Μάιος 2018

Ο Φύλακας του Χρόνου και η Μέρα που Σταμάτησε ο Χρόνος

Η Μέρα που Σταμάτησε ο Χρόνος

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου κι έρχομαι σήμερα στον χρόνο σας. Πάρτε μια αναπνοή για να συνειδητοποιήσετε πού βρίσκεστε. Το χρονοδιάγραμμά σας στη Γη έχει επισπευστεί και βρίσκεστε σε μια εντελώς νέα διάσταση χρόνου. Έχετε περάσει από τον γραμμικό χρόνο στον σπειροειδή χρόνο. Πολλοί από εσάς έχετε δυσκολίες προσαρμογής καθώς αυτό είναι προφανές σε πολλές από τις δομές στη Γη, όπως οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις. Βρίσκεστε όλοι σε αυτή τη σημαντική καμπή και προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στο νέο χρονοδιάγραμμα ως μέρος τής νέας σας πραγματικότητας της πέμπτης διάστασης. Ναι, σας είπαμε μερικά χρόνια πριν ότι έχετε εισέλθει στην πέμπτη διάσταση και αυτή είναι μια πολύ σημαντική αλλαγή αγαπημένοι μας. Χρειάζεστε χρόνια για να προσαρμοστείτε και να αλλάξετε και τώρα βρίσκεστε εδώ, σε έναν μοναδικό χρόνο στον πλανήτη Γη. Βρίσκεστε εδώ για να βοηθήσετε στις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα.

Να Παίζετε Όμορφα Μαζί

Συμβαίνουν πολλές αλλαγές στο φυσικό σας σώμα. Όπως έχουμε πει, σιγά-σιγά θα χάνετε πυκνότητα, θα φέρετε περισσότερο φως και θα φέρετε τη βιο-φωταύγεια με νέο τρόπο. Σήμερα όμως θα ήθελα να σας πάω περίπου 20 χρόνια πίσω όταν ξεκινούσαμε αυτή τη δουλειά με τον Φύλακα (σ.τ.μ. εννοεί τον Steve Rother). Αποφασίσαμε να έχουμε ένα σημάδι ή μα ετικέτα, πείτε το όπως θέλετε. Πάντα λέμε τρεις απλές ενθυμήσεις: να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί. Ξέρουμε ότι το τελευταίο είναι μερικές φορές δύσκολο για τους ανθρώπους. Στους ανθρώπους δεν αρέσει να το βλέπουν σαν παιχνίδι. Πολλοί από εσάς μάς έχουν πει ότι είναι πολύ σοβαρό για να είναι παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως όταν δείτε αυτά που βλέπουμε από τη δική μας οπτική, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα στο Όλα Όσα Είναι. Όμως, αγαπημένοι μας, δεν υπάρχει αλλού κάποιο παιχνίδι που έχει επιτύχει όσα έχει επιτύχει η ανθρωπότητα. Έχετε μετακινηθεί από μια διαστασιακή πραγματικότητα σε μια άλλη πριν φτάσει το παιχνίδι στο φυσιολογικό του τέλος. Αυτό παρουσιάζει πολλές δυνατότητες τις οποίες διαφορετικά δεν θα είχατε. Αυτό έχει ξαναγίνει σε μικρές περιοχές στη Γη όπως στους Μάγιας, στους Ανασάζι και τους Ράπα Νούι. Ποτέ πριν δεν είχε μεταβεί κάποιο παιχνίδι από μια διάσταση σε μια άλλη. Όταν λοιπόν κοιτάζετε τις δυσκολίες σας στη Γη, ελπίζουμε να συνειδητοποιείτε πόσο ξεχωριστοί είστε. Άσχετα με το πόσες προκλήσεις ή δυσκολίες φαίνεται να αντιμετωπίζετε, θέλουμε απλά να σας πούμε πως βρίσκονται πέρα από την κατανόησή σας και πως όλα τα μάτια στο σύμπαν είναι στραμμένα επάνω σας.

Η Μέρα που Σταμάτησε ο Χρόνος

Υπάρχει κάτι σημαντικό που σας είπαμε πριν αρκετό καιρό, μια μεγάλη συνάντηση. Μετά τη βύθιση της Ατλαντίδας, ο χρόνος σταμάτησε. Ήταν μια από τις πρώτες φορές που ο ίδιος ο χρόνος σταμάτησε στη Γη – στο παιχνίδι σας. Εκείνη την εποχή, οι περισσότεροι άνθρωποι έφυγαν. Οι πιο πολλοί επέστρεψαν στην Εστία. Κάποιοι εισήλθαν σε μια υψηλότερη δονητική κατάσταση και απλά παρατηρούσαν αλλά όμως ήταν πολύ λιγότεροι από τους Λεμουριανούς που είχαν κάνει το ίδιο παλιότερα. Εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πότε συνέβη αυτό και σας είπαμε ότι ήταν πριν την εποχή τής Παγγαίας. Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας πως η Γη είναι πολυδιαστασιακή. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο για εσάς να καταλάβετε τη γεωγραφία ή τους χρόνους και να βρείτε ακριβώς πού ήταν. Το σημαντικό είναι να μάθετε από τα μηνύματα για το τι συνέβη στη Λεμουρία και την Ατλαντίδα. Πάρθηκε μια απόφαση από όλα τα πλάσματα παντού και από όλους τους ανθρώπους που ζούσαν στη Γη, ειδικά από την οικογένεια της “Ε”. Αγαπημένοι μας, η οικογένεια της “Ε” έπαιξε μεγάλο ρόλο στο ξεκίνημα της Γης. Τώρα βρίσκεστε εδώ σε μεγάλο αριθμό, ενσαρκωμένοι για να κάνετε τη διαφορά και να προσπαθήσετε να φτάσετε στην κρίσιμη μάζα φωτός ώστε να γίνει η μετάβαση. Ναι, αντιμετωπίζετε αντίσταση. Αν και κάνετε βήματα προς τα πίσω, βλέπετε και κίνηση προς τα εμπρός. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για ό,τι έχετε κατορθώσει μέχρι τώρα. Συνεχίστε την καλή δουλειά αγαπημένοι μας.

Όταν έλαβε χώρα αυτή η μεγάλη συνάντηση, ο χρόνος σταμάτησε και πάρθηκε μια ομόφωνη απόφαση. “Τι κάναμε λάθος; Πώς χάσαμε αυτές τις ευκαιρίες; Πώς μας συνέβη κάτι τέτοιο; Είμαστε τόσο εξελιγμένα όντα, πώς γίνεται να πέθαναν τόσοι πολλοί και να επέστρεψαν στην Εστία;” Αποφασίστηκε πως δεν θα παιζόταν ποτέ ξανά το παιχνίδι του διαχωρισμού με τον ίδιο τρόπο. Διαχωρισμός σημαίνει απλά ότι προσποιείστε πως είστε ξεχωριστοί. Αυτό είναι το παιχνίδι που παίζετε στη Γη, ενώ στην ουσία δεν είστε ξεχωριστοί. Είστε ενσωματωμένοι σε κάθε ον, σε κάθε καρδιά στη Γη. Αποφασίστηκε πως αν σε αυτό το παιχνίδι φτάνατε σε ένα σημείο όπου θα μπορούσατε να κάνετε τη μετάβαση σε μια υψηλότερη διάσταση και να βγείτε από τα πυκνά φυσικά σας σώματα, θα το κάνατε με διαφορετικό τρόπο. Ένα από τα πράγματα που θα κάνατε θα ήταν να προσέχετε και να δίνετε ίσες ευκαιρίες στις χαμηλότερες και υψηλότερες δονήσεις στον πλανήτη σας και πως θα τιμούσατε όλο το εύρος και θα λέγατε “Την επόμενη φορά θα περάσουν όλοι”.

Μπορείτε να Κινηθείτε Τόσο Γρήγορα Όσο ο Πιο Αργός Στον Πλανήτη σας

Αυτό είναι που σας λέμε αγαπημένοι μας. Έχετε αυτές τις ιδέες για το τι χρειάζεται για να πάτε στον παράδεισο, έχετε γράψει βιβλία για το τι σημαίνει να έχετε σκοπό στη ζωή σας κι έχετε δημιουργήσει θρησκείες γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Κάντε αυτό το βήμα, κάντε το ένα ή το άλλο. Ναι, όλες αυτές είναι θαυμάσιες ιδέες για την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Περιμένετε μέχρι να ακούσετε από πού προέρχονται. Είναι ενδιαφέρον το πώς λειτουργεί αυτό επειδή αυτή τη φορά αρχίζετε να καταλαβαίνετε. Θα σας πούμε περισσότερα καθώς προχωράτε αλλά για σήμερα αποφασίστηκε η ανθρωπότητα να κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Την επόμενη φορά που θα είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα προς μια υψηλότερη διάσταση, θα ελέγξετε όλη την ανθρωπότητα – υψηλότερες και χαμηλότερες δονήσεις σε όλο το εύρος. Θα κινηθείτε τόσο γρήγορα όσο ο πιο αργός στον πλανήτη σας. Αυτό ακούγεται πολύ δύσκολο αλλά με αυτό δεν παλεύετε αυτή τη στιγμή; Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι πρέπει να κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση γιατί βρίσκεστε στον πλανήτη τής ελεύθερης επιλογής. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες για να κάνουν το βήμα προς τα εμπρός. Βλέπετε, αγαπημένοι μας, μπορείτε να έχετε όλους τους κανόνες σας, τις δέκα εντολές και όλες τις διαφορετικές ιδέες που σας έχουν δοθεί από βιβλία αλλά όλα τελικά καταλήγουν στο πώς συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλον. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε όλα τα παιχνίδια παντού αλλά ειδικά στη Γη, τώρα που αρχίζετε να κάνετε τη μετάβαση προς τις υψηλότερες δονήσεις. Αυτό αποφασίστηκε εκείνη τη μέρα που σταμάτησε ο χρόνος. Αυτός είναι ένας τομέας τον οποίο θέλουμε να κοιτάξετε. Ναι, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δουλέψετε με τις προκαταλήψεις και τα συστήματα πεποιθήσεών σας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα πράγματα που έχουν μεταφερθεί από γενιά σε γενιά, αλήθειες που μερικές φορές δεν είναι και τόσο αλήθειες. Πώς συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλον;

Να Φέρεστε ο Ένας στον Άλλον με Σεβασμό

Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι τής εξέλιξης που βρίσκεται εμπρός σας. Τώρα παλεύετε με αυτό με πολλούς τρόπους και ειδικά σε συγκεκριμένες περιοχές τού κόσμου. Αν και μπορεί να πιστεύετε πως δεν εμπλέκεστε, ουσιαστικά γίνεται εθνικό ξεκαθάρισμα σε πολλές περιοχές και ειδικά σε δύο σημεία στη Γη. Ίσως πιστεύετε πως δεν σας ενδιαφέρει. Αναλογιστείτε όμως πως μπορείτε να κινηθείτε τόσο γρήγορα όσο η πιο αργή δόνηση στον πλανήτη σας. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα κάνουν τη μετάβαση που έρχεται; Όχι αγαπημένοι μας. Υπάρχουν πολλοί που θα επιλέξουν να μείνουν πίσω ή κάποιοι που είναι εξαντλημένοι και δεν θέλουν να κάνουν τα επόμενα βήματα. Δεν έχουν δίκιο ή άδικο, είναι επιλογή τους. Βρίσκεστε στον πλανήτη τής ελεύθερης επιλογής και σας ζητάμε να μην τους κρίνετε ως σωστούς ή λάθος γιατί πολλοί θα επιλέξουν να μείνουν πίσω για έναν ανώτερο σκοπό. Θα ανακαλύψετε πως ο Αμόρ έκανε μια τέτοια επιλογή ώστε να μπορέσει να πάει στην Ατλαντίδα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να το δείτε αυτό με διάφορους τρόπους καθώς θα προχωράμε. Θα σας πούμε περισσότερα για το τι έρχεται και πώς εσείς αποτελείτε μέρος των αλλαγών αλλά σας ζητάμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Κοιτάξτε τι συμβαίνει για να καταλάβετε γιατί συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Κάν’ τε λίγη έρευνα κι αν έχετε την ευκαιρία, μιλήστε ώστε να ακουστεί η φωνή σας. Όσον αφορά αυτό, υπάρχουν πάρα πολύ λίγοι άνθρωποι στον κόσμο που το κάνουν.

Να Φροντίζεστε Μεταξύ σας

Στο παρελθόν – ακόμα και στην Ατλαντίδα – υπήρχαν βασιλείς και προνομιούχοι. Για ένα πράγμα πάρθηκε αντίθετη απόφαση τη μέρα που σταμάτησε ο χρόνος: πως όλοι θα έπρεπε να έχουν ίσες ευκαιρίες, αλλιώς δεν θα λειτουργούσε. Σήμερα αντιμετωπίζετε τις ίδιες προκλήσεις. Υπάρχουν πολλοί που κατευθύνουν τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις σας, κάτι που επηρεάζει πολύ τη ζωή σας. Βλέπετε πως κυβερνούν τα χρήματα και βρίσκονται πίσω από σχεδόν τα πάντα. Η ανθρωπότητα έχει τώρα μια ευκαιρία να το αλλάξει αυτό. Πηγαίνει πολύ πιο βαθιά απ’ όσο νομίζετε αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούν να ισορροπήσουν λίγο τις καταστάσεις. Ένα είναι η άνοδος της θηλυκής ενέργειας στη Γη και ένα άλλο είναι η τεχνολογία σας. Έχετε εισέλθει στην εποχή του ΟΧΙ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Μπορούμε να σας πούμε να ακολουθήσετε τα χρήματα, κάτι που είναι ένα ίχνος που έμεινε πίσω. Ένα πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων αποτελούν τις κυβερνήσεις σας. Αυτοί κυνηγούν το χρήμα και την εξουσία γιατί αυτά συχνά πάνε χέρι-χέρι. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτά τα δύο πράγματα είναι υποχρεωτικά κακά αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αρνητικό τρόπο κι αυτό είναι που συμβαίνει τώρα. Άρα, πώς θα φροντίζεστε μεταξύ σας σε παγκόσμια κλίμακα; Όχι μόνο τους γείτονες ή τους εχθρούς σας – αν έχετε – αλλά πώς φροντίζουν οι άνθρωποι τους ανθρώπους; Έχετε εξελιχθεί, έχετε μάθει τίποτα από τους πολέμους που έχουν γίνει; Ή απλά έχετε γυρίσει την πλάτη σας και αποφασίσατε ότι δεν σας αφορούν; Έχετε πείσει τους εαυτούς σας πως δεν είστε υπεύθυνοι για μια διεφθαρμένη κυβέρνηση ή οργανισμό; Πολλές από τις ειρηνευτικές συνθήκες που έχετε συγγράψει είναι εμπνευσμένες από τις δυσκολίες των πολέμων αλλά έχουν καταπατηθεί από πολλές χώρες. Όταν είναι στο συμφέρον κάποιας ομάδας να καταπατούνται αυτοί οι κανόνες, συνήθως συμβαίνει. Μπορείτε να κάντε την φωνή σας να ακουστεί ενάντια σε κάτι τέτοιο; Βλέπετε πώς η δική σας χώρα αλλά και οι άλλες φέρονται στους πολίτες τους ή στους ξένους πολίτες; Αυτό συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο και μπορείτε να γίνετε μάρτυρες του απάνθρωπου τρόπου συμπεριφοράς σε άλλους ανθρώπους. Κι αυτό κάνει την επόμενη μετάβαση στο υψηλότερο επίπεδο, ακόμα πιο δύσκολη.

Όμως δεν ανησυχούμε γιατί η οικογένεια της “Ε” βρίσκεται εδώ. Η οικογένεια της “Ε” έχει κάνει τεράστια διαφορά σε άλλα παιχνίδια στο σύμπαν, ακριβώς τη σωστή στιγμή. Ενσαρκώνονται και φτιάχνουν ή αλλάζουν τα πάντα; Όχι αγαπημένοι μας, δεν λειτουργούν έτσι. Η οικογένεια της “Ε” λειτουργεί με την ενέργεια της καρδιάς, κρατώντας μια υψηλότερη δόνηση σε έναν πλανήτη χαμηλότερης δόνησης. Λένε την αλήθεια όταν χρειάζεται. Αυτό κάνετε κι εσείς τώρα.

Να Παίζετε Όμορφα Μαζί

Πολλοί από εσάς έχετε ταξιδέψει πίσω στον χρόνο για να βρίσκεστε εδώ αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον επειδή πολύ πρόσφατα μάς ρωτήθηκε σε ένα channeling πόσοι από την οικογένεια της “Ε” βρίσκονται στον πλανήτη. Σας είπαμε ένα εκατομμύριο το οποίο φάνηκε πολύ μικρός αριθμός σε σχέση με τα 7.3 δισεκατομμύρια ανθρώπων που υπάρχουν στη Γη. Θα φτάσετε τα 8 δισεκατομμύρια που είναι και ένα σημείο καμπής για τον πλανήτη. Έχει ήδη περάσει πολλά τέτοια σημεία. Κάνει όμως χώρο για να κάνετε τη μετάβαση που έρχεται και θα τα καταφέρετε αν φέρεστε καλά μεταξύ σας. Τώρα σας λέμε πως στη Γη βρίσκονται 1.250.000 μέλη τής οικογένειας της “Ε”. Οι περισσότεροι είναι μωρά που θα φέρουν το φως καθώς θα μεγαλώνουν και τα υπόλοιπα είναι όντα όπως εσείς που έχουν ταξιδέψει πίσω στον χρόνο για να βοηθήσουν να ανοίξουν οι πόρτες. Αυτό συμβαίνει τα τελευταία είκοσι χρόνια κι εμείς σας έχουμε κάνει μια πολύ σημαντική υπενθύμιση: να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία, άσχετα με το τι πιστεύετε για τους άλλους και να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου. Είναι τιμή μου που διασταυρώθηκα με τον χρόνο σας με αυτό τον τρόπο, σήμερα.

Espavo, αγαπημένοι μας.

___________________________________________

Πρεσβευτής Φωτός

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Θα σας περάσω στο γκρουπ, όπως το αποκαλεί ο Φύλακας, για να σας πει την επόμενη ιστορία τού Αμόρ. Αρχίζει να λαμβάνει χώρα μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία καθώς ο Αμόρ φτάνει στην ενηλικίωση και πρέπει να πάρει τη θέση που του αξίζει. Η δουλειά τού Αμόρ είναι σημαντική και την απολαμβάνει. Σας πάμε τώρα στην εποχή που ο Αμόρ και η Σαρού ταξιδεύουν εδώ και κάποιο διάστημα. Έχουν πρόσφατα χωριστεί από τον γιο τους, τον οποίο βρήκαν σε ένα εναλλακτικό σχέδιο μέσω διαφορετικών γονέων. Εκείνος μπόρεσε να κάνει μια σημαντική αλλαγή στη Γη εκείνο το διάστημα, στην υπέροχη εποχή τής Μου.

Θα σας βάλουμε στην ιστορία, τώρα που θα πάρει νέα τροπή. Ο Αμόρ και η Σαρού δουλεύουν μαζί και ταξιδεύουν. Ο Αμόρ ενδυναμώνει όλους όσους συναντά και σκοπός του είναι να ταξιδέψει σε όλη τη Λεμουρία για να φυτέψει τους σπόρους τής ενδυνάμωσης. Εκείνη την εποχή υπήρχε η ανοιχτή καρδιά και η σύνδεση με τους άλλους και ήταν λίγο πιο εύκολο να δουλεύουν με διάφορα πράγματα. Η ενδυνάμωση αντιμετώπιζε πολύ λιγότερη αντίσταση τότε. Οι άνθρωποι δέχονταν πιο εύκολα τις νέες ιδέες και τις νέες ενέργειες. Δεν αντιστέκονταν με τον τρόπο που γίνεται σήμερα αλλά υπήρχε κι εξέλιξη. Αυτό με πολλούς τρόπους σήμαινε να αφήνουν κάτι παλιό κι αυτό ήταν δύσκολο. Εδώ βρίσκουμε τον Αμόρ μετά από μια από τις κοινοτικές φωτιές που άναβαν στη Λεμουρία για τις διάφορες συναντήσεις. Σήμερα θα τις ονομάζατε πόλεις αλλά υπήρχε αυτή η παράδοση όταν μαζεύονταν. Προσπαθούσαν να βρουν κάποιον κλειστό ή προστατευόμενο χώρο. Αυτές ήταν υπέροχες φωτιές και το ενδιαφέρον είναι ότι οι συζητήσεις γύρω από τις φωτιές ήταν πολύ δύσκολες. Ο Αμόρ συνήθως περίμενε μέχρι να σβήσει η φωτιά και να μείνουν κάρβουνα γιατί αυτό τού επέτρεπε να βλέπει και να τον βλέπουν οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί.

Τον βρίσκουμε σήμερα να μιλά σε μια ομάδα γηραιότερων ανθρώπων οι οποίοι του κάνουν ερωτήσεις. Κάποιος είπε, “Αμόρ, μιλάς για τεχνικές ενδυνάμωσης και για τη δημιουργία ενδυναμωμένων κοινωνιών. Η ερώτησή μου είναι τι αποδείξεις έχεις; Πώς ξέρεις ότι αν κάνουμε αυτά τα βήματα με αυτό τον τρόπο, είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει;” Ο Αμόρ απάντησε, “Πρόκειται για μια νέα ενέργεια και οι νέες ιδέες μπορούν να λειτουργήσουν με νέο τρόπο. Αυτό προσπαθούμε να διαδώσουμε σε όλη τη Λεμουρία. Είναι νέες ιδέες κι έχουν λειτουργήσει όπου κι αν τις έχουμε μεταδώσει μέχρι τώρα”. Ο ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 350 χρόνων, δυσκολεύει τον Αμόρ. “Ξέρεις, εμένα δεν μου έμαθαν αυτά οι γονείς μου. Γιατί να μην πιστέψω αυτά που μου μεταδόθηκαν μέσα από τόσες γενιές; Ξαφνικά αρχίζεις να μας διδάσκεις έναν νέο τρόπο. Η αλήθεια δεν αλλάζει ποτέ. Γιατί πρέπει να ακούσουμε και να είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες όταν οι παλιές δουλεύουν αρκετά καλά;” Ο Αμόρ χαμογέλασε. “Αλήθεια δουλεύουν καλά ή η ανθρωπότητα εξελίσσεται; Αυτή είναι η ερώτηση. Εντάξει, θέλετε να επιστρέψετε στον πατέρα και τον παππού σας, σε ό,τι σας δίδαξαν και στην αλήθεια τους. Αυτό εξακολουθεί να είναι αλήθεια και για εσάς σήμερα σε κάθε τομέα; Είστε οι ίδιοι άνθρωποι με εκείνους; Είστε οι ίδιοι τύποι ανθρώπων που ήσασταν εκείνη την εποχή ή ήρθε η ώρα να αρχίσετε να φέρνετε μια νέα αλήθεια;”

Εκείνος σκέφτηκε για λίγο και είπε, “Ξέρεις, ήταν αρκετά καλή για τον παππού και τον πατέρα μου και πιθανώς για τον δικό του παππού. Γιατί λοιπόν να μην κάνει και για εμένα; Γιατί να μη δουλεύει με τον ίδιο τρόπο;” Ο Αμόρ απάντησε απλά, “Επειδή εξελισσόμαστε. Αυτό είναι το παιχνίδι που παίζετε – να εξελιχθείτε σε μια ανώτερη κατάσταση. Καθώς εξελίσσεστε σε μια ανώτερη κατάσταση, βλέπετε νέα πράγματα. Η υψηλότερη οπτική σας, σάς δίνει νέες οπτικές και πολλά από τα πράγματα που ονομάζετε αλήθεια. Πολλές από αυτές τις αλήθειες μπορεί να μην είναι τόσο αληθινές όσο φανταζόσασταν. Καθώς κάποιος εξελίσσεται προς μια ανώτερη κατάσταση, αρχίζει να βλέπει ένα νέο μονοπάτι κι έναν τρόπο να βρίσκει το δικό του μονοπάτι με τη μικρότερη αντίσταση. Αυτό μας ενδιαφέρει να σας βοηθήσουμε να δουλέψετε σήμερα, να σας δώσουμε τις ιδέες που προσφέρουν νέα ανοίγματα, νέες δυνατότητες”. Τότε η Σαρού σηκώθηκε και είπε, “Ξέρετε, υπήρξε μια εποχή στη Λεμουρία όπου οι γυναίκες δεν υπολογίζοντας ως δασκάλες. Το πρώτο διάστημα είχαν τους ρόλους τους. Αν πάτε πίσω στις αρχές τής ανθρωπότητας, θα δείτε ότι οι ρόλοι των ανθρώπων ήταν πολύ ξεχωριστοί και διαιρεμένοι. Οι γυναίκες μπορούσαν να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα που δεν μπορούσαν οι άντρες. Αυτή ήταν μια αλήθεια που περνούσε από γενιά σε γενιά. Οι γυναίκες γεννούσαν. Ένα πολύ όμορφο δώρο δημιουργίας κι έτσι οι γυναίκες θεωρούνταν νοικοκυρές. Πρόσεχαν τα μωρά και μεγάλωναν τα παιδιά και μαζί με αυτό ήρθε και η φυσική ικανότητα να ετοιμάζουν φαγητό. Οι άντρες ήταν κυνηγοί και οι γυναίκες πρόσεχαν το σπίτι. Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι σε καμία περίπτωση λάθος αλλά σήμερα, ακόμα και με τα πρότυπα της Λεμουρίας, στέκομαι μπροστά σας σαν δασκάλα που προσφέρει νέες ιδέες. Αυτό πιθανόν δεν θα ήταν επιτρεπτό στην εποχή του παππού σας, αγαπητέ. Σήμερα, υπάρχουν πολλές γυναίκες που κυνηγούν καλύτερα από τους άντρες. Έχουμε εξελιχθεί κι έχουμε περάσει στην ενδυνάμωση”.

Εκείνος έξυσε το κεφάλι του και είπε, “Μάλλον έχεις δίκιο. Ήταν σημαντικό για τη γιαγιά μου να ξέρει τη θέση της αλλά αυτό δεν λειτουργούσε για τη σύζυγό μου”. Όλοι άρχισαν να γελούν, συνειδητοποιώντας πως καθώς οι άνθρωποι αλλάζουν, έτσι αλλάζει και η αλήθεια. Ο Αμόρ συνέχισε, “Δεν είναι σωστό ή λάθος γιατί όλοι οι άνθρωποι, παντού, ψάχνουν για την αλήθεια. Ψάχνουν για έναν βράχο να στηριχτούν για να συνεχίσουν. Ψάχνουν γι’ αυτό τον βράχο που δεν κινείται. Στην πραγματικότητα, αυτός ο βράχος αλήθειας αλλάζει. Ο βράχος εξελίσσεται και κινείται. Καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να εξελίσσονται σε διάφορα επίπεδα, βρίσκουν μια υψηλότερη αλήθεια”. Ξέρεις”, είπε ο γηραιός άντρας γκρινιάζοντας, “Πάντα μου έλεγαν πως η πραγματική αλήθεια δεν αλλάζει ποτέ κι αυτός είναι ο τρόπος να πεις μια αλήθεια. Τι λες γι’ αυτό;” Ο Αμόρ απάντησε, “Δεν θα έλεγα ότι η αλήθεια αλλάζει ακριβώς. Εξελίσσεται μαζί μας. Καθώς αυξάνουμε τη δόνησή μας, βλέπουμε τα πράγματα από μια υψηλότερη οπτική. Θυμάστε τον εποχή που στέλναμε όσους είχαν μεταδοτικές ασθένειες σε εκείνο το μέρος για να μην κολλήσουν τους άλλους; Μετά μάθαμε πώς να περιορίζουμε και να θεραπεύουμε πολλές από τις μεταδοτικές ασθένειες. Γίναμε περισσότερο άνθρωποι καθώς εξελισσόμασταν”. Ο γηραιότερος άνδρας έφυγε σιωπηλός καθώς όλοι άρχισαν να επευφημούν τον Αμόρ.

Ο Αμόρ και η Σαρού δέχθηκαν μερικές ακόμα ερωτήσεις και συνέχισαν όλη τη νύχτα καθώς τα κάρβουνα έσβηναν σιγά-σιγά. Οι άνθρωποι άρχισαν να φεύγουν γιατί είχε έρθει η ώρα να γυρίσουν στα σπίτια τους και να αναζωογονηθούν. Ο γηραιός άνδρας εμφανίστηκε ξανά μέσα από το σκοτάδι. Είπε, “Αμόρ και Σαρού, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα λόγια σας απόψε. Ήθελα πράγματι να δω τι θα λέγατε. Λατρεύω αυτά που λέτε στις φωτιές. Μου αρέσουν αυτά που προσφέρετε στους ανθρώπους γιατί δεν προσφέρετε μόνο έναν νέο τρόπο σκέψης. Τους προσφέρετε έναν νέο τρόπο ύπαρξης. Τους προσφέρετε τις δυνατότητες να ενδυναμώνουν τον εαυτό τους και τους άλλους γύρω τους, δημιουργώντας ενδυναμωμένες κοινωνίες. Προσπαθούσα να κάνω το ίδιο σε όλη μου τη ζωή αλλά συναντούσα συνεχώς αντίσταση. Σήμερα, όταν σας έκανα εκείνες τις ερωτήσεις και προσπάθησα να βρω τη δική σου αντίσταση, το χειρίστηκες εκπληκτικά Αμόρ. Έχω μια ερώτηση και για τους δυό σας. Ξέρω ότι ο πατέρας σου είναι ψηλά στην κυβέρνηση της Μου και πως πιθανώς έχει προσφερθεί να ανοίξει πόρτες για εσάς όποτε μπορεί”. Ο Αμόρ είπε, ” Σίγουρα προσφέρθηκε αλλά ανακαλύψαμε ότι είναι καλύτερο να απομακρυνθούμε λίγο και να μη δεχτούμε αυτή την προσφορά”. Ο γηραιός άνδρας είπε, “Δουλεύω με τον πατέρα σου. Βασικά σε παρακολουθούμε. Ο πατέρας σου δεν γνωρίζει τι κάνω εδώ απόψε ούτε και τι θα σου ζητήσω. Απλά, πολλοί από τους γηραιούς στη Μου και άλλοι από τους ανθρώπους που έχετε συναντήσει έχουν δει τη δουλειά που κάνετε. Πηγαίνετε σε μια κοινότητα μερικών χιλιάδων ανθρώπων και μετά σε μια άλλη. Εκείνοι εξελίσσονται και γίνονται πιο ευτυχισμένοι. Ανθίζουν στον απόηχο των υπέροχων ενεργειών που αφήνετε στο πέρασμά σας. Έχουμε δει τι έχετε κάνει μαζί με τη Σαρού και τώρα και ο γιος σας κάνει το ίδιο πηγαίνοντας προς μια άλλη κατεύθυνση. Ονομάζει υπερήφανα τον εαυτό του γιο τής Σαρού και του Αμόρ. Ενδιαφέρον. Τώρα θα κάνει το ίδιο κι εμείς συνειδητοποιούμε ότι πολύ σύντομα κι άλλοι θα ακολουθήσουν αυτό που κάνετε. Αυτό είναι μια μετακίνηση της ενδυνάμωσης και αν συνεχίσει, βλέπουμε τη Λεμουρία να γίνεται μια σπουδαία κοινωνία ενδυνάμωσης. Μας ενδιαφέρει πολύ να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί είναι καλό για όλους. Θέλουμε λοιπόν εσύ, η Σαρού και ο γιος σας αν είναι διαθέσιμος, να έρθετε να ακούσετε αυτά που έχουμε να σας πούμε”. Οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν κι εκείνος έφυγε. Καθώς απομακρυνόταν στο σκοτάδι πέρα από τα κάρβουνα που έσβηναν, ο Αμόρ αναρωτήθηκε αν τον ήξερε από κάπου.

Ο Αμόρ αμέσως άρπαξε τη Σαρού και την τράβηξε στην άκρη. Μετά τη συζήτηση, η Σαρού είχε περικυκλωθεί από γυναίκες που ήθελαν να της ζητήσουν περισσότερα. Δεν μπορούσε να ακούσει τη συζήτηση των δύο αντρών. Ο Αμόρ και η Σαρού επέστρεψαν στον χώρο που έμεναν και μιλούσαν. Ο Αμόρ ήταν τόσο ενθουσιασμένος που δυσκολεύτηκε να κοιμηθεί εκείνο το βράδυ. Ήταν πολύ διστακτικός επειδή ο πατέρας του, τού είχε ανοίξει πολλές φορές την πόρτα ώστε να μπει στην κυβέρνηση αλλά ο Αμόρ φοβόταν ότι θα υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες από εκείνον να γίνει ίδιος με τον πατέρα του. Ο Αμόρ ήταν υπερήφανος για το ότι είχε δική του προσωπικότητα και ότι έφτιαχνε το δικό του μονοπάτι. Κι όμως, ανυπομονούσε να ακούσει τι θα είχαν να του πουν. Ο Αμόρ φαντάστηκε τις δυνατότητες και μετά από λίγο συμπέρανε πως θα πρέπει να μείνει στο μονοπάτι του και να απορρίψει την πρότασή τους. Εξασκήθηκε στο να πει όχι με κάθε ευγενικό τρόπο. Εκείνος και ο πατέρας του τα πήγαιναν πολύ καλά. Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν πως ο Αμόρ ήθελε να σταθεί μόνος του και να δημιουργήσει τη δική του ενέργεια. Όταν άρχισε να συγγράφει και να διδάσκει, ένιωσε εντελώς ενδυναμωμένος. Εκείνη τη νύχτα που πήγαν να κοιμηθούν, ο Αμόρ δυσκολεύτηκε να κοιμηθεί. Το επόμενο πρωί ξεκίνησαν για την επόμενη κατασκήνωση, δύο μέρες μακριά. Στην πορεία συζητούσαν και η Σαρού τον ρωτούσε ξανά και ξανά, “Πώς το βλέπεις αυτό; Σου φαίνεται ενδιαφέρον; Θα σε ενδιέφερε να δουλέψεις για την κυβέρνηση;”

“Όχι”, είπε ο Αμόρ, “Δεν μπορώ να το σκεφτώ πλέον. Στο κεφάλι μου τριγυρίζουν όλες οι πιθανότητες και είναι συναρπαστικό το ότι μας ζήτησαν να τους συναντήσουμε”. Κι έτσι έφτασαν στην επόμενη κατασκήνωση κι εκείνο το βράδυ έδωσαν μια ομιλία. Εμφανίστηκε ένα τεράστιο πλήθος επειδή είχε ήδη γίνει γνωστό στη Λεμουρία ότι αυτοί οι άνθρωποι μοίραζαν λόγια ενδυνάμωσης ώστε να αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο. Θα τους έδιναν τα εργαλεία που χρειάζονταν για να δουν τα πράγματα από μια υψηλότερη οπτική, τον εαυτό τους με έναν διαφορετικό τρόπο και να ζήσουν ενδυναμωμένη ζωή. Μετά θα τους προκαλούσαν να φύγουν και να ενδυναμώσουν τους άλλους γύρω τους κι έτσι άγγιζαν μια καρδιά κάθε φορά. Αυτός ο τεράστιος ιστός απλωνόταν σε ολόκληρη τη Λεμουρία, πριν ακόμα φτάσουν σε πολλές κατασκηνώσεις. Ήταν πολύ γνωστοί για τη δουλειά τους και για το πώς άλλαζαν τη ζωή των ανθρώπων. Φυσικά είχαν και αντιπάλους. Υπήρχαν εκείνοι που δεν ήθελαν να αλλάξουν καθόλου ή επιθυμούσαν να αλλάξουν πιο αργά. Υπήρχαν κι άλλοι προσπάθησαν να τους εμποδίσουν από το να φτάσουν στις κατασκηνώσεις τους. Έτσι κι αλλιώς, η σοφία έρχεται με την ηλικία. Ο Αμόρ και η Σαρού δεν είχαν φτάσει ούτε τα πρώτα τους εκατό χρόνια. Ποιοι ήταν εκείνοι που θα έφερναν όλη αυτή τη νέα πληροφόρηση; Το χειρίστηκαν όμως πολύ καλά. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ενδυναμώσουν τους αρνητές λίγο περισσότερο απ’ όσο εκείνους που το ζητούσαν.

Ήταν μια ενδιαφέρουσα εποχή. Ο Αμόρ και η Σαρού είχαν φτιάξει μια υπέροχη ζωή, τους φέρονταν καλά και τους τάιζαν οι χωρικοί, ακόμα και τους πλήρωναν. Οι άνθρωποι προσέφεραν από την περιουσία τους για να τους υποστηρίξουν. Είχαν λοιπόν αφθονία εκείνη την εποχή απλά κάνοντας αυτό που λάτρευαν. Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν πως δεν ήξεραν πότε θα έρθει αυτή η υποστήριξη. Μερικές φορές έπρεπε να σχεδιάσουν τα έξοδά τους ώστε να τα καταφέρουν μέχρι την επόμενη κατασκήνωση.

Έπειτα ήρθε ο καιρός που ο Αμόρ και η Σαρού έπρεπε να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Ανυπομονούσαν να δουν τους γονείς, τα αδέλφια, τους φίλους τους και τους ανθρώπους που γνώριζαν από παιδιά. Ήθελαν να μοιραστούν όλες τις υπέροχες ιστορίες που είχαν μαζέψει στα ταξίδια τους στα διάφορα μέρη τής Μου. Όταν γύρισαν σπίτι, τους υποδέχτηκε η μητέρα τού Αμόρ η οποία τους καλωσόρισε και τους είχε ετοιμάσει ένα υπέροχο μέρος να μείνουν, προσφέροντάς τους φαγητό και φροντίδα. “Μια φορά μητέρα, πάντα μητέρα” έλεγε ο Αμόρ. Της άρεσε να το κάνει αυτό κι έτσι έπαιζε αυτό τον ρόλο κι εκείνοι της το επέτρεπαν. Το επέτρεπαν για τον απλούστατο λόγο ότι ενδυνάμωναν ο ένας τον άλλον.

Εκείνη τη νύχτα επέστρεψε και ο πατέρας τού Αμόρ. Ήταν σε μια μεγάλη συνάντηση με τους γηραιότερους και όταν ήρθε είπε, “Αμόρ, ξέρω πως σου ζητήθηκε να έρθεις σε μια συνάντηση σε μερικές μέρες και ανυπομονώ. Πρέπει να σου πω όμως ότι δεν γνωρίζω τίποτα από αυτά που συζητούν ή γιατί σε έχουν καλέσει. Μόνο το ότι σε έχουν καλέσει”. Ο Αμόρ εξεπλάγη επειδή ο πατέρας του γνώριζε ό,τι συνέβαινε, ειδικά ανάμεσα στους γηραιότερους και σε ομάδες που βοηθούσαν να παρθούν πολλές αποφάσεις. Όμως ο Αμόρ το βρήκε ενδιαφέρον και ανακουφίστηκε λίγο που αυτό δεν ήταν ένα μεγαλόσχημο σχέδιο του πατέρα του ώστε να τον πάρει στην κυβέρνηση. Ο Αμόρ ήξερε επίσης ότι ο πατέρας του λάτρευε τη δουλειά του και εκτιμούσε κάθε ευκαιρία να ενδυναμώνει άλλους ανθρώπους. Τον ενθουσίαζε απίστευτα το να μπορεί να βοηθήσει τον γιο του με οποιονδήποτε τρόπο.

Έτσι, εκείνη τη νύχτα, ο Αμόρ και η Σαρού κοιμήθηκαν πολύ καλά. Ήταν στο σπίτι τους. Τις επόμενες δύο μέρες τις πέρασαν με την οικογένεια της Σαρού και βλέποντας πολλού φίλους με τους οποίους είχαν μεγαλώσει μαζί, ανθρώπους που είχαν να δουν πολλά χρόνια. Ο Αμόρ και η Σαρού εξεπλάγησαν που αν και μερικοί από εκείνους δεν ακολουθούσαν τη δουλειά τους, την είχαν ακούσει. Οι δυό τους ήταν διάσημοι στις πρώτες αλλά και στις επόμενες μέρες τής Μου. Μερικές μέρες αργότερα ήρθε η ώρα για τη συνάντηση, έτσι η Σαρού και ο Αμόρ προετοιμάστηκαν. Ο Αμόρ εξασκήθηκε στο ευγενικό του “όχι”. Ήθελε να πει όχι με μεγάλη ευγνωμοσύνη και προετοιμάστηκε επειδή του άρεσε το μονοπάτι στο οποίο βρισκόταν. Συναντήθηκαν με πολλούς φίλους στο δρόμο τους προς τη συνάντηση. Αφού μπήκαν στην αίθουσα, τους έβαλαν να καθίσουν μπροστά. Οι Γηραιότεροι της Μου από πολλές περιοχές ήταν ήδη εκεί και πολλούς τους γνώριζε ο Αμόρ. Αρκετοί είχαν φάει στο σπίτι τού Αμόρ όταν ήταν παιδί. Με μεγάλο ενδιαφέρον είδε ότι η οικογένεια του Ετού ήταν εκεί, μαζί με επιλεγμένους φίλους τού Αμόρ, τη μητέρα του και τους γονείς τής Σαρού.

Η συνάντηση ξεκίνησε και διαβάστηκαν τα έθιμα της Μου όπως ήταν η παράδοση, κάτι που αποτελούσε σημαντικό κομμάτι τής δουλειάς των Γηραιότερων. Έπειτα ξεκίνησαν οι εργασίες τής συνάντησης. Ο γηραιός άνδρας που τον είχε πλησιάσει εκείνη τη νύχτα σηκώθηκε να μιλήσει. Αν και ο Αμόρ δεν τον αναγνώριζε, ήταν από τους γηραιούς που δούλευαν με τον πατέρα του. Ο Αμόρ συνειδητοποίησε ότι δεν τον ρώτησε ποτέ το όνομά του. Ο άνδρας είπε, “Μαζευτήκαμε σήμερα για να προτείνουμε μια αλλαγή στο σχήμα μας”. Ο Αμόρ κοίταξε τον πατέρα του που φαινόταν έκπληκτος με αυτή τη δήλωση. “Αμόρ και Σαρού, ξέρουμε ότι είστε μπερδεμένοι σχετικά με τον λόγο που βρίσκεστε εδώ. Αμόρ, ξέρω ότι είσαι πολύ διστακτικός επειδή ο πατέρας σου, σού ζήτησε αρκετές φορές να σου ανοίξει μια θέση ώστε να έρθεις και να κάνεις τη δική του δουλειά. Αυτή είναι η φυσική στάση ενός πατέρα κι επίσης ξέρουμε τις αντιστάσεις σου. Εκτιμούμε λοιπόν πολύ που ήρθες να ακούσεις αυτά που έχουμε να πούμε. Αμόρ, παρακολουθούμε εσένα και τη Σαρού που πηγαίνετε από κατασκήνωση σε κατασκήνωση και από πόλη σε πόλη. Παρακολουθούμε τα απίστευτα αποτελέσματα που έρχονται όταν φεύγετε. Ναι, σε μερικές κατασκηνώσεις παίρνει εβδομάδες ενώ σε άλλες, παίρνει μέρες. Αν και σε μερικές κατασκηνώσεις φαίνεται να συμβαίνει μετά από μήνες, συμβαίνει πάντα. Έχετε ένα πραγματικό ταλέντο. Διαβάσαμε το βιβλίο σου κι έχουμε μιλήσει με τους φίλους μας. Έχουμε μιλήσει με εκείνους που θεωρούν ότι είστε οι καλύτεροι κι έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Θα θέλαμε να γίνετε οι δυό σας οι πρώτοι πρεσβευτές τής Μου, οι Πρεσβευτές τού Φωτός. Βασικά θα κάνετε αυτό ακριβώς που κάνατε μέχρι τώρα και δεν χρειάζεται να πείτε σε κανέναν ότι δουλεύετε για την κυβέρνηση αν δεν το θέλετε. Θέλουμε όμως να υποστηρίξουμε τη δουλειά σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτό ακριβώς που κάνετε”. Ο Αμόρ αιφνιδιάστηκε και δεν ήξερε τι να σκεφτεί επειδή είχε προετοιμαστεί να πει όχι με ευγένεια. Περίμενε να προσπεράσει την προσφορά με ένα απλό ευχαριστώ. Ναι, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να την απορρίψει και να επιστρέψει σε αυτά που έκανε. Είχε εκπλαγεί τόσο που του πρόσφεραν κάτι που όχι μόνο ήταν εφικτό αλλά θα ταίριαζε και με αυτό που έκανε ήδη. Ευγενικά λοιπόν είπε ότι θα πρέπει να το συζητήσει με την Σαρού πριν πάρουν μια απόφαση. Ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες κι εκείνοι του είπαν απλά ότι θα προετοιμάζουν τις κατασκηνώσεις που θα επισκέπτονται. Θα κανόνιζαν το ταξίδι και θα οργάνωναν μια ασφαλή διέλευση από τη μια κατασκήνωση στην επόμενη, θα προετοίμαζαν τα καταλύματα και θα παρείχαν ένα μικρό προσωπικό για να φροντίζει τις ανάγκες τους. Το σχέδιο ήταν να ανακουφίσουν λίγο από το βάρος τού Αμόρ και της Σαρού. Επιπλέον, θα τους παρείχαν χρόνο για να αναζωογονούνται και να ξεκουράζονται, ίσως και να γράψουν κι άλλο βιβλίο, ό,τι ήθελαν να κάνουν. Η προσφορά ήταν για μια περίοδο τριών ετών. Ο Αμόρ χαμογέλασε πλατιά και μετά εκείνος και η Σαρού έφυγαν από τη συνάντηση. Όλη η εξάσκηση που έκανε ο Αμόρ για να πει όχι, δεν χρησιμοποιήθηκε και μερικές μέρες αργότερα δέχτηκαν τη δουλειά.

Κι έτσι, εν αγνοία τού πατέρα του, ο Αμόρ και η Σαρού έγιναν οι πρώτοι Πρεσβευτές τής Μου. Όχι σε ανθρώπους εκτός Λεμουρίας αλλά στους ανθρώπους εντός της, στις διάφορες κατασκηνώσεις. Ένιωθαν και οι δύο μεγάλη τιμή. Αυτή ήταν μια πολύ μαγική εποχή και σύντομα ξεκίνησαν τη δουλειά τους. Αν και δεν είχαν ακούσει από τον γιο τους τον Άμπερ όταν ξεκίνησαν, εκείνος εμφανίστηκε πολύ σύντομα και τους συντρόφευσε σε μερικά από τα ταξίδια τους. Χρησιμοποιούσε πια το όνομα Σαμόρ προς τιμή των γονιών του και τελικά έγινε ο τρίτος Πρεσβευτής τού Φωτός. Τους καλωσόριζαν σε όλες τις πόλεις που πήγαιναν. Άρχισαν επίσης να περνούν χρόνο μιλώντας ένας προς έναν με τον κόσμο, μετά τις παρουσιάσεις. Οι παρουσιάσεις αυτές καθαυτές έγιναν πιο σύντομες ενώ οι συζητήσεις ένας προς έναν άρχισαν να μεγαλώνουν σε διάρκεια επειδή ο Αμόρ έδινε την ευκαιρία σε όλους να μιλήσουν πιο προσωπικά για το πώς να εφαρμόσουν τις τεχνικές ενδυνάμωσης. Κι έτσι ήταν την εποχή τής Μου.

Εκείνο το βράδυ καθώς ξάπλωσαν μαζί κάτω από τα πανέμορφα άστρα, όλα ήταν όμορφα στη Μου.

Espavo αγαπημένοι μας.

___________________________________________

Ισότητα Πνεύματος

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι η Μερλία κι έρχομαι σήμερα γιορτάζοντας επειδή έχετε φτάσει επίπεδα ισορροπίας που δεν φανταζόμασταν πως θα ήταν εφικτά σε αυτό το μικρό χρονικό περιθώριο. Έχετε εισέλθει στην πέμπτη διάσταση. Ναι, είναι συναρπαστικό, υπέροχο. Μερικές φορές όμως μοιάζει σαν να μπαίνετε σε μια λακκούβα με λάσπη, χωρίς να ξέρετε τι υπάρχει εκεί ή τι να κάνετε. Σας λέμε πως αυτό που αρχίσατε να κάνετε είναι να ισορροπείτε την αρσενική και τη θηλυκή ενέργεια με νέο τρόπο. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει και πολλά να ξεδιπλωθούν στη Γη και την ανθρωπότητα. Καθώς κάνετε αυτά τα νέα βήματα αγαπημένοι μας, είναι η άνοδος της θηλυκής ενέργειας που κρατά το κλειδί για το επόμενο βήμα σας. Όχι ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο αλλά σας λέμε ότι έχετε μείνει πολύ καιρό εκτός ισορροπίας. Το να ισορροπήσετε την αρσενική και τη θηλυκή ενέργεια είναι πολύ ισχυρό κι αρχίζετε να το βλέπετε να συμβαίνει ξανά και ξανά.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που πολλά από τα πράγματα που βλέπετε στις ειδήσεις σας αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα έφτασε στην κρίσιμη μάζα σε ορισμένους τομείς. Ναι, είναι δύσκολο και ναι, σας είχαμε προειδοποιήσει για την αντίδραση που θα υπήρχε. Αυτό θα συνεχιστεί αλλά είμαστε και πολύ υπερήφανοι για εσάς. Είσαστε όλοι μέλη τής οικογένειας της “Ε”. Οι πιθανότητες να κρατάτε εσείς αυτή την ενέργεια είναι απίστευτες. Θα σας πούμε περισσότερα γι’ αυτό αλλά θα θέλαμε να γνωρίζετε πως εσείς έχετε τις απαντήσεις για πολλές από τις ερωτήσεις που κάνετε ακόμα κι εσείς οι ίδιοι.

“Η Λακκούβα με την Λάσπη” τής Πέμπτης Διάστασης

Εσείς έχετε τις απαντήσεις γιατί πολλοί έχετε έρθει ως ειδικοί στη μετάβαση την οποία αντιμετωπίσει τώρα η ανθρωπότητα. Το έχετε κάνει αυτό ξανά στο παρελθόν κι αυτό θέλουμε να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε. Δεν είναι απαραίτητο να εν-θυμηθείτε κάθε του πτυχή πριν από κάθε βήμα που θα κάνετε. Αυτό που θέλουμε να καταλάβετε είναι η επίγνωση της καρδιάς σας. Πιστέψτε ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο και έχετε έναν σκοπό. Καθώς ο καιρός προχωράει και αγκυρώνεστε σε αυτή τη λακκούβα με τη λάσπη που μερικές φορές ονομάζετε πέμπτη διάσταση, αυτό θα σας συναρπάζει. Σας είπαμε πως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να το δείτε, γιατί για πολύ καιρό πιστεύαμε ότι η Γη θα τελείωνε το παιχνίδι πριν μπορέσετε να εισέλθετε σε αυτή την υψηλότερη διάσταση. Αυτό δεν ήταν να συμβεί αλλά το επιταχύνατε. Αυτό σημαίνει ότι είστε ασφαλείς και δεν θα έχετε να κάνετε τίποτα ξανά; Όχι, υπάρχει μεγάλη αναταραχή στη Γη ως αποτέλεσμα αυτού αλλά μπορείτε να το χειριστείτε αγαπημένοι μας. Βλέπετε καρδιές και μυαλά να αλλάζουν πολύ γρήγορα. Τώρα, η οικογένεια της “Ε” αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι όλου αυτού γιατί έχει να κάνει με την ισότητα. Όμως, μην την ονομάσετε οικογένεια της Ισότητας ή οικογένεια της Ενδυνάμωσης ή κάτι άλλο που ίσως ταιριάζει. Το ενδιαφέρον είναι ότι η οικογένεια της “Ε” έχει ενσαρκωθεί κι έχει παίξει παιχνίδια σε υψηλότερες δονήσεις. Όχι πάντοτε σε ένα πυκνό σώμα αλλά βρίσκονται εδώ για πολλά παιχνίδια που έχουν παιχτεί στο σύμπαν. Η οικογένεια της “Ε” ήταν πάντοτε εκεί όταν χρειαζόταν μια ώθηση για να επιτευχθεί η κρίσιμη μάζα ώστε να γίνουν απαλά βήματα προς τα εμπρός αντί τεράστια βήματα προς τα πίσω λόγω του φόβου.

Το Πνεύμα είναι Ίσο

Πολλοί από εσάς βρίσκεστε εδώ όπως το έχετε κάνει πολλές φορές μέσα στους αιώνες σε πολλά παιχνίδια τα οποία έχετε επηρεάσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μερικές φορές απλά παίζοντας έναν ρόλο ή αποτελώντας κομμάτι τού παιχνιδιού. Υπάρχουν πράγματα που έχετε μάθει, τα οποία ως οικογένεια έχετε χρησιμοποιήσει με ισότητα. Πιθανόν το πιο σημαντικό που μπορείτε να κάνετε στον πλανήτη είναι να αποδεχθείτε τα ίσα δικαιώματα. Ναι, αυτά είναι ίσα δικαιώματα για τα συστήματα πεποιθήσεών σας, τις θρησκείες σας και τα οικονομικά σας, πράγματα στα οποία δεν υπήρχε ποτέ ισότητα. Ίσα δικαιώματα για το ποιοι είστε και για το ποιο είδος ενέργειας θα αποφασίσετε να φέρετε ως πνεύματα. Αυτό το βρίσκουμε συναρπαστικό αγαπημένοι μας, γιατί πολεμάτε με τις φυλετικές διακρίσεις για πάρα πολύ καιρό. Η Γη ήταν ένα πεδίο δοκιμών όπου μπορούσατε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Εδώ, μπορείτε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να τα προσθέσετε στο παιχνίδι σας. Μπορείτε να δουλέψετε με διαφορετικό τρόπο και τα έχετε καταφέρει θαυμάσια. Αυτή για εμάς είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση. Είναι συναρπαστικό που ακόμα ασχολείστε με τις φυλετικές διακρίσεις. Ο ρατσισμός έχει εμφανιστεί πολλές φορές στη Γη και τώρα παίζει μεγαλύτερο ρόλο απ’ το αναμενόμενο. Τώρα έχετε πολλούς ηγέτες στον κόσμο σας που πιστεύουν ότι μια φυλή είναι ανώτερη από μια άλλη. Σε περισσότερα από δύο μέρη στη Γη, αυτή τη στιγμή γίνονται εθνικές εκκαθαρίσεις χωρίς αντίσταση. Μακάρι οι άνθρωποι να μπορούσαν να εν-θυμηθούν την καταγωγή τους όπου όλα τα πλάσματα είναι συνδεδεμένα. Σας ζητάμε να στείλετε ενέργεια και προσοχή σε αυτές τις καταστάσεις.

Αγαπημένοι μας, μια απλή κατανόηση της πολυδιαστασιακότητας θα το σταματούσε αυτό. Κάθε άτομο στη Γη έχει 11 διαφορετικούς εαυτούς. Δεν είστε απλά ένα άτομο. Έχετε 11 αντανακλάσεις τής ίδιας ενέργειας και βασικής προσωπικότητας σε διάφορα μέρη και διαστάσεις στον κόσμο. Παίζοντας σε λίγο διαφορετικά σώματα, κάνοντας διαφορετικές επιλογές, κρύβοντας λίγη από την τελειότητά σας σε κάθε ένα από αυτά. Οι φυλετικές διακρίσεις, η πίστη ότι μια φυλή είναι καλύτερη από κάποια άλλη σημαίνει εν μέρει έλλειψη υπευθυνότητας. Πολλές φορές μια φυλή θεωρείται υπεύθυνη για τις πράξεις κάποιου. Για να παίξετε το παιχνίδι τής διττότητας, πρέπει να υπάρχει κάποιος καλός και κάποιος κακός. Είναι ώρα να βγείτε από τη διττότητα σκεπτόμενοι ότι δεν λειτουργεί στην πέμπτη διάσταση. Αυτό το βρίσκουμε συναρπαστικό γιατί στην πραγματικότητα αν ανήκετε σε κάποια φυλή εδώ, πιθανότατα ανήκετε σε άλλη φυλή σε μια διαφορετική διάσταση. Αν ένας άνθρωπος κατηγορεί μια φυλή για τα προβλήματά του σε αυτή τη ζωή, οι πιθανότητες είναι να ανήκει σε αυτή τη φυλή σε κάποια άλλη διάσταση. Όταν ένα πνεύμα μπαίνει στο παιχνίδι, διαιρείται σε 11 διαφορετικές εμπειρίες. Κάπου εδώ λέτε, “Θα έχω αυτό το σώμα και θα είμαι Ασιάτης. Εκεί θα είμαι μαύρος κι εκεί λευκός. Υπέροχο!” Όλα είναι πνεύματα και τα πνεύματα είναι ίσα μεταξύ τους κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα φυσικά σώματα είναι ίσα; Φυσικά όχι. Οι φυλές είναι ίσες μεταξύ τους; Όχι, δεν ήταν σχεδιασμένες να είναι γιατί έπρεπε να έχουν διαφορετικές εμπειρίες τού πνεύματος. Τώρα αντιμετωπίζετε μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις επειδή έχετε περάσει πολύ καιρό στη δεύτερη διάσταση. Αυτή είναι η διάσταση στην οποία οι άνθρωποι έμαθαν τη διττότητα. Πάνω και κάτω, σωστό και λάθος, αγάπη και φόβο, αρσενικό και θηλυκό. Όλα αυτά όμως είναι συνδεδεμένα πνεύματα σε ισότητα.

Με τους 11 διαφορετικούς εαυτούς σας, μέχρι πρόσφατα ήταν πολύ συνηθισμένο για ένα πνεύμα να έρχεται και να είναι το ίδιο φύλο και στις 11 διαστάσεις. Τώρα αρχίζετε να βλέπετε μια μεγάλη ποικιλία σεξουαλικής έκφρασης των συστημάτων πεποίθησης, της κατανόησης του ποιοι είστε, γιατί τώρα αρχίζετε και ισορροπείτε αυτή την ανισορροπία. Να θυμάστε αγαπημένοι μας πως άσχετα με το ποιοι είστε ή με το πώς κρίνετε τους άλλους, το πνεύμα είναι ίσο με αυτό των άλλων. Υπήρξε μια εποχή που δώσαμε στον Φύλακα την ιδέα να φτιάξει τη Δήλωση των Δικαιωμάτων τού Πνεύματος γιατί στον πλανήτη σας υπάρχει η Δήλωση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Πολλές χώρες έχουν διαφορετικές τέτοιες δηλώσεις. Εμείς το βρίσκουμε υπέροχο κι έτσι σας δώσαμε τη Δήλωση των Δικαιωμάτων τού Πνεύματος ώστε να δηλώσετε πως το πνεύμα έχει το δικαίωμα να κάνει επιλογές και να εξελίσσεται και το δικαίωμα να έχει ίσες ευκαιρίες σε αυτή την εξέλιξη ως πνεύμα. Τα καταφέρατε πολύ καλά. Άφησε το εντύπωμά του παντού και τώρα εσείς βαδίζετε σε αυτή την πραγματικότητα.

Αυτό συνεχίστηκε για 30, 40 και 50 χρόνια με τον ίδιο τρόπο και ξαφνικά άλλαξε. Η κρίσιμη μάζα οφείλεται στην οικογένεια της “Ε” και υπάρχουν μερικά συναρπαστικά πράγματα που συμβαίνουν. Θα σας πούμε περισσότερα για την ιστορία τής οικογένειας της “Ε” και για το ποιοι πραγματικά είστε – οι λύτες προβλημάτων τού σύμπαντος.

Η Οικογένεια της “Ε”: Οι Λύτες Προβλημάτων τού Σύμπαντος

Η πρόκληση τώρα είναι πως τα περισσότερα μέλη τής οικογένειας της “Ε” αμφιβάλουν αν βρίσκονται στον σωστό δρόμο, αναρωτιούνται ποιοι είναι και αν έχουν τελειώσει. Πολλοί ακόμα αφυπνίζονται και συχνά βλέπουν κάποιον να κάνει κάτι που θα ήθελαν να κάνουν και οι ίδιοι. Αναρωτιούνται αν βρίσκονται στον σωστό δρόμο για να ξαναχτίσουν τη ζωή τους. Αγαπημένοι μας, η οικογένεια της “Ε” έχει ήδη εκπαιδευτεί γι’ αυτό και η δουλειά που έπεται είναι ριζωμένη μέσα τους. Τώρα που η Γη κάνει τη μετάβαση, θα βρεθούν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή για να κάνουν την πραγματική τους δουλειά. Το ενδιαφέρον είναι ότι έπρεπε να έρθουν βιαστικά, να φορέσουν το πέπλο τής λήθης ώστε να μην θυμούνται τη σύνδεσή τους με τους άλλους και να προσποιηθούν ότι είναι ξεχωριστοί. Οι περισσότεροι της οικογένειας της “Ε” έχουν τόσο μεγάλη ενσυναίσθηση που τους είναι δύσκολο να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Η ικανότητα ενσυναίσθησης που έχουν είναι που τους βοηθά να αλλάξουν όλες τις καρδιές που αγγίζουν. Ας πούμε ότι υπάρχει κάποιος που ζει δίπλα σας κι έχει ένα παλιό σύστημα πεποίθησης το οποίο τον εμποδίζει να εξελιχθεί. Έχει το δικαίωμα αυτό φυσικά επειδή δεν είναι σωστό ή λάθος. Εσείς έχετε έρθει να κάνετε τη διαφορά και νιώθετε αυτό τον περιορισμό στον γείτονά σας αφού έχετε τόσο μεγάλη ενσυναίσθηση. Μερικές φορές σάς είναι δύσκολο ακόμα και να βρίσκεστε κοντά του επειδή είναι τόσο άκαμπτος και αντίθετος σε οτιδήποτε λέτε ή κάνετε. Θα ήσασταν χαρούμενοι αν μπορούσατε να φύγετε αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι πως πολλές φορές ισορροπείτε την ενέργεια με θετικό τρόπο για όλους τους άλλους γύρω σας λόγω της ενσυναίσθησής σας. Αν και μπορεί να μην το δείτε ποτέ, δημιουργείτε έναν καλύτερο κόσμο για όλους. Τις περισσότερες φορές αυτό δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη ενέργεια από μέρους σας.

Πνεύματα στην Πρώτη Γραμμή

Αγαπημένοι μας, όταν φύγατε από την Εστία, μπήκατε στην πρώτη γραμμή. Είχατε τις μεγαλύτερες δυνατότητες να κάνετε τη διαφορά στον πλανήτη, οπότε όσοι δεν είχαν τις ίδιες δυνατότητες έκαναν στην άκρη για να βρίσκεστε εδώ, τώρα. Βλέπετε, στην Εστία δεν έχετε το βάρος τού εγώ που πρέπει να φέρετε στη Γη. Όλοι θέλουν το καλύτερο για να προχωρήσουν. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε εναλλακτικά σχέδια, έχετε ακόμα διαλέξει και διαφορετικούς γονείς την τελευταία στιγμή ώστε να βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή. Ίσως δεν είχατε πάντα την υποστήριξη ή την κατανόηση που θέλατε ή χρειαζόσασταν αλλά βρίσκεστε εδώ, την κατάλληλη στιγμή. Το σημαντικό που θέλουμε να ξέρετε είναι πως αυτοί που έκαναν στην άκρη για να βρίσκεστε εσείς εδώ, περιμένουν για να βοηθήσουν. Βρίσκεστε στον πλανήτη τής ελεύθερης επιλογής, οπότε δεν πρόκειται να μπουν στο δικό σας παιχνίδι ή να σας σκουντήσουν στον ώμο και ξαφνικά να αρχίσετε να τους κάνετε channeling. Αγαπημένοι μας, πρέπει να τους το ζητήσετε μονάχα αν το θέλετε, γιατί αυτό είναι το δικό σας παιχνίδι. Τώρα θα ανακαλύψετε πως το πέπλο έχει λεπτύνει σημαντικά, όχι μονάχα ανάμεσα στις άλλες σας διαστάσεις χρόνου και χώρου αλλά και μεταξύ Εστίας και Γης κι αυτό είναι συναρπαστικό. Αυτή η δυνατή σύνδεση με την Εστία έχει να κάνει με την ισορροπία τής αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας. Στους επόμενους μήνες, θα δείτε αποδείξεις ότι η θηλυκή ενέργεια επιστρέφει για να πάρει τη θέση της στη Γη.

Να ξέρετε ότι είστε οι επίλεκτοι. Έχετε επιλέξει να βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό. Είστε η οικογένεια της “Ε”. Τι κι αν δεν γνωρίζετε ποιο είναι το επόμενο βήμα; Το επόμενο βήμα είναι απλά να πάτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση γιατί αυτό θα σας οδηγήσει στην Εστία αν ακολουθήσετε την καρδιά σας. Μην ανησυχείτε λοιπόν μήπως ακολουθήσετε το λάθος μονοπάτι ή πάτε προς λάθος κατεύθυνση. Αν και γνωρίζετε πολύ καλά τον δρόμο, πολλοί θα πάτε προς την αντίθετη κατεύθυνση ώστε να έχετε αυτή την εμπειρία. Να δείτε κάτι νέο. Θα είναι μια χαρούμενη περίοδος καθώς θα κάνετε αυτά τα βήματα ως σώματα υψηλότερης δόνησης, όταν η Γη θα μεταβαίνει στο επόμενο επίπεδό της. Σύντομα θα αρχίσετε να χάνετε την πυκνότητα που σας βάραινε για τόσο καιρό.

Συνεχίστε την καλή δουλειά αγαπημένοι μας και να γνωρίζετε ότι είστε ίσοι ως πνεύματα. Ισορροπήστε την αρσενική με τη θηλυκή ενέργεια στον δικό σας κόσμο. Ανοίξτε τις πόρτες προς την Εστία και δώστε στον εαυτό σας την άδεια να λάβει πληροφόρηση και γειώστε τη καθώς θα έρχεται. Πείτε τη σε κάποιον άλλον, γράψτε την και βρείτε έναν τρόπο να τη φέρετε στον κόσμο σας και όχι μόνο στο νου και στη ζωή σας. Συνεχίστε να προσπαθείτε να ισορροπήσετε αυτές τις ευκαιρίες της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας όποτε μπορείτε. Είστε οι σπουδαιότεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ και είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς. Συνεχίστε την καλή δουλειά αγαπημένοι μας. Σας αφήνουμε με τρεις απλές ενθυμήσεις: να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι η Μερλία. Ελάτε να με δείτε καμία φορά.

Espavo

Το γκρουπ

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!