Δεκέμβριος 2019

Ιχνηλατώντας το Φως

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι ο εΜ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μαζί σας σήμερα. Αφήνουμε ένα σημάδι στη χρονική σας ροή σε αυτά τα σημεία επαφής. Έρχονται απίστευτες συνδέσεις στο μέλλον κι έχετε κάνει εκπληκτικές κινήσεις στους προηγούμενους μήνες. Τώρα ξέρουμε πως μερικές φορές δεν μπορείτε να το δείτε επειδή το χάος που επικρατεί στη Γη αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό. Όμως αυτό είναι μέρος των πραγμάτων που συμβαίνουν μια και μαθαίνετε να κινείστε ταχύτατα παρ’ όλους τους απίστευτους περισπασμούς γύρω σας. Έχετε κάνει υπέροχη δουλειά και τώρα τα πάντα μπορούν να ανοιχτούν προς ένα νέο επίπεδο. Έχετε πολλά ακόμα να κάνετε εδώ. Η αλήθεια είναι πως θα ξοδεύετε ενέργεια με νέο τρόπο και θα λάβετε κάποια βοήθεια. Ναι. πάντοτε είχατε βοήθεια από διάφορες πηγές. Όμως, αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Η Οικογένεια της “Ε” ασκούσε τεράστια επιρροή στη Γη. Εκείνοι είναι που είχαν την ιδέα ο πλανήτης να μην έχει κανόνες. Η Γη ήταν ο πρώτος πλανήτης ελεύθερης επιλογής και για πολύ καιρό ήταν ο μόνος. Αυτό τώρα αλλάζει δραματικά λόγω της προόδου που έκαναν οι άνθρωποι. Αυτό συμβαίνει τώρα και είναι μαγικό! Βιώνετε ταχύτατη κίνηση κι όμως τα περισσότερα απ’ αυτά που βλέπετε είναι περισπασμοί. Λόγω αυτής της κίνησης, οι άνθρωποι νιώθουν σύγχυση και χάος, κάτι που προκαλεί απογοήτευση και θυμό. Αγαπημένοι μας, αυτή είναι η στιγμή για να εμφανίσετε τη δουλειά που κάνετε με το φως. Πολλοί από εσάς έχετε κληθεί ονομαστικά επειδή είστε ειδικοί στο να βάζετε τα πιο σημαντικά κομμάτια στο μονοπάτι σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να το θεωρήσετε αυτό ως μια πρόσκληση για δράση.

Ιχνηλατώντας το Φως

Όταν σκόπιμα θέτετε μια ενέργεια, ακόμα κι αν απλά κοιτάζετε ένα σημείο στο έδαφος και βάζετε την καρδιά σας εκεί, αυτό θα έχει επίδραση σε ολόκληρη τη Γη μέχρι κάποιου σημείου. Όμως, αν ήταν να κάνετε ακριβώς αυτό, κάθε φορά που κάποιος θα περνά πάνω απ’ αυτό το σημείο, θα συνδέεται με αυτή την ενέργεια. Θα αρχίσει να νιώθει το πηλίκο της αγάπης του να αυξάνεται εκείνη τη στιγμή και θα λαμβάνει λίγη από τη δική σας ενέργεια. Το πρώτο πράγμα που σας ζητάμε είναι να προσέχετε πάρα πολύ. Να χρησιμοποιείτε την αγνότερη ενέργεια που μπορείτε, όταν το κάνετε αυτό. Να ξέρετε πως αυτή είναι μια θαυμάσια εποχή να αρχίσετε να θέτετε την πρόθεση και το όραμά σας για τον νέο κόσμο, μαζί με τις ιδέες σας για το πού βρίσκονται η αγάπη και το πάθος σας.

Αυτά τα δώρα από την ιχνηλασίας του φωτός είναι τα κομμάτια που έχετε φέρει από την Εστία και ιδιαίτερα εκείνα που μονάχα εσείς μπορείτε να φέρετε, ενώ άλλοι μπορούν να φέρουν κάποια παρόμοια. Προσπαθείτε να περιγράψετε και να δημιουργήσετε κάτι μεγάλο και ευρύ. Πολύ συχνά περιγράφεται λανθασμένα ως παράδεισος ή Εστία. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί γιατί δεν χωρά στην πραγματικότητά σας. Όμως, όσο περισσότερο απ’ αυτό μπορείτε να φέρετε, τόσο πιο εύκολο και πιο συναρπαστικό θα είναι το επόμενο στάδιο της ζωής.

Όταν κάποιος νιώθει την ενέργεια της καρδιάς, η ψευδαίσθηση των διαφορών απομακρύνεται κι όλοι ζουν σε αρμονία. Όταν όμως οι άνθρωποι είναι κολλημένοι στις πεποιθήσεις τους, στις ιδέες, στα σχέδια και τους σκοπούς τους, αυτό γίνεται πολύ συγκεχυμένο. Σε αυτό το σημείο θα σας ζητήσουμε να αρχίσετε να χτίζετε με την καρδιά σας. Η σύγχυση μπορεί να υπάρξει μονάχα στην πολυπλοκότητα αγαπημένοι μας, οπότε απλοποιήστε τα πράγματα. Βρείτε τρόπους να δείτε την ευρύτερη εικόνα και ψάξτε τη σπίθα του πνεύματος μέσα σε όλα τα πράγματα που βρίσκετε στον δρόμο σας. Όχι απλά να απλοποιήσετε το δικό σας μονοπάτι αλλά να χρησιμοποιήσετε το πάθος σας για να σας δείξει τον δρόμο.

Η ιχνηλασία του φωτός είναι ένα άλλο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια υψηλότερη πραγματικότητα. Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να ξεκλειδώσετε την ενέργεια και να ανοίξετε την πόρτα. Ουσιαστικά, θα κρατήσει ανοιχτό αυτό το παράθυρο των ευκαιριών. Κι αυτό είναι που ψάχνουμε. Έχετε κάνει εκπληκτική δουλειά αγαπημένοι μας με αυτή την ενέργεια, παίζοντας το παιχνίδι στο οποίο προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι, ενώ στην ουσία είστε πνεύματα. Ναι, σας βλέπουμε και τα πάτε πολύ καλά. Λατρεύουμε αυτό με το οποίο δουλεύετε και είμαστε πολύ πιο υπερήφανοι για εσάς απ’ όσο φαντάζεστε. Να ξέρετε πως δεν είστε ποτέ μόνοι. Θα αρχίσετε να λαμβάνετε βοήθεια από διάφορες πηγές και θα σας πούμε περισσότερα γι’ αυτό καθώς θα προχωράτε. Ακόμα και σε τομείς όπως η τεχνολογία, είστε λίγο πιο μπροστά απ’ ότι η ανθρώπινη καρδιά αυτή τη στιγμή. Θα έχετε ευκαιρίες να τη φτάσετε και να γίνετε ειδικοί σε πολλά πράγματα που βρίσκονται εμπρός σας. Αυτό είναι που θέλουμε να κοιτάξετε.

Κάθε φορά που βλέπετε χάος ή δυσκολίες νιώθετε διαχωρισμό, κάτι που οργιάζει στον πλανήτη σας. Φανταστείτε πως θα ήταν τα πράγματα χωρίς αυτόν. Κρατήστε αυτή την εικόνα, κρατήστε αυτή την ενέργεια. Κάνοντάς το αγαπημένοι μας, θα αρχίσετε να ξαναχτίζετε τη Γη. Θα αρχίσετε να δουλεύετε με διαφορετικούς τρόπους και όλο σας το παιχνίδι θα αρχίσει να αλλάζει. Θα έχετε ευκαιρίες να συνδεθείτε μεταξύ σας με τον τρόπο που το έκαναν στη Λεμουρία. Ναι, οι μαγικές εποχές επιστρέφουν! Απολαύστε το ταξίδι αγαπημένοι μας και να εν-θυμάστε πως δεν είστε ποτέ μόνοι. Είμαστε μαζί σας συνεχώς και σας αγαπάμε πολύ. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Καθώς εισέρχεστε στον μαγικό κόσμο, δημιουργήστε μαγεία μαζί. Να ξέρετε πως πάντα δουλεύετε με αυτή την αρμονία. Κρατήστε την πόρτα ανοιχτή για τους άλλους σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo.

________________________________

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι η Μερλία.

Όταν κοιτάξετε προς τα πίσω σε αυτή τη μαγική εποχή, θα δείτε πώς τα πάντα πήγαν στραβά. Λόγω του ότι κάνετε μικρά βήματα, αυτή η αλλαγή δεν είναι ορατή στους περισσότερους από εσάς. Στη σημερινή ενέργεια, οι άνθρωποι είναι επικεντρωμένοι σε αυτά που βρίσκονται ακριβώς μπροστά τους την κάθε στιγμή. Αυτός ο περισπασμός σάς εμποδίζει να δείτε την ευρύτερη εικόνα, η οποία είναι τεράστια! Αυτό που βλέπουμε εμείς να έχει φυτευτεί στη Γη είναι πολύ έντονο. Είναι μα αφύπνιση της θηλυκής ενέργειας, μια εξισορρόπηση από την πλευρά της Γης.

Παρακολουθούμε κάθε στιγμή το τι συμβαίνει στη Γη. Ξέρουμε πως η εποχή αυτή είναι δύσκολη για εσάς με το χάος και τη σύγχυση να κυριαρχούν παντού και όλοι προσπαθούν να αρπάξουν την εξουσία με κάθε κόστος. Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν, πρέπει να σας πούμε πως από τη δική μας οπτική της ευρύτερης εικόνας, κινείστε απίστευτα καλά. Κινείστε με την ταχύτητα της αγάπης, η οποία είναι λίγο μεγαλύτερη απ’ αυτή του φωτός. Δεν θα ευχόταν ο Αϊνστάιν να το ήξερε αυτό; Ναι, είναι βέβαιο ότι θα είχε αλλάξει μερικά πράγματα. Εισέλθετε σ’ αυτή την ενέργεια αγαπημένοι μας και αγκυρώστε την.

Βρείτε τη θηλυκή σας ενέργεια, ακόμα και ως άνδρες. Βρείτε τον τρόπο να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη νέα δύναμη και αγκυρώστε την στη Γη. Τολμήστε να δοκιμάσετε πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα, τολμήστε να αγγίξετε μια άλλη καρδιά.

Κι αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο θέλουμε να σας αφήσουμε σε αυτές τις πολύ ξεχωριστές και μοναδικές στιγμές. Αυτό που σας λέμε είναι: πάρ’ τε τη χαρά και το πάθος που έχετε κερδίσει και τολμήστε να αγγίξετε με αυτά την καρδιά κάποιου άλλου. Το πάθος σας αποτελεί τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις σας από την Εστία, τις οποίες προσπαθείτε να αναδημιουργήσετε στη Γη. Βρείτε τρόπους να αγγίξετε τους άλλους με το πάθος σας να είναι ο εκπρόσωπός σας.

Αγγίξτε μια Καρδιά

Βρείτε κάποιο άτομο να κάνετε τη διαφορά στη ζωή του. Αυτό μπορεί να γίνει με τα λόγια, ένα δώρο, χρήματα ή απλά ευκαιρίες. Μπορεί να είναι οτιδήποτε από αυτά τα πράγματα, βρείτε όμως κάποιον αυτό τον μήνα και δώστε του ένα δώρο. Προσπαθήστε να αγγίξετε τη ζωή του με κάποιον τρόπο και μετά παρατηρήστε τι θα συμβεί στη δική σας ζωή. Κάν’ τε το όποτε μπορείτε και θα γειώσετε αυτή τη νέα θηλυκή ενέργεια εκεί που μπορεί να γίνει μόνιμη και μέρος της καθημερινής σας ζωής. Είναι πολλά περισσότερα από θηλυκή ενδυνάμωση, είναι ένα μεγάλο άνοιγμα. Αυτό το ενεργειακό άνοιγμα είναι αυτή τη στιγμή μια υπέροχη στιγμή να αρχίσετε να γειώνετε τη θηλυκή ενέργεια και την ενδυνάμωση παντού. Απολαύστε αυτό το ταξίδι αγαπημένοι μας και να γνωρίζετε πως είμαστε μαζί σας συνεχώς και σας επευφημούμε. Αυτές τις στιγμές λοιπόν που σας σταματούν εμπόδια ή πέφτετε σε απόγνωση, απλά προσπαθήστε να ακούσετε μια φωνή. Εμείς θα σας αγγίξουμε πίσω από το τσάκρα της καρδιάς όταν δεν κοιτάζετε, οπότε όταν νιώσετε αυτό το άγγιγμα πάρ’ τε μια βαθιά αναπνοή και αγκυρώστε το. Αυτό είναι το δώρο μας προς εσάς. Απολαύστε το ταξίδι. Να ξέρετε πως σας αγαπάμε πολύ και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για να νέα ανοίγματα που έχετε κάνει στη Γη. Αγαπημένοι μας, Πάρ’ τε αυτό τον χρόνο και βαδίστε με υπερηφάνεια. Έχετε κάνει ήδη τεράστια διαφορά στον πλανήτη κι έχετε ακόμα πολλά να κάνετε. Εμείς βρισκόμαστε πάντα στο πλάι σας και πίσω σας, λίγο έξω από το οπτικό σας πεδίο μα παρακολουθούμε το κάθε σας βήμα. Και σας αγαπάμε πολύ. Πάρ’ τε λίγο χρόνο  και ταξιδέψτε όμορφα. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι η Μερλία,

Ελάτε να με δείτε καμία φορά.

Espavo.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!