Nisan 2019

Solara
İki Güneşli Gezegen Hakkında Yeni Haberler

Yuvadan merhaba, Sevgili Varlıklar,

Bugün sizi yolun biraz daha ilerisine götürmek ve olup bitenleri paylaşmak için sizlerle birlikteyiz. Evet, dünyanız değişiyor. Şimdi sizin kendi fizikselliğiniz de değişmeye başlıyor. Evet, Dünya değişiyor. Çevrenizdeki her şey birçok şekilde değişiyor. Bunlar insanlar için korkutucu zamanlar olabilse de, size söylemeliyiz ki zamanlamanız çok iyi. Bugün sizinle paylaşmak istediğimiz temel unsurlardan biri bu. Şu anda tüm evrende, Dünyada olup biten değişiklikleri izleyen birkaç yer var. Onlar Dünyanın yerini belirlediler ve aynı insanların teleskopla diğer gezegenleri izlediği gibi sizi izliyorlar.

Solara

Son yıllarda bilim adamlarınız Goldilocks Bölgesi dedikleri alanda birçok gezegen tespit ettiler. Bu gezegenler, Dünyadaki biyolojik yaşama benzer bir yaşamı desteklemek için güneşlerinden ideal mesafedeler. Şey, Sevgili Varlıklar, şehirdeki tek oyun sizinki değil. Bunu biliyordunuz ve biz sizlerle bizim Solara adını verdiğimiz bir gezegende oynanan oyunla ilgili bazı bilgiler paylaşacağız. Şimdi lütfen şunu anlayın, bu adı seçmemizin nedeni, bunun sizin dünyanıza uygun olması. En sonunda bu gezegeni keşfettiğinizde, ona kendi adlarınızı verecek ve kendi tanımlarınızı üreteceksiniz. Ancak, Solara sizin Dünya gezegeninde sahip olduğunuz gibi bir yaşamı destekler. Biz ona Solara diyoruz çünkü iki güneşi var ve Dünyadakinden farklı bir döngüye sahip. Daha önemli açılardan çok benzer olmakla birlikte, günlük yaşam döngüsü farklı ve Dünyaya göre epeyce yavaş.

Toplumsal Evrim

Sevgili Varlıklar size söylemeliyiz ki var olan her şeyin içinde, sizinki gibi milyarlarca oyun oynanır ve Dünya gezegeni hariç olmak üzere bunların hepsinde, iyi kötü bir ön yönlendirme olmuştur. Bir zamanlar tek özgür seçim oyunu Dünyadaydı ama artık başkaları da var. Sadece son birkaç yılda, insanlar beşinci boyuta geçip Dünya gezegeninde tezahür ettirebilecekleri yepyeni bir gerçeklikler potansiyeli yarattılar. Bu evrim sürerken, gezegeniniz de değişiyor. Evrim sadece insanlık ile sınırlı değil, Dünya da öngördüğümüz birçok değişim ve dönüşümden geçiyor ve kendini tekâmül ettiriyor.

Bazı açılardan bunun normal bir ilerleme olduğunu söyleyebilirsiniz. Perdenin sizden tarafında her şeyin bir zaman sınırı vardır, Dünyanın kendisinin bile. O henüz zamanının sonuna ulaşmasa bile kendi evrimsel süreçlerinden geçiyor. İnsanlar da oyuna girdikleri zaman benzer bir yol izlerler. Önce çocukluktan, sonra ergenlik döneminden geçerler ve yaşamlarının farklı zamanlarında farklı enerjileri tutmak için fiziksel bedenlerinde çeşitli ayarlamalar olur.

Etkileşimler Dünyadakinden biraz farklı olsa da Solara birçok yönden benzer bir gezegen sistemidir. Teknik açıdan daha az gelişmiş olmakla birlikte, Solaralılar onura ve insanların koşulsuz sevgi dediği şeye çok önem verirler. Bu onlar için bir deneyimden daha fazlası, taşıdıkları yüksek empatiyle rahatça yaşamalarını sağlayan bir yaşam biçimidir.

Solaralıların yaradılışı insanlardan farklıdır, onların birbiriyle daha güçlü manyetik bağlantıları vardır. Onların perdesi de sizinkiyle aynıdır, dolayısıyla onların da kim olduklarını hatırlamaları ve yüksek benlikleriyle bağlantıya geçmeleri gereklidir. Aradaki esas fark, onların birbirleriyle olan bağlantısıdır. Bazı açılardan Lemurya zamanındaki bağlantıya benzer şekilde, Solaralılar birbirlerine kalpleri aracılığıyla bağlıdırlar. Kendi dünyalarında ve çevrelerinde bıraktıkları etkiyi hissederler. Bu, onların günlük hareketleri içinde uyumla ilerlemelerini sağlamıştır.

Onların Dünyanın sakinleri üzerinde odaklamayı öğrendikleri şey, birbirleriyle olan bu kalp bağlantısıdır. Onlar bu şekilde Dünya üzerinde olan olaylarla çok sınırlı bir şekilde de olsa bağlantı kurabilmektedirler. Size Solara’dan söz etmemizin nedeni, asla yalnız olmadığınızı bilmenizi sağlamaktır. Ayrıca, Dünya keşfedildiğinden beri, tüm Solaralıların gündelik yaşamları değişmiştir.

Şu anda birçok Solaralı neşeyle zıplıyor çünkü siz onlar hakkında düşünüyorsunuz. Siz onların bağlantısına cevap veriyorsunuz ve size söylemeliyiz ki onlar size en inanılmaz şekillerde sevgi göndermeye çalışıyorlardı. Bazen, siz başka tarafa bakarken onlar Dünya gezegenine ve onun varlıklarına büyük enerji dalgaları gönderebilecekleri şekilde bağlantıya geçerler. Onlar sizi ismen tanımıyorlar çünkü teknolojileri radyo sinyallerine bu kadar müdahale etmeye yeterli değil. Ancak, onlar bazı kırılmış televizyon sinyallerine girerek bunları incelemeyi ve Dünyayla ilgili bir şeyler öğrenmeyi başardılar. Onların Dünyaya gönderdikleri enerji dalgaları teknoloji gerektirmez çünkü ışıktan hızlı iletişim kurmak için kalp bağlantısını kullanırlar. Sizinle iletişim kurmak için tam şu anda yaptıkları şey budur. Varlıklar kalpten bağlantı kurduklarında, yolculuk zaman almaz. Hepiniz birbirinizin ayrılmaz parçasısınız ve görünmeyen bir seviyede hepiniz birbirinize bağlısınız.

Solara bir Değişiklik Görüyor

Onların yıldızları araştırmak için kullandıkları teknoloji Dünyadakine benzer. Solara bu teknolojileri kullanarak Dünyanın aurasında bir değişiklik fark etti. Gezegeninizi “keşfettikleri” zamandan bu yana, Dünyanın okyanuslarını oluşturan canlı yeşil ve mavilerin değiştiğini gözlemlediler. Unutmayın ki onların gördüğü şeyler bir kuşak önce oluşturulan ışık yansımaları ve söz ettikleri değişiklikler yıllar önce oldu. Bakış açıları, onların bu değişikliği daha net bir şekilde görmelerini sağlıyor. Solaralılar Dünyaya çok düşük bir frekans gönderiyorlar ve bu çok faydalı olacak Sevgili Varlıklar.

Solaralılar sizi bulmuş olmaktan dolayı çok mutlular ve bu onların sürekli gündemde tuttukları bir konu. Bu konular onlara biraz yabancı, insanlık evrimsel bir sıçramanın eşiğinde, yükseliyor ve onların gördüğü birçok değişimden geçmek zorunda değil. Ama o enerjinin içinde biz şimdi onlarla yeni bir şekilde iletişim kurabiliyoruz… Sizin aracılığınızla… Bunu açıklayalım. Biz size çok defalar Dünya gezegeninde Lemurya’da, insanların sizinkine çok benzeyen bedenlere sahip olduğu zamanlarda büyüyen Amor’un öykülerini anlattık. Onların bağlantıları farklıydı. Her ne kadar tüm evrendeki oyunlarda yer alan varlıklar, sizin birçoğunuzdan oldukça farklı olsalar da, çok benzer özelliklere sahiptirler. Bu diğer varlıkların bazılarını gördüğünüzde, onların formuna, çalışma şekillerine ve düşünme şekillerine âşık olacaksınız.

Gözleri Perdelemek

Atlantis zamanlarında gerçekleşen ve boyutları değiştiren büyük değişimden sonra, siz Dünya gezegeninde oyunun birçok farklı seviyesinden geçtiniz. O zaman Dünya için yeni bir oyun geliştirilmiş ve yeni bir seviye oluşturulmuştu. Özgür seçim oyununu oynamak için oyuncuların biraz geri çekilmesine karar verilmişti. Derin bağlantınızın bir kısmını kaybedecek ve karanlıkta yolunuzu bulacaktınız.

Bu işin güzel tarafı da budur. Gördüğünüz gibi, Sevgili Varlıklar, siz Dünya gezegeninde zaten oyunu kazanmış ve yapmaya geldiğiniz şeyi tamamlamıştınız. Ama çok daha fazlası var. O noktada yapabileceğiniz şekilde, sadece oyunu kazanmış olmanızı kutlamak ve boyutlardan çıkmak yerine, kaldınız ve şöyle söylediniz: “Şimdi ne yapabiliriz? Bu işi geride kalan ve bizi izlemek isteyenler için nasıl daha kolay bir hale getirebiliriz?” Solaralılar sizi buldular ve Dünya gezegenini tanımaya başlıyorlar; ancak onlar bu adı kullanmıyorlar. Onların kendi adları, dilleri ve iletişim yöntemleri var. İyi yaptıkları şeylerden biri, bir projenin üzerinde uyum içinde çalışmak ve siz onların en önemli projesisiniz. Koşulsuz sevgi her şeyin önüne geçtiği zaman, herkes kazanır. Solara şu anda Dünya gezegenine bir koşulsuz sevgi seli gönderiyor.

Siz hali hazırda bunu birçok yönden katlanmış olarak gördünüz. Koruyucunun koruyucusu (Barbara), başka insanlara şifa enerjileri gönderen insanlardan söz ederken buna da değindi. Bu çok büyük, Dünya gezegeninde görebileceğinizden çok daha büyük bir prensiptir çünkü siz kendinizi biraz daha geriye çekmiştiniz. Bunu yapabilmek için perdenin diğer tüm katmanlarını da önünüze çekmiştiniz.

Yoğunluğa Düşüş

İnsanlar yoğunluğa girdiğinden beri algı buydu ama hiçbir şey gerçeklerden bu kadar uzak olamaz. Bu, insanlığın oyunu kazanması için yapılan bilinçli bir hareketti. Tamamen farklı bir düzeye adım atıyor ve bulunduğunuz yerde yeni bir oyunu başlatıyor olmanıza karşın, Solaralılar bunu bilmiyorlar. Onlar sadece sorunlu bir gezegen gördüklerini düşünüyorlar. Dolayısıyla, oldukça endişeliler, bu yüzden enerji ve sevgi gönderiyorlar. Dünya ve insanları için hissedilen bu endişe, Solara’nın insanlarını sadece hayalini kurabileceğimiz şekilde bir araya getirdi. Solara’nın insanları bu şekilde bir araya geleli yıllar oluyor; bu, Solara ve sakinlerine yeni bir sevgi seviyesi getiriyor. Onlar Dünya’da, onları çok endişelendiren bir döngünün ilerleyişini görüyorlar ama Dünya’ya ulaşmaya yeterli teknolojileri yok. Solaralılar size orada olduklarını bile haber veremezler, sadece devasa kalp enerjilerini gönderebilirler. Neden? Çünkü siz de uzaklarda bir yerde birden dikkatinizi çekecek bir şekilde ışımaya başlayan bir gezegen keşfetseydiniz, bu bir anda sizin manşetlerinizi süslerdi, özellikle de bu gezegende yaşam olduğuna inansaydınız.

Mucizeyi İzleyin

Bunu sizinle paylaşmamızın nedeni, Solaralıların her varlığa koşulsuz sevgi göndermekte olmalarıdır. Biz sadece insanlardan söz etmiyoruz, aynı zamanda Dünyanın ağaçlarından ve ormanlarından söz ediyoruz. Onlar hayvanlara, böceklere, okyanustaki mercanlara ve güzel Dünya gezegenindeki tüm titreşim formlarına şifalandırıcı sevgilerini gönderiyorlar. Siz ne yapabilirsiniz? Siz de onlara sevginizi gönderebilir ve iyi olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Solaralılar alışılmadık biçimde Dünya üzerinde gerçekleşmek üzere olan mucizeyi gözlemliyorlar.

Onların tüm bu süreci izlemeleri harika bir şey çünkü siz bir noktada onlarla karşılaşacaksınız. Bu doğrultuda ilerlemeye devam ederseniz, kendinizin dışında bir teknolojiye ihtiyaç duymayacağınız bir noktaya geleceksiniz. Neden? Çünkü bu teknolojinin özü sizin bedeninizin içinde olacak. O zaman, evrimin o aşamasında, şu anda gündelik olarak kullandığınız birçok teknolojinin fiziksel ifadelerine ihtiyacınız kalmayacak. Bu her şeyi değiştirecek ve kalpleri açmaya başlayacak, dolayısıyla insanlar düşünen beyinlerinden çıkıp o hissetme enerjisine girebilecekler. Her şeyden daha fazla yapmanızı istediğimiz şey, sizin de Solara’ya koşulsuz sevgi göndermeniz.

Sevgiyi Yansıtmak

Görüyorsunuz, Sevgili Varlıklar, Solaralıların kendileri de inanılmaz bir dönüşüm yaşıyorlar. Daha önce farklı süreçlerden geçmiş olmalarına karşın, onlar hiç bu kadar yoğunlaşmak zorunda kalmamışlardı. Zaman zaman, gelecek birçok nesli etkileyen önemli kararların verilmesi gibi zorluklar yaşasalar da, onların gezegeninde hiçbir zaman fiili savaş olmamıştı. O zaman Solaralılar o gücü nasıl taşıyabileceklerini ve onu empatiyle nasıl dengeleyebileceklerini öğrenmek zorunda kalacaklar.

Onlar o enerjiyi birbirlerini güçlendirmek için kuvvetli bir şekilde kullanacaklar ve bu şimdi çok güzel bir şekilde demirlenmiştir. Onların şu anda bütün gezegen olarak odaklandıkları konu – ki onların gezegeni sizinkinden büyüktür – size sevgi ve enerji göndermektir. Onlar evrende bir komşu buldular ve hiçbir şey onları gelip sizinle tanışmaktan daha fazla mutlu edemez. Sizinle el sıkışmak ve hikâyelerini paylaşmak… Sizin gezegeninizi gözlemlemek, onların hali hazırda toplumsal zorluklarla karşı karşıya olan evrimlerinin bir sonraki aşamasında neyin önemli olduğunu anlamalarına yardım ediyor. Sizin yapabileceğiniz en güzel şey onlara sevgi göndermek ve gelmekte olan her şeyin farkında olduğunuzu, bunun için gerekli ayarlamaları yaptığınızı bildirmektir.

Solara’dan bakıldığında Dünya bir ölüm döngüsünde gibi duruyor, ancak yeniden doğmak için her şeyin ölmesi gerekir. Öyle değil mi? Dünya ölmüyor. O da sizin gibi yeni bir seviyeye yükselecek. Dünya sihirli bir hanımefendidir. Kendi başının çaresine bakabilir ve bunu oldukça da iyi yapıyor.

Sevginin Tadını Çıkarın

Siz Solaralıların gönderdiği bu sevgi dalgalarını alacaksınız. Bunun sonucunda zaman zaman bazı tuhaf rüyalar da göreceksiniz çünkü onlar böyle çalışır. Onlar size kalp dalgasında enerji gönderirler ve bunlar daha çok rüyalarda anlaşılır. Kendinizi sevgiyle dolu bir rüyada görürseniz, yukarı bakın, iki güneş görebilirsiniz.

Solaralılar sizi en güzel koşulsuz sevgileriyle yıkıyorlar, çünkü en sonunda kendilerine benzer bir şey buldular. İlk kez, evrende yaşam buldular, yine de bunun kendi bildikleri anlamda yaşam olup olmadığından emin değiller. Şimdi biraz neşe ve heyecanlı şeylerle meşguller. Sizin televizyon sinyallerinizi çözmekte ve yorumlamakta çok zorlanmış olmalarına karşın, Solaralılar şimdi Dünyadaki insan yaşamı hakkında epey bilgiye sahipler.

Önümüzdeki günlerde sizin de Solara’ya koşulsuz sevgi göndermenizi istiyoruz. Bir şeyi çok sever ve ona enerjinizi aktarırsanız ne olur? Birine âşık olup bir ilişki başlattığınızda ne yaparsınız? Onu sevmek için çeşit çeşit yollar bulursunuz. Solaralılarla da aynı şeyi yapın. Onlara güzel bir teşekkür yollayın, çünkü bu onların tüm gezegenine rahatlatıcı bir enerji dalgası gönderecek. Onlar ne olup bittiğini titreşimsel bir bakış açısından izliyorlar ve gördüklerinin tamamın yorumlayamıyorlar. Onlar sizin televizyonunuzu gerçek zamanlı izleyemedikleri için sevgiyle iletişim kuruyorlar.

Oturun ve bağlantıyı kurun, evrende yalnız olmadığınızı bilin. Aslında hiçbir zaman yalnız değildiniz ve bunu zaten biliyordunuz. Henüz keşfetmediğiniz başka oyunlardan birçok başka varlık da var. Bugün bile aranızda dolaşan birçok varlık var ama bunu bir türlü kanıtlayamadınız. Gezegeninizde buna en az dört kez çok yaklaştınız ama başka tarafa bakmayı tercih ettiniz. Görüyorsunuz, Sevgili Varlıklar, siz bilim kurgudan çok keyif alsanız da, dış uzaydaki varlıklarda ve diğer gezegenlerde bir süredir epeyce korku enerjisi vardı. Solaralılar kalp varlıklarıdır ve onlar sizin gezegeniniz için çok endişeleniyorlardı. Şu anda Dünya’nın kendisi, gönderdikleri sevgiye karşılık Solaralılara bir sinyal gönderiyor. Ve siz de “Merhaba! Teşekkürler kardeşler, uyumlu titreşime hoş geldiniz,” demek için enerjinizi gönderirseniz, Solara’daki tüm varlıklar rahat bir nefes alacaklar çünkü onlar bu enerjiyi ve yeni bağlantıyı hissedecekler. Hatta yakın gelecekte size çok daha fazla yaklaşmalarını sağlayacak teknolojiler üzerinde çalışmaya başlayacaklar.

Gördüğünüz gibi, Sevgili Varlıklar, siz var olan her şeyin içinde eşsizsiniz. Bunu biliyordunuz çünkü çözülmeye başlayan her şeyin içinde sizin yeriniz ayrılmıştı. Size şu kadarını söyleyebiliriz, artık Dünya gezegeninde harekete geçmeyenlere yer yoktur. Siz buradasınız çünkü yapacak işiniz var. Sadece bir ayağınızı ötekinin önüne koyup güvenle ilerler ve o harika kahkahanızı atarsanız, hedefe giden yoldasınız demektir. Yepyeni bir oyun başlıyor.

O kapı açıldıktan sonra, ardınızdan 8 milyar kişi gelecek. Bu yolculuğun keyfini çıkarın, Sevgili Varlıklar ve bilin ki asla yalnız değilsiniz. Hemen yanınızda farklı zaman ve mekân boyutlarında birçok varlık var. Bizim sevgimiz her şeyi aşar ve bunu sıklıkla hissettiğinizi umuyoruz. Bunu alın, kullanın, demirleyin ve yeni oyuna adım atarken kendiniz için en yüksek vizyonlarınızı yaratın.

Bu şekilde en büyük onurla sizi selamlıyor ve sizden birbirinize saygıyla davranmanızı rica ediyoruz. Siz tanrının gözlerine bakıyorsunuz, her fırsatta birbirinizi destekleyin ve o kapıları açık tutun. Hangi oyunu oynuyor olursanız olun, birlikte iyi bir oyun çıkarın.

Espavo,

Grup

____________________________________________

~ Kalpleri Birleştirmek ~

Barbara Rother

Özel Çocuklar

Tüm çocuklar özeldir. Onlar geleceğin umududur. Onlar, bizim onlara öğrettiğimiz örnekler doğrultusunda bu dünyada bir fark yaratmaya devam edecekler. Steve ve ben, birkaç gün önce yeğenimizin kızının dünyaya gelişini kutladık. O ailemize büyük mutluluk getirdi. Sağlıklı pembe bir neşe yumağı… Anne ve babası ona bayılıyorlar. Onun büyümesini izlemek inanılmaz olacak.

Bütün çocukların dünyaya gelişi bu kadar mutluluk yaratmıyor. Bazıları anlaşılması güç engellerle dünyaya geliyorlar. Bu bir sağlık sorunu veya içine doğdukları sevgisiz bir aile ortamı olabilir. Bunlar gerçekten de koşullarının üzerine çıkan ve başarılarıyla ruhlarımıza ne kadar derin bir şekilde dokunabileceklerini dünyaya gösteren özel varlıklar.

14 yaşımda olduğum zamanı hatırlıyorum. Benden birkaç yaş büyük olan ablam bir yaz zihinsel engelli çocuklar kampında rehber olarak çalışmıştı. Bir gün ne yaptığını göstermek için beni yanında götürdü. Bu benim “özel eğitime ihtiyaç duyan” şeklinde adlandırılan çocuklarla ilk tanışmamdı. Başta bu duruma nasıl tepki vereceğimi bilemedim. İri yarı bir oğlan çocuğu aniden arkamdan yaklaşıp beni kucakladığında biraz korktum. Sonra sihir meydana geldi. Bu çocuklara karşı kalbim sevgiyle doldu. Onlar mutlu ve neşeliydi. Onlar saftı. Onlar dünyasında her şey doğruydu. O zaman bütün çocukların paylaşacakları bir hediyeye sahip olduklarını öğrendim.

Nisan ayı Ulusal Otizm ayı… Hastalık Kontrol Merkezi 2018 yılında yaklaşık olarak her 59 çocuktan 1 tanesine otizm spektrum bozukluğu (ASD) teşhisi koydu. Otizm, erkek çocuklarda kızlara göre dört kat daha yaygın. Çocukların çoğuna 4 yaşından sonra otizm teşhisi konsa da, otizm 2 yaşında bile kesin bir şekilde teşhis edilebilir. Otizm geniş bir spektruma sahiptir. Bizim ailemizde bu kategoriye giren bir çocuk var. Onun ne kadar eşsiz yeteneklere sahip olduğunu görmek inanılmaz. Anne ve babasının sevgi dolu rehberliğiyle onun zorlandığı tüm alanların üstesinden geliniyor. Eminim ki büyüyüp harika bir erkek olarak yeteneklerini paylaşacak ve dünyada bir fark yaratacak.

Bazı engellerle doğan çocukların önünde daha zor bir yol vardır. Lakabı Yer Fıstığı olan Jana adlı bir kız hakkında bir e-posta aldım. Yer Fıstığında hem Otizm hem de Down sendromu varmış. Otizmle İlgili Farkındalık ayında ben de bu küçük hanım için bir otizm rehber köpeği bulunmasına yardım etmek istiyorum.

https://manage.kmail-lists.com/subscriptions/web-view?a=Mk2CiK&c=KyqJAs&r=fhFarj5&m=Q8HCCq&k=d64744e0811c258bd74b5abd7e3abda1

Bu küçük kızın resmine bayıldım. Bluzunda tüm mesaj mevcut: “Bir gülümseme dünyayı değiştirebilir”. Her birimiz kalplerimizi bir çocukla paylaşarak hayatımıza mutluluk getirebiliriz. Her çocuk özeldir.

Sevgi ve ışıkla,

Barbara

Espavo, Kişisel Güçlenme aracılığıyla Işığın yayılması için kâr amacı gütmeden farkındalıkla çalışan bir şirkettir.

Online Programların Listesi için Linke tıklayın.

Tüm etkinliklerin programını görmek için Linke tıklayın.

Telif Hakkı:
Telif Hakkı 2000 – 2019

Bu bilgi dağıtılmak üzere yayımlanmıştır ve tamamı veya bir bölümü serbestçe kullanılabilir. Lütfen www.Espavo.org sitesini kaynak gösterin.

Işığı yaymaya yardım ettiğiniz için teşekkürler!