Серпень 2018

Спіральний часовий простір

Вітання, дорогі!

Я Хранитель Часу. Щойно був момент, коли ми мали вирішити, хто з нас прийде, і я виступив вперед, оскільки ця тема у сфері моєї компетенції. Інколи ми приходимо до вас як колективність, але я – Хранитель Часу – і сьогодні я тут, щоб поговорити з вами про час. Зараз так багато всього відбувається на вашій планеті. Для початку ми б хотіли розповісти вам про ці речі, щоб ви могли бачити, що відбувається, і не піддавалися хаосу. Енергія хаосу може буквально відводити вас від того, над чим ви зараз працюєте і заради чого ви сюди прийшли. Зараз вкрай важливо, щоб ви пригадали, ким ви є, і які саме насінини ви прийшли посіяти на планеті Земля. Хід часу зараз є вирішальним, тож давайте трохи поговоримо про час. Я буду дотримуватися дуже простих понять, щоб ви зрозуміли концепції того, про що я говоритиму.

Ілюзія лінійного часу

Дуже просто. У першому колективному вимірі ви усі перебуваєте у єдності. Там не існує розділення, тож і немає потреби у часі. Час створює ілюзію гри. Це результат діяльності лівої півкулі вашого мозку, оскільки саме вона робить ніщо інше, як фіксує час. Вона бере усі ваші досвіди та усі ваші сприйняття, складає їх у маленькі скриньки і ставить на них дати – фактично, часові відмітки. Ось як ви складаєте в одне ціле своє життя і проживаєте його крізь часову лінійність минулого, теперішнього та майбутнього. Ну що ж, як ви знаєте, минуле – це лише спогад. Ми вже можемо вам це говорити, адже багато з вас вже навіть свідомо змінювали свої спогади, щоб звільнитися від обмежень минулого. Ми навіть давали вам цю модальність, щоб ви з нею працювали, тому що зараз дуже доречно виходити з тих обмежень, які створило ваше минуле.

А майбутнє є мрією. Це надія, можливість, але воно ще не реальність. Так само як і минуле, хоч багатьом з вас це важко зрозуміти. Вам хочеться бачити досконале місце, де б ви могли знайти свої досконалі істини. Проте, ви вже почали усвідомлювати, що істина у певній мірі є суб’єктивною, особливо у ці часи. Це та енергія, у якій ви всі розширюєте себе, з якою ви граєте, випробовуєте її та перевіряєте, що саме працює для вас у тому найвищому стані усього, у якому ви зараз знаходитеся у п’ятому вимірі. Тож, давайте поговоримо про цей процес. У вас є минуле, теперішнє та майбутнє. З усіх трьох лише один є справжнім, і це теперішній момент.

Багато з вас медитують. Багато з вас здійснюють молитви, займаються йогою і практиками для звільнення розуму. Усе це поміщає вас у момент “зараз” – єдиний з трьох аспектів, що є реальним. Якщо ви хочете потрапити у минуле, ви можете це зробити лише з моменту “зараз”. Якщо бажаєте спроектуватися у майбутнє, ви робите це з моменту “зараз”. Тепер ось що: ви, як правило, схильні ховати свої труднощі у минулому, а надію та мрії – проектуєте у майбутнє. Подумайте про це якусь мить. Вдихніть разом зі мною, закрийте на мить очі і перемістіть свою енергію на три тижні від зараз у майбутнє. Відчуваєте ту енергію? Зробіть енергетичний знімок того, що там. Відкрийте очі, поверніться у теперішній момент і глибоко вдихніть та видихніть, щоб очиститися. Добре. А тепер знову закрийте очі. Дозвольте нам віднести вас на три тижні від зараз у ваше минуле. Які відчуття від тієї енергії? Яка з них подобається вам більше? Відкрийте знову очі, дорогі! Саме про це ми зараз і говорили.

Страх може жити лише у майбутньому

Вам корисно буде також знати, що страх живе тільки у майбутньому. Ви не боїтеся у цей момент – ви боїтеся лише того, що може відбутися далі. Неможливо спроектувати страх у момент “зараз”. Ви можете бути розлюченими або засмученими, але ніхто не може втримати страх, якщо він зосереджений і заякорений у моменті “зараз”. Насправді, страх – це проекція, що може жити тільки в майбутньому. Тож, дорогі, майте це на увазі.

Так само, ви не боїтеся свого минулого. Воно вже відбулося. Вам може не подобатися ваше минуле, але ви живите страх лише тоді, коли боїтеся, що ваш досвід повториться у майбутньому. Ви насправді не боїтеся минулого моменту, тому що ви у безпеці тут, прямо зараз. Щоб ви не переживали, навіть якщо це біль, відчуйте безпеку прямо зараз. Якщо помітили, що почали проектуватися, значить, ви вийшли з моменту “зараз”.

Це саме ті перші кроки, яким ми навчаємо. Повертатися до теперішнього моменту та знати: що б не трапилося у майбутньому, прямо зараз ви у безпеці. Ви можете дихати. Насправді, значна частина нашої роботи з вами покликана допомогти вам за кожної можливості заземлятися у моменті “зараз”. Це відкриє перед вами найвищі потенціали для проживання усього у житті. Тож, ось важлива частина тріади, на яку поділяється тривимірний час.

Ви є Бог у першому вимірі = Єдність або Відсутність часу

А тепер давайте поглянемо на інші виміри. Коли ми говоримо про перший колективний вимір, це і є те, що ви називаєте Богом. Коли ви Вдома, дорогі, ви не розділені. Ви маєте свої індивідуальні особистості, так, але ви не розділені. Ви усі частина один одного. Колективно ви – Бог. Може бути складно зрозуміти, але кожен з вас несе у собі цілісність Бога, хоч ви й виражаєте тільки певну особистість. Саме це ми називаємо “сутнісна внутрішня особистість”. Так само, наприклад, ваш вказівний палець має дещо відмінну особистість від вашого великого пальця. Але все ж між ними є зв’язок і вони є частиною однієї руки та одного тіла. Коли вказівний палець хоче зв’язатися з великим пальцем, йому достатньо просто подумати – і це стається. Великий палець миттєво відгукується. Вказівний палець зрезоновує з вібраційним підписом великого пальця – і вони об’єднуються разом, ніби магнетично притягуються. Так само відбувається з кожним, про кого ви подумали, будучи Вдома. Дорогі, Вдома не існує секретів. Ви усі є частиною один одного, і тому просто неможливо мати секрети один від одного: власне, вам це і не потрібно.

Перспектива духа

Коли ви Вдома, ви гордо ділитеся з колективністю усіма тими негативними досвідами, які ви мали на Землі або у будь-якій іншій грі. Це виглядає зовсім по-іншому, ніж ви сприймаєте на Землі, тому що тут ваше бачення дещо зміщене. Ви пройшли через ці досвіди та залишили їх у минулому, що дало вам силу та певне розуміння, якими ви і поділилися з кожною частинкою усього сущого. У першому вимірі не існує часу, оскільки немає розділення. Вдома у першому вимірі усе існує в теперішньому моменті. А якщо час та розділення відсутні, то минуле, теперішнє і майбутнє існують усі разом як одне ціле.

Другий вимір = Розгорнутий час

Другий вимір – це те місце, через яке ви лише проходили. Ви не залишалися там на довго – вам просто потрібно було пройти крізь другий вимір, щоб заземлитися у третьому. У другому вимірі ви здобули полярність, дуальність. Вам було необхідно отримати такий досвід, ніби ви прикидаєтеся відділеними від цілого. Ви бачите речі як верх, низ, добре, погане, правильне або неправильне – усі ці протилежності слугують для вас контрастом. У другому вимірі час розгорнутий і забезпечує контраст для вашої гри у розділення. Розорнутий час з’являється тоді, коли ви берете теперішній момент і протиставляєте йому контраст. Саме тут ви починаєте фіксувати час. Це лише два виміри, а отже, ви маєте або момент “зараз” або щось інше, ніж момент “зараз”. У другому вимірі у вас двовимірний час, тож тут ви починаєте переживати відділення себе від цілого. Саме тоді ви отримуєте імпринт (вібраційний відбиток) тієї дуальності, яку ви несете. Ви навіть несете її відображення у своєму фізичному тілі. У вас є два ока, дві руки, дві ноги і у цій енергії ви володієте багатьма такими відображеннями цілого.

Третій вимір = Лінійний час

І ось ви заземлилися у третьому вимірі, у якому ви перебували від самого початку, коли Сім’я “і” прийшла на Землю. У третьому вимірі ви маєте три виміри часу. Перебуваючи тут і маючи лінійний час, ви вперше здобуваєте ілюзію про минуле, теперішнє та майбутнє. І ви вже можете переживати не лише момент “зараз”, досвід якого ви мали і в другому вимірі, а також здатні пам’ятати своє минуле та проектуватися у своє майбутнє. Майже так, ніби ви враз стали майстрами часу.

Володіючи такою майстерністю, тепер ви повністю переживаєте досвід у грі, в якій прикидаєтеся на Землі розділеними. Ваш дух у цій грі має широке різноманіття досвідів. Коли ваше життя завершиться, ви принесете усі ці досвіди з собою до Дому. І тоді у вас буде можливість оцінити, над якими з них ви закінчили працювати, а які ви бажаєте взяти у своє наступне життя. І тоді ж у певний момент ви ділитеся усіма своїми досвідами з іншими частинами Бога. Ось що ми маємо на увазі під “бути Вдома”: кожен вчиться з того, що ви називаєте нібито своїми помилками.

Дорогі, ми також кажемо вам, що, будучи Вдома, це виглядає досить кумедним. Припустімо, під час вашої інкарнації у вас був запеклий ворог. Як би ви не намагалися, ви постійно у цілковитому протистоянні з тією людиною. Вам навіть нестерпно перебувати разом в одній кімнаті або в одній енергії. А повернувшись до Дому, ви раптом зустрічаєтеся і похлопуєте один одного по плечі: “О, хіба не чудово було? Ми не могли пригадати наш з тобою контракт! Дякую, що грав зі мною цю роль! Це допомогло мені заново себе переглянути та переоцінити. Це допомогло зробити крок вперед та навчитися ще чомусь”. Досить дивно, але ці досвіди страху та негативні емоції, що базуються на страху, становлять величезний інтерес для інших частин Бога. Тому що Вдома усі ці речі не існують. А отже, це можливість навчитися на цьому досвіді в усіх одинадцяти вимірах часового простору. Бог нескінченний, тож Бог може робити будь-що, але не може бачити самого/саму себе. Це і є першопричиною цих ігор у прикидання розділеними.

Тож, ось ви у третьому вимірі того, що ми називаємо колективною вимірністю. Колективні виміри – це перший, другий, третій, четвертий та п’ятий виміри часового простору. Нещодавно людство почало переміщати усю гру до вищих вимірів. Це намір усіх ігор всюди, хоч аж дотепер ще нікому не вдавалося здійснити це повністю.

Четвертий вимір = Циклічний час

Ви вже певно знаєте, що приблизно 40 років тому людство почало дуже м’яко рухатися до четвертого виміру, який має інші атрибути. Ви почали бачити речі, яких раніше не могли бачити. Ви почали мати відчуття, яких раніше не мали. Ви вже побачили, що відбулося на планеті. Навіть 40 років тому лише маленька жменька людей могла приносити через себе духів з Дому і заземляти це світло. З самого початку людства порівняно мало людей могли приймати послання духа через свій канал. А сьогодні вже є буквально сотні тисяч таких людей, яких ви на своїй планеті називаєте каналами. І всі вони пропонують дещо інший голос. Ми кажемо вам, багато з них навіть не здогадуються, що вони є каналами.

Альберт Ейнштейн був каналом, так само як і Нікола Тесла. Бетховен, Пікассо, Коперник, да Вінчі та багато інших – усі вони приймали канали, які їм передавали, навіть в умовах протидії з боку тих, хто опирався змінам. На цій планеті є багато людей, через яких передають інформацію і які вчаться їй довіряти, пропускати її через себе та виражати, навіть перед лицем тих, хто не бажає чути цю інформацію. Ще 40 років тому такі канали були великою рідкістю. А сьогодні це відкривається людям дуже стрімко. Це значною мірою пов’язано з тим, що ви почали рухатися вперед і проходити крізь четвертий вимір ще 35-40 років тому.

У четвертому вимірі не існує місця для життя – швидше, це місце, крізь яке проходять, щоб отримати там необхідні імпринти (вібраційні відбитки). Саме тут бере початок процес стрімких змін, що зараз призвели до відкату у бік консерватизму, який проявляється по усій планеті. У четвертому вимірі дуже цікавий механізм часу. Ще нещодавно багато з ваших учителів почали говорити про те, що час є циклічним. І саме таким чином час переживається у четвертому вимірі. Тепер він сприймається як коло. Як це працює? Дуже просто.

Коли ви берете будь-яку точку на цьому колі, ви маєте можливість пережити певний досвід у своєму житті. У циклічному часі ви наносите на коло вібраційний відбиток (імпринт) свого досвіду у теперішньому моменті. Якщо ви завершили досвід і здобули у ньому свою майстерність, він залишає коло. Якщо ж ні, цей самий досвід повернеться у іншій формі, оскільки часове коло обертається. І насправді не важливо, чи вам все успішно вдалося, чи ні, – тут справа не в судженнях і мова не про добре, погане, правильне і неправильне. Ще раз: у четвертому вимірі ви можете почати позбуватися цієї дуальності. Однак, це дуже складно зробити, тому що ви завжди намагалися віднайти свою правду, правила, образи життя та закони. Ви намагалися дуже конкретно записувати свої істини, щоб потім повернутися та навчати цим істинам тих, хто слідує за вами. Але тепер ви починаєте розуміти: насправді не існує доброго чи поганого. Щодо цього четвертий вимір має повністю інше сприйняття. Дехто досі тримається за старі тривимірні реальності, а багато живих істот свідомо не перейшли до четвертого виміру. Тоді як інші почуваються так, ніби їх заштовхнули кудись проти їхньої волі.

Люди опираються змінам

У певній мірі причиною опору є страх, що викликаний змінами. Багато хто навіть бунтує та повстає проти змін, тримаючись за свої старі істини навіть тоді, коли усе очевидно свідчить про інше. На жаль, ваші новини щодня переповнені цим, куди б ви не поглянули. Тепер у четвертому вимірі час циклічний, і це пояснює, чому ви можете спостерігати, як речі повторюються. Ми взяли лінійний час і згорнули його у коло. Якщо ви знаходитеся в одному місці на часовій лінії і вже завершили свій досвід, тоді він може її залишити. А якщо щось залишилося у вашому єстві нероз’яснене або невирішене, будучи у циклічному часі, ви повторите свій досвід знову. Це також означає, що ви можете повернутися назад у своє минуле і очистити ті шаблони, які постійно повторюються у вашому житті. Циклічний час четвертого виміру це те, де кожен з вас може отримати його імпринти.

П’ятий вимір = Спіральний час

Більшість з вас, хто зараз дивиться і читає це, вже безсумніву пройшли через це. Ви заземлилися у п’ятому вимірі і тепер намагаєтеся розібратися у ньому, щоб запустити його у дію. Ну що ж, у п’ятому вимірі час є і лінією, і колом. Він спіральний. А у спіральному часі усе працює по-іншому. О, ви так звикли до життя у третьому вимірі! Навіть ваш мозок працює лінійно: одна думка за один раз. Але маючи спіральний час, вже не важливо, де саме ви знаходитеся на часовій лінії, – ви можете подивитися крізь усе (зазирнути в глибину), щоб побачити щось інше. Ви можете зрізати шлях і значно легше прояснити якісь речі у своєму минулому. Перестрибуючи “боковими шляхами”, ви помітите можливості, яких раніше ніколи не бачили. Ви можете навіть подорожувати у часі. Особливо це стосується тих, хто прямо зараз дивиться або читає це: майже 90% з вас подорожують у часі. Ви повернулися назад, щоб бути тут у цей момент. Не лише задля того, щоб спостерігати та наглядати за усім, а й щоб здійснити зміни, принести свою енергію та розуміння. Тепер, коли ви тут, ви їх пам’ятаєте? Ні, у голові – не завжди. Але ви пам’ятаєте їх у своєму серці. Це і є ключ до того, куди ви йдете, до спірального часу та спіральних думок. Спіральний спосіб життя тепер поєднує у собі обидві енергії і третього, і четвертого вимірів, щоб забезпечити вам цей прекрасний рух вперед з новою перспективою.

Досвіди досі повторюються, як і у циклічному часі. Ви досі маєте можливості очистити усе те, що ще не очистили раніше. Але це стає простіше робити, тому що ви можете обернутися у спіралі та побачити, що саме ви робили, коли в останнє були у певному досвіді. Крім того, це дозволяє вам очищати багато речей, повертаючись назад і вперед у абсолютно інший спосіб. Це ті елементи, з якими ми будемо працювати з вами, коли проведемо вас до морфогенних тіл та до наступного етапа вашого існування тут на планеті Земля. Це для тих з вас, хто бажає залишитися та бути свідком тих прекрасних речей, що відбуватимуться тут. Для тих, хто хоче бути частиною однієї з найбільших змін, які коли-небудь відбувалися.

Вже якийсь час ми постійно розповідаємо вам, що зараз усі погляди прикуті до планети Земля. І навіть більше. Зараз ви відкриваєте двері, аби створити абсолютно нове світло у новий спосіб. І такого ще ніхто не робив раніше на цьому рівні. Ви можете заземляти своє світло і творити тут зміни прямо зараз у спіралі часу. Наступного разу, коли цей досвід пройде оберт до тієї ж точки на спіралі, ви поглянете назад і скажете: “Я знаю, що я вже працював із цим, я це пам’ятаю”. І ви знатимете напевно, що саме вас чекає попереду, тож страх значною мірою буде зменшуватись.

У вас буде можливість сприйняти це спокійно, підготуватися та навіть очікувати з радістю на кожен майбутній момент. Коли ви здобудете майстерність у спіральному часі та спіральних думках, для страху вже не залишиться місця. А коли страх більше не існуватиме, вами не можливо буде маніпулювати. Ви вже стаєте частиною цілого, навіть будучи у п’ятому вимірі та ще тільки починаючи відновлювати зв’язок з серцями навкруги. Дуже схожі речі ви вже робили у дні Лемурії. Це повертається, дорогі! Відкриті серця Землі вже на місці. Тепер ми побачимо, як ви будете з цим працювати. Ми запрошуємо вас до цього місця на Землі прямо у цей момент. Ваше місце зарезервовано, ви зараз сидите у кріслі і довгоочікуване майбутнє вже готове розпочинатися. Знайте кожною своєю часточкою, що ви тут на своєму місці та маєте усі потрібні відповіді, проходячи крізь спіральний часовий простір. Насолоджуйтеся мандрівкою, дорогі!

Я Хранитель Часу.

ЕСПАВО

_____________________________________

Вітання з Дому, дорогі!

Я Вчений Серця, і я прийшов сьогодні, щоб розповісти вам більше про аспекти спірального часового простору. Як вже згадував Хранитель Часу, спіральний час відкриває перед вами інші перспективи та різні точки сприйняття. Завдяки цьому ви можете перестрибувати з одного рівня на наступний, що неможливо у лінійному часі та навіть у циклічному. Почавши відкривати для себе можливості спірального часу, ви дізнаєтеся, що тепер вам доступні нові речі. Це відбувається не лише з тими, хто на вершині ешелону еволюції, а з кожним, оскільки колективність тепер вже досягла п’ятого виміру. Звісно, більшість людей про це й не здогадуються. І хоч вони можуть відчувати, що щось змінилося, все ж вони досі прокидаються і вдягають на себе свої тривимірні Я. Вони дотримуються тривимірних правил, які тепер не завжди працюють по-старому. У спіральному часовому просторі кожен починає бачити речі по-іншому. Тож, чи був спіральний часовий простір тут завжди? Так, дорогі! Змінився не часовий простір – змінилися люди. Духи, що прикидаються людьми, тепер досягли того рівня вібрації, на якому можуть сприймати спіральний часовий простір, що завжди був тут.

З цим новим сприйняттям ви, імовірно, почнете виходити зі щільності цієї гри, і точно будете змінювати свої здібності у фізичному тілі. З часом, ви втрачатимете свою щільність. За 40 років відбудеться цілковитий і повний перехід, який здійснять ті люди, які зроблять такий вибір і захочуть брати у ньому участь. Ви все ще планета свободи вибору, тож буде й чимало тих, хто обере цього не робити з тієї чи іншої причини. Але ті з вас, хто захоче, будуть переходити у вищі вібраційні тіла. Ви значно розширите свою тривалість життя і вже не матимете щільності. По мірі того, як Земля проходитиме крізь свої зміни, ви матимете нове поле зору, щоб грати у нову гру, яка прямо зараз формується на планеті Земля. Усі ці зміни вже відбуваються, тоді як протягом наступних 10 років у вас буде можливість перейти у те, що ми назвали “морфогенне тіло”. Це буде перший етап цього еволюційного процесу. Він включає розуміння спірального часового простору, спіральних думок, життя у спіральності та розуміння, як здобути з усього цього найвищу користь. Відбувається також ще один цікавий процес, про який ми хочемо вам розповісти, щоб ви були попереджені: ви не єдині, хто переживає спіральний часовий простір. Є люди та бізнеси, які увесь цей час спостерігають за такого роду речами, тож вони матимуть можливість використати це задля своєї вигоди.

Остерігайтеся шахрайства

Вже зараз ви можете заглядати вперед і назад набагато легше, ніж раніше. Але є багато істот, дорогі, які бажають використати це для своїх цілей та на свою користь. В наслідок цього прямо зараз на планеті Земля трапляється значно більше того, що ви називаєте шахрайством. Що ми маємо на увазі під шахрайством? Це може бути повідомлення на вашу електронну скриньку під виглядом того, ніби з вами хоче зв’язатися Microsoft, тому що на вашому комп’ютері вірус. Або, можливо, хтось вам телефонує і каже, буцімто IRS намагається з вами сконтактуватися, тож ви маєте передзвонити на той номер, щоб проти вас не порушили судовий процес. Усі ці речі відбуваються зараз на планеті, як ніколи раніше. Будь ласка, будьте уважними, дорогі, та обережними. Адже у спіральному часовому просторі легше вводити в оману.

Багато з цього відбувається тому, що ви належно не регулюєте Інтернет так, як колись. У якийсь момент це також буде змінюватися. Люди, які ввели Всесвітню мережу вже також розробляють її новий рівень, що працює через блок-схеми та запобігає такому впливу та контролю, який має ваш Інтернет сьогодні. Спіральні думки також використовуються тими, хто хоче вас спонукати або контролювати. Усе, про що ми вас просимо, це бути свідомими у моменті “зараз”. Що ваше серце відчуває прямо зараз у цей момент? Це допоможе вам убезпечитися від тих, хто бажає використовувати спіральний часовий простір та спіральні процеси задля впливу на вас. Тепер ви переживаєте значно більше, ніж усі ваші попередні досвіди на планеті. Наприклад, одні люди постійно брешуть, а потім знову і знову повторюють свою брехню, аж поки не повірять, що вони використовують спіральний час.

Ті, хто свідомо за межами чесності

Вже дуже скоро люди еволюціонують до тієї точки, де більше не будуть терпіти брехню. Вони просто вимагатимуть, щоб люди були більше об’єднаними. Єдність відіграє величезну роль у цьому. Тоді як ви рухаєтеся з циклічного часу до спірального часового простору, ті, хто за межами чесності, будуть виходити на поверхню. Це цікавий процес. Ми вже згадували про це, коли передавали через Хранителя ченелінги для книги “Духовна психологія”. Ті, хто поза чесністю, будуть заганяти себе у ті місця, де їх побачить кожен. Ви любите спостерігати за ними, деякі з них навіть є акторами, як ви це називаєте. Але вони не ті, ким хочуть здаватися. Вони свідомо поза чесністю, і вам подобається дивитися на них, коли вони так вчиняють. Ви виведете їх туди, де зможете бачити їх постійно. Вони не те щоб погані люди, але так діють. Ви любите за цим стежити, що нас просто вражає. Ви навіть судите, чи вони досить гарно грають, а потім присуджуєте нагороди за кращу дію. Для нас абсолютно вражаюче спостерігати за цим. Однак, у спіральному часовому просторі це може бути використано проти вас, особливо з самого початку. Тож, ми просимо усіх вас пам’ятати про це і бути свідомішими. Спостерігаючи за усім, будьте трохи скептичними. Зважайте на усе це. Не прогавте нічого і не повертайтеся спиною, адже життя надто коротке для цього. Ми просто просимо вас бути обізнаними і навіть трохи мудрішими, та усвідомити, що спіральний часовий простір вже тут.

Будьте обізнаними щодо того, що ви називаєте на своїй планеті шахрайством, тому що  кількість та інтенсивність таких випадків зростає. Середній клас по всьому світу досить тривалий час не бачив збільшення своїх доходів, і це спричинює значну частину шахрайства. Люди намагаються заробити гроші будь-яким способом. Не засуджуйте їх, будь ласка, але майте на увазі, що такі люди існують, і не годуйте їх своїм ігноруванням.

Вони не погані. Вони такі ж люди, як і ви, але деякі з них налякані, а деякі жадібні. Деякі просто шукають короткі шляхи. У спіральному часі як ніколи раніше значно легше знайти короткий шлях. Тож, ми ділимося з вами певним застереженням. Будьте обізнаними, адже ви вступаєте у новий рівень, і багато хто захоче запхати руку до вашої кишені або спонукати вас робити речі, що виходять зі страху. Будьте обачними, обізнаними і будьте у світлі. Для мене найбільша честь донести це до вас у цей момент еволюції, коли ви можете мене чути. Ви робите видатні речі на вашій планеті, і ми так неймовірно пишаємося кожним з вас. Тож, продовжуйте чудову роботу! Як сказав би Хранитель Часу, так тримати, дорогі! Ставтеся один до одного з повагою, піклуйтеся один про одного та грайте злагоджено разом.

Я Вчений Серця і я бажаю вам усім еспаво!

Група

_____________________________________

— Підключаючи серце —
Від Барбари Ротер

Дати собі час

Минулого місяця Стів повідомив вам, що на цей раз я не писала свого листа “Підключаючи серце” через втрату, яка сталася у моїй родині. Моя сестра померла від раптового серцевого нападу. В минулому у неї було багато проблем зі здоров’ям, але цього разу напад стався раптово і шокуюче. Я все ще намагаюся прийняти цю ситуацію. Я знаю, що мені потрібен на це час.

Спершу я роздумувала про усі ці рефлексійні слова, якими я можу виразити свої теперішні почуття. Але минуло ще занадто мало часу. Єдина думка, якою я поділюся: я вірю, що усі ми – це духи, які живуть від життя до життя, у фізичній формі та поза нею. Коли ми у цих фізичних тілах, у нас є вибір прокинутися зі знанням, що людське життя повне можливостей усіх імовірностей для нашого росту та еволюції. Я виражаю свою вдячність за кожен момент життя, який можу переживати та вчитися з кожного наступного дня.

За цей період я здобула нову внутрішню силу. Я змогла взяти на себе відповідальність та займатися усіма деталями цієї ситуації. Я завжди знала, що я сильна особистість, але те, що сталося тепер, дає мені відчуття вступу у власну силу: я можу справитися з усім, що мені пропонує життя.

Я сумуватиму за сестрою, але якимсь чином я відчуваю: тепер ми стали ближчими духовно. Це заспокоює мій розум. Хай наші шляхи перетнуться знову у іншому житті.

З любов’ю та світлом,

Барбара

Переклад українською: Юлія Олійник

Довідка про авторське право:

© Espavo, www.espavo.org, 2000-2018

Ця інформація призначена для розповсюдження і може вільно розповсюджуватися повністю або частково.

Будь-ласка, посилайтеся на: http://www.espavo.org.

Дякуємо, що допомагаєте розповсюджувати Світло!