuloa, vaan pikemminkin pyrkisitte yhteyteen oman sisäisen enkelinne kanssa, sillä se on nyt mahdollista enemmän kuin koskaan ennen. Rakkauden Verkkoa aktivoidaan ja se yhdistää kaikki sydämet. Te teette sen itse, ja näin luodessanne tunnette joskus energiassa jonkinlaista vetoa, joka on melkein kuin verkon kaltainen. Tuo verkko on kudottu siten, että sen eri jäseniä ei ole sidottu yhteen, vaan he ovat vain irrallisina niin, että kun joku heistä nykii verkkoa koska pelkää pimeää, te lähetätte heille rakkautta. Tuossa verkossa on valtava rakkausenergian säiliö kaikkina aikoina. Se on ulottuvillanne tänä päivänä. Juuri se on nyt käsillä. Joka kerta toimiessanne näin, vahvistatte yhteyttänne korkeampaan itseenne ja Kaikkeen Olevaiseen. Taivas on täällä tänä päivänä ja te olette enkeleitä, jotka tuovat sen tänne. Kuinka monta Valotyöläistä tarvitaan saamaan Maaplaneetan valot päälle? Yksi. Sinut. Älä pelkää pimeyttä. Anna rakkauden tulvia siihen ja muuta se kaikkein kauneimmaksi pimeydeksi, jonka ikinä pystyt kuvittelemaan, sillä juuri se on Kodin luomista. Juuri sitä sinä tulit tänne tekemään ja teetkin upeaa työtä. Olemme sinusta niin kovin ylpeitä.

Jokaisella teistä on jokin erityinen tehtävä, jota olette tulleet tänne suorittamaan, ja tunnette sen jossakin sydämessänne. Tietäkää, että olette oikealla polulla. Tuli aika, jolloin monien olentojen oli määrä inkarnoitua tämänhetkiseen aikaan, ja suuri jono muodostui verhon taakse. Monet ihmiset valmistautuivat tulemaan ja sanoivat:“Näyttää siltä, että nyt se tapahtuu. Me menemme kaikki sinne.” Ja kaikki ihmiset, jotka ajattelivat voivansa saada uudistuksia aikaan astuivat jonoon valmiina astumaan biologiseen kuplaan vuorollaan. Sitten jotain hyvin taianomaista tapahtui. Olemme kertoneet teille tämän ennenkin, mutta haluamme muistuttaa teitä. Joku jonon etupäässä kääntyi ympäri ja katsoi takanaan seisovaa henkilöä ja sanoi:“Tiedätkös, sinulla on paremmat mahdollisuudet muutosten tekemiseen kuin minulla. Astun sivuun ja pyydän sinua siirtymään jonon alkuun.” Sillä te ette ole erillisiä toisistanne verhon tuolla puolen. Olette yhtä. Ja tuo sielu siirtyi syrjään, jotta se toinen pystyi etenemään, ja yksi toisensa jälkeen kaikki astuivat sivuun, jotta kaikkein parhaimmat mahdollisuudet Taivaan luomiseksi Maan päälle pääsisivät etulinjaan. Ja täällä te nyt olette. Te selviydyitte tänne. On meidän velvollisuutemme muistuttaa, että te olette juuri niitä. Te olette taianomaisia olentoja Kotoa, joiden tieltä kaikki siirtyivät syrjään, jotta voisitte tulla tänne. Teillä on velvollisuus noita syrjään astuneita kohtaan luoda kaikkein korkeinta ja parasta itsellenne täällä. Ja pärjäätte todella hienosti. Espavo, rakkaat sielut. Espavo.

Suuresta kunnioituksesta teitä kohtaan, teitä jotka olette pelilaudan taikureita, me pyydämme teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen, hoitaen toinen toistanne, ja leikkien kauniisti yhdessä.

Espavo

Ryhmä

 

Sydämen yhdistäminen

Uskalla muuttua ja tuntea elämisen jännitys

Barbara Rother

Mikä kuukausi tämä on ollutkaan! Steve ja minä muutimme pois vanhasta kodistamme San Diegosta, Kaliforniasta, elokuun 19. päivänä ja muutimme uuteen kotiimme Las Vegasiin, Nevadaan, syyskuun 19. päivänä. Meiltä vei kuukauden lähteä pois vanhasta kodista, muuttaa väliaikaiseen asuntoon, löytää uusi koti ja hoitaa kaikki tähän prosessiin liittyvät yksityiskohdat. Tämän kaiken keskellä me lähdimme viime viikolla North Bayhin, Kanadaan, pitääksemme Kahdeksan Pyhän Huoneen seminaarin. Kuinka kaunis tuo alue onkaan, luoksemme tulleet ihmiset olivat ihastuttavia. Kanavoinnin yhteydessä Ryhmä selitti meille miksi meidät oli tuotu tänne North Bayhin. He sanoivat että North Bay on yksi seitsemästä alueesta maailmassa jossa vesi on todella puhdasta. Tämän viikon aikana Steve ja minä myös juhlimme 32. hääpäiväämme. Kerroin Valotyöläisperheellemme, jotka ottivat osaa tähän merkkipäivään, että oli hienoa juhlia meidän erityispäiväämme tällä suurenmoisella alueela, ja että tunsin itseni siunatuksi saadessani olla niin rakastunut mieheen, jonka kanssa olen elänyt niin monta vuotta.

Muutto Las Vegasiin oli kuin täysin uusi jännittävä alku meille. Minä voin täydellisesti tunnistaa sen mitä Steve ja Ryhmä ovat  puhuneet aiheesta valo ja pimeys. Niin paljon kuin me sydämissämme tiesimme että tämä muutto on oikea meille, minun tunteeni ovat olleet kuin vuoristoradassa jokaisen uuden päivän avautuessa.

Viimeisenä iltana ennen muuttoa perheemme kokoontui yhteen viimeiseen illanviettoon kodissamme jonka olimme luoneet 27 vuotta. Se oli suloisenkatkera hetki kaikkien tuntiessa iloa meidän seuraavasta askeleestamme ja haikeutta siitä, että meidän oli päästettävä irti paikasta jossa olimme nauttineet tutuista hauskoista ajoista. Me kaikki tiesimme, että nämä erikoiset muistot olisivat aina sydämissämme. Seuraava päivänä muuttoliikkeen pakatessa autoon omaisuuttamme,  minä onnistuin pitämään tunteeni kurissa. Olimme suunnitelleet lähtevämme ajamaan kohti Las Vegasia aikaisin illalla. Minä pyysin Steveä hakemaan meille jotakin illallista. Luullakseni alitajuiseti päästin meidän kissamme livahtamaan ulos ohitseni. Tiesin, ettemme voisi lähteä kodistamme ennen kuin hän ilmestyisi takaisin. Kaksi tuntia myöhemmin kissamme Merlin ilmestyi taianomaisesti takaisin kuin sanoakseen että oli aika lähteä. Samalla kun kissa oli ulkona jättääkseen jäähyväiset tutulle ympäristölleen, minä hyvästelin kotimme. Minä olin onnellinen tilaisuudesta saada kotimme vielä kerran itselleni. Kiersin huoneesta toiseen jättäen jäähyväiset, uudestaan eläen ja kiittäen monista muistoista joita tulvi mieleeni. Minä vuodatin kyyneleitä ja nauroin. Kun Steve palasi kotiin, söimme nopeasti illallisen ja Merlin kierteli ympärillämme kuin sanoen että oli aika lähteä. Me olimme kaikki valmiit. Kuulin Steveltä että hän oli jo aikaisemmin suorittanut omat rituaalinsa jättääkseen jäähyväiset sillä aikaa kun olin itse ollut poissa.

Seuraavien muutamien päivien aikana asettuassamme väliaikaiseen asuntoomme, minun innostuneisuuteni uudesta seikkailusta koki romahduksen. En ollut kokenut moista epätoivoisuuden tunnetta moniin vuosiin. Kyseenalaistin sen miksi olimme tehneet niin repäisevän muuton kauaksi pois perheestämme, kodistamme ja ystävistämme. Aikaisemmin minusta tuntui siltä, että matkasimmepa minne tahansa Lightworker-merkeissä, minulla oli aina tuttu koti johon palata. Nyt sitä  ei enää ollut. Steve tiesi, että hänen oli saatava minut tutkimaan uutta aluetta. Me lähdimme talon etsintään. Minä olin korkealla taas! Nähdä tämä kaunis vuorten ympöröimänä alue, tuntea se pyörre joka alunalkaen toi meidät tänne, nosti mielialaani. Mahdollisuus luoda uudestaan koko elämä täällä innosti minua. Olen aina sanonut että koti on siellä missä on sydän.  Olen luomassa sitä täällä valojen kaupungissa.

Pian tämän jälkee me löysimme meille täydellisen kodin. Kauan aikaa sitten olin laatinut omat vaatimukseni unelmakotiani varten. Hyvä ystäväni, Gemma, osoitti minulle että jos jatkan sen kutsumista unelmakodikseni, se pysyy aina vain unelmissani, eikä todellisena luomisena elämässäni. Muutin sen sitten luodakseni todellisen taloni. Me todellakin löysimme meille täydellisen kodin. Se on talo missä tiedän että tulemme luomaan monia uusia ja ihania muistoja. Siinä on valtava piha täynnä puita ja kukkasia ja tilaa jossa voin vain olla ja nauttia. Siinä on jopa sivurakennus, joka on täydellinen Lightworker-organisaation tarpeisiin. Suureksi ilokseni meillä on uima-allas jossa on vesiputous. Luulen että Steve ja minä olemme tulossa hyviksi luomaan sitä mitä me haluamme. Luulin ennen muuttoamme että Las Vegas on pelkkää erämaata. Se ei todellakaan ole totta. Tämä opetti minua olemaan tuomitsematta. Me emme oikeastaan ymmärrä mitään ennen kuin itse koemme sen.

Sunnuntaina sen jälkeen kun olimme muuttaneet, Steve ehdotti että pitäisimme kokoontumisen Valotyöläisten perheelle Las Vegasissa. Me laadimme avoimen kutsun kaikille tällä alueella jotka haluaisivat liittyä seuraamme sinä iltana. Olimme riemuissamme nähdessämme 65 kaunista kasvoa, jotkut tuttuja, jotkut eivät. Minä kiitän kaikkia heistä siitä että he saivat meidät tuntemaan itsemme niin erikoisiksi ja tervetulleiksia Las Vegasiin. Meillä on suuria suunnitelmia tätä paikkaa varten.

Monet ovat kysyneet miksi päätimme muuttaa San Diegosta, Kaliforniasta, mikä on tunnetusti paratiisi verrattuna Las Vegasiin. Tämä alue on taianomainen. Se on ympäröity valolla ja pimeydellä. En malta odottaa päästäkseni tutkimaan sen tarjoamia monia alueita. Olen löytänyt kaikkea jännittävästä kaistaleesta, jolla viihdeteollisuus pyörii täysillä, vuorten hiljaiseen rauhaan niiden ympäröidessä tämän alueen ja luodessa energiapyörteen.

Eilen illalla ajelin yksinäni ympäri Las Vegasia tutustuttaakseni itseni alueeseen. Oli hauskaa alkaa tuntea olevansa osa tätä kaupunkia. Ajaessani ajatukseni veivät minut takaisin siihen aikaan kun olin 20 ikäinen. Tämä oli silloin kun lähdin St. Lousista, Missourista, paikasta jossa olin syntynyt ja elänyt samassa talossa 20 vuotta. Minulla oli silloin rohkeutta seurata sydäntäni ja muuttaa Kaliforniaan ollakseni Steven luona. Jätin perheeni ja kaiken sen mikä oli silloin minulle tuttua. En ole koskaan katunut sitä. Eilen illalla kun olin ravintolassa odottamassa tilaustani, aloin keskustella kahden n. 20-vuotiaan kauniin tytön kanssa ja jotka olivat juuri muuttaneet Indianasta Las Vegasiin tutkiakseen elämää. Heillä oli sitten suunnitelmana muuttaa San Diegoon tulevana kesänä nauttiakseen paikasta. Totta kai jaoin heidän kanssaan ne erikoiset paikat jotka oli nähtävä. Nämä kaksi enkeliä sijoitettiin elämääni muistuttamaan minua siitä tunteesta minkälaista on olla 20-vuotias ja valmiina kohtaamaan maailman. Elämä on todellakin ihme.

Niin monet ihmiset kokevat juuri nyt valtavia muutoksia elämässään. Oli kyseessä sitten muutto uuteen paikkaan, työn vaihtaminen, parisuhteen muutokset, tämä on uusien aloitusten aikaa. Vaikka et olisikaan muuttamassa, olet muuttumassa monella eri tapaa sisältäpäin, mikä kaikki johdattaa sinut uusiin, jännittäviin suuntiin. Me emme ole samoja enää. Tämä on muutoksen aikaa. Oletpa valmis tai et, täältä tulee! Vaikka kuinka yrität pitäytyä tutussa ja turvallisessa, elämä ei anna sinun tehdä sitä. Ilman liikettä me tulemme paikallaan polkeviksi. Muutos johtaa kasvuun. Ryhmä sanoo: ”Kaikki muutos johtaa johonkin parempaan” Omasta kokemuksestani voin rehellisesti kehottaa seuraamaan sydäntäsi ja luottamaan itseesi.  On hyväksyttävää tuntea ylämäet ja alamäet, muutoksen valo ja pimeys. Muuttuessasi, tunne henkesi heräävän. Toivon että voimme kaikki elää jokaisen päivämme uudesti löydetyssä ilossa ja kiihkossa.

Rakkautta ja valoa,

Barbara

 

Tekijänoikeusilmoitus:
Materiaalia käytettäessä tämä teksti liitettävä mukaan. Copyright 2004 Steve Rother. Tämä tieto on tarkoitettu levitettäväksi ja sitä saa vapaasti levittää, kokonaisuudessaan tai osittain, edellyttäen että tämä huomautus liitetään mukaan. Materiaalia saa käyttää sillä ehdolla, että kaikki oikeudet, sisältäen myös käännetyn materiaalin tekijänoikeudet, säilyvät alkuperäisellä tekijänoikeuden haltijalla. Lisätietoa Ryhmästä löytyy täältä: http://www.espavo.org tai soittamalla Lightworkeriin + 1 (702) 871 3317.
Kiitos, että autat levittämään Valoa!