Вересень 2019

Фокус

Вітання, дорогі. Я є Ем. Сьогодні я долучаюсь до вас із найтеплішими намірами мого серця, щоб розказати вам трішки про вас. Уже деякий час ви блукаєте планетою Земля, випадково натикаючись на речі навкруги та один на одного у пошуках вашого шляху до Дому. Нам це видається таким прекрасним, коли ми спостерігаємо за вами, оскільки ми знаємо вас, ми знаємо ваше серце. Ми зустрічались із вами більше ніж один раз перед тим, як ви вирушили на Землю. І ви попросили нас час від часу давати вам загальні огляди, не обов’язково повчаючи вас. А радше нагадувати про те, що ви вже і так ясно знаєте.

Саме тому ми сьогодні тут, щоб поговорити про ваше бачення. Ми не будемо говорити конкретно про очі чи зорові нерви. Але, дозвольте сказати, що разом із вашою еволюцією і таким неймовірно швидким рухом по цих сходинках еволюції, ваше фізичне тіло теж змінюється.

Ви починаєте нести більше вашого власного Духу в своєму фізичному тілі. Це ті зміни і налаштування, які зараз відбуваються. Ми постійно говоримо вам, що ви вже давним давно є творцями. І це так магічно. Але кумедним є те, що ви усвідомлюєте це в останню чергу. У більшості випадків – до моменту, поки ви оглянетесь назад на декілька років і здивуєтесь: «О це ж я потрапив у справжній безлад! Цікаво, як я тільки зміг». І тоді ви відслідковуєте емоційний спогад, посіяний насіниною у вашій думці, який перетворився у це бачення. Тож, якщо так легко контролювати своє оточення, тільки поглянувши на щось, як же тоді зробити так, щоб це працювало на вас? Є кілька основних елементів, які допоможуть вам налаштувати цей навик.

Духовне бачення

Більшість із вас є неймовірно чутливими, значно чутливішими, ніж звичайні люди, бо інакше ви б це не читали зараз. З такою чутливістю, ви отримуєте зворотній зв’язок значно швидше, ніж більшість людей, і це можна використовувати у своєму баченні. Отже, коли ви дивитеся на щось, спитайте себе, чи ви більше на стороні любові чи страху? Це потребує трохи практики. Але, будь ласка, не думайте, що хтось кращий за інших. Не у цьому полягає вправа, яку ми вам пропонуємо. Натомість, суть вправи у тому, щоб поєднати бачення з вашим серцем, і саме це ми просимо ваc робити.

Просто, щоб навести для вас приклад. Хранитель (Стів) часто прогулюється по своєму будинку дивлячись на ті чи інші речі. Інколи він дивиться на щось, що приводить його у страх, – як та посудомийна машина, бо він навіть не знає, як нею користуватися. Тому, коли його погляд падає на неї, він швидко відводить очі, бо вона не приносить йому задоволення. І це те, над чим йому доведеться попрацювати в якийсь момент. Але не це тема нашої розмови сьогодні. Якщо він повернеться і подивиться в іншому напрямку, він побачить піаніно. Воно трохи більш захоплююче для нього, проте і в грі на піаніно він не такий вже й майстерний. Його погляд блукає ще трохи – і він бачить гітару, яка висить на стіні. Вона моментально розтоплює його серце. Це те, що ви шукаєте! Коли ви бачите гітару на стіні і вона породжує радість всередині, це означає, що ви виконали завдання. Ви створили бачення, яке заякорене емоцією. Це емоційна пам’ять, тобто бачення з відчуттям. У п’ятому вимірі це короткий шлях до творення. Пам’ятайте, ви-Дух можете створити будь-що, тому що Дух не має обмежень.

У нашій ілюстрації ми використали гітару, щоб змалювати певний стан духу. Якщо ви продовжите фокусуватися на такому баченні, щойно ви досягнете цього стану емоційної пам’яті, ви отримаєте ключ до встановлення цілей у сучасному світі. Так, дорогі, це потребує певної практики. Чи це означає, що у такий спосіб ви тепер можете створити будь-що? Ні, будучи Духом, ви можете створювати лише те, у що по-справжньому вірите. Якщо ви не маєте впевненості у своєму серці, то ви не можете створити певне бачення.

У нижчих вібраціях Землі людям потрібно було встановлювати цілі і боротися за щось, що було дещо поза межами досяжності. Люди вибудували усі можливі правила, як цього досягти, і визначили усі найкращі способи творення через такий процес. Сьогодні ж саме таке встановлення цілей стає проблемним, адже діючи у такий спосіб, ви обмежуєте свій дух.

Духовне творення за допомогою емоційної пам’яті

Бачите, ви усі є дух, що ховаєте у біологічній оболонці. Природній стан духа – абсолютний достаток (англ. abundance). Ми сподіваємося, ви ставитеся до себе добре, оскільки так ви піклуєтеся про свій дух і тоді він може більше світити через вас. Впізнавши дух у собі ви впускаєте більше магії – ви абсолютно заслуговуєте цього! Тож, створюючи, наприклад, гроші, чи це означає, що вам треба створити певну суму у своєму банківському рахунку? Чи вам потрібно звізуалізувати певний кінцевий результат: радісну відпустку чи свободу робити те, що ви хочете? Справа у баченні, адже саме воно є тим кінцевим результатом, якого ви шукаєте. Якщо поєднати його у такий спосіб зі своєю емоційною пам’яттю, тоді це чудово спрацює.

Раніше вам потрібно було фокусуватися на певній кількості чогось і тяжко працювати, аби втілити своє бачення. Проте, відтоді, усе це досить сильно змінюється. Тепер усе працює дещо по-іншому, і ви створюєте усе значно швидше, ніж навіть можете собі уявити. Як результат, часто все відбувається на автопілоті і врешті-решт ви створюєте те, про що навіть не здогадувалися.

Фокус (Будьте уважні, куди саме ви його направляєте!)

Отже, те, що ми просимо вас обміркувати, – дуже просто. Фокусуйтеся на тому, що запалює ваше серце. Зробіть перерву у звичному сприйнятті і переключіться на любов. Фокусуйтеся на тому, що приносить вам радість, а також знаходьте можливості для вираження любові. Дуже легко застрягнути у негативній енергії, тож беріть свідомі перерви і переключайтеся на свій дух. Деякі з вас мають партнерів, чоловіка чи дружину, дітей, і для вас не проблема регулярно дарувати любов. Інші мають домашніх тварин, що теж допомагає вам заземляти вашу любов. А ті з вас, хто не мають коханих у житті, знайдіть щось таке, на чому ви б могли сфокусуватися і що б допомогло вам випустити з себе любов. Ви можете помістити любов у маленький камінь на вашому столі або у рослини у вашому садку. Це може бути будь-що. І мова не про те, щоб змінити цю річ, тому що саме ви є тими, хто виграє, коли закохується. Так, абсолютно щоразу. Тому, якщо ви знайдете хоча б маленький спосіб чи місце, щоб поділитися безумовною любов’ю, то ви віднайдете баланс. Виграють не тоді, коли отримують любов, а тоді, коли дають її. Прямо зараз людство змінюється вражаючими темпами, і тому напруження на Землі величезне. Просто пам’ятайте, що коли ви знайдете способи ділитися своєю любов’ю, це змінить ваш світ. До речі, про ваш світ. Ми спостерігаємо, як на Землі зростає розділення. Але немає причин для хвилювання, розділення є тимчасовим. Розділення не є вашим природним станом, і це найважливіше. Коли поряд ідуть двоє трирічних дітей, і один з них впаде, то реакцією іншої дитини буде зупинитися і допомогти, а не йти собі далі, аби бути попереду. І хоч їх цьому ніхто не вчив, вони зупиняться і допоможуть. Ваш природній стан – єдність. Ваш природній стан – дбати один про одного і про усе, що вас оточує. Вам було необхідно навчитися бути людьми. Вам навіть було необхідно навчитися ненавидіти і прикидатися розділеними. За цим справді так прекрасно спостерігати по нашу сторону завіси.

На Землі зараз спостерігається виразний рух до дуже старого упередження, яке панувало на планеті досить довгий період. Йдеться про зациклення на фізичному тілі й місці народження. Однак пам’ятайте, дорогі, що ця проблема не є глобальною. Це просто тимчасовий екскурс убік від вашого природного стану. Насправді ви – Дух, і ваш природний стан – єдність. Ваше серце створене, щоб піклуватися один про одного, і це саме те, чим ми хочемо поділитися. Якщо ви будете шукати єдність, то знайдете її навіть у розділенні, яке зараз триває на планеті Земля. Якщо ви будете шукати добро у людині, ви його знайдете. Якщо ви шукатимете красу будь-де на планеті Земля, то знайдете її напевно. Саме це ми просимо усіх вас зробити зараз; це послабить напругу.

Планета Земля ось-ось злегка зміститься, і людям зовсім не подобається таке відчуття. Хоча вони можуть бути стійкими до цього явища, проте у ньому шанс для кожного заякорити світло. Якщо ви дійсно зосередитеся на тому, щоб надсилати любов і відкривати серце, ви почнете бачити не тільки цю єдність в інших людях, але й дуже чітко побачите дух інших людей. Тоді у вас з’явиться нове власне бачення, і це те, чого ми прагнемо. Ви – творці. Незабаром ви відчуєте, хто ви є насправді, і відповідальність, пов’язану з цим.

Куди сьогодні спрямований ваш погляд? Який ваш вибір і ваше бачення? Куди ви посилаєте свою любов? Майте на увазі, те, на чому ви зосереджуєтеся, міцнішає у ці часи. У багатьох людей виникають проблеми з грошима, тому ви зосереджуєтесь на грошах або на нестачі грошей. Це велика різниця. Більшість людей, маючи проблему, природно, концентруються на нестачі. Як заробити більше грошей? Отож, почніть з дуже простого: за допомогою простого інструменту, користуватися яким хранителька хранителя навчила вже давно. Якщо ви змогли сплатити якийсь рахунок, святкуйте це почуття. Радійте, що ви якимось чином виконали зобов’язання і договір. Святкуйте і дякуйте за достаток, що дозволив сплатити цей рахунок, навіть якщо у вас є три інші, які ви зараз не можете оплатити. Будьте обережні, щоб не засуджувати себе за це, інакше ви запустите й відповідну енергію творення.

Наступного разу, коли ви відкриєте очі, – ви створите щось, чого не очікували. За мить щось може статися, все може змінитися, і проблема вже вас не хвилюватиме. Ось як це працює, і все залежить від того, куди скерований ваш погляд. Ви створюєте реальність довкола вас щоразу, коли відкриваєте очі. Це викликає у нас нестримний сміх. Так, дорогі, ми сміємося! Тому що ми бачимо, як ви відкриваєте очі, очікуючи побачити те, що шукаєте. Потім ми бачимо, як усі атоми стрибають навколо, ще до того як ви відкриєте очі, намагаючись створити те, що ви очікуєте побачити. Це прекрасна гра. Насолоджуйтесь цією мандрівкою, любі. Ви неймовірно швидко прогресуєте, і ми дуже пишаємося вами. Продовжуйте добру роботу і знайте, що ви ніколи не буваєте самі. Ми поряд, одразу за межею зору.

Ми бачимо вас. Ось куди йде наша любов … до вас!

Для нас велика честь просити вас ставитися до себе навзаєм з повагою. Дбайте один про одного за кожної нагоди, тому що тоді ви дбаєте і про себе. Пам’ятайте, це прегарна гра. Грайте дружно разом. Нагадуйте собі, що ми дуже вас любимо.

Еспаво

Я – eM

Група

____________________

Підключаючи серце

Від Барбари Ротер

 

Возз’єднання

Наше зі Стівом життя було сповнене пам’ятних пригод. Ми любимо згадувати про свій минулий досвід. Хто знає, що чекає нас попереду в цій грі у життя. Майбутнє буде світлим, незалежно від того, що трапиться на нашій дорозі. Ми створимо нові спогади.

Важливо радіти життю такому, яким ми його проживаємо. Ми зустрічаємо на своєму шляху стільки особливих людей і вони розділяють з нами навзаєм частину свого життя і частину себе.

Відновлення контакту є важливою паузою у нашому щільному графіку, щоб цінувати особливих людей, які вплинули на нас своїм серцем та спільними інтересами. Як часто ви говорили собі: “Цікаво, що сталося з тим і з тим?”. Це той момент, коли вас тихо заохочують відновити контакт з цими людьми. Навіть якщо у вас немає можливості бути разом фізично, лише короткий дзвінок може закріпити пам’ять про них у вашому серці.

Будучи домосідами, працюючи в нашій студії й не подорожуючи, ми насолоджувалися комфортом нашого оазису серед пустелі. Тепер все змінюється.

Нещодавно ми повернулися до Сан-Дієго, Каліфорнія. Це місто було нашою домівкою довгі роки. Наш добрий друг попросив нас зі Стівом бути ведучими на весіллі його сина, якого ми знаємо від самого його народження. Невелика група зібралася на узбережжі Тихого океану. Любов наповнила повітря, коли Стів проголосив молодят чоловіком і дружиною. Прийом щасливої пари відбувся наступного дня. Тоді решта друзів та родина зібралися разом на пляжній вечірці, щоб привітати наречену і нареченого. Ми зустрілися з дорогими родичами та близькими друзями, яких давно не бачили, а також познайомилися з багатьма новими людьми. Було радісно бачити нареченого у мокрому костюмі, який стояв вже готовий до серфінга, та прекрасну наречену у шлюбному білому бікіні, яка різала весільний торт.

Наступною запинкою є Сент-Луїс в Міссурі. Стів і я виросли тут. Ми зустрілись у старших класах. І зараз ми прилетіли на зустріч випускників, щоб відсвяткувати 50-ту річницю закінчення школи. Це справді неймовірно, як пролетів час. Буде дуже цікаво зустрітись з людьми, з якими ми провели частину нашого життя.

Далі зустрічі продовжаться у сестри Стіва, де збереться багато його родичів. Наступного дня, ми приєднаємось до моєї сім’ї у будинку мого брата. Ми завжди сміємось, що мого брата звати Стів, а сестру Стіва звати Барбара. Вони живуть недалеко один від одного в Міссурі. Я думаю, Дух допомагав нам тут планувати контракт разом!

Незадовго після цієї поїздки, ми їдемо в Бельгію на велику духовну зустріч. Ми обоє чекаємо на велику кількість обіймів. У нас не було «живих» семінарів з останньої поїздки у Голландію минулого року. Ми цінуємо ці зустрічі з людьми. Та частина Бельгії, у якій ми будемо, є повністю новою для мене. Це так весело бачити різне оточення і отримувати новий досвід.

Потім ми вертаємось у Лас-Вегас на іншу подію. Ми любимо ділитись красою нашого міста з іншими. Днями ми будемо рости на наших духовних шляхах, а вночі гратимемо в місті вогнів. У цьому веселому місті існує баланс між двома різними досвідами. Ми побачимо тут цілу групу духовної сім’ї. Декого ми вже знаємо роками, а інші є повністю новими у нашій роботі. І ми всі є сім’я.

Перед довгою магією святкового сезону, ми зустрінемось з друзями та сім’єю. Виділяйте час впродовж року, щоб бачитись із тими, про кого ви дбаєте. Возз’єднання життя продовжуватиме з’єднувати наші серця.

З любов’ю і світлом

Барбара

Переклад українською: Тереза Бороденчик, Юлія Хоменко (Олійник) та Юлія Вавжинська

Довідка про авторське право:

© Espavo, www.espavo.org, 2000-2019

Ця інформація призначена для розповсюдження і може вільно розповсюджуватися повністю або частково.

Будь-ласка, посилайтеся на: http://www.espavo.org.

Дякуємо, що допомагаєте розповсюджувати Світло!