Αύγουστος 2018

Σπειροειδής Χωροχρόνος

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου. Πριν από λίγο έπρεπε να αποφασίσουμε ποιος θα έρθει και τελικά ήρθα εγώ γιατί γι’ αυτό που θα μιλήσουμε είναι η ειδικότητά μου. Μερικές φορές ερχόμαστε ως ομάδα αλλά σήμερα ήρθα εγώ να σας μιλήσω για τον χρόνο. Συμβαίνουν πάρα πολλά στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να σας αφυπνίσουμε ώστε να δείτε τι συμβαίνει και όχι να είστε καλυμμένοι από το χάος. Αυτού του είδους η ενέργεια μπορεί να σας αποσπάσει από αυτά που κάνετε και από τον λόγο για τον οποίο έχετε έρθει. Είναι πιο σημαντικό να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε και ποιοι είναι οι σπόροι που έχετε έρθει να φυτέψετε στη Γη. Ο συγχρονισμός είναι σημαντικός, οπότε ας μιλήσουμε λίγο για τον χρόνο. Θα μείνω στα πολύ βασικά ώστε να καταλάβετε τις έννοιες για τις οποίες μιλάω.

Η ψευδαίσθηση του Γραμμικού Χρόνου

Πολύ απλά. Στην πρώτη συλλογική διάσταση, είστε όλοι ενωμένοι. Δεν υπάρχει διαχωρισμός κι έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για χρόνο. Ο χρόνος σηματοδοτεί την ψευδαίσθηση του παιχνιδιού. Είναι δημιούργημα της αριστερής πλευράς τού εγκεφάλου σας επειδή η αριστερή πλευρά σημειώνει τον χρόνο. Παίρνει όλες σας τις εμπειρίες και όσα αντιλαμβάνεστε και τα βάζει σε ένα κουτί με μια ημερομηνία. Έτσι τα ενσωματώνετε και ζείτε τη ζωή σας, μέσω τού γραμμικού χρόνου με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Όπως γνωρίζετε, το παρελθόν είναι απλά αναμνήσεις. Αυτό μπορούμε να σας το πούμε γιατί πολλοί από εσάς έχετε αλλάξει αυτές τις αναμνήσεις συνειδητά ώστε να απελευθερωθείτε από πολλούς περιορισμούς τού παρελθόντος σας. Σας δώσαμε αυτό τον τρόπο λειτουργίας επειδή είναι σημαντικό να βγείτε από τους περιορισμούς τού παρελθόντος σας.

Το μέλλον είναι ένα όνειρο. Μια ελπίδα, μια πιθανότητα, δεν είναι όμως πραγματικό. Ούτε και το παρελθόν είναι, κάτι που είναι δύσκολο για πολλούς να το καταλάβουν. Θέλετε να δείτε ένα τέλειο μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τις τέλειες αλήθειες σας. Κι όμως, καθώς αρχίζετε να το συνειδητοποιείτε, η αλήθεια είναι υποκειμενική, ειδικά αυτή την εποχή. Αυτή είναι η ενέργεια στην οποία πλησιάζετε όλοι, παίζετε μαζί της, δοκιμάζετε και βλέπετε ότι λειτουργεί για εσάς για όλα όσα κάνετε τώρα στην πέμπτη διάσταση. Ας μιλήσουμε λοιπόν γι’ αυτή τη διαδικασία. Έχετε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Από αυτά τα τρία, μόνο ένα είναι πραγματικό και αυτό είναι η παρούσα στιγμή.

Πολλοί από εσάς διαλογίζεστε. Πολλοί προσεύχεστε, κάνετε γιόγκα και διάφορες ασκήσεις για να καθαρίσετε τον νου σας. Όλα αυτά σας τοποθετούν στην παρούσα στιγμή, την μόνη από τις τρεις καταστάσεις που είναι πραγματική. Αν θέλετε να πάτε στο παρελθόν, πρέπει να το κάνετε από την παρούσα στιγμή. Αν θέλετε να προβληθείτε στο μέλλον, πρέπει να το κάνετε από την παρούσα στιγμή. Έχετε την τάση να κρύβετε τις δυσκολίες σας στο παρελθόν και να προβάλλετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας στο μέλλον. Σκεφτείτε το για λίγο. Πάρτε μια εισπνοή μαζί μου, κλείστε τα μάτια και μετακινήστε την ενέργειά σας τρεις εβδομάδες στο μέλλον. Νιώθετε την ενέργεια; Πάρτε ένα στιγμιότυπο αυτής της ενέργειας. Ανοίξτε τα μάτια, επιστρέψτε στην παρούσα στιγμή και πάρτε μια βαθιά εισπνοή καθαρισμού. Ωραία. Άλλη μια φορά, κλείστε τα μάτια. Επιτρέψτε μας να σας πάμε τρεις εβδομάδες στο παρελθόν. Πώς νιώθετε; Με ποιο από τα δύο νιώσατε καλύτερα; Ανοίξτε τα μάτια σας αγαπημένοι μας. Γι’ αυτό ακριβώς μιλάμε.

Ο Φόβος Μπορεί να Ζει Μονάχα στο Μέλλον

Ίσως μπορεί να σας βοηθήσει να ξέρετε πως ο φόβος ζει μονάχα στο μέλλον. Δεν φοβάστε αυτή τη στιγμή, φοβάστε μόνο για το τι μπορεί να συμβεί αργότερα. Είναι αδύνατον να προβάλλετε τον φόβο στην παρούσα στιγμή. Μπορεί να είστε θυμωμένοι ή ανήσυχοι, δεν μπορείτε όμως να φοβάστε αν είστε αγκυρωμένοι στην παρούσα στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι ο φόβος είναι μια προβολή που μπορεί να ζει μονάχα στο μέλλον. Να το θυμάστε αυτό αγαπημένοι μας.

Παρομοίως, δεν φοβάστε το παρελθόν σας. Έχει ήδη συμβεί. Μπορεί να μη σας αρέσει το παρελθόν σας, ο μόνος τρόπος όμως για να διατηρήσετε τον φόβο, είναι να φοβάστε ότι θα επαναλάβετε αυτή την εμπειρία στο μέλλον. Ουσιαστικά δεν φοβάστε την παρούσα στιγμή γιατί είστε ασφαλείς εδώ, τώρα. Αν προβάλλετε κάτι, αυτό σημαίνει ότι έχετε φύγει από την παρούσα στιγμή.

Αυτό ακριβώς είναι ένα από τα πρώτα βήματα που διδάσκουμε. Να επιστρέφετε στην παρούσα στιγμή και να γνωρίζετε ότι άσχετα με το τι θα συμβεί στο μέλλον, τώρα είστε ασφαλείς. Μπορείτε να ανασάνετε. Ουσιαστικά, πολλή από την εργασία μας μαζί σας έχει στόχο να σας βοηθήσει να γειωθείτε σε αυτή την παρούσα στιγμή, σε κάθε ευκαιρία. Αυτό σας φέρνει το υψηλότερο δυναμικό για να βιώσετε τη ζωή. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι τής τριάδας στην οποία διαιρείται ο τρισδιάστατος χρόνος.

Είστε ο Θεός στην Πρώτη Διάσταση = Ενότητα ή Χωρίς Χρόνο

Ας κοιτάξουμε τις άλλες διαστάσεις. Όταν μιλάμε για την πρώτη συλλογική διάσταση, αυτό είναι που ονομάζετε Θεό. Όταν βρίσκεστε στην Εστία αγαπημένοι μας, δεν είστε διαχωρισμένοι. Έχετε ατομικές προσωπικότητες αλλά δεν είστε διαχωρισμένοι. Είστε κομμάτι ο ένας των άλλων. Συλλογικά, είστε Θεός. Ίσως είναι δύσκολο να το καταλάβετε αλλά όλοι σας φέρετε ολόκληρο τον Θεό μέσα σας κι όμως εκφράζετε μια συγκεκριμένη προσωπικότητα. Αυτή την ονομάζουμε βασική προσωπικότητα. Όπως ο δείκτης τού χεριού σας έχει μια διαφορετική προσωπικότητα από τον αντίχειρά σας. Συνδέονται όμως και αποτελούν κομμάτι τού χεριού και του σώματός σας. Αν ο δείκτης σας θέλει να ενωθεί με τον αντίχειρά σας, απλά το σκέφτεται και γίνεται. Ο αντίχειράς σας εμφανίζεται. Ο δείκτης σας αρχίζει να συνηχεί με τη δόνηση του αντίχειρά σας και ενώνονται σαν να έλκονται μαγνητικά. Έτσι συμβαίνει με όποιον σκέφτεστε όταν βρίσκεστε στην Εστία. Αγαπημένοι μας, δεν υπάρχουν μυστικά στην Εστία. Λόγω του ότι όλοι είστε κομμάτι των άλλων, είναι αδύνατον να κρατήσετε μυστικά από τους άλλους, ούτε και θέλετε.

Η Οπτική τού Πνεύματος

Όταν βρίσκεστε στην Εστία, οι αρνητικές εμπειρίες που είχατε όταν ήσασταν στη Γη ή σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, μοιράζονται με τους υπόλοιπους σαν ένα υπερήφανο σήμα. Εκεί το βλέπουμε διαφορετικά απ’ ό,τι το βλέπετε στη Γη επειδή το έχετε αντικαταστήσει κατά κάποιον τρόπο. Το έχετε ξεπεράσει, κάτι που σας δίνει μια δύναμη και μια κατανόηση τις οποίες μοιράζεστε με όλους τους άλλους στο Όλα Όσα Είναι. Στην πρώτη διάσταση δεν υπάρχει χρόνος γιατί δεν υπάρχει διαχωρισμός. Στην πρώτη διάσταση στην Εστία, όλα βρίσκονται στην παρούσα στιγμή. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε διαχωρισμός, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι όλα ένα.

Δεύτερη Διάσταση = Αναδιπλωμένος Χρόνος

Η δεύτερη διάσταση είναι ένα μέρος από το οποίο περάσατε. Δεν μείνατε εκεί αλλά έπρεπε να το διασχίσετε για να φτάσετε στην τρίτη διάσταση. Στη δεύτερη διάσταση αποκτήσατε πολικότητα, διττότητα. Ήταν απαραίτητο να έχετε την εμπειρία τού να προσποιείστε ότι είστε διαχωρισμένοι από το όλον. Βλέπετε τα πράγματα ως πάνω, κάτω, καλά, κακά, σωστά, λάθος, όλα τα αντίθετα που σας δίνουν αντίθεση. Στη δεύτερη διάσταση, ο χρόνος είναι αναδιπλωμένος, προσφέροντας αντίθεση στο παιχνίδι σας του διαχωρισμού. Ο αναδιπλωμένος χρόνος είναι αυτό που συμβαίνει όταν παίρνετε την παρούσα στιγμή και της προσθέτετε αντίθεση. Εκεί ξεκινάτε να σημειώνετε τον χρόνο. Είναι μονάχα δύο διαστάσεις, οπότε είναι είτε η παρούσα στιγμή είτε κάτι άλλο εκτός της παρούσας στιγμής. Στη δεύτερη διάσταση έχετε μια ακόμα διάσταση χρόνου, οπότε αρχίζετε να βιώνετε τη διαίρεση του εαυτού σας από το όλον. Τότε είναι που δέχεστε τα εντυπώματα της διττότητας την οποία φέρετε. Φέρετε ακόμα και αναπαραστάσεις της στο φυσικό σας σώμα. Έχετε δύο μάτια, δύο χέρια, δύο πόδια και αυτή η αναπαράσταση υπάρχει και στην ενέργειά σας.

Τρίτη Διάσταση = Γραμμικός Χρόνος

Τώρα προσγειώνεστε στην πέμπτη διάσταση, στην οποία βρίσκεστε από τη στιγμή που η οικογένεια της “Ε” σας γείωσε στη Γη. Στην τρίτη διάσταση έχετε τρεις διαστάσεις χρόνου. Με τον γραμμικό χρόνο και σε αυτό το μέρος, έχετε για πρώτη φορά την ψευδαίσθηση πως υπάρχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Όχι μόνο μπορείτε να βιώσετε την παρούσα στιγμή την οποία μπορούσατε να βιώσετε και στην δεύτερη διάσταση αλλά μπορείτε να θυμηθείτε το παρελθόν σας και να κάνετε προβολές στο μέλλον. Είναι σχεδόν σαν να έχετε γίνει κυρίαρχοι του χρόνου.

Με αυτό τον τρόπο αποκτάτε μια πλήρη εμπειρία σε ένα παιχνίδι στο οποίο προσποιείστε ότι είστε διαχωρισμένοι στη Γη. Το πνεύμα σας έχει μια πλειάδα εμπειριών στο παιχνίδι. Όταν βρίσκεστε στο τέλος τής ζωής σας, φέρνετε όλες αυτές τις εμπειρίες στην Εστία. Τότε έχετε την ευκαιρία τα αξιολογήσετε ποιες απ’ αυτές έχετε ολοκληρώσει και ποιες θέλετε να φέρετε στην επόμενη ζωή σας. Σε κάποιο σημείο θα μοιραστείτε όλες τις εμπειρίες σας με τα υπόλοιπα κομμάτια τού Θεού. Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι βρίσκεστε στην Εστία· όλοι μαθαίνουν απ’ αυτά που ονομάζετε λάθη σας.

Σας λέμε επίσης πως υπάρχει ένα ανέκδοτο γι’ αυτό στην Εστία, αγαπημένοι μας. Ας πούμε ότι κατά την ενσάρκωσή σας, είχατε έναν μεγάλο εχθρό. Ήσασταν απλά αντίθετοι με αυτόν τον άνθρωπο, όσο κι αν προσπαθούσατε. Δεν μπορούσατε ούτε να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο ή στην ίδια ενέργεια μαζί του. Όταν επιστρέφετε στην Εστία, συναντιέστε και χτυπάτε ο ένας τον άλλον στον ώμο λέγοντας, “Δεν ήταν υπέροχο; Δεν θυμόμασταν το συμβόλαιο που υπογράψαμε. Σ’ ευχαριστώ που έπαιξες αυτό τον ρόλο, με βοήθησε να επανεξετάσω τον εαυτό μου Με βοήθησε να προχωρήσω μπροστά και να μάθω”. Περιέργως, αυτές οι εμπειρίες τού φόβου και των τρομακτικών αρνητικών συναισθημάτων είναι πολύ ενδιαφέρουσες για τα άλλα κομμάτια τού Θεού. Επειδή στην Εστία αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν. Άρα, αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθετε από όλες τις εμπειρίες και των έντεκα διαστάσεων χρόνου και χώρου. Ο Θεός είναι άπειρος κι έτσι μπορεί να κάνει τα πάντα, εκτός από το να δει τον εαυτό του. Αυτός είναι και ο λόγος τής ύπαρξης αυτών των παιχνιδιών τής προσποίησης ότι είστε διαχωρισμένοι.

Τώρα βρίσκεστε στην τρίτη διάσταση, αυτού που ονομάζουμε συλλογική διαστασιακότητα. Οι συλλογικές διαστάσεις τού χωροχρόνου είναι η πρώτη, η δεύτερη, η τρίτη, η τέταρτη και η πέμπτη. Πριν από αρκετό καιρό, η ανθρωπότητα άρχισε να μετακινεί ολόκληρο το παιχνίδι προς υψηλότερες διαστάσεις. Αυτός είναι και ο σκοπός όλων των παιχνιδιών παντού, αν και κανένα δεν το έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Τέταρτη Διάσταση = Κυκλικός Χρόνος

Ίσως να γνωρίζετε πως πριν από περίπου σαράντα χρόνια, η ανθρωπότητα άρχισε να κινείται πολύ απαλά προς την τέταρτη διάσταση, η οποία έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αρχίσατε να βλέπετε πράγματα που δεν μπορούσατε να δείτε παλιότερα. Αρχίσατε να έχετε αντιλήψεις που δεν είχατε πριν. Είδατε τι συνέβη στον πλανήτη. Πριν από σαράντα χρόνια υπήρχαν πολύ λίγοι άνθρωποι οι οποίοι μπορούσαν να φέρουν πνεύματα από την Εστία και να γειώσουν φως. Στη αρχή τής ανθρωπότητας υπήρχαν πολύ λίγοι που μπορούσαν να κάνουν channeling το πνεύμα. Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες τέτοιοι άνθρωποι στον πλανήτη σας και όλοι προσφέρουν μια λίγο διαφορετική φωνή. Σας λέμε ότι πολλοί απ’ αυτούς δεν γνωρίζουν ότι το κάνουν.

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν ήταν ένας τέτοιος, όπως και ο Νικόλα Τέσλα. Ο Μπετόβεν, ο Πικάσο, ο Κοπέρνικος, ο Ντα Βίντσι κι άλλοι πολλοί, όλοι έφεραν πληροφορίες που τους δόθηκαν, ακόμα και μπροστά σε εκείνους που αντιστέκονταν στην αλλαγή. Υπάρχουν πολλά πλάσματα στη Γη που έχουν λάβει πληροφόρηση κι έμαθαν να την εμπιστεύονται, να την φέρνουν και να την εκφράζουν ακόμα και μπροστά σε όσους δεν επιθυμούν να την ακούσουν. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν λίγοι πριν από σαράντα χρόνια. Σήμερα είναι πάρα πολλοί. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι έχετε αρχίσει να κινείστε μέσα από την τέταρτη διάσταση, κάτι που άρχισε πριν από περίπου σαράντα χρόνια.

Η τέταρτη διάσταση δεν είναι ένα μέρος για να ζήσετε αλλά ένα μέρος απ’ όπου θα περάσετε για να αποκτήσετε εντυπώματα. Ξεκινάει μια διαδικασία ταχύτατων αλλαγών, κάτι που έχει οδηγήσει σε μια σπασμωδική αντίδραση του συντηρητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην τέταρτη διάσταση έχετε μια ενδιαφέρουσα διάταξη του χρόνου. Πολύ πρόσφατα, πολλοί από τους δασκάλους σας άρχισαν να λένε ότι ο χρόνος είναι κυκλικός και ότι στην τέταρτη διάσταση ο χρόνος βιώνεται με αυτό τον τρόπο. Γίνεται αντιληπτός ως κύκλος. Πώς λειτουργεί αυτό; Είναι πολύ απλό.

Αν πάρετε ένα οποιοδήποτε σημείο τού κύκλου, έχετε την ευκαιρία να βιώσετε κάτι στη ζωή σας. Στον κυκλικό χρόνο, αφήνετε ένα εντύπωμα στον κύκλο με μια εμπειρία. Αν είστε ικανοποιημένοι με την εμπειρία και την έχετε κατακτήσει, αφήνει τον κύκλο. Αν όχι, η ίδια εμπειρία θα επιστρέψει με διαφορετική μορφή καθώς ο κύκλος τού χρόνου περιστρέφεται. Το αν έχετε επιτυχία ή αποτυχία, δεν έχει σημασία. Δεν έχει να κάνει με την κρίση, ούτε με το καλό, το κακό, το σωστό ή το λάθος. Και πάλι, στην τέταρτη διάσταση μπορείτε να αρχίσετε να χάνετε τη διττότητα. Όμως, είναι πολύ δύσκολο να το κάνετε επειδή πάντα προσπαθούσατε να βρείτε την αλήθεια σας, τους κανόνες, τη ζωή και τους νόμους σας. Προσπαθούσατε να γράψετε τις αλήθειες σας ώστε να μπορέσετε να γυρίσετε και να τις διδάξετε σε όσους σας ακολουθούσαν. Κι όμως αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι στην ουσία δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Με αυτή την έννοια, η αντίληψη για την τέταρτη διάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Μερικοί κρατιούνται ακόμα στην πραγματικότητα της τρίτης διάστασης, ενώ πολλοί άλλοι συνειδητά δεν έχουν εισέλθει στην τέταρτη διάσταση. Άλλοι νιώθουν σαν να τους έχουν πιέσει να δεχτούν κάτι που δεν έχουν επιλέξει.

Οι Άνθρωποι Αντιστέκονται στις Αλλαγές

Κάποια από την αντίσταση έχει να κάνει με τον μεγάλο φόβο που προκαλείται από τις αλλαγές. Πολλοί επαναστάτησαν εναντίον των αλλαγών, κρατώντας τις παλιές αλήθειες τους ακόμα κι όταν όλα τα στοιχεία έδειχναν κάτι άλλο. Δυστυχώς, οι ειδήσεις σας είναι γεμάτες από τέτοιες αλήθειες, όπου κι αν κοιτάξετε. Στην τέταρτη διάσταση, ο χρόνος είναι ένας κύκλος κι αυτό σημαίνει πως μπορείτε να δείτε ότι τα πάντα επαναλαμβάνονται. Πήραμε τον γραμμικό χρόνο και τον διπλώσαμε σε κύκλο. Αν βρίσκεστε σε ένα σημείο τού χωροχρόνου κι έχετε ολοκληρώσει μια εμπειρία, αυτή τείνει να φεύγει. Αν έχει μείνει κάποιο υπόλειμμα το οποίο δεν έχει καθαριστεί ή διευθετηθεί, στον κυκλικό χρόνο θα βιώσετε την ίδια εμπειρία ξανά. Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να πάτε πίσω στην ιστορία σας και να καθαρίσετε πολλά από τα μοτίβα που παραμένουν στη ζωή σας. Ο κυκλικός χρόνος στην τέταρτη διάσταση είναι κάτι που μπορεί να εντυπωθεί σε όλους σας.

Πέμπτη Διάσταση = Σπειροειδής χρόνος

Οι περισσότεροι από εσάς που παρακολουθείτε ή διαβάζετε αυτό το μήνυμα είναι ξεκάθαρο ότι το έχετε περάσει αυτό. Έχετε προσγειωθεί στην πέμπτη διάσταση και προσπαθείτε να την καταλάβετε, να την κάνετε να λειτουργήσει. Στην πέμπτη διάσταση, ο χρόνος είναι γραμμικός και κυκλικός ταυτόχρονα. Είναι μια σπείρα και στη σπείρα τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Έχετε συνηθίσει να ζείτε στην τρίτη διάσταση. Ακόμα και ο εγκέφαλός σας λειτουργεί με γραμμικό τρόπο· μια σκέψη κάθε φορά. Όταν υπάρχει σπειροειδής χρόνος, άσχετα σε ποια χρονική στιγμή βρίσκεστε, μπορείτε να κοιτάξετε απέναντι και να δείτε κάτι διαφορετικό. Μπορείτε να κόψετε δρόμο και να καθαρίσετε πράγματα στο παρελθόν σας, πολύ εύκολα. Πηδώντας στο πλάι, θα βρείτε ευκαιρίες που δεν είχατε προσέξει στο παρελθόν. Θα μπορείτε ακόμα και να ταξιδεύετε στον χρόνο. Ειδικά εσείς που παρακολουθείτε και διαβάζετε αυτό το μήνυμα τώρα, το 90% από εσάς ταξιδεύετε στον χρόνο. Έχετε επιστρέψει για να βρίσκεστε εδώ, τώρα. Όχι μόνο για να παρατηρήσετε αλλά για να κάνετε και τη διαφορά και να φέρετε την ενέργεια και τις ιδέες σας. Τώρα που βρίσκεστε εδώ, τις θυμάστε; Όχι πάντα στο μυαλό σας αλλά στην καρδιά σας. Αυτό είναι το κλειδί για εκεί που πηγαίνετε, προς τον σπειροειδή χρόνο και τη σκέψη. Η σπειροειδής διαβίωση αναμιγνύει τις ενέργειες της τρίτης και της τέταρτης διάστασης για να σας φέρει αυτή την υπέροχη κίνηση προς τα εμπρός, με μια νέα οπτική.

Οι εμπειρίες εξακολουθούν να επαναλαμβάνονται όπως και στον κυκλικό χρόνο. Εξακολουθείτε να έχετε ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε πράγματα που δεν είχατε ξεκαθαρίσει πριν. Όμως, γίνεται πιο εύκολο επειδή μπορείτε να κάνετε αναστροφή στη σπείρα και να δείτε τι κάνατε την προηγούμενη φορά που βρισκόσασταν στην ίδια κατάσταση. Αυτό σας επιτρέπει να καθαρίσετε πολλά πράγματα, πηγαίνοντας μπρος-πίσω με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αυτά είναι τα στοιχεία με τα οποία θα δουλέψουμε, καθώς θα σας οδηγούμε προς το μορφογενές σώμα σας, πηγαίνοντας σας στο επόμενο βήμα τής ύπαρξής σας στη Γη. Αυτό είναι για όσους επιθυμούν να μείνουν και να παρακολουθήσουν μερικά από τα υπέροχα πράγματα που θα συμβούν. Για εκείνους που θέλουν να γίνουν μέρος μιας από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έλαβαν χώρα οπουδήποτε.

Εδώ και αρκετό καιρό, λέμε πως όλα τα μάτια βρίσκονται στη Γη. Είναι πολύ περισσότερο απ’ αυτό. Ανοίγετε την πόρτα για τη δημιουργία ενός εντελώς νέου φωτός με νέο τρόπο και αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε αυτό το επίπεδο. Μπορείτε να γειώσετε το φως σας και να κάνετε τη διαφορά εδώ και τώρα, στη σπείρα τού χρόνου. Την επόμενη φορά που θα επιστρέψει στο ίδιο σημείο στην σπείρα, θα κοιτάξετε πίσω και θα πείτε, “Ξέρω ότι δούλεψα μ’ αυτό, το θυμάμαι”. Ξέρετε ακριβώς τι έρχεται, οπότε ο φόβος θα είναι πολύ μικρότερος.

Θα έχετε την ευκαιρία να το πάρετε βήμα-βήμα, να προετοιμαστείτε, ακόμα και να το περιμένετε με χαρά στο μέλλον. Όταν κατακτήσετε τον σπειροειδή χρόνο και τη σκέψη, ο φόβος δεν έχει μέρος να κρυφτεί. Και όταν δεν υπάρχει πια φόβος, δεν μπορούν να σας χειραγωγήσουν. Αρχίζετε να γίνεστε κομμάτι του όλου, αν και βρίσκεστε στην πέμπτη διάσταση και επανασυνδέεστε με τις άλλες καρδιές γύρω σας. Είναι παρόμοιο με αυτό που κάνατε την εποχή τής Λεμουρίας. Επιστρέφει αγαπημένοι μας, οι ανοιχτές καρδιές βρίσκονται στη θέση τους. Τώρα θα δούμε πώς θα δουλέψετε μαζί τους. Σας καλωσορίζουμε σε αυτό το μέρος στη Γη, αυτή τη στιγμή. Ο χώρος έχει κρατηθεί για εσάς, κάθεστε στην καρέκλα και το βασικό θέαμα πρόκειται να ξεκινήσει. Να ξέρετε μέσα σας πως βρίσκεστε εδώ σκόπιμα με την τέλεια απάντηση, καθώς κινείστε μέσα στον σπειροειδή χρόνο. Απολαύστε τη διαδρομή αγαπημένοι μας, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Espavo
____________________________________

Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Επιστήμονας της καρδιάς και ήρθα σήμερα να σας πω περισσότερα για τον σπειροειδή χωροχρόνο. Όπως είπε ο Φύλακας του Χρόνου, ο σπειροειδής χρόνος σάς προσφέρει διάφορες οπτικές και πολλά είδη αντιλήψεων. Λόγω αυτού του γεγονότος, μπορείτε να μεταβαίνετε από το ένα επίπεδο στο άλλο. Αυτό είναι αδύνατον και στον γραμμικό και στον κυκλικό χρόνο. Καθώς αρχίζετε να αποκαλύπτετε τον σπειροειδή χωροχρόνο, θα ανακαλύψετε πως πολλά νέα πράγματα είναι δυνατά. Δεν συμβαίνουν μονάχα σε όσους βρίσκονται στην κορυφή της εξελικτικής αλυσίδας αλλά σε όλους γιατί η συλλογικότητα έχει φτάσει στην πέμπτη διάσταση. Φυσικά, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα γι’ αυτό. Αν και νιώθουν ότι κάτι είναι διαφορετικό, εξακολουθούν να ξυπνούν το πρωί και να φορούν τους τρισδιάστατους εαυτούς τους. Ακολουθούν τους κανόνες τής τρίτης διάστασης, οι οποίοι δε λειτουργούν πάντα με τον γνωστό τρόπο. Στον σπειροειδή χωροχρόνο, όλοι αρχίζουν να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. Υπήρχε λοιπόν πάντα ο σπειροειδής χωροχρόνος; Ναι, δεν άλλαξε ο χωροχρόνος αγαπημένοι μας, οι άνθρωποι άλλαξαν. Τα πνεύματα που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι έχουν φτάσει πλέον σε ένα δονητικό επίπεδο όπου αντιλαμβάνονται τον σπειροειδή χωροχρόνο ο οποίος βρισκόταν πάντα εκεί.

Με αυτή τη νέα αντίληψη, μπορεί να αρχίσετε να βγαίνετε από την πυκνότητα του παιχνιδιού και να μεταβάλλετε τις ικανότητες του φυσικού σας σώματος. Με τον καιρό θα χάνετε πυκνότητα. Στα επόμενα 40 χρόνια θα λάβει χώρα μια εντελώς νέα μετάβαση μεταξύ των ανθρώπων που θα επιλέξουν να λάβουν μέρος. Εξακολουθείτε να βρίσκεστε στον πλανήτη τής ελεύθερης επιλογής, οπότε θα υπάρξουν αρκετοί που θα επιλέξουν να μην το κάνουν για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Όμως, όσοι από εσάς το επιθυμείτε, θα κινηθείτε προς σώματα υψηλότερης δόνησης. Θα επεκτείνετε αρκετά το όριο ζωής σας και δεν θα έχετε πυκνότητα. Καθώς η Γη περνάει τις δικές της αλλαγές, θα βρεθείτε σε μια διαφορετική θέση για να παρατηρήσετε και να παίξετε αυτό το νέο παιχνίδι που δημιουργείται τώρα στη Γη. Όλα αυτά συμβαίνουν τώρα. Στα επόμενα δέκα χρόνια περίπου, θα έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε προς αυτό που ονομάζουμε μορφογενές σώμα. Αυτό είναι το πρώτο επίπεδο της εξελικτικής διαδικασίας. Περιλαμβάνει την κατανόηση του σπειροειδούς χωροχρόνου, της σπειροειδούς σκέψης, της διαβίωσης στη σπείρα και πώς να τα χρησιμοποιήσετε αυτά. Υπάρχει επίσης και μια ενδιαφέρουσα διαδικασία που συμβαίνει και θέλουμε να πούμε σε όλους σχετικά με αυτήν ώστε να σας έχουμε προειδοποιήσει: δεν είστε οι μόνοι που βιώνουν τον σπειροειδή χωροχρόνο. Υπάρχουν άνθρωποι κι επιχειρήσεις που το περιμένουν αυτό, ώστε να μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν για την αυτο-εξέλιξή τους.

Προσέξτε τις Απάτες

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μπορείτε να δείτε μπροστά και πίσω πολύ καλύτερα απ’ ό,τι στο παρελθόν. Υπάρχουν πολλά πλάσματα αγαπημένοι μας, που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν αυτό για τη δική τους εξέλιξη και τους σκοπούς τους. Σαν αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή στη Γη έχετε περισσότερες από αυτές που ονομάζετε απάτες από ποτέ άλλοτε. Τι εννοούμε απάτες; Μπορεί να είναι κάτι που λαμβάνετε στο email σας που λέει ότι η Microsoft προσπαθεί να σας προειδοποιήσει γιατί έχετε έναν ιό στον υπολογιστή σας. Ή κάποιος σας τηλεφωνεί και σας λέει ότι η εφορία προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας και πρέπει να τηλεφωνήσετε σε έναν συγκεκριμένο αριθμό για να μην σας υποβληθεί μήνυση. Υπάρχουν όλων των ειδών τα πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη. Να προσέχετε αγαπημένοι μας και να επαγρυπνείτε γι’ αυτά γιατί ο σπειροειδής χωροχρόνος προσφέρεται για απάτες.

Πολλά πράγματα συμβαίνουν επειδή δεν έχετε έλεγχο στο ίντερνετ όπως είχατε παλιά. Αυτό μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει. Οι άνθρωποι που έστησαν τον παγκόσμιο ιστό ήδη δουλεύουν πάνω σε ένα νέο επίπεδο που λειτουργεί με blockchain και δεν μπορεί να ελεγχθεί με τον τρόπο που το κάνει σήμερα το ίντερνετ. Το μόνο που σας ζητάμε είναι να έχετε επίγνωση της παρούσας στιγμής. Πώς νιώθει η καρδιά σας αυτή ακριβώς τη στιγμή; Αυτό θα σας κρατήσει ασφαλείς από όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον σπειροειδή χωροχρόνο και τις σπειροειδείς διαδικασίες για να σας επηρεάσουν. Βιώνετε περισσότερα πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη σας από ποτέ πριν. Για παράδειγμα, άνθρωποι που ψεύδονται συχνά και επαναλαμβάνουν τα ψέματά τους, πιστεύεται ότι χρησιμοποιούν τον σπειροειδή χρόνο.

Όσοι Σκοπεύουν να Βγουν από την Ακεραιότητα.

Πολύ σύντομα οι άνθρωποι θα εξελιχθούν σε σημείο που δεν θα ανέχονται πλέον τα ψέματα. Απλά θα απαιτούν οι άνθρωποι να είναι πιο ακέραιοι. Η ακεραιότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Καθώς θα μεταβαίνετε από τον κυκλικό χρόνο στον σπειροειδή χωροχρόνο, όσοι θα είναι χωρίς ακεραιότητα θα αναδυθούν. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία. Το έχουμε ξαναπεί όταν ο Φύλακας έγραφε το βιβλίο “Η Ψυχολογία τού Πνεύματος (Spiritual Psychology)”. Όσοι είναι εκτός ακεραιότητας, τείνουν να τοποθετούνται σε μέρη όπου όλοι μπορούν να τους δουν. Σας αρέσει να τους βλέπετε, μερικοί είναι ηθοποιοί. Δεν είναι όμως οι άνθρωποι που υποκρίνονται ότι είναι. Βρίσκονται σκόπιμα εκτός ακεραιότητας και σας αρέσει να τους βλέπετε όταν το κάνουν. Θα τους βάλετε σε θέσεις όπου θα μπορείτε να τους βλέπετε συνεχώς. Δεν είναι κακοί άνθρωποι, απλά υποκρίνονται. Σας αρέσει να το βλέπετε, κάτι που εμάς μας συναρπάζει. Όμως, στον σπειροειδή χωροχρόνο, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας, ειδικά στην αρχή. Σας ζητάμε λοιπόν να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση. Να είστε λίγο σκεπτικιστές, να παρακολουθείτε τα πάντα. Απορροφήστε τα όλα. Μην αφήσετε κάτι και μην γυρίσετε την πλάτη σας σε τίποτα επειδή η ζωή είναι πολύ μικρή για κάτι τέτοιο. Απλά σας ζητάμε να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση και περισσότερη σύνεση ώστε να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει ο σπειροειδής χωροχρόνος. Είναι διαφορετικός και υπάρχουν άνθρωποι που θα θελήσουν να τον χρησιμοποιήσουν εναντίον σας.

Αποκτήστε επίγνωση αυτών που ονομάζετε απάτες γιατί μεγαλώνουν σε αριθμό κι ένταση. Το ότι η μεσαία τάξη σε πολλά μέρη τού κόσμου δεν έχει δει ανάπτυξη στο εισόδημά της για πολύ καιρό, διαδίδει πολλές από αυτές τις απάτες. Οι άνθρωποι προσπαθούν να αποκτήσουν χρήματα με όποιον τρόπο μπορούν. Παρακαλούμε μην τους κρίνετε αλλά να έχετε επίγνωση ότι υπάρχουν και να μην τους τρέφετε με την άγνοιά σας.

Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι. Είναι άνθρωποι σας εσάς, μερικοί φοβούνται κι άλλοι είναι άπληστοι. Κάποιοι απλά ψάχνουν για σύντομους δρόμους. Στον σπειροειδή χωροχρόνο είναι ευκολότερο να βρείτε αυτές τις συντομεύσεις από ποτέ. Αυτό λοιπόν που μοιραζόμαστε μαζί σας είναι μια προειδοποιητική ιστορία. Να έχετε τον νου σας καθώς εισέρχεστε στο επόμενο επίπεδο, θα υπάρξουν πολλοί που θέλουν να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη σας ή να σας κινητοποιήσουν να κάνετε πράγματα από φόβο. Να προσέχετε, να έχετε επίγνωση και να βρίσκεστε στο φως. Είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμένα να σας φέρνω αυτό το μήνυμα σε ένα σημείο τής εξέλιξής σας όπου μπορείτε να το ακούσετε. Κάνετε απίστευτα πράγματα στον πλανήτη σας και είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλους σας, συνεχίστε την καλή δουλειά. Όπως θα έλεγε και ο Φύλακας του Χρόνου, μπράβο σας αγαπημένοι μας. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι ο Επιστήμονας της Καρδιάς και εύχομαι σε όλους espavo.

Το γκρουπ

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!