Νοέμβριος 2018

Επανεκκίνηση

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Είμαι ο Έλρα τής Ρυθμικής Υπηρεσίας. Ήρθα κοντά σας σήμερα για να σας πάω ένα ταξίδι και να σας πω λίγα πράγματα για το τι έρχεται στη Γη στους επόμενους μήνες. Οι τέσσερις πρώτοι μήνες τού 2019 θα είναι σημαντικοί για όλη την ανθρωπότητα, επειδή έχετε μια ευκαιρία να σχεδιάσετε τη γενική σας πορεία για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Άραγε αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα αφού θα έχετε ορίσει την πορεία σας; Ναι αγαπημένοι μας, μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε να μετατοπίσετε πολλή ενέργεια, γιατί βρίσκεστε στον πλανήτη τής ελεύθερης επιλογής. Κι όμως, υπάρχουν ευκαιρίες και ενεργειακές χρονικές στιγμές που είναι σπουδαίες για την πραγματοποίηση των αλλαγών που θέλατε πάντα να κάνετε. Τώρα θα σας πω τι συμβαίνει από μια ευρύτερη οπτική. προφανώς θα αναρωτιέστε τι συμβαίνει στον κόσμο, ειδικά σχετικά με τις κυβερνήσεις και την πολιτική.

Πολλές απ’ αυτές τις ενέργειες βρίσκονται σε μια μετατόπιση αυτή τη στιγμή, σαν κάποιος να έχει τραβήξει το χαλί κάτω απ’ τα πόδια σας. Αυτό έπρεπε να συμβεί ώστε να μπορέσετε να κάνετε αυτά τα βήματα. Να θυμάστε αγαπημένοι μας πως αυτό δεν σημαίνει ότι θα διορθωθούν τα πάντα. Αυτό έχει να κάνει με το να κάνετε κτήμα σας όλα όσα εισέρχονται στο πεδίο σας. Έχετε περισσότερα πράγματα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε ανά πάσα στιγμή. Τα καταφέρνετε όμως καλύτερα απ’ όσο νομίζετε. Βρίσκεστε εδώ για να κάνετε τη διαφορά και ήδη έχετε κάνει τεράστια διαφορά. Αγαπημένοι μας, οι τέσσερις πρώτοι μήνες τού 2019 θα είναι κρίσιμοι για πολλούς από εσάς και θα δείτε πολλά προσωπικά πράγματα να αλλάζουν.

2019 Παράδρομοι

Κάποιοι θα βρουν ανοιχτές πόρτες και άλλοι κλειστές. Οι περισσότεροι θα έχετε μια ευκαιρία να εισέλθετε σε μια εντελώς νέα πραγματικότητα, σε έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης σε νέα ενέργεια. Αυτό θα σας αρέσει περισσότερο και θα είναι σε αρμονία με εσάς. Αγαπημένοι μας, είστε ακόμα εδώ στο τέλος τού χρόνου, όπου πιθανότατα θα γίνουν πολλές αλλαγές στον πλανήτη σας. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πάντα πως πρέπει να βρίσκεστε εν μέσω όλων αυτών που θα συμβούν. Υπάρχουν μέρη που μπορείτε να βρίσκεστε, ευκαιρίες που μπορείτε αν αδράξετε και όρια που μπορείτε να θέσετε για το τι θα μπορείτε να φέρετε στον κόσμο σας και τι όχι. Όλα αυτά είναι όχι απλά δυνατά αλλά και ορισμένα, ειδικά αυτή την εποχή. Γι’ αυτό θέλουμε να σκεφτείτε ποιος θα είναι ο ρόλος σας όταν θα έρθει το 2019.

Πώς θα είναι για εσάς το να εισέλθετε με πλήρη επίγνωση έχοντας όλες σας τις δημιουργικές ικανότητες; Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τα πράγματα που έχετε δημιουργήσει από την ανία σας. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε μπροστά και να αρχίσετε να βλέπετε την ευρύτερη εικόνα. Από τώρα και μέχρι το τέλος Απριλίου τού 2019 οι πόρτες θα ανοίγουν και θα θέσουν σε κίνηση τα πράγματα για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Αυτή είναι τέλεια εποχή για να γίνετε δημιουργικοί και να θέσετε αυτό το όνειρο σε κίνηση.

“Κάνω αυτό που έχω έρθει να κάνω;” Ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες προσαρμογές στους επόμενους μήνες ώστε να ευθυγραμμιστείτε γι’ αυτή την περίοδο, στις αρχές τού 2019. Θα είναι πολύ σημαντικό για αρκετούς από εσάς να θέσετε την ενέργειά σας γι’ αυτά που έρχονται. Συμβαίνουν πολλές αλλαγές, να εν-θυμάστε όμως πως μπορείτε να αλλάξετε το μονοπάτι σας οποιαδήποτε στιγμή. Είναι πολύ απλό. Σε τι θέλετε να λάβετε μέρος; Πώς θέλετε να βοηθήσετε; Πού θέλετε να βρίσκεστε σε δεκαπέντε χρόνια; Αυτό είναι που θα συμβεί και είναι συναρπαστικό. Κάποιοι από εσάς πιστεύετε πως η στάθμη των υδάτων θα ανεβεί. Σας λέμε αυτό: θα συμβούν πράγματα στη Γη κι ενώ κάποια θα είναι αναμενόμενα, κάποια άλλα δεν θα είναι. Οι αλλαγές θα γίνουν πιο έντονες, οπότε σας ζητάμε να σκεφτείτε το πού θέλετε να βρίσκεστε όταν θα συμβαίνουν αυτές οι αλλαγές.

Η πραγματικότητα είναι πως έχετε έρθει με ένα μοναδικό κομμάτι τού παζλ. Ναι, θα κληθείτε κάποια στιγμή να αναλάβετε δράση· ίσως το γνωρίζετε, ίσως και όχι. Από τώρα και μέχρι τους τέσσερις πρώτους μήνες τού 2019 είναι η κατάλληλη εποχή να επανατοποθετηθείτε. Αυτό σημαίνει να μετακομίσετε σε μια νέα περιοχή ή να ξεκινήσετε την επιχείρηση που τόσο επιθυμούσατε. Ίσως να σημαίνει ότι θα γράψετε το βιβλίο που θέλατε να γράψετε. Αυτή είναι η εποχή να επανατοποθετηθείτε για τη νέα φάση τού παιχνιδιού. Κάποιοι από εσάς θα θελήσουν να πάνε στα βουνά για να προστατευθούν. Άλλοι θα καταλήξουν να βρεθούν εν μέσω των αλλαγών, επειδή εκεί είναι που το κομμάτι τους ταιριάζει περισσότερο. Πολλοί από εσάς θα θελήσουν να βρεθούν εκεί την κατάλληλη ώρα και στον κατάλληλο χώρο, γιατί έχουν συμβόλαια που θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται. Ίσως να έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε κάποιον και δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Ίσως πάλι αυτό το άτομο να έχει παίξει μερικούς σημαντικούς ρόλους στην τωρινή σας ζωή ή και σε προηγούμενες. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να έρθουν άνθρωποι κοντά σας για διάφορα πράγματα. Για εσάς αυτό μπορεί να σημαίνει ολοκλήρωση, αν και δεν είστε εξοικειωμένοι με κάτι τέτοιο. Συν τω χρόνω, καθώς αυτό θα έρχεται προς εσάς, θα έχετε ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε πράγματα προς τα εμπρός και προς τα πίσω.

Σπειροειδής Χρόνος

Τώρα βρίσκεστε σε σπειροειδή χρόνο, κάτι που είναι αρκετά διαφορετικό απ’ ό,τι έχετε συνηθίσει. Θα πάρει χρόνο μέχρι να καταλάβουν αυτή την έννοια οι άνθρωποι. Αγαπημένοι μας, μπορείτε να δείτε πολύ περισσότερο από το παρελθόν σας μέσα στο μέλλον σας αυτή τη στιγμή. Οι περισσότεροι άνθρωποι κοιτάζουν στο παρελθόν επειδή δεν έχουν μάθει ακόμα να κοιτάζουν στο μέλλον. Τώρα θα σας το δείξουμε κι αυτό. Θα σας βάλουμε να δουλέψετε μ’ αυτό στα γρήγορα, επειδή αυτό είναι που έρχεται για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τώρα που έχετε εισέλθει στον σπειροειδή χρόνο, ίσως να έχετε προσέξει τις αλλαγές. Θα το νιώσετε αρχικά στις παρυφές τής συνειδητότητάς σας και με τον χρόνο θα το συντονίσετε με το κέντρο τής δόνησής σας.

Στους επόμενους δύο μήνες, αν έχετε τοποθετηθεί εκεί που θέλετε, σας ζητάμε να αρχίσετε να το κάνετε. Ήρθε η ώρα να κάνετε αυτές τις κινήσεις, να αδράξετε την πραγματικότητά σας και να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Πριν από λίγη ώρα που ο Φύλακας απαντούσε σε μια ερώτηση για την κατάθλιψη στον πλανήτη σας, έλεγε να τοποθετήσετε κάποια εργαλεία. Ένα απ’ αυτά που ανέφερε ήταν να καθαρίσετε το γκαράζ σας. Ελπίζω να το άκουσε και ο ίδιος! Οτιδήποτε χρειάζεται για να αδράξετε την πραγματικότητά σας, να φτιάξετε το περιβάλλον σας και να υποστηρίζετε αυτό που είστε πραγματικά. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό αυτή την εποχή. Οι επόμενοι μήνες ειδικά, θα περάσουν γρήγορα και θα είναι κρίσιμοι. Μερικοί θα ανακαλύψετε πως έχετε χαρίσματα τα οποία δεν γνωρίζατε πως έχετε.

Το Επόμενο κύμα τής “Ε” Έρχεται

Κάποιοι έχετε να εκπληρώσετε συγκεκριμένα συμβόλαια, πράγματα που θα κάνετε με τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους. Σας λέω όμως αγαπημένοι μας, πως είστε πολύ μαγικοί! Ο συγχρονισμός είναι τέλειος για πολλούς από εσάς που αφυπνίζεστε. Πολλά μέλη τής οικογένειας της “Ε” είναι τώρα μωρά. Επειδή τόσοι πολλοί είναι μωρά αυτή τη στιγμή, δεν νιώθετε την υποστήριξή τους. Πιστέψτε ότι βρίσκονται εδώ και θα νιώσετε τη σύνδεση είτε έχετε παιδιά είτε όχι. Θα νιώσετε αυτή τη βασική υποστήριξη να αλλάζει. Αντί να διαφωνείτε και να τσακώνεστε για το ποια πλευρά να διαλέξετε, μπορείτε να τα ξαναβρείτε ως άνθρωποι που απλά προσποιούνται ότι είναι ξεχωριστοί.

Βλέποντας Τη Ζωή Σας Με Αντίθεση

Είναι πολύ δύσκολο να σας δούμε από εδώ· είναι σαν να βλέπετε μονάχα τη μια πλευρά ενός ανθρώπου κάθε φορά. Αυτή είναι μια φυσική πορεία έξω από την πολικότητα της τρίτης διάστασης. Καθώς αρχίζετε να αφαιρείτε πράγματα, οι άνθρωποι τα αρπάζουν λέγοντας, “Όχι, δεν το χρειάζομαι αυτό τώρα”. Ή, “Θέλω εκείνο, έτσι ζω τη ζωή μου”. Συμβαίνουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα αυτή τη στιγμή. Έχετε δανείσει τα χρήματά σας στα πολιτικά σας συστήματα κι εκείνα τώρα έχουν πάρει τον έλεγχο. Θα δούμε κατά πόσο θα μπορέσετε να ανακτήσετε αυτή τη δύναμη και να κάνετε τη φωνή σας να ακουστεί. Σας λέμε επίσης πως αυτό είναι μέρος των αλλαγών που συμβαίνουν παντού. Μη νιώθετε καταπιεσμένοι αν δεν γίνεται το δικό σας και πιστέψτε πως η φωνή σας θα ακουστεί με διαφορετικό τρόπο.

Νιώθετε Χαμένοι;

Μην απογοητεύεστε αν δεν βλέπετε πού ακριβώς πρέπει να πάτε. Αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει όπως θα δείτε τους επόμενους μήνες. Το πέπλο θα κάνει στην άκρη για λίγο. Τότε θα μπορέσετε να ρίξετε μια ματιά τού πού θα έπρεπε να βρίσκεστε και να εν-θυμηθείτε αυτό που είχατε κατά νου όταν ήρθατε εδώ, επειδή όλοι ήρθατε με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Αν και η ενέργεια κινείται προς το μέρος σας, μερικές φορές έχετε κάποιο συμβόλαιο να δουλέψετε με αυτή την ενέργεια, να την αλλάξετε και να την αγκυρώσετε κάπου. Οπότε, ψάξτε για τις ευκαιρίες που έρχονται. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς. Έχετε έρθει την κατάλληλη στιγμή. Πρέπει απλά να αδράξετε αυτό που κάνετε, να ζητήσετε το επόμενο κομμάτι και να προχωρήσετε μ’ αυτό. Είστε οι κυρίαρχοι της αρένας τού παιχνιδιού αγαπημένοι μας και αφυπνίζεστε απ’ το όνειρο.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας χαιρετίζουμε με αυτό τον τρόπο. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Φυσικά να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Μπορείτε να παίξετε και λίγο με τον ρυθμό. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό! Απολαύστε το ταξίδι και να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι ο Έλρα τής Μυστικής Υπηρεσίας.

Espavo

Το γκρουπ

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!