Грудень 2019

Світло, що провадить

Вітаю, дорогі, я еМ.

Я надзвичайно радий бути сьогодні з вами. Ми входимо у вашу часову шкалу в цих точках підключення. Попереду на вас чекають такі неймовірні зв’язки, і ви вже зробили вражаючі кроки за останні місяці. Тепер ми знаємо, що іноді вам цього не видно, адже хаос на планеті Земля зараз досить інтенсивний. Насправді він є частиною того, що відбувається, тому що ви вчитесь дуже швидко рухатися поміж речей, попри безліч відволікань. Ви зробили неймовірну роботу у цій сфері і тепер може відкритися новий рівень усього. Тут вам доведеться зробити ще набагато більше, ніж ви коли-небудь вважали можливим. Правду кажучи, ви будете витрачати енергію по-іншому й отримаєте певну допомогу. Так, ви завжди мали допомогу навколо себе у різній формі. Однак те, що зараз відбувається, особливо цікаво.

Сім’я «і» грандіозно вплинула на планету Земля. Це її членам належала ідея існування планети без правил. Земля була першою і дуже довгий час єдиною планетою свободи вибору. Зараз це дуже різко змінюється завдяки прогресу, який зробили люди. Ось що відбувається, і це магічно! Ви відчуваєте дуже швидкий рух, хоча більшість з того, що ви побачите, здебільшого буде відволіканням уваги. Через цей рух люди відчувають багато плутанини і хаосу, що викликає розчарування та гнів. Дорогі, це час поставити вашу роботу світла на перший план. Багатьох із вас покликали саме тому, що ви є експертами, які залишають найважливіші дороговкази на своєму шляху. Насправді, ви можете сприймати це як заклик до дії.

Світло, що веде

Якби ви спеціально налаштовували енергію, навіть просто дивлячись на довільне місце на землі і підключаючи до нього своє серце, то до цього моменту це мало б лише незначний вплив на планету Земля. Однак тепер, якщо ви зробите те саме, то кожного разу, коли хтось перетинатиме це місце, він почне підключатися до цієї енергії. Він почне відчувати, що його особистий коефіцієнт любові збільшується саме в цей момент і він підхоплює частинку вашої енергії. Отже, перше, що ми просимо вас, – будьте дуже обережними. Коли ви це робите, використовуйте найчистішу енергію. Знайте, що це прекрасний час для того, аби почати пророщувати свої наміри та своє бачення нового світу разом із уявленнями про те, що ви любите і де ваша пристрасть.

Ці дари світла, що прокладає стежку, – це те, що ви принесли з Дому, зокрема ті шматочки Дому, які лише ви можете нести, хоча й інші несуть подібні. Ви намагаєтеся описати і створити щось велике і широке. Часто це навіть складно визначити як те, що ви називаєте небесами чи Домом. Правда полягає в тому, що це дуже важко піддається визначенню, оскільки воно не вписується тут у вашу реальність. Однак щобільше ви зможете привнести у реальність, тим легшим та захопливішим буде наступний етап життя.

Коли відчуваєш енергію серця, ілюзія відмінностей поступово зникає – і кожен знаходиться у гармонії. Але коли люди застряють у своїх системах переконань, ідеях, концепціях та цілях, це стає не зовсім зрозумілим і схожим на плутанину. Наразі, ми просимо вас почати будувати реальність своїм серцем. Плутанина існує лише тоді, коли ви щось ускладнюєте. Тож, спрощуйте. Знайдіть спосіб побачити ширшу картину і шукайте іскру духа в усьому, що трапляється вам на шляху. Спрощуйте не лише свій власний шлях, але й задіюйте усе те, що є вашою пристрастю, аби освітлювати шлях попереду для інших.

Пророщувати Світло, що Прокладає Стежку – це ще один інструмент, який ви можете використовувати, щоб вже зараз творити вищу реальність. Цей інструмент допоможе вам віднайти ключ до необхідної енергії та відкрити двері. Він буквально триматиме відкритим це вікно можливостей. І саме це нам з вами потрібно. Дорогі, ви вже здійснили неймовірну роботу, навчилися працювати з цією енергією та грати у гру прикидаючись людьми, тоді як, насправді, ви – тільки дух. Так, ми бачимо вас, і ви справляєтеся справді чудово. Нам подобається те, з чим ви працюєте зараз, і ми пишаємося вами настільки сильно, що ви й не уявляєте. Знайте, що ви ніколи не буваєте самотніми. Скоро ви почнете отримувати допомогу з багатьох різних сфер, і ми розповімо вам ще більше про те, що на вас чекає попереду. Навіть у тих сферах технологій, у розвитку яких людське серце відходить на другий план. У вас буде можливість наздогнати значну частину цього ровитку та опанувати майстерність у багатьох речах, які вже прямо перед вами. Саме на це ми б хотіли, аби ви звернули увагу.

Щоразу, коли ви бачите хаос чи труднощі, ви відчуваєте розділення, яке бушує на вашій планеті. Тільки уявіть, яким би був світ без цього розділення. Тримайте це бачення, тримайте цю енергію. Так ви почнете перебудовувати планету Земля, дорогі. Ви почнете діяти по-іншому і уся ваша гра почне змінюватися. Ви матимите можливості встановлювати зв’язок один з одним так само, як це було у Лемурії. Так, магічні часи тепер повертаються! Дорогі, насолоджуйтеся мандрівкою. І пам’ятайте, що ви ніколи не буваєте самотніми. Ми постійно поряд з вами і ми дуже вас любимо. Ми просимо вас ставитися один до одного з повагою. Вступаючи у цей магічний світ, творіть магію разом. Знайте, що ви завжди працюєте у цій гармонії. Тримайте двері відчиненими один для одного за кожної можливості та грайте злагоджено разом.

Еспаво

_______________________

Вітаю, дорогі, я Мерлія.

Колись ви поглянете назад на цей унікальний час і побачите, як в усьому відбувся несподіваний різкий поворот. Ви проходите через усе лише маленькими кроками, і тому для більшості це зрушення залишається непомітним. У сьогоднішній енергії люди фокусуються тільки на тому, що знаходиться прямо перед ними у цей момент. Таке відволікання не дозволяє вам побачити ширшу картину, яка насправді є величезною! Усе те, що вже посіяно на планеті, є дуже грунтовним. Це пробудження жіночої енергії, балансу планети Земля.

Ми щомиті спостерігаємо за тим, що відбувається на планеті Земля. Ми знаємо, що зараз важкі часи для вас, сповнені хаосу та плутанини, коли кожен хоче досягти влади будь-якою ціною. І незважаючи на все це, ми хочемо сказати, що, з нашої ширшої перспективи, ви рухаєтеся неймовірно добре. Ви рухаєтесь зі швидкістю любові, яка дещо перевищує швидкість світла. Хіба Ейнштейн не хотів би цього знати? Звісно, це б змінило деякі речі. Дорогі, робіть крок вперед у цю енергію і якоріть її.

Навіть будучи чоловіком, віднайдіть свою жіночу силу. Віднайдіть способи використання цієї нової сили та якоріння її. Насмілюйтеся пробувати те, що ви раніше не пробували. Насмілюйтеся доторкатись до інших сердець.

І це інформація, яку ми хочемо залишити вам у цей неймовірно особливий, унікальний час. Ми хочемо просто поділитися з вами: беріть всю вашу радість та пристрасть, яка у вас є, і насмілюйтеся доторкнутись до чийогось серця. Ваші пристрасті – це найприємніші ваші спогади з Дому, які ви прагнете відтворити на Землі. Пошук способів, якими ви можете доторкнутись до інших сердець своєю пристрастю, стає вашим служінням.

Доторкніться до серця

Оберіть одну людину, на життя якої ви можете вплинути. Це можна зробити за допомогою слів, подарунка, грошей чи просто можливостей. Це може бути будь-що, просто оберіть одну людину впродовж цього місяця і торкніться її серця своїм даром. Постарайтеся торкнутись так чи інакше її життя, а тоді спостерігайте за тим, що відбуватиметься у вашому житті. Платіть наперед, коли це можливо, і ви заземлите цю нову жіночу енергію там, де вона стане постійною, а також частиною вашого повсякденного життя. Це значно більше, ніж розширення жіночої сили, це – широке відкриття. Це енергетичне відкриття є ідеальним часом, щоб знову і знову почати заземляти жіночу енергію та набуття своєї сили. Дорогі, насолоджуйтеся цією подорожжю і знайте, що ми завжди з вами і підтримуємо вас. Тож, у моменти, коли ви б’єтеся в цегляну стіну чи впадаєте у відчай, просто прислухайтеся до цього голосу. Ми нишком торкатимемося вашої спини там, де ваша чакра серця. І коли ви відчуєте цей доторк, глибоко вдихніть і заякоріть цю енергію. Це наш подарунок вам. Насолоджуйтеся подорожжю. Знайте, що ми дуже любимо вас і дуже радіємо новим відкриттям, які ви сотворили на планеті Земля. Дорогі, крокуйте з гордістю у ці часи. Ви вже неймовірно вплинули на зміни на вашій планеті, і попереду ще так багато роботи. Ми завжди поруч біля вас, прямо за вами, лише поза вашим зором. Але ми слідкуємо за кожним вашим кроком. І ми дуже вас любимо. Подорожуйте вправно у ці часи. Ми з неймовірною честю просимо вас ставитися один до одного з повагою, дбати один про одного і мирно грати разом.

Я є Мерлія,

Піднімайтеся час від часу, щоб побачити мене

Еспаво

Група

_________________

Підключаючи Серце

Від Барбари Ротер

Веселих свят!

Коли ми наближаємося до магії нового 2020 року, ми можемо відчути хвилювання від прийдешнього часу. У 2019 році багато хто з нас пережив певні виклики та дізнався більше про себе у процесі життя. Я відчуваю, що цей Новий рік принесе розуміння та відповіді на багато наших запитань. Це приносить радісне очікування майбутнього часу. 2020 рік справді стане роком вступу у нашу силу та зміни світу. Пам’ятайте, що ви ніколи не буваєте самотніми. Ваша духовна сім’я зовсім поряд, простягає вам свої руки і відкриває своє серце для зв’язку з вами. Я почуваюся по-справжньому благословенною, коли згадую цей рік, що минає. Моя вдячність допоможе створити нове яскраве майбутнє. Почувайтеся щасливо та мирно не тільки у різдвяний час, а й впродовж усього Нового Року.

Ми зі Стівом бажаємо кожному з вас любові та передаємо святкові вітання з нашого дому вашому. Неважливо, як саме ви святкуватимете цей магічний період року. Ми бажаємо вам почуватися комфортно у цьому світі та відчувати тепло у своєму серці. Діліться цими відчуттями, поширюючи світло усім навкруги вас. Світіть любов’ю, сміхом та доброзичливістю. Хай святковий період підведе підсумок цього року веселою ноткою і відкриє шлях до свіжого та яскравого Нового Року.

Еспаво

Від нашого серця до вашого

Барбара та Стів

Переклад українською: Юлія Вавжинська, Юлія Хоменко та Тереза Бороденчик

© Espavo, www.espavo.org, 2000-2019

Ця інформація призначена для розповсюдження і може вільно розповсюджуватися повністю або частково.

Будь-ласка, посилайтеся на: http://www.espavo.org.

Дякуємо, що допомагаєте розповсюджувати Світло!