Грудень 2018

Час майстерності

Вітання, дорогі!

Я Хранитель Часу. Я приєднався до вас сьогодні, щоб розповісти вам з нашої перспективи, яким для вас буде шлях, що чекає попереду. О, у вас відбувається так багато змін. Так, зараз усе на планеті Земля змінюється. І це ще той виклик для людства, яке не любить змін. І типово ви маєте усі можливі труднощі, пов’язані з цим, особливо коли зависаєте на своїх системах переконань та вірите, ніби не можете змінитися. Ну що ж, я розповім вам трохи, що саме чекає на вас попереду, і потім ви зможете вирішити, чи хочете змінюватися.

Час майстерності

Фокус вашої гри тут на Землі можна підсумувати одним єдиним словом “майстерність”. Насправді ви прикидаєтеся відділеними від Дому та від усіх зв’язків, які ви маєте з усіма нами. Ви прикидаєтеся людьми всередині фізичної біологічної оболонки. Прикидаючись людиною, ви вчитеся досягати майстерності в усьому, елемент за елементом. Зазвичай, тому ви і проходите життєві уроки, коли приходите у цю гру. Ви не лише наважуєтеся на життєві уроки, але й працюєте над ними знову і знову, життя за життям, щоб впевнитися, що ви досягли певного рівня майстерності. Тепер, коли ви добре обізнані, усе змінюється дуже стрімко. Найбільший виклик, який ми бачимо прямо зараз на планеті Земля, полягає у тому, що усі ви можете піддатися цьому дуже нехитрому розділенню.

Коли має місце так багато розділення, люди впадають у страх, – саме це вони і роблять. Вони відступають назад у свої системи переконань, починають розділятися та зосереджуються на собі, замість того щоб встановлювати зв’язок з усіма в одне ціле. Внаслідок цього на шляху з’являється нова купа труднощів, у яких кожен діє окремо. Дозвольте показати вам відмінний погляд на усе, що відбувається. Зараз ви бачите всюди багато розгубленості і розчарування. Люди використовують енергію іншими способами, і прямо зараз ви переживаєте маніпуляцію на різних рівнях. Це має неймовірні масштаби і більшість такої маніпуляції відбувається відкрито, тому що тільки так це і може відбуватися.

І хоч насправді ви живете у час, де більше не існує секретів, ви завжди можете повірити у що тільки забажаєте. Ваші переконання здебільшого є основою розчарування, а це у свою чергу призводить до розділення. Нас просто вражає, що люди мають усі ці системи, створені, щоб ділитися своїм багатством і працювати у напрямку спільних цілей. Уявіть дуже просту ілюстрацію страхування від будь-якої ситуації, чи то страхування життя, чи то здоров’я, або будь-який інший вид. Основна ідея полягає у тому, щоб розподілити ризик таким чином, щоб ніхто не мав платити повну суму. Рухаючись до такого типу розділення, у якому ви перебуваєте прямо зараз, люди бачать вужчу картину, замість того щоб бачити ширшу і почати усе заново переоцінювати. Хтось дуже правильно запитує: “Чому я сплачую за якусь іншу людину? Чому я маю платити за неї, щоб мати вигоду зі своєї власної кишені?”. І саме тоді ці системи починають розвалюватися.

2019 – рік змін

Цей рік буде сповнений багатьма зрушеннями та змінами. Ми кажемо вам, це вже відбувається, і вам більше не доведеться мати справу з тими самими первинними проблемами. Однак, планета змінюється. Спостерігаючи за цими змінами, ви будете помічати, як люди впадатимуть у страх. Впадаючи у страх, вони відступатимуть назад у свої системи переконань та відокремлюватимуться. Через свій страх, що їм доведеться забагато віддати, вони свідомо від’єднаються від інших. Нажаль, для людства це типово. Впадаючи у страх, ви розділяєтеся. Але саме з цим ми просимо вас почати працювати.

Маленькі групи, що допомагають вступити у свою силу

Знайдіть способи об’єднуватися у маленькі групи, тому що так ви зможете зробити більше змін, щоб людство перейшло на новий рівень. Коли ви як духи збираєтеся разом, енергія примножується експоненціально. Але коли ця енергія гармонізується у невеликих групах, вона стає схожою на сфокусований лазер. Зараз такий час, коли це може зробити величезні зміни, особливо що стосується змін, які чекають на Землю попереду. Збирайтеся разом як духи маленькою групою на постійній основі. Так ви почнете дуже потужно заземляти світло і це стане маркером для інших послідувати за вами.

Іншими словами, у вас є можливість вийти з труднощів та викликів. Вам не потрібно переживати на собі їхній вплив. Тоді ж, чи ви маєте відігравати у цьому якусь роль? Так, дехто з вас має. Деякі з вас прийшли сюди з дуже особливими завданнями. Ваші контракти полягають у тому, що коли щось таке станеться, ви прокинетеся зі сну і з’явитеся у потрібний час зі своєю частинкою пазлу. Інших це може бентежити, але, коли це відбуватиметься, будь ласка, не думайте, ніби ви робите щось неправильно чи ви недостатньо хороші. Зазвичай, це просто означає, що ви маєте певний контракт.

Слідуйте за своїм серцем – і це зрушить увесь результат для вашого світу. Пам’ятайте, інколи ваші контракти виконуються просто однією фразою, посмішкою або поплескуванням по плечу. Інколи ви просто маєте бути у потрібному місці, щоб нагадати комусь, що він проходить через усе не один. Так, ви усі можете об’єднатися і проходити через це разом. Як пройти через сипучі піски, які швидко поглинають усе, якщо рух вперед неможливий? Єдиний спосіб – взятися за руки, це і є єдність.

2019 рік – облаштування на вищому рівні

Коли ви будете рухатися у 2019 рік, відбуватиметься кілька речей. По-перше, у вас буде багато можливостей для того, щоб усе відбувалося так, як ви раніше і не мріяли. Зараз ви на тому етапі, коли речі працюють не дуже просто: за лаштунками люди явно маніпулюють усім. Вони діють відкрито, і найчастіше інші це помічають. І тут відбувається ось що: тепер ви працюєте над тим, щоб сіяти насінини для активації колективної вібрації людства, яка несе у собі нову вимірну реальність. Абсолютно дивовижно. Бачите, дорогі, здається так, ніби прогресування усього навколо розвалюється. Чому? Тому що саме це й відбувається тоді, коли у вас все рушиться: ви починаєте все заново. Чому виникає бажання почати ще раз? О, тепер ви повертаєтеся до цього слова – майстерність – і це ключовий елемент. З самого першого свого життя на цій планеті, ви прикидалися розділеними і вашим наміром було – опанувати майстерність у мистецтві майстерності. Ось так і опановується майстерність в усьому, що піднімається і з’являється на шляху. У вас на це пішли життя за життями. Деякі з вас є перфекціоністами, і навіть досягнувши дуже високого рівня майстерності у якійсь сфері, ви вирішували пройти той життєвий урок ще раз, щоб справді довести свою майстерність до досконалості. Завершивши життєвий урок, ви просто переходите до іншого, на який підписалися. Наступного року у вас буде можливість почати опановувати майстерність у всьому дуже швидко, значно швидше, ніж раніше люди могли собі уявити.

Зазвичай, на опанування майстерності хоча б у 12 первинних життєвих уроках могло піти від 40 до 60 життів, перш ніж нині перейти до наступних. А що якби ви могли усе прискорити і раптово здобули можливість опановувати майстерність одразу у кількох уроках. Лише уявіть, як змінилось би життя на планеті Земля у такому випадку. Ми кажемо вам, це так і є: можливості почнуть відкриватися у 2019 році, а свого піку сягнуть у 2022. Але як вам вже рухатися до цієї п’ятивимірної свідомості єдності з тієї точки, де ви знаходитеся наразі? Ми вже згадували про спіральний час, і вже незабаром ви почнете мислити також і цими термінами.

Спіральна думка

Як тільки люди почнуть мислити спіральною думкою і фокусуватися по-іншому, для вас усе пришвидшиться. У вас буде можливість спілкуватися у спосіб дуже схожий на те, як відбувалося спілкування у дні Лемурії, – через відкриті серця. Тоді люди завжди перебували у зв’язку і відчували кожну емоцію та думки один одного. Вчителі матимуть можливість працювати зі своїми учнями, які не ставитимуть запитань в очікуванні відповідей. І хоч у вас не завжди будуть для них відповіді, ви зможете допомогти їм вдосконалити їхні запитання. Дорогі, ось що мається на увазі під майстерністю. Майстри-цілителі прямо зараз прокидаються зі сну і неймовірно стрімко. І ви можете зробити дещо, щоб працювати з цим. По-перше, ви можете бути поряд, аби запропонувати будь-яку свою допомогу. Ваші вчення, ваша істина і усе те, чому ви навчилися впродовж своїх життів як дух, усе це може служити і приносити користь. Ви починаєте знову об’єднуватися і здобуваєте доступ до усіх своїх багатовимірних частин як одне ціле. Почавши користуватися цим даром, ви зможете зцілювати один на один стількома різними способами.

Багато з вас залишатимуть імпринти, навіть різні види таких енергетичних відбитків. Хтось залишатиме ці імпринти на речах, яких торкатиметься, щоб їх знаходили інші і підхоплювали собі. Наприклад, хтось з вас матиме магічну здатність, торкаючись дверної ручки, залишати на ній прекрасну енергію, щоб кожен, хто йтиме за вами та торкатиметься тієї ж ручки, певним чином осяювався.

Садівники серця

Ще один спосіб, у який багато з вас працюватимуть з людьми, – сіяти насінини. Дорогі, деякі з вас – дивовижні садівники серця. Ви маєте можливість допомагати людям, щоб вони могли прокидатися зі сну, зцілювати себе та висвітлювати свої власні енергії. Насправді, багатьом з вас це вдається досить добре. Часто це відбувається не лише тому, що ви хочете вдосконалювати свою майстерність, але також і тому, що цього хочуть і ваші учні. Ви можете навчити їх, як опановувати майстерність одну за одною, – саме це ви і робите зараз, у цей час, що залишився на вашій планеті. Ви опановуєте майстерність в усьому, в чому тільки можете, тож коли ви підніметеся на цей наступний рівень, вам не доведеться нести з собою ті уроки. Вам не потрібно намагатися проходити через усі ті труднощі, щоб відтворити заново всі ті ситуації. Нова Гармонія з Землею.

Є один ключовий елемент, на якому ми б хотіли, щоб ви зосередилися, особливо впродовж 2019 року. Це ваш зв’язок із Землею. Усі люди переживають величезні зміни, але Земля також це переживає, а ви – частина Землі. Ви носите щільне фізичне тіло, яке насправді складається з того, з чого і Земля, адже фізичне тіло не ваше. Коли ви дивитеся у дзеркало, ви бачите відображення свого тіла. Але ви – не це тіло. У майбутньому людство перейде до вищої форми існування з меншою щільністю. А тим часом люди мають можливість опановувати майстерність за майстерністю, щоб зробити крок і піднятися до цього нового рівня.

Така майстерність зв’язку із Землею є тим, на чому буде неймовірно важливо сфокусуватися у 2019 році. Нещодавно ми розповідали вам, що, коли настане 2022 рік, ви вже будете у самому розпалі нового сонячного циклу. Ці цикли можуть посилати сонячні спалахи або, як ви це називаєте, викиди корональної маси. По суті, це частинки Сонця, які надходять до вас. Деякі з них вам вже досить добре відомі: рентгенівські х-промені, гамма-промені тощо, а також світлові промені в усіх формах видимого світла. Тепер надходять також і нові частинки, проте ваш захисний щит ослаблений. Магнітне поле навколо планети Земля різко зменшується – лише за століття його рівень скоротився вже на 26%. Таким чином об’єм фільтра, що забезпечує захист, різко знижується. Коли Сонце викидає ці частинки, зазвичай, ваші магнітні поля їх розсіюють і нейтралізують. Однак, цього разу все може бути по-іншому. Якщо Земля надто сильно зарядиться від сонячних спалахів, що надходитимуть впродовж 2022 року, це може спричинити деякі дуже суттєві труднощі.

Що ви можете зробити? Ну що ж, ви не маєте впливу на Землю або на її магнітосферу у фізичній формі. Але ви маєте зв’язок з її серцем, тому що ви любите Землю. І ця любов може зцілити планету, якщо тільки для цього буде виділено достатньо енергії. Багато з вас досі проходять через процес смутку, усвідомлюючи, що наступні кроки йдуть від усіх вас. Це схоже на переїзд у ідеальний і повністю новий будинок: там буде простір для росту вас та вашої сім’ї, і це усе, що вам потрібно. Але настає час пакувати речі зі старого будинка, оскільки ви знову готуєтеся переїжджати. Ви ходите кімнатами, згадуєте усі ті прекрасні спогади, що з’явилися у цьому будинку. Ви пригадуєте усі події, усе, що з вами тут відбулося, усі посмішки, які сяяли у цьому місці, але разом із тим, ви тужите за цим.

Ну що ж, дорогі, планета Земля і її людство не дуже добре справляється зі скорботою. Люди і гадки не мають, що робити з цими емоціями. Ми сподіваємося, що у вашій наступній грі ви навчатимете цьому у своїх школах, тому що процес смутку може як підняти усе дуже швидко, так і уповільнити прогресування кожної людини. Цей процес має кілька фаз, наприклад, періоди, коли ви відчуваєте, що наситилися і вам усе набридає. Ви втомлені від своєї втоми. Далі наступає фаза злості. Але не намагайтеся її стримувати чи думати, що вам треба розібратися з усім процесом скорботи, щоб мати змогу перейти до наступного рівня.

Споглядання зірок

Прямо зараз ваші вчені сфокусовані на дослідженні Марсу, але як людина може побудувати ціле життя на Марсі? Як розширити свою свідомість? Ви дізнаєтеся значно більше про системи, які вас оточують, зокрема і про те, що саме колись було на Марсі. Дорогі, колись там були ви, задовго до усіх ваших спогадів і, певно що, задовго до усіх історичних свідчень про ті часи. Що ми кажемо вам, дорогі, так це те, що вам не потрібно туди повертатися. Ви можете піднятися на новий рівень прямо з того місця, де ви є зараз, та створити нову гру. Як це буде виглядати? Чи це означає, що вам треба покинути свої тіла? Чи вам доведеться пройти через процес вмирання? Ні, не доведеться. Ви буквально можете піднятися у своєму вібраційному зростанні та досягти усього необхідного.

Чи це спантеличить вас? Так, ми цілковито гарантуємо, що це вас спантеличить. Поступово відбуватиметься наступне: у вас більше не буде фізичних труднощів. Це не стається миттєво, але з часом буде пришвидшуватися. Однак, якщо ваші вібраційні частоти не співпадатимуть з цим, у певні моменти ви ставатимете дещо невидимими. Тепер, це може бути складно для багатьох з вас, хто прийшов сюди з неймовірною чутливістю та емпатичними здібностями. Фактично це й дало вам дар навчитися, як ставати невидимим, але тепер це траплятиметься зовсім випадково.

Більше немає чого чекати. Ви вже можете почати підніматися у ці вищі вібраційні тіла та у нову гру. Найважливіше, використайте цю решту часу у своїх фізичних тілах, щоб опанувати майстерність в усьому, в чому тільки можете. Шукайте кожну можливість навчитися чомусь новому, вловити щось нове, грати та навіть наважуватися на невдачу. О, нам так подобається, що є так багато можливостей. Наступні кілька місяців можуть бути досить хвилюючими для усіх вас. Тож, не бійтеся. Робіть крок вгору, пробуйте об’єднуватися разом будь-яким можливим способом, навіть якщо ви усі окремо. Або навіть якщо ви невидимі у цій групі. Посилайте любов, тому що ви ніколи не будете роз’єднаними. Це та річ, яку ми хочемо, щоб ви завжди знали, дорогі.

Саме тому вас завжди притягувало слухати послання з іншої сторони завіси – тому що ви пам’ятаєте їх у своєму серці. Не потрібно, аби вони звучали правдою у вашій голові або видавалися правдивими для вух чи очей, – у вашому серці вони завжди такі. Ми нагадуємо вам, ким ви є насправді, і це наша робота. Лише це наша робота, тому що ми тут не для того, аби змінити ваш світ чи показати вам відкриті двері. Але незабаром ви будете переживати багато з цього, особливо з допомогою інших сутностей, які працювали з вами вже якийсь час. Знайте, що ви ніколи не буваєте самотніми і вам допомагатимуть. Коли ви відчуваєте розділення, підніміться вище, адже у цей момент там є дещо, у чому ви можете опанувати свою майстерність. Підніміться на новий рівень і спостерігайте, що буде далі. А потім навчіть своїх учнів робити так само.

Цей світ змінюється, дорогі. Ви прийшли сюди саме для того, щоб дати це. Тож, для нас найбільша честь допомагати вам пригадувати, ким ви по-справжньому є, та тримати дзеркало перед вами, аж поки ви зможете нести його самостійно. А потім – допоможіть ви усім своїм учням зробити цей крок, а також ставитися один до одного з повагою, крокуючи цією новою грою. Піклуйтеся один про одного та грайте злагоджено разом. Тримайте ті двері відкритими, коли створюєте цілковито нові правила. Це такий магічний час, аби бути людиною на планеті Земля. Ми спостерігаємо, як ви робите усі свої кроки, з любов’ю, повагою та вдячністю.

Еспаво, дорогі!

Я Хранитель Часу

_________________________________________

Підключаючи серце

Від Барбари Ротер

Ми зі Стівом посилаємо вам та усім вашим близьким найтепліші вітання зі святами. Не важливо, як саме ви святкуєте, але ми сподіваємося, що ви знайдете час для того, щоб поєднати свої серця. Пам’ятайте, ви не самотні, ми усі – духовна сім’я. Давайте візьмемося за руки та створимо магію у 2019 році. Ми цінуємо кожного з вас. Від наших сердець до ваших.

З усією нашою любов’ю та світлом,

Барбара та Стів

Переклад українською: Юлія Олійник

Довідка про авторське право:

© Espavo, www.espavo.org, 2000-2018

Ця інформація призначена для розповсюдження і може вільно розповсюджуватися повністю або частково.

Будь-ласка, посилайтеся на: http://www.espavo.org.

Дякуємо, що допомагаєте розповсюджувати Світло!