Лютий 2019

Нова чоловіча парадигма

Вітання, дорогі!

Ми принесли вам вітання з Дому. Ми приєдналися до вас цього дня, щоб провести вас до наступного рівня. Зараз на планеті Земля поширюється так багато різної інформації. Час від часу це спантеличує. Тож, спершу дозвольте передати вам вітання з Дому. Усі ви маєте сильний зв’язок у своєму серці, енергетиці та духові, який перебуває у цьому фізичному тілі. Ви усі зараз рухаєтеся у різних напрямках. Минулого разу, коли ми збиралися разом, ми приходили, щоб поговорити про природнє збалансування того вакууму, який може внаслідок цього виникати. Ми також багато говорили про любов та страх, що є просто протилежними сторонами однієї монети. Проте, увесь цей страх існує лише на планеті Земля, де він – просто природній людський досвід. Тепер, коли ви рухаєтеся до свого наступного рівня, дозвольте нам трохи більше пояснити, що саме відбувається і яким може бути цей наступний крок для усіх людей.

Врівноваження

Ви маєте завдання, яке прямо перед вами, і воно абсолютно магічне. Дорогі, ви маєте розуміти, наскільки складними для усіх людей можуть стати часи, які чекають попереду. Ви вже просунулися вперед неймовірно швидко: лише погляньте на світ довкола себе. Зараз життя стало легшим, аніж було навіть 10 років тому. Ви стрімко розвиваєтеся, тож насолоджуйтеся цим розвитком та святкуйте його, працюйте з ним. Коли востаннє ми зустрічалися, ми говорили про балансування енергії. Що стається, коли щось виходить з балансу? Існує врівноваження, яке відбувається природньо. Ну що ж, сьогодні ми покажемо вам це з іншої перспективи. Вже тривалий час ми говоримо про зростання жіночої енергії на планеті Земля. Зростання жіночої енергії набуває зараз цілковито нової ролі. Ви побачите це, коли вона почне розгортатися впродовж наступних трьох-чотирьох років.

Жіноча сила буде яскраво вираженою. Не просто енергія, а сила. Зазвичай це означає, що мають відбутися певні перевизначення, переосмислення та переформулювання. Багато ваших слів або застаріли, або з самого початку використовувалися для позначення чоловічої енергії. Наприклад, для позначення кількості людей ви використовуєте “стільки-то чоловік”. Усвідомлення та зміна такого дисбалансу – це один зі способів звільнення простору для зростання жіночої енергії. Тож, давайте на хвилинку поговоримо про це, тому що це величезна доля того, що відбуватиметься впродовж кількох наступних років. Цей дисбаланс значно більший, ніж ви думаєте. А його збалансування вплине абсолютно на кожну сферу життя на планеті Земля, аж до самої вашої фізики. Гарні новини: процес збалансування вже розпочато.

Чоловіча парадигма

Чоловічій стороні гри на Землі під силу завершити цей дисбаланс значно ефективніше, ніж жіночій стороні. З часом чоловіча енергія почне створювати безпечний простір для зростання жіночої енергії. А для цього потрібна нова чоловіча парадигма. Зараз людство здійснює один з еволюційних кроків, і збалансування цього дисбалансу принесе користь кожному. Збалансування принесе чоловічій енергії нову більш творчу роль у світі. Так, звичайно, виникне опір, проте чисту силу зростання жіночої енергії не спинити. Ви коли-небудь намагалися зупинити морський приплив? Дуже скоро багато з тих, хто до цього опирався, зрозуміють, що можуть досягти значно більшого, підтримуючи зміни, і тоді запуститься нова чоловіча парадигма. Ми просимо вас, аби кожен почав уявляти цю нову парадигму. Це дуже просто. Буде також і природнє збалансування, але воно триватиме значно повільніше. Знадобляться зусилля, адже виникатиме опір, що створюватиме суттєве коливання вперед-назад.

Що якщо ви одна з тих жінок, які працюють у цій енергії? Ми знаємо, що 70% нашої аудиторії – жінки, але майте на увазі, ви також несете у собі і чоловічу енергію. Так само ми працюємо і з чоловіками, щоб вони несли жіночу енергію. Однак, зараз буде корисно, щоб жінки створили безпечний простір для зміни чоловічої парадигми. Розділення має зменшуватися, і саме тому у ваших новинах так багато інформації про різні типи сексуальності. Від бісексуальності до трансгендерності, люди зараз поєднуються та мають різні типи стосунків. Відбувається усіляке цікаве, і жодне з цього не є правильним чи неправильним. Це просто свідчить про те, що колективність рухається назустріч новій енергії для збалансування, і саме поточна чоловіча парадигма може цей процес сповільнити.

Чи можливо, що нова чоловіча енергія сформується, з наміром підірвати чи подолати жіночу енергію? Ні, жіноча енергія надто сильна, особливо зараз у цей час. Чому б не досягти цього балансу через гармонію? Ми розуміємо, що досі на вашій планеті потрібно було багато часу, щоби вам вдалося вирішувати усе у такий гармонійний спосіб. Здебільшого люди вдавалися до війни, але тепер ви залишаєте це позаду. Ви ростете як планета створінь, і це відбувається дуже швидко. Отже, щоб створити цю жіночу енергію, які кроки кожен з вас може здійснити для її безпечного розвитку? Погляньте на статеву рівність, яка досить розбалансована майже у всіх сферах, у яких вас виховували з дитинства. Просто звернувши увагу на ті сфери, які впливають на вас, ви можете зробити величезний вклад у їхнє збалансування. Багато з вас здатні зробити більше ніж зміни, які ви можете уявити, щоб допомогти створити простір для еволюції цієї енергії.

Звільнення від старої парадигми конкуренції

Люди складні, тому що ви росли у полі полярності та дуальності. Ви сприймаєте усе як правильне чи неправильне, добре чи погане. Якщо ви зможете вийти з конкурентної змагальності, це допоможе, адже майже все зараз знаходиться у рамках конкуренції. Саме так ви мотивували себе. І хоч це не є неправильним, тепер, коли ви у п’ятому вимірі, речі починають працювати по-іншому.

Ви вже розумієте як творити магію. Ви можете створювати речі просто подумавши про них. Коли ви налаштовуєтеся на рівний стан, уся енергія у кожній клітині вашого тіла приходить у відповідність з вашим внутрішнім центром у такий спосіб, щоб дозволити якомога більшій кількості світла проникати у вас. Магія з’являється і вона вже доступна вам прямо зараз.

Коли ви збалансовуєте енергію чоловічого та жіночого аспектів, ви створюєте абсолютно нову колективність, яка може зростати разом. Цим ви можете вирішити багато проблем, з якими стикаються наразі люди на планеті Земля. Важко навіть підрахувати усі ті війни, які ведуться на Землі на стількох рівнях. Іммігрантів силоміць виганяють з їхніх домівок, що призводить до ще більших міграцій. Люди, які живуть у місцях притоку переселенців, реагують на них так, ніби ті у них щось відбирають. Матір Божа, ви, люди, граєте у такі кумедні ігри! Бачити це абсолютно дивовижно. Жіноча енергія вже має вирішення тієї проблеми. Коли матері звертаються до матерів на усіх рівнях, усе починає змінюватися, адже той баланс чекає, коли зможе відбутися. Пам’ятайте, ви на планеті свободи вибору.

І ця нова чоловіча парадигма може базуватися на творчості, а не на конкуренції. Еони років тому печерний чоловік мав при собі ломаку, але що якщо це не була чоловіча парадигма? Маємо надію, ви розумієте, що парадигма є дуже стародавньою. Тож, що якщо нова чоловіча норма полягає у тому, щоб отримувати силу через гармонію, а не жорстку силу? Саме чоловіча енергія на вашій планеті виграє зі вступу у нову парадигму. Мрійте, уявляйте та посилайте свої думки до колективних записів. Усе починається з думки.

Тепер у вас є де почати працювати з цим, і колективність вже знаходить нову енергію. Це схоже на те, як раптово відчиняються усі двері та вікна і починає надходити свіже повітря. Звільніть простір для зростання жіночої енергії. Наприклад, як саме ви можете допомогти комусь вступити у свою силу з допомогою жіночої енергії? І цікаво те, що це не обов’язково має бути жінка. І вам не потрібно бути чоловіком, аби виступити з новою чоловічою парадигмою. Реальність така, що, як тільки ви зрозумієте парадигми і дізнаєтеся, як вони працюють, то зможете передавати їх досить легко. Впродовж наступних кількох місяців у вас є можливість знайти способи, як створити нову чоловічу парадигму.

Це просто магічно, дорогі. Так, знадобиться прикласти трохи зусиль, і це має бути колективне рішення, а не самостійне. Про це не написано у жодних книжках, про це не вчать на курсах чи у ченелінгах. Але коли енергія заякориться, це відкриє наступні двері, на які усі ви чекаєте. Ми вже казали вам раніше, що ви зараз у часі майстерності і впродовж кількох наступних місяців все ще будуть відбуватися вирівнювання. Зараз ви намагаєтеся віднайти своє ідеальне налаштування, де б ви могли бути найвищим потенціалом свого духа, що прикидається людиною. У результаті, трапляється багато змін.

Нова гра

Ми з нетерпінням чекаємо, коли поділимося з вами деякими дуже захоплюючими речами, які ви зможете робити, коли підніметеся на цей новий рівень. Це так неймовірно, адже магія прямо у вас у руках. Вам навіть не потрібно думати, і вам вже точно не потрібно йти на курси чи вчитися, як налаштувати свою енергетику, щоб щось з’явилося. Воно просто робиться. Насправді, ви будете працювати з цим різними способами. Ви навчитеся, як вступати у цю нову площину, хоч і страх перед нею може створювати проблеми. Але ми маємо гарну новину: щойно ви туди потрапите, страх дуже легко розвіється. Ви зрозумієте, що життя на цьому новому рівні значно комфортніше для вашого духа. Воно дещо інше і, так, ви вийдете з фізичного рівня. Будь ласка, не бійтеся цього, тому що насправді ви аж ніяк не помираєте. Насправді, більшість з вас навіть не знатимуть, що здійснили цей перехід, допоки не озирнуться назад і не помітять цього. Просто розслабтеся, дорогі.

Проходьте через цей процес і знайте, що у вас є багато можливостей. Щоразу, коли помічаєте, що щось не в порядку, заякоріть це подумки відмітивши це для себе. Усе так просто. Коли бачите когось по телевізору чи в інтернеті, і вам здається, що та людина у дисбалансі чоловічої та жіночої енергії, подумки відмітьте це для себе. А потім уявіть, як би все спрацювало, якби парадигма була інакшою. Ви можете заякорити цей образ у своєму серці, яким би не був той виклик чи та дисгармонія. Фактично, ви висловлюєте намір, щоб усе гармонізувалося. Ось що відбувається, коли ви стикаєтеся з будь-якою проблемою. Увесь світ допомагає вам у цьому, і це глибока істина того внутрішнього рівня, якого ви тепер досягаєте. Як вам його досягти? Звільніть простір для жіночої енергії.

Зникання розламу

Були часи, коли ви досягали певного духовного рівня, а потім знову були змушені

повторювати цей процес розвитку. Вам довелося пройти через 1960-ті та 1970-ті, коли жінки палили свої бюстгалтери. Вам потрібно було пережити усе це, щоб вийти з-під контролю й вивільнити жіночу енергію. Іноді, коли людство рухається занадто швидко, утворюється непомірно великий розлам між прихильниками й противниками певних ідей. Кінець кінцем люди починають грати у перетягування канату, а набагато краще для вас було би співпрацювати. Хоча обидві статі можуть розв’язати цю проблему, нині жіноча хвиля має для цього найбільший потенціал.

Заякорити світло

Дорогі, ви наймагічніші ангели з усіх, які коли-небудь жили. Ви можете допомогти вирішити світові проблеми, заякоривши світло. Як це працює? Як це зробити? Почати з усвідомлення. Насправді це дуже просто, оскільки ви стаєте свідоміші. Незалежно від того, чи ви дізнаєтеся про складне питання з газет, телебачення або, можливо, хтось розповідає про нього вам чи вашим дітям, це той елемент, який ми хочемо, щоб ви заякорили. Ви не завжди повинні розв’язувати конкретну проблему, але якщо ви про неї знаєте, ви її бачите – заземліть її і зафіксуйте. Уявіть її як перешкоду, але відпустіть пильну необхідність її усунення. Потім перенесіть цей спокій у своє серце, і за дуже короткий час справа почне вирішуватися.

Звичайно, створення простору для жіночої енергії найлегше досягається введенням нової парадигми чоловічої енергії, оскільки парадигма чоловічої енергії повністю застаріла. Застосування жорсткої сили досить скоро стане неефективним у міру розвитку людства. Якщо не діє примус, доводиться використовувати гармонію, над чим ми намагаємося працювати з вами з самого початку. Ми наближаємося до нової чоловічої парадигми. Однак її створення не означатиме, що кожен чоловік її схвалить. Проте, коли відчувається тиск від зростання жіночої енергії, вираження усіх цих нових мисленнєвих форм створить вже готовий шаблон, за яким буде легше адаптуватися до нової енергії. Ці парадигми тимчасові, тому що вони мають розвиватися, але для цього їм потрібен старт.

У вас є можливість прямо зараз вийти в нову реальність і взяти на себе свою відповідальність. Ми запитуємо у вас, не важливо чоловік ви чи жінка, як саме у своєму власному житті ви можете допомогти створити нову чоловічу парадигму хоча б для своїх внутрішніх чоловічих аспектів? Немає жодного значення жінка ви чи чоловік. Ми любимо підштовхувати вас до цих ідей та мати можливість сіяти ці насінини у такий родючий ґрунт, адже ви – робітники світла планети Земля. Ви прийшли сюди, аби активізуватися у переломний момент, щоб бути тут саме в цей історичний час. Ви прокидаєтеся зі сну неймовірно швидко. Вхопіть і тримайте один одного за руки. Ви можете створити простір для жіночої енергії через нову чоловічу парадигму духовної сили. Чудова робота, дорогі. Висловлюємо вам наше найбільше захопленням і надсилаємо найщиріше вітання. Просимо вас ставитися один до одного з повагою, дбати про себе навзаєм при найменшій можливості й мирно грати разом.

Еспаво

Група

___________________________________________
Підключаючи серце

Від Барбари Ротер

Вихід із зони комфорту

Ми зі Стівом живемо в місті Лас-Вегас. Це місто можливостей. Чи ми користуємося ними? Ми помітили, що не часто. Приємно знати, що довкола є багато місць, куди можна сходити, починаючи від нічного життя і закінчуючи красою природи. Зазвичай, коли ми не зайняті нашою пристрастю, яка збігається з нашою роботою, ми вирішуємо насолодитися відпочинком у комфорті нашого дому. Ми кепкуємо про наш стиль життя в затишному просторі, який ми створили для себе, насолоджуючись гарною їжею, переглядом фільмів або цікавої нам телевізійної програми. Ми вважаємо, що це цінний час, аби розділити особливі моменти з розмовою віч-на-віч, встановити глибоке, але невимушене спілкування і просто побути разом.

Часом я розумію, що ми застрягли в нашій зоні комфорту. Потім я відчуваю непереборне бажання створити щось магічне в нашому житті. Минулої ночі я здивувала Стіва квитками на живе шоу в одному з готельних казино у районі Стріп. Ми мали час оглянути казино з усім його гламуром і блиском перед приємною вечерею і навіть пограти у мій улюблений ігровий автомат «Колесо Фортуни». Кожен з нас поставив по $ 20, що дозволило нам довго бавитися у цьому фантастичному світі. Нам обом вдалося час від часу насолоджуватися перемогою, однак це Стів закінчив гру переможцем з грошима, яких вистачило, аби розплатитися за нашу вечерю. Шоу було цілком забавне. Ми сиділи біля молодої пари, з якою нам мило розмовлялося. Показ закінчився пізно, але ми відчували себе серед ночі повними сил. Пара запросила нас приєднатися до них, випити коктейлю і потанцювати. Ми зі Стівом перезирнулися і вирішили, що оскільки вже було досить пізно, слід повертатися до домашнього комфорту. Наступного ранку ми погодилися, що однак варто було дозволити собі розділити нічну вечірку з тими молодими людьми.

Досвід щоденного життя може легко стати рутиною, яка нас надійно засмокче. Важливо нагадувати собі про те, щоб вириватися до нових пригод. Це може повернути світло у наше життя і дозволить нашим очам заіскритися хвилюванням новизни. Наш розум зберігає ключі до нашого досвіду. Не чекайте, поки можливості самі з’являться на вашому шляху або хтось інший їх вигадає. Будьте ініціатором власної реальності, вибираючи життя, яким ви хочете жити. Настав час створювати ідеї, які розвіють сон вашого особистого світу.

Кожен з нас може кинути собі виклик, вийти зі своєї зони комфорту і подивитися у майбутнє з великим і приємним передчуттям пригод. Там, за дверима, великий непізнаний світ очікує, щоб ми його відкрили, як тільки залишимо безпечну павутину нашого додому.

З любов’ю і світлом,

Барбара

Переклад українською: Юлія Олійник та Юлія Вавжинська

Довідка про авторське право:

© Espavo, www.espavo.org, 2000-2019

Ця інформація призначена для розповсюдження і може вільно розповсюджуватися повністю або частково.

Будь-ласка, посилайтеся на: http://www.espavo.org.

Дякуємо, що допомагаєте розповсюджувати Світло!