Травень 2017

Планета Земля

Від групи з любов’ю

Вітання, дорогі! Я Мерлія

Я приєдналася до вас цього дня, щоб розповісти більше про інші свої аспекти, адже я є жіночою версією енергії Мерліна. Хоч ця енергія була присутня на планеті й раніше, я не з’являлася досі з кількох причин. Дозвольте мені пояснити, спершу розповівши про чоловічу сторону Мерліна і про те, що відбувається на планеті зараз.

Повернення назад у часі

Як ви знаєте, той мій аспект має здатність повертатися назад у часі. Насправді, він може переміщатися у часі тільки у такий спосіб. Мерлін подорожував назад у часі, тому що це давало йому унікальну перспективу. Завдяки цьому він міг здійснювати всілякі магічні подвиги, що привертали увагу кожного, – тож так йому вдавалося передавати послання. Цікаво, що після цього багато людей намагалися наслідувати його. Як же навчитися повертатися назад у часі? І що це означає?

Насправді, ви усі згодом це дізнаєтеся. Ви вже пройшли через величезний зсув, завдяки якому тепер перед вами відкривається підсумок дуже довгої історії. Далі ми розповімо вам про це більше. Найважливіше, що ви маєте розуміти: ви помістили себе сюди з дуже особливої причини. Ви тут саме у цій точці перетину часу та простору, тому що для вас це було неймовірно важливо. Насправді, багато з вас перебувають зараз у своєму запасному плані. Що це означає? Ви обрали собі батьків і сім’ю з усіма контрактами, які ви спланували, щоби почати цю гру. Однак, щось трапилося і вам довелося чекати на наступне покоління для втілення, проте це надто довго. Для вас було так важливо бути тут саме тепер, що близько 20% людей на планеті насправді живуть зараз у своєму запасному плані. Часто це означає, що тепер у вас інші батьки, а не ті, яких ви обрали спочатку, а також інші контракти. Такі люди часто почуваються чужими, ніби вони не належать до цієї родини. Сумно те, що багато з них звикли до цього відчуття. Проте, ви тут і прокидаєтеся щодня з новою енергією. Ви відчуваєте, як вона трансформується і змінюється зі швидкістю любові, що істотно швидша за швидкість світла. Ну що ж, саме так. Проте, що ж насправді відбувається на планеті Земля прямо зараз?

Щільність, яка викликає страх

Дорогі, вже очевидно, що наразі відбувається дуже багато усього одночасно. У сфері політики кількість глобальних змін, які тривають по всій планеті, привертає неабияку увагу. Це вкрай цікавий процес, адже на Землі існує таке явище як щільність, наслідком якої є вражаюча кількість людського страху. Вже довгий час існує низько-рівневий страх. Що відбувається, коли людина несе у собі певний рівень страху? Імовірно, вона повторює: “Та, я можу побороти свій страх. Я проявлю мужність і рухатимусь вперед. Я справлюся”. Ну що ж, ви вже це пробували. Багато з вас вже працювали над цим у намаганні з’ясувати, як найпростіше заповнити цю енергію. Відтоді як Мерлін з’явився на вашій планеті і та частина мене інтегрувалася у людство, цей досвід залишив враження, що можна повертатися назад у часі. На жаль, для людей це просто не можливо. Ось що цікаво: існує лише один елемент часу, який є справжнім, – і це момент Зараз. Майбутнє ж лише відображає одну з вірогідностей. Ніхто насправді не може жити там, хоча й люди часто намагаються жити у своєму минулому. Минуле – це лише спогад, проте й він піддається змінам. Ми вже дали вам багато способів, які показують, як це зробити, та допомагають вам перезавантажити вашу вібрацію й енергію. Тепер поговоримо про найбільший з викликів, який Робітники Світла переживають прямо зараз на планеті Земля.                             

Ви хотіли бути тут саме зараз, щоб приносити м’яку та заспокійливу енергію

Коли енергія стає дуже щільною, люди впадають у страх. Вони вібрують цим низько-частотним страхом до моменту, поки він не досягне критичної маси, і тоді вибухають. Часто, такий вибух – це вибух агресії чи дія у пориві злості. Наприклад, коли вам кажуть, що ви не можете чогось зробити, а ви, щоб довести протилежне, йдете і робите це. Такі дії у більшості випадків мають протилежний ефект. Саме тому, відбувається те, що ви зараз бачите глобально на планеті Земля. Не у вашому місті, не в одній країні, а глобально. Енергія щільності настільки важка зараз, що люди не можуть знайти собі місця, щоб опиратись на ті комфортні методи відновлення сил, які вони застосовували раніше. Ось чому ви будете спостерігати все більше і більше людей, які будуть діяти у пориві злості. Ми б хотіли сказати вам, що це закінчиться, адже в якийсь момент так і станеться, але це займе час. Багато із вас спеціально хотіли потрапити сюди, щоб бути частиною цієї м’якої енергії, яка заспокоює кожне серце для того, щоб люди могли отримати оновлення та світло з Дому.

Хороша новина полягає у тому, що людство рухається неймовірним темпом, особливо впродовж останніх восьми років. Вібраційний рівень увесь цей час є просто приголомшливим. Справді, це неймовірно і стає ще більш вражаючим, тому продовжуйте спостерігати за тим, як усе розвиватиметься. У той же час, існують певні виклики. Коли «нормальні» люди відчувають щільність чи енергетичний блок, перше, що стається з ними – вони відступають назад. Кожен може відчути різні прояви цього: не тільки фізичне відчуття удару об стіну чи заблокованого шляху. Найчастіше це стосується того, що ви планували зробити. Можливо, ви хочете щось створити чи рухатись у якомусь напрямку, але вас ніби блокують, нічого не виходить. І це збільшує розчарування, яке й так було великим. У свою чергу, розчарування збільшує гнів, що в рази збільшує загальний рівень гніву планети Земля. Однак, ви також робите крок назад емоційно і в шаблонах свого мислення.

Страх змушує вас відступати у старі системи переконань

Ми вже казали вам раніше, що більшість систем переконань є абсолютною нісенітницею, саме тому ми називаємо їх системою переконань. Нас хвилюють не самі переконання, а те, що ви сприймаєте усю систему як факт. Тобто, якщо у вас є основне переконання, то ви має вірити у все, що навкруги нього. Це може бути проблематичним, і насправді розділяє тих, хто шукає світло. Тут ви називаєте якусь річ релігією, а там – вже якось інакше. Це допомагає відокремлювати речі, щоб ви могли ставитися до них особисто. Але тепер це розділення починає вам заважати. Що стається, коли люди впадають у страх? Вони роблять крок назад, рівноцінний удару об стіну. Якщо у вас емоційна криза, то ви повертаєтеся до емоцій, які ви переживали два чи три дні тому. Якою б не була та безпечна зона, ви інстинктивно намагаєтеся повернути себе туди, де система ваших переконань залишиться без змін. Навіть можливо, що ви розвинете вашу стару систему переконань у щось нове, а потім знову вдаритеся об стіну. Ви будете робити те ж саме, що робили раніше, думаючи: «Це завжди добре виходило, чому ж зараз не працює?». Це і є теперішнім викликом на планеті Земля. Ми маємо новину для вас: неможливо повернутися до старих систем переконань і часових ліній, навіть у фізичному тілі.

Ми будемо говорити про омолодження і способи відновлення, але це не зовсім стосується часу. Омолодження – це налаштування і коригування клітин та тонких структур вашого тіла. Сам по собі час є рухомим, його можна розширювати і стискати, хоча не настільки, щоб ви могли фізично подорожувати у минуле. Тому ми просимо вас просто підтримувати свою обізнаність про можливі відкати назад у старі системи переконань, в старі шаблони, такі як залежності чи способи заповнити емоційні потреби. Як тільки ви чесно зможете побачити і визнати це, система сама почне розпадатися.

Чому ми щоразу вам нагадуємо: ставтеся один до одного з повагою і грайте разом дружно

Існує багато способів, які допоможуть вам очистити ваше енергетичне поле. Зараз на

планеті є багато цілителів, саме з цієї причини. Ми також повідомляємо, що цілителів на планеті Земля буде ще більше. Вони скликаються у неймовірному темпі, і Сім’я «і» (the Family of E) зараз тут має величезну перспективу. Сім’я «і» була дуже маленькою з самого початку, коли вони всі працювали з людьми, намагаючись зміцнити їх та допомогти вступити у свою силу. Літера «і» означає значно більше, ніж просто «зміцнити» (empowerment), останнє є лише однією зі складових її значення. Сім’я «і» працює разом, втілюючись у певному суспільстві – іноді навіть

масштабу Землі – у критичні моменти, коли приймається рішення про подальший колективний напрямок розвитку. І ви також можете бути серед них, дорогі. Не для того, щоб штовхати усе в той чи інший напрямок, а щоб забезпечити дотримання прав людини, бо саме це дозволяє вам еволюціонувати… ваша рівність. Піклуйтеся про себе навзаєм, просто любіть один одного – це те, про що ми вам нагадуємо щоразу, прощаючись. Дбайте один про одного і грайте разом дружно. Зараз це стало ще важливіше, ніж будь-коли раніше. Ваша планета перебуває у стані постійного розділення, і ваша робота – загальмувати цей процес. Ось чому ви прийшли сюди і ось про що тут йдеться. Ласкаво просимо до Дому! Ви зараз створюєте цілковито нову енергію прямо тут, на планеті Земля, і вона ваша.

Сім’я «і» знаходиться тут, щоб допомогти гармонізувати суспільство

Зараз, як ми вам вже казали, відбувається стільки прекрасного. Будь ласка, зрозумійте, дорогі, на часовій шкалі немає руху назад. Ви постійно знаходитесь у моменті «тепер». Прокиньтеся для цього моменту і візьміть все, що він може вам дати. Знайте, що незважаючи на це, ви можете повернутися до нього ще раз, адже час насправді циклічний, а не лінійний. Якщо ви максимально використаєте цей момент прямо зараз, то коли він знову повернеться до вас, у вас вже буде дуже мало роботи. Він стане опорою замість перешкоди. Ви висаджуєте насіння власного майбутнього своїми думками. Так тримати. Зараз починають відбуватися дуже важливі речі, й ви починаєте бачити, як на Землі акумулюється величезна кількість енергії. Це певним чином спричиняє деякі перебої та потрясіння, але ви знаєте, як з ними працювати. Ви вже бачили це раніше; ви були там, щоб допомогти багатьом суспільствам гармонізуватися. Це одна з найважливіших речей, якої зараз не вистачає на планеті Земля, бо кожен перебуває у цьому страху. Пам’ятайте, що вступаючи в страх, ви розділяєтеся. Подивіться на будь-що зі сфери політики, і ви легко помітите, що більшість з цих явищ скеровані на роз’єднання, а не на об’єднання. Ми також інформуємо вас, дорогі, що ви стоїте прямо на порозі революційної зміни цього напрямку. Зворотна хвиля була дуже важкою, але це також означає, що коли вона обернеться у зворотному напрямку, то спричинить стрибок і пришвидшення. І це ваша робота. Це те, з чим усі ви працювали, і за що ми невимовно пишаємося вами.

Ви можете рухатися тільки вперед

Тож знайте, любі, що рухатися вперед – це головне, особливо в таких речах, як взаємостосунки. У всіх ваших взаємостосунках – з собакою, котом, дружиною, коханою людиною, хто б то не був – ви ніколи не можете рухатись назад. Ви можете подумати: «О, повернімося до часів, коли ми щойно одружилися. Повернімося до тих часів, коли все було так чудово. Нас не хвилювало, мали ми проблеми, чи ні». Ви насправді намагаєтеся повернутися у ті часи, але чи це працює? Ніколи. Ви можете рухатись лише вперед. Це добра новина. Стосунки проходять через різні рівні вашого втілення, і коли вони проходять зміну цих рівнів, то часто доходить до їх розпаду. Проявляється більше відмінностей, ніж подібностей, що спричиняє розкол у багатьох аспектах. Знайте, що знову з кимось зійтися – не означає крок назад. Якщо ви відновлюєте стосунки, це означає, що ви щось будуєте, а отже, рухаєтеся уперед. Дуже просто. Створіть свою власну реальність з речей, які ви хочете бачити у своєму майбутньому, відпускаючи минуле. Ваше минуле – це лише пам’ять, тому коли ви будете готові, ви зможете відпустити кожну його частину.

Ви навіть не уявляєте, наскільки ми вас цінуємо, любі. Ви провадите за собою Всесвіт. Ви знаходитесь на критичному стику часу та простору, де ви приймаєте рішення, які вплинуть на більше істот, ніж ви можете злічити. Продовжуйте добру роботу. Знайте, що ми завжди поруч. Для мене величезна честь просити вас ставитися один до одного з повагою. Піклуйтеся один про одного за кожної нагоди. Грайте дружно разом. Я Мерлія, піднімайтеся час від часу, щоб побачити мене.

Еспаво

______________________________

Вітання, дорогі!

Ми вітаємо вас цього дня як колективність. Не як хтось один з сингулярностей, які складають групу, як нас називає хранитель. Ми вітаємо вас цього дня як колективність, тому що наше повідомлення є досить важливим. Як усе має свій сезон, так і усе має свій час. Спостерігати за всім, що зараз відбувається, так велично, особливо з нашої перспективи. Ми бачимо вічні душі, що живуть у кожному аспекті світла. Душі, що насправді залишили прекрасну безкінечність, аби на дуже короткий час стати кінечними. Кожен з вас одягнув свою біологічну оболонку, яку ви тепер носите на собі, і зробив крок у цю гру, прикидаючись людиною. Ви добре з цим справилися. Кожен з вас має свої власні цикли, через які ви усі проходите, не лише колективно, але й як група енергій. Так само відбувається і з Землею. Вона щойно завершила свій третій цикл, кожен з яких складається з 26 000 років. З часів Лемурії усе буквально зазнало змін. Ми вже трохи говорили з вами про цей цикл, про зрушення енергії протиставлення чоловічого та жіночого аспектів, жорсткої сили та сили. І тепер ми хочемо забрати “протиставлення” з усього цього, тому що кожен з цих аспектів можуть співіснувати разом гармонійно. Звісно, очевидно, що часом вам потрібно задіювати саме чоловічу сторону речей, а часом – жіночу. Але виклик полягає у тому, що чоловічий аспект був дещо домінуючою енергією досить довгий час.

Сім’я «і» приходить у вирішальні часи, щоб здійснити зміни

Насправді, сама Земля має циклічність енергії. Це справді захоплююче, що сьогодні люди говорять про Марс і про події, які трапилися там у минулому. Через кілька речей, які мали місце колись на Марсі, він, власне, втратив свою магнітосферу – магнітну оболонку навколо планети, яка втримує і не впускає усю сонячну радіацію і сонячні вітри, що й забезпечує можливість життя. Ваші науковці дізнаються більше, коли відкриють більше даних. У якийсь момент вони відкриють форми життя на Марсі, але це будуть форми не людського життя. Ми кажемо вам, дорогі, ви були там, і ви вже робили це знову і знову. Ви приходите на певну планету і працюєте на ній та з тими, хто там грає у гру. Тоді колективність піднімається і намагається принести частинки з Дому, аби заземлити їх у вашому досвіді, який ви проходите в умовах кінечності. І хоч здійснити це дуже складно, багато з вас є експертами у цьому. Багато з вас вже робили це ще раз і ще раз, і ще раз. І ось ви знову тут, усі разом, прямо зараз. І це Сім’я «і», про яку згадувала Мерлія, коли розповідала раніше про минулі події. З самого початку Сім’я «і» налічувала лише 20 душ. Ще зовсім нещодавно це була 0,1%, проте сьогодні кількість цих душ досягла майже 1% планети. Що таке Сім’я «і»? Це ті духи, які пройшли крізь всесвіт у різних формах і втілювалися у вирішальні часи тоді, коли могли допомогти здійснити зміни. Вони вже виштовхували суспільні правила за межі тієї критичної маси, як і очікувалося. Так, ви вже робили це знову і знову. Більшість з ваших ідей пов’язані з правами людини, чи насправді з правами духа, тому що саме духами ви є. Тож, дозвольте нам пояснити, чому для вас було так важливо зібратися разом тут і чому саме тепер Сім’я «і» збирається уся разом колективно саме на цій одній планеті. Речі змінюються і зрушуються, і на усе є причина. Земля теж має свою причину.

Планета Земля згасає

Дорогі, Земля згасає. Немає простішого способу сказати про це, тому що вона буквально знаходиться на спадному етапі свого циклу. Нещодавно ви саме перетнули відмітку неповернення. Дозвольте нам трохи пояснити, що відбулося, що на вас чекає попереду і чому ви обрали для себе цю ситуацію. Дорогі, ви маєте розуміти: навіть якщо станеться так, що Земля помре, то ви не помрете. І хоча якась частина вас повністю належить до Землі, це дуже маленька частина вас. Пригадайте, ви вже робили це раніше. Багато з вас вже вносили свій вклад у енергії та суспільство, змінюючи колективність у такі прекрасні способи, коли ви робили крок вперед у нову гру. Отже, що відбувається з усім цим? Уже ніхто не сумнівається щодо глобального потепління, адже воно абсолютно реальне і триватиме й надалі. Ви входите у найспекотніший рік з усіх зафіксованих раніше. Це не секрет: ви вже мали три таких і це триватиме ще якийсь час. Обидві полярні льодовикові шапки вашої планети тануть і повністю зникнуть за менше ніж 50 років. Усе має свій цикл і сезон, хоча не планувалося, що Земля має згаснути, діставшись цього моменту. Однак цей ефект значною мірою пов’язаний із забрудненням на планеті Земля і з тими дисгармоніями, з якими працювали люди, використовуючи її частини за власним бажанням, навіть не замислюючись і не піклуючись, як їй відновлювати свій баланс. Це взяло своє, тому ви побачите, як ряд речей відбуватимуться у дуже швидкій послідовності. І вони підштовхнуть вашу часову лінію тих подій, які ви думали мають відбутися дуже швидко.

По-перше, обидві полярні льодовикові шапки тануть. Гренландія і Антарктика втрачають лід неймовірними темпами і вже невдовзі ви станете свідками наслідків цього. У Гренландії відколовся один із шельфових льодовиків і вже скоро він впаде у океан. Це станеться невдовзі у цьому місяці чи в наступному і спричинить вражаюче зростання рівня води. Рівень води на планеті зростає вже давно, проте це триватиме й надалі, але значно швидшими темпами, ніж очікувалося. Люди не готові до того, що чекає на вас попереду. Одна з таких речей – зростання швидкості танення вічної мерзлоти. Ви вважаєте, що вічна мерзлота є наземною масою у багатьох частинах світу. Проте, з її таненням у атмосферу вивільняється величезна кількість метану, і це пришвидшить увесь процес ще більше. Ви хвилювалися щодо потрапляння у повітря карбону, але метан майже у 90 разів шкідливіший. Ви вивільнете велику частину метану просто через природній процес танення льоду. І так усе пришвидшиться кількома способами. Це лише одна з багатьох речей, які відбуваються з такою швидкістю, що людям буде важко встигати за усім.

Магнетизм Землі

Ми можемо розповісти вам про всі негативи, які слід очікувати і як з ними працювати. На даному етапі про це не повідомляється, але вам варто відслідковувати скільки видів життя уже пішло з планети і скільки нових видів прийшло. Вони зовсім не подібні один до одного. Земля знищується, але хіба ж зараз час для цього? Ні. Цей процес був запланований набагато пізніше, на наступний міленіум, принаймні ще через 1000 років. Але зараз Земля буквально задихається. Це процес, який не тільки включає в себе потепління всієї планети, але і зменшення її магнетизму. Це точно те ж саме, що відбулось з Марсом. Насправді, дуже характерно, що планета втрачає свій магнетизм безпосередньо перед зміною полюсів. Зміна полюсів на Землі уже відбувалась шість разів. І ви побачите ще один, якщо досягнете того часу.

Після глобального потепління настає льодовиковий період

Після глобального потепління, яке настане дуже скоро, ви побачите моментальний зсув, який закінчиться льодовиковим періодом. Ми особливо схвильовані через льодовиковий період. Спочатку, був запланований міні-льодовиковий період, який можна було б легко пережити незважаючи на певні труднощі. Зараз же це виглядає, як катастрофічна подія. Для чого ми це все говоримо? Для чого ми несемо такі погані новини, у той час як ми пишаємося тим, що можемо вам допомогти краще себе почувати і згадати, хто ви є? Для того ми сьогодні тут, дорогі. Багато із вас зараз перебувають у своїх запасних планах, як уже пояснювала Мерлія. Ви просто мали бути тут, і неважливими є ціна і час, тому що ви маєте відповіді. Чи все вже визначено точно? Чи можемо ми відмітити на календарі точний день, коли Земля згасне? Ні. Пам’ятайте, що ви на планеті вільного вибору і ви все ще відповідальні за ці вибори. Наразі колективність людства рухається в одному напрямку, і нещодавно ви перетнули невідворотну точку. Яка ваша роль зараз? Чи лише заспокоювати людей, коли прийде кінець світу? Звісно, ні. Ми кажемо вам, що світ не має кінця, адже ви на планеті вільного вибору.

Технології допоможуть в очищенні

Ви побачите грандіозні енергії та об’єднання технологій, які будуть розвиватись у різних напрямках. Уже зараз ви шукаєте шляхи, як забрати людей з планети та колонізуватися по усій галактиці. І ці зусилля лише посилюватимуться. Ваші технології досягли рівня, де вони можуть вибухнути експоненціально. Одним із цих вибухів є конкретний матеріал, який називають графеном, який вважають першим двовимірним матеріалом. Це найтонший матеріал, товщина якого складається лише з одного атома. Ви виявите, що графен має велику кількість застосувань, а саме він може обезсолювати воду і стати основою для серії нових комп’ютерів. Графен є в основі графіту. Але багато інших матеріалів уже використовується подібним чином, тому це лише початок. Поєднуючи існуючі технології разом із величезними досягненнями, які відкриваються майже щодня, ви зосередитеся на неймовірній кількості енергії, яка може допомогти в очищенні Землі. Впродовж наступних чотирьох років ви можете зробити неймовірні зміни на цій планеті. Кожний маленький крок в очистці, який ви здатні здійснити самостійно, зменшуючи викиди карбону і працюючи над гармонією з Землею, в 10 разів збільшить тривалість життя Землі. Цього можна легко досягнути. І хоча відмітку на піску вже поставлено, ви можете її відсунути. І якщо хтось і може це зробити, то це саме ви, оскільки ви вже робили це раніше.

Сім’я «і» знаходиться тут, щоб працювати з духом

Багато з вас походять безпосередньо з Сім’ї «і». Ви прийшли, щоби дійсно змінити напрямок руху суспільства або вивести суспільство з глухого кута і відвернути його кінець. Зазвичай ви бачите, що відбувається з правами людини або правами духа, але зараз ви починаєте бачити ще й зовсім нові аспекти. Отже, в чому полягає ваша робота? Чи у зосередженні на технологіях, які можуть врятувати Землю? Ні, у вас значно важливіша робота. Саме еволюція вашого духу може врятувати усіх вас від такого досвіду. Дуже просто, дорогі, адже ми вже вам розповідали про ваш перехід у світлове тіло та зміну вашої фізичної структури. Це відбувається зараз як підготовка до майбутніх змін, і цей процес має багато аспектів. Щоразу, коли ви можете підняти свою вібрацію, ви можете підняти й колективну вібрацію людства на Землі. Це не тільки впливає на Землю, але також допомагає привести Землю у баланс. Ви побачите дикі коливання не тільки резонансу Шумана, але й всього іншого. Ваша робота – бути тут своїм духом. Саме тому вам поступилися своїм місцем інші люди, щоби саме ви були власне там, де ви є тепер. Ми говоримо вам це з любов’ю, знаючи, що ваше призначення тут, на Землі, повинно мати простір, і цей простір було створено. І ось ви тут – яким буде ваш внесок протягом наступних 50 років? Який пазл ви докладете до загальної картини? Час настав. Ми говоримо вам, дорогі, ви вже робили це раніше. Були життя, в яких ви ніколи не відчували жодних труднощів, тому що ви еволюціонували. Ви переходили на наступний рівень, ставали й спостерігали за прекрасною трансформацією, що розгорталася довкола.

Нам також видається дуже захопливим ваше зацікавлення у відродженні Марса. Просто чарівно, що він виявився вашою найближчою планетою. Проте, невдовзі ви знайдете й інші. Ми також хочемо вам нагадати, що Землю виявила інша планета. Про це ми згадували кілька разів протягом останніх чотирьох років. Звичайно, у них немає жодної можливості дістатися до вас, оскільки вони знаходяться на відстані у багато світлових років від вас. Правду кажучи, вони мають приблизно ті ж самі технології, що й ви, подібні в одних областях і відмінні в інших. У цілому, вони знаходяться на такому ж рівні вібрацій і мають таку ж, як ви б сказали, гуманоїдну форму. Вони знайшли вас за допомогою їхніх пристроїв або, як ви їх називаєте, телескопів. Але вони не знають, як до вас дістатися, тому продовжуватимуть спостерігати та чекати, коли відбудеться зсув цієї енергії. Поговорімо також про дух, адже все не зводиться лише до фізичної локалізації, навіть якщо йдеться про іншу планету. Повторюємо вам, дорогі, всі очі Всесвіту зараз прикуті до Землі. Вони чекають, щоб побачити, що станеться, чекають на розповідь історії про еволюцію з чудесним закінченням. Тож, уперед!

Еволюція з чудесним закінченням

Багато хто з вас знає глибоко у серці, що це правда і що означають ці відчуття. Любі, ми розповідаємо вам це не для того, щоб вселити страх. Ви не за цим прийшли з Дому. Саме ви знаєте відповіді, як зменшити страх, крокувати вперед і бути у гармонії із Землею. Ми не говоримо вам, що це визначено наперед, ми говоримо, що сьогодні це актуальна часова лінія. Ми кидаємо вам виклик змінити її. Прийміть виклик звернутися до свого серця і там змінити кожну частину, створити нову енергію на Землі, і незабаром ви побачите віддзеркалення цього у своїх новинах та наукових джерелах. Ви почуєте дуже багато про те, що все прискорюється, і дізнаєтеся про багато аспектів цього. Це вже відбувається. Але яка ваша роль у цьому всьому? Що ваш дух повинен тут зробити? Ви зараз тут, і настав час включитися у це на 100%. Враховуйте кожну хвилину і вам сподобається подорож. Знайте, що у вас є відповіді, і Земля не мусить помирати. Хоча найближчим часом ви будете чути те, що ви вважаєте поганими новинами, – ставтесь до цього простіше. Пам’ятайте, що вам належить важлива роль саме тут. Подивіться, як розгортаються ці прекрасні події, і будьте там, щоб сприяти їм за кожної можливості. Ваше світло і праця, яку ви робите всередині своїх сердець, чинить величезні зміни на цій планеті – значно більші, ніж ви можете бачити, – і саме зараз час зосередитися на цьому.

Дорогі, ми так вас любимо, ви все ще й не уявляєте, як сильно. На вашій планеті палітра проявів любові дуже обмежена. Попри ваші спроби, вам дуже важко наслідувати повну безумовну любов по ваш бік завіси. Але ми маємо таку любов до вас і ви її відчуєте. Ви знаходитеся у складній ситуації? Ні. Ви просто помістили себе тут, тому що ви маєте відповіді. Слухайте цей дух глибоко всередині. Спробуйте слідувати за кристалами, які ви розмістили на своєму шляху, щоб зрозуміти маршрут, і насолоджуйтесь мандрівкою. Святкуйте це, любі, бо у вас є можливість створити прекрасний результат. Ви готові?

Для нас велика честь вітати вас таким чином і просити ставитися один одного з повагою. Дбайте про себе навзаєм за найменшої можливості. За мить ви створите нову гру. Грайте дружно разом.

Еспаво

Група

Слово «Еспаво» – це давнє лемурійське привітання: «Дякую, що Ти Прийняв Свою Силу»

Переклад українською: Юлія Хоменко (Олійник), Тереза Бороденчик та Юлія Вавжинська

Довідка про авторське право:

© Espavo, www.espavo.org, 2000-2017

Ця інформація призначена для розповсюдження і може вільно розповсюджуватися повністю або частково.

Будь-ласка, посилайтеся на: http://www.espavo.org.

Дякуємо, що допомагаєте розповсюджувати Світло!