Жовтень 2018

Граційність

Вітання, дорогі!

Ми прийшли до вас цього дня, саме коли ваша гра досягає нового рівня. Ми так неймовірно пишаємося усіма вами, адже ви прийняли рішення зняти свої крила та прийти на Землю, одягнувши на себе завісу забуття. Ви вже пережили досить багато жорстокості та навіть біль планети Земля задля еволюції усього сущого – і тепер ви здійснюєте вражаючі кроки у цьому напрямку. Ми просто хочемо, щоб ви знали: ви саме на тому шляху, де й маєте бути. Так, він безладний та інколи складний, часто він передбачає розкриття старих ран. Проте там, де ви знаходите свою вразливість, ви знаходите і свою силу. Відпускаючи вразливість та відкриваючи ті рани, ви впускаєте свіже повітря для їхнього зцілення. І це дає вам таку силу, якої ви не досягнете жодним іншим шляхом. Багато з вас навіть розставили для себе ці можливості шляхом контрактів, і це дає вам силу та зростання. Ми з нетерпінням чекаємо, коли побачимо, що буде далі, коли ваша колективність почне збалансовувати чоловічу та жіночу енергії абсолютно новим способом. Для нас це дуже хвилююче. Дозвольте нам лише сказати, що одна з наших частинок, яку ви знаєте як Мерлію, дуже вами пишається.

Це дивовижний час, щоб бути тут прямо зараз, і ми спостерігаємо за кожним кроком на шляху вашої гри та за тим, як ви розвиваєте її до наступних рівнів. А тепер, дозвольте нам швиденько показати вам ширшу картину. Бачите, дорогі, за вами спостерігають і інші створіння. Увесь всесвіт певним чином спостерігає за подіями на планеті Земля. Ні, у них немає камер. І вони не можуть бачити достоту усе, що відбувається тут. Вібраційна енергія змінює усе: кожну гру, будь-де. Ми кажемо вам: те, що ви починаєте розгортати тут на планеті Земля, вплине на мільярди інших створінь та ігор.

Вам вдалося здійснити те, що ніколи нікому не вдавалося. Ви вступили до іншої вимірної реальності. Так, це важко, і ви почуваєтеся загубленими. Однак разом із тим ви також очищуєте свою енергію, щоб досягти найважливішого. Дозвольте нам розповісти про ще одну гру, яка також зараз відбувається. Це одна з численних ігор у всесвіті, яку ми вже назвали Солара, хоч вони називають себе по-іншому. Ми залишаємо за ними право представитися вам, коли у них з’явиться така можливість. Їхня гра дещо відрізняється і вони грають, маючи справу з іншими обставинами, адже ви єдина планета зі свободою вибору. Оскільки у них є попередньо визначений напрямок, керівні принципи та навіть деякі обмеження, вони еволюціонують у своєму розвитку по-іншому. І саме тому на Соларі є лише дуже незначна війна.

Їм не доводиться боротися з усіма такими розбіжностями та викликами, які ви неодноразово переживаєте. Вони мають той дивовижний мир, над яким усі ви працюєте. Ми вже бачимо певну зміну у напрямку для абсолютно кожного з вас. Перегляньте знову одну з наших книг, яку ми написали через Хранителя, – “Духовна психологія. 12 основних життєвих уроків”. Серед усіх уроків, наприкінці там є один, над яким раніше працювали лише кілька людей.

Життєвий урок Граційності

Абсолютно кожен з вас зараз починає працювати з життєвим уроком граційності, і це разюче відрізняється від минулого стану речей. Вступаючи до цього нового виміру, який ми назвали п’ятим виміром, ви берете свою гру і розвиваєте її до цілковито іншого рівня. Абсолютно кожне створіння на планеті Земля зараз має справу з граційністю. Як ви можете взяти усе, що у вас є – чи то у минулому, теперішньому чи у майбутньому – і перенести усе разом у спіральний час? Саме там ви можете будь-що побачити, а тоді пройти через це свідомо та граційно. Крокуйте через цю спіральність як величне створіння та знайте, що ви заслужили право на помилку. Помилки запрошують вас у особливу подорож, щоб навчитися, щоб кинути собі виклик та навіть наважитися зняти свої крила та одягнути завісу забуття. І забути свою майстерність. Якби ви вступили у гру, завдання якої було б навчитися тому, як бути магічною людиною, то Солара у дечому мала б трохи більшу фору. Розумієте, у них було багато перспектив, які спрямовувалися у дещо інший напрямок, проте коли вони знайшли Землю, то з захопленням переключили свою увагу на вас. Уся планета тепер у гармонії працює над усім, що стосується відкриття Землі. Однак, коли вони дивляться на вас, то не бачать кожну маленьку деталь, тому що їхні технології не сягнули так далеко. Але тепер вони працюють над ними вже кілька років і дуже ростуть у цьому напрямку. З того часу як вони відкрили вашу планету, уся їхня енергія тепер сфокусована на нових технологічних пристроях та усіх можливих способах встановлення зв’язку з вами. Який приголомшливий дар – знати, що ви не самотні. Ви не єдина гра тут, і вони усі можуть доповнити ваші знання своїми, вони можуть допомогти. Вони можуть поділитися з вами досвідом, якому вони навчилися через своє аспектне бачення. Багато хто приходитиме, щоб відвідати архіви та переглянути записи хронік Акаші, аби перечитати усі події, що відбувалися на цій неймовірно суворій планеті.

Коли Солара почала вдосконалювати свої технології, серед усіх їхніх відкриттів вони дізналися, як працювати зі світлом. Тепер вони намагаються зв’язатися з вами через світлові коди. Ви вже можете чекати на це, але потрібен час, щоб ці коди змогли дістатися до вашого виміру. Спочатку ви будете отримувати їх радше як відчуття, аніж слова. Тепер вони мають новий спосіб спілкування з вами, який вони хочуть почати використовувати, і у якийсь момент це розповсюдиться на кожного на планеті Земля. Але чи зможете ви інтерпретувати цю енергію так, як вони мають на увазі, – залежатиме від вас.

Вони вже мають деякі вражаючі можливості, щоб з цим працювати. Так, вони намагаються дізнатися більше про планету Земля і нещодавно вже дізналися кілька нових речей. Тепер вони розуміють, що ваша планета проходить через певний цикл. І хоч Земля не помирає, але вона переживає цикл, який, можливо, не підтримуватиме життя у такій формі, як раніше. Звісно, вони дуже стурбовані, адже хочуть бути там та допомогти усім жителям планети Земля. Вони хочуть спробувати та допомогти зрушувати енергію для здійснення цього переходу. По мірі того, як їхні технології покращаться, вони зможуть наблизитися до вас ще більше. Вони навіть зможуть перехоплювати сигнал ваших телепрограм та транслювати свої послання через них. О, мій боже! Як вам така ідея?

Як Солярійцям вдалося почати вивчення планети Земля? Один зі способів – переглядаючи ваші телепрограми. Це насправді один з тих способів, якими вони почнуть зв’язуватися з вами. Бачите, виклик у тому, що вони знаходяться досить далеко від вас і потрібні цілі роки на те, щоб сигнал тих телетрансляцій долетів до них. А тому вони осягають телепрограми через вас, коли ви їх дивитеся. Вони вивчають ваші мови та звичаї, навіть те, що ви любите їсти на обід. Для них це все виглядає захоплюючим, і тому вони вивчатимуть усі ті кумедні речі, які ви намагаєтеся продати на телебаченні. Вони бачать ті катастрофи, що відбуваються зараз, але вони вже знають також про зміни на планеті Земля, такі як стоншення вашої атмосфери. Вони спостерігають, як Земля вібрує по-новому, і вони хочуть допомогти.

Через велику кількість обмежень у цей момент вони не можуть багато зробити, щоб допомагати іншими способами. Для нас це просто вражаюче, що вони вас знайшли. Вони посилають вам таку неймовірну граційність своєї любові та дивовижну енергію, щоб у вас були сили і ви мали можливість знати, що ви не помираєте. Цікавим є те, що ви маєте здатність піднятися та зробити крок угору, тому що ви вже робили це раніше, – перейти на вищий вібраційний рівень, де ви зможете вийти з затяжного болота та усього того, що відбувається навколо вас. А що, якби ви могли вийти з усього цього безладу прямо зараз та віднайти енергетично збалансоване та відцентроване місце, де ви б змогли творити? Ну що ж, це є можливим. І так, це вимагає граційності. Кожен з вас має почати шукати те, у чому ви схожі, а не у чому ви відрізняєтеся. Ви маєте повернути єдність, і вона починається з кожної людини. Ніхто не є відповідальним за колективність, але абсолютно кожен з вас може це змінити. Що для цього потрібно? Бути своєю справжньою суттю, що і є джерелом граційності. Чи є у вашому минулому речі, яких ви соромитеся? Так, ми це гарантуємо. Проте, завдяки саме цим речам ви стали тим, ким ви є, і завдяки ним ви змогли вивчати життєві уроки. Вам було необхідно пройти через усе це, пережити основні та додаткові життєві уроки для того, щоб принести граційність на вашу планету. Це та деталь, яку ми хочемо вам сьогодні залишити. У вас є можливість не просто перейти у ці свої Я, а також і навчитися, як вільно крокувати над затягуючими складними становищами та гаміром.

Чи є суттєва різниця, кого саме оберуть на виборах, які саме закони будуть введені у дію? Ну, якщо ви внизу на Землі, то це має величезне значення. Якщо ви тут вгорі по іншу сторону завіси, то ви просто спостерігаєте за цим. Ви зробите так, щоб ваш голос почули, адже ви – частина колективності. Але у вашому розпорядженні вища основа (вища земля), і це і є та граційність. Це той простір, до якого тепер кожен з вас здатен почати переходити, піднявшись до вищих вібрацій тих, ким ви насправді можете бути. Саме це прямо зараз відбувається на планеті Земля. Так, багато людей відчувають потяг до цього простору, проте все ж рухаються у протилежному напрямку. Багато хто навіть відчуває, ніби у їхні життя втрутилися і вони більше не можуть нічого приховувати, тому що на Землі насправді більше не існує секретів.

Увесь цей час ви граєте у гру і навіть сама завіса починає підніматися. Дух не має секретів, ніколи не мав. Дух граційно допускає усе у своїй власній часовій хроніці. Саме від нього надходить ваша сила, коли ви рухаєтеся вперед, і саме це – та краса, якою ви є будучи людьми. Ваш дух досконалий. Лише коли ви розділяєте себе і вносите усі ці недосконалості, дух має можливість еволюціонувати до наступного рівня. Це відбувається зараз більше, ніж будь-коли раніше з кожною людиною, що грає у цю гру. Ми так неймовірно пишаємося вами. Так, ми знаємо, багатьом з вас дуже важко. Багато з вас несуть у собі настільки високу чутливість, яка виходить за рамки звичної уяви. І вам дуже важко ховатися. І хоч дехто з вас намагався сховати голову під ковдру, щоб почуватися безпечніше, ми все ще вас бачимо. Ми знаємо вас і любимо вас безумовно.

Ви – ті, хто наважилися на цю прекрасну, однак інколи дуже сувору гру. Часом ваша гра повна ненависті, а люди переживають значну нестачу любові. Коли ви здатні обрати найвищий шлях, щоб вийти з цієї ситуації, – це проявляється ваш внутрішній творець і тоді ви крокуєте граційно. Проте, крокувати у граційності зовсім не означає, що ви досконалі. Це просто означає, що ви знаєте, як крокувати життям зі своїми недосконалостями.

Це той, ким ви є і чим ви ділитеся з іншими. Несіть це у собі, допомагаючи усьому людству рухатися вперед до нового рівня. Живіть у граційності, радійте їй з посмішкою та пам’ятайте про почуття гумору. Передусім, це найважливіше з-поміж усього. Коли ми бачимо, що ви стаєте надто серйозними, ми лоскочемо вас, аби просто нагадати, що це – гра. Вашому духові ніколи нічого не загрожує, тому що він безкінечний. Це та ваша частина, яка забезпечує ваш зв’язок з вищим Я, напряму з Домом та з іншими вашими вимірами, на які ви так граційно розділилися.

Чи на Соларі роблять такі самі речі? Чи вони також розділені на 11 вимірів часу та простору? У них це відбувається дещо по-іншому, але в основному так само – вони також мають вимірні реальності. Чи вони також зараз об’єднуються в одне ціле зі своїми вимірами? Ні, дорогі, це робить лише планета Земля. Саме тому ми постійно говоримо вам, що усі духовні погляди зараз спрямовані на Землю. Усі ми спостерігаємо за вами з Дому, адже такої еволюції ще ніхто ніколи не здійснював. Ви маєте дуже пишатися тим, що навіть у всій цій жорстокості та усіх цих труднощах, ви тепер маєте значно більше розуміння, ніж думаєте. Усі недосконалості та непорозуміння допомагають вам піднятися у вищий вібраційний стан. Тепер ви переходите до біолюмінесцентного тіла, у якому вам не потрібно буде розділятися, як раніше, щоб повернути собі певну досконалість у кожну свою частину.

О, чи це означає, що ви більше не будете робити помилок? Ну що ж, єдиний спосіб перейти до тієї досконалості – це прийняти свої помилки. Не лише у цьому вимірі, а й у всіх вимірах. Навіщо? Тому що саме так ви об’єднуєтеся та дізнаєтеся: у вас є нескінченна кількість усього, чого ви потребуєте. Зачекайте, доки побачите, що наближається, – це йде до кожного з вас. Якби ми лише могли поділитися з вами, як це виглядатиме, на що це буде схожим та наскільки простим може бути життя. Ні, це не означає, що буде легко, тому що усім відомо – перехід завжди є складним. Ви вже у цьому переконалися, навіть лише вступивши до п’ятого виміру. І хоч ви очікуєте та намагаєтеся дещо прискорити цей момент, для багатьох це переживається складно, адже ви втратили свою основу: ваші тривимірні реальності більше не працюють, як раніше. Для вас більше не можливо продовжувати рухатися у тому ж напрямку. Але ви справляєтеся досить добре, і ми неймовірно пишаємося вами.

Заземлити Нове Світло

З’являтимуться нові прояви реальності і час від часу ви буквально будете отримувати спалахи світла. Чи це означає, що ви будете бачити спалахи? Інколи ви зможете їх бачити, але здебільшого ви просто будете отримувати нові ідеї або відчувати, як заземляються зміни у свідомості. Хранитель зараз приймає наше послання через ченелінг з нашої сторони завіси, але то були його слова. Нам ніколи не подобалось слово “ченелінг”, тому що воно звучить якось аж занадто містично як на те, що ми робимо. Насправді, абсолютно кожен-кожен з вас це робить, але, можливо, називаєте це по-іншому. Хранитель навчився свідомо підключатися та фокусуватися на своєму духовному каналі, через який ми як група сутностей можемо з ним спілкуватися. Він навчився нам у цьому довіряти, так само як деякі з вас навчилися довірі у чомусь іншому. Багато з вас отримують ці ідеї і потім пропускають їх через себе різними способами, тоді як інші не пропускають їх через себе ніколи. Дорогі, настав час почати заземляти це світло та вчитися наповнювати ним своє єство. Чи це означає, що усе ставатиме досконалим? Зовсім ні. Ви – перекладачі-транслятори, а отже, ви будете вчитися, як перекладати та транслювати послання, і звісно у вас траплятимуться помилки. Зрештою, ви на планеті недосконалості, тож прийміть це. Ви – це недосконала досконалість Бога, і зрозумівши це, ви почнете сприймати усе з нового аспектного бачення, щоб жити у граційності. Це усе, про що ми вас просимо: щодня пам’ятати, ким ви є і навіщо ви прийшли сюди. Інколи це буде просто певне відчуття, але ви почнете помічати ці імпульси. Вони – від Солари. Проте, це не означає, що вам потрібно якось по-іншому впорядковувати своє життя. І це не означає, що ви маєте слідувати за кожною думкою, яку вам посилають. Але заземляйте ту енергію, яка гармоніює з вами.

Записуйте її, розповідайте комусь та приносьте її якомось чином у своє життя. Ті ідеї даватимуться вам цілковито новими способами, і та сила, що буде від них йти, буде вражаючою. Ви здобули можливість об’єднатися з людьми, які люблять вас безумовно. Думаєте Солара зацікавлена прийти на планету Земля та взяти вас під контроль? Зовсім ні, це не входить у їхні наміри. Що вони справді хочуть – так це потрапити до вас м’яко та обережно, щоб показати: вони тут, щоб допомогти. Лише нещодавно вони справді усвідомили, що планета Земля у процесі переходу. Вони бачать це з широкого огляду планети Земля та за тим рівнем вібрацій, які вона зараз посилає і які стають все більш нерівномірними. Так, надалі Земля буде змінюватися, ми говоримо про це досить часто.

Вже незабаром ми почнемо ділитися деякими передбаченнями щодо подій, які наближаються та матимуть місце. Що потрібно, щоб у ці часи змін бути саме там, де потрібно? Найважливіша частина цього – це ваш дух. Зараз ви маєте можливість піднятися та стати спостерігачем багатьох тих речей, від яких ви зазвичай тікали та намагалися від них сховатися. Ви принесли з собою граційність духа, і саме це ми хочемо сьогодні вам нагадати. Передусім, ви яскраво сяєте світлом свого духа на планеті високої щільності та збентеження. Відкрийтеся цьому усвідомленню та спостерігайте. Коли світ змінюєтеся, саме час піднятися вище та прийняти свою граційність. Визнайте свою силу, навіть якщо для цього потрібно бути вразливим, тому що саме так це робиться.

Ми пропонуємо вам ці нагадування. Тримайте перед собою дзеркало, щоб пригадати, хто ви. Ви можете збільшити свої сили та здійснити усі ці наступні кроки, адже ми чекаємо на вас, щоб ви зробили саме це. І ми тут, щоб допомогти. Ми відкрили двері, проте лише ви можете пройти крізь них. Ви на планеті свободи вибору, тож оберіть крокувати вперед у граційності та бути спостерігачами усього. Ми вітаємо вас цим посланням та просимо ставитися один до одного з повагою. Піклуйтеся один про одного, допомагайте кожному. Зробіть цей наступний крок, граючи у нову гру, та грайте злагоджено разом, дорогі! Вас люблять більше, ніж ви думаєте. Живіть у граційності. І це так.

Еспаво

______________________________

— Підключаючи серце —

Від Барбари Ротер

Барбара посилає свої вітання і знову приєднається до вас у наступному місяці.

Переклад українською: Юлія Олійник

Довідка про авторське право:

© Espavo, www.espavo.org, 2000-2018

Ця інформація призначена для розповсюдження і може вільно розповсюджуватися повністю або частково.

Будь-ласка, посилайтеся на: http://www.espavo.org.

Дякуємо, що допомагаєте розповсюджувати Світло!