Τι είναι ο Εργάτης του Φωτός;

Δεχόμαστε συχνά ερωτήσεις όπως “Τι είναι οι Εργάτης του Φωτός;” Υπάρχουν πολλά e-mail που κάνουν αυτή την ερώτηση. Πολλοί άνθρωποι μας ρωτούν τι χρειάζεται να κάνει κανείς για να γίνει Εργάτης του Φωτός. Κάποια από τα σεμινάρια μας χρησιμοποιούν τον τίτλο “Προηγμένη Σειρά του Εργάτη του Φωτός ” και οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν τι προϋποθέσεις θα πρέπει να πληρούν για να το πετύχουν. Πολλές φορές όταν φοράμε το μπλουζάκι του Εργάτη του Φωτός σε δημόσιους χώρους δεχόμαστε ερωτήσεις όπως: “Αλλάζετε λάμπες ή κάτι τέτοιο;” Συνήθως χαμογελάω και λέω “κάτι τέτοιο”.

Φυσικά δεν υπάρχουν προϋποθέσεις στα σεμινάρια και τον τίτλο “Εργάτης του Φωτός” μπορεί ο καθένας να τον αντιληφθεί αλλιώς. Οι άνθρωποι που βρίσκουν τον δρόμο τους σε αυτήν την ιστοσελίδα, κατά κάποιο τρόπο ενστικτωδώς συγχρονίζονται με τη λέξη Εργάτης του Φωτός. Όχι, δεν το επινοήσαμε, ούτε το ισχυριζόμαστε ότι μας ανήκει. Απλά το χρησιμοποιούμε διότι εκφράζει καθαρά την πρόθεση μας να μεταφέρουμε το Φως στην Γη. Σε μια πρόσφατη ανώτερη επικοινωνία από το γκρουπ, το εξήγησαν στο παρακάτω γραπτό.

από το γκρουπ

Νιώθουμε για άλλη μια φορά μεγάλη τιμή που απευθυνόμαστε σε αυτή την ομάδα μεγαλουργών με τον τίτλο του Εργάτη του Φωτός. Αυτός είναι ένας επιλεγμένος τίτλος, και δίνεται σε όλους εκείνους που ζητούν να το κουβαλήσουν. Καθρεπτίζει την θέληση για την συνειδητή μεταφορά του φωτός στον πλανήτη Γη και αυτή η στάση είναι η μόνη προϋπόθεση. Όπως γνωρίζετε είμαστε κατά του να χρησιμοποιούμε κάθε είδους τίτλου. Βρίσκουμε αστείο το γεγονός ότι οι άνθρωποι δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στους τίτλους. Βλέπουμε ότι αρκετές φορές οι άνθρωποι δέχονται μηνύματα από αμφισβητούμενη ακεραιότητα εξαιτίας κάποιου περίπλοκου τίτλου που τα συνοδεύει. Σας ζητάμε να δώσετε την προσοχή σας στην αγάπη που περιέχεται στο μήνυμα και να χρησιμοποιήσετε την δική σας αντίληψη για όλες τις πληροφορίες που εισέρχονται στο πεδίο σας. Αυτή είναι η σπουδαιότερη έκφραση του Θεού μέσα σε κάθε έναν από σας και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ισορροπία σας σε αυτές τις περιόδους. Σας λέμε ότι ακόμα και με αυτήν την αποστροφή μας στους τίτλους, έχουμε όντως την τιμή να λεγόμαστε Εργάτες του Φωτός. Αντί να χρησιμοποιούμε αυτόν τον τίτλο για να μας τοποθετήσετε σε μια φανταστική σκάλα, το χρησιμοποιούμε σαν μια επιβεβαίωση των προθέσεων μας.  Σας προσκαλούμε όλους να κάνετε το ίδιο.

(Φάρος Φωτός Ιανουάριος 1999)

Σας προσκαλούμε να διεκδικήσετε αυτόν τον τίτλο για τον εαυτό σας και να εν-θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είστε.

Steve, Barbara και το γκρουπ

Να φέρεστε μεταξύ σας με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε καλά μαζί…

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright μεταφρασμένου υλικού: espavo.org, μετάφραση¨LightWorker.gr“. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως…!