Haziran 2019

Yerçekimi Dalgaları

Merhaba, Sevgili Varlıklar,

Bu özel günde sizlerle birlikteyiz. Siz kim olduğunuzu biliyor musunuz? Biz belli bir mesafeden olup bitenleri izliyoruz çünkü bu güzelliğe yakından bakmak oldukça zor. Gördüğünüz gibi, siz her gün değişen bir oyun oynuyorsunuz. Ruhlarınız ortaya çıkıyor. Aslında biz bir süredir önünde sonunda bunun olacağından söz ediyorduk ve işte şimdi oluyor. Fiziksel beden yoğunluğunu kaybediyor ve ruhunuz ışığını yükseltiyor. Bu geçişin henüz çok erken aşamalarındasınız ama biz yine de söyleyelim, “Yuvaya hoş geldiniz!”

Yerçekimi Dalgaları — Duygusal Tetikleyiciler

Size gezegeninizde gerçekleşmekte olan bazı süreçlerden söz etmek istiyoruz, bunlar farklı bölgelerdeki tüm insanları derinden etkiliyor. Siz şimdi daha fazla ışık taşıyorsunuz, dolayısıyla biraz yerçekimi dalgalarından söz edelim. Hali hazırda, bir süredir gelmekte olan iki yerçekimi dalgası var. Bu dalgalarla ilgili alışılmadık husus, bunların evrenin farklı bölümlerinden gelmekte olması. Bu nedenle de siz son zamanlarda inanılmaz miktarlarda kozmik radyasyon alıyordunuz çünkü bir yükleme yapılıyordu.

Ayrıca dikkatinizi çekmek ve anlamanıza yardımcı olmak istediğimiz başka hususlar da var. En son teknolojiler sizin biliminizin yerçekimi dalgalarını ölçmesine olanak verdi. Bunlar uzay zamandaki başkalaşmalar ve fiili uzay zaman dalgalarıdır. Sizin fizikçilerinizin farkında olmadığı şey, bu dalgaların insanları duygusal olarak etkilemekte oluşudur. 2015 yılında, fizik ve astrofizik alanlarında çalışanları çok şaşırtan bir ölçüm yapılmıştı. Bu ölçümde, Albert Einstein tarafından yapılan bir tahmin doğrulanmıştı. Yerçekimi dalgaları da diğer tüm dalgalarda olduğu gibi artık dalgalar oluşturur. Suyun içinde ilerleyen bir tekne yalnızca suyun yüzeyini yararken bir dalga oluşturmakla kalmaz, aynı zamanda izleyen çoklu uyumlu dalgalar oluşturur. Bu dalgalar insanların duygularını etkiler, özellikle tekrarlı olanları. 2015 dalgasının ve onun artık dalgalarının toplam etkisi, bazıları için sınırları gerçekten zorladı.

Yeni Umut

Yakın zamanlarda, Dünya’da çok ilginç bir olay oldu. Yalnızca yeni bir yerçekimi dalgası gelmekle kalmadı, aradan bir gün geçmeden bir tane daha geldi. Farklı yönlerden gelip üst üste binen bu dalgalar nötrleştirici bir enerji oluşturdu; bu enerji çok sihirlidir ve değişime olanak sağlar.

Bir yerçekimi dalgası geldiğinde ne olduğunu açıklayalım. Yerçekiminden söz etmekte olduğumuz için, bir yerçekimi dalgası geldiğinde herkesin bir süreliğine de olsa biraz daha hafif hissetmesi gerektiğini düşünürsünüz. Ama olan bu değildir. Bizim söz ettiğimiz şey, uzay-zamanın sıkışması ve genişlemesidir.

Astrofizikçiler, tüm gezegenlerin bir yerçekimi alanına sahip olduğunun farkındadırlar, bu alan çevredeki diğer gezegenleri çeker ve rotalarını değiştirir. Uzay-zaman aslında 2015 yılının sonunda gelen o ilk dalga tarafından sıkıştırılmıştı ve bu 2016 yılı boyunca da devam etti. O dalganın kalanı sizin Birleşik Devletlerdeki seçimlerinize girdi ve bugün hala sizinle birlikte olan küresel bir etki oluşturdu. Altta yatan düş kırıklığı ve endişe hislerini büyüttü. Ondan sonra da bir korku ve ayrılık dalgası geldi ki bu hala etkilidir.

Şimdi burada olan şey iki ayrı dalganın gelerek sadece iki gün içerisinde karşılaşmasıdır. Bu sihirlidir! İnsanlar bunu hissetmemiş olsalar da, dalgalar ölçülmüştü ve etkileri çok derindi. Siz o dalganın içine girdiğiniz zaman uzay-zaman değişir. Çok hızlı değişse, siz bunu fark eder ve paniğe kapılırdınız. Ama bu çok nazik ve rutin bir şekilde gerçekleştiği için, insanların çoğu geriye dönüp de olmuş şeylere bakana kadar bunun olduğunun farkında değildi. Şunu anlamalısınız ki bu dalgalar bilinçli olarak gönderilmiş veya yaratılmış değildir.

Siz işin en başında, zaman zaman gelen bu yerçekimi dalgalarını hissetmiştiniz. Bir yıldız süpernova haline geldiği zaman böyle olur, dokunduğu her şeyin uzay-zamanını değiştiren bir yerçekimi dalgası gönderir.

Bunu, düşündüğünüzden çok daha olumlu bir şeye dönüştürebilirsiniz. Bu, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek, bir şeyleri harekete geçirmek için çok uygun bir zaman. Ne kadar küçük olursa olsun, bırakın onu dalga taşısın. Ayrıca bu yılın ilerleyen zamanlarında gelecek başka bir dalga daha var. Vakit yaklaştıkça bu konuda çok daha net mesajlar vereceğiz ama şimdi bu nötr enerjinin tadını çıkarın.

Bu, Dünya üzerindeki herkesin huzurlu olacağı anlamına mı geliyor? Hayır, size şunu söyleyebiliriz ki şu anda birinci dalganın kalıntıları nedeniyle herkes karışık bir durumda. İnsanlar hala enerjiyi demirlemeye ve son gelen dalganın etkilerini dengelemeye çalışıyorlar. Geçmişte de zaman zaman dalgalar gelmişti ve farklı türde yerçekimi dalgaları vardır. Ancak, daha önce sizin bunlardan haberiniz olmamıştı çünkü bunlar çok uzun zamana yayılıyordu. İnsanlar daha fazla şey öğrendikçe, bir dalganın ne zaman geleceğini tahmin etmek mümkün olacak. Zamanla, bu devasa yerçekimi dalgalarının uzay-zamanı bir anlığına değiştirebileceğini keşfedeceksiniz. Bu değişikliklerin şu anda gerçekleşmekte olan belli başlı küresel olaylar üzerinde ciddi etkisi vardır. İnsanlar bunu kontrol etmeye çalışacaklar mı? Evet, çalışacaksınız çünkü siz insansınız. Bazıları bunu denedi bile ama bu dalgalar ancak tahmin edilebilir, kontrol edilemez. İnsanlar aradaki bağlantıyı anladıkları zaman bunu farklı şekillerde kullanacaklar, çünkü yerçekimi dalgalarının insanların duygusal sistemlerinin üzerinde devasa etkileri vardır.

Evet, bundan iyi ve kötü şeyler çıktığını göreceksiniz. Biz iyi olanlar üzerinde odaklanacak, size bunun çevresindeki inanılmaz enerjileri göstermeye çalışacağız. Ne zaman bir tür trajedi yaşasanız ya da başınıza olumsuz olarak nitelendirdiğiniz bir şey gelse, güzellik meydana gelir ve kahramanlar ortaya çıkar. İnsanlar farklı şekillerde yükselmeye başlayacaklar. Sevgili Varlıklar, biz size sürekli olarak gerçekte kim olduğunuzu ve niye buraya geldiğinizi hatırlatmaya çalışıyoruz. Daha önemlisi, her şey ileriye doğru giderken siz bunun içinde oyun oynayacaksınız.

Tam Vaktinde Geldiniz

Hepinizden korkunun dışına çıkmanızı istiyoruz. Bu dalgalar olmadan dahi büyük bir enerji hareketi var. Ve evet, siz bunun içinde bir rol oynayabilirsiniz, sizden kendinizi ayırmanızı istemiyoruz. Bazılarınızın tüm bu olup biten içinde oynamaları gereken etkin rollere sahip olmalarına karşın, diğerleri her şeyin umut ettiğiniz ve uğraştığınızın tam tersi yönünde ilerlemesinden bezmiş durumdadırlar. Size söylediğimiz şey çok basit, “Sadece gevşeyin çünkü tam vaktinde geldiniz.” Esayoto şimdi açılmış durumdadır, böylece sorunların ve zorlukların dışına çıkmak için ona katılabilirsiniz. Hayır, orada saklanmayacaksınız. Ancak, tamamen yeni bir gerçekliği ortaya çıkarmaya başlayacak olan yeni fırsatlar vardır. Bunun içinde siz tamamen yeni bir oyun inşa edeceksiniz ve bu tam şimdi başlıyor. Hali hazırda açılmış durumda.

Bu enerjiyle oynayın ve sihirli bir şey yaratın çünkü şimdi başlıyor. Çoğunuz, kendinizi kayıp hissettiğiniz veya hangi yönde ilerlemek istediğinizi bulamadığınız zamanlar yaşadınız. O kapı şimdi tamamen açılmış durumdadır ve biz onu açık tutuyoruz. Sizin yapmanız gereken tek şey o ilk adımları atmaktır. İleri çıkın ve fikrinizi söyleyin. Bunu ilk önce bir ruh olarak yapmanızı istiyoruz ki işin en büyüleyici bölümü de budur. Tüm hayatınız boyunca bu oyunu bir insan olarak oynadınız ama içinizdeki ışık Yuvadan geliyor. Sizin o ışığı yakmanıza yardım edeceğiz çünkü sizin gerçek amacınız budur. Siz Dünyaya bu sefer başka insanlara yardım etmeye geldiniz. Sadece kendiniz bir sonraki seviyeye yükselmeye değil, aynı zamanda elinizi uzatıp diğerlerinin de ilerlemesine yardım etmek için… Şimdi bunun zamanı geldi.

Yolculuğun keyfini çıkarın Sevgili Varlıklar. Sihrin yeni başladığını ve tüm çevrenizi sardığını bilin. Şimdi çok fazla şeyin gerçekleştiğini göreceksiniz. Sıkı tutunun ve her şeyden önce yolculuğun keyfini çıkarın. En büyük onurla başardığınız her şeyi izliyoruz. Sizden birbirinize saygıyla davranmanızı, birbirinizi desteklemenizi ve birlikte iyi bir oyun çıkarmanızı rica ediyoruz.

Espavo,

Grup

____________________________________________

~ Kalpleri Birleştirmek ~

Barbara Rother

Zamanı Boş Vermek

Ben kendimi zamanla ilgili yargılarda bulunurken yakalıyorum. Erken geldim, geç kalıyorum, zaman uçuyor, yeterli zaman yok. Hatta inançlarımı bile zamanın belirlemesine izin veriyorum. Gece yarısı olmuşsa yorgun olmalıyım. Sabah saat beşse, henüz kalkmak için çok erken. Saat sabah 6:00 ise karnım aç olmalı.

Steve ve ben saat takmayı bıraktık. İkimizin de takı olarak kullanmayı çok sevdiğimiz saatlerimiz vardı. Ancak bir şekilde artık bunları kullanmamamız gerektiğini hissettik. Saat taktığım zaman bileğimi sıktığını hissediyordum. Steve ise kanallık yaparken saatini çıkarması gerektiğini fark etti. Bir süre sonra saat takmayı tamamen bıraktı. Ben de gerçekten saatin kaç olduğunu öğrenmem gerektiğinde cep telefonuma veya duvardaki saate bakabilirdim. Daha da güzeli hiç tanımadığım birine saati sorabilirdim. Bu da çoğunlukla hoş bir sohbete dönüşürdü.

Ben kendi iç saatime güvenmeyi öğrendim. Bu şekilde dışarıdan bir gücün bana ne yapacağımı söylemesine gerek kalmıyor, bedenim kendi kendini düzenleyebiliyor. Benim ideal tatil anlayışım, haftanın hangi günü veya günün hangi saati olduğunu bilmemektir. Bu, gerçekten anın keyfini çıkartmaktır. Bunu yapabildiğinizde, sadece var oluş anında olursunuz. Bu, takdir ve huzurlu bir yaşam sağlar. Bunun biraz fantezi gibi gözüktüğünü biliyorum çünkü gerçek yaşamda bizler programlar, olmamız gereken yerler ve vaktinde yapılacak işlerle yaşarız. Hatırlıyorum da eski işimde çalışırken işe giriş çıkışlarımız saatliydi. Günümün çoğu bu sıkıcı işte geçerdi ve dört gözle işten çıkış saatini beklerdim. Bu şekilde yaşanmaz. Bu işte fazla uzun kalmadım. Zaman değerlidir. Hoşunuza giden bir işle uğraşırken zamanın ne kadar hızlı aktığına dikkat ettiniz mi? Bir deyiş vardır, “Keyfiniz yerindeyken zaman uçar gider”. Bulabildiğiniz her dakikadan keyif almak önemlidir.

Zaman bir insan icadıdır. Steve ve Grup sıklıkla perdenin diğer tarafında zamanın olmadığını söylerler. Ruh sonsuzdur ve sonsuzluk zamansızdır. Biz çalışmalarımızda, dünyada zamanı nasıl uzatıp kısaltacağımızı da konuşmuştuk. Ben bir randevuya geç kalacağımı hissettiğimde, gevşemeye çalışırım. Bu içinde bulunduğum gerginliği ortadan kaldırır ve benim anda olmamı sağlar. Gideceğim yere vardığımda, dengede ve olabilecek her şeye hazır hissederim. Zaman kısıtlamasını bıraktığınızda, yaşamın içinde akarak her yere tam zamanında gidersiniz. Bu şekilde size kalan zaman da artar. Unutmayın ki ben de insanım ve sürekli kendime bunu yapabileceğimi hatırlatıyorum!

Aynı zamanda zamanı kısaltabilirsiniz de. Diyelim ki bir sağlık testinin sonuçlarını bekliyorsunuz. Bu insanda endişe ve korku yaratabilir. Bu senaryo değiştirilebilir. Zamanı zihnimizde daraltabiliriz. Düşüncelerimiz ve inançlarımız bugünümüzü ve geleceğimizi belirler.

Benim çok saygı duyduğum insanlardan biri Eckhart Tolle’dir. O, Şimdinin Gücü kitabının yazarıdır. Onun sözleri benim duygularımı özetliyor.

“Sahip olduğunuz tek şeyin şu an olduğunu fark edin. Şu anı hayatınızın odak noktası haline getirin.”

Eğer nasıl bırakacağınızı bilirseniz, zaman sizin tarafınızdadır.

Sevgi ve ışıkla,

Barbara

Espavo, Kişisel Güçlenme aracılığıyla Işığın yayılması için kâr amacı gütmeden farkındalıkla çalışan bir şirkettir.

Online Programların Listesi için Linke tıklayın.

Tüm etkinliklerin programını görmek için Linke tıklayın.

Telif Hakkı:
Telif Hakkı 2000 – 2019

Bu bilgi dağıtılmak üzere yayımlanmıştır ve tamamı veya bir bölümü serbestçe kullanılabilir. Lütfen www.Espavo.org sitesini kaynak gösterin.

Işığı yaymaya yardım ettiğiniz için teşekkürler!