Δεκέμβριος 2018

Μια Εποχή Αυθεντίας

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου. Έρχομαι σήμερα για να μοιραστώ μαζί σας πώς θα είναι το μονοπάτι σας, από τη δική μας οπτική. Συμβαίνουν πολλές αλλαγές. Ναι, η Γη είναι γεμάτη αλλαγές. Αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους ανθρώπους που δεν τα πάνε καλά με τις αλλαγές. Κατά κανόνα έχετε μεγάλες δυσκολίες μ’ αυτό, ειδικά όταν προσκολλάστε στα συστήματα πεποίθησής σας και πιστεύετε πως δεν μπορείτε να αλλάξετε. Θα σας πω λίγα πράγματα για το τι έρχεται κι εσείς θα επιλέξετε αν θέλετε να αλλάξετε ή όχι.

Μια Εποχή Αυθεντίας

Η ουσία τού παιχνιδιού εδώ στη Γη μπορεί να συνοψιστεί σε μια λέξη, “Αυθεντία”. Στην πραγματικότητα προσποιείστε ότι είστε χωρισμένοι από την Εστία και από όλες τις συνδέσεις που έχετε με όλους εμάς. Προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι μέσα σε μια υλική φούσκα βιολογίας. Καθώς προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι, μαθαίνετε πώς να κυριαρχήσετε στα πάντα, ένα πράγμα κάθε φορά. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν παίρνετε μαθήματα ζωής μπαίνοντας στο παιχνίδι. Όχι μόνο παίρνετε μαθήματα ζωής αλλά τα δουλεύετε ξανά και ξανά σε κάθε σας ενσάρκωση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο αυθεντίας. Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, τα πάντα αλλάζουν πολύ γρήγορα πια. Η μεγαλύτερη πρόκληση που βλέπουμε στη Γη αυτή τη στιγμή είναι πως όλοι σας μπορείτε να αποτελέσετε ένα κομμάτι ενός πολύ απλού διαχωρισμού.

Με τόσο πολύ διαχωρισμό οι άνθρωποι φοβούνται και γι’ αυτό κάνουν αυτά που κάνουν. Επιστρέφουν στα συστήματα πεποίθησής τους, αρχίζουν να διαχωρίζονται και επικεντρώνονται στο να φροντίζουν τον εαυτό τους αντί να συνδέονται με του άλλους. Αυτό προκαλεί δυσκολίες όταν όλοι δρουν ως διαχωρισμένοι. Να σας δώσουμε μια διαφορετική οπτική για το τι συμβαίνει. Βλέπετε μεγάλη σύγχυση και απογοήτευση. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την ενέργεια με διαφορετικούς τρόπους και βιώνουν τη χειραγώγηση σε πάρα πολλά επίπεδα. Είναι απίστευτο και κατά βάση συμβαίνει φανερά, επειδή μόνο έτσι μπορεί να συμβεί.

Αν και πραγματικά δεν υπάρχουν πια μυστικά, μπορείτε πάντα να επιλέξετε να πιστεύετε ό,τι θέλετε. Οι πεποιθήσεις σας αποτελούν τη βάση τής απογοήτευσής σας κι αυτό με τη σειρά του προκαλεί διαχωρισμό. Εμείς βρίσκουμε συναρπαστικό το ότι οι άνθρωποι έχουν αυτά τα συστήματα για να μοιράζονται τον πλούτο τους και να εργάζονται προς κοινούς στόχους. Αναλογιστείτε μια απλή απεικόνιση της ασφάλισης σε μια οποιαδήποτε περίπτωση, είτε είναι ασφάλεια ζωής, υγείας ή οποιασδήποτε άλλης μορφής. Η βασική ιδέα είναι να απλωθεί ο κίνδυνος έτσι ώστε κανείς να μην χρειάζεται να πληρώσει κάποιο εξωφρενικό ποσό. Καθώς κινείστε προς αυτού του είδους τον διαχωρισμό στον οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν τη μικρότερη εικόνα αντί για την ευρύτερη και επανεξετάζουν τα πράγματα. Κάποιοι δικαιολογημένα ρωτούν, “Γιατί να πληρώνω για κάποιον άλλον; Γιατί να πληρώνω για άλλους που θα ωφελούνται από τη δική μου τσέπη;” Κι έτσι αυτά τα συστήματα αρχίζουν να καταρρέουν.

2019 – Μια Χρονιά Αλλαγών

Η χρονιά θα είναι γεμάτη από πολλές αλλαγές και μεταβολές. Σας λέμε πως αυτό συμβαίνει ήδη και πως δεν θα έχετε να ξαναπεράσετε τα αρχικά στάδια. Όμως ο πλανήτης αλλάζει. Καθώς γίνεστε μάρτυρες αυτών των αλλαγών, θα δείτε ανθρώπους να φοβούνται. Καθώς θα βυθίζονται στον φόβο, θα επανέρχονται στα συστήματα πεποίθησής τους και θα απομονώνονται. Θα αποκόβονται εσκεμμένα από τους άλλους από τον φόβο πως θα δώσουν πάρα πολλά. Δυστυχώς αυτό είναι ο κανόνας για την ανθρωπότητα. Όταν βυθίζεστε στον φόβο διαχωρίζεστε από τους άλλους κι αυτό είναι κάτι με το οποίο σας ζητάμε να δουλέψετε.

Μικρές Ομάδες Ενδυνάμωσης

Βρείτε τρόπους να ενωθείτε σε μικρές ομάδες, επειδή αυτές μπορούν να κάνουν μεγαλύτερη διαφορά στην ανθρωπότητα ώστε να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα. Όταν τα πνεύματα συναντιούνται, η ενέργεια ενισχύεται εκθετικά. Όταν αυτή η ενέργεια εναρμονίζεται σε μικρές ομάδες, λειτουργεί όπως μια εστιασμένη ακτίνα λέιζερ. Αυτή η εποχή μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά, ειδικά με τις αλλαγές που έρχονται στη Γη.  Οργανώστε τακτικές συναντήσεις πνευμάτων. Θα αρχίσετε να γειώνετε φως με έναν πολύ βαθύ τρόπο και αυτοί οι άνθρωποι θα είναι ουσιαστικά οι προπομποί για άλλους που θα ακολουθήσουν.

Με άλλα λόγια, έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις δυσκολίες και τις προκλήσεις. Αυτό δεν χρειάζεται να σας επηρεάσει. Έχετε λοιπόν κάποιον ρόλο να παίξετε σε όλο αυτό; Μερικοί από εσάς, ναι. Κάποιοι έχετε έρθει με πολύ συγκεκριμένες εργασίες να κάνετε. Τα συμβόλαιά σας λένε πως αν κάτι συμβεί με συγκεκριμένο τρόπο θα αφυπνιστείτε από το όνειρο και θα εμφανιστείτε  την κατάλληλη στιγμή με το δικό σας κομμάτι τού παζλ. Άλλοι μπορεί να μείνουν μέσα στην αναταραχή αλλά όταν αυτό συμβεί, σας παρακαλούμε να μη φανταστείτε ότι κάνετε κάτι λάθος ή πως δεν είστε αρκετά καλοί. Σε γενικές γραμμές αυτό σημαίνει πως έχετε κάποιο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε την καρδιά σας κι αυτό θα αλλάξει το αποτέλεσμα για τον κόσμο σας. Να θυμάστε πως σε μερικές περιπτώσεις τα συμβόλαιά σας ολοκληρώνονται μόνο με μια πρόταση, ένα χαμόγελο ή ένα χτύπημα στην πλάτη. Άλλες φορές αν απλά βρίσκεστε εκεί για να θυμίσετε σε κάποιους πως δεν περνούν μια δύσκολη κατάσταση μόνοι τους. Ναι, μπορείτε όλοι να συνδεθείτε μεταξύ σας και να το ξεπεράσετε μαζί. Πώς θα προχωρήσουν κάποιοι στην κινούμενη άμμο η οποία θα ρουφήξει τα πάντα αν σταματήσει η κίνηση προς τα εμπρός; Ο μόνος τρόπος είναι να πιαστούν χέρι-χέρι κι αυτό ονομάζεται ενότητα.

2019 – Τοποθέτηση σε Υψηλότερο Έδαφος

Καθώς προχωράτε για το 2019, πρέπει να συμβούν κάποια πράγματα. Πρώτον, θα έχετε πολλές ευκαιρίες με τρόπους που δεν φανταζόσασταν ότι γίνονται. Είσαστε στην σκηνή τώρα όπου τα πράγματα δεν συμβαίνουν με απλό τρόπο. Οι άνθρωποι χειραγωγούν ξεκάθαρα τα πράγματα στο παρασκήνιο. Τον περισσότερο καιρό οι άλλοι άνθρωποι τους βλέπουν, γίνεται φανερά. Αυτό που συμβαίνει είναι πως δουλεύετε φυτεύοντας τους σπόρους για τη συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας, η οποία φέρει μια νέα διαστασιακή πραγματικότητα. Αυτό είναι πραγματικά απίθανο. Βλέπετε, αγαπημένοι μας, η εξέλιξη των πραγμάτων μοιάζει να καταρρέει. Γιατί; Επειδή αυτό που συμβαίνει όταν καταρρέει κάτι είναι ότι ξεκινά από την αρχή. Γιατί να θέλει κάποιος να ξεκινήσει ξανά; Τώρα επιστρέφουμε στη λέξη “αυθεντία” κι αυτό είναι ένα στοιχείο-κλειδί. Από την πρώτη σας ενσάρκωση στον πλανήτη προσποιείστε ότι είστε διαχωρισμένοι και ο σκοπός σας ήταν να γίνετε αυθεντίες στην τέχνη τής αυθεντίας. Ναι, έτσι γίνεστε αυθεντίες στα πάντα όταν σας παρουσιάζονται. Αυτό σας πήρε πολλές ζωές. Μερικοί από εσάς είστε τελειομανείς και παρ’ ό,τι έχετε φράσει σε πολύ υψηλά επίπεδα αυθεντίας σε συγκεκριμένους τομείς, αποφασίσατε να ξαναπάρετε αυτό το μάθημα ζωής ώστε να μπορέσετε να το τελειοποιήσετε. Όταν το ολοκληρώσετε, θα περάσετε απλά σε ένα άλλο μάθημα ζωής στο οποίο έχετε εγγραφεί. Την επόμενη χρονιά θα έχετε ευκαιρίες να γίνετε αυθεντίες πολύ γρήγορα, πολύ ταχύτερα απ’ όσο πίστευαν οι άνθρωποι παλιά.

Συνήθως, το να γίνετε αυθεντίες ακόμα και στα 12 αρχικά μαθήματα ζωής θα σας έπαιρνε 40 με 60 ζωές για να πάτε από το ένα στο άλλο. Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να επιταχύνετε τα πράγματα και ξαφνικά να μπορείτε να γίνετε αυθεντίες σε αρκετά κάθε φορά; Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα άλλαζε η ζωή στη Γη αν συνέβαινε κάτι τέτοιο; Σας λέμε πως αυτό θα συμβεί και  θα ξεκινήσει το 2019 και η κορύφωση θα είναι το 2022. Πώς μπορείτε όμως να εισέλθετε σε αυτή τη συλλογική συνειδητότητα στην πέμπτη διάσταση από το σημείο που βρίσκεστε; Σας έχουμε ήδη αναφέρει τον σπειροειδή χρόνο και σύντομα θα αρχίσετε να σκέφτεστε με αυτό τον τρόπο.

Σπειροειδής Σκέψη

Καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται με τη σπειροειδή σκέψη και να επικεντρώνονται με διαφορετικό τρόπο, τα πράγματα θα συμβαίνουν πιο γρήγορα. Θα έχετε έναν τρόπο να μπορείτε να επικοινωνείτε παρόμοια με τον τρόπο που γινόταν στη Λεμουρία, έχοντας την καρδιά σας ανοιχτή. Εκείνοι πάντα συνδέονταν με τους άλλους κι ένιωθαν κάθε συναίσθημα και σκέψη τους. Οι δάσκαλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τους μαθητές τους οι οποίοι δεν θα κάνουν ερωτήσεις περιμένοντας τις απαντήσεις. Αν και δεν θα έχετε πάντα τις απαντήσεις, θα μπορείτε να τους βοηθήσετε να τελειοποιήσουν τις ερωτήσεις τους. Αγαπημένοι μας, αυτό σημαίνει αυθεντία. Οι θεραπευτές αφυπνίζονται από το όνειρο με απίστευτους ρυθμούς και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να δουλέψετε με αυτό. Πρώτον, μπορείτε να είστε εκεί και να προσφέρετε βοήθεια με όποιον τρόπο μπορείτε. Οι διδασκαλίες σας, η αλήθεια σας και όλα τα πράγματα που έχετε μάθει σε όλες σας τις ενσαρκώσεις ως πνεύματα, θα σας βοηθήσουν. Αρχίζετε να επανενώνεστε και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα πολυδιαστασιακά κομμάτια. Αν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το χάρισμα, θα μπορέσετε να θεραπευτείτε μεταξύ σας με διάφορους τρόπους.

Πολλοί από εσάς θα αφήσουν εντυπώματα, ενεργειακά εντυπώματα. Κάποιοι θα αφήσουν αυτά τα εντυπώματα σε πράγματα που αγγίζουν και αφήνουν στους άλλους να μαζέψουν. Για παράδειγμα, κάποιοι θα έχουν τη μαγική ικανότητα να αγγίξουν το πόμολο μιας πόρτας και να αφήνουν μια υπέροχη ενέργεια ώστε όλοι όσοι τους ακολουθούν, αγγίζοντας το πόμολο να λάμπουν.

Κηπουροί τής καρδιάς

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο πολλοί θα δουλεύουν με άλλους θα είναι με τη φύτευση σπόρων. Αγαπημένοι μας, μερικοί από εσάς είναι υπέροχοι κηπουροί τής καρδιάς. Έχετε αυτή την ικανότητα να βοηθάτε ανθρώπους να αφυπνίζονται από το όνειρο, να θεραπεύουν τον εαυτό τους και να ξεκαθαρίζουν την ενέργειά τους. Πολλοί από εσάς είναι πολύ καλοί σ’ αυτό. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο επειδή θέλετε να γίνετε αυθεντίες εσείς αλλά επειδή το ίδιο επιθυμούν και οι μαθητές σας. Μπορείτε να τους διδάξετε πώς να γίνουν αυθεντίες , κάτι που κάνετε στον εναπομείναντα χρόνο σας στη Γη. Γίνεστε αυθεντίες σε ό,τι μπορείτε, ώστε καθώς βαδίζετε προς το επόμενο επίπεδο, δεν χρειάζεται να φέρετε όλα αυτά τα μαθήματα μαζί σας. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να περάσετε μέσα από όλες τις δυσκολίες και να δημιουργήσετε τις ίδιες καταστάσεις ξανά. Αυτή είναι μια νέα εναρμόνιση με τη Γη.

Υπάρχει ένα στοιχείο-κλειδί στο οποίο θα θέλαμε να εστιάσετε όλοι σας, ειδικά κατά τη διάρκεια του 2019 κι αυτό είναι η σύνδεσή σας με τη Γη. Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν μια τεράστια αλλαγή – το ίδιο και η Γη κι εσείς αποτελείτε μέρος της. Φέρετε ένα πυκνό φυσικό σώμα το οποίο ουσιαστικά είναι φτιαγμένο από τη Γη, γιατί το φυσικό σας σώμα δεν είναι δικό σας. Όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη, βλέπετε εκείνο το σώμα να καθρεφτίζεται. Στο μέλλον, η ανθρωπότητα θα κάνει ένα βήμα προς μια υψηλότερη μορφή, η οποία θα έχει μικρότερη πυκνότητα. Εν τω μεταξύ αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να γίνουν αυθεντίες σε πράγματα, το ένα μετά το άλλο, ώστε να περάσουν στο επόμενο επίπεδο.

Αυτή η αυθεντία τής σύνδεσης με τη Γη θα γίνει μια απίστευτη πηγή εστίασης το 2019. Σας είπαμε πριν από λίγο καιρό πως μέχρι το 2022 θα βρίσκεστε σε έναν ηλιακό κύκλο. Αυτοί οι κύκλοι μπορούν να στείλουν ηλιακές εκλάμψεις ή “ΣΕΜ (Στεφανιαίες Εκτινάξεις Μάζας)” όπως τις ονομάζετε. Βασικά αυτά τα σωματίδια από τον ήλιο έρχονται προς το μέρος σας. Κάποια από αυτά τα γνωρίζετε πολύ καλά, ακτίνες “Χ”, ακτίνες γάμμα κλπ. και ακτίνες φωτός σε όλων των ειδών το ορατό φως. Υπάρχουν επίσης και νέα σωματίδια που έρχονται τώρα αλλά έχετε εξασθενημένη αμυντική ασπίδα. Το μαγνητικό πεδίο γύρω από τη Γη έχει μειωθεί δραματικά και είναι τώρα  26% χαμηλότερο απ’ ό,τι ήταν πριν από εκατό χρόνια. Αυτό λοιπόν μειώνει δραματικά το φίλτρο που παρέχει ασφάλεια. Καθώς ο ήλιος εκλύει αυτά τα σωματίδια, σε φυσιολογικές συνθήκες το μαγνητικό πεδίο σας τα διαχέει και τα εξουδετερώνει. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Αν η Γη φορτιστεί πολύ από τις ηλιακές εκλάμψεις που θα καταφθάσουν μέχρι το 2022, αυτό θα πυροδοτήσει μερικές σημαντικές δυσκολίες.

Τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό; Δεν ασκείτε κάποια επιρροή στη Γη ή στη μαγνητόσφαιρά της με κάποιον φυσικό τρόπο. Το κάνετε όμως στην καρδιά της, επειδή αγαπάτε τη Γη κι αυτό μπορεί να θεραπεύσει τον πλανήτη μονάχα αν ξοδέψετε αρκετή ενέργεια γι’ αυτό. Πολλοί από εσάς περνούν ακόμη από μια διαδικασία θρήνου μαθαίνοντας πως τα επόμενα βήματα έρχονται απ’ όλους σας. Όπως όταν μετακομίζετε σε ένα τέλειο νέο σπίτι, θα υπάρχει χώρος για να εξελιχθείτε με την οικογένειά σας κι αυτά είναι όλα όσα χρειάζεστε. Μια μέρα όμως θα πακετάρετε τα πάντα και θα φύγετε από το παλιό σας σπίτι, καθώς θα προετοιμάζεστε για να μετακομίσετε ξανά. Θα τριγυρίζετε από δωμάτιο σε δωμάτιο, ενθυμούμενοι όλες τις υπέροχες αναμνήσεις που χτίστηκαν σε εκείνο το σπίτι. Θα θυμάστε όλα τα γεγονότα, όλα όσα συνέβησαν και όλα τα χαμόγελα που έλαβαν μέρος εκεί. Κάνοντάς το όμως αυτό, θρηνείτε για το σπίτι.

Αγαπημένοι μας, η Γη και οι άνθρωποί της δεν τα πάνε καλά με τον θρήνο. Οι άνθρωποι απλά δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν με αυτά τα συναισθήματα. Στο επόμενο παιχνίδι σας ελπίζουμε να το διδάσκετε αυτό στα σχολεία σας, γιατί η διαδικασία τού θρήνου μπορεί είτε να εξυψώσει τα πράγματα ταχύτατα είτε να επιβραδύνει την εξέλιξη όλων. Υπάρχουν διαφορετικές φάσεις αυτής της κατάστασης, όπως στιγμές κατά τις οποίες νιώθετε ότι έχετε μπουχτίσει. Βαριέστε να βαριέστε και τότε περνάτε σε μια φάση θυμού. Μην προσπαθήσετε όμως να τον μειώσετε ή να πιστέψετε πως πρέπει να επιλύσετε όλη τη διαδικασία τού θρήνου ώστε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο.

Ενατένιση των Άστρων

Αυτή τη στιγμή, πολλοί από τους επιστήμονές σας επικεντρώνουν την έρευνά τους στον Άρη. Πώς όμως μπορούν οι άνθρωποι να χτίσουν μια κοινωνία στον Άρη; Πώς μπορούμε να διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας; Θα ανακαλύψετε πολλά περισσότερα για τα συστήματα που βρίσκονται γύρω σας, ιδιαίτερα γι’ αυτά που βρίσκονταν στον Άρη. Αγαπημένοι μας, εσείς βρισκόσασταν εκεί πριν από πάρα πολύ καιρό, πριν καταγραφεί η ιστορία σας και πριν περαστεί στις αναμνήσεις σας. Αυτό που σας λέμε αγαπημένοι μας είναι πως δεν χρειάζεται να ξαναπάτε εκεί. Μπορείτε να βγείτε μπροστά και να δημιουργήσετε ένα νέο παιχνίδι. Πώς θα μοιάζει; Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να απελευθερώσετε το σώμα σας; Θα πρέπει να περάσετε μέσα από μια διαδικασία θανάτου; Όχι, δεν θα χρειαστεί. Μπορείτε να προχωρήσετε με δονητικά βήματα για να επιτύχετε αυτό που χρειάζεται.

Θα σας μπερδέψει αυτό; Ναι, είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως θα σας μπερδέψει. Αυτό που θα συμβεί σταδιακά είναι πως δεν θα έχετε πλέον σωματικές δυσκολίες. Δεν θα συμβεί αμέσως αλλά με τον χρόνο θα γίνεται όλο και πιο γρήγορα. Όμως, αν οι δονητικές σας συχνότητες δεν εναρμονιστούν με αυτό, σε συγκεκριμένες στιγμές θα γίνεστε αόρατοι. Αυτό ίσως να είναι δύσκολο για πολλούς από εσάς που ήρθαν με μια απίστευτη ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Αυτό σας έδωσε το χάρισμα του να μαθαίνετε πώς να γίνεστε αόρατοι αλλά αυτό θα συμβαίνει προς το παρόν κατά λάθος.

Τέλος η αναμονή. Είναι δυνατόν να εισέλθετε σε αυτά τα σώματα υψηλότερης δόνησης και σε ένα νέο παιχνίδι. Και το πιο σημαντικό, χρησιμοποιείστε τον εναπομείναντα χρόνο που έχετε σε αυτό το πυκνό σώμα για να γίνετε αυθεντίες σε όσα πράγματα μπορείτε. Ψάξτε για οποιαδήποτε ευκαιρία να μάθετε κάτι νέο, να αδράξετε κάτι νέο, να παίξετε και να τολμήσετε να αποτύχετε σε κάτι. Το λατρεύουμε που έχετε τόσες δυνατότητες. Οι επόμενοι μήνες μπορούν να είναι συναρπαστικοί για όλους σας. Μη φοβάστε λοιπόν. Βγείτε μπροστά, προσπαθήστε να επανενωθείτε όπως μπορείτε, ακόμα κι αν είστε διαχωρισμένοι. Ακόμα κι αν είστε αόρατοι σε αυτή την ομάδα, στείλτε αγάπη γιατί δεν θα είστε ποτέ χωριστοί. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε να γνωρίζετε πάντα αγαπημένοι μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα σας άρεσε να ακούτε μηνύματα από την άλλη πλευρά τού πέπλου, επειδή τα εν-θυμάστε στην καρδιά σας. Δεν χρειάζεται να φαίνονται αληθινά στο νου, στα μάτια ή τα αυτιά σας. Στην καρδιά σας θα είναι πάντα αληθινά. Σας θυμίζουμε το ποιοι είστε πραγματικά κι αυτή είναι η δουλειά σας. Είναι η μοναδική σας δουλειά γιατί εμείς δεν είμαστε εδώ να αλλάξουμε τον κόσμο σας ή να σας δείξουμε την ανοιχτή πόρτα. Όμως, σύντομα θα βιώσετε πολύ απ’ αυτό, ειδικά από άλλα όντα τα οποία δουλεύουν μαζί σας εδώ και αρκετό καιρό. Να γνωρίζετε πως δεν είστε ποτέ μόνοι και θα έχετε βοήθεια. Όταν νιώθετε αυτό τον διαχωρισμό βγείτε μπροστά, επειδή υπάρχει κάτι στο οποίο μπορείτε να γίνετε αυθεντίες. Περάστε στο επόμενο επίπεδο και παρατηρήστε τι θα συμβεί και μετά διδάξτε στους μαθητές σας να κάνουν το ίδιο.

Αυτός είναι ένας κόσμος αλλαγών αγαπημένοι μας. Ήρθατε εδώ ειδικά για να δώσετε αυτό ακριβώς, οπότε η μεγαλύτερη τιμή όλων είναι να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε πραγματικά. Κρατήστε αυτό τον καθρέφτη μπροστά σας μέχρι να μπορέσετε να τον κουβαλήσετε μόνοι σας. Μετά βοηθήστε όλους τους μαθητές σας να κάνουν αυτό το βήμα και να φερθούν ο ένας στον άλλον με σεβασμό καθώς βαδίζετε σε αυτό το νέο παιχνίδι. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί. Να κρατάτε την πόρτα ανοιχτή καθώς δημιουργείτε ένα εντελώς νέο σύνολο κανόνων. Αυτή είναι μια μαγική εποχή για να είστε άνθρωποι στη Γη. Εμείς παρατηρούμε κάθε βήμα που κάνετε με αγάπη, τιμή κι ευγνωμοσύνη.

Espavo αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!